Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Q&A

Publisert: 01.aug.2011 @ 23:36 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 2Jeg leste at du var kommet inn på danselinja, og lurer på hvorfor du valgte det? Du må nok være utrolig flink til å danse da, eller ihvertfall ha en stor interesse for dans? Jeg er ikke flink til å danse og dans er heller ikke en stor lidenskap enda. Jeg valgte dans fordi jeg ønsker meg en litt annerledes utfordring i hverdagen og synes det er helt nydelig med dans, så jeg har veldig lyst til å lære det.  

Hvilke butikk-kjeder/merker liker du best når det kommer til klær? Jeg liker kjedebutikker som Bik Bok, H&M og de vanlige, men skal man ha noe som ikke alle har er secondhand butikker gull! Nelly.com har et bra utvalg av klær og sko, men når det kommer til min ønskeliste står det en god del plagg og sko fra Acne høyt på listen!  

Hvilken er din favoritt film? Har sett for mange filmer til å ha en favoritt. Jeg hater lange filmer, så filmer som varer under 105 minutter er som oftest greie. 

Hva ville du gjort hvis du hadde hatt ubegrenset med penger for én dag? Kjøpt alle høstfavorittene i motebildet, sendt penger til alle fattige og tent lys i hele Norge for ofrene på Utøya og regjeringskvartalet. Tenk så nydelig det hadde vært å fly over Norge en natt hvis hele landet var dekket av levende lys. 

Rumpa i peisen eller peisen i rumpa? Peisen i rumpa :3  

Hvem er den beste i verden? Tror riktig svar er Oda!  

Te eller kaffe? Kaffe Mocca. 

Erru med på å se en film i 5 timer elleeer? Hehehe, nei.

Favoritt farge? Nude eller mintgrønn.

Katt eller Hund? Ingen av dem. Vil ha en liten valp som aldri blir voksen, eller en kattunge som aldri blir stor. 

Favorittplagg? Det er så mange plagg jeg liker, kan ikke velge. 

Hva anbefaler DU av hår produkter? Hmm. Biosilk Silk Therapy Treatment er bra! Bruker den selv, og den varer evig fordi flasken er så stor og man trenger så lite! Ellers er Bed Head Tigi sine shampoo & balsamer gode og lukter himmelsk. 

Nærmeste vennene dine fra ungdomsskolen? Oda og Ane er de nærmeste, men jeg håper på å holde kontakten med flere! 

Hvorfor søkte du danselinja? Se lengre opp i innlegget. 

Drømme yrke ditt? (Hva vil du bli) Drømmen er noe innenfor mote, men hvis jeg skal være litt realistisk håper jeg på å bli psykolog en gang i tiden. Kanskje. 

Drømme gutt/mann? Høy, sterk og kjekk. Han må være til å stole på, kunne få meg til å le og helst være så mye større enn meg at jeg kan sitte på fanget hans uten å føle meg tung. og snill da, kanskje litt handy også. Det er også en fordel om han spiller fotball, har fin stil, fin bil, båt, hytte ved sjøen og bruker Jean Paul Femme parfymen. Jeg er ikke så kravstor altså, jeg lover! Vet jo at ikke drømmemannen finnes.

Favoritt mat? Jeg elsker pannekaker, skive med brie eller røkelaks, sushi, kylling, pinnekjøtt og masse annet. Kan ikke velge! 

Hvor i verden vil du helst bo? New York, London, Bali eller kanskje et sted i Italia. 

Hva vil/skal du studere etter vgs? Psykologi tror jeg. 

McDonald's eller Burger King? hoho Spiser ikke på noen av dem, men kanskje McDonalds med tanke på at milkshaken deres schmaker godt. 

Nevn 5 personer du ville hatt med på en øde øy og hvorfor? Rikke og Malene, fordi de vet alt om meg og er de herligste og mest oppløftende jentene i livet. Oda, fordi hun får meg til å le, smile og løpe rundt som en duracellkanin noen ganger og får meg til å slappe helt av andre ganger. Anders fordi jeg har hatt en herlig sommer på grunn av han, verdens snilleste! Per, Eivind, Bjørn Erik, Ane, Thjerza, Tuva W, Erlen, Vetle og mangemangemange flere fordi da hadde det blitt LIV! Det går ikke ann å bare si fem! 

Kan du fortelle litt om hvordan det fungerer på jobben din, Caroline?:) Jeg skal søke ekstrajobb etter sommeren, og vil se om pizza jobb er tingen for meg:) Når og hvor lenge jobber du? Hvor mye tjener du i timen? Og det viktigste: Trives du godt med jobben? Eller føler du den bare er stress?:) Jeg jobber annenhver helg, altså lørdag og søndag hovedsaklig fra klokken 10-14. På jobben vasker jeg litt, er med og baker pizzabunnene og lager pizza i blant. Miljøet på Dolly Dimples er veldig fint, fordi vi har mange arrangementer utenom hvor vi samles for å være venner og gjøre ting sammen som ikke nødvendigvis er jobbrelatert. Jeg tjener 88 kr til vanlig, men i helgene er det et greit tillegg. Jeg trives ganske godt der ute, men det er litt stress at jeg må helt til andre siden av byen for å gå på jobb! Jeg synes du skal søke, det er en utrolig fin jobberfaring å ta med seg videre.

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på. Er det noe mer kan dere fyre løs under her, så kommer det svar fortløpende. 

2 kommentarer

Postet av: Tina

Cola eller Pepsi Max ? :P
Dato: 03.sep.2011 Tid: 16:17 URL:

Postet av: CAROLINE TELLEFSEN

Tina: Pepsi max uten tvil! Cola er for søtt :)
Dato: 03.sep.2011 Tid: 19:04 URL: http://carolinetellefsen.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits