Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Q&A

Publisert: 16.06.2012 @ 21:12 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 0
Hva tenker du å studere etter vidregående? Psykologi. 

Hvorfor bestemte du deg for å flytte til Australia? Fordi jeg vil oppleve mer av verden, nye kulturer og mange fler spennende mennesker. Dette er jeg helt overbevist om at Australia kan gi meg, og for min del synes jeg det er bedre å starte tidlig å oppleve alt jeg ønsker, enn å vente til senere, når situasjonen med familie, studier og sånn er annerledes. 

Har du piercing/tatovering noen steder? Ja. Har piercing i tungen og navlen og en tatovering på håndleddet. :) 

Har du kjæreste? hvem? Jeg har fire. Neida

Hvor går du på pole dance? er det gøy? kan du skrive et innlegg om det? Digger bloggen din!! <3 Ja, jeg har gått på Pole Dancing. Det er et seks-ukers kurs som koster 1200 kr, og det finnes fire nivåer. På nivå en som jeg gikk på lærte vi egentlig alt det som er "basic" for pole dance, altså å spinne på mange forskjellige måter, henge opp ned, sitte på stangen osv. Synes det var veldig gøy, men grunnen til at jeg sluttet var at jeg rett og slett ikke hadde tid til alt jeg ville gjøre på en uke, så da måtte noe nedprioriteres. Prisen er også et minus, ettersom det koster 200 kr per gang, og jeg ikke kunne rekke det hver uke. Og takk for at du liker bloggen, hehe :) 

Hvilken str har du i runwaydreamz shortsen din? hvor mye kostet det for shortsen?(+frakt) og hvor lang tid tok det før den kom?:-) Den kostet 148$, som tilsvarer ca 900 kr. Frakten vet jeg ikke prisen på, men det kommer vel an på hvor mange shortser du bestiller. Jeg fikk tollfri pakke, siden den var merket som gave, men vet ikke om dette gjelder hvis du bestiller fler enn en shorts. Jeg bestilte først str Small og det tok ca 2-3 uker før den kom, men den var så liten at jeg ikke kunne satt meg ned og fortsatt sett komfortabel ut, så jeg byttet den i Large for å få god plass, og det gjorde jeg absolutt. Får plass til en stor genser pluss begge hendene nedi den, så nå må jeg bruke et belte på den, men er uansett veldig fornøyd! :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits