Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Whore?

Publisert: 24.07.2012 @ 11:03 Kategori: Australia Kommentarer: 1

Har du blitt kalt for hore siden du har det skjørtet? Hahah
Hvilket skjørt?!! Går med shorts hver dag jeg.. Neida, jeg har bare brukt shortsen en dag - men så vidt jeg vet har jeg ikke blitt kalt for hore. Hadde jeg blitt det tror jeg de fleste Australske jentene hadde stått ved min side uansett, de har nemlig enda kortere skjørt. 

Hjemme derimot: 

....er jeg på gymmen, tar en dusj og kler meg så komfortabelt som overhodet mulig. Med flysokker og genser! Det har en tendens til å bli utrolig kaldt på kvelden her, ettersom husene er dårlig isolert og absolutt ikke vil trenge oppvarming på sommerstid. Vinteren derimot har sine kalde kvelder og netter, og siden jeg var så (u)heldig å ankomme midt på vinteren merker jeg mye til det, og tenker positivt på det hele, ettersom det bare kan bli bedre (varmere). Har tilbragt mye tid hos Sofus de siste dagene, ettersom ting har vært litt vanskelig og familien hennes er veldig skjønne og tar meg veldig godt i mot. Gleder meg helt sykt til helgen, da blir det besøk av Sofies norske venninne som bor i Noosa, tanning på beachen, bursdag for Sofies (og litt min) lillebror og surfetur til Noosa! Wiii 

Hva vil dere høre om her nede? Gi meg gjerne tips! Har en god mulighet til å blogge bra nå som ting er nytt og det er mye jeg kan vise, så innspill er bare en fordel :-) 

Én kommentar

Postet av: Anette

Du er herlig, INGEN KAN KALLE DEG NOE SÅNT :D
Dato: 25.07.2012 Tid: 08:51 URL:

Skriv en ny kommentar

hits