Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

1000 ord

Publisert: 06.09.2012 @ 12:14 Kategori: Australia Kommentarer: 1

Jeg har tenkt en del i dag, og mange andre dager også for å være ærlig. Det er mye å tenke på når man er på andre siden av jorden fra det man vanligvis er, og så blir man veldig lett påvirket av andres humør og kommentarer, siden man ikke er helt sikker på noe av det som er rundt en. Dette har gjort at den siste uken min har vært ganske dritt. Har derfor bestemt meg for å ta saken i egne hender, og gjøre noe med hvordan jeg har det. Jeg kan bestemme meg for at dette stedet er dritt, at skolen suger, at jeg hater alt her og jeg kan ønske at jeg var et annet sted, men ingen kommer til å gjøre noe med dette hvis ikke jeg gjør noe selv. Jeg har derfor tenkt veldig positivt i dag, og fått gjort MYE. På tross av at jeg har begynt å bli syk og gjerne kunne hatt litt mer søvn og litt mindre mareritt så har jeg:

  • Trent før skolen
  • Vært på skolen hele dagen, ingen skulking
  • Betalt for Fraser Island tur vi skal på 17. September
  • Vært på Matte tuorial etter skolen (flink)
  • Trent etter skolen
  • Gjort mattelekser

På en dag som dette, som kunne vært jævlig dritt fordi jeg begynner å bli syk og hadde det verste marerittet i natt, så synes jeg egentlig jeg klarte meg overraskende bra. Fordi jeg har en positiv innstilling til det hele, og det er så viktig. Vi er så mange norske her, og vi er verdensmestere i å dra hverandre ned - men det er feil vei, vi må være mer positive og gjøre mer for å ha det bra. 

Så hva er det som er dårlig her? Det tenker jeg ikke på.

Jeg husker i starten da jeg kom hit, savnet jo ikke noen jeg. Jeg savna senga mi og grovt brød. Hadde ikke særlig lyst til å dra hjem til mamma og pappa og kunne ikke helt se et problem i det at jeg skulle være vekke så lenge. Jeg følte meg som et iskaldt menneske, men så gikk det noen uker. Nå har jeg vært her i 9 uker, og det har gått dødsfort - men det er klart jeg savner de hjemme. Likevel er jeg nødt til å heve hodet, kanskje ikke tenke så mye på det jeg savner og være litt kald for å komme meg gjennom det selv. Dette er jo en opplevelse, på godt og vondt. Det skal være ni måneder jeg husker, kan se tilbake på og tenke på som fine. Det betyr at jeg må ofre noe, og det vil jeg gjøre. Jeg kommer hjem en dag, og da kommer alt det gode til å være der fortsatt. Jeg har ikke tenkt å bruke tid på å savne vinter, det er jo kaldt og jævlig. Jeg skal bruke tid på å kose meg her nede i sola, og bli superbrun og spise masse jordbær. Jeg skal ha sommer i syv måneder til, og jeg har tenkt å nyte det - fordi dette er den sjansen jeg har. Alt hjemme er der når jeg kommer hjem, og jeg får oppleve kaldt vær, snø og varm kakao under teppet snart nok. Jeg har ingen tid å kaste bort, nå må jeg leve så mye som mulig. 

Angående bloggen som er relativt dårlig om dagen, det er kjempestress å poste bilder. Internettet går så vanvittig treigt, og bildeopplasteren funker sjeldent. Alt som skjer her nede er ikke så utrolig interessant når alt kommer til alt. Jeg går på skole, trener, spiser og sover hver dag - så kommer helgen og det hender jeg gjør noe gøy, men som oftest henger jeg på stranden og blir brun med søte mennesker. Det er likevel koselig å se at dere fortsetter å klikke innom her for å se, jeg skal prøve å oppdatere mer når det roer seg litt med exams her nede. Det er faktisk litt å gjøre på skolen for tiden, så det tar litt tid. Håper dere alle har det bra, det har jeg planer om å ha fremover. XOXO

Én kommentar

Postet av: Anette

<3
Dato: 09.09.2012 Tid: 19:38 URL:

Skriv en ny kommentar

hits