Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Dance Workshop

Publisert: 17.10.2012 @ 13:51 Kategori: Australia Kommentarer: 0
De siste ukene har jeg ikke danset mye, fordi jeg er/har vært skadet. Klarte å strekke eller ryke en sene i bakside lår, og synes ikke det var så veldig gøy. Heldigvis begynner jeg å komme litt tilbake i form, ettersom jeg har brukt mange timer på treningssenteret til å trene opp og strekke ut så godt jeg kan. 
I går benyttet jeg derfor anledningen til å dra på danse-workshop på en av danseskolene her i byen. Det var flinke Erica Sobol som holdt workshopen. Hun er fra USA og har kommet helt til Australia for å dele sine kunnskaper innenfor Contemporary Dance. Det var helt utrolig bra. Jeg har tidligere brukt dansing litt som terapi, når noe var vanskelig var dansen god osv. Merka det samme når jeg danset med henne, fordi hun viste oss hvordan vi skal legge følelser i dansingen, noe som er viktig for å skape riktig uttrykk. 
Hun ba oss om å sette oss inn i en situasjon, og til min fordel var det en situasjon jeg står midt oppi. Hun snakket om å ha reist over land og sjø, og å være langt hjemmefra og så komme tilbake, og ikke klare å gå de siste ti skrittene opp til huset. Ba oss se for oss følelsene i dette, hvor hjerteknusende vanskelig det kunne være. Det var ikke vanskelig å sette seg inn i situasjonen, fordi det er litt der jeg står. 
Nå er det to uker med ferie, så skal jeg tilbake til å danse så mye som mulig. Har sjekket ut alle tilbud, og må bare bestemme meg for hva jeg ønsker å gjøre så skal alt falle på plass. Jeg gleder meg veldig. Gleder meg til å stenge ute det vanskelige ved hjelp av dansen, og gleder meg til å  bevege meg på den beste måten jeg vet om. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits