Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Spørsmål og Svar

Publisert: 23.10.2012 @ 16:30 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 2

Hei sweets. Har kommet inn et par spørsmål som jeg tenkte jeg kunne svare på i et eget innlegg, da begge spørsmålene krever litt utfyllende svar og mest sansynlig er noe flere lurer på! :-) 


Bare lurte på en ting, ser at du ofte er med mange andre norske jenter. valgte du å dra sammen med dem eller komme med dem, eller hadde du bare flaks og ble plassert på samme skole som dem?:)

Jeg valgte hvor jeg skulle dra, ettersom jeg reiser med spesialprogrammet. Kom derfor sammen med mange andre norske fordi de andre jentene og gutten også valgte dette stedet. Jeg valgte med andre ord ikke å komme sammen med dem, og om jeg hadde hatt valget ville jeg gjerne begynt på en skole uten noen andre norske. Jeg trives selvfølgelig i "norsk selskap", men jeg er jo først og fremst i Australia for å bli kjent med Aussies og lære meg engelsk, og det var vanskelig i starten med tanke på at vi fort ble en norsk gjeng. Anbefaler å prøve å unngå å komme med flere norske, tror det er lettere på flere områder om du bare er med en eller ingen som snakker ditt eget språk :-)  

Hei, jeg bare lurer på en liten ting: Jeg vet det er mange som synes det er vanskelig med mat og sånn og at de legger på seg når de reiser til USA. Men hvordan er det i Australia egentlig, hvordan har det vært for deg? (skal på utveksling neste år og gruer meg litt til akkurat dette) :)
Jeg er akkurat samme, jeg gruet meg til hele denne matsituasjonen som utvekslings-året liksom skal bringe. Jeg var bestemt på å ikke legge på meg, og jeg trente med det i tankene 5-6 ganger i uka, men jeg har likevel gått opp i vekt. Det er nesten umulig å unngå, for man vil jo smake på alt og man tenker mye på mat. Jeg tror det lett blir en trøst for å undertrykke andre følelser, som savn, tristhet og frustrasjon, og det er der mange går på en smell. Australia er nok like "ille" som USA med tanke på at det er veldig lett å bare løpe innom McDonalds, Hungry Jacks eller Subway - men de har også sunn mat som du finner hjemme. Eksempler er: frisk frukt, grønnsaker, cottage cheese, yoghurt, kjøtt, fisk, kylling osv. Brødet er for det meste hvitt i de fleste hjem, men det er fullt mulig å få tak i knekkebrød og lignende. Matsituasjonen har endret seg veldig de siste ukene, nå har jeg vært her i over tre måneder, har smakt på det jeg trengte å smake på og er tilbake i det jeg anser som sunne vaner, men det er vanskelig og du kommer mest sansynlig til å legge på deg litt. Bare ha i tankene at det går av igjen så snart du kommer hjem, og kos deg mens du kan. Lykke til på utveksling, gjør det beste ut av det :-)  

Hvis dere har noen andre spørsmål om utveksling eller noe annet kan de stilles i kommentarfeltet på dette innlegget, så kommer svar så fort som mulig ♥

2 kommentarer

Postet av: Emilie Andrea

Tusen takk for at du svarte.

Håper du koser deg resten av året ditt :-)
Dato: 23.10.2012 Tid: 18:13 URL:

Postet av: Anette

Fine svar!
Dato: 24.10.2012 Tid: 10:03 URL:

Skriv en ny kommentar

hits