Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: Caroline Tipser

Treningsmotivasjon

Publisert: 13.02.2012 @ 15:50 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1

Jeg er til vanlig sunn i matveien og glad i å trene, men når feriene kommer blir jeg slapp, spiser usunt og ujevnt, tar lite hensyn og mister motivasjon. Heldigvis har jeg noe jeg driver med som jeg elsker og ikke hverken kan eller vil slutte med, altså dansingen. Jeg danser flere ganger i uken, også i skolesammenheng, så å gi opp dans ville være som å gi opp utdanningen min. Løping er det verre med, jeg løp aktivt i ca et år før dansingen kom 100% inn i bildet. For tiden har jeg fått så lyst til å løpe igjen, og jeg gleder meg så utrolig mye til å begynne - men det krever mye å komme i gang, og det krever mye å holde det ved like. Her er mine motivasjonstips:

Tenk fremover
Hvordan vil du se ut i bikini til sommeren vi går i møte? Målet til de aller fleste er jo å ha en fit sommerkropp, for tenk hvor mye gøyere det er å løpe rundt i bikini når man føler seg vel og er greit fornøyd med det man kommer til å vise.

Skaff deg bra utstyr
Bra utstyr kan være så enkelt som noen kule og tilpassede sko, en jakke i en farge du liker eller liknende. Skal man gjøre noe skikkelig så kan man f.eks investere i en pulsklokke eller en personlig trener for å komme skikkelig godt i gang.

Lag en motivasjons-playlist
En spilleliste man kun hører på når man løper, løfter vekter, bokser eller hva enn man ønsker å trene kan komme godt med. Legg inn sangene som gjør at du får lyst til å hoppe av glede eller danse på bordet, forskere har faktisk kommet frem til at man yter bedre om man hører på raske rytmer fremfor å trene uten musikk.  

Belønn deg selv
Sett deg delmål og et hovedmål. Når du når delmålene dine kan du gi deg selv små belønninger som f.eks en ny genser, en spabehandling etc. og når hovedmålet er nådd kan du gi deg selv noe du virkelig ønsker deg - det kan jo være noe så fint som en bikini fra et merke du liker (kanskje VS), som igjen gjør at du må holde deg i form slik at bikinien ser bra ut på!  

Tren med en venn
Å ha noen å trene med gjør fort at man pusher seg selv litt hardere, kanskje løper litt lengre enn man hadde gjort til vanlig, løfter litt tyngre vekter eller hopper litt høyere. Det er også vanskeligere å skippe en trening om man har avtalt med en venn.

 

Hva gjør du for å få motivasjon? Synes du noen av mine motivasjonstips fungerer? 

Sunn frokost

Publisert: 15.01.2012 @ 14:23 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1

God dag, dere søte !

Jeg sitter fortsatt i koseklær under teppet, men jeg har hvertfall jobbet med skole i et par timer. Vi har fremføring i morgen så jeg fant ut at det var en idè å sette seg inn i stoffet før jeg skal snakke om det. I dag hadde jeg en deilig frokost. Hadde egentlig tenkt å lage cookies, men når jeg hadde funnet frem alle ingrediensene og var helt klar til å begynne bakingen ombestemte jeg meg, så det ble omelett, salat og røkelaks i stedet. Både sunt og godt, så bedre kan det i grunnen ikke bli! Nå må jeg back to studying, men jeg kommer til å komme med en oppdatering litt senere. Følg med, see you ♥ Så frokosten god ut? Hva spiste du til søndagsfrokost i dag?

Oppskrift mislykka

Publisert: 31.12.2011 @ 16:12 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 0

Tenkte å legge ut oppskriften på litt av det desserten i kveld kommer til å bestå av. Tror dette faller i smak hos de aller fleste, så lenge de liker sjokolade. 

200 gr dronning kokesjokolade 
200 gr melange 
4 egg 
2 dl sukker 
250 gr hvetemel 
1 ts bakepulver 
1 ts vaniljesukker

Smelt kokesjokoladen og melange sammen på svak varme, slik at det blir en slags røre. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland de tørre ingrediensene godt. 

Tøm den smelta sjokoladen og smøret oppi eggedosisen og bland godt, ha deretter i melblandingen og visp det til en fin og jevn røre. Hell røren over i en smurt form (mellomstor). 

Stek kaka midt i ovnen på 250° i 10-12 min. Etter at du har tatt ut kaka skal den "gynge" på midten hvis man vugger på formen. Dette er en kake som skal være bløt og rennende inni, så den skal ikke takes ut av formen. Om man ønsker kan man pynte litt med melis. Serveres sammen med ønsket is! ♥ Har du smakt mislykka før? Hadde du likt å få det til dessert i dag? 

My Sisters Keeper

Publisert: 22.09.2011 @ 22:06 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 4
Jeg har nettopp knust meg selv. Å se en film som denne gjør at man knuses innvendig, det appellerer til så mange følelser som vi alle har kjent på i en form. Når man mister noen man elsker, når noen som betyr noe blir revet fra en uten at man har noen mulighet for å forhindre det. My sisters keeper er en film fyllt med kjærlighet, vennskap og samhold. Vi følger kreftsyke Kate fra hun er et lite barn til hun blir en nydelig, sterk jente med egne meninger og en sterk personlighet. Inn og ut av sykehuset, med en mor som kriger som en helt for å hjelpe jenta si å overvinne døden. Jeg har aldri grått så mye av en film før, øynene mine er helt hovne. En film som anbefales på det sterkeste. Ser man denne får man ikke bare en filmopplevelse, man skjønner også at det er viktig å sette pris på hver dag og at kjærlighet kan lyse opp så mye. Har du sett My Sisters Keeper?

Verdt et besøk

Publisert: 29.08.2011 @ 23:12 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1Photo/ Anneline

Besøk bloggen til fine Anneline. Hun legger ut bilder fra sin hverdag, sine drømmer og livet generelt. Jeg får inspirasjon både av dine fine bildene og de herlige sitatene hun poster. Verdt et besøk! Har du besøkt bloggen før, eller skal du gjøre det?

Idas Dans

Publisert: 05.07.2011 @ 13:09 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 0

IDAS DANS

Aldri før har jeg lest noe så gripende, fint og sorgfylt. Tre hundre sider gikk med til å heie på Ida, og sørge for henne og de pårørende. Tårer rant for den betingelsesløse kjærligheten, motet og kampen vi får lese om. Forfatteren, Idas mor er ikke bare et eksempel på en mor som har mistet sitt marn, hun er en inspirasjon og en motivasjon til å kjempe videre for alle som har gitt opp håpet. Hennes styrke gjennom fjorten måneder med en kreftsyk datter er både beundringsverdig og inspirerende. Idas Dans er en nydelig bok, som appellerer både til hjerne, hjerte og alle sanser hos en uvitende leser. Helt fantastisk. 

Har du lest eller planlegger du å lese boken?

Min favorittleppestift

Publisert: 21.06.2011 @ 14:50 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 2

Hei cupcakes!

Jeg spurte dere om råd for å finne en god leppestift når jeg hadde giveaway, og det kom inn veldig mange gode forslag. Likevel valgte jeg å kjøpe en ny leppestift som jeg hadde prøvd selv. Jeg er så fornøyd! Den holder lenge, har en kjempefin farge og passer til både hverdag og fest (ja, jeg har brukt den til begge deler allerede!). Leppestiften er fra Loreal Paris og heter 254 - Kiss & Blush. Jeg har aldri vært en leppestiftbruker, men nå er jeg litt avhengig! Denne er en ny favoritt i sminkepungen. Kisses! 

Har du en favorittleppestift? Hva er ditt must have i sminkepungen?

Hangover part two

Publisert: 31.05.2011 @ 16:10 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1

Hei dere.

Jeg vet ikke om jeg skrev det, men jeg var i allefall på kino på søndag. Hangover 2 var filmen som skulle underholde meg den kvelden, og forventningene var ganske høye. Jeg kan egentlig bare begynne med å si at jeg har aldri ledd så mye av en film før. Jeg lo fra start til slutt, og holdt egentlig på å dø der jeg satt. Trenger ikke å røpe for mye hvis det er noen som ikke har sett den, men jeg har en ting å si til dere alle! SE HANGOVER 2 PÅ KINO! Helt fantastisk!Har du sett hangover 2? Hva synes du?

Min opplevelse av et foredrag om rus

Publisert: 03.05.2011 @ 22:52 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1

Hei dere. 

Nå føler jeg at jeg har så mye å fortelle. I dag har vært en utrolig innholdsrik dag. Foredraget kommer jeg tilbake til, men det var to timer med mye interessant informasjon. Den siste halvtimen har jeg brukt på å dusje og spise for å komme meg etter en og en halv times jogging og gåtur sammen med BF. Sinnsykt herlig! 

Tilbake til foredraget. Mannen som står bak boken Rus og Rolex var etter intiativ fra styreleder på skolen, som tilfeldigvis er min far, invitert til skolen for å holde foredrag. Jeg møtte opp med et litt negativt  syn på saken, men det synet ble fort forandret. Olaf Olsvik og hans kone Margit har vært gjennom mye. Olaf har levd i det såkalte rushelvetet store deler av sitt liv, og hadde en spesiell - men helt rå historie. Jeg unner ingen å oppleve det samme, men å høre om en som har vært inni det var virkelig helt spesielt. Det står så utrolig stor respekt av at han har kommet seg ut av det, og nå driver tre avvenningsklinikker sammen med sin kone, Margit. Ble helt fasinert! Når foredraget var ferdig skulle jeg tusle bort til daddycool som sto og snakket med Olaf, og ble da introdusert for han. Etter litt smalltalk hvor jeg hadde presset ut at jeg definitivt skulle lese boken han har skrevet, dro Olaf opp en bok fra dokumentmappen sin og signerte den før han gav den til meg. For en hyggelig mann! Les boken hans! Jeg gleder meg til å starte, og kommer selvfølgelig tilbake til den når jeg er ferdig! Har du lest boken? Kommer du til å lese den? 

A4 Trafikkskole AS

Publisert: 02.05.2011 @ 21:31 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 0

Hei kjære lesere! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og dyttet i meg et stort måltid. I dag har jeg fått unnagjort første del av mopedkurset, på A4 Trafikkskole! Å kjøre scooter er utrolig gøy når man får lov til å kjøre i over 30 km/t, men å kjøre sikksakk mellom røde kjegler er ikke det gøyeste jeg har gjort. Når det kommer til kjøreskolen.. Jeg må bare si WOW. Det var så stilrent, flott og gjennomført. Lokalet har playstation, kaffemaskin og pc'er til fri bruk for elever som venter på en time eller et kurs. A4 kan sakene sine, etter det jeg har sett! Jeg føler meg som verdens heldigste jente som får lov til å samarbeide med dem, og holde denne konkurransen.  Håper på mer deltakelse, da blir det bare gøyere å kåre en vinner. Se noen av bildene fra A-4.no:

:
Hvor tar du lappen? Deltar du i konkurransen? Hva synes du om A4 utifra bildene?

Sunne pannekaker til frokost

Publisert: 18.04.2011 @ 11:38 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 2

God morgen solstråler!

Nå har jeg ordnet meg en superdeilig frokost som virkelig gir en kickstart på dagen. Når folk spør meg hva som er min favorittmat klarer jeg aldri å gi kun et svar, siden jeg er utrolig glad i god mat. Varm mat er i alle fall ekstra deilig noen ganger, også til frokost. Her får dere oppskriften på en slags pannekake. Jeg fant oppskriften på en anonym blogg, så jeg angrer ikke på at jeg tok turen innom der altså! 

Frokost pannekaker
(ca 135 kcal i hele oppskriften)

Dette trenger du:

 • 1 egg
 • 1 ss (20g) Yoghurt naturell/cottage cheese
 • 1/2 ss rapsolje
 • 0,75 (30g) dl havregryn
 • Vaniljeessens
 • Kanel
 • (hvis du vil ha den litt søt, kan du tilsette litt fruktose, ca. 1/2 ss.)


Bland alt sammen.
Bruk stavmixer slik at røren blir glatt Synes du røren blir for tykk kan du bruke litt vann. 
Stek som en eller flere pannekaker i varm panne. Jeg stekte med lokk, da jeg kun lagde en pannekake ut av røren. Husk å snu underveis.

Et godt tips: Bruk litt cottagecheese og syltetøy på pannekakene, da blir de både ekstra mettende og ganske søte! 

Jeg vet det ikke ser så godt ut, men det smaker bra altså!

Kommer du til å teste ut oppskriften?

Verdens beste smoothie

Publisert: 16.04.2011 @ 16:13 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1

Hei søte! 

Nå er jeg antakelig ute å løper i byen eller sitter på en cafe, så dette innlegget er altså forhåndsskrevet. Mens jeg ventet på at Malene skulle våkne komponerte jeg en liten smoothie som vi kunne ha når hun sto opp. Dette er den beste smoothien jeg har smakt i mitt liv, og har nå skjønt at smoothie må lages oftere. Godt og sunt slår aldri feil!

Dette trenger du:

 • En Mango
 • 2 - 3 Spiseskjeer yoghurt
 • 1/2 Boks Ananasbiter med juice
 • Litt Eplejuice
 • Isbiter

Miks alt i en blender og nyt en deilig smoothie på en solfylt dag, en avslappet kveld eller som energipåfyll etter trening. 

Så det chill ut? Har du en smoothieoppskrift å anbefale?

Oppskrift på deilig sjokoladedrøm

Publisert: 28.03.2011 @ 16:52 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 2

God dag lesere! I dag er jeg utrolig trøtt, og kjenner jeg resten av norges ungdommer rett er de fleste av dere også det. Natt til i går ble klokken stilt, noe som resulterte i at vi måtte stå opp så mye som en time før. Klokken fem på åtte lå jeg fortsatt i sengen og mannet meg opp til å sette beina på gulvet og løpe inn på badet. Jeg rakk hvertfall skolen, så kan ikke klage. Det dumme var at jeg verken rakk å lage en herlig kaffe-sak som jeg skal vise dere nå eller frokosten før jeg måtte løpe ut døren.

Drikken jeg skal vise dere nå har ikke fått noe navn, (nå heter den sjokoladedrøm, for det døpte papsen den) men den er laget av kaffe og sjokolade. Perfekt for trøtte morgener eller ettermiddager, og smaker kjempegodt. Jeg liker ikke kaffe en gang, så tro meg når jeg sier at den er god til å inneholde kaffe. 

Det du trenger er: 

- kokende varmt vann

- nescafè gull

- rett i koppen kakaopulver (jeg har et sunnere med mindre kalorier fra england) Slik gjør du: 

1. Rør ut ønsket mengde kaffe, jeg bruker en teskje

2. Rør ut ønsket mengde sjokolade pulver, jeg bruker 1-2 spiseskjeer

Drikk og nyt. Love ♥ Takk til min kjære bestejente for smart tips! 

Skal du prøve å lage dette? Var du ekstra trøtt i dag morges? 

the last song

Publisert: 13.05.2010 @ 23:34 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1
Jeg har vært på kino i dag og sett The last song. Herlig film, som fikk omtrent hele kinosalen til å gråte en del. Men det var en utrolig bra film, som viste ganske mange ting som er typisk for hverdagen til mange og noe som ikke er fullt så vanlig, men som får folk til å tenke veldig. Det er en film som absolutt er verdt å se, men hvis man er av typen som griner lett er det lurt å ta med seg minst en pakke kleenex og ikke mye sminke (styr unna brunkrem, regner med dere alle har sett ei jente med tårekanaler nedover trynet...). Veldig bra film, som jeg gjerne ser igjen når den kommer på DVD. I tillegg vil jeg ikke akkurat si at kjekkasen som har en av hovedrollene er feil å hvile øynene på i noen timer....


Har du sett filmen? Hva synes du om den? Vil du se den?

anbefaler sang

Publisert: 20.02.2010 @ 16:56 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 2

På fredag hadde vi noe som kalles Stjerner på "navnet på skolen jeg går på". Det var utrolig bra show, og mange flinke opptredener. Vinneren ble to rappere fra skolen. De heter Marius og Bendik, men kaller seg for Incident og vet ikke Bendik sitt artistnavn(?). De rappet en sang som heter Forandra Meg. Den finner dere her. Gå inn å hør på den, og fortell meg hva du synes? Jeg synes vertfall de var verdige vinnere, som hadde en bra opptreden og bra tekst. Goood!

Bilde: Tatt fra Incident sin profil på Uhørt.

Hva synes du om sangen?
Har du hørt den før, kanskje?

TEST: hårkur

Publisert: 26.01.2010 @ 19:09 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 2

Jeg testet som sagt en hårkur i går. Vasket først håret med en shampo før jeg tok i hårkuren som jeg hadde i en time. Da jeg hadde gått ut av dusjen satte jeg opp håret (med hårkur i) i en tutt og surret et håndkle rundt, og en time senere skyllet jeg det ut. Håret ble silkemykt, og det er sjeldent mitt hår er silkemykt når det er vått. Det pleier ofte å se ut som et kråkereir når det er vått, but not this time. Resultatet etter det tørket er ikke så stor forskjell, men litt mykere og mer glansfullt. Skal teste en hårkur fra Loreal senere denne uken eller neste uke, så får vi se om det kommer en test-rapport da også.
 
Den kan kjøpes her. Følg med videre, det kommer oppdatering senere idag tror jeg!!
Har du en hårkur å anbefale?

ANBEFALING: to utrolig bra filmer

Publisert: 09.10.2009 @ 12:05 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 3
I går var jeg gikk jeg med Eivind og Thomas (TK) og var på kino, så derfor ble det desverre ikke noe blogging. Tenkte jeg skulle anbefale ett par filmer. Den jeg så på kino og en vi holder på å se nå, i timen på skolen.

The ugly truth.
Denne så jeg på kino i går, og jeg kom ut med et utrolig stort smil om munnen. Deilig film, som får deg til å le og får deg i godt humør. Og sist men ikke minst, den er lærerik! Jeg lærte masse. Overfladiske ting, naturligvis. Men å lære er å lære. Filmen handler om en produsent for et tv-program (spilles av Katherine Heigl - som spiller utrolig bra), som leter etter den perfekte mannen. Siden ikke dette er en av de letteste oppgavene får hun hjelp av en hun egentlig misliker sterkt. For å få vite mer, SE FILMEN. Den er rå! Og jeg er ikke den eneste som synes det.
heyheyhall


Karakter: 5. Fordi den er kanskje litt tilpasset til en spesiell målgruppe, og det hadde vært bedre om alle kunne synes den var like bra. Men uansett hvor gammel du er bør du gi den en sjanse! : )

Skulle egentlig anbefale en film til, men det kommer i løpet av dagen/morgendagen.
Spørsmål til dere; har dere sett filmen? burde jeg begynne med filmanbefalinger?

Jeg tester

Publisert: 10.06.2009 @ 13:37 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 4

Jeg tester hårfjerning.
Har liksom prøvd noen forskjellige typer, så har jeg lenge tenkt å skrive om det her på bloggen. Men det har aldri vært tid, eller tilrettelagt. Men her kommer det!

hrfjerning


Barbering
Det kommer an på om du barberer både legger og lår eller bare legger. Men det tar som oftest ikke så veldig lang tid, selvfølgelig tar det tid hvis du skal gjøre det kjempenøye. Barbering holder hårene vekk ca 1-4 dager. Alt etter som hvor lenge du har holdt på. Men om du skal være hårfri hele sommeren må du nok barbere hver dag, eller annenhver dag. Dette koster ganske lite, skum koster vel under 50-lappen og barberhøvel koster nok rundt 150 kr. Men dere, dette er billig! For her er det snakk om gjenbruk. ;-)

Voksing
Dette er den typen som tar lengst tid! Har bare gjort det en gang, og dette var hjemme. Men aner ikke hvor lang tid det tar om du gjør det på sånn salong. Når man gjør det hjemme må man være forberedt på å bruke litt tid. Men om du gjør det nøye og har nok hår, holder hårene seg vekk en stund. Vet ikke helt hvor lenge, men det kan være alt fra 1-3,4 uker.
Dette må man ha en del hår for å kunne gjøre (dvs. for at det skal funke) så om man ønsker å være hårfri hele sommeren er dette sånn "før sommeren"-type. En boks med varmvoks koster rett under 100-lappen. Så det er ikke så dyrt, boksen kan brukes flere ganger (om du gjør alt rett).

Hårfjerningspray
Dette er nok typen som tar kortest tid. Hårfjerningsprayen skal påføres og sitte på i 3-6 minutter. Så stress er det ikke. Hårene holder seg vekk i ca en uke, og når de kommer ut er de myke og lyse. En sprayboks kan brukes ca to ganger, avnhengig av hvor mye du sprayer på. Men er du som meg vil nok nesten hele boksen bli brukt første gangen. En sprayboks koster rett under 100-lappen, så det blir dyrt i lengden. Vil du holdee deg hårfri hele sommeren er dette en type hårfjerning som funker veldig bra, og avhenger ikke av hvor mye hår du har.

Vet ikke om dette var bra eller ikke, men gjerne gi tilbakemeldinger. (og om dere vil ha fler Jeg tester)

hits