Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: Blogg

Tips

Publisert: 28.02.2012 @ 15:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 6De siste ukene har jeg ikke vært så veldig flink. Jeg vet, jeg vet. Det er enda en del som er innom her, men lesertallet synker litt etter litt når jeg ikke oppdaterer så mye som jeg gjør i perioder. Bildet over her er tatt nylig og er en liten peak på hva som kommer til å komme i nær fremtid. Har satt sammen noen antrekk som inspirasjon, som jeg håper dere kommer til å like. Skal vise dere snart! Nå som det er ferie har jeg litt tid til å tenke ut innlegg som kan være morsomme, men jeg trenger noen tips likevel! Det er veldig hyggelig at dere kommenterer på ting jeg legger ut, selv om mange av dere ikke gjør det. Men til alle: hva vil dere se her på bloggen? Håper minst 10% av dere svarer, hadde gjort meg veldig glad. Det kan være hva som helst, alle tips er nyttige. XOXO

iPad 2 til salgs

Publisert: 19.01.2012 @ 12:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 8


Selger en nesten ny sort iPad 2, er kun brukt i en måned. iPaden er i perfekt stand, helt strøken uten riper eller noe lignende. Vi skal selge den fordi vi har to iPader, og det er ganske unødvendig. Selges for 3500,- ellers kan du komme med bud. Hvis du er interessert kan du ta kontakt med meg på facebook eller mail caroline_tellefsen@hotmail.com

Nytt design

Publisert: 05.01.2012 @ 10:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I går hadde jeg et lite øyeblikk hvor jeg ble sykt lei av bloggens utseende. Det måtte jeg gjøre noe med, så her er resultatet. Fikset ny header og litt på fargene. Håper dere liker det! Hva synes dere? ♥

Julesokk og pepperkakehus

Publisert: 24.12.2011 @ 15:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I dag når jeg våknet var det rett opp å åpne siste pakke i julekalenderen, ble så utrolig glad for jeg fikk abonnement på valgfritt blad, som jeg hadde ønsket meg!! Og så rett videre til julesokken hvor jeg fant Nemiblad, tyggis, solkort og lovehearts!! Lykke <3 legger ved et lite bilde av pepperkakehuset også, det har jeg laget helt selv... Riktig god jul alle dere søte!!

Jul

Publisert: 20.12.2011 @ 12:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Det er jul. Det snør nå, blir så lykkelig!!! Snør det hos deg?

09112011

Publisert: 09.11.2011 @ 22:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
bilder fra sommeren

I dag har vært så perfekt. Jeg har farget håret, vasket litt og kvelden har gått til å slappe av med I og tv-serier ♥ Jeg digger dager hvor jeg får gjort noe produktivt i tillegg til å slappe av og kose meg max. I morgen kommer til å bli hektisk, men jeg har lært at mye aktivitet gjør at man orker mer aktivitet. Akkurat som at trening gir energi til å gjøre mer. Aimz skal sove her i morgen, så det blir kjempekos og litt produktivt, siden vi skal lage en dans som vi har i lekse. Love it! 

Den følelsen

Publisert: 03.11.2011 @ 22:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 1Følelsen av å måtte droppe dansetimen som jeg elsker fordi hodet mitt dreper meg og magen ønsker å dra meg i alle retninger mens resten av kroppen er så tappet for energi at den ikke orker å bevege seg. I'll be back. 

Let's fly away

Publisert: 22.10.2011 @ 15:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

 

Type like a Girl

Publisert: 16.10.2011 @ 20:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg er så i søndagshumør i dag. Dusje, smøre meg inn med bodylotion, bruke timesvis på å se på favorittserien, drikke te, tenke på at jeg egentlig burde jobbe med skolearbeid og sånne deilige ting. I dag har jeg tatt bilder med Tuva igjen, hadde en idè vi måtte prøve å få til, så jeg tror det ble noen fine bilder. Sinnsykt kaldt å stå/sitte/ligge i en liten kjole med bare ben på denne tiden av året, men hva gjør man ikke for perfekte bilder... Bloggen blir litt nedprioritert nowadays, men snart blir det konkurranse og litt sånn her, så jeg kommer nok sterkere tilbake om ikke så lenge. Vil dere se bildene fra idag? Kjenner du deg igjen i noen av bildene over?

10 ting

Publisert: 08.10.2011 @ 17:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

 • Jeg klarer ikke å sitte stille å se filmer som varer mer enn 105 minutter og jeg klarer aldri å se en hel musikkvideo.  
 • Jeg river av neglene når jeg kjeder meg, er sint, nervøs osv. Derfor klarer jeg aldri å spare til lange negler. 
 • Jeg har verdens fineste venner, har alltid noen å gå til når jeg trenger det. 
 • Jeg har aldri brukket noe eller hatt en alvorlig sykdom, utenom svineinfluensa da... 
 • Jeg bruker rydding, vasking, matlaging osv. som terapi hvis jeg er sint/lei meg.
 • Jeg danser åtte timer i uken, men føler likevel at jeg trener for lite. 
 • Jeg bor kun hos pappa og trives veldig godt, selvom jeg skulle ønske jeg kunne se mamma litt oftere. 
 • Jeg kunne bakt en kake til alle bursdagsbarn jeg kjenner, jeg elsker å glede folk. 
 • Jeg elsker å bli holdt rundt, spesielt hvis vedkommende er en del større enn meg så jeg føler meg litt liten. 
 • Jeg har ingenting å blogge om for øyeblikket, bortsett fra at jeg skal i bursdag snart. Kos dere i kveld! Noe du visste/ikke visste? 

Verdens slappeste

Publisert: 03.10.2011 @ 17:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Akkurat nå er jeg sykt slapp, jeg har jogget til byen skjønner dere.... Ligger her og ser ca sånn her ut, bare med joggebukse og en genser som ligner litt på et telt:

Så fant jeg ut at jeg skulle blogge, måtte bare se om jeg hadde noen bilder hvor jeg kunne se litt bedre ut en jeg gjør her jeg ligger. Så bare... lol, jeg fikk 102 (!) kondomer i posten i sommer. 

Dette var jo bedre enn jeg ser ut nå..... 

Jamen.. her var jeg kommet hjem fra personalfest med jobben, det er sikkert sykt interessant

Ja, også fikk jeg briller fordi jeg synes det er rått! Sykt smart jeg er nå

Så fant jeg de finefine bildene jeg tok i sommer, som jeg plutselig savner så.

Her var jeg egentlig ganske lei meg, på med maske ehh.

Men, det var jo sommer. Da skal man ikke være lei seg, lev hver dag som om det er din siste, ikke sant? Lovelovelove

Jeg vil egentlig ha på meg et søtt antrekk som f.eks dette:

Eller noe nærmere dette, egentlig... Men det er jo så kaldt ute (og inne)!

Jeg bryr meg egentlig ikke, er altfor sliten. Red lipstick og hvit strikkegenser er nok det jeg bør ta på meg idag.

Neida, jeg er egentlig veldig full av energi og overskudd nå, bare se: 

Her og, helt klar for å dra ut! Nå må jeg på butikken, vet ikke om jeg orker å skifte en gang, det er så kaldt ute, men jeg fant plutselig ut at det var så mye fint å se frem til igjen, sommer for eksempel. ♥  Dette er seriøst det dummeste jeg har skrevet noen gang. Jeg må løpe nå, seriøst. Jeg trenger energi, butikken next! 

Quote

Publisert: 26.09.2011 @ 19:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Trengte en liten studybreak! Jeg er ikke en person som gidder å bruke så veldig mye tid på å øve til prøver, men jeg pleier å lese gjennom stoffet 1-2 ganger så jeg har litt kunskap. I dag derimot er jeg ganske dårlig og slapp i kroppen, så jeg tenkte jeg skulle høre gjennom stoffet, men ettersom det går over 50 sider i boka går det meget seint når damen med oslodialekten leser seg gjennom det.. Derfor må jeg dele det opp litt, så ikke jeg mister helt fokus. Fant dette søte bildet, så tenkte jeg at det er noe å dele med dere på en ganske kjedelig mandagskveld. Hva synes du om bildet/bildeteksten?

What do you want?

Publisert: 17.09.2011 @ 17:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 3


Nå har jeg fått gjort mye mer enn jeg hadde planlagt så neste utfordring blir å velge hva som skal skje i kveld. Har litt flere alternativer enn jeg klarer å håndtere på en gang, så jeg blir helt forvirret. Jeg vet jeg blogger lite i det siste, men det er for det første fordi tiden ikke strekker til like mye som jeg vil og for det andre fordi jeg er tom for inspirasjon. Når jeg har noe å dele kommer plutselig en del fler inn på bloggen og det er koselig det, men jeg vet jo ikke om folk liker det som blir skrevet for det er jo ingen kommentarer! Jeg vet det er fler som kommer til å lese dette enn som gidder å kommentere, men vær litt søte nå: hva vil dere se? Hva slags innlegg ønsker dere her?

Bromance

Publisert: 25.08.2011 @ 23:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Har hatt besøk av disse merkelige vesnene i kveld. Vi lagde middag (glutenfritt) og så på en pianofyr på chatroulette. Så har jeg blitt facerapet da, det er jo alltid koselig. Jeg må legge meg snart, måtte bare vise bildene av dem. Pretty. 

Tomorrow

Publisert: 11.08.2011 @ 21:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

God kveld sweets. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en 40-minutters gåtur med musikk på ørene, solbriller på og tyggis i munnen. Det var så sykt deilig å bare gå litt, selvom jeg ikke akkurat er kjent på veiene her i Sandnes. Jeg drar hjem i morgen tidlig, så dette er siste kvelden min her. (lei seg) I dag har vi handlet litt, så det kan jeg godt vise hvis noen vil se? Jeg har ikke kamera nå, fordi batteriet er tomt, men imorgen blir det skikkelig blogging igjen. See You!

Tenn et lys

Publisert: 23.07.2011 @ 02:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I natt tenner vi et lys for alle som omkom, alle som ble skadet, alle som var til stede og alle pårørende etter tragedien i Oslo og på Utøya. Dette er helt uvirkelig.  Kondolerer til alle som har mistet sine kjære.

Spørsmålsrunde

Publisert: 19.07.2011 @ 14:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Ask me anything. Jeg svarer sikkert på det meste. Det kommer av og til inn mange spørsmål om ulike temaer, så bare samle opp det dere lurer på her, så skal jeg svare så fort som mulig. Noe du lurer på? 

.

Publisert: 19.07.2011 @ 13:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

God morgen. 

Nå har jeg jogget. Jeg holdt på å omkomme. Det er kanskje en måned siden jeg trente sist, eller hvertfall tre uker. Jeg har ikke fått trent noe etter jeg kom hjem fordi jeg har vært slapp, opptatt og prioritert andre ting som f.eks å sove lenge og sånn. På torsdag som kommer skal jeg løpe et løp et eller annet sted, så jeg tenkte jeg skulle teste ut formen som jeg nå fant ut at ligger helt på kols-stadie. Nå blir det trening igjen, jeg har vært alt for slapp. BAH. Ellers... i natt bakte jeg rundstykker som smakte superdigg mens de var varme, men jeg har ikke smakt på dem i dag. Nå skal jeg ta på meg brillene mine, se litt smart ut og lese om høstens trender. Love. 


Macarena

Publisert: 17.07.2011 @ 15:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Music

Publisert: 14.07.2011 @ 20:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hva synes du?

 

Scooteren min

Publisert: 14.07.2011 @ 12:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Jeg føler meg litt som verdens heldigste jente. Jeg har noen herlige venner, en superfin familie, jeg har nettopp fyllt 16 og tre dager senere er jeg eier av både mopedlappen og egen scooter. Jeg tror ikke ting kan bli bedre akkurat nå!! Scooteren er en TGB Jetfighter R50X. Jeg har ikke peiling på merker og sånn, men den var finere enn jeg hadde trodd. Kjørte bort til Farsund for å hente den i går sammen med min kjære Anders! Han må være en av de snilleste som finnes. :-) Nå må jeg bare få en hjelm som passer, den jeg fikk med var str XL... og med tanke på at jeg er str XS, så må den byttes ut.

Hva synes du? Hvilken scooter/moped har du?

 

Energi

Publisert: 08.07.2011 @ 13:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Jeg kom inn på danselinje på Vågsbygd VGS!!

Nå har jeg nettopp laget ferdig noe fingermat til kvelden. Jeg liker å leke meg litt når jeg får besøk, så det ble noen små matbiter. Allerede klokken 10 var jeg oppe av sengen og pålogget på mr. Acer for å finne oppskrifter og inspirasjon til matlaging.. Klokken 11 var jeg på butikken, og nå klokken 13:30 ligger jeg her:Hvilken linje på VGS skal du gå? 

Portugal del 2

Publisert: 05.07.2011 @ 18:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


Shopping i Spania!

Ute av huset

Publisert: 03.07.2011 @ 15:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Det føles fantastisk å orke å komme seg ut av skyggen ved villaen for å gå på kjøpesenteret. Fire dager med sykdom og elendighet gjør lite godt for kropp og hode! Nå sitter jeg i en sofagruppe på kjøpesenteret og fordøyer sushien og sjokoladefonduen som nettopp tok plass i magen min. har nesten ikke sovet i natt, fordi gårsdagens middag var mer enn jeg tålte, så jeg har stort sett vridd meg i smerte hele natten! Jeg gleder meg så til å komme hjem nå, kan ikke tenke meg noe bedre enn å sove i min egen seng og drikke norsk vann! Håper dere har det fint så blogges vi når jeg er i Norge, altså imorgen! Wii

Asics Kayano

Publisert: 26.06.2011 @ 20:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei sweets! 

Idag har jeg bare slappet av og hatt det ganske chill med film og litt sånn, bortsett fra en liten tur til sørlandssenteret med pappa. Kjekken hadde bestemt seg for at jeg trengte nye løpesko, noe jeg forsåvidt gjorde, så vi ble gående der ute ganske lenge. Jeg har ingen erfaring med løpesko, men jeg har jo merket at jeg har fått vondt av de jeg har hatt, så det var ikke en lett jobb. En mann fortalte oss at skoen for meg var Nike, en annen mann ville ha meg til å kjøpe Adidas, en dame ville selge meg Adidas, men jeg endte likevel opp med Asics. Så skal jeg prøve dem i noen uker, for hvis ikke de funker er det en slags fornøydgaranti som gjør at jeg kan bytte dem hvis ikke. Dette var det en stund siden jeg skrev, men jeg nyter livet i Portugal og har ikke verken data eller Internett tilgjengelig. Håper dere koser dere hjemme, jeg har masse bilder å vise når jeg får pc!!! Wii, snakkes!


Asics Kayano 999,-

Jeg ble...

Publisert: 22.06.2011 @ 12:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ukens blogg hos http://hesth.blogg.no! Jeg fikk en mail, hvor jeg måtte svare på noen spørsmål angående bloggingen min, så jeg var jo litt forberedt, men det er likevel utrolig koselig å lese en omtale eller en anbefaling av bloggen min. Jeg er verken kjendis eller toppblogger, så det er klart jeg setter pris på at folk snakker fint om bloggen, kommenterer hyggelige kommentarer eller gir konstruktiv feedback! Tusen takk for en fin anbefaling, les den på Henriette sin blogg HER.bildet er linket.

Hva synes du om anmeldelsen? Synes du det var fortjent? 

Skoleavslutning

Publisert: 20.06.2011 @ 14:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Dagen er kommet, tiden er forbi. Vi er ferdig med ungdomskolen, og skal ta steget videre. Nå drar jeg ut for å spise med mamma, så skal jeg på avslutning/ vitnemålsutdeling med min høyt elskede klasse. Dette kommer til å bli tårevått! Jeg skal ha med kameraet for å forevige denne siste dagen sammen, men om det blir veldig mye maskara som renner blir det begrenset med bilder som kommer ut her. Meg i nuet, ferdig sminket og laget på håret. Skal endelig bruke kjolen jeg bruker på headeren, men den kommer på først når jeg skal til avslutningen. 

Har du avslutning i dag? 

Working on it

Publisert: 18.06.2011 @ 00:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nå har jeg fikset litt på designet, blant annet ved å bytte header, endre noen farger og endre litt på skrift og koder generelt. Er nybegynner på akkurat det området, noe som kanskje er synlig... Jeg er ikke ferdig enda, har en del igjen før jeg blir helt fornøyd, men jeg skal jobbe med det når jeg får tid. Er jeg heldig så får jeg litt hjelp fra noen som kan litt mer enn meg selv.. Nå kan dere hvertfall lese bloggen min på mange språk, har nemlig skaffet meg en translate-boks i sidemenyen på venstre side, så feel free to try! Hva synes dere om den nye headeren? 

Sometimes my head feels like

Publisert: 15.06.2011 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

..a mess

Never expect people to treat you any better than you treat yourself

Publisert: 12.06.2011 @ 14:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hva synes dere om quotes? Good or bad? 

Sleep tight

Publisert: 12.06.2011 @ 01:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Jeg har vært ute og hatt det fint i sola nesten hele dagen i dag, og jeg håper dere har gjort det samme. Jeg fikk lapp om at jeg skal hente en pakke i dag, men posten var stengt, så jeg viser dere når jeg får herligheten hjem. Smelter av noen av de fine ordene dere har skrevet i konkurransen/giveaway'en i innlegget under. Sov godt herlige!
Har dere hatt en fin dag? 

Inspo?

Publisert: 09.06.2011 @ 22:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Jeg har ikke inspirasjon til å blogge. Bare trener og slapper av om dagen, det vil si ikke noe produktivt å verken skrive eller lese om. Hva vil dere se mer av? Hjelp meg!! Og følg med i morgen, jeg loverloverlover at jeg skal gi bort noe spesielt jenter kan like! Hva vil du se her på bloggen?

Pray to God

Publisert: 07.06.2011 @ 23:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Jeg ber til gud og høyere makter om at eksamen skal gå smertefritt og at jeg får en karakter jeg kan leve med (ikke dårligere enn 5) i morgen. Kjære Gud, la dette gå bra..... Spansk ♥ 

To have a good time should be allowed at all times

Publisert: 07.06.2011 @ 14:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Eksamen her og der, og egentlig over alt. Jeg har heldivis ikke begynt å drømme om eksamen, men det har eksamenspartneren min! Vi brukte store deler av gårsdagen på å sette sammen 17 lysbilder i powerpoint, lage hjelpekort og litt sånn, mens i dag har vi gått gjennom det noen ganger og litt sånn småting. Jeg er dritlei av å øve nå, men jeg får heldigvis lov til å ta meg en velfortjent pause så jeg rekker å trene med Per! Føler meg sykt heldig, fordi partneren min er skolelys #1, og som følger av det blir det ganske mye øving når vi jobber sammen. I morgen er heldigvis eksamen overstått, og vi kan ta livet med ro frem til august. Vi planlegger å stikke på Dolly Dimples for enten å feire, eller  å trøstespise etter eksamenskarakteren er mottatt i morgen, så det blir spennende å se hvordan det går! 

Eksamen

Publisert: 06.06.2011 @ 12:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Jeg kom opp i spansk, nå kan jeg egentlig bare ta selvmord.. Vi har om argentina, så vi sitter og forbereder for harde livet nå. Two days to go, så er vi ferdig med all form for prøver, eksamener og bruk av kunnskap for denne gangen. Snart drar jeg tilbake til ferieparadiset Portugal hvor vi har leid oss en chill villa som vi skal nyte livet i en liten periode. Dette er fra i fjor: 

Hva kom du opp i? Ble du fornøyd? 
 

At the moment

Publisert: 05.06.2011 @ 16:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


Nå har jeg vært på jobb og har planer om å bruke resten av dagen i sola. Har handlet jordbær og pepsi max, så trenger ikke så mye mer. Kanskje det blir giveaway her på bloggen i dag, hvis ikke kommer det i morgen... Er du keen på det?


Some shopping

Publisert: 03.06.2011 @ 13:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Ahhhhhhh, jeg dør. Den joggeturen tok knekken på meg, det var så varmt. Jeg er så varm!! Dusjet i kaldt vann, har drukket kaldt vann, men jeg dør rett og slett. Tok turen ned til butikken for å handle litt forfriskninger og et nytt plagg til sommeren, og jeg holdt på å renne bort. Følte meg som verdens svetteste, ekleste menneske når jeg gikk rundt der nede... Likevel var det to gamle, svette utlendinger som begynte å snakke til meg på Kiwi?! USJ. Nå er det tid for litt soling og iskaffe med Oda, så får jeg kanskje litt mer besøk senere. Ha en fin dag i solen!! 


Trenger ikke stort mer enn dette til livets opphold ♥


Vil du se hva som er i posen? Er soling på programmet ditt i dag? 

Not quite

Publisert: 27.05.2011 @ 18:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hehe, jeg klarer ikke å stikke helt av fra bloggen tror jeg, fordi jeg må skrive noe av og til. Jeg liker å skrive innimellom, og det er litt greit å blogge da - så jeg slipper å skrive dagbok for hånd.... Jeg har skaffet meg en midlertidig mobil mens babyen min (iPhone) er på reperasjon, og siden pappa har hatt den før ligger alle hans meldinger, kontakter og spillelister der. Jeg har så klart ingen av mine nummere, og alt er bare flott (Klarer så vidt å skrive melding). Nå har jeg dusjet, som dere sikkert ser, og kvelden blir nok ganske rolig, men med en del hyggelige folk i det minste! 

Is this the end?

Publisert: 26.05.2011 @ 19:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Har vært ute for å opptre på en konsert med ulike innslag av sang, piano og band. Det gikk veldig fint, og jeg var greit fornøyd med opptredenen. Jeg tar meg litt pause, varer nok ikke så lenge siden det er en vanesak å stikke innom blogg.no og skrive et innlegg om det som er i hodet mitt. Nå har jeg gjort det så sykt lenge, så jeg vurderer å ikke gjøre det mer.. Det kan være bra med forandringer, så kanskje jeg skal gi meg med bloggingen etterhvert? Jeg har jo holdt på i perioder helt siden det var denne jenta som var å se på bildene:

¨

I mellom tiden får dere kose dere med denne sangen, som er min favoritt for tiden. Alltid like fengendeWhat to videoblog?

Publisert: 25.05.2011 @ 21:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hey sweets! 

I dag er det bare å øve til prøve for harde livet som gjelder, så jeg må virkelig komme i gang. I morgen skal jeg nemlig ha prøve i tre års pensum om litteraturhistorie. Ikke bare norsk historie, men på verdensbasis. Gleder meg sykt til det altså. Måtte bare stikke innom bloggen for mens jeg er ivrig angående øvingen tenkte jeg kanskje dere kunne hjelpe meg litt med en ting. Hva kan jeg videoblogge om? Dere liker visst den slags blogging har jeg skjønt, så må vel få det til på et tidspunkt. Tell me: hva vil du se på videoblogg?

Designtalk

Publisert: 24.05.2011 @ 21:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei dere. 

Nå har jeg gått en times tur med ei venninne, for å snakke og tømme hodet, sjel og hjertet for alt som måtte falle oss inn og slappet av litt. For øyeblikket slapper jeg av med pepsi max, musikk og internett - men jeg driver også å skriver en novellegreie, som resultat av et veddemål eller en slags utfordring jeg har blitt med på. Det er faktisk litt smågøy, fordi det er ikke bare meg som har blitt utfordret! Jeg har nemlig en hel liste jeg må fullføre, og det er det noen venner av meg også som har fått! 

Angående overskriften... Jeg er ganske lei av designet mitt, er ikke dere? Altså designet er greit i seg selv, det er jo opprinnelig et gratisdesign, som jeg har fikset litt farger på og sånn - men headeren. Den er så lite fin, og jeg er så lei! Så, hvis noen kunne tenke seg å lage en header kan de fleste bildene fra bloggen brukes, og da helst i farger. Jeg har fått litt flere lesere i det siste (gøy!!), og da er det jo gøy å kunne få både respons og hjelp fra dere. Jeg blir kjempeglad om dere vil hjelpe, og kommer mest sansynlig til å belønne hvis det er noe jeg liker. All hjelp tas i mot med stor takk, og kan sendes til caroline_tellefsen@hotmail.com

Har du utfordringer sammen med vennene dine? Er du like lei av headeren min som jeg er? :) Funday with my bf

Publisert: 22.05.2011 @ 19:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei sweets!

På tross av at jeg ikke hadde lyst til å treffe folk og hoppe rundt som en batteridreven kanin ble det en utrolig bra kveld. Meg og bestejenta koste oss med hyggelig selskap og masse dansing (hadde det vært border hadde vi nok danset på dem). Det er lenge siden jeg har hatt det så gøy sammen med den jenta, fordi hun er så opptatt med å øve til alle prøvene som fyller opp ukene hennes for tiden. Nå sitter jeg sammen med henne og slapper av, men selvfølgelig skal hun ha prøve i barokken i morgen, så vi måtte øve til det. Til uka blir karakterene hvertfall satt, så da blir det sushi, sol og kos! Gleder meg til å se litt mer til henne ja... Her er to flotte bilder fra i går, tatt av en lettere ustødig fotograf:

Hadde du en fin kveld i går? Gleder du deg til å bli ferdig med prøver  og sånn? 

Thanks

Publisert: 26.04.2011 @ 12:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Den tiden jeg har blogget har jeg innimellom vært litt flink til å poste outfits, og poste litt bra bilder av en viss kvalitet. Tidligere når statistikken lå på ca null lesere i snitt fikk jeg selvfølelig svært få kommentarer på det jeg la ut, og jeg kan vel ikke si at jeg får så veldig mange fler nå, men noen. Hver fine kommentar gjør at jeg blir litt gladere, og motiverer meg til å skrive eller poste bilder av mer som dere kan kommentere. Det er så utrolig motiverende med kommentarer på klær, foto og liknende. Uansett hvor mye eller lite dere legger i det å poste en kommentar har dere brukt noen sekunder på å gjøre meg glad. Så takk, alle dere! Takk for kommentarene dere legger igjen. Jeg er glad for alle dere som klikker innom her på http://carolinetellefsen.blogg.no.

Trekker snart vinneren av solkortkonkurransen. Har du deltatt? Hvis ikke kan du gjøre det HER.


Tusen takk, nok en gang!

På farten

Publisert: 25.04.2011 @ 20:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Beklager for null blogging Idag, men jeg har både trent, tatt sol og sittet på cafe i fem timer Idag, og nå flyr jeg ut på enda flere nye eventyr! Håper dere koser dere og nyter de siste dagene av ferien! Hva har du gjort i dag? :-)

How to: Lovestory

Publisert: 22.04.2011 @ 16:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei søte. 

Jeg er ingen ekspert på området, tvert i mot. Gjennom ett par seriøse og ett par useriøse forhold har jeg likevel skjønt noen få av spillereglene som gjelder i ganske stor grad for å kunne holde ut sammen en stund. Grunnleggende, men likevel j*vlig viktig.

♥ Tillit. Man kunne stole på kjæresten sin, det skal ikke være tvil. Løgn er ikke ok, å være åpne om det meste er ganske viktig. 

♥ Balanse mellom venner og kjæreste. Jeg har nok vært en av dem som prioriterer venner litt i meste laget, men venner holder så utrolig mye lengre. Ta med kjæresten på sosiale greier, ikke bli en av dem som sitter hjemme med kjæresten hver mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag. Det er lite interessant å være venninnen din om du holder på sånn!

♥ Vis at dere er glad i hverandre. Det er utrolig kjedelig å få høre at man er stygg, selv om ikke personen det kommer fra mener det. Gi hverandre komplimenter og fortell hverandre at dere er glad i hverandre. 

♥ Vær sammen. Få tid til hverandre minst en gang i uken hvis det er mulig. Ikke la forholdet være basert på SMS og facebook. Det er vel en grunn til at dere er sammen, ikke la kyssene bli erstattet med kyssemunner på iphone. 

♥ Le. Ikke vær så seriøse hele tiden. Le sammen og ha det gøy. Det er så koselig å le med hverandre og kanskje lekesloss, for så å ende opp i hverandres armer med et smil rundt munnen. 

I forhold er det alltid mange oppturer og nedturer, men når alt kommer til alt er det jo noe som holder dere sammen. Vær sammen, ha det fint og gjør ting sammen mens alt er greit. Life's too short ♥Synes du noen av punktene stemte? Har du noen punkter å legge til?

Made my day

Publisert: 14.04.2011 @ 15:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Herlige Karoline har valgt meg til å være dagens blogg, skrevet kjempefint og lagen en liten kollasj av meg. Utrolig hyggelig! Kommer så utrolig uforventet når noen faktisk tar seg tid til å vie litt ekstra oppmerksomhet til en ukjent person, men det finnes ikke noe hyggeligere. Tusen takk! ♥ Made my day! Se den fine kollasjen hun lagde:Har noen gjort noe sånn til deg i det siste? Synes du jeg fortjente å bli dagens blogg?

Vil du ha en sponset blogg?

Publisert: 11.04.2011 @ 17:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei igjen. 

Har du dårlig bloggemotivasjon, men likevel ønsker deg lesere i rekordfart, sponsoravtaler og spennende partnerskap? Da har jeg et forslag. Klikk deg inn på  http://sponsetblogg.no og registrer deg! Dette er en side hvor man får tilbud om sponsorer uansett lesertall. Nettsiden sjekker din blogg, og leter opp aktuelle sponsoravtaler for deg. Du kan velge å avslå eller godta avtalen, og velger du da å godta vil du dermed bli sponset. Det første forslaget jeg fikk, allerede sekunder etter registrering valgte jeg å avslå, men det kan godt være det kommer noe mer interessant i løpet av de neste dagene. Har du registrert deg hos  http://sponsetblogg.no? Eller skal du? 

 

I wish I could

Publisert: 10.04.2011 @ 20:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Skulle ønske jeg kunne sminke meg like bra som denne jenta. Misunner hvordan hun på et eller annet magisk vis klarer å få sminken til å se ut som et fyrverkeri av farger og spennende kunst.. Hva synes du? Er du like fasinert som meg? 

Få frem sixpacken

Publisert: 04.04.2011 @ 22:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Nå har jeg vært ute å gått meg en tur på 6 km, noe jeg vanligvis ikke gjør. Jeg pleier å ta en 20 - 40 min joggetur når jeg skal trene, så litt styrke hjemme på gulvet, men ikke i dag. I dag ble det en gåtur i stedet + 8 Min Abs på gulvet. Herregud å slitsomt det var å gjøre de siste 30 repetisjonene på 8 Min Abs - videoen. Holdt på å gi opp, men fullførte selvfølgelig. 

Det var skjønne Eivind som viste meg videoen, så jeg kommer nok til å bruke den videre. Jeg vet at mange jenter ser på magen som det de er minst fornøyd med, og det er ganske kjipt - så nå er det tid for å stramme opp. Denne videoen minst tre ganger i uka + jogging og kondisjonstrening skal gjøre det litt bedre. Opp av sofaen, bitches ♥

 

Har du prøvd videoen før? Er du med meg på å bruke videoen? 

Kvalitetsinnlegg

Publisert: 01.04.2011 @ 16:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Jeg kjeder meg så utrolig nå. Har spilt inn to filmer av meg selv som sitter å snakker til meg selv om at jeg kjeder meg. Tester ut en øyenskygge nå, så kanskje jeg viser hvis jeg liker den. Prøvde å bruke så lang tid som mulig på å sminke meg, men det tok bare femten minutter, så jeg er litt usikker på om den planen egentlig var så smart som jeg så for meg. Skal i bursdag og tre timer, så jeg har alt for god tid.. WeeeeyOm Meg

Publisert: 27.03.2011 @ 21:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Mitt navn er Caroline Emilie Tellefsen, jeg blir snart 17 år og kommer fra sommerbyen Kristiansand. På fritiden danser jeg masse og synger litt. Jeg er liker gode venner, familie, klær, mote, dans, musikk og ganske mye annet - det kommer også til å være noe av det du kan lese om her på bloggen. 

Skoleåret 2012/2013 kommer jeg til å oppholde meg på andre siden av jordkloden, nærmere bestemt Hervey Bay - Australia. Det ser jeg veldig frem til, og gleder meg til å dele hverdagen fra andre siden av jorden med dere fine som er her inne og leser innimellom. Setter stor pris på dere alle! 
På vei hjem

Publisert: 12.03.2011 @ 23:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Nå er jeg På vei hjem fra en rå kveld! Helt vilt med folk, og masse gøy! Gleder meg til å finne sengen og lade litt opp før jobb imorgen tidlig. Beklager for dårlig oppdatering, men har verken kamera eller pc i helgen. Skal bli flinkere til uka, da er det LONDON! Iiih!!! Har dere en fin helg?

Quotes to like

Publisert: 09.03.2011 @ 21:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hva synes du om tekstene? Hvilken likte du best?

Ufresht

Publisert: 08.03.2011 @ 17:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Good morning everyone!

Har nettopp våknet fra en god halvtimes powernap, og hatt en iskaffe. Jeg som ikke en gang liker kaffe helte nedpå for å våkne. Satser på at det er nok koffein i en iskaffe til at jeg kvikner til. Blir så trøtt etter skoledagene, og i dag har jeg heller ikke vært helt tipp topp, siden det føles som om halsen min er helt oppskrapt. Det er vondt å snakke, spise, svelge, ikke spise, ikke svelge osv. What. to. do..

Nå lager jeg middag. Grøt dere!!! Trodde maks det skulle ta 45 min, som det står på pakken - men det viste seg at det kom i tillegg til de femten minuttene det skulle kokes vann først. Ahr. Håper bare jeg rekker å spise før jeg må løpe avgårde til trening. I dag er det tilbake på spinningsykkelen for å dø litt, så må jeg øve til RLE-prøve. Blir helt sliten av å tenke på alt som må gjøres og øves til nå fremover. Tror jeg skal starte litt nå.

God tirsdag, alle sammen! ♥


ufresh

Yoghurtis

Publisert: 06.03.2011 @ 13:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

God morgen alle sammen!

Har brukt morningen på å støvsuge og spise yoggurt. Jeg er hjemme alene med papsen i helgen, så vi måtte visst støvsuge og vaske litt mens fruen er ute av huset... Brukte en halv time på å spise en god morgen yoghurt, siden jeg hadde hatt den i frysen siden i går. Sykt chill, men tok jo altfor lang tid å spise.

Ellers har jeg hatt en syk drøm i natt. Jeg har kjøpestopp nå, siden jeg drar til London om 11 dager! Det merkes i drømmene mine, jeg har drømt om luer, øredobber og bukser som jeg bare må ha! Det skal ikke være mulig, egentlig. Det gjelder å ha viljestyrke når man skal spare penger til å reise, altså.

Nå er det fem-mila på tv, og jeg har igrunn ikke så stor interesse av det, men gud så gøy det var å se de norske jentene i går! Ble helt rørt inni meg når de tok både gullet og sølvet. Jeg er stolt av å være norsk nå, altså!


Yoghurt-is av min favoritt med cappuchino og nøtter!


Gulljenta ♥

Er du stolt av å være norsk nå? Så du innspurten til Therese i går?

Vil du ha en ny bloggleser?

Publisert: 05.03.2011 @ 21:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Skriv bloggen din i kommentarfeltet så lover jeg å sjekke den ut! :-)

Time to be healthy

Publisert: 28.02.2011 @ 22:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei dere.. Har brukt dagen min sammen med Therese på treningssenteret Elixia! Der var vi i tre timer før vi dro hjem til Therese og lagde salat som vi spiste med god samvittighet :-) Det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget noe i dag, men jeg satser på å komme sterkere tilbake i morgen, så det er bare å følge med! Gøy at så mange har meldt seg på konkurransen, og at det kommer inn flere spørsmål på spørsmålsrunden. Tenker å svare på dem snart, men foreløpig er det ikke nok spørsmål til at det blir video.. Har dere trent i dag? Husk å melde dere på konkurransen en gang om dagen for å gjøre vinnersjansene høyere OG still spørsmål! <3

Liten shoot med Oda

Publisert: 28.02.2011 @ 01:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Tja, helgen har vært sinnsykt stille. Tror det var best slik, fordi jeg har vært så sliten og lei av så mye den siste tiden så det var godt å få ladet batteriene opp. I kveld har Oda vært på besøk, og vi har gjort noe vi begge synes er litt smågøy i blant: tatt bilder. Jeg har jo nytt kamera i hus og Oda har sitt som hun fikk til konfen, så vi har igrunn ordna oss bra.

Synes Oda var så utrolig fin på noen av bildene, men har ikke lyst til å legge ut så mange uten hennes samtykke. Jeg blir så sjelden fornøyd med bilder, så det ene jeg la ut av meg var vel det eneste jeg synes var greit nok, men det er så!

Hva synes du?

Sliten

Publisert: 25.02.2011 @ 16:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Etter å ha vært på morgen-spinning fra halv syv til halv åtte for så å ha en totimers matteprøve i likninger. Når jeg kom hjem var jeg helt død og sovnet umiddelbart på sofaen. Det er fint å være ferdig med en treningsøkt før skolen, men herregud så sliten jeg er nå. Har fortsatt ikke våknet helt, men det kommer seg nok.

Jeg vet ikke hva planen er i kveld, men det hadde egentlig vært deilig å chille, men jeg har egentlig lyst til å finne på noe som inneholder masse folk og kos også......  Så vi får se hvor turen går! Ha en fin kveld, og følg med. I helgen kommer overraskelsen :-)

OG DERE!!! MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN HER.

Min store forelskelse

Publisert: 24.02.2011 @ 15:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


Nå er jeg helt i chillemodus, med rett i koppen nudelsuppe, te og One Tree Hill. Jeg er lidenskapelig forelsket i One Tree Hill. ALLE som er med. ♥

Når One Tree Hill er ferdig er det egentlig rett i treningsklær, så går turen til spinningsykkelen som åpenbart ikke rumpa mi er så glad i. Trenger en massasje! Men nå må jeg fortsette å sende forelskede blikk til favoritten som går på TV. Ha en fin dag!

Samarbeidspartner

Publisert: 24.02.2011 @ 14:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Jeg har inngått et samarbeid med et firma jeg tror dere kommer til å like. Følg med så kommer det en overraskelse i denne uken! Vi snakkes senere i dag, må hjem å ta noen bilder og ordne litt før jeg skal trene og i gjøre en liten sangopptreden i kveld.

Hva tror du overraskelsen er?

Tiddelibom

Publisert: 23.02.2011 @ 14:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Det snør, dere. Og det tror jeg det har det gjort i natt også:

Var litt trøtt i dag morges, så det var ikke høyeste ønske å vandre ut i snøstormen, men jeg måtte jo det etterhvert. Når det var langfri ble det en liten tur innom apoteket for å hente en gratisprøve fra VICHY, som besto av fire kremer eller noe sånn.. Er så utrolig dårlig til å bruke sånne småting hvis ikke det er favoritten. Kanskje jeg skal bli bedre til å teste ut ting, så jeg kan finne noe nytt og brukbart..

Så var det disse bildene jeg prøver å få til av antrekket hver gang, men det blir aldri noen suksess fordi selvutløseren har ingen interesse av å fokusere på hverken meg eller antrekket. Den liker nok best å fokusere på luften som ligger imellom meg og kameraet, fordi brukbare bilder blir det ikke. Men dere liker jo så godt disse bildene, så her har dere en bekreftelse på at JA, jeg lever i dag også:Snør det hos deg?

Nytt spørsmålsrundeinnlegg

Publisert: 22.02.2011 @ 16:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Det ble så mye tull med det forrige innlegget, siden jeg fant nye greier som måtte tilføyes hele tiden. Her er reglene:

 • spør om hva som helst
 • får jeg tak i kamera blir det video
 • jeg skal minst ha femti spørsmål om jeg skal svare på video
 • du kan kommentere flere ganger, men ikke mer enn ti spørsmål per kommentar
 • spørsmålene fra forrige innlegg blir tatt med, men kommentarfeltet der stenges nå

Så start å spørre i kommentarfeltet på dette innlegget.

Every picture tells a story

Going to London

Publisert: 21.02.2011 @ 18:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Den beste julegaven jeg fikk i fjor (2010) var nok ikke bare den beste julegaven det året men kanskje av alle jeg har fått i hele mitt liv. Jeg fikk en stor pappeske, proppet med hvite puter?! Oh happy day, tenkte jeg og smilte søtt. Da jeg fjernet putene lå det kun en liten tre-boks i bunnen. Da jeg åpnet den fant jeg kvitteringen til HOTELLET vi skal på i London!! Jeg kan ikke beskrive ansiktet mitt eller gleden jeg følte da jeg fant ut at jeg både får to fridager fra skolen OG fire dager i London. Herre. Gud. I. Himmelen.

Pengene som ble innkassert rundt julehøytiden ligger nå godt plassert i sparebøssen, og de 3000 kronene jeg tjente forrige måned ligger trygt (hehe?) på kontoen min, mens jeg jobber også denne måneden for å kunne ta med meg så mye penger som mulig når jeg endelig drar over til et av mine favorittland så langt, England. Har vært der en gang før, men da var jeg kun i tre småbyer og nå går turen til shoppinghimmelen London! Guuud, jeg gleder meg. Klarer ikke en gang å uttrykke følelsene på tastaturet. Det er litt mer sånn hopp i taket og dans på bordet- følelser rundt akkurat dette skjønner dere. Langhelg sammen med tante, hvor jeg får sjansen til å møte min gode venn Chris, som bor i England, vi skal på musikal, spise sushi og annen god mat, drikke en chill Oreo-sak fra KFC og sist men ikke minst SHOPPE. AH, jeg gleder meg sååå ♥ Her er noen bilder fra sist gang jeg var i England:
Er fortsatt lei meg for at jeg ikke kjøpte denne kjolen!


Har du vært i London før? Har du noen tips til ting vi burde se eller butikker vi burde sjekke ut?

Spørsmålsrunde

Publisert: 20.02.2011 @ 20:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Kjører i gang spørsmålsrunde, spør om hva som helst så skal jeg prøve å svare på alt. Lurer du på noe? Bruk kommentarfeltet. 

EDIT: KANSKJE DET BLIR SVAR PÅ VIDEO HVIS JEG FÅR TAK I KAMERA!

Gave til ms. 40

Publisert: 20.02.2011 @ 19:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Neglelakk i en av vårens farger.

Kort + gavekort på kinoen.

Kake.

Roser fra Daddy.

Hva synes dere om kaken jeg laget og pyntet? Den var schmø

Antrekk for dagen

Publisert: 20.02.2011 @ 16:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Bursdag til Stemor, så da går jeg litt hverdagslig + litt ekstra accesories. Kommer bilder og sånn av hva jeg har stilt opp med på gavefronten! Følg med :-)

Dagens

Publisert: 19.02.2011 @ 21:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

I går var egentlig ganske koselig. Var på en slags chillekveld eller noe hos ei jeg ikke snakker med så mye, men med en del folk jeg har god kontakt med og som jeg setter veldig stor pris på. Det ble en sen kveld, og Malene crashet hos meg når vi kom så langt.

I dag har jeg vært med ei herlig jente hele dagen, og vi har bare snakket, vært på cafe og chillet egentlig. Nå sitter jeg hos bestfriend og snakker om alt mellom himmel og jord, som kommer fra hjertet - og det er fint, for jeg får ikke sjansen til å gjøre det så ofte lengre da vi alle alltid er så på farten og tiden er minimal..

Jeg avslutter nå, men i morgen skal jeg vise dere hva jeg skal gjøre for å markere stemoren min på hennes dag, som er i morgen. Da blir hun FØRTI, så hun begynner å bli stor jente nå! EH HE.

Jentane mine. SAVNER DEN TIDEN :-)

Ha en fin kveld, dere!

Photoshoot

Publisert: 17.02.2011 @ 21:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

CHILLER HOS ODA I KVELD!
Til slutt lagde jeg et søtt lite valentinsbilde til mine favorittlesere, siden jeg ikke ønsket dere en god valentin. Jeg brukte dagen alene, og var ensom. Neida, jeg er aldri ensom. Var jo på trening med Oda, jeg!

Hadde dere en fin valentinsdag?

Røde detaljer

Publisert: 17.02.2011 @ 15:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


Hva synes du? RØDT- Hot or Not?

Glede

Publisert: 16.02.2011 @ 23:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en totimers- økt med aerobic, fått tatt meg en dusj og ordnet litt ting. Begynner å bli klar for leggetid, eller egentlig ikke.. Jeg hadde meg en powernap før i dag, så jeg er ikke trøtt enda. Men jeg gleder meg til mer trening fremover, jeg blir i så godt humør. WII <3 For meg er det herlig å stenge ute alt ved hjelp av trening! AH

Hva trener du?

I told you to smile

Publisert: 16.02.2011 @ 17:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 2So i guess i have to do it myself :-)

Hvordan har dagen din vært?

Nikon D40X

Publisert: 14.02.2011 @ 15:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Denne overskriften er det samme som står på pakken til speilreflekskameraet som vi nettopp fikk i hus. Jeg er nub når det gjelder sånne kameraer, men jeg syns det tar over gjennomsnittet greie bilder i forhold til det som finnes på denne bloggen fra før av. Jeg gleder meg litt til å bli litt flinkere til å ta bilder, outfits osv til å poste på bloggen. Jeg synes egentlig det er ganske kjedelig å ta bilder av ting/folk så om jeg skal på sammenkomster eller noe dropper jeg å ta med kamera. Meg selv derimot... Jeg digger å stå foran kamera, enten sminket mer enn normalt eller naturlig og få positive (og negative, haha) tilbakemeldinger. Derfor passer det perfekt med selvutløseren på dette kameraet som kommer til å bli mye brukt.

Her er dagens:Har du noen erfaringer med denne typen kamera? Har du noen tips å dele med meg?

Antrekk for dobbeldate

Publisert: 13.02.2011 @ 22:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

HEY. Er kommet hjem fra en utrolig koselig kveld med Rebekka og to herlige gutter. Det ble kino og en liten tur på cafe. Vi så den filmen som heter 127 hours, som handler om en som er ute og klatrer i Grand Canyon, så setter han seg fest.

Her er antrekket for dagen, bildene er tatt etter å ha vært ute i vær og vind, så kanskje ikke de fineste. HEHE


Hva syns du?

Det er så slitsomt å være lei seg

Publisert: 13.02.2011 @ 17:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Så jeg har for det meste unngått det den siste tiden. Jeg tenker mye, men begynner å grine med en gang temaet blir tatt opp eller noen sier noen spesielle ord og gir meg en klem, så unngår de få som vet så mye som mulig. På tirsdag blir det nok ekstremt vanskelig å gjemme seg bak smilet, men jeg får gjøre mitt beste mens jeg er rundt andre enn familien.. Nå er det klart for dobbeldate, og kino! Viktig å være litt opptatt, for alt blir så mye verre av å sitte ned og tenke.. Ha en fin dag dere!

Takk for alt godt

Publisert: 09.02.2011 @ 22:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Takk for en fin dag. De som har tatt del i den vet hvem de er. I dag er en tung dag, jeg har mistet en av mine nærmeste, en jeg elsker. Jeg har hatt det tungt, og det har vært vanskelig å holde masken og smilet hele dagen. Ingen av dem jeg har vært med vet, ikke enda. Men dere har gjort denne dagen tusen ganger bedre, uansett. Takk.

Det hjelper å skrive, men ikke på denne bloggen. Kommer tilbake snart, når ting er litt lysere.

Sweetness

Publisert: 08.02.2011 @ 20:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 2


Likte dette bildet av meg og søte Valmira (http://vaaali.blogg.no) <3

Hva synes du?

Lær fra i går, lev i dag, håp for morgendagen

Publisert: 07.02.2011 @ 15:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

SMIL. Hver dag. ♥

Å smile gjør at hjernen produserer mer endorfin, som i sin tid minsker smerte.


Føl noe. Sinne, glede, lykke, sorg. ♣
Tap er ikke når du faller, men når du nekter å reise deg igjen.

Elsk. Dine foreldre, vennene dine, kjæresten din, lillesøster eller lillebror. ♥

De eneste som kan såre deg er dem du elsker, for om du ikke hadde elsket dem ville du ikke brydd deg.

Håp. På at morgendagen skal bringe noe godt. ♣

Håp er det å tro at et bedre eller positivt resultat er mulig selv når det er bevis for det motsatte.LEV. Velg å leve, ikke bare å eksistere.

Ta bilder, le mye, tilgi dem som har gjort deg vondt, dans i regnet, flørt, smil til fremmede, vær en god venn, elsk som du aldri har blitt såret og lev livet. Ta både riktige og gale valg, de alle leder deg til noe godt til slutt.


bilder_ privat & weheartit.com /tekst_privat

Hva tenker du?

Etisk galt mot Voe

Publisert: 06.02.2011 @ 22:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hey bloggers.

Tipper flere av dere har sett at Voe har blitt hengt ut den siste tiden. Drikkebilder av blogg-prinsessen florerer på diverse blogger, som verken kjenner Voe eller har opphavsrett på de bildene som er lagt ut. "Hvorfor?", sier noen og får til svar at siden Voe har vært nummer en på blogg.no's toppliste, fordi hun har vært et forbilde for så mange, fordi hun er en kjent person... Derfor er det okei å henge henne ut, legge ut bilder av henne som krenker henne, og kan gi henne problemer senere i livet.

For meg høres dette helt spesielt ut. Jenta er 15 år, har fremstått flink og smart på bloggen sin, og vært et godt forbilde for de yngre jentene som leser og digger det de ser i Voe. Er ikke det egentlig en god ting? At hun oppfordrer alle som leser til å ikke bruke alkohol før de er 18?

Jeg er glad for det. Jeg har ei lillesøster som er elleve år. Hvis hun hadde kommet til meg og sagt at hun har drukket alkohol fordi Voe gjør det, og da er det greit - hadde jeg vært raskt oppe med telefon eller data for å spørre hva frk. Voe har tenkt da hun har lagt ut om alkohol og hvor greit det er. Det er ikke bare etisk galt å henge ut Voe slik som mange gjør, det er også galt med tanke på hvordan dere oppfører dere selv. Jeg er ganske sikker på at bloggerne som blogger om dette ikke alltid er ærlige om sin oppførsel, hvor de har vært eller hva de har drukket- nettopp i redsel for hvordan det kan påvirke andre eller hvordan det kan slå tilbake på dem selv. Tenk litt..


ph_voe.blogg.no

Hva synes dere om denne saken?

Perfekt helg

Publisert: 06.02.2011 @ 21:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

HEIII

Sitter her og smiler for meg selv mens jeg tenker på hvor herlig denne helgen har vært. Jeg har fått en deilig dag i bakken, med sol, løssnø og fun. Både meg og Malene klarte å raile for første gang, og det er jo gøy! I går fikk vi prøve noe vi aldri hadde prøvd før. Nemlig hundekjøring. De vi bodde hos eier 17 hunder, og mange av dem har vært med å kjøre VM, Finnmarksløpet (1000 km) osv. Så det er noen veldig talentfulle hunder. Vi fikk hver sitt hundespann med tre hunder, og hver vår slede som vi sto på. I begynnelsen var det kjempeskummelt, og jeg var livredd for å falle av/ kante osv, men etter litt og når jeg faktisk kantet var det bare kjempegøy.

Da vi kom frem ble det grillet pinnebrød, kost med hundene og drukket kakao før vi spente hundene til sleden og dro tilbake til huset. Alt i alt har denne helgen vært helt perfekt, med mye latter, chilling og nye opplevelser. Jeg håper jeg kan komme tilbake til alle de herlige hundene og de to herlige menneskene som eier dem en gang.

Utsikt fra stolheisen

Jeg skal seriøst slutte å være så pen:

og lettkledd:Har du hatt en fin helg? Har du prøvd hundekjøring før?

Snowboardchill

Publisert: 04.02.2011 @ 15:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Har nettopp satt meg i varmestua etter en av de chilleste dagene på lenge med snowboard og drømmeføre sammen med Bestejenta, Malene! <3 blogger når jeg kommer hjem! blir det bakken på dere i helgen? Brett eller ski?

Lovely day

Publisert: 30.01.2011 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Har hatt en utrolig deilig dag, med jobb og chilling! Selv om jobben min ikke er den gøyeste i verden elsker jeg den på grunn av folkene! Så elsker jeg selvfølgelig chilling.. og nå har jeg nettopp kommet hjem, og tatt noen webcam-bilder til bloggen. Kult
Håper dere har hatt en herlig dag, lesere!

Sykedager

Publisert: 29.01.2011 @ 14:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei sweets.

Fikk ikke blogget i går, fordi dagen gikk i ett. På antrekket hvor jeg spurte hvor høy dere tror jeg er, var det en som tippet 163, og det var ikke langt ifra. Sist jeg målte meg var jeg 162, og det kan godt være jeg har vokst litt etter det. Synes jeg så helt sykt høy ut på de bildene, så måtte sjekke om dere var enig.. Tydeligvis ikke!

Jeg har klart å bli syk, så ligger i sengen med bøtte vedsiden av meg og kort vei til badet hvis jeg trenger det, og det er jo aldri noe greit. Spesielt ikke i helgen... Jeg kunne ikke gå på jobb idag, og det er så utrolig kjedelig siden jeg hadde planer om å tjene godt denne måneden. Satser på å jobbe i morgen, hvis jeg er god nok (det må jeg bare være!). Håper på en stille og rolig kveld, og kanskje til og med besøk hvis jeg er heldig! Jeg stiller ikke opp på bilde idag, men her har dere noe å se på likevel! Kanskje dere kan hente litt inspo fra det:

Hva skal dere bruke denne lørdagen på?

Antrekk 270111

Publisert: 27.01.2011 @ 19:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 5


Okei, seriøst. GJETT hvor høy jeg er i virkeligheten!?

Fashion

Publisert: 27.01.2011 @ 19:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Like / Dislike?

Tanker om VGS

Publisert: 26.01.2011 @ 15:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Det finnes ikke noe kjedeligere enn å være syk! Jeg har liksom ingenting spennende å ta meg til. Nå har jeg gjort litt lekser, og laget meg en ny kopp med te, tent i peisen (noe som alltid går straka vegen), for sikkert åttende gang, ryddet ut av vesken min og gnidd litt sminke i det trøtte ansiktet...

Hvis pappa er i det glade hjørnet i dag får jeg nok slippe ut i en time eller to for å besøke Vågsbygd Videregående skole, da de har såkalt "åpen skole" for oss små tiendeklassinger som skal velge skole for tre år fremover nå i løpet av våren. Jeg er verdens mest ubesluttsomme person, så det valget er ikke akkurat easy! Jeg står mellom tre alternativer: Studiespesialisering MED formgiving på Tangen VGS, Medie og kommunikasjon på Tangen VGS og Vanlig Studiespesialisering på Vågsbygd VGS.

STFO Tangen, fordi jeg har lyst på litt varierte dager og drive med noe litt annet enn matte, norsk, historie og geografi.  Pluss: Litt mindre almennfag, får mindre og mindre almennfag hvert år- dvs "lettere undervisning" for hvert år som går, har muligheten til å reise (vil jo til Australia), gir generell studekompetanse. Minus: Fem timer mer i uken enn andre linjer.

MK Tangen, fordi jeg interesserer meg for MK fagene, og synes det virker deilig å ha noe utenom det vanlige. Pluss: MK fagene, gir generell studiekompetanse. Minus: Veldig tungt tredjeår, vet ikke om jeg kan reise?

ST Vågsbygd, fordi det er den "enkleste" veien til generell studiekompetanse og skolen ligger i gå-avstand fra der jeg bor. Pluss: Skole i nærområdet, mange kjente som skal gå det samme, lærerikt (haha). Minus: Stress å bare ha teorifag!!!1

Men nå får vi se da, jeg er hvertfall klar for å besøke skolene i dag og i morgen!Kjenner du til noen av linjene jeg nevnte? Har du noen pluss eller minus'er og tilføye?

Den nye piercingen

Publisert: 26.01.2011 @ 13:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Jeg sa jo jeg skulle vise bilde av den nye piercingen, så nå kommer det.

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, pga sykdom og har hatt muligheten til å sove lenge, ta en dusj og nå sette meg ned med en kopp te. Planen var å rydde og vaske  rommet, men jeg fant ut at jeg må få gjort noen lekser i stedet, så dette er ingen funday for min del!

Piercingen var noe jeg gruet meg til som jeg sa, men mest fordi jeg husket det var vondt, men ikke hvor vondt. Jeg fant ut at det var vondere enn jeg trodde, og endte selvfølgelig opp med å bli svimmel, bleik og de greiene der. Ble matet med en slags sukker-greie for å få opp blodsukkeret, så klarte jeg meg fint til bussen før jeg ble svimmel igjen. Men nå er alt flott, og jeg gleder meg bare til åtte uker har gått så jeg kan sole meg, bade og bytte piercing. Her og nå, uten sminke og bra kvalitet:

Fin? hahahah

 

Sovedyret

Publisert: 25.01.2011 @ 21:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg kom hjem fra skolen, gikk for å legge meg, sov til nå... Jeg stikker snart og legger meg igjen, god natt!

SMS- roulette

Publisert: 24.01.2011 @ 17:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

YEAH!

Nå er endelig bildene fra Rebekkas bursdag lagret her på min kjære Acer! Det var Tuva som la dem ut, så stikk innom henne også for å gi litt creds for god fotografering. Rebekka hadde stelt i stand et nydelig bord og en fantastisk middag. Kylling, båtpoteter, salat og to sauser før vi fikk servert en herlig dessert bestående av masse deilig frukt og brownies. Kveldens store høydepunkt var SMS-roulette, hvor man kunne vinne en goodiebag fra Vita. Jeg kom til finalen og vi ble enige om at de siste (meg og Maren) skulle dele premien, ettersom vi måtte både sende drøye meldinger og poste statuser på facebook til slutt. Jeg fikk en haug av meldinger, og mellom 40 og 50 tapte anrop i det tidsrommet jeg ikke hadde lov å svare noen. Tror noen reagerte veldig på meldingene som gikk ut av utboksen min, men det er forståelig da!Husk å gå innom http://tuviiis.blogg.no og bli lesere av bloggen til søte Tuva som står for bildene!

Har du spilt SMS-roulette før? Hva var det drøyeste du sendte?

Piercing

Publisert: 23.01.2011 @ 19:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

HEI ALLE SAMMEN.

Merket at statistikken gikk opp en del når jeg blogget om ballet, så det var gøy at så mange klikket seg inn for å se. Det har kommet mange flere bilder på facebook i går og idag, så det er utrolig gøy å se men tenkte ikke å legge ut flere her, siden det sikkert er noen som leser som ikke er like interesserte i alle de folkene dere ikke kjenner.

Nå er arild her og vi bare chiller litt, før pappa og Randi skal lage vafler til oss, så håper jeg på å få sett en film eller noe fordi det er igrunnen ganske chill det også. I morgen skal jeg forresten ta ny piercing i navlen, fordi jeg tok den ut sist etter at den hadde vokst så langt ut. Gleder meg og gruer meg på samme tid, men det blir fint å få det overstått! Dette var før jeg tok den ut:


men nå blir det nyy!

Har du piercing noe sted? Eller vil du ha?

Ballet 2011

Publisert: 22.01.2011 @ 16:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

HEI DERE.

I dag har verkingen i føttene nesten forsvunnet, men kjenner det enda. Det er nemlig ikke barebare å gå på 11-12 cm høye heler en hel kveld med dans og mingling. I går var det berømte ballet for tiende klasse ved Fiskå skole, som jeg hade forholdsvis lave forventinger til.

Kjolen var tredd over hodet, strømpebuksen var tredd på beina, sminken var lagt og håret var satt opp helt selv, og jeg var klar for å sette meg inn i den store pickup'en vi hadde fått fikset til å kjøre oss.


Når vi ankom lokalet trakk vi hver sitt halve kort fra en bolle, og ventet spent på hvem vi fikk som partner. Jeg endte opp med Espen, og ble fornøyd med det! Middagen var fantastisk. Peppermarinert biff, fløtegratinerte poteter, grønnsaker og saus sto på menyen og mettet de fleste før  det var tid for talene. Da var det denne snuppa:

og disse kjekke herrene:

som hadde fått æren, og de gjorde det kjempe bra! Guttene hadde brukt mange bra virkemidler som fikk hver enkelt av jentene til å le og føle seg spesielle på sin måte. Jenta som hadde fått oppdraget om å holde herrenes tale valgte å sammenligne dem med kattedyr, noe som fikk de fleste guttene til å kjenne seg igjen på en eller annen måte! Talene var kjempebra! CREDS.

Så var det tid for dessert, som besto av vaniljeis og frisk frukt. Kjempe godt og en perfekt oppladning til mingling og dansing som skulle foregå etter en kort pause. Dansing og mingling hele kvelden sammen med godt selskap slår aldri feil, og kvelden gikk over alle forventninger for min del. Jeg håper folk koste seg like mye som meg, for da var kvelden strålende for de fleste! Må ikke glemme å si at det var utrolig mange flotte kjoler, hårfrisyrer og makeup-looks + mange kjekke herrer i dress eller smoking. Alle så kjempebra ut! <3


Har du vært på ball før? Hva synes du om bildene?

-Caroline

There is so many things I want to be, but maybe sometimes it would be enough just being myself

Publisert: 20.01.2011 @ 22:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 1Hva synes du? Om ord, bilde og overskrift?

Complete the look

Publisert: 20.01.2011 @ 21:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HEI SUNSHINES.

I dag har jeg (utrolig nok) kjøpt inn det siste til ballet, som er i morgen. Jeg er egentlig planlegger-typen men noen ganger har jeg en tendens til å ta ting litt for mye med ro slik at ting blir tatt som det kommer, og dette er et tilfelle av sistnevnte. Ballet har kommet litt fort på, og kjolen fikk jeg ikke tak i før på mandag denne uken. Sko, veske og siste finish av hårpynt fikk jeg ordnet i dag så jeg har egentlig bare fått tak i alt dette med en god dose flaks..

En del av jentene kjøpte kjolen til ballet allerede for en måned siden, og planla håret og sminken helt ned til hver minste detalj for ukesvis siden, men så langt har jeg ikke tenkt enda.. Satser på å få satt det opp, men må vel bare improvisere litt når jeg står der med kjolen tredd over hodet imorgen. EH.

Jeg har ikke tilgang på noe særlig bra kamera akkurat i øyeblikket, men min gode venn iphone steppet inn for å ta bilde av skoene jeg kjøpte som jeg går inn(?) i dag.. Det funket ikke å laste opp bilde nå plutselig????

Edit: funket!!

Do you like? Bilde av alt kommer i helgen, wiiMy little goldstar

Publisert: 18.01.2011 @ 23:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei solstråler!

Idag har vært en fin dag. Har vært sammen med Tante og min lille kusine Oda og spist og windowshoppet litt før jeg gikk hjem og satt på nail-extensions og litt sånn, men så fant ut at jeg var tom for gel. Så jeg brukte ca to timer på å prøve å lakke dem fine, men det til ingen nytte for til og med daddycool synes ikke det ble fint..  Det endte med at jeg tok dem av igjen nå nettopp.

Ellers har Eivind vært her og foret meg med iiis og massert meg med aftersun og tatt livet med ro. AHHH, elsker å bli dillet med! Anbefaler å gå til annskaffelse av en sånn bestevenn <3

Nå må jeg runde av, det skjedde plutselig noe spennende jeg må ta meg av. SNAKKES!

Mitt lille gull!

 

Jeg vil kunne tegne som dette

Publisert: 18.01.2011 @ 09:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0It's a beautiful day

Publisert: 17.01.2011 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

SE DET! Klarte meg ikke uten facebook, fordi jeg trykket selvfølgelig inn på face på mobilen på autopilot og fikk da se at jeg hadde syv varsler, en melding og tre nye venneforespørsler så sjekket det. Men nå er jeg facebook -fri og har logget ut både fra data og mobil, så er litt spent på å se hvordan dette går. Facebook har en tendens til å bli tidsfordriv uansett hvor jeg er, siden jeg har gratis på mobilen. NO MORE.

I dag har jeg rukket mye! Solarium, spist på SUBWAY, trafikalt grunnkurs, vært med bff, vært med Eivind og trent to timer! Høydepunktet i dag må vel være at jeg fikk kjolen jeg skal bruke på ballet til fredag og at jeg endelig klarte å få skaffet meg en løpetights, noe som jeg har trengt........ i et halvt år?! minst.

Nå er det tid for aftersun og max chilling i sengen frem til jeg slår av lyset og tar kvelden. For en herlig dag dette har vært! Jeg ønsker meg flere av disse. <3


Så ønsker jeg meg flere kvelder som den dette bildet ble tatt! Love it

vi er født kule

Publisert: 16.01.2011 @ 20:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

GUTEN MORGEN SONNENSCHEIN <3

Nå chiller jeg livet sammen med Oda gull, og vi har nettopp spist så mye at vi har rullet ned trappen begge to. Jeg har bestemt meg for å ikke gå inn på facebook på noen dager, men Oda (og jeg) tror ikke det kommer til å gå!!!

Denne helgen har vært ganske bra. Har vært i 19-års dag til Thomas med folk og vært med mine tre herlige jenter, litt med familie og faktisk kost meg på jobb. Elsker miljøet på jobb, det er eneste grunnen til at jeg ikke dør når jeg må stå opp klokken halv ni for å ta bussen på en lørdagsmorgen.


Dette var før vi så videoen vi filmet på torsdag (vi sang...........)... KULE

God Jul

Publisert: 23.12.2010 @ 16:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Nå er det vel en time til jeg stikker til Farmor og Farfar hvor min julefeiring blir i år, og det gleder jeg meg til. De bor bare på andre siden av byen, men likevel føler jeg meg så langt borte når jeg er hos dem. Idag er antrekket helt casual, med en høylivet bukse, oversized topp, baseballjakke og et skjerf. Skulle gjerne vist bilde, men synd at kameraet er 5678 år gammelt, og ikke er så brukbart om dagen.

Ønsker alle som er innom her i jula ei riktig god jul, og ei fin feiring. Jeg håper det blir bra, og satser på å blogge littegrann etter jul og kanskje det blir for fullt etter nyttår. Vi får se!

KISSES

its such a hard competition

Publisert: 21.12.2010 @ 21:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Fotograf_ Oda Matzow

Oda starter snart blogg nå, så folk kan kontakte henne og ta bilder. Jeg digger det, så gleder meg til neste gang. HVA SYNES DERE?

følg med i morgen!!!

Publisert: 20.12.2010 @ 20:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I morgen blir det photoshoot med ei venninne, hun samme som tok header-bildet faktisk! Så følg med og gjør dere klare til å kommentere bildene.

 

Har ligget syk i noen dager nå, så håper jeg blir bedre til i morgen!

Her er noen av bildene fra forrige gang, men da var vi blonde og nå er vi mørkbrune begge to  :)

HVA SYNES DU?

hits