Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: Feelings

Masse kjærlighet

Publisert: 22.07.2012 @ 13:42 Kategori: Feelings Kommentarer: 3

Tok dette bildet 20.07, men vi kan late som det var i dag 22.07. En dato som ingen nordmenn noen gang kommer til å glemme etter forrige 22.07. Selv nå som jeg sitter på andre enden av jorden klarer jeg ikke å la være å tenke på hva som skjedde for et år siden. Jeg gikk til sengs, hadde akkurat hørt om de 7 omkomne i regjeringskvartalet og på Utøya. Da jeg sto opp dagen etter lå det avisartikler i nettaviser jorden rundt, de fortalte at det var 91 omkomne fra dagen før. Tallet sank med noen få etter grundig etterforskning, men det ble aldri mye lavere. Jeg husker den store sorgen hele Norges befolkning gikk rundt med, men vi viste alle at vi er et land med masse kjærlighet. Det var ei jente som kom med et sitat som jeg ikke kommer til å glemme: 
«Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen». Tror det er et av de mest brukte sitatene til å minnes den dagen hvor så mange mistet sine kjære, men det må være et av de fineste. Her nede gjør jeg mange feil, som for eksempel å snakke om Norge. Det er noe man helst ikke skal gjøre. Ikke sammenligne ting, ikke snakk for mye om hjemlandet, ikke tenk på Norge. Det er ikke så lett å la være. Min farmor er et ganske stort forbilde på mange områder og hun fortalte meg en gang at «Livet er en dans på roser. Det er fint, men det finnes noen skarpe torner også». Ganske dypt, men ganske sant. Det er sånn det er, for det meste. Mye er bra, men det finnes nedturer også. Det finnes hjemme, og det finnes på utveksling i Australia. Man savner folk, man savner ting, men det viktigste er at man har hverandre når tiden er inne for å komme tilbake til det kjente og kjære. Jeg håper dere bruker denne dagen på å minnes de vi mistet og ta vare på de som fortsatt er rundt oss. Stor klem fra the land Down Under og masse kjærlighet sendt i retning Norge fra meg ♥

Bilde av tatoveringen

Publisert: 19.03.2012 @ 18:27 Kategori: Feelings Kommentarer: 5

Det er litt gøy at jeg har tegnet den selv for å være ærlig, men det aller gøyeste og beste er at jeg er merket for livet sammen med min aller kjæreste bestevenninne her i verden. Den er så liten og uskyldig å se på, men den betyr så mye og symboliserer mye som har vært vanskelig, men som har fått to bestevenninner til å komme nærmere hverandre enn noen gang før. Herlighet hvor heldig jeg er som har ei så god venninne ♥ 

Tatovering

Publisert: 16.03.2012 @ 17:01 Kategori: Feelings Kommentarer: 9

Åh, endelig. Min første tatovering ble gjennomført i dag, og det var så fint. Tok sammen med min kjære bestevenninne for å merke vennskapet vårt for livet, etter alt vi har vært gjennom og alt vi skal ha sammen i fremtiden. Det er en liten nøkkel som jeg har tegnet, som vi tatoverte på håndleddet. Den symboliserer at vi har nøkkelen til hverandres hjerter, litt klisje men vi er fornøyde, og det er det viktigste.  ♥ Har du tatovering? Hva og hvor?

Forelsket i gamledager

Publisert: 11.03.2012 @ 12:08 Kategori: Feelings Kommentarer: 1Åh, jeg hadde en herlig kveld i går. Den bestod av mye mat, kaker og gode ting. I tillegg var jeg omringet av fine mennesker som har mye å lære bort om det som skjedde i gamledager. Hver gang jeg er med eldre mennesker skulle jeg ønske at jeg selv levde på 60, 70 og 80-tallet. De fine sommerdagene de beskriver så perfekt, hvor alle barna i gata gikk samlet ned til stranden og brukte hele formiddagen sammen og badet, delte matpakkene sine og bare hadde det fint. Foreldrene slapp dem ut alene, og min fine farmor som bare var fire år den gangen fikk bli med storebror og storesøster helt uten tilsyn. Disse to bildene er så søte, herlige og inspirerende på samme tid. Det øverste er farmor og fetteren hennes en gang sent på femtitallet, mens det nederste bildet er brudebildet til mine største forbilder i kjærligheten. En dag vil jeg bli akkurat som dem ♥

Selvtillit og tanker rundt

Publisert: 04.03.2012 @ 17:28 Kategori: Feelings Kommentarer: 6

Jeg tror det vanskeligste (og til tider det enkleste) i verden er å være jente. Sier ikke at ikke det er vanskelig å være gutt, men let's face it: dere må verken føde, blø en uke i måneden, huske p-pillene, bruke sminke, slanke dere eller barbere hele kroppen annenhver dag. De nevnte tingene er bare noe av det dritet jentene må gå gjennom, men det som preger ungdomstiden aller mest er kanskje det som går på utseende, selvtillit og vekt. 

Jeg kjenner jenter som har dager hvor de ikke tør å gå ut av huset fordi selvtilliten er så lav og gjør at de føler seg både stygge og feite. Tenk så vondt å føle at man må sitte hjemme en hel dag, fordi kroppen din og ansiktet ditt ikke er pent nok til å fremvises til samfunnet. Det er vanskelig å ha et annet bilde på seg selv enn det de rundt deg har, men det er enda vanskeligere å skjønne at ingen andre ser det stygge ved deg selv som du ser når ikke noen forteller deg at de synes du ser nydelig ut sånn som du er. Vi burde bli flinkere til å gi hverandre komplimenter, fortelle jentene rundt oss at de ser bra ut. Det har jo egentlig ikke noe å si om man veier 50 eller 80 så lenge man føler seg bra i sin egen kropp. 

Tro meg, jeg har mine dager hvor jeg føler jeg ser ut som en vandrende jelly-bean på 150 kg, men heldigvis er ikke hver dag sånn. Det er mange dager jeg ser meg i speilet og ikke liker det jeg ser i det hele tatt, men det får heldigis ikke så mye verre følger enn at jeg blir mer motivert til å jobbe mot noe bedre. Trening og et sunt kosthold hjelper mer enn man skulle tro, og det er ekstra viktig for mange nå som sommeren nærmer seg. Jeg er så glad for at jeg har fine venner, som får meg til å føle meg bedre på de fleste områder, og jeg håper dere alle har det samme. Uansett kan nok de fleste av oss bli litt flinkere til å gi et kompliment, både til folk vi kjenner og ikke kjenner. Ingenting er vel bedre enn å få høre fra en fremmed at du har fine bein eller ser dødsbra ut i genseren du har på deg. Tenk litt på det! :-) HVA ER DERES TANKER RUNDT DETTE TEMAET?

Må også understreke at jeg ikke snakker kun av egne erfaringer i dette innlegget, men mye fra både venner og bekjentes historier.

Kjæreste?

Publisert: 03.03.2012 @ 17:06 Kategori: Feelings Kommentarer: 3

Hvorfor er det så bra å ha kjæreste? Kanskje det er fordi du har en person som du vet du kan stole på, som er der for deg og som gir deg den lille følelsen av å ha tusen sommerfugler i magen som får deg til å smile bare ved tanken på vedkommende. Det er jo litt herlig i blant. Hva med de gangene det ikke er bra?

Når dere krangler. Kanskje en av dere har gjort noe som er vanskelig å tilgi. Glemt hverandre i noen få sekunder, kanskje minutter. Så kommer spørsmålene, hvorfor? Hva har jeg gjort? Kanskje ikke svarene kommer slik som dere ønsker, kanskje ikke det finnes noen svar som er bra nok. 

Egentlig tenker jeg på om man bør holde kjærester og sånne deler av privatlivet utenfor en blogg? Jeg har heldigvis ikke kjæreste nå, og har ikke planer om å ha det på minst fire måneder, haha. Det er ikke så lett å bestemme det, selv om man prøver å styre unna. Sist jeg hadde kjæreste var jeg bestemt på å ikke ha det. Plutselig hadde jeg ikke kontroll over det likevel, selv om jeg visste at jeg skal reise snart. 

Selv om jeg har en liten blogg, så er det kanskje best og holde de tingene utenfor. Første gangen jeg skrev om en kjæreste på bloggen endte det opp med at jeg fikk vite mer om han enn jeg trengte etter at det var slutt. Noen anonyme skrev at de hadde sett han kysse andre jenter, han hadde gjort ditt og datt rundt forbi. Jeg ble også advart mot å ta han tilbake av anonyme lesere som hevdet at de virkelig brydde seg om meg. Om noen bryr seg om meg, hvorfor kan de ikke snakke til meg i sitt eget navn, slik at jeg har et ansikt og en person og forholde meg til? 

Hva får folk til å blande seg inn i andres kjærlighetsliv uten å kunne stå opp for seg selv og det de mener om det? På en blogg? Hva er deres mening om det? Er det bra eller dårlig å skrive om kjæresten på bloggen? 

Kjære deg

Publisert: 08.02.2012 @ 13:04 Kategori: Feelings Kommentarer: 2

Tenk at det er over et år siden sist. Et år og flere dager siden sist jeg holdt deg i hånden og klemte den skjøre, slitne kroppen din. Den som hadde levd i over 90 år, som hadde båret deg gjennom både gode og vonde dager. Det er så mange følelser som ligger i minnene om deg. Du gav meg en helt spesiell varme og kjærlighet, som jeg ikke noen gang kommer til å få fra verken en venn eller en kjæreste. De sier at tiden leger alle sår, og det stemmer kanskje, for såret er ikke åpent lengre. Det har gått et år, men de gode minnene og fine følelsene du gav meg mens du levde kommer ikke til å glemmes. Det er et stort savn og tomrom som henger igjen etter deg. Det var hos deg jeg sa de første ordene mine, noe så spesielt som "det brenner", men det var noe du husket og minnet meg på, noe som plutselig ble betydningsfullt. Da jeg var yngre kom jeg på besøk for å få mat og brus, men etterhvert som jeg ble eldre skjønte jeg jo at jeg kunne få mat og brus andre steder, og begynte å verdsette deg som menneske. Jeg begynte å skjønne at du hadde utrolig mye å lære meg, historiene om krigen og gamle dager var ikke bare spennende, men også viktige. Det var virkelig en vanskelig tid når du gikk bort, og det er fortsatt vanskelig og snakke om, og nesten like vanskelig å skrive om - fordi du har en så spesiell plass i hjertet mitt. Jeg skal passe godt på armbåndet, og jeg lover å besøke deg når jeg er klar. Vi sees en dag. ♥

"Jeg hadde gledet meg så til å fortelle deg at jeg kanskje skal søke dans på videregående, og at jeg kommer på besøk igjen snart. Men jeg rakk det ikke, jeg fikk ikke sagt det. Jeg håper du har det bra der du er, og at du ser dette. Jeg håper du ser meg synge en gang, og at du fortsetter å være med meg og se meg vokse opp og bli stor jente. Jeg savner deg allerede, det går ikke helt opp for meg at jeg aldri skal se deg igjen i mitt liv. Jeg skulle ønske vi kunne ha en siste dag sammen, så jeg kunne fortelle deg at jeg elsker deg og at du har hjulpet meg gjennom ting du ikke hadde en anelse om foregikk, bare ved å ta meg i mot med åpne armer og den herlige utstrålingen du viste meg, selvom du var gammel og sliten av dette harde livet."

Takk til Cath for en fin video, fikk meg til å smile så over alt det gode som skjedde i gamle dager.

05.05.1919 - 08.02.2011 ♥

In my dreams

Publisert: 31.01.2012 @ 20:49 Kategori: Feelings Kommentarer: 3

Jeg drømmer om.. ♥ Å bli god til å danse. Ta psykologiutdannelsen og jobbe som psykolog. Reise mye. Bli god i engelsk. Lære fransk. Bli en flink kokk. Bli en god mor. Være en god kjæreste. Gifte meg. Fortsette med sang. Få drømmekroppen. Lære å ta gode bilder. Jobbe med mote. Kjøre en rød Audi TT. Gå på høye heler gjennom livet. Bo i drømmehuset. Ha hytte ved sjøen. Lære å surfe. Bo i New York. Finne en mann som er verdt alt. Fortsette gode vennskap.  Hva synes du om bildene? Hva drømmer du om - noe av det samme som meg? 

Happiness

Publisert: 15.01.2012 @ 22:07 Kategori: Feelings Kommentarer: 2

Hva er glede? ♥ Å holde noen sin hånd, å ha en venn ved siden av seg, å ligge i solariumet når det er minusgrader ute, å lakke neglene, å gå med verdens fineste klokke, å få en fin sms, å få en hyggelig kommentar, å kjøpe noe nytt, å føle seg bra, å danse, å få noe spennende i posten, å få en gave, å lage mat, å ligge under dyna, å se på morsomme serier på pc'en, å bruke noe man har kjøpt for første gang, å få favorittmaten sin tilberedt, å få en klem fra noen man er glad i. Glede kommer av så mye, det er ikke bare den ene personen eller den ene tingen som gir en følelse av glede, det er så mye fint å glede seg over. Just little things. ♥  Hva blir får deg til å føle glede? 

 

Du er verdifull

Publisert: 26.12.2011 @ 17:59 Kategori: Feelings Kommentarer: 6I år har jeg hatt en fin julefeiring. Som mange andre år. Jeg er 16 år nå, jeg har opplevd min sekstende julefeiring. Den har vært fin, og i år har jeg hatt en fredelig følelse over hele feiringen. Jeg har ikke stresset med å finne julegaver til de jeg elsker, jeg har brukt tid på det og gjort noen gaver mer spesielle enn andre, men jeg har ikke stresset. Jeg har tatt det med ro, selv om førjulstiden har bestått av prøver og en veldig skolelei følelse har det vært fint. Desember er en måned med koselige ting og forberedelser. Sommertiden er den beste tiden i året, men Desember-måned står som en sterk andreplass, fordi vi alle er så glade i hverandre og sprer litt ekstra glede rundt oss. 

Det er ikke sånn for alle, jeg minner meg selv på det i blant. Noen av de rundt oss misliker julen fordi det bringer med seg vonde minner og vonde følelser. Kanskje har de foreldre som drikker litt mer enn de burde, kanskje de skal tilbringe julen alene, eller kanskje de bare synes hele julefeiringen er stressende og vil ha det overstått så fort som mulig. De finnes over alt, på skolen, på jobben og i vennekretsen. Jeg håper alle ofrer en tanke til dem, og jeg håper at alle får et sted å høre til i julen. Kanskje ikke dette året har vært det fineste året for deg, men da håper jeg at neste år blir bedre. Uansett hvem du er, om du er en av de stille, en av de høylytte, en av de smilende, eller en av de triste håper jeg at akkurat du får et fint 2012. Jeg pleier å ønske meg en haug av materialistiske gaver til jul, og det hender jeg får de dyre ønskene mine som jeg aldri ville fått til noen annen anledning, men uten samværet, den gode maten og all kjærligheten jeg er så heldig å få i julen hadde det ikke betydd noe...

Jeg prøver å sette ord på det jeg tenker, men det er ikke alltid så lett. Det jeg prøver å få frem er at jeg ønsker dere alle det beste, jeg håper dere har fått oppfylt noen ønsker og fått noen gode minner og se tilbake på denne julen, og jeg ønsker dere det beste for det kommende året. Du er mer verdifull en du tror, for noen betyr du verden - kanskje det er for din bror, søster, kjæreste eller venn. Du er det første noen tenker på når de våkner, og det siste noen tenker på før de sovner. Kanskje ikke du ser det nå, men en dag håper jeg du ser det. ♥ Caroline Emilie Tellefsen, julen 2011

Daddy's

Publisert: 19.12.2011 @ 21:29 Kategori: Feelings Kommentarer: 2

♥ Jeg har alltid vært pappas lille jente. Tror egentlig det er derfor alle gutter jeg har på besøk flykter når de ser pappa, de sier han er så skummel? Skjønner ingenting jeg. Love

Just little things 555.

Publisert: 18.12.2011 @ 16:54 Kategori: Feelings Kommentarer: 0

Kan du forestille deg at du har vært bortreist i mange måneder, kanskje et helt år.. Du har ikke sett dine kjære på lenge. Å høre stemmen deres på telefonen eller se bilder av dem er ikke det samme som å kjenne armene deres rundt deg eller lukte parfymen deres på dem selv. Flyet går ned for landing, og du får vondt i magen. Det er så lenge siden, kommer de til å stå der? Kommer de til å like deg like godt enda? Du hører hjulene på flyet treffe rullebanen og flyet bremser. Sikkerhetsbelte-lyset går av, så du har lov til å reise deg. Du er litt redd, men samtidig veldig spent på hva som venter deg utenfor rullebåndet som kommer med bagasjen. Bagasjen din kommer til slutt, så du blir pint noen ekstra minutter. Så går du ut, og der står de. Alle du har savnet, grått for og gledet deg til å se. Alle med blikk fulle av kjærlighet. Alt er som før.♥

Tenn lys

Publisert: 07.12.2011 @ 22:41 Kategori: Feelings Kommentarer: 1


Tenn lys, et lys skal brenne for denne lille jord. Den blanke himmelstjernen, der vi og alle bor. Må alle dele håpet, så gode ting kan skje. La jord og himmel møtes, et lys er tent for det.  

Jeg elsker jul så, det er årets fineste høytid. Jeg er et sommerbarn, sommeren er den tiden hvor jeg kan blomstre aller mest, og hvor bekymringer blir små og livet blir fantastisk, men jeg er så glad i julen også. Nå som det er desember har jeg åpnet pakkekalender, jeg har bakt pepperkaker og julebaksten her hjemme ble akkurat ferdig, så det lukter deilig av småkaker. Jeg elsker hver lille bit av julen, småkaker, lys, flaxkalender, pakkekalender, julesanger, gløgg, grøt, pepperkakedeig, men mest av alt den fine tiden som gir oss mulighet til å vise de rundt oss at vi er ekstra glad i dem og setter pris på dem. (OG PAKKER DA!! blir aldri for stor for julegaver ♥). Hva synes du er det beste med jul? 

Oh, this has got to be the good life

Publisert: 26.11.2011 @ 12:57 Kategori: Feelings Kommentarer: 1


Sett på sangen før du leser. 

Den siste tiden har inneholdt så mye fint og gøy, som jeg ikke kunne fortelle med en gang av litt forskjellige grunner, men nå kan jeg faktisk dele det med de som ikke er mine nærmeste også. Jeg har fått meg ny kjæreste, jeg har fått meg ny jobb og jeg har ingått et nytt samarbeid med A4 ♥ Jeg skal utveksle, jeg er nesten ferdig med å fylle ut papirene og det er snart jul. Noen ganger føler jeg at jeg har verdens beste liv, fordi jeg får sjansen til å være med på mye gøy, jeg har de herligste menneskene rundt meg og jeg er så utrolig fornøyd med sånn ting er akkurat nå. På torsdag sang jeg på en konsert, og selvom jeg er syk for øyeblikket og har vært det i snart en uke gikk det kjempebra. På tirsdag kommer mamma på besøk til Kristiansand og da har hun med julekalender til meg. LYKKE! ♥ 

Fine ting

Publisert: 06.11.2011 @ 22:50 Kategori: Feelings Kommentarer: 1


Høy musikk.

Bestevenn.

Jordbær.

Palmer.

Studybudy.

Herlige folk.

Sjøen.

Fiskebrygga.

Isbuffet.

Bestevenner.

Lette klær.

Oda.

Favorittgenser.

Camping.

Båt.

Scooter.

Nupen.

Basseng.

Colorblocking.
Bestejenta.

Shopping.

Bursdagskake.

Bestevenninner. 

SOMMER ♥ Jeg har så mange minner jeg aldri vil glemme, så mye fint å se tilbake på med verdens fineste mennesker og verdens deiligste årstid. Liker dere slike innlegg?

Fabulous

Publisert: 27.10.2011 @ 19:30 Kategori: Feelings Kommentarer: 0Å bli anpusten og sliten av å gjøre noe man elsker er en av de deiligste følelsene som finnes. Å bli sliten til musikken, fordi kroppen adlyder musikkens toner og gjør de bevegelsene som musikken ber om - det er deilig. Jeg har vært på moderne koreografi (ikke overraskende) idag, så nå er det som vanlig ikke noe som kan trekke meg ned resten av dagen. Torsdagskvelden har plutselig blitt glad-dag etter at jeg begynte med dette her som jeg har blitt så glad i. Kan anbefale den følelsen til alle, uansett hva det måtte være som gjør at dere opplever denne! Life ♥ 

Et år frem

Publisert: 21.10.2011 @ 12:36 Kategori: Feelings Kommentarer: 3

Å tenke langt frem skremmer meg. Å ta store valg for fremtiden allerede nå er skremmende. Om et år kan jeg sitte i et foreløpig ukjent hus, i et nytt land, med en ny familie og nye venner. Eller jeg kan sitte her jeg sitter nå, i sofaen hjemme med familien på jobb og vennene mine en telefonsamtale unna. 

Et år som utvekslingsstudent har vært et ønske lenge. Jeg vet ikke en gang når jeg begynte å tenke på det, men det er en veldig god stund siden. Mitt høyeste ønske var Australia. Jeg ville bo på stranden og se kenguruer hoppe utenfor vinduet mitt, det er vel det vi alle tenker. Så ble jeg intervjuet, det gikk smooth og det så ut som at jeg kom til å få det supergreat hvis jeg dro til Aus, men det var før jeg leste nærmere om skolene der. Jeg fant ut at alt det overfladiske som identifiserer meg vil bli (må bli) fjernet. Overfladisk som jeg til en viss grad er, ble jeg skremt bort fra tanken. Tanken på at klærne mine, sminken min, piercinger, hårfarge, smykker og sko måtte bli erstattet med skoleuniform, stram hestehale og ingen sminke, piercinger eller hårfarge var temmelig uinteressant. Jeg er mye mer enn alt det, problemet ligger bare i at jeg vet ikke om jeg kan klare å bli fratatt det også etter at familie, venner og hjemland allerede er borte for et år. Jeg slo det fra meg, tanken gjorde meg uvel og jeg kunne ikke lengre se alt det fine ved det. 

Så byttet jeg destinasjon, ville heller til USA. Skremmende det også, men så gøy. Der kan jo alle vise sin identitet gjennom klær, sminke og diverse. De har mange spennende høytider, alt er stort der, and so on. Problemet her var at jeg ikke kunne få dans i skoledagen, eller muligheten var der, men risikoen var meget stor for at jeg kunne miste det som er viktigst i nåtidens skoledag. Kan jeg ikke få dans i utvekslingsåret kommer jeg hjem til et nytt andreår med dans på VGS eller et tredjeår med almennfag. Uinteressant. 

Så serviceinnstilte og flinke som ledelsen i utvekslingsbyrået er prøver de å finne andre alternativer til meg. Det som virker som om siste utvei er Canada. I starten var det bare uinteressant og jeg var helt likegyldig, men så begynner jeg å tenke over det og finner ut at det kanskje ikke er så galt selvom det er jævlig kaldt og jeg mest sansynlig må bruke Canada Goose jakken min hver dag, hele året....

Etter en del tenking over problemet fikk jeg vite at jeg er en potensiell student på to ulike skoler, hvor begge kunne tilby meg all dans jeg trenger for å få skoleåret godkjent her i Norge og at temperaturene ligger rundt Norges temperaturer, men at det ikke er fullt så kaldt på vinteren. Et lite lys i det minste, for her er jeg garantert dans, som er noe jeg kan holde fast i og utvikle meg innenfor når ting blir tungt. Jeg vet jo det kommer til å være nedturer, men så tenker jeg over at det kommer til å være mange oppturer også. Jeg forvirrer meg selv, jeg er redd, ganske positiv, veldig spent... men fortsatt verdens mest ubesluttsomme. Jeg vet ikke. Jeg vet ikke om det er det rette, om Canada er bra og om jeg virkelig vil glemme Norge for et år. 

Tenk hvis det blir forferdelig, tenk hvis jeg får meg kjæreste før jeg drar, tenk hvis noe skjer med familien min, tenk hvis vennene mine hjemme glemmer meg, tenk hvis det ikke blir som forventet, tenk hvis jeg får en vertsfamilie jeg mistrives med... Så mange tanker, så skremmende, men likevel kanskje noe av det beste som kan skje meg hvis jeg tør å gjøre det... 

Navnebytte

Publisert: 11.10.2011 @ 17:15 Kategori: Feelings Kommentarer: 7Dere har blitt så flinke til å kommentere for tiden! ♥ Med deres hjelp klarte jeg endelig(!) å bestemme meg for at jeg skal beholde skinnjakken. Den er jo ganske fin, så den skal nok bli tatt i bruk så lenge den er varm nok. Over til noe annet, I dag fikk jeg noe litt gøy i posten. Eller, gøyere enn avis og sånn hvertfall. Jeg har søkt om å bytte navn, og i dag fikk jeg godkjent navnebyttet. Nå heter jeg Caroline Emilie Tellefsen. Mange tror jeg har hett det hele livet fordi jeg heter det på facebook, men det har jeg jo ikke. Nå er det offisielt, så da må jeg ha nytt pass, sertifikat, visakort, elevkort osv. God nyhet, hihi. Nå stikker jeg snart på dansing, see you! Har du byttet navn? Hva synes du om å bytte navn?

Live, love, laugh

Publisert: 16.09.2011 @ 17:50 Kategori: Feelings Kommentarer: 1Smil for deg selv. Føl på det. Det er så rart, men på en måte så deilig. Det sies at når man smiler selv om man er alene, er man lykkelig. Hvis man er i min situasjon, som forresten er helt selvvalgt, altså som blogger blir man på en måte nødt til å drive å smile inn i et kamera en del ganger i uken, men det er ikke det jeg snakker om. Å smile for seg selv, fordi man har oppnådd noe, har en god dag eller har noe å glede seg over er så fint. I dag skal jeg henge med fine folk, og jeg gleder meg! Hva smiler du for idag? Ha en finfin helg sweets.

Herlig

Publisert: 15.09.2011 @ 19:10 Kategori: Feelings Kommentarer: 1

Bildet er valgt fordi det beskriver veldig mye av hva jeg føler. For det første fikk jeg dette sitatet av noen jeg er glad i for en stund siden, og det er noe av det fineste noen har sagt til meg. For det andre: Idag har jeg vært på det fineste her i livet. Moderne koreografi. For øyeblikket kan jeg si at det er ukas høydepunkt og det beste jeg vet i livet. Jeg trives så utrolig godt, jeg blir sliten og anpusten, men jeg gjør noe jeg virkelig elsker. Måten man beveger seg på og får følelsene ut gjennom både fingerspisser og føtter, når man ruller rundt og hopper ved hjelp av følelser og musikk. Jeg vet hva som kommer til å drive meg gjennom denne kalde årstiden vi går i møte. Det er så rart, men på en måned har plutselig livet tatt en stor vending og hver dag bringer frem litt mer positivt og litt mer glede. Jeg er så takknemlig for alt mulig i dag. Kan man ønske mer?

Clear my mind

Publisert: 02.09.2011 @ 18:42 Kategori: Feelings Kommentarer: 2


Det er aldri som på film. Livet er ikke i en rosa boble, man kan ikke dra hvor man vil uten å planlegge. Penger vokser ikke på trær, en flytur fører ikke til at man blir medlem i "the mile high"-club sammen med en tilfeldig kjekk gutt som sitter to seter foran. En togtur er mest sansynlig ikke spennende på noen måte og man kan ikke bare hoppe på et fly og dra på nye eventyr. Alle er ikke modeller som tripper nedover gaten i skyhøye Louboutins med dyre vesker og en limmo i enden av gata. Man blir ikke oppdaget for noe talent med mindre man viser seg frem og man får ikke drømmeprinsen bare ved å knipse. Savner man noen gjør det vondt, faller man gjør det vondt, taper man gjør det vondt. Sånn er livet. Man kan tryne som faen og det kan gjøre vondt både på kneet og i hjertet, men den som faller er ikke taperen. Den som nekter å reise seg har tapt, den som kjemper vinner. Caroline Emilie Tellefsen 

In love

Publisert: 26.08.2011 @ 23:49 Kategori: Feelings Kommentarer: 3

Å danse er så nydelig på så mange måter. Ballett, moderne og lyrisk. Alle har sine myke bevegelser og sin sårbare del, men samtidig en så sterk energi og styrke. Jeg tror ikke noen kan si at dansen på videoen ikke er fin, det er nydelig. Jeg er forelsket i den videoen, jeg lover.

I like the feeling that everything will be okay

Publisert: 09.06.2011 @ 00:43 Kategori: Feelings Kommentarer: 1

Musikk, sol, sommer, kjærlighet, vennskap, iskrem, mango, jordbær, ananas, Portugal, spa, bursdag, shopping, colorblock, kilehæler, solbrun hud, saltvannshår, smil, latter, bare føtter, neglelakk, fuglesang, bestevenner, klemmer, kyss, camping, grilling, pepsi max, foto, trening, bading, bikini, ferie... 


Skulle være et hjerte for å illustrere kjærligheten min til alle de nevnte tingene.... Hva ser du frem til?

Bestfriends

Publisert: 31.05.2011 @ 23:32 Kategori: Feelings Kommentarer: 0

"du er så herlig lilleputt, du vil bare godt mot meg, og så og si alle andre som ikke er horer. Jeg er så uffaelig takknemlig for at du er du, og at du er min aller aller bestevennine, kunne virkelig ikke bedt om noe bedre enn deg"


Verden hadde vært så mye bedre om alle hadde vært venner. hjerte

Happiness

Publisert: 31.05.2011 @ 19:00 Kategori: Feelings Kommentarer: 0

Føler meg kvalm og dårlig, så jeg planlegger å slappe av litt før jeg kanskje skal prøve meg på en gåtur eller joggetur. Jeg håper bare jeg orker det! Tar fri fra bloggen i dag, så snakkes vi. Kos dere i sola, jeg skal som sagt bare slappe av litt. :-)
L.O.V.E

Publisert: 09.05.2011 @ 22:13 Kategori: Feelings Kommentarer: 0

Beste venn i verden. Må være noe av det fineste noen har sagt til meg. Gulli ♥

In the end

Publisert: 08.05.2011 @ 18:55 Kategori: Feelings Kommentarer: 2

 

Agree?


Just little things

Publisert: 06.05.2011 @ 14:03 Kategori: Feelings Kommentarer: 0Thank you so much for such an amazing website. // http://just-littlethings.tumblr.com/

Har du besøkt siden før? Hvilket nr av mine utvalgte er du mest enig i?

Terapi

Publisert: 05.05.2011 @ 21:09 Kategori: Feelings Kommentarer: 2

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Rydding, vasking, støvsuging, matlaging og sånn er terapi for meg hvis jeg er sint, lei meg eller lignende. Er det slutt med kjæresten finner du meg mest sansynlig på rommet som er fylt med sint musikk og gule oppvaskhansker, støvklut og såpevann. Det finnes ikke akkurat noen kjæreste det kunne blitt slutt med, men det finnes andre årsaker til sinne eller tristhet også. Dagens terapi ble å rydde klesskapet. Jeg har fått ut klærne fra satans svar på årstid (vinteren) og ommøblert litt på bluser, kjoler og jakker. Det ble fint, og rommet ble ryddig, men jeg har fortsatt ikke fått ut alt sinnet. Av og til får jeg en helt syk sinne som bare fyller hele meg, og jeg får lyst til å skrike (dette ofte i form av jævlig stygg sang), eller slå noen. Ja, forresten. Nå er det bare 4 timer igjen av spotify-tiden min denne måneden. Great!? Se hvor sint jeg kan bli:


 Ikke sant jeg var flink til å rydde? Hva bruker du som terapi når du er sur eller lei deg?

Forget love, I'd rather fall in chocolate

Publisert: 26.04.2011 @ 19:33 Kategori: Feelings Kommentarer: 1

Kjærlighet er så avansert, alt skal passe så bra og være så fint hele tiden. Jeg er ikke fin hele tiden, og jeg passer egentlig jævlig dårlig inn noen ganger. Jeg er både avansert og enkel, og kunne fint vært i et forhold, men jeg er så lei av å tenke på alt.. Hvorfor ikke bare prøve å slappe av, ta livet med ro og la det som skjer skje? Iiih, let me fall in chocolate ♥Din mening om tekst og bilde?

Mitt symbol på makt

Publisert: 02.04.2011 @ 15:44 Kategori: Feelings Kommentarer: 0

Når vi begynte på skolen etter jul fikk vi en oppgave i Kunst og Håndverk. Vi skulle male/tegne/lage noe innenfor en valgt kunstretning, med tema "mennesket". Det var en vanskelig oppgave, og for en tid tilbake postet jeg et innlegg som het "jeg vil kunne tegne som dette". Bildet jeg la ut er hentet fra google, og kom opp da jeg søkte på "Surrealismen", som var en av kunstretningene vi kunne velge. Jeg endte opp med å velge kunstretningen "Ekspresjonismen". I den retningen brukte de farger for å symbolisere hvilke følelser de ville få frem. 

Som jeg sa, det var vanskelig. Både å velge retning og å finne på noe å plassere på et lerret. Herregud, jeg har vel aldri malt noe i mitt liv, tenkte jeg flere ganger. Nå har jeg jobbet utrolig hardt, og gått fra elendige skisser til å faktisk forme noe jeg kan være i det minste en liten smule stolt av. Jeg er ikke ferdig, og jobber fortsatt med å få følelsen min inn i bildet på en åpenbar måte, men det kommer seg. 

Følelsen jeg vil få frem er makt. For meg er det å kunne holde en flamme i hånden et symbol på makt. Blåfargen er kongelig for meg, og det er makt. Neglene er gullkantet og røde, noe som også symboliserer makt i mitt hode. Det er kanskje vanskelig å se for noen, men for meg er det bare helt åpenbart at dette bildet er makt.

Så nå dere - nå vil jeg ha deres mening om bildet. Hvilken følelse ser du i bildet, og hvordan kan jeg gjøre det mer åpenbart at makt er følelsen jeg ønsker å få frem? 

Bilde tatt med iphone, derfor er ikke kvaliteten på topp. Kommer bedre bilde når jeg får ta maleriet med hjem

I love how icecream can make everything so much better

Publisert: 24.03.2011 @ 22:46 Kategori: Feelings Kommentarer: 1

Jeg elsker is. Spesielt Ben & Jerrys. Har jeg en dårlig dag er det noe av det beste noen kan kjøpe til meg for å glede meg.

Liker du is? Enig i tittelen?

What are words, if they are only for good times?

Publisert: 13.03.2011 @ 22:26 Kategori: Feelings Kommentarer: 0

What are words, if they are only for good times?

Jeg har av og til tenkt på hvordan ting hadde vært hvis ikke jeg hadde sagt sånn, eller hvis han hadde sagt sånn. Det er alltid sånn at jeg kommer på at hvis ikke det hadde blitt sagt hadde noe vært annerledes i dag. Likevel prøver jeg å fokusere på at ting er gjort og sagt, uten å kunne forandres. Det er vanskelig. Jeg ønsker jeg kunne ta ting tilbake. Jeg har sagt de tre ordene til gutter før. Lurer på hva jeg tenkte da, for nå virker mye av det så fjernt, og jeg kan ikke se for meg at jeg har elsket noen. Jeg tror at unge mennesker kan elske noen på lik linje med gamle mennesker, men jeg tror ikke at jeg har følt på å elske noen med tanke på at jeg var dum i det lille fjortishodet jeg vandret rundt med på den tiden. Jeg liker kjærlighet, men jeg liker bare ikke når det tar slutt. Eller det faktumet at det faktisk tar slutt.

Nå kan jeg ligge halve natten å tenke, på kjærlighet og vennskap, og det som kan føles som en mellomting. Mange vonde følelser er der, men også utrolig mange gode. Jeg forstår ikke hvorfor vi mennesker ikke klarer å glemme ting, komme over det. Jeg spør meg selv om jeg egentlig ønsker meg en kjæreste. Kommer ikke på noe svar. Kan ikke se for meg hvem. Tror ikke jeg har tid en gang. Jeg skal jo komme inn på videregående, trene, ha venner, reise, jobbe, leve. Programmet er så tett, og jeg vet ikke om en kjæreste kan passe inn i det med mindre han kan delta på noen av de aktivitetene. Jeg kunne skrevet en liste om alt sammen, om fordeler og ulemper med å ha en kjæreste. Bare en gutt i tankene mine, men jeg kommer på så få fordeler, så det er ingen vits. Likevel er det så godt å se opp å møte varme øyne fulle av glede og kjærlighet, ha sterke armer som holder beskyttende rundt seg og legge seg sammen etter en varm dusj. Kjærlighet er så herlig frem til det tar slutt.

Hva synes du om bildet og det jeg skrev? Er du enig eller uenig i noe?

Det mest verdifulle jeg eier

Publisert: 15.02.2011 @ 20:15 Kategori: Feelings Kommentarer: 2

I dag har vært en utrolig slitsom dag. Heldigvis har jeg ei fantastisk bestevenninne som alltid stiller opp. At hun var med meg i dag gjorde ting bittelittegrann lettere, og jeg takker henne virkelig for det. ♥

Det eneste som har gjort at jeg har følt meg litt fin i dag er armbåndet som har vært på hånden min. Jeg fikk det av min Mormor, som betyr verden for meg. Armbåndet er ekte gull, og ble gitt til henne i 1939 av hennes mann. Nå er det min tur til å ta vare på det og eie det, og jeg føler meg utrolig heldig som har det som et minne og en del av henne nå som hun ikke lenger er blant oss. Hvil i fred, kjære Mommor. Begravelsen var flott, selv om det er noe av det vanskeligste jeg har opplevd på lenge. Du er høyt elsket og dypt savnet.

forventninger

Publisert: 24.06.2010 @ 10:14 Kategori: Feelings Kommentarer: 0
Du forventer så mye. En kommentar jeg som jente har fått høre ett par ganger. Vi er mer kompliserte enn guttene. Vi forventer kanskje mer, på noen områder. Men gutter forventer en del de også, tro det eller ei. Jenter kan være noen sjalu bitcher, men noen gutter tar kaka når det gjelder å være sjalu. Men det aller viktigste er å trykke på de riktige knappene, så kan man oppnå mye av det man ønsker.

De fleste som kjenner meg godt, eller har kjent meg en gang vet akkurat hva de skal gjøre for å overraske eller glede meg. De vet hvilken musikk de skal fortelle meg om, hvilke sangtekster jeg ville satt pris på at de sendte og hvilket godteri jeg liker best. Noen av dem gjør noe med det, noen tenker ikke tanken og noen tenker på det, uten å gjøre noe med det. Men det finnes selvfølgelig andre måter å glede meg på. Jeg blir glad av en kommentar på bloggen, en kommentar fra en på gata, et smil, en SMS, en klem og selvfølgelig masse annet, men dette er noe av det. Det skal med andre ord ikke mye til for å glede meg, men det handler om å gjøre noe. Hvis man sender en SMS den ene dagen, for så å ikke bry seg i en uke eller to kommer man ikke langt hos meg.

tanker

Publisert: 06.06.2010 @ 15:02 Kategori: Feelings Kommentarer: 5
TENKER HELE TIDEN. Litt redd for hva som skal skje videre. Litt redd for hvor jeg kommer til å stå. Glad for at jeg står der jeg står, men samtidig lei for hvor andre står. Det er viktig for meg å vite at det er oss tre for alltid, gjennom evigheten, uansett...

<3

lei av bullshit

Publisert: 11.05.2010 @ 21:19 Kategori: Feelings Kommentarer: 10
Jeg er så lei av alles bullshit. Folk som får meg til å tro uten å mene, folk som får meg til å gråte uten å tenke, folk som får meg til å smile uten egentlig å bry seg, folk som får meg til å tenke hardt uten egentlig å bry seg en dritt. Jeg er så sinnsykt lei av bullshit som blir servert på sølvfat, for det har det vært nok av i det siste. I tillegg til alt bullshittet kommer det frem ting som ødelegger for flere. Ikke bare meg, men flere andre. Jeg kan takle shittet til de fleste, for det er jo ingen tvil om at det er flere som går inn for å gi meg en del shitt, men vær så hdgkaafhsjd grei å hold alt unna menneskene som betyr noe for meg. Fra nå av skal jeg slutte å tenke på alt det som er dumt, og alt som sårer. Jeg er lei av å være fanget, og jeg gidder ikke å være det mer! Dropp alt bullshit, I don't wanna care.

I dag har jeg kjøpt ny kjole, forresten. Jeg elsker kjoler. Vil dere se den? :-)

konfirmasjonen min, 08.05.10

Publisert: 09.05.2010 @ 17:12 Kategori: Feelings Kommentarer: 9
Dette blir ikke en lang preken om hvor høyt jeg elsker alle i hele verden, men litt får dere tåle å se. Takk til alle som var der, takk for alle gaver og takk til alle som bryr seg om meg. Jeg innså i går etter noen av talene at det er viktig å tenke på hva man har og hvem som bryr seg, i stedet for å tenke på hvem som gir faen og hva alle andre har. Så takk til alle som bryr seg om meg på en eller annen måte, og en spesiell takk til dere som viser/har vist det!

Konfirmasjonen hadde vi i en nyoppusset barnehage på Hånes, noe som passet helt perfekt siden det var såpass små barn der, som selvfølgelig hadde maur i ræva! Vi spiste det jeg hadde ønska meg: koldtbord og til dessert hadde vi masse kaker, is og frukt. Og sjokolade. Den ene talen fikk meg til å gråte såpass mye at jeg så vidt ville gå ut å ta bilder etterpå, for paranoide meg trodde selvfølgelig at det ville vises på alle bildene osv.. Men jeg tror ikke det gjorde det? :-D<3

i'm good

Publisert: 08.04.2010 @ 14:56 Kategori: Feelings Kommentarer: 2


Se. Jeg har det bra. Sangen over her er nydelig, og jeg har hørt den 39 ganger siden jeg kom hjem fra skolen. Har en klump i magen som jeg prøver å glemme, men ellers går alt topp. Får snart besøk av yndligsjenta, så senere skal jeg en liten tur til yndlingsgutten. Kjenner jeg blir glad av alle som vil hjelpe og støtter. Det er good!!!! Nå holder jeg på å laste opp videobloggen, ikke lenge igjen nå. Fikk ikke laget intro eller noe, men det er vertfall del en av svarene. Det blir flott!

Hva synes du om sangen, og hva synes du om bilde(t/ene)?
hits