Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: Hår og Makeup

Ny hårfarge

Publisert: 12.06.2012 @ 10:12 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 5


Hurra, nå har jeg fått enda en ny PreAustralia farge på håret. Lysere er veien å gå når man skal bo i sola i et år, såpass har jeg skjønt. Etter et mislykka frisørbesøk som fikk meg til å både grine og ville slå noen fikk jeg fikset det gratis og kom ut med et smil etter både å ha snakket med en veldig søt frisør i noen timer og fått håret litt mer som jeg ønsket. Hejhej

Doll Eyes

Publisert: 07.02.2012 @ 20:09 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1

Hei alle store og små  .

Nå for tiden holder på å prøve ut dette settet. Så langt har jeg bare prøvd mascaraen, den heter Hypnose Doll Eyes, og det er ikke uten grunn. Føler meg som Bambi når jeg har tatt på mascaraen, for den gjør vippene både fine og lange. Fikk settet til jul av noen fine folk, og kan ikke annet enn å takke og være superfornøyd. Vanligvis bruker jeg egentlig bare billige maskaraer fra Cubus/H&M, fordi de funker helt greit. Det er derfor det er så greit å teste ut noen av de litt dyrere så jeg kan finne en favoritt. Har du prøvd noen av Lancome sine mascaraer? Har du en mascara å anbefale?

Eyes on

Publisert: 26.01.2012 @ 13:47 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 2Noen ganger er man bare utrolig heldig. Når jeg dusjer ser jeg ut som hufsa, så jeg må egentlig rette det for å se litt normal ut. Var ganske heldig med disse krøllene, så håper de blir sånn flere ganger. I går var jeg som sagt hos Per, og sushien ble dødsgod selvom ikke vi  fikk tak i salmalaksen man egentlig skal bruke. Når jeg blir stor skal jeg lage sushi minst en gang i uken, det er jo noe av det beste som finnes! I dag skal jeg på dansingen som jeg elsker, så dette blir en fin dag. Vi snakkes! Hva synes du om krøllene? 

Välkommen hem

Publisert: 25.01.2012 @ 13:23 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1Hei og velkommen til deg, kjære. Du skal være min fine, som jeg stolt skal vise frem til vennene mine og tenke på en kald vinterkveld. YSL Rouge Volupte 02. Brukte så lang tid på å velge, men det måtte jo bli denne. Verkligen jättesnygg ♥ Har du prøvd YSL leppestiftene? Hva synes du om min?

Blondie vs Brunette?

Publisert: 09.10.2011 @ 20:16 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 11

Jeg begynner å savne blondfargen litt. Nå har jeg vært brunette i 13 måneder og trives skikkelig godt med det. Helt siden jeg farget håret har jeg fått høre at jeg kler det bedre, at jeg ser eldre ut, blablabla.  Jeg synes det selv og, men så tenker jeg plutselig at hmm. blondt hår er sååå fint, jeg vil ha sånn fin farge igjen osv. Jeg ser mye yngre ut (var kanskje heldig med bildet over, men så ut som en beibi), men lysblondt hår er så fint på så mange! Hva synes dere? Blondt vs Brunt?

Red

Publisert: 24.08.2011 @ 17:30 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 3The joy of wearing red lipstick, and the pleasure of knowing that even if they can't stand your face, they can't keep their eyes from looking. 

Summermakeup

Publisert: 23.06.2011 @ 12:14 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1

Good morning lovlies! 

Nå sitter jeg og teller dager ned til vi drar. Tidlig fredag morgen sitter vi i bilen på vei til en flyplass litt lengre opp i Norge. Tror det var Rygge flyplass? Derfra flyr meg, min familie og min kjære bestevenninne til Portugal hvor vi skal nyte livet i 10 dager. Jeg har ikke begynt å pakke enda, og jeg er fortsatt usikker på hva som skal legges i kofferten. De tre tingene jeg prioriterer høyest er nok leppestift, bikini og solkrem, men jeg kommer jo ikke til  å holde varmen helt på kveldene kun iført bikini, så sommekjoler, shortser og lette topper må også med. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å komme ned til varme, strand, blått hav, egen villa, gigantisk svømmebasseng og forhåpentligvis fine mennesker. Eneste sminken som skal med er gel til bryn, leppestift og litt pudder i fargen tan. Merker det er litt akward å legge ut closeups uten sminke, men...
Hva slags sminke bruker du på sommeren? Legg forresten merke til den fine leppestiften! 

Skinheads

Publisert: 15.06.2011 @ 16:33 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1

God sommerdag! 

Nå har jeg akkurat satt meg ned med litt pepsi max, jordbær og mango etter at fire crazy gutter har løpt rundt her. De kom nemlig på ideen om at to av dem skulle skinne seg i dag, og siden jeg er søt og hjelpsom (og har maskin til det), skulle det gjøres hos meg. Greit det, tenkte jeg.. Jeg skulle ha besøk uansett, fordi jeg skulle få hjelp til å farge/klippe mitt hår. Meeen, nå er jeg ganske sliten etter å ha lekt beautisalong her siden klokken tolv! Jeg har farget håret, to gutter har gått fra 10 cm langt hår til 5 mm, nesten alle har ligget ned for litt fiksing av bryn og alle har forsynt seg med både glass og isbiter som ligger rundt om i hele huset. Det tar på å ha barn på besøk (hvis man kan kategorisere 16-åringer som barn...?!). 

Vil du komme på besøk i min beautisalong? HEH

Curls

Publisert: 15.05.2011 @ 13:22 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1

Se det! 

Nå har jeg stått opp, dusjet, fønet og krøllet håret. Jeg føler meg som en sau! Hater virkelig håret den dagen jeg krøller det, men det blir bare finere og finere, så kjenner jeg håret mitt rett ser det perfekt ut på 17. mai, som er om to dager. I dag må jeg begynne å lese til Engelskeksamen.... Åhr, jeg vil egentlig bare drite i alt som har med skole å gjøre akkurat nå, men det kan jeg jo ikke. Jeg skal jo faktisk inn på første valget mitt neste år, så.. 

Synes du det er fint med krøller? 


How to: Negler

Publisert: 16.03.2011 @ 13:48 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 0

Heiiii. I dag er en lykkens dag. Solen stråler så fint på himmelen, og det er tørt på bakken. Våren har endelig kommet til Kristiansand også. Ah. 

Som jeg kort nevnte i går skal jeg komme med en liten How To på hvordan jeg fikset neglene i går. De er selvfølgelig ikke ekte, men jeg holder på å spare dem ut. Derfor synes jeg falske negler passer utmerket i mellomtiden. Føler meg så mye mer kvinnelig når jeg har lange negler. Er dere ikke enige? Det er jo så fiiint!

Aller først kjøpte jeg inn det jeg trengte. Nå som jeg snart drar er det om å gjøre å spare mest penger, så jeg lette desperat etter et billig alternativ. Som dere ser fant jeg det, brukte kun 25 kroner på negler og den dekor-boksen hadde jeg fra før, men den kostet 99 kr. Neglene ble dødsfine til å være så billige, så jeg er storfornøyd!

Hva synes du? Har du prøvd falske negler før?

New Nails

Publisert: 15.03.2011 @ 21:17 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 3

Iiiih, treningslykke. Idag ble det 75 minutter trening, 60 min spinning og 15 min styrke. Joy.  Før jeg dro på trening i dag hadde jeg ingenting å gjøre så jeg fikset neglene mine. Kan vise dere hva jeg har brukt i morgen, men nå er jeg ikke i stand til å dra rumpen opp trappen for å hente kameraet, så det kommer i morgen. Sneakpeak:Hva synes du?

Min sminke

Publisert: 04.03.2011 @ 16:32 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 2

God dag ♥

I dag har jeg danset med ei venninne i noen timer, og øvd inn noe greier.  Utrolig gøy! Liker veldig godt å danse når jeg først kommer i gang. Nå skal jeg bare hoppe i dusjen og stelle meg litt før jeg skal møte noen folk for en koselig kveld. Det blir bra! Her kommer endelig innlegget om sminken, som jeg også har lovet lenge, men som ble spurt om i spørsmålsrunden igjen. Håper det blir svart på sånn som dere ønsker, så må dere gjerne gi tilbakemelding på det!
Sminken jeg bruker er bareMinerals i fargen LIGHT, Solpudder fra Maybelline, Eyebrow pencil i fargen LYS BRUN fra H&M og så bytter jeg på to maskaraer, som dere kan se på bildet. Nå skal jeg jo til England snart, så da blir det en ny Double Extension Renewal Serum Maskara. Min er egentlig helt tom nå!

Nivea Creme er utrolig fet, og den bruker jeg egentlig kun om jeg er solbrent eller føler at huden er veldig tørr, da er den god å smøre seg med før man legger seg. Ansiktsrensen bruker jeg som sminkefjerner, og den funker veldig greit, siden jeg føler huden blir så ekkel av de der sminkeserviettene.

Bruker du noen av produktene? Fikk dere som lurte gode nok svar?

Favoritt: hårprodukter

Publisert: 03.03.2011 @ 17:33 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1

Hei dere ♥

I dag har jeg svart på mesteparten av spørsmålsrunden, og gjort klar noen innlegg. Først ut er hårprodukter. Har lovet å komme med et innlegg eller en video om hårprodukter for lenge siden, men det har selvfølgelig aldri skjedd. Shame! Nå derimot er det klart, og favorittene mine er linet opp som modeller og tatt bilde av for å vises til dere som har lurt på det, og dere andre som er innom.

Tigi Bed Head Dumb Blonde Shampoo: Denne bruker jeg, og har jeg brukt siden jeg var blond. Ble anbefalt denne for å gi håret mitt proteiner og oppbygging etter all blekingen, og det er fortsatt nyttig selvom jeg er brunette, da håret mitt er ganske slitt. Som dere ser er denne litt under halvfull, og jeg har hatt den siden september! Varer altså lenge!

Tresemmè Colour Protection Conditioner: Denne finner man i butikkhyllene på dagligvarer som Ica og Kiwi, tror jeg og den bruker jeg fordi den lukter godt og gjør håret mitt mykt. Bruker den kun i tuppene!

Proffs Dry Shampoo: Denne bruker jeg når jeg føler at håret trenger en oppfriskning, ofte imellom hårvasker, siden det ikke er bra for håret å vaske det mer enn 2-3 ganger i uken. 


Fudge One Shot: Dette er en slags leave in- kur som man sprayer og grer gjennom håret, for øyeblikkelig pleie til håret. Jeg bruker den når jeg ønsker litt ekstra glansfullt og mykt hår.

Fudge Liquid Erekt: Dette er en varmebeskyttende spray, med litt hold i som lukter fantastisk! Veksler mellom denne og to andre varmebeskyttende produkter før jeg skal føne eller rette håret.

Osis Shine Duster: Denne bestilte jeg fordi jeg fikk den anbefalt og fremstilt som Osis Dust It med ekstra glans i, og det var det desverre ikke. Denne gir lite volum, men mye glans, og havner derfor blant favorittene mine.

Biosilk Silk Therapy: Investering! Kostet 300 kroner, og jeg kjøpte denne da jeg hadde minst penger, kjøpestopp og litt sånn, men er superfornøyd med dette kjøpet. Dette er en leave-in kur som man kan bruke i både vått og tørt hår, som bekjemper slitte tupper og styrker hvert hårstrå. Jeg har faktisk merket forskjell etter at jeg kjøpte denne, så den kan anbefales!

Bruker du noen av produktene over her? Hva synes du om slike innlegg?

dagen derpå- hår

Publisert: 06.06.2010 @ 14:30 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1

Heeey!
De siste dagene har jeg kost rumpa av meg, og bare hatt det gøy. I går var det bursdag til tre herlige jenter, med masse fine folk. Alltid like koselig med masse folk og god stemning! Det virka som jentene ble strålende fornøyde med både bursdag og gaver. Kan jo nevne at de fikk seg noen overraskelser på gavefronten, men det er bare gøy! Kanskje jeg legger ut noen bilder etterhvert som de kommer ut. Merker at sommeren er skikkelig i gang nå, og det at vi streiker i disse dager gjør bare alt tusen ganger bedre!:D

Ellers, overskriften: I går gikk jeg med en veldig fin kjole, men om det kommer bilder vil dere se at jeg gikk med joggebukse og en chill genser. Pent! Men problemet mitt var at 1: jeg fryser sinnsykt lett. 2: det var iskaldt. 3: jeg hadde ikke jakke! Så jeg gikk fra å se pynta ut, til å ikke se pynta ut. Men hår og sminke holdt seg i alle fall bra, og det holder seg ganske bra dagen etter også:

Bølger laget med bølgetang fra OBH-Nordica. Jeg vet ikke hvor den er kjøpt eller pris, men det pleier å bli ganske fint! :)

har du bølgetang? har du vært i bursdag i det siste? har sommeren begynt for deg?

new nails

Publisert: 06.05.2010 @ 22:01 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 7
Årh. Beklager for sein blogging. Jeg har vært å fikset neglene mine, så nå er jeg fit for konf. Er egentlig helt klar nå, så gleder meg! Oda har også vært på besøk og lekt litt, så det var helt supert. Jeg fikset henne på håret, fordi jeg elsker alt som har med hår, sminke, negler og styling å gjøre. Så tror hun ble strålende fornøyd, det hørtes og så hvertfall sånn ut. Det liker vi! Det liker vi veldig godt, til og med. En annen ting jeg liker veldig godt er mine nye, lange, fiiine negler:
Hvis dere ser nøye etter så ser dere en søt, liten blomst på hver ringefinger. Åh, jeg er.... betatt. Gleder meg sååå mye til jeg skal få tak i et eget sett med gel-nails og UV-lampe. Det er jo sånne ting som passer meg perfekt, ettersom jeg liker å dille med sånt.

Hva synes du? Liker du å fikse negler, hår og sminke?

ny look- grønn

Publisert: 05.03.2010 @ 15:58 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 10
Hey!
Nå har jeg testet ut en ny look. Jeg prøvde grønn øyenskygge, for å se hvordan det ble.. Kanskje ikke noe jeg skal satse på, eller kanskje det er det. Det  kan godt være det bare var meg som følte det ble for mye. På det midterste bildet kan man se det best, men siden kameraet mitt har bestemt seg for å være fraværende en stund bruker jeg pappa sitt, som har fem megapixler og kom til verden i 1736. Dere vet, hard life. Men vi klarer oss likevel! :-)


Hva synes du om grønn øyenskygge og sterke farger på øyenskygge generelt?

-Caroline

ikke godt

Publisert: 28.03.2009 @ 22:27 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 4
Jeg holder nå på å vokse leggene, og for å si det sånn; Det er helt j**&#g vondt noen steder. Spesielt på baksiden. Jeg gjorde det selv på det første benet, og halve det andre. Men så bestemte jeg meg for at jeg må prøve hvordan det føles når noen andre gjør det også. Tro det eller ei, men det var faktisk mindre vondt! Så her ligger jeg langflat på badegulvet til familien Topstad mens Rikke driver å smører på å drar av voks bak på leggene mine. Deilig. Eller, kanskje ikke...

Antakelig lurer du ikke på hvorfor ikke Rikke vokser sine legger, men det skal jeg fortelle deg. Hun feiga ut. Jeg hadde kjøpt voks, og alt var avtalt men lille Rikkemor syntes det gjorde så vondt på første forsøk at hun ikke turte mer. Menmen, neste gang blir hun med..(?) Jeg har brukt opp en hel boks, og det betyr vel at jeg har tatt endel mer enn jeg skulle. Det skulle holde til flere ganger, men neida. Neste gang blir det ny boks. :-)

Uinteressant innlegg, det er det sikkert. Men jeg ville bare få frem at det ikke er særlig godt å vokse leggene. Men uavhengig av smerten så anbefaler jeg det faktisk. Det funker iallefall ganske bra for meg.

leg wax, waxing legs at home, waxing hair removal
Det jeg holdt på med så noe mindre profesjonelt ut enn dette. Bare så du vet det :-)

Har du vokset leggene før? Synes du det var vondt?

blogges ;-)
hits