Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: Innkjøp, Klær & Sko

Kjole

Publisert: 28.03.2012 @ 18:25 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3

Jeg vet jeg er en ubrukelig blogger, ser ikke en gang på meg selv som en blogger these days. Jeg er veldig lei av hele greia, har ikke en gang plukket opp speilrefleksen på over en uke. Slappe slappesen, men jeg lader som bare det til Australia nå da. Har jo hatt gode bloggeperioder, men det ligger ofte noen småpauser innimellom, så det kreves kanskje en liten pause før kapasiteten til å blogge sammenhengende i ti måneder er på plass. Jeg har bestilt meg ny kjole da, så må man bare bli fit, deilig og brun til sommeren så man kan bruke den. Tror jeg går og trener nå. Neida. Joda. 

Nytt som kom i posten

Publisert: 20.03.2012 @ 20:14 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 6

Ja, altså DHL ringte meg og lurte på hvor posten min skulle leveres hen og om jeg var hjemme halv to, men det var jeg jo ikke så derfor tok pappa dem i mot på jobben. Og når jeg kom hjem og unpacket dem så jeg jo at dette skulle bli mitt fineste skopar (og min kjæreste frem til Australia). De er så behagelige på foten også, må bare finne en anledning å bruke dem til. Ettersom beina mine alltid er rimelig ødelagte og stakkarslige (nå enda mer enn før) etter en helg på jobb tror jeg ikke det blir sko til lange skoledager helt enda. Nå må jeg bare finne noen fine sokker til å bruke i dem. ♥

På vei til meg

Publisert: 11.03.2012 @ 19:14 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan bare si så mye som at disse er på vei til meg. Etter mye frem og tilbake blant glitter, blonder, plaine, sånn som alle har, sånn som bare kan brukes på fest, sånn som er litt spesielt, men ikke for spesielt og forskjellige grunner endte jeg opp med Jeffrey Campbell Cleata Black Smoke. Tror det er dette som kalles materialistisk lykke ♥ Nå har jeg jo ryddet i kleskapet også, og har plass til litt nytt og fint der også, hvis jeg tilfeldigvis skulle komme på noe annet fint jeg kan spare til. I litt mer enn en uke kanskje, ehhehe.  Hva synes du om denne modellen?

Wishes

Publisert: 07.03.2012 @ 17:18 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4


Alle bilder er lånt fra Nasty Gal

En dag, når jeg blir rik skal jeg kjøpe klærne jeg ønsker meg så jeg kan få akkurat den stilen jeg vil. Jeg elsker hvordan man kan bruke stoffbiter til å sette sammen noe som kan uttrykke hvem vi er på en så merkelig måte. Kanskje det er ubevisst, men ofte kler vi oss etter humøret. Når jeg finner frem klær til neste dag pleier det som oftest å være påvirket av hvordan dagen har vært, hvis jeg f.eks velger noe avslappet, kan det være fordi jeg trenger litt avslapping eller lignende. Det er så merkelig, men så utrolig fasinerende. ♥ ♥ ♥

Jeffrey Campbells

Publisert: 07.03.2012 @ 14:46 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

Hei hei alle sammen.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og har bestemt meg for å slappe av littegrann før jeg begynner på livets gjøremål, som for eksempel å rydde, fordi jeg roter noe helt jævlig. Over her ser dere bildet av konvolutten hvor jeg oppbevarer (sparer) penger som jeg skal bruke på fine ting. Vet ikke hvordan, men på en liten uke har det på magisk vis dukket opp noen hundre og tohundrelapper oppi min lille konvolutt. Har bestemt meg på at neste innkjøp skal være et par Jeffrey Campbells. Det er bare et problem. Jeg aner ikke hvilke sko jeg skal velge. Siden jeg er den mest ubesluttsomme jeg kjenner, og ikke på noen måte kan bestemme meg for hvilke som passer best til alt og hvilke jeg bør bruke pengene på spør jeg dere. 


Jeffrey Campbell Cleata Black, Jeffrey Campbell Lita Glitter White, Jeffrey Campbell Lita Black, Jeffrey Campbell Lita Mac

Jeg vil jo ha noen jeg kan bruke til det meste, men samtidig ønsker jeg meg noen som ikke alle har og som er litt spesielle. Hvilke av de fire ulike over her er finest? Hvilke ville du kjøpt?

Candy

Publisert: 21.02.2012 @ 16:38 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

Denne toppen minner meg om godteri, men det aller beste med den er at jeg kan gå uten bh i den. Må riktignok bli litt brunere først, men når fargen er på plass og varmen inntar Norge skal den brukes! Åh, jeg gleder meg så mye til sommer nå at jeg nesten dør. Dere vet hvordan det er, varme dager i korte shortser og lette topper, solbriller, is og sjø. Herlig! Nå skal jeg på poledance og moderne, så kommer bestepus for å sove her senere. Gleder meeeg! Hva synes dere om toppen?

To vintageskatter

Publisert: 12.02.2012 @ 13:28 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2
I like vintage, vintage are cool. 

Hei fininger . 

Tenkte jeg skulle vise noen av de nyeste tilskuddene til skapet mitt som tydeligvis ikke rommer alt jeg vil ha i verden. Den blomstrete jakke/blazer tingen fikk jeg av mamma sin tante og den kostet 2000 når hun kjøpte den. Herregud og Jesus, den hadde vært dyr i dag. Strikkegenseren har jeg fått lov å arve etter min tipp-olderfar. Det er bare sykt at den er så gammel. Tror den er fra istiden, for den er skikkelig varm. Hvilken likte du best? Jeg kan ikke velge! ♥

Ullkåpe

Publisert: 09.02.2012 @ 17:45 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4

Denne jakken kan jeg ha hele livet. Jeg er helt sikker på at jeg er død før jeg blir for stor for å passe inn i den. Den var fin, så den måtte bli min. Simple as that. I dag er det minusgrader og det er kaldt, men det kommer til å bli en fin dag siden jeg skal være sammen med noen jeg er glad i og spise god mat. Dere er flinke til å kommentere og lese for tiden, digger dere!  Hva synes dere, angels? ♥

Nouveaux accessoires

Publisert: 29.01.2012 @ 20:09 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3Smykke/ Kappahl Ring/ Cubus Armbånd/ Cubus Armbånd/ Kappahl 

I går var jeg i byen med bestemoren min, og søt som hun er spanderte hun på meg noen fine ting. Liker det minimalistiske for tiden, og disse småtingene glir nok perfekt inn i garderoben. Jeg klarer aldri å bestemme meg for hva som er min stil, hva som er meg - men tror det egentlig bare betyr at 'jeg' er litt av alt. Jeg har forresten funnet ut at jeg har lyst til å lære fransk, det er så fint å høre på. Uansett hva man skulle finne på å si høres det ut som en kjærlighetsærklæring, og hva er vel mer romantisk enn det?  Hva synes du om de nye smykkene? Det finnes også en liker-knapp fra facebook under her. Den kan brukes! 

Black and red

Publisert: 24.01.2012 @ 15:51 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 7

Digger denne toppen, den er så sykt fin. Skal bruke den med kun en liten shorts, røde lepper og solbrun hud når sommeren kommer, skulle ønske jeg kunne gå uten bh i den også, det er så mye finere uten. Hva syns du? 

Fine klokker

Publisert: 18.01.2012 @ 18:41 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

Nå kommer klokkeinnlegget jeg nevnte i går, tok litt mer tid enn jeg hadde trodd. Først av alt jeg er en klokkejente, jeg digger klokker og syns at det ofte kan gjøre et antrekk en god del finere om man har en fin klokke til. Jeg har noen klokker som jeg liker veldig godt, men ønsker meg likevel mange fler. Jeg kan ikke få nok av klokker, og ville heller hatt en fin klokke enn noe annet tilbehør til f.eks bursdagen. Her er noen av favorittene:


/Asos. Denne klokken er egentlig til gutter, men jeg syns den var så sykt fin. Må bare få den tilpasset til håndleddet mitt, som visstnok er litt mindre enn en gutt/mann. 
/D&G. Denne er kanskje favoritten, den er veldig girly og jeg er nesten redd for å gå med den fordi den er så "ekte" i forhold til de andre klokkene og smykkene jeg har. 
/Cmyk. Denne er veldig stor, og blir ganske synlig hvis ikke man dekker over den. Den gjør ganske mye for et antrekk, uansett om man kler seg veldig basic eller om man kler seg til fest. 

Hvilken likte du best? Bruker du klokke? 

Ønsker meg

Publisert: 14.01.2012 @ 13:26 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2
Wants
/kåpe Fashionlove /leppestift YSL /bluse ACNE /sko Jeffrey Campbell /veske Mulberry /
Noe du kunne tenkt deg? 

New in

Publisert: 28.12.2011 @ 18:12 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1


skjørt fra Jenny Skavland


genser fra Cubus


marineblå bluse fra Gina Tricot


genser fra Lindex og smykke fra Cmyk

I dag (og i går) har jeg fått med meg litt nytt hjem, nesten gratis. Har jo så klart fått gavekort til jul, og byttet noen greier så jeg hadde masse tilgodelapper og sånn. Jeg digger løse strikkegensere, den fine blåfargen man ikke ser på bildet og sånne smykker så er ganske fornøyd. Gleder meg til å få brukt alt, spesielt skjørtet fordi det er så rått! De hadde bare et skjørt igjen og det var heldigvis i XS, som passet perfekt. Lovelovelove! Hva synes du? Hva likte du best? Har du noe av det samme?

New shoes

Publisert: 26.11.2011 @ 16:08 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

Endelig er de mine. Jeg vet at alle har dem, men det betyr ikke at jeg klarer å la være å kjøpe dem. Så finefine!! Hva synes du? 

N to the ew

Publisert: 04.11.2011 @ 18:36 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 9Hei sweets. Dere aner ikke hvor glad jeg er nå. Skoene har kommet og de er like fine på foten som på bildet. Digger at jeg blir over 1.70 på dem, digger høyden og digger glidelåsen på utsiden! Utenom det så kom de nye kjolene mine på mandag, så nå begynner jeg å bli fornøyd! Livet smiler til meg på andre områder også, så vi får håpe det varer en stund. Senere i kveld kommer bestejenta på besøk så skal vi chille livet og sikkert se film eller noe. Regner med at det blir en fin kveld, for med R blir det alltid fint! ♥ Hva synes dere om kjoler og sko?

Perfeksjon

Publisert: 23.10.2011 @ 14:03 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

Jeg har et problem. Jeg tror jeg kan diagnostiseres som Shopoholic, fordi jeg får liksom en slags rus når jeg bestiller noe eller kjøper noe nytt. Mens jeg venter på at det skal komme i posten går jeg rundt og gleder meg som et barn på julaften. Når jeg mottar hentelappen og bringer pakken hjem oppnår jeg en veldig behagelig og spesiell rus som jeg ikke får fra noe annet. Det er veldig materialistisk og overfladisk, men det er fint å kunne gledes av ulike ting, ikke sant? Nye sko på vei hjem til meg igjen, wiii. De har perfekt høyde. Jeg blir akkurat over 1.70 på disse. ♥ Hva synes dere?

Skinnjakke - keep or not?

Publisert: 05.10.2011 @ 14:45 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 9

Kjøpte denne skinnjakken i helgen og.. ja, jeg er tidenes mest ubesluttsomme person, så jeg aner ikke om jeg skal beholde den eller ikke. På det øverste bilden er den åpen, da synes jeg den er sykt fin, men på det nederste bildet strammer jeg den inn sånn jeg skulle ønske den var. Den er nemlig litt stor når jeg lukker den. Er vel ikke noe å gjøre med det, annet enn å kjøpe en mindre str, men det hadde blitt størrelse 10-12 år isåfall. Kjøpte den på barneavdelingen i størrelse 14 år, u see. Heeh. Hva synes du? Keep or not? Har 30 dager på meg.. 

It's all about dance

Publisert: 21.09.2011 @ 19:59 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4Endelig er det her. Klærne jeg bestilte fra allaboutdance har kommet og jeg er storfornøyd. Det var noen items som ikke passet og derfor skal sendes i retur, men nå har jeg det mest nødvendige så jeg kan danse i riktige klær en god stund fremover. Jeg elsker at det finnes så mange fine drakter og danseklær som man kan kle på seg når man skal trene, svette og bli god til det man liker å holde på med. Åh, livet. ♥

I dag har jeg bare laget en deilig middag til familien og Adrian og slappet av, men nå må jeg gå i gang med det jeg har utsatt hele måneden. Øve til matteprøven. Den er i morgen. Hurra! Hva synes du? 

Want is not what it's called

Publisert: 20.09.2011 @ 22:16 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2
NEED is the word. Herlighet for noen sko. Jeg har ikke ord. Når jeg blir rik skal jeg få sånne. Vet noen forresten hvor de finnes? Like/Dislike?

Inspirerende

Publisert: 08.09.2011 @ 18:59 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

Noen bilder valg ut fra inspomappen jeg har på hjemme-pcen. Har desverre ikke kilder på dem, siden de kun er laget på navn. I dag har jeg vært på dansing igjen, moderne koreografi. Jeg elsker dette jeg driver med, virkelig. Skjønner ikke hvorfor ikke jeg har begynt å danse før, regner med det bare er fordi jeg ikke har følt jeg hadde tid eller ville nok. Denne høsten kommer til å bli så fin når jeg har dansen, ahhh. ♥ Liker du høst? Hva inspirerer deg?

Ballettstuff for school

Publisert: 01.09.2011 @ 17:39 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 5Hei sweets. Long time no see. Sitter her og holder på å spise middag bestående av isvann, ananas, cottage cheese og en stor tekopp til dessert. What the fuck... Anyways. I dag sluttet jeg på skolen klokken kvart på fem, så nå har jeg akkurat dusjet og tatt noen bilder av de nyeste innkjøpene. Jeg har brukt opp alle pengene mine på scooteren, klær og... sko, så det blir ikke så mye nytt på en stund. Jeg er så fornøyd med det jeg har kjøpt, drakten er så fin i ryggen og skoene er så søte, små. Jeg måtte ha dem i størrelse 35,5. HAHA. I dag kom jeg nesten ned i spagaten! Læreren ga oss en utfordring om å komme ned i en spagat til jul, men jeg skal prøve på to... Hva synes du?

 

Perfection

Publisert: 21.08.2011 @ 17:01 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0Genser/ Monki

Jeg har syndet mot bankkontoen min igjen. Denne måtte bli med hjem i går. Klær funker nesten på samme måte som kjærester av og til. Du forelsker deg, de blir med deg hjem, så holder de deg varm gjennom hele forholdet. Nesten som kjærester. Jeg har ryddedag i dag, bah. Rommet mitt ser ut som det har blitt truffet av lynet, men det kommer seg... Vi snakkes! Hva synes du om genseren?

Ring

Publisert: 14.08.2011 @ 13:21 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1


Ring/ Bik Bok


Denne ringen fikk jeg gratis da jeg kjøpte buksen jeg viste dere i forrige innlegg. Var stresset og småirritert da jeg valgte hva jeg ville ha, men angrer ikke nå. Den er rå! Likte du ringen?

Shopping

Publisert: 13.08.2011 @ 17:31 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2


Kjole fra Gina Tricot


Genser jeg fikk gratis fra Bik Bok/ Kjole fra Gina Tricot
High waist jeans fra Bik Bok


Genser med åpen rygg fra Bik Bok

Lykke!! Skjønte ikke hvor mye fint jeg fikk med meg for så lite penger før jeg postet disse bildene. Når jeg kjøpte buksen ble jeg tvunget til å velge en ting i butikken til 199 kr, noe som resulterte i den hvite genseren, før de skulle presse på meg en ting fra tilbehørshyllen også, så det ble en ring. Jeg som ante fred og ingen fare da jeg skulle betale ble helt stresset når turbodamen med stavangerdialekten begynte å jage meg rundt for å finne noe til 199 kroner. Jeg ville jo for faen ikke ha noe mer, da hadde jeg jo kjøpt det.. Men sånn ble det. Anyways, i dag har jeg gått powerwalk hjem fra byen etter jobb, og har pådratt meg store gnagsår etter sneakersene, så tror det får blir heels i kveld. Har så mye å blogge om nå, så jeg skal forhåndsskrive noen innlegg når jeg får tid. Så lite tid, så mye å gjøre! Må løpe. Hva synes du om innkjøpene? Hva likte du best?

Åpen rygg

Publisert: 04.08.2011 @ 12:58 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3

God morgen cupcakes. 

Jeg har lett lenge etter en overdel med åpen rygg. Det var jo den på Bik Bok med en slags åpen trekant bak på ryggen som absolutt alle hadde/har, den var ikke så interessant før den var utsolgt, så var det en kjole her og en kjole der som var søte, men ikke bra nok. Nå har jeg fått tak i en helt basic genser med noen ryggdetaljer som viser litt av sporene solen har lagt fra seg i sommer. Nå må jeg løpe, jeg skal til byen med bestejenta for å catche up etter noen uker uten hverandre. Det er helt sykt hvor mye nytt som skjer på den lille tiden, siden nå kommer vi nok til å snakke hull i hodene til hverandre. Kan ikke bli bedre! Lovelove. Hva synes du om åpen rygg?

New

Publisert: 03.08.2011 @ 21:45 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0


Tank/ Vila Briller/Ukjent

Denne herlige toppen fikk jeg i dag da jeg gikk innom Vila for å bytte inn et "gavekort" som fulgte med i den nyeste utgaven av Det Nye. Kunne velge mellom sort eller hvit, men det er jo ikke tvil om at den sorte passer best sammen med brillene mine, så det ble den. Fikk noen nye briller av ei søt venninne i dag, fordi hun ikke brukte dem - og jeg digger dem. Have a good one! Hva synes du om toppen og brillene?

Roses

Publisert: 03.08.2011 @ 13:48 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

God morgen.

Nå har jeg spist og vært ute i sola/skyene litt, og turen går snart til byen. Nå for tiden er det så varmt at antrekkene kun består av en liten bikinitopp og en enda mindre bikinitruse, så det er vel ganske lite interessant å se.. Bikinien jeg har på meg i dag er fra en butikk i Portugal, og jeg tror det må være den fineste bikinien jeg vet om for øyeblikket! Håper dere får en fin dag, og nyter oppholdsværet. De melder regn utover uka.... Hva synes du om bikinien?


Jag är kär

Publisert: 01.08.2011 @ 13:24 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0Nanna boots/ Bianco

Når ting suger litt kan nye sko gjøre underverker. Jeg ble forelsket fra første gang jeg så et bilde av disse skoene, visste at de skulle bli mine med en gang. Nå er de her, i skoesken på kommoden ved siden av sengen. De er så fine. Likte du dem også?

Bursdagsgave

Publisert: 21.07.2011 @ 13:23 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

Hey sweets. 

Jeg beklager dårlig oppdatering, men gårsdagen gikk kun til baking, rydding, vasking og chilling med folk, så det var ikke så mye å fortelle om. I dag hadde jeg tenkt å vise antrekk, men det funket ikke helt foran kamera, så jeg skal heller vise hva jeg fikk da min kjære Per kom hjem fra London. Jeg både feiret og hadde bursdag i løpet av de dagene han var borte, så han fikk ikke sjansen til å delta på noe, men likevel kjøpte han med gave til meg. Superherlig. Jeg fikk en NY caps, og ble dritglad for det. Etterpå når jeg skulle rydde posen sjekket jeg oppi en gang til, og fant en supersøt liten eske. Igjen ble jeg kjempeglad, for det jeg fant når jeg åpnet esken var dette: I dag skal jeg forresten løpe et slags maraton-løp. Det er ikke så langt, men med min kondis kan jeg jo bare legge meg ned  å dø før start. Snakkes! 

Hva synes du om smykket? Har du smykke med navnet ditt på? 
Glasses

Publisert: 18.07.2011 @ 19:25 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3Jeg kjøpte briller i dag. Digger briller, det er så fet! Hva synes du?

Stylestalker

Publisert: 11.07.2011 @ 21:46 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

Noen ting føler man bare at man kunne gitt en arm for å eie. Jeg har funnet en nettbutikk, og blitt litt forelsket. Stylestalker

Likte du noe av det du så på bildene?

Keep or Return?

Publisert: 11.07.2011 @ 14:20 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 6

Hei sweets!

Tusen takk for gratulasjonene! Det ble en deeel veggmeldinger og SMS i går, men jeg fikk bare svart på SMS'ene desverre. Det er så stress å like eller kommentere hver eneste lille greie på facebook, så det gidder jeg ikke å bruke tid på. Nå har jeg sovet lenge, tatt en dusj og fått stelt meg. Jeg er hjemme alene, så jeg har selvfølgelig gått rundt og ryddet litt her hjemme og vasket opp etter gårsdagens besøk. Gårsdagen var rimelig avslappet, men jeg klager ikke. Mamma kom på besøk, min söta bror var veldig glad i meg og jeg ble noen tusen rikere. Ikke at jeg kommer til å være rik så lenge, for nå leter jeg etter scooter for harde livet. Er ikke keen på å betale så syykt mye, så lenge jeg får noe greit å kjøre på så... Men nå, nå trenger jeg deres hjelp! Denne kjolen havnet i posen min i forrige uke, og jeg er såå usikker på om det var et dumt eller smart valg. Kjolen er nemlig i str Small, noe som ikke var så lurt, fordi den er for stor. Det var den siste de hadde, og jeg syns den er så fiiin når den er i riktig størrelse, vel og merke...
Den kan gå med belte på, men når jeg tar av beltet blir den så stor og formløs... DILEMMA!

Hva synes du? KEEP OR RETURN?

New in

Publisert: 21.06.2011 @ 22:21 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

Hei sweets! 

Har brukt den nye shortsen min idag. Den er secondhand, men ser helt ut som ny. Jeg misliker egentlig å gå med shorts, men jeg har kjøpt så mange til denne sommeren. Alltid med et håp om at den kroppen alle jenter drømmer om skal være på plass før sommeren. Desverre er det jo ikke sånn at vi bare kan knipse å få det som vi vil når det gjelder kropp og helse, men jeg skal ikke klage. Jeg er frisk og har god helse, og det er det jo faktisk ikke alle her i verden som kan si om seg selv av ulike årsaker. Nevermind piercingen, men her er hvertfall shortsen, litt for kort, men ellers ganske perfekt: Synes? 

Blurry

Publisert: 17.06.2011 @ 11:51 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

Have a great day lovlies. Oversized jakke/ secondhand

Likte du jakken? 

White

Publisert: 16.06.2011 @ 13:24 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3

Hei søte!

Nå har jeg vært på kino med skolen, og sett en kjempesøt film som het Paul tror jeg. Om en kul, liten alien som fikk hjelp fra noen briter. Elsker små, rare vesener (helst in real life) og britisk, så det var en søt film. Etter filmen fikk jeg lokket med meg Oda til shalam, hvor jeg alltid finner noe som roper på meg. FY meg, igjen (eller, jeg fikk 6 på skriftlig eksamen, så kanskje jeg fortjente det?!). Nå ble det jakke og genser, men hva kan man gjøre når herligheter som dette roper?:


(ja, la oss være enig i at hvis blikk sendt inn i kamera kunne drepe hadde vi alle vært døde nå..)

 Likte du genseren?

The perfect dress

Publisert: 14.06.2011 @ 12:58 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 14

Gleden jeg føler på nå er helt spesiell. Når man ønsker seg noe veldig lenge, og får det. Den gleden. Jeg har lett etter den perfekte kjolen lenge. Ikke for lite detaljer, ikke for mye. Ikke for enkel, ikke for pyntet. Ikke for lang, ikke for kort. Dere kjenner sikkert til det, alt skal liksom passe. Fire uker har det gått siden jeg fant herligheten på nettet, og fikk mamma til å bestille den hjem. Fire uker er lenge å vente når man gleder seg veldig til noe, men her er den endelig. Se min kjole, den er perfekt:Hva synes du om kjolen? Har du funnet den perfekte kjolen? Minner også om giveaway HER

I'm on the edge of glory

Publisert: 06.06.2011 @ 20:07 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4

Jeg er forelsket i den nye maxikjolen, røde lepper og fjærøredobbene! Litt lys på en ellers mørk dag er ikke feil. Takk for søte kommentarer på forrige innlegg, er så glad for at noen tar seg tid til å skrivefine ord. Love. ♥Hva synes du? 

Here it is

Publisert: 03.06.2011 @ 18:15 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

Dette var herligheten som lå oppi posen min. Hva synes dere?

Clothes is an expression

Publisert: 02.06.2011 @ 15:52 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

Fikk et spørsmål om jeg kunne vise kleskapet mitt, og det kan jeg jo gjøre. Jeg har ikke akkurat for lite klær, men jeg har litt lite av  noen typer plagg. Har f.eks bare et skjørt, ingen maxikjoler osv. Nå blir det jo selvfølgelig litt påfylling snart, siden sommeren er her er det jo noen plagg og must haves som skal få lov til å inviteres inn i mitt skap. Hehee.. Her er noen av skuffene og kleshengerene. Jeg regner ikke med noen ser på det som et must å se undertøysskuffen min eller roteskuffen?!Hva synes du? Har du stort klesskap? 

Inspired

Publisert: 30.05.2011 @ 15:04 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

(bildet er linket)

IN LOVE. Antrekket hennes, clutchene, fargene. Kunne gjerne kopiert hele stilen, men blir nok kun inspirasjon. 

Hva synes du? 

Give up what makes you laugh mockingly, but never give up what makes you smile

Publisert: 28.05.2011 @ 17:50 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 6

Hei sweets. 

Jeg har kjøpt nytt skjørt idag. Wii, synes det var så sykt herlig, så det måtte være med meg hjem. Heheh, skal ikke handle så mye mer nå. Bare sko og en del mer når jeg tenker meg om. Jeg må slutte med det der. Dette kommer til å være perfekt til sommebrune ben, perfekt sommerkropp og fine sandaler. Jeg gleder meg sååå til sommeren nå. I begynnelsen av ferien skal jeg jo ha med bestejenta til Portugal, så jeg har virkelig noe å glede meg til. Lovelovelove. Nå skal jeg ut snart, må bare stelle meg litt og sånn. Har tilbringt dagen sammen med bestejenta på cafe. 

Tycks? 

Genser

Publisert: 20.05.2011 @ 13:20 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

Jeg fikk genser i går! Har hatt Eivind sin i et år eller noe, så jeg fikk heller denne fra H&M. ♥

Nå skal jeg stelle meg,  har jo fri i dag så har sovet lenge og bare slappet av denne formiddagen. Skal snart på en liten photoshoot, så vi snakkes vel i kveld eller i morgen. Ha en fin dag!Hva syns du?

Feelin' free

Publisert: 19.05.2011 @ 14:19 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 5

Klokken var ni, oppgavene ble utdelt. Den passerte ti, elve, tolv... Så gikk jeg og fikk strålende tilbakemeldinger fra læreren etter at oppgaven var levert og lest gjennom. Håper bare sensor tenker det samme som læreren min! Freedom! Belønningen ble en ny bukse. Kostet bare 99 da, så jeg er unnskyldt. Jeg er en shopoholic på rehab eller noe, prøver så syyykt å ikke kjøpe noe, men jeg har faktisk blitt veldig flink! Jeg gleder meg bare som et lite barn til Portugal nå... Bestejenta skal være med, vi skal chille livet med sol og sommer og kanskje shoppe litt. Ja, og gå på spa da, såklart. ♥Hva synes du om buksen? Har du hatt eksamen i dag?

Funnet frem en nydelig kjole

Publisert: 30.04.2011 @ 15:29 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3

Ååå, jeg er så glad. Har funnet frem en av kjolene fra i fjor sommer som bare har hengt urørt på en kleshenger blant 30 andre kjoler siden sommerferien i fjor. Den er så fiiin, og den sitter enda bedre nå enn før. I dag kommer til å bli så koselig, skal være hos en jeg har mistet litt kontakten med sammen med noen herlige mennesker. Iiih, gleder meg som et lite barn. Kanskje jeg tar i bruk kjolen min, og toner den ned med en svart strømpebukse slik som på bildet og en dressjakke eller noe. Gledergledergleder meg til i kveld. Ha en super dag dere! ♥


Hva synes du om kjolen? Var den ikke nydelig? Ha en fin kveld!

En sko mindre, to sko ekstra

Publisert: 17.04.2011 @ 13:01 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

Hey sweets. 

I dag har jeg huset for meg selv litt, så det nyter jeg godt og har dusjet, danset rundt i undertøy, laget meg kaffe og litt sånn deilige ting man gjør for å glede seg selv iblant. I går var en rimelig hektisk dag, og før jeg rakk å blunke var klokken åtte på kvelden og jeg løp til en buss. Etter klokken ni derimot.... Jeg bare sier det, jeg har aldri følt at tiden har gått saktere. Kaldt og mørkt, men jeg overlevde det også. Sov alene hjemme i natt, og det var jeg ganske glad jeg gjorde - for jeg blir alltid ekstra sliten av å sove borte eller ha overnatting, så når jeg i tillegg får huset for meg selv er det ganske digg!

Husker dere for ca to uker siden? Jeg viste stolt frem mine nye sorte wedges fra H&M... Vel, den ene er borte. Den falt ut av vesken min når jeg skiftet på Mc Donalds, og de hadde selvfølgelig kastet den. HORER. Så jeg ble ganske trist/sint i går, og bestemte meg for å kjøpe noen andre sko. Hihi, love ♥og her er dagens chilleoutfitHva synes du om de nye skoene mine? Hadde du en fin kveld i går? 

Once upon a time..

Publisert: 10.04.2011 @ 18:32 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

There was two simple dresses, and one bored girl.  
Dør av trøtthet i dag, håper dere har hatt en fin helg. ♥ God søndag! 

Black bow ties

Publisert: 08.04.2011 @ 14:40 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4

Hei, og god dag! 

I dag er det strålende sol og en deilig varme ute. Det eneste som stopper meg fra å sitte ute nå er den syke vinden som nesten blåser meg over ende hvis jeg beveger meg ut av huset. Har likevel tenkt på å ta meg med noen blader som kom i posten og en kaffe mocca ut i solen, så kanskje jeg kan finne meg et lite sted hvor det er vindstille. 

Anyway, i dag skal jeg på en bursdagsfest og jeg har ikke peiling på hva jeg skal gå med. Kleskoden er "pent antrekk", og det burde vel kanskje ikke være så vanskelig å finne, men det er i grunnen ikke så veldig enkelt. Har prøvd noe, som kanskje blir antrekket, og da blir det bilder av det. Har prøvd den på for første gang i dag, strømpebuksen med sløyfene på.. Synes kanskje den er litt for uniform-ish. Men jeg ønsker av din mening, hva synes du om strømpebuksen min? 
Hva synes du om strømpebuksen? Burde jeg ta den i bruk i kveld? 

50% på hele Bik Bok

Publisert: 07.04.2011 @ 20:01 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

Hei sunshines! 

Har stresset en stund med å komme inn på blogg.no, det kom bare feilmelding. Her kommet i allefall dagens innlegg. I dag er en slitsom dag. Jeg har vært på skolen i syv timer, hvor jeg hadde både prøve i spansk og ble vurdert i turn i gymtimen, deretter fant jeg første bussen som gikk til byen for å handle litt og ta sol og når jeg endelig kom meg hjem derfra var det rett ut igjen, for da var det tid for spinning. Med andre ord: dagen har gått i ett, uten tid til å fylle på med energi - men derimot veldig mye tid til å bruke energi. 

Nå har jeg dusjet, shavet og smørt meg inn med en deilig bodylotion, hoppet i chilleklær og spist en stor porsjon mat. Kan ikke si jeg gleder meg til neste gjøremål på dagens liste, som er å øve til naturfagsprøve, men det må gjøres. I kveld skal jeg bare slappe av og la kroppen få hvile litt etter fire dager med trening. 

Som overskriften sier har jeg vært på Bik Bok i dag. Kan ikke si jeg ble veldig fornøyd med den svake viljestyrken min idag, siden jeg selvfølgelig falt for fristelsen og kjøpte denne herligheten:


Lace Shorts opprinnelig 199,- BIK BOK

Har du hatt en fin dag? Benyttet du deg av Bik Bok's 50% salg?

Bag and shoes

Publisert: 06.04.2011 @ 16:32 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3

Fyyy meg! I dag har jeg handlet ny veske og nye sko. Det er ikke lov! Jeg har jo lovet meg selv å ikke shoppe mer på en stund. Gjorde et kupp når det gjaldt vesken i det minste, så det er vel litt lov da.. 

Nå chiller meg og Oda med hver sin hjemmelagde ismocca mens vi venter på at vi skal skylle ut hårfargen vi har gnidd i håret på Oda. Senere blir det øving til spanskprøve som jeg skal ha i morgen. Jeg har et lite problem, for en del av pensum er å kunne alle ordene i tre kapitler, og jeg kan ingen. Sliter litt kan man si.. 

Veske/ Vintage 

Sko/ H&MRot/ Me, myself and I... ehh

Hva synes du om innkjøpene mine?

Favourite Ring

Publisert: 27.03.2011 @ 16:46 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

Favorittringen min, som jeg brukte i går.Hva synes du om ringen?

Favorittsko

Publisert: 23.03.2011 @ 16:11 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

Hei dere!

I dag er det chilling hjemme. Har sovet lengre enn vanlig, hatt besøk og slappet av med øving til prøvemuntlig. Partneren min og jeg kom opp i engelsk, klasseromsmodellen så vi har svært lite å øve på, ettersom oppgavene ikke er mottatt enda. Gleder meg til å bli ferdig med prøvemuntligen i morgen, for da har jeg helg etterpå. Ah, livet er så bra når man har fri fra skolen.

Her er mine favorittsko. Jeg elsker par 1, men de er litt for små, så babyene mine skal nok desverre selges. Trist at de aldri blir brukt når de er så nydelige! Så er det par 2, som er Matsumoto 2 fra Nelly. De er de nyeste 'hverdagsskoene' i samlingen min.


Hvilket par likte du best?

Enda et plagg

Publisert: 22.03.2011 @ 16:22 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

Hei alle søte!

I dag er jeg med Oda, og vi har bakt brød som står i ovnen nu! Gleder oss så sinnsykt til å spise det, siden det er så utrolig godt. Jeg har bakt det ett par ganger før, og jeg elsker det. Utrolig sunt også!! Nå har vi nettopp vært ute og knipset noen bilder. Her er et av plaggene som ble kjøpt i London. Elsker jakken, fordi den er spesiell men samtidig ikke for mye. Lovelovelove

Hva synes du om jakken?

den nye kjolen

Publisert: 13.05.2010 @ 22:10 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4
Hey! :-)
Nå har jeg endelig fått tid til bloggen i noen minutter, har vært masse kos med jentene de siste to dagene så bloggen har blitt litt nedprioritert. Har vært inne og godkjent kommentarene da, og det er alltid superkoselig! Fikk ett spørsmål om jeg kan blogge oftere, og jeg skal prøve på det. Blogger som oftest når jeg har tid, men det er ikke alltid tida strekker til eller at bloggen er første prioritet. Men her er i allefall kjolen som jeg sa jeg skulle vise:


Hva synes dere? :-)


favorittene fra nelly

Publisert: 04.03.2010 @ 17:49 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3
Disse herlighetene ligger snart i min postkasse (nærmeste postkontor vil jeg tro). Jeg gleder meg! Lønningen fra Dolly kom inn på mandag, så da var det rett inn på nelly. Det er fortsatt fri frakt ut dagen i dag, så løp og kjøp!
Sofia dress NOK 359, Only - NELLY.COM
Earring 104 NOK 59, Nelly Accessories - NELLY.COM 
Swansea NOK 149, Nelly
Shoes - NELLY.COM
Hva synes du? Har du benyttet deg av fri frakt-perioden til Nelly?

- Caroline

Shopping, endelig

Publisert: 20.06.2009 @ 17:16 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0
Diiigg. Nå har jeg vært i byen i noen timer, og fikk kjøpt meg en del deilige ting. Solbriller, skjorteting, en topp fra Fashion against aids-kolleksjonen osv. Ble dødsglad når  jeg fant ut at kortet mitt inneholdt 850 kr, før jeg shoppet da, naturligvis. Men ble fornøyd med kjøpene, så kommer sikkert noen bilder senere.

Håper dere har kost dere i varmen i dag, her er det 21 grader i skyggen. Sola har dessverre forsvunnet og blitt erstattet med regn, men hva gjør vel det. Nå er det jo filmtid.

Snakes, honey.

me like

Publisert: 25.03.2009 @ 15:55 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2
Subway Pants NOK 250, Vila - NELLY.COM
de her buksene er helt RÅ! jeg har så lyst på dem, at det er helt sykt! jeg fant dem på www.nelly.com - der har de så utrolig mye fint. når jeg får penger vet jeg i allefall hvor jeg skal shoppe! :-)

hva synes du om dem? har du noe som ligner kanskje? :-)
hits