Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: Konkurranse

Konkurranse: Moteshoppen

Publisert: 18.feb.2012 @ 15:29 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 17I samarbeid med moteshoppen.no har jeg fått lov til å sette i gang en konkurranse. Det dere kan vinne er shortsen dere ser over. Heldigvis for meg så får jeg noen fine ting fra moteshoppen selv, hvis ikke hadde det garantert vært noen av varene deres som hadde ranet min bankkonto. Moteshoppen er en ny versjon av den beryktede nettbutikken Motedronningen som mange fikk dårlige erfaringer med fra tidligere av, men jeg kan garantere at de nye forhandlerne er både seriøse og serviceinnstilte og ønsker å få den nye nettbutikken opp og gå så bra som mulig. Hvis du vil vinne denne shortsen på bildet (som du også finner HER) må du bare like DENNE siden på facebook og legge igjen en hyggelig kommentar. HUSK e-post inni kommentaren Enjoy! 

AVSLUTTET.

Konkurranse: Vinn gavekort fra Miinto.no

Publisert: 09.des.2011 @ 20:31 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 16

Fikk en mail en dag om jeg hadde lyst til å holde en konkurranse med et gavekort fra Miinto.no som premie. Selvfølgelig hadde jeg det, så here we go. Miinto er en ny motebutikk på nett hvor teamet har samlet de beste motekuppene på et sted. Det er en av de ledende motebutikkene i Norge, og de har utrolig mange fine klær, sko og vesker. På Miinto.no selger de både dame og herreklær, så man kan finne ting til både seg selv og kjæresten på samme sted, og best av alt: de garanterer at varene dine er fremme på 2-5 dager! 

Du har sjansen til å finne et gavekort hos Miinto.no til en verdi av 250,-. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke deg inn HER og finne en vare du liker i sortementet deres, post link til varen du liker her i kommentarfeltet så er du med i trekningen om et gavekort. HUSK E-POST INNI KOMMENTAREN. Lykke til! ♥ 
Lekker marineblå cardiganJeffrey Campbell LitaHer er to eksempler på hva Miinto kan tilby. Bildene er linket. 

Konkurranse

Publisert: 17.nov.2011 @ 20:03 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 24Dette har jeg utsatt en hel måned fordi jeg er så utrolig lat, har bare ikke orket å ta bilder til det eller tenke ut hvordan jeg skulle få delt ut. Fikk en liten sponsorpakke fra Royal Sun for noen uker siden. Så nå har dere sjansen til å få et solkort på 100,- og en solariumskrem. Det eneste du trenger å gjøre er å like DENNE  siden på facebook eller dele linken til dette innlegget på bloggen din og legge igjen en kommentar under her med navn OG e-post. Good luck! ♥  AVSLUTTET, Gratulerer til Caroline Solberg.

Giveaway

Publisert: 10.jun.2011 @ 16:28 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 17

Nå kommer det endelig! Jeg har endelig fått samlet tid og krefter? til å ta bilde av sakene, og til å skrive innlegget. Giveaway er på mange måter det samme som en konkurranse, men jeg synes giveaway er litt mer riktig siden jeg faktisk bare gir bort noe. Denne gangen er det et kompaktpudder fra p2 Feelgood som skal gis til en av dere lesere. Pudderet er laget av mineraler, så det er ikke det verste å bruke på huden. Jeg har flere som skal gis bort, men nå blir det et i første omgang. Det du må gjøre er å legge igjen en hyggelig kommentar, hvor du inkluderer:

  • din e-post,
  • om du ønsker lys, medium eller tan farge
  • (og gjerne et tips om en god leppestift som holder lenge og er fin i fargen!

Dette er avsluttet, og den heldige ble Miriam. Gratulerer! 

Vinn 1500,- i Kvadraturen

Publisert: 11.mai.2011 @ 13:00 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 2

Nå er det siste dag for å delta i konkurransen om å vinne 1500 kroner i Kvadraturen. Jeg har skrevet om konkurransen fra før i dette innlegget, men kan likevel skrive litt om den. Det du trenger å gjøre er ganske enkelt:

  1. Lik A4 Trafikkskole AS på facebook (http://www.facebook.com/pages/A4-Trafikkskole-AS/112495185447270)
  2. Skriv "jeg er fan" på veggen til A4
  3. Del dette arrangementet til vennene dine: http://www.facebook.com/event.php?eid=205195906167987

Håper det blir litt deltakelse siste dagen. Det er så mye gøyere å trekke vinnere ut i fra mange deltakere! Har du deltatt?

Konkurranse

Publisert: 10.mai.2011 @ 22:51 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 15

Jeg vil heller dø brun og blid, enn bleik og sur. Takk til Royal Sun for å gjøre meg litt brunere. Skriv en begrunnelse på hvorfor du fortjener et solkort hos Royal Sun i kommentarfeltet og HUSK e-post adresse, så er du med i trekningen om et solkort. Love ♥ Dette er fra tiden før solarium streifet tankene mine... Huff:Hvorfor skal du få solkortet?

Konkurranse

Publisert: 20.apr.2011 @ 13:05 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 28

Siden statistikken har gått oppover de siste dagene er det spesielt morsomt å holde konkurranser. Ikke vet jeg hvorfor, men det er vel det at det føles gøyere å holde konkurranser som folk deltar i. Denne gangen må dere like dette, og legge igjen en kommentar i kommentarfeltet på dette innlegget når dere har gjort det. Kan vel avsløre såpass at det er solkort fra Royal Sun som kommer til å gis ut i premie, så det kan være en fordel å komme fra Kristiansandområdet - hvis ikke du ønsker å gi det videre i en konkurranse på din egen blogg da. 

VIKTIG: Husk å skrive både fullt navn (det du heter på facebook) og din e-post adresse i kommentaren din. Good Luck babes. ♥ 

Glem ikke at jeg har en annen konkurranse gående HER, men en ganske awesome premie! EDIT: Vinnerene er trukket. De to heldige er Amalie Nystad Baade og Malene Pettersen. Bilde av random.org ble postet i et innlegg som kun lå ute i to timer, ettersom det var unødvendig å ta opp forsiden av bloggen med noe sånn. Gratulerer! 

Ny dose med solkort

Publisert: 19.apr.2011 @ 14:23 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 5

Har fått en ny dose med solkort, så kanskje jeg skal sette i gang en ny konkurranse. Er det noen som er keen?Konkurranse!

Publisert: 18.apr.2011 @ 12:31 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 17

Hei dere! 

Jeg er glad for å kunne presentere denne konkurransen for dere, og håper at så mange som mulig vil delta! 
I samarbeid med A4 trafikkskole og bloggen min settes det i gang en like-konkurranse på facebook. Lett å delta, og ingenting å tape!

Dette må du gjøre:

  1. Lik A4 Trafikkskole AS på facebook (http://www.facebook.com/pages/A4-Trafikkskole-AS/112495185447270)
  2. Skriv "jeg er fan" på veggen til A4
  3. Del dette arrangementet til vennene dine: http://www.facebook.com/event.php?eid=205195906167987

 

To vinnere trekkes 12. mai, og kommer til å få hver sitt gavekort på 1500 kr i kvadraturen (Kristiansand). Lykke til! Nå skal det likes! :-)

Har du deltatt? 

Vinneren av konkurransen

Publisert: 04.mar.2011 @ 12:37 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 1

Nå har jeg trukket vinneren av konkurransen! Brukte Random.org, og fikk nr 42 som vinner:Når jeg telte brukte ga jeg de som hadde blogget om konkurransen et ekstrapoeng i konkurransen, da de både delte på facebook OG blogget - noe som da tilsvarer to linker. Kjempegøy at så mange deltok!!!

Vinneren hadde postet koblingen på facebook, og vinneren er Helene Abusland!

Send meg adressen din til caroline_tellefsen@hotmail.com, så får du solkort på 250 kroner hjem i posten snart!


Følg med videre så kommer det innlegg om sminke og det, som dere spurte om i spørsmålsrunden! Snakkes

Overraskelse: Konkurranse

Publisert: 27.feb.2011 @ 18:13 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 80

Hei dere. Blitt lite blogging i helgen, fordi jeg har vært så utrolig opptatt med å gjøre ingenting. Uten data. Men nå er jeg tilbake i heimen med dataen og kameraet, så nå fyrer vi løs med konkurransen jeg har gledet meg til å poste. Konkurransen er i samarbeid med Royal Sun og dere kan altså vinne et solkort med en verdi på 250 kr. Det eneste du trenger å gjøre er:

1. Å skrive et innlegg på bloggen din hvor du linker til konkurransen min eller linke til konkurransen via facebook (dele kobling).

2. Skrive i kommentarfeltet på dette innlegget at det er gjort, og med en link til blogginlegget hvis det var slik du valgte å gjøre det. HUSK MAIL-ADRESSE.

3. Dere kan delta maks EN gang pr. dag!

Bonus for dere: Lesertallet mitt er sikkert sånn 2 lesere om dagen, så vinnersjansene er jo ganske gode!! Lykke til, babes!men det e jo flott det

Publisert: 28.feb.2010 @ 20:30 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 1
Nå har alle muligheten til å vinne en pakke med tannbleking fra Dentaworks på denne bloggen. Jeg er med, og håper selvfølgelig jeg vinner. Jeg trenger det, så det hadde vært deilig å vinne!!

Blir du med?

jeg er med, er du?

Publisert: 17.feb.2010 @ 17:52 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 1
http://flindgren.blogg.no/1264755671_onepiece_konkuranse.html#comment Her har dere muligheten til å vinne en onepiece. Er du med? I am! :-)

jeg er med i konkurranse, bli med du og!

Publisert: 09.nov.2009 @ 19:13 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 1

Hei bloggen. Idag da jeg satt inne på datan å leste blogger kom jeg over en konkurranse på en blogg. Konkurransen er kjempelett og delta i, bare se denne videoen for instruksjoner.

Jeg vil vinne fordi jeg TRENGER noe deilig å varmt jeg bruke til i vinter, når jeg er kald og vil hoppe inn i noe chilletøy for å få varmen igjen. Hadde vært så konge å vinne! Siden jeg ikke har en Onepice, eller Helt-dress fra før hadde det vært utrolig digg å vinne en, og slippe å betale så sinnsykt mye for å få en! 

Delta du også :-D BLOGGES.

hits