Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: januar 2010

DU bestemmer

Publisert: 28.jan.2010 @ 21:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Jeg skal til Mamma i Larvik i helgen, og det blir nok enten veldig mye eller lite tid til bloggen. Jeg pleier ikke å ta med dataen dit siden det blir så tungt i baggen og slikt. Men nå kan du være med å bestemme: skal jeg ta med dataen til Larvik eller skal jeg ta meg en bloggfri helg og skaffe litt ny inspirasjon i mellomtiden?


ANBEFALING: film

Publisert: 28.jan.2010 @ 20:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Jeg skrev i går om en bra film vi så på Holocaustdagen, og fikk en anonym kommentar om hva den het. Jeg digger kommentarer men anonyme kan dere heller være hvis dere skal skrive dritt. Det er jo mye gøyere å se et navn stå på skjermen, skjønner eller? Men uansett, dere er flinkere enn før til å kommentere, og hva er det? Jo, det er konge!!

Meeen filmen heter FREEDOM WRITERS.
Jeg anbefaler filmen fordi den ga et inntrykk. Jeg satt igjen med en god følelse. En følelse av å ha sett noe viktig. Filmen handler om flere forskjellige raser (afroamerikanere, hvite og kinesere blant annet) som blir tvunget til å være sammen, i en skoleklasse. Handlingen går over to år med en lærer som virkelig engasjerer seg for å få klassen til å bli ett. Det er en ganske sterk film som gjør at du noen ganger sitter med tårer i øynene, men den kan også få deg til å le eller kjenne en god varme inni deg. Les mer om den, hvis det må til for å interessere deg. Bare se den! Dette er en film som får deg til å tenke. Kanskje litt mer enn du allerede gjør, på alle menneskene rundt deg?..

Har du sett filmen før? Hva synes du om den?

innkjøpene fra i går

Publisert: 28.jan.2010 @ 15:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Hei, tenkte jeg skulle vise innkjøpene fra i går som jeg lovet så here it is:


genser, smykke og extensions.


skjorte!


armbånd.

Digger alt!!!
Hva synes dere om tingene?

hvilken likte du best?

Publisert: 27.jan.2010 @ 17:51 Kategori: VS Kommentarer: 9


Hey bitches, trenger noe hjelp:
1 vs 2? Jeg skal ha en av dem tenkte jeg, men det er ikke så lett når jeg er så utrolig ubesluttsom. Jeg ville først ha 1, men den har de kun i small, så tenkte jeg litt på 2 for den har de i x-small siden jeg er såpass liten så bruker jeg helst x-small. Den er visstnok stor i str. også, så 1 VS 2? Kommenter så blir jeg glad!

følg meeed

Publisert: 27.jan.2010 @ 17:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
I dag har jeg vært i byen med skolen, for å feire dagen i dag. 27. Januar også kjent som Holocaust-dagen. Det var ganske interessant å høre historien til en av foreleserne, da hun var Jøde i Kristiansand like etter krigen. Hun fortalte at krig og folkemord ødelegger for flere generasjoner, og det tror jeg er sant. Ellers var det ganske greit, med noen stasjoner hvor vi så filmer og sto frem med våre meninger og holdninger til forskjellige ting. Så til slutt så vi en film, som jeg ikke vet navnet på, men hvis jeg finner det ut kommer det antakelig en anbefaling, for den var bra!!

Da opplegget med skolen var over tok meg og Lise-Mette oss en labbetur i Gågata i Kristiansand for å lete etter litt å fylle opp noen poser som vi så gjerne ville bære i hendene hjem. Vi brukte halvannen time og fikk kjøpt oss en del ting. Jeg hadde en av mine bad-days da vi skulle shoppe, så det var jo igrunn ganske heldig!! Jeg følte meg superstygg i alle prøverom-speil og det var egentlig mesteparten av tiden ettersom jeg sto å så meg i prøverom-speil i kanskje en time av de 1,5 timene vi var i byen.. Men da jeg kom hjem og prøvde det jeg hadde kjøpt på nytt sa det schmokk og hjertet mitt smelta. Så nå er jeg happy og gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt i morgen, fordi nå er det tid for å trene snart, og selv om jeg ville brukt tida på noe annet vet jeg at det blir digg etterpå. Men følg med senere eller i morgen!! I promise you, det kommer bilde av tingene jeg har kjøpt! Har dere forresten et sted å anbefale når det gjelder å begynne på dansing i Kristiansand? (ikke pardans)

forventer en kommentar under her som dere ser!

TEST: hårkur

Publisert: 26.jan.2010 @ 19:09 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 2

Jeg testet som sagt en hårkur i går. Vasket først håret med en shampo før jeg tok i hårkuren som jeg hadde i en time. Da jeg hadde gått ut av dusjen satte jeg opp håret (med hårkur i) i en tutt og surret et håndkle rundt, og en time senere skyllet jeg det ut. Håret ble silkemykt, og det er sjeldent mitt hår er silkemykt når det er vått. Det pleier ofte å se ut som et kråkereir når det er vått, but not this time. Resultatet etter det tørket er ikke så stor forskjell, men litt mykere og mer glansfullt. Skal teste en hårkur fra Loreal senere denne uken eller neste uke, så får vi se om det kommer en test-rapport da også.
 
Den kan kjøpes her. Følg med videre, det kommer oppdatering senere idag tror jeg!!
Har du en hårkur å anbefale?

dagsplan

Publisert: 25.jan.2010 @ 16:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Dagen i dag blir ganske avslappet og kos.

Gleder meg til å teste ut denne hårkur/masken. Farget håret i går med hjemmefarge, som egentlig er no-no for meg etter at jeg begynte å farge det hos frisøren. Men jeg måtte teste det ut, så da blir det hårkur i lange baner fremover. Noen som vil ha en rapport om den?

endelig borte

Publisert: 24.jan.2010 @ 21:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Endelig er etterveksten borte. Vi blogges sikkert imorgen. Frem til da kan dere filosofere litt over dette bildet.

Hva synes du om bildet? Betyr disse ordene noe for deg?

taake - nytt merke innenfor luer

Publisert: 23.jan.2010 @ 15:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Jeg har lovet helt siden lille julaften at jeg skulle blogge om noen luer jeg hadde fått, så nå er det på tide å få laget det innlegget. Jeg har fått masse positiv respons på luene og hva er det? Jo, det er bra. Taake er et nytt merke som ble "opprettet" i 2009. Designerne har til nå designet luer i mange farger og mønstre. Luene er i salg i butikken Vision, her i Kristiansand og andre butikker rundt omkring, blant annet sportsbutikken på Hovden, men jeg fikk dem gjennom produsentene. Hvis dere lurer på noe angående luene er det bare å spørre i kommentarfeltet, så får jeg sikkert tak i den informasjonen dere trenger..

Merket har også en webside, som dere kommer til ved å trykke på bildet. Den er absolutt ikke ferdig, men den er under utvikling.

Her er tre av luene. Pappa er stolt eier av den oransje og brune. :-)
Hva synes du om luene? Er det noe du lurer på?

Nå har jeg nettopp..

Publisert: 23.jan.2010 @ 14:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
kommet hjem fra bursdag! <3
Jeg har nemlig vært i sleepover-bursdag hos Ane med noen herlige jenter. Det ble en ganske rolig kveld med pitapizza, film, gossip og chilling. I tillegg til en stk. overfylt dobbelseng i natt var vi så heldig å ha en madrass på gulvet som Thjerza fikk ligge på. Vi har med andre ord ikke sovet så mye, ettersom vi endte opp å ligge fem stykker i dobbelsengen. Tett, varmt og til tider jævlig slitsomt. Det skal ikke være lett å ligge ytterst! Snakker av erfaring.


Vi brukte to timer på å føne, rette og krølle håret hennes, men gjett om det var verdt det? OH YES!Klar til å gå, elleeer?


Tipper dere kan gjette hvilken som var min? Ja, min var størst av alle da alle var stekt og ferdige også.


Bursdagsbarnet <3

KOMMER ET INNLEGG OM NOEN FÅ STRAKSER. FØLG MED!

you made my day

Publisert: 21.jan.2010 @ 21:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Se 6. plass. Trenger jeg å si mer? Sånne folk er med på å gjøre en kjedelig hverdag fra kjip til topp. Besøk bloggen på http://trinemm.blogg.no :-)

mer trafikk på bloggen din

Publisert: 21.jan.2010 @ 21:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Jeg kom over en side som gir deg muligheten til å få flere lesere på din blogg, og dette er vel noe de fleste bloggere ønsker. Så det eneste dere trenger å gjøre er å klikke >her < og registrere dere. En gratis mulighet til å skaffe seg mange nye lesere. Enkelt og gratis. :-)


Trykk på bildet over for å komme til siden.


good times!

Har du/dere brukt siden jeg linket til før? :-)

chill chill chill

Publisert: 21.jan.2010 @ 19:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei bloggen. Fikk desverre ikke tid til å blogge i går, men nå er jeg back on track. I dag har jeg vært på kaffibar/kafè med Arildbestiss for så å gå på en klesbutikk og lete etter noen t-skjorter til han. Men kresen som han er ble det null og niks shopping! Men nå har han forplikta seg til å gå å shoppe med meg i mange timer i sommer. og hva er det? Jo, det er chill! <3 Nå har vi nettopp laget en pizza, og spist den så nå skal vi bare chille resten av kvelden. Det vil si jeg skal nok rydde litt, men bortsett fra det så er det bare chilling som står på programmet.

Er i grun utrolig lei av ukedager nå, så det blir digg med helg i morgen! Har selvfølgelig fullt program, men det er jo bare kos. Gleder meg. Men jeg runder av, må ta meg litt tid til Arild nå. Han trenger litt oppmerksomhet, haha! Er jo glad i han da. <3

Har dere lagt planer for helga?

Odus på besøk

Publisert: 19.jan.2010 @ 20:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Nå har jeg besøk av Oda. Det er faktisk første gangen hun er her, og hva er det? Jo, det er litt sykt men bra at hun endelig kom på besøk! Så vi sitter i senga, med musikk på full guffe, dansing og jeg prøver å lære henne facebook. Jeg hjalp henne å lage facebook idag(!!!). Tror hun må være en av de første jeg har møtt som ikke har hatt facebook på en god stund.

EDIT: Vi har tatt 638201 bilder med iPhone, og de får dere desverre ikke se. Men dere kan få høre en sang i stedet!SØTA MI.

inspo

Publisert: 19.jan.2010 @ 15:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Hei dere. Håper dere har en fin dag. Det har jeg, er bare litt sliten, men ellers er alt bra. Tenkte jeg skulle slenge inn noen bilder som inspirerer meg. Det eneste dumme er at en chanel-veske er litt i dyreste laget, men hvis dette hadde vært billigere hadde dere garantert sett meg med noe av det. Kos dere!
Hva synes du?

help me. onepiece!

Publisert: 18.jan.2010 @ 18:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 6
Hei dere. I går hadde jeg "mange" lesere. Når jeg sier mange i gåseøyne mener jeg mange til og være meg, men få til å være blogg.no. Men det var koselig, lurer på om noen kommer tilbake i dag? Det hadde vært gøy. I dag har jeg sittet på skolen og nerda matte, RLE, samfunnsfag og norsk før jeg kom hjem og fant ut at skoleabeid(!) måtte plasseres foran Fotballtrening. Jeg har Mat og Helse og Samfunnsfagprøve i morgen, og i tillegg til det har jeg innlevering i Mat og Helse. Så det har jeg jobbet med en god stund nå! Kjedelig, men you gotta do what you have to do.

Over til overskriften; Jeg trenger litt hjelp. Vi skal til på konf-tur, fra 12-14 februar. Jeg vil gjerne ha meg en onepiece/heldress/kosedress før det. Så spørsmålet er hvor kan jeg finne en fin onepiece etc? Jeg er 162 cm høy, så det vil si at jeg kan ikke ha en særlig stor størrelse. Post en kommentar under her, gjerne med hva du har og evt. hvordan den er i str og hvor lang leveringstid det var. På forhånd takk!!!

Bilde: google.no

haha, tror du ikke han falt ut av vinduet ! <3

Publisert: 17.jan.2010 @ 19:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Nå har jeg besøk av Arild, Eivind og Martin. Utrolig kos igrunn, vi sitter/ligger å chiller i senga mi med musikk, mobilspill og sånn. Men det jeg skulle si. Først kom Martin med selveste valpeblikket og ba meg pent om å få lov å røyke ut av vinduet. Dette fikk såklart meg og Arild til å rulle av latter. Så når han omsider hadde fått tillatelse til å røyke, setter han seg opp i vinduskarmen og det fikk  oss også til å rulle av latter ...


men til slutt: TROR DU IKKE HAN FALT UT AV VINDUET? Da var helvete løs, vi lo så vi rista og mista følelsen i magen. Arild begynte nesten å grine av latter, og da er det ille!Har du holdt på å knekke deg av latter i løpet av dagen?

bilder fra gårsdagen :)

Publisert: 17.jan.2010 @ 16:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Hei, hva skjeeer? Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra i går . . .
før bursdagen
Har dere gjort noe gøy i helgen?

bursdagsoutfit

Publisert: 17.jan.2010 @ 15:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

I går var det bursdag hos Kristine, noe som var veldig koselig. Vi var en nokså stor jentegjeng som koste oss med taco, chips, godteri, brus og film. Selvfølgelig ble det en del prating og sånn også. Vi så filmen Eurotrip, som sikkert 95% av dere som leser har sett før? Til dere som ikke har sett den; det handler om tre gutter og ei jente som drar for å møte ei jente han ene hadde møtt på internett. To av de som reiser er tvillinger og drar hovedsaklig for å se Europa. Det ender opp i vill festing, og de heldigste får litt av den "ville europeiske sexen", som de alle ønsker seg. Filmen er veldig morsom de første gangene man ser den, men etter.. flere ganger blir man lei.
 
Kledde meg bare ganske enkelt, og tok heller å sminka meg litt ekstra siden ikke vi hadde fått noen spesiell "dresscode". Så det ble den blå kjolen fra H&M, skinninspirert tights fra Only, øredobber fra en gullsmed og sko fra Bianco.


Hva synes dere om outfitet?

falsk profil, nok en gang

Publisert: 16.jan.2010 @ 16:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 8
Heihei. Ble litt småsur da jeg logget på blogg, igrunn. Der lå det en kommentar (takk til den herlige!!!!) om at noen hadde faket meg igjen. Denne gangen var det ikke på nettby, men nettsamfunnet biip.no. Der har jeg en profil som heter CAARROPUS. Jeg ville aldri funnet på å ha to profiler der, så denne profilen er altså falsk, og har skrevet til folk og fått kommentarer. Det dummeste er jo at den såkalte "sexye--trude", som hun kaller seg har lagt ut bildet jeg bruker som profilbilde på nettby og blogg hele tre ganger, i samme album. Før jeg kommenterte var det 16, 13 og 3 kommentarer på bildene, så hun har vel kost seg med oppmerksomheten den lille tiden hun fikk det. Gjerne be henne slette profilen. Klikk på bildet av nettsiden for å se stort bilde.


Here's a big FUCK YOU!

jeg elsker

Publisert: 15.jan.2010 @ 17:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
  • At det endelig er fredag. Nå har jeg gått rundt i seks dager og gledet meg til denne helga. Ikke for noe spesiell grunn, men bare det å ha fri og muligheten til å sove lengeeee!

  • At jeg skal ut å spise, på kino så sove hos Vilde i dag. Jeg har for det første ikke sett jenta siden før jul (:S), og vi har vel en del å snakke om, sånn hvis du ser bort ifra at vi har snakka litt på telefonen da de store høydepunktene skjedde, og vi følte for å snakke om det.

  • At folk likte den der teksten jeg skrev om kjærlighetsgreiene litt lenger ned her. Og ellers de som kommenterer. Det at folk sier de liker det jeg skriver, bildene jeg tar (ikke at det er mer enn 1 bra i året) og rett og slett at  noen gidder å lese. 

  • At jeg fikk en god karakter på en tekst jeg skrev i RLE. Det handlet om at jeg-personen hadde det vanskelig. Kort tekst, men læreren ble så overasket at han til og med lurte på hva jeg får i Norsk?

  • 2010. Dette kommer til å bli året. Ikke et år, men året. Jeg har en del å se frem til i år, sånn med tanke på reising, cuper og så satser jeg på at sommeren 2010 blir best (som jeg gjør hvert år. men siden vi var uheldige med sommeren 09 satser antakeligvis de fleste på at 2010 blir rått!!)


Og siden vi er så glad i dag slenger vi inn et superhappy bilde ♥

Hva elsker du i dag? :-)

but baby can we make up now, cause i can't sleep through the pain

Publisert: 11.jan.2010 @ 18:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
Denne sangen hadde jeg helt glemt, helt til noen hadde et eller annet som minnet meg på denne i nicket på msn. Fant ut at jeg liker den ganske godt.

Bildet passer ikke til sangen, men det bildet gjør meg så glad. Og det gjør sangen også!<3

Hva synes du om sangen? og bildet?

kjærester. ikke en trygghet, bare en tittel

Publisert: 06.jan.2010 @ 20:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 14
Du opplever at dere har gått ut, eller som vi ungdommer sier; holdt på, en stund. Alt går bra, men likevel er du redd for å miste ham. Dagene går fort når du er med ham og du ville ikke tilbrunget dem med noen andre i verden. Han er den eneste du tenker på før du legger deg. Han er den som er i drømmene dine om nettene, og selvfølgelig klarer du ikke å tenke på annet enn han når du burde gjort andre ting, som for eksempel å følge med i timen på skolen eller gjøre en av årets viktigste innleveringer ferdig. Det blir selvfølgelig fler av innleveringene du ikke får levert tidsnok eller ferdig, for hver gang du prøver å jobbe dukker han opp i tankene dine igjen. Hver gang.

Du er så forelsket at ingenting rundt deg lenger eksisterer, og du glemmer dine nærmeste. De føler seg utestengt fra din hverdag. De får se deg på skolen, og det er omtrent de eneste gangene også. Når de prøver å snakke om det må du plutselig gå. Du har plutselig så dårlig tid hver gang de snakker til deg. Det er bare dere to. Deg og han. Dere blir kjærester. Endelig. Mange uker har gått, og du har ofret masse tid til han for å få muligheten til å en gang i fremtiden kalle han din. Nå har dagen endelig kommet og dere har blitt kjærester. Han er din nå.

Endelig er du trygg. Trygg på han. Trygg på at alt er bra. Du føler at det ikke lenger er noe du mangler. Du har jo den perfekte gutten i livet ditt, og han er ikke bare i livet ditt; han er også din. Dere har det så fint sammen, og ingenting kan komme mellom dere nå. Dere er jo sammen nå. Alt er så bra.

Du skal møte ham. Han står med ryggen til deg når du kommer. Når han snur seg beveger det nydelige, brune håret hans seg lett av vinden, og de diamantklare øynene hans møter dine. Du smiler varmt og han gir deg et småkaldt smil tilbake. Dere møtes i en halvveis klem. Du er kjempeglad for å se han, men han virker ikke like glad for å se deg. Han ser deg inn i øynene med de herlige øynene sine, og sier de tre ordene som såvidt har streifet tankene dine de siste åtte månedene.
 
Det funker ikke. Det er bare tomme ord for deg. Det virker så usannsynlig nå, etter åtte måneder sammen. Men nå er det vel slutt da, og det viser seg at alt dere har gjort sammen er nullstilt i løpet av et sekund for ham allerede. Etter åtte måneder er dere lykkelige sammen, men kun en dag etter er all tilliten dere har bygd opp ødelagt. Og tryggheter du følte dagen før er ikke der lengre. Kjærester var visst bare en tittel likevel. Dere er ikke venner en gang, og du har mistet alle. Alle du ubevisst har skjøvet bort fra deg har tatt hintet og kommet seg ut av livet ditt. Du må starte helt på nytt uten noe eller noen.
-Caroline

2009!!!

Publisert: 02.jan.2010 @ 14:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Dette innlegget begynner vel i mars en gang, siden jeg ikke har noen bilder fra januar-februar. Vertfall ikke som jeg kan finne nå.. Så her kommer det. Dette året har vært fyllt med det meste. Men 2010 kommer til å bli ENDA bedre, det tror jeg virkelig!<3

I februar klippet jeg meg forresten KORT. Sjekk bildet under.
Farget håret mitt oransj, etter en mislykka hårfarging/striping, som endte opp med grå, hvite, gule og oransje prikker. Følte meg selvfølgelig superdigg.

Jobbet på Statoil, og viste selvfølgelig stolt frem jobb-outfit.Passet lillebror, som var fire måneder gammel. Blogget selvfølgelig en del om den lille tassen<3

Hadde filmprosjekt på skolen, og lagde tidenes beste kondomkampanje. Vi fikk så klart best karakter i klassen, for kreativitet, bra valg av tema og suuupert arbeid! 5+ vetduuu.
Dette er tatt 12.04.09, så vet dere det. Jeg er vertfall ikke pingle når det gjelder KALDT vann! Iiiiiiskaldt


Rakk også å sitte/gå modell for Oslo frisørskole. Siden håret skulle være i fokus ble det kanskje litt mye med antrekket, blomsterkurven og sminken. Men jeg kan innrømme at det var en dag jeg virkelig følte meg fin! Ble virkelig tatt godt vare på, og er superglad for at jeg ble med på det! Gøy!!!

Var i 90-årsdag til Mommor (oldermor).


Feiret min egen bursdag med Rikke og Vilde <3 Ut og spise og film på kvelden, ah! Beste bursdagen jeg har hatt til nå! Her hadde jeg til og med fått orden på hårfargen min. Det fikk jeg riktig nok i slutten av Juni, mens bursdagen min er plassert på datoen 10. JULI

Fjortis? JA! endeliiiiig <3 Neida, men har kun disse to bildene fra bursdaggen på denne dataen, såå!


Ellers hadde jeg en herlig sommer, uten så særlig mye sol og varme. Men jeg koste meg likevel. Her fikk jeg et bilde en dag det var DRITDEILIG vær, og en digg sommerdag for en gangs skyld.


Dro til Kreta, koste meg max i en uke før jeg kom hjem til helvete på jord <3 Livet var chill


Så hadde jeg stjålet min stefar sin Grandiosa-genser, og følte meg drit-tøff da jeg tok bilde i speilet og med webcam litt senere, for å dokumentere hvor deilig og kul og superfin(stygg) den er/var.


Så hopper vi litt lengre frem. Her skjønte jeg at det var høst, og tok bilde av et tre som mista blader, kun for å dokumentere høstdepresjonen som var på vei. Det ble ganske så lite bilder i denne tiden, siden det var så jævlig kjedelig vær/dager/liv.


Så hopper vi enda litt lengre. Her hadde jeg laget konfekt, til julegaver og lånt clipon-extensions som jeg gladelig brukte (<3). Var utrolig fornøyd med livet, og det med å være fornøyd viste seg å bli et fint høydepunkt!


Så var det plutselig klart for jul, og kalenderen hadde få pakker igjen. Jeg ante ingenting om hva slags gaver jeg kom til å få i år, men jeg ga egentlig faen også. Visste at jeg kom til å bli fornøyd, for papsen er den personen som vet bedre enn meg selv hva jeg ønsker meg.


Så da julaften var over satt jeg igjen med Miksepult, Høyttalere og mikrofon til å spille inn sanger og sånn med, en haug av dilldall, penger og gavekort. Deiligdeilig, så nå har jeg bestillt extensions til en billig penge, som visstnok skal være av beste kvalitet i tillegg til at jeg har kjøpt ny kjole som jeg ikke vet om jeg skal beholde enda, men vi får seee.

Dette året har vært fyllt med masse ups! men alle år har jo også sine downs, noe som resulterer i blod, snørr og tårer. Så hvis du har et glass nær deg, uavhengig om det er fyllt med kaffe, melk, brus eller champagne, ta en skål for deg selv, vennene dine og de du bryr deg om, de som har såra deg, de som har gleda deg og de som har gjort hver dag til en fest. Takk for det gamle, og GODT NYTTÅR!

ps: dette skulle vært postet på nyttårsaften, men of course klikka hele greiene.
hits