Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: januar 2011

Lovely day

Publisert: 30.jan.2011 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Har hatt en utrolig deilig dag, med jobb og chilling! Selv om jobben min ikke er den gøyeste i verden elsker jeg den på grunn av folkene! Så elsker jeg selvfølgelig chilling.. og nå har jeg nettopp kommet hjem, og tatt noen webcam-bilder til bloggen. Kult
Håper dere har hatt en herlig dag, lesere!

Sykedager

Publisert: 29.jan.2011 @ 14:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei sweets.

Fikk ikke blogget i går, fordi dagen gikk i ett. På antrekket hvor jeg spurte hvor høy dere tror jeg er, var det en som tippet 163, og det var ikke langt ifra. Sist jeg målte meg var jeg 162, og det kan godt være jeg har vokst litt etter det. Synes jeg så helt sykt høy ut på de bildene, så måtte sjekke om dere var enig.. Tydeligvis ikke!

Jeg har klart å bli syk, så ligger i sengen med bøtte vedsiden av meg og kort vei til badet hvis jeg trenger det, og det er jo aldri noe greit. Spesielt ikke i helgen... Jeg kunne ikke gå på jobb idag, og det er så utrolig kjedelig siden jeg hadde planer om å tjene godt denne måneden. Satser på å jobbe i morgen, hvis jeg er god nok (det må jeg bare være!). Håper på en stille og rolig kveld, og kanskje til og med besøk hvis jeg er heldig! Jeg stiller ikke opp på bilde idag, men her har dere noe å se på likevel! Kanskje dere kan hente litt inspo fra det:

Hva skal dere bruke denne lørdagen på?

Antrekk 270111

Publisert: 27.jan.2011 @ 19:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 5


Okei, seriøst. GJETT hvor høy jeg er i virkeligheten!?

Fashion

Publisert: 27.jan.2011 @ 19:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Like / Dislike?

Tanker om VGS

Publisert: 26.jan.2011 @ 15:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Det finnes ikke noe kjedeligere enn å være syk! Jeg har liksom ingenting spennende å ta meg til. Nå har jeg gjort litt lekser, og laget meg en ny kopp med te, tent i peisen (noe som alltid går straka vegen), for sikkert åttende gang, ryddet ut av vesken min og gnidd litt sminke i det trøtte ansiktet...

Hvis pappa er i det glade hjørnet i dag får jeg nok slippe ut i en time eller to for å besøke Vågsbygd Videregående skole, da de har såkalt "åpen skole" for oss små tiendeklassinger som skal velge skole for tre år fremover nå i løpet av våren. Jeg er verdens mest ubesluttsomme person, så det valget er ikke akkurat easy! Jeg står mellom tre alternativer: Studiespesialisering MED formgiving på Tangen VGS, Medie og kommunikasjon på Tangen VGS og Vanlig Studiespesialisering på Vågsbygd VGS.

STFO Tangen, fordi jeg har lyst på litt varierte dager og drive med noe litt annet enn matte, norsk, historie og geografi.  Pluss: Litt mindre almennfag, får mindre og mindre almennfag hvert år- dvs "lettere undervisning" for hvert år som går, har muligheten til å reise (vil jo til Australia), gir generell studekompetanse. Minus: Fem timer mer i uken enn andre linjer.

MK Tangen, fordi jeg interesserer meg for MK fagene, og synes det virker deilig å ha noe utenom det vanlige. Pluss: MK fagene, gir generell studiekompetanse. Minus: Veldig tungt tredjeår, vet ikke om jeg kan reise?

ST Vågsbygd, fordi det er den "enkleste" veien til generell studiekompetanse og skolen ligger i gå-avstand fra der jeg bor. Pluss: Skole i nærområdet, mange kjente som skal gå det samme, lærerikt (haha). Minus: Stress å bare ha teorifag!!!1

Men nå får vi se da, jeg er hvertfall klar for å besøke skolene i dag og i morgen!Kjenner du til noen av linjene jeg nevnte? Har du noen pluss eller minus'er og tilføye?

Den nye piercingen

Publisert: 26.jan.2011 @ 13:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Jeg sa jo jeg skulle vise bilde av den nye piercingen, så nå kommer det.

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, pga sykdom og har hatt muligheten til å sove lenge, ta en dusj og nå sette meg ned med en kopp te. Planen var å rydde og vaske  rommet, men jeg fant ut at jeg må få gjort noen lekser i stedet, så dette er ingen funday for min del!

Piercingen var noe jeg gruet meg til som jeg sa, men mest fordi jeg husket det var vondt, men ikke hvor vondt. Jeg fant ut at det var vondere enn jeg trodde, og endte selvfølgelig opp med å bli svimmel, bleik og de greiene der. Ble matet med en slags sukker-greie for å få opp blodsukkeret, så klarte jeg meg fint til bussen før jeg ble svimmel igjen. Men nå er alt flott, og jeg gleder meg bare til åtte uker har gått så jeg kan sole meg, bade og bytte piercing. Her og nå, uten sminke og bra kvalitet:

Fin? hahahah

 

Sovedyret

Publisert: 25.jan.2011 @ 21:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg kom hjem fra skolen, gikk for å legge meg, sov til nå... Jeg stikker snart og legger meg igjen, god natt!

SMS- roulette

Publisert: 24.jan.2011 @ 17:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

YEAH!

Nå er endelig bildene fra Rebekkas bursdag lagret her på min kjære Acer! Det var Tuva som la dem ut, så stikk innom henne også for å gi litt creds for god fotografering. Rebekka hadde stelt i stand et nydelig bord og en fantastisk middag. Kylling, båtpoteter, salat og to sauser før vi fikk servert en herlig dessert bestående av masse deilig frukt og brownies. Kveldens store høydepunkt var SMS-roulette, hvor man kunne vinne en goodiebag fra Vita. Jeg kom til finalen og vi ble enige om at de siste (meg og Maren) skulle dele premien, ettersom vi måtte både sende drøye meldinger og poste statuser på facebook til slutt. Jeg fikk en haug av meldinger, og mellom 40 og 50 tapte anrop i det tidsrommet jeg ikke hadde lov å svare noen. Tror noen reagerte veldig på meldingene som gikk ut av utboksen min, men det er forståelig da!Husk å gå innom http://tuviiis.blogg.no og bli lesere av bloggen til søte Tuva som står for bildene!

Har du spilt SMS-roulette før? Hva var det drøyeste du sendte?

Piercing

Publisert: 23.jan.2011 @ 19:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

HEI ALLE SAMMEN.

Merket at statistikken gikk opp en del når jeg blogget om ballet, så det var gøy at så mange klikket seg inn for å se. Det har kommet mange flere bilder på facebook i går og idag, så det er utrolig gøy å se men tenkte ikke å legge ut flere her, siden det sikkert er noen som leser som ikke er like interesserte i alle de folkene dere ikke kjenner.

Nå er arild her og vi bare chiller litt, før pappa og Randi skal lage vafler til oss, så håper jeg på å få sett en film eller noe fordi det er igrunnen ganske chill det også. I morgen skal jeg forresten ta ny piercing i navlen, fordi jeg tok den ut sist etter at den hadde vokst så langt ut. Gleder meg og gruer meg på samme tid, men det blir fint å få det overstått! Dette var før jeg tok den ut:


men nå blir det nyy!

Har du piercing noe sted? Eller vil du ha?

Ballet 2011

Publisert: 22.jan.2011 @ 16:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

HEI DERE.

I dag har verkingen i føttene nesten forsvunnet, men kjenner det enda. Det er nemlig ikke barebare å gå på 11-12 cm høye heler en hel kveld med dans og mingling. I går var det berømte ballet for tiende klasse ved Fiskå skole, som jeg hade forholdsvis lave forventinger til.

Kjolen var tredd over hodet, strømpebuksen var tredd på beina, sminken var lagt og håret var satt opp helt selv, og jeg var klar for å sette meg inn i den store pickup'en vi hadde fått fikset til å kjøre oss.


Når vi ankom lokalet trakk vi hver sitt halve kort fra en bolle, og ventet spent på hvem vi fikk som partner. Jeg endte opp med Espen, og ble fornøyd med det! Middagen var fantastisk. Peppermarinert biff, fløtegratinerte poteter, grønnsaker og saus sto på menyen og mettet de fleste før  det var tid for talene. Da var det denne snuppa:

og disse kjekke herrene:

som hadde fått æren, og de gjorde det kjempe bra! Guttene hadde brukt mange bra virkemidler som fikk hver enkelt av jentene til å le og føle seg spesielle på sin måte. Jenta som hadde fått oppdraget om å holde herrenes tale valgte å sammenligne dem med kattedyr, noe som fikk de fleste guttene til å kjenne seg igjen på en eller annen måte! Talene var kjempebra! CREDS.

Så var det tid for dessert, som besto av vaniljeis og frisk frukt. Kjempe godt og en perfekt oppladning til mingling og dansing som skulle foregå etter en kort pause. Dansing og mingling hele kvelden sammen med godt selskap slår aldri feil, og kvelden gikk over alle forventninger for min del. Jeg håper folk koste seg like mye som meg, for da var kvelden strålende for de fleste! Må ikke glemme å si at det var utrolig mange flotte kjoler, hårfrisyrer og makeup-looks + mange kjekke herrer i dress eller smoking. Alle så kjempebra ut! <3


Har du vært på ball før? Hva synes du om bildene?

-Caroline

There is so many things I want to be, but maybe sometimes it would be enough just being myself

Publisert: 20.jan.2011 @ 22:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 1Hva synes du? Om ord, bilde og overskrift?

Complete the look

Publisert: 20.jan.2011 @ 21:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HEI SUNSHINES.

I dag har jeg (utrolig nok) kjøpt inn det siste til ballet, som er i morgen. Jeg er egentlig planlegger-typen men noen ganger har jeg en tendens til å ta ting litt for mye med ro slik at ting blir tatt som det kommer, og dette er et tilfelle av sistnevnte. Ballet har kommet litt fort på, og kjolen fikk jeg ikke tak i før på mandag denne uken. Sko, veske og siste finish av hårpynt fikk jeg ordnet i dag så jeg har egentlig bare fått tak i alt dette med en god dose flaks..

En del av jentene kjøpte kjolen til ballet allerede for en måned siden, og planla håret og sminken helt ned til hver minste detalj for ukesvis siden, men så langt har jeg ikke tenkt enda.. Satser på å få satt det opp, men må vel bare improvisere litt når jeg står der med kjolen tredd over hodet imorgen. EH.

Jeg har ikke tilgang på noe særlig bra kamera akkurat i øyeblikket, men min gode venn iphone steppet inn for å ta bilde av skoene jeg kjøpte som jeg går inn(?) i dag.. Det funket ikke å laste opp bilde nå plutselig????

Edit: funket!!

Do you like? Bilde av alt kommer i helgen, wiiMine sanger

Publisert: 19.jan.2011 @ 22:28 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 2En liiten liste med de sangene som spilles mest for tiden eller gjennom tidene av forskjellige grunner:

Hjemsøkt - Sandra Lyng Haugen.

Har jeg det helt elendig og trenger å få ut alt av følelser og trist stemning er dette sangen som settes på  repeat i timesvis. Heldigvis bare noen få dager i året dette blir nødvendig!

Erase me - Kid Cudi.

Jeg bare digger denne sangen fordi den er deilig å høre på.

 

Grenade - Bruno Mars.

Minner meg om min lille bestevenn!

 

Your call - Secondhand serenade.

En sang jeg liker for tiden, som er fin og som jeg liker teksten til.

Use somebody - Kings of Leon.

En sang jeg både synger, hører på, chiller med og koser meg med. AHH

 

Hva synes dere om sangene og bildet?

My little goldstar

Publisert: 18.jan.2011 @ 23:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei solstråler!

Idag har vært en fin dag. Har vært sammen med Tante og min lille kusine Oda og spist og windowshoppet litt før jeg gikk hjem og satt på nail-extensions og litt sånn, men så fant ut at jeg var tom for gel. Så jeg brukte ca to timer på å prøve å lakke dem fine, men det til ingen nytte for til og med daddycool synes ikke det ble fint..  Det endte med at jeg tok dem av igjen nå nettopp.

Ellers har Eivind vært her og foret meg med iiis og massert meg med aftersun og tatt livet med ro. AHHH, elsker å bli dillet med! Anbefaler å gå til annskaffelse av en sånn bestevenn <3

Nå må jeg runde av, det skjedde plutselig noe spennende jeg må ta meg av. SNAKKES!

Mitt lille gull!

 

Jeg vil kunne tegne som dette

Publisert: 18.jan.2011 @ 09:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0It's a beautiful day

Publisert: 17.jan.2011 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

SE DET! Klarte meg ikke uten facebook, fordi jeg trykket selvfølgelig inn på face på mobilen på autopilot og fikk da se at jeg hadde syv varsler, en melding og tre nye venneforespørsler så sjekket det. Men nå er jeg facebook -fri og har logget ut både fra data og mobil, så er litt spent på å se hvordan dette går. Facebook har en tendens til å bli tidsfordriv uansett hvor jeg er, siden jeg har gratis på mobilen. NO MORE.

I dag har jeg rukket mye! Solarium, spist på SUBWAY, trafikalt grunnkurs, vært med bff, vært med Eivind og trent to timer! Høydepunktet i dag må vel være at jeg fikk kjolen jeg skal bruke på ballet til fredag og at jeg endelig klarte å få skaffet meg en løpetights, noe som jeg har trengt........ i et halvt år?! minst.

Nå er det tid for aftersun og max chilling i sengen frem til jeg slår av lyset og tar kvelden. For en herlig dag dette har vært! Jeg ønsker meg flere av disse. <3


Så ønsker jeg meg flere kvelder som den dette bildet ble tatt! Love it

vi er født kule

Publisert: 16.jan.2011 @ 20:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

GUTEN MORGEN SONNENSCHEIN <3

Nå chiller jeg livet sammen med Oda gull, og vi har nettopp spist så mye at vi har rullet ned trappen begge to. Jeg har bestemt meg for å ikke gå inn på facebook på noen dager, men Oda (og jeg) tror ikke det kommer til å gå!!!

Denne helgen har vært ganske bra. Har vært i 19-års dag til Thomas med folk og vært med mine tre herlige jenter, litt med familie og faktisk kost meg på jobb. Elsker miljøet på jobb, det er eneste grunnen til at jeg ikke dør når jeg må stå opp klokken halv ni for å ta bussen på en lørdagsmorgen.


Dette var før vi så videoen vi filmet på torsdag (vi sang...........)... KULE

hits