Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: januar 2012

In my dreams

Publisert: 31.01.2012 @ 20:49 Kategori: Feelings Kommentarer: 3

Jeg drømmer om.. ♥ Å bli god til å danse. Ta psykologiutdannelsen og jobbe som psykolog. Reise mye. Bli god i engelsk. Lære fransk. Bli en flink kokk. Bli en god mor. Være en god kjæreste. Gifte meg. Fortsette med sang. Få drømmekroppen. Lære å ta gode bilder. Jobbe med mote. Kjøre en rød Audi TT. Gå på høye heler gjennom livet. Bo i drømmehuset. Ha hytte ved sjøen. Lære å surfe. Bo i New York. Finne en mann som er verdt alt. Fortsette gode vennskap.  Hva synes du om bildene? Hva drømmer du om - noe av det samme som meg? 

"

Publisert: 31.01.2012 @ 14:48 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

"Jeg har masse kjærlighet inni meg." 

Anbefalt

Publisert: 30.01.2012 @ 22:51 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Ble anbefalt av ei søt jente i dag, synes det er så koselig å se at noen tar seg bryet til å skrive om andres blogger - eller faktisk å lese ulike blogger og finne noen de synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Kanskje det er en ide hvis jeg har god tid en dag, hehe. I dag har jeg danset mye og besøkt familie, noe som alltid er koselig. Det er så fint å bare kunne komme når som helst til familie som har varm stue og fine ord til en hver tid. Love it! Nå holder jeg på å laste ned frustrerte fruer sesong 1, for å ha noe i backup. Snakkes imorgen, nattaaaa ♥ Hva synes du om anbefalingen? Stemte det? Hva kan forbedres her på bloggen etter din mening?

Trenger tips

Publisert: 30.01.2012 @ 15:30 Kategori: Everyday Kommentarer: 6

Det er vel en måned siden jeg fullførte alle sesongene med Sex and the City, og det var ganske trist. Følte liksom at en dårlig dag alltid kunne lyses opp av jentene i New York, men ingen grunn til å fortvile likevel fordi One Tree Hill hadde visst sluppet de første episodene i sesong 9. Hurra, tenkte jeg da. Nå er det ikke like gøy, fordi jeg har sett alle og det ikke kommer en ny episode før neste søndag. Forrige episode var så spennende på slutten...

Jeg har egentlig ikke så mye å dele, jeg skal på ballett og i den anledningen måtte jeg grave frem et gammelt bilde, fra den tiden jeg ikke hadde så mange ting på rommet mitt, og vel.. ikke kunne fokusere med kameraet. Har dere noen tips til blogger jeg kan lese eller spennende serier? Jeg elsker jentegreier, som f.eks Sex and the City, så noe sånn slår som oftest godt an! Kisses

Nouveaux accessoires

Publisert: 29.01.2012 @ 20:09 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3Smykke/ Kappahl Ring/ Cubus Armbånd/ Cubus Armbånd/ Kappahl 

I går var jeg i byen med bestemoren min, og søt som hun er spanderte hun på meg noen fine ting. Liker det minimalistiske for tiden, og disse småtingene glir nok perfekt inn i garderoben. Jeg klarer aldri å bestemme meg for hva som er min stil, hva som er meg - men tror det egentlig bare betyr at 'jeg' er litt av alt. Jeg har forresten funnet ut at jeg har lyst til å lære fransk, det er så fint å høre på. Uansett hva man skulle finne på å si høres det ut som en kjærlighetsærklæring, og hva er vel mer romantisk enn det?  Hva synes du om de nye smykkene? Det finnes også en liker-knapp fra facebook under her. Den kan brukes! 

Fin a

Publisert: 29.01.2012 @ 13:18 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Gårsdagen var så fin. Vet ikke om det finnes noe bedre enn å ha fri, spise sushi med fine mennesker, treffe bestemor for første gang på lenge, ta en kaffe på frøken Larsen, kjøpe litt nytt tilbehør og slappe av med fine folk -  i løpet av en dag. Det var hvertfall det jeg gjorde i går, og jeg er ganske fornøyd med dagen når jeg tenker meg om. I dag snør det ikke bare litt, men ganske mye ute. Det frister veldig lite å gå ut på en så kald og hvit dag, så jeg får se hva som skjer. Det kommer nok et innlegg til uansett, så stay tuned. Hva synes du om bildene? Liker du sushi? Hva gjør du på en kald søndag som dette? 

Hipster

Publisert: 28.01.2012 @ 16:19 Kategori: Everyday Kommentarer: 3God dag alle sammen. 

Jeg har en fin dag i dag, jeg skal på restaurant med min bestemor som jeg ikke har truffet på et år. Det blir nok hyggelig! Senere skal jeg med noen fine mennesker nok en gang, for å hygge meg. Frihelger er så fantastisk. Jeg har sovet lenge og kan bruke dagen til akkurat hva jeg vil, og gå i akkurat de klærne jeg vil. Skulle ønske jeg kom på noe provoserende rosablogger greier nå, men jeg gjør ikke det. So long! Liker du skjorte under strikkegenser? 

Diferite model

Publisert: 28.01.2012 @ 11:46 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

I går var en fin kveld, vi bare slappet av med rød leppestift, kiwi, cola light og diverse andre varer man ikke nødvendigvis trenger å nevne. I natt drømte jeg at jeg var kommet til Australia, jeg hadde fått en familie, men visste lite om dem. Huset var kjempestort, med en hel haug av rom. Alle veggene var rosa, og jeg trodde jeg skulle dø av lykke, plutselig dukket det opp flere og flere mennesker i huset. Det viste seg og være barna deres, og det var ikke bare to skal jeg si deg. De hadde ti barn. Det største problemet mitt var at jeg hele tiden glemte meg og begynte å snakke norsk, men da bare lo de og sa "haha, din noob - gled deg til skolen på tirsdag du!". Fin drøm! Hva gjorde du i går? Hva synes du om skjørtet mitt? Overskriften betyr forresten "forskjellig mønster" på rumensk. 

50 talls

Publisert: 27.01.2012 @ 15:57 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

Hei dere fine mennesker. 

Idag har jeg på meg rød leppestift, og tranparent bluse. Det er nemlig lov nå, det er tilbake i motebildet fra 50-tallet. Den tiden hvor formfulle kvinner hadde lov til å vise undertøyet ved å bruke transparente bluser. Selv om jeg verken er formfull eller kvinne så må det vel være lov . Jeg liker det hvertfall ! Jeg har forresten ny neglelakk, den er sølvaktig og veldig fin, hihi. God helg ♥ Hva synes du?

Eyes on

Publisert: 26.01.2012 @ 13:47 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 2Noen ganger er man bare utrolig heldig. Når jeg dusjer ser jeg ut som hufsa, så jeg må egentlig rette det for å se litt normal ut. Var ganske heldig med disse krøllene, så håper de blir sånn flere ganger. I går var jeg som sagt hos Per, og sushien ble dødsgod selvom ikke vi  fikk tak i salmalaksen man egentlig skal bruke. Når jeg blir stor skal jeg lage sushi minst en gang i uken, det er jo noe av det beste som finnes! I dag skal jeg på dansingen som jeg elsker, så dette blir en fin dag. Vi snakkes! Hva synes du om krøllene? 

Faux fur

Publisert: 25.01.2012 @ 17:03 Kategori: Outfits Kommentarer: 5Nå er jeg hos Per med Malene og Pål, fikk skaffet meg enda en privat fotograf. Vi (jeg) er midt i laging av sushi, så nå sitter vi egentlig bare å venter på at risen skal bli kald. Tar så sykt lang tid! Fra en ting til en annen, den nye leppestiften er så fin, selvom jeg ser ut som en barbie når blitzen kommer på, haha. Hva synes du om antrekket? 

Välkommen hem

Publisert: 25.01.2012 @ 13:23 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1Hei og velkommen til deg, kjære. Du skal være min fine, som jeg stolt skal vise frem til vennene mine og tenke på en kald vinterkveld. YSL Rouge Volupte 02. Brukte så lang tid på å velge, men det måtte jo bli denne. Verkligen jättesnygg ♥ Har du prøvd YSL leppestiftene? Hva synes du om min?

Black and red

Publisert: 24.01.2012 @ 15:51 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 7

Digger denne toppen, den er så sykt fin. Skal bruke den med kun en liten shorts, røde lepper og solbrun hud når sommeren kommer, skulle ønske jeg kunne gå uten bh i den også, det er så mye finere uten. Hva syns du? 

Det beste på jord

Publisert: 23.01.2012 @ 16:05 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 3I dag har jeg funnet ut hvorfor jeg danser, nok en gang. Vi begynte dagen, klokken åtte med dansetime, som vanlig. Tre timer med dans på morgenen er jo egentlig helt forferdelig, og jeg holdt på å sovne stående da jeg kom inn i varmen på skolen klokken halv åtte i dag morges, men dansetimen var så gøy. Vi presset oss til det ytterste, og gjorde det vi kunne selv om det var dødstungt med styrke for andre gang i løpet av timen, men likevel var det så deilig. Noen av dere genier vet  sikkert allerede at å bli en god danser krever utrolig mye styrke, og i dag fikk vi merke det ganske godt utover timen, men jeg elsker det. Jeg elsker å danse, det er det beste jeg vet. Tenk at jeg er så heldig at jeg skal få drive med det jeg elsker i 10 måneder i Australia. Livet, dere. Vet ikke om noe bedre!  ♥ Hva er det beste du vet? Hva synes du om antrekket?

Død

Publisert: 22.01.2012 @ 21:19 Kategori: Everyday Kommentarer: 4

Hei sweets!

I dag trenger jeg en full kroppsmassasje, en frisør og noen sterke armer. Ta kontakt hvis du kan hjelpe med noe av det! Jeg er helt død etter 16 timers helg på jobb, og gleder meg veldig til å finne tilbake til under dynen igjen etter at jeg har ryddet og pakket klart til morgendagen. Da blir det fem timer trening igjen, så jeg regner med det blir en sliten Caroline Emilie som kommer hjem i morgen. Jeg skal prøve å få blogget i løpet av dagen, men hvis ikke kommer det nok en update utover ettermiddagen/kvelden. Fortsatt god søndag til dere alle! Har du jobb? Hatt en fin helg? KISSES

Videoblogg: Tannbleking

Publisert: 22.01.2012 @ 16:20 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 6

Her er videoen, endelig. Har helt glemt det bort, men nå er det heldigvis ute av verden. Produktene er fra THEWHITEONE. Hva synes du om videoen? Har du noen av produktene fra før? Feedback please, trenger å vite hva som må forbedres! 

Produktene er sponset

Bildedryss skoleball

Publisert: 21.01.2012 @ 15:04 Kategori: Everyday Kommentarer: 3Nok en gang viser Musikk, dans og drama - folket at de er crazy hele gjengen! Almennfolket hadde nok dødd om de hadde visst sannheten. Ble nesten overrasket selv over hvor åpne, engasjerte og deltakende folkene på MDD er, men det er vel sånn det skal være. Hadde en finfin kveld med herlige folk, deilig mat, dansing, leker og taler. Hele klassen min, altså 1Dans fikk prisen "årets jåledukker", så nå har vi et rykte å leve opp til resten av året. Neida! Vi tar det bare med et smil, er bare morsomt å få en pris! Dette er forhåndsskrevet, nå står jeg på jobb - kom gjerne innom Statoil på vesterveien! Så det ikke gøy ut? Har du blitt kåret til noe før? 

Ballkjolen på

Publisert: 20.01.2012 @ 18:37 Kategori: Outfits Kommentarer: 7Nå er "ballkjolen" på, og sminken er lagt delvis. Har ikke brukt så sykt lang tid på noenting, bortsett fra å få kjolen til å passe. Den er nemlig alt for stor, og klister-bhen som jeg kjøpte i dag var visst alt for liten, så det er egentlig en dårlig kombinasjon. Men alt går jo til slutt, så nå ser det greit ut.. Jeg skal jobbe i morgen, så det kommer nok ikke noen innlegg før seint, men kan jo prøve å få det til. Kisses ♥♥♥ Hva syns du om kjolen/antrekket? 

Skole

Publisert: 20.01.2012 @ 12:17 Kategori: Everyday Kommentarer: 2Tok med kameraet på skolen i dag, og siden det var flere som gjorde det samme var det helt ok å ta det opp å faktisk få noen bilder av gulljentene. Senere skal jeg ordne noen småting som jeg plutselig fant ut at jeg må ha, så får jeg besøk av bestejenta før skoleballet. Gleder meg til å smake på hasjbrowniesen som Thale har laget. Den er sikkert kjempegod! ♥ Nå har vi musikk, dans og drama, så jeg må gå. See you! Likte du bildene? 

Closeup effect

Publisert: 19.01.2012 @ 20:38 Kategori: Photo Kommentarer: 5


Jeg har ny innstilling på kameraet, jeg skjønner veldig lite, men jeg har fått ny homovenn og han skjønner en del mer enn meg virker det som. Nå må jeg bare stille inn så jeg blir litt mindre blek, for jeg er ikke hvitere enn Snehvit på ekte! I dag har jeg trent ett par timer ballett og en time med moderne, og det er fint. I morgen er det forresten skoleball  for musikk, dans og drama folket, så det blir sikkert koselig. Håper vi blir litt bedre kjent med andreklasse også, hadde vært kos. Likte du den nye effekten på bildene? Har dere ball i år? 

iPad 2 til salgs

Publisert: 19.01.2012 @ 12:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 8


Selger en nesten ny sort iPad 2, er kun brukt i en måned. iPaden er i perfekt stand, helt strøken uten riper eller noe lignende. Vi skal selge den fordi vi har to iPader, og det er ganske unødvendig. Selges for 3500,- ellers kan du komme med bud. Hvis du er interessert kan du ta kontakt med meg på facebook eller mail caroline_tellefsen@hotmail.com

Fine klokker

Publisert: 18.01.2012 @ 18:41 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

Nå kommer klokkeinnlegget jeg nevnte i går, tok litt mer tid enn jeg hadde trodd. Først av alt jeg er en klokkejente, jeg digger klokker og syns at det ofte kan gjøre et antrekk en god del finere om man har en fin klokke til. Jeg har noen klokker som jeg liker veldig godt, men ønsker meg likevel mange fler. Jeg kan ikke få nok av klokker, og ville heller hatt en fin klokke enn noe annet tilbehør til f.eks bursdagen. Her er noen av favorittene:


/Asos. Denne klokken er egentlig til gutter, men jeg syns den var så sykt fin. Må bare få den tilpasset til håndleddet mitt, som visstnok er litt mindre enn en gutt/mann. 
/D&G. Denne er kanskje favoritten, den er veldig girly og jeg er nesten redd for å gå med den fordi den er så "ekte" i forhold til de andre klokkene og smykkene jeg har. 
/Cmyk. Denne er veldig stor, og blir ganske synlig hvis ikke man dekker over den. Den gjør ganske mye for et antrekk, uansett om man kler seg veldig basic eller om man kler seg til fest. 

Hvilken likte du best? Bruker du klokke? 

Dagens 18.01.12

Publisert: 18.01.2012 @ 14:50 Kategori: Everyday Kommentarer: 4

Nå har jeg kommet hjem etter en grei skoledag, gjorde ikke så sykt mye, men fikk hvertfall vært på sang i midttimen! Nå skal jeg lese Elle som kom i posten og lage mat, skal lage skinkegrateng  - det er så sykt godt! Digger det nye kameraet mer og mer, må bare bli flinkere med innstillinger og sånn. Hva synes dere om bildene? 

At Son Ha's

Publisert: 17.01.2012 @ 19:13 Kategori: Everyday Kommentarer: 4
I dag har jeg vært på cafe med Per og drukket ismocca før vi gikk til han og lagde mat. Ble faktisk sykt chill, selv om ikke vi hadde alt vi trengte. Nå har jeg sittet i en halvtime og lastet opp bildene fordi nettet her lever sitt eget liv, så det skulle ikke være så lett! Det kommer et innlegg i dag eller i morgen om fine klokker, så følg med videre. Likte du bildene? Hva har du gjort i dag?

God kveld

Publisert: 16.01.2012 @ 23:02 Kategori: Everyday Kommentarer: 4

To uker fri. Livet er så mye bedre uten, hva er det vi driver med? Loca people, et av mine nyttårsforsetter for 2012 er å få et sunnere forhold til facebook. Det begynte veldig bra egentlig, klarte meg to uker uten, og livet ble egentlig mye bedre av de to friukene. Just saying! Hvor mange ganger er du inne på facebook i løpet av en dag?

Happiness

Publisert: 15.01.2012 @ 22:07 Kategori: Feelings Kommentarer: 2

Hva er glede? ♥ Å holde noen sin hånd, å ha en venn ved siden av seg, å ligge i solariumet når det er minusgrader ute, å lakke neglene, å gå med verdens fineste klokke, å få en fin sms, å få en hyggelig kommentar, å kjøpe noe nytt, å føle seg bra, å danse, å få noe spennende i posten, å få en gave, å lage mat, å ligge under dyna, å se på morsomme serier på pc'en, å bruke noe man har kjøpt for første gang, å få favorittmaten sin tilberedt, å få en klem fra noen man er glad i. Glede kommer av så mye, det er ikke bare den ene personen eller den ene tingen som gir en følelse av glede, det er så mye fint å glede seg over. Just little things. ♥  Hva blir får deg til å føle glede? 

 

Birthdayparty

Publisert: 15.01.2012 @ 17:15 Kategori: Everyday Kommentarer: 2Hadde en vellykket kveld hos Rebekka i går. Var så utrolig koselig å se den gjengen igjen, fordi det er så villt lenge siden sist. Rebekka hadde laget deilig mat og en superchill dessert, så all creds til henne for det! Håper hun spesielt og selvfølgelig alle andre koste seg, det gjorde hvertfall jeg. Hva gjorde du i går? 

Sunn frokost

Publisert: 15.01.2012 @ 14:23 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1

God dag, dere søte !

Jeg sitter fortsatt i koseklær under teppet, men jeg har hvertfall jobbet med skole i et par timer. Vi har fremføring i morgen så jeg fant ut at det var en idè å sette seg inn i stoffet før jeg skal snakke om det. I dag hadde jeg en deilig frokost. Hadde egentlig tenkt å lage cookies, men når jeg hadde funnet frem alle ingrediensene og var helt klar til å begynne bakingen ombestemte jeg meg, så det ble omelett, salat og røkelaks i stedet. Både sunt og godt, så bedre kan det i grunnen ikke bli! Nå må jeg back to studying, men jeg kommer til å komme med en oppdatering litt senere. Følg med, see you ♥ Så frokosten god ut? Hva spiste du til søndagsfrokost i dag?

Birds

Publisert: 14.01.2012 @ 17:08 Kategori: Outfits Kommentarer: 3I dag skal jeg i bursdag, så da har jeg tatt på meg det fine skjørtet mitt med fugler på. Så har jeg fått hjelp av bestejenta til å ta bilder med det nye kameraet. Det er så gøy med nytt kamera, jeg er så glad i det allerede, hihi. Håper dere får en fin lørdagskveld. ♥ Hva synes dere om antrekket? 

Ønsker meg

Publisert: 14.01.2012 @ 13:26 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2
Wants
/kåpe Fashionlove /leppestift YSL /bluse ACNE /sko Jeffrey Campbell /veske Mulberry /
Noe du kunne tenkt deg? 

Pakke i posten

Publisert: 14.01.2012 @ 11:31 Kategori: Sponsorgaver Kommentarer: 7

Her om dagen fikk jeg en liten pakke i posten som jeg hadde gledet meg til, det var fra The White One som selger tannbleking. Har brukt produktene før, og har bare gode opplevelser med dem så det var hyggelig. Det kommer til å komme en video om hvordan man bruker produktene etter at jeg har testet dem litt. Har du prøvd produktene fra The White One før? 

Reklame

NYTT KAMERA

Publisert: 13.01.2012 @ 19:12 Kategori: Photo Kommentarer: 3

Wii, nå har jeg endelig fått nytt kamera. Jeg kjøpte det på onsdag, når vi hadde pause fra Kilden, men har ikke fått åpnet og brukt det før nå. Jeg har allerede prøvd å filme med det, og det var mindre kleint enn jeg hadde trodd å snakke foran kamera, så nå skal jeg prøve å videoblogge litt fremover. Kameraet jeg kjøpte heter Canon EOS 1100D med en 18-55 IS linse. Jeg har ikke så god peiling enda, men jeg skal bli bedre. Jeg må bare sette meg inn i det, så blir det så bra! Kameraet filmer i HD, og jeg har allerede merket at bildene blir bedre enn når jeg brukte det gamle kameraet. Gleder meg masse til å få bedre bilder og noen videoer her på bloggen. Håper dere også er litt excited! Har dere noen nyttige kameratips? og hva vil dere se på videoblogg? 

Symfoni

Publisert: 13.01.2012 @ 15:26 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 2Hva ønsker den klassiske musikken at vi skal tenke? Det finnes få tekster, en hel masse instrumenter og merkelige lyder. Et stort tankekaos med andre ord, jeg visste ikke helt hva jeg skulle tenke på. Du vet når du prøver å sove, konsentrerer deg om en tanke som du prøver å holde i lang tid, som plutselig flyter over i en ny tanke, og enda flere. Jeg følte det litt sånn, musikken ble så vanskelig å konsentrere seg om, men det var fint likevel. På sin måte. Jeg antar man må kjenne den typen musikk før man dømmer det, så jeg har ikke tenkt å si noe mer om det. Fin opplevelse sammen med fine familiemedlemmer var det hvertfall! ♥ Liker du klassisk musikk?

En dag som danser på Kilden

Publisert: 12.01.2012 @ 17:44 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 5

En dag på Kilden er ikke som alle andre dager. Vi ble tildelt nøkkelkort, egen garderobe, fruktfat og kaffe. Plutselig var vi ikke bare dansejenter på skolen, men nå var vi Egdedans, og alle visste hvem vi var. Det var ganske gøy å bli hentet av crewet og øve som bare det nettopp fordi vi var en viktig del av showet. Vi fikk beskjed om å kle oss 60-talls, og det resulterte i tuppert hår, krøller, oppsatt hår, blomstrete kjoler, lange skjørt, pastellskjorter, boots, lave sko, klakk-sko and so on. Det var så utrolig gøy å se hvordan alle sammen hadde kledd seg i 60-talls stil med så mye forskjellig. Hadde en lang, men fin dag på Kilden med øvinger og generalprøver, men det aller beste var selvfølgelig forestillingen. Jeg har aldri opptrådt for så mange mennesker før, men det var som om ikke de var der. 1100 mennesker fylte salen i går. Helt sykt! Jeg håper virkelig vi får gjøre det igjen. ♥ Har du opptrådt for så mange folk før? Har du vært på Kilden før? 

Danser

Publisert: 11.01.2012 @ 23:15 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 2

Det er utrolig slitsomt, men fantastisk gøy å være danser. I dag har vi hatt en tolvtimers dag på Kilden, det har vært kjempegøy! Forteller dere alt i morgen, nå skal jeg dø litt før jeg skal opp til en ny dag i morgen. Livet ass! ♥

Mirrors on all the walls

Publisert: 10.01.2012 @ 22:31 Kategori: Everyday Kommentarer: 4Ah, endelig hjemme! Nå har jeg hatt en full egenpleie med sminkefjerning, dusj, barbering og masse bodylotion. Har vært sammen med dansejentene på øving til imorgen, for da er det nemlig tid for å danse på kilden. Imorgen skal jeg også mest sansynlig kjøpe nytt kamera, det kommer til å bli den nye beibien min. Jeg klarer nesten ikke å tenke på noe annet ♥ Beklager, kjære Nikon. Du har vært en god støttespiller og vi har opplevd mye fint. Sammen har vi besøkt mange speil og jeg er glad du har blitt kjent med vennene mine, men det kommer til å bli slutt snart. Jeg gleder meg så til nytt kamera! Jeg skal forresten videoblogge minst en gang i nær fremtid, så om det er ønskelig kan dere jo komme med noen tips til flere? Nattanuss

Dagens bilde #7

Publisert: 09.01.2012 @ 21:17 Kategori: Photo Kommentarer: 3♥ Peis må være noe av det herligste som finnes når det er kaldt ute. Liker så godt å komme hjem fra kulda til en varm peis, enten etter en tur i bakken eller en gåtur ute. Det er så fint. Hva synes du?

Detox

Publisert: 09.01.2012 @ 18:21 Kategori: Everyday Kommentarer: 4
Hei sweets! 

Nå har jeg akkurat spist en deilig mix av frukt og grønnsaker etter en slitsom, men kjempefin dag. Jeg har trent ordentlig for første gang etter ferien, og det var så utrolig deilig. Jeg har et elsk-hat forhold med jazztimene, jeg elsker følelsen etterpå, at en tretimers -trening går så fort og at det er en god start på uka, men så hater jeg litt at det er klokken åtte på en mandagsmorgen. Angående detox-kuren jeg snakket om i forrige innlegg så kommer jeg til å gå på det 100% i en uke, før jeg begynner å inkludere flere og flere sunne matvarer i kosten. Dette er jo bare en rense-uke, og det er ikke vekttapet som er målet. Denne uken passet fint fordi vi er i et nytt år, ferien er over og treninger har ikke begynt helt enda, men når treningene begynner neste uke vil det ikke vært optimalt å leve på frukt og grønt, uansett hvor godt og sunt det er. Når jeg har ferie legger jeg fra meg alt som heter kosthold, treningsvaner og viljestyrke så derfor blir dette bare en kick-start på å komme tilbake til gode rutiner. Har du fullført en detox-kur før? 

Prosjektjobbing

Publisert: 08.01.2012 @ 21:04 Kategori: Everyday Kommentarer: 5

God kveld mine fine! 

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra jobb for andre gang denne helgen, føles kjempedeilig å sette seg ned i sengen og slappe av litt. Må jobbe med prosjektene idag også, så det blir ikke så mye avslapping likevel. I morgen begynner meg og en venninne på Detox-kur, dvs bare frukt og grønnsaker i en uke. Nå er det nok av alt drittet jeg har spist og drukket de siste ukene. Jeg gleder meg så til den kommende uka, det er så mye gøy som skal skje. På onsdag skal vi blant annet danse på kilden, woop! ♥ Håper dere har en fin søndagskveld, jeg må øve til engelsk og naturfag. Ønsk meg lykke til! 

Kamera og sånn

Publisert: 07.01.2012 @ 21:17 Kategori: Australia Kommentarer: 3

Hola amigas ! 

Nå har jeg akkurat satt meg ned etter å ha kommet hjem fra åtte timer på jobb. Det var en lang men fin dag, og nå skal jeg snart begynne å jobbe med prosjekt sammen med Aims som kommer om litt. Angående AUS så fikk jeg spørsmål om  Hvilken organisasjon reiser du med? og skal du bo i vertsfamilie eller på internatskole?
Jeg reiser med Aspect, og jeg kommer til å bo hos en vertsfamilie. Vet ikke om internatskole var et alternativ, men en vertsfamilie er jo der for å støtte deg også i de tidene hvor det er tungt å være langt hjemmefra. Tror det er det beste for meg, hvertfall! 

Ellers har jeg tenkt en del, og funnet ut at jeg må få meg et nytt speilreflekskamera. Jeg bruker et NIKON D40X for øyeblikket, men når jeg skal til AUS må jeg ha et nytt, så har noen tips om et bra kamera? Hva bruker dere? På forhånd tack så mycket. Vet minimalt om kameraer! ♥

 

Hervey Bay

Publisert: 07.01.2012 @ 16:22 Kategori: Australia Kommentarer: 4

Tusen tusen takk for gratulasjoner i forrige innlegg, jeg ble bare helt villt glad! Det er så gøy at dere kommenterer på sånne innlegg, for planen er jo å blogge når jeg kommer til Australia også, så jeg håper jo at noen vil følge meg dit også! 

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne skrive litt om hvor jeg har kommet inn, og det kan jeg selvfølgelig. Jeg har kommet inn på en high school som ligger i en "liten" by med navn Hervey Bay. Hervey Bay ligger ved kysten i Queensland, like ved Fraser Island. Det kjente korallrevet Great Barrier Rief strekker seg også langs kysten, både sørover og nordover. Hervey Bay har en gjennomsnittstemperatur på rundt 30° C på sommertid og 23° C på vintertid. Australia har vinter når vi her i Norge har sommer, så det vil si at jeg kommer ned mens det er "kaldt" der nede. Selve landet blir jo ofte kalt Down Under, nettopp fordi det ligger helt på andre siden av jorden, men what can I say? Når jeg først skal vekk hjemmefra kan jeg like gjerne dra langt! Hvis noen har spørsmål om Australia, utvekslingen osv. kan dere stille dem her, så skal jeg svare så fort som mulig!  

Lille lykkelige barn

Publisert: 06.01.2012 @ 16:31 Kategori: Australia Kommentarer: 8

Som noen av dere kanskje skjønte angående gårsdagens antrekkinnlegg så var det ikke meg som skrev det, det var min venn Håkon. Noen tok nok humoren, men det var tydeligvis noen som ikke gjorde det også! Anyway, idag er en lykkelig dag. På mange måter, men først og fremst fordi jeg har fått en kjempegod nyhet. Jeg har fått skoleplass i Australia og jeg kom inn på førstevalget mitt! Jeg er så glad, jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Hoppet rundt som en rusa kanin når jeg endelig fikk låst meg inn hjemme. Niende juli begynner jeg på skolen, som ligger PÅ stranden. JAAAA!! ♥ Ikveld skal jeg på julebord med den gamle jobben, gleder meg til å se folkene igjen! Kan sikkert vise antrekket imorgen hvis noen vil? Ha verdens beste fredag, lovers! 

DaGeNs OuTfIt 05.01 2012

Publisert: 05.01.2012 @ 17:23 Kategori: Outfits Kommentarer: 6Heya blogsmonsters! <3 
Dagens oufit  består av shorts, strømpebukse, ingen sokker (livin life on the edge!), sexy sort undertøy(leather), silkebluse(smooth as f***), ring, og awesome smykke! ALT FRA BIKBOOOOK! <33 xP 
Lots of love, tihi ;-*

Handler dere på bikbok?Leather - HOT or NOT? xD 

Nytt design

Publisert: 05.01.2012 @ 10:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I går hadde jeg et lite øyeblikk hvor jeg ble sykt lei av bloggens utseende. Det måtte jeg gjøre noe med, så her er resultatet. Fikset ny header og litt på fargene. Håper dere liker det! Hva synes dere? ♥

162 cm

Publisert: 04.01.2012 @ 19:56 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Hola mis amigas ♥

I dag er jeg med Malene, og det er alltid koselig. Vi har laget smoothie to ganger og sett en film som heter Something Borrowed, det handlet om ei jente som låner forloveden til bestevenninna innimellom. Bak bestevenninnas rygg. Den var søt og fin, egentlig, selv om utroskap er not cool. Over kan dere se dagens, følte meg ekstra lav i dag, men er faktisk 162 cm høy! Digger genseren, klokka og smykket, men sender alt mitt hat til buksen som er to størrelser for stor. Må ha den langt opp på magen for å passe den, det var en av de beste jeg hadde jo!! :-( Hva synes du om antrekket? 

Ut og bort

Publisert: 04.01.2012 @ 16:18 Kategori: Everyday Kommentarer: 1bildene er fra juletider, meg og min fine Anette

Når jeg kom hjem fra skolen i dag fant jeg ut at nok er nok. Nå er det 4. januar, det er snart to uker siden jul, og selv om jula har vært herlig, jeg har fått mange fine gaver, jeg har pyntet meg mange ganger, jeg har hatt det koselig med familie og venner og spist god mat så er det nok. Så nå er det borte fra rommet mitt og det meste fra stua. Når jeg hadde fått ned pynt og lys fra juletreet var det ikke bare nåler i hele stua men også et tomt tre midt i stua. Not cool, så det slepte jeg med meg ut på terassen. Nå er det ikke jul mer her i huset, og det føles egentlig ganske deilig.  ♥ Har du/dere ryddet ut julen?

Noen fine ting

Publisert: 03.01.2012 @ 19:13 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

♥ Musicangelhøyttaler /Ipad2 /Detnyeblad /D&Gklokke /Bikbokring /Tåspisssko /Ilovecoconut&cream


Veskelykke

Publisert: 03.01.2012 @ 15:42 Kategori: Outfits Kommentarer: 0Hey you. 

Nå er 2012 offisielt i gang, jeg har til og med vært på skolen. Så har jeg fått ny veske, den er så fin. Materialistisk lykke, det er det man kaller det. Den idioten som sa at lykke ikke kan kjøpes for penger kan umulig ha opplevd lykke, fordi jeg ble så glad når jeg fikk den hentemeldingen fra posten i går at jeg holdt på å hoppe i taket mens jeg sto på jobb, hihi. Fargene på bildene er ganske annerledes enn i virkeligheten, fordi blitz, regn og mørke utgjør virkelig ikke en god kombinasjon. Nå er det storm her også, Emil heter han visst. Skjønner ikke hvorfor vi får regn når det er vinter, jeg vil ha snøstorm så vi kan bli snødd inne med fyr i peisen, kakao og film. Det hadde vært helt ok, men nå er det 2012 og tid for å leve litt mer, ta litt flere sjanser, være litt mer spontan, trene litt mer, dra litt mer til Australia og sånn. Hva skal du gjøre litt mer av i 2012? Likte du vesken?

Nyttårsaften

Publisert: 02.01.2012 @ 22:30 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Hei sweets. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og hatt besøk av min kjære Per i et par timer. Var så sykt koselig å se han igjen, siden det er så lenge siden! Tenkte å legge ut noen få bilder fra nyttårsaften. Hadde det kjempefint med jentene mine, jeg lagde mat og sånn, og det liker jeg jo. Menyen bestod av bacon-surrede kyllingfileter med kremost, fløtegratinerte poteter, salat og peppersaus til middag og mislykka, jordbær og ben & jerrys cookie dough til dessert. Personlig så syns jeg det var dritgodt, men det var jo jeg som valgte menyen da. Når klokka nærmet seg tolv møtte vi rundt 20-25 stk for å se raketter og sånn, så det var en koselig kveld selv om ikke vi ble så mange! Hva gjorde du på nyttårsaften? Har det nye året ditt begynt bra?  ♥

2011 - Mitt år Del 2

Publisert: 01.01.2012 @ 18:36 Kategori: Everyday Kommentarer: 5

JULI

Jeg hadde med bestevenninna mi til Portugal, akkurat i månedskifte.  Kjempefin tur, helt frem til jeg ble syk og måtte ligge rett ut resten av ferien. Hadde det supert med bestie i hvert fall!

Jeg feiret bursdagen min sammen med mange fine folk, ble jo 16 år! Veldig gøy fordi jeg forberedte meg som en gal på å ta scooter-lappen.

Jeg fikk endelig scooter, hadde tatt lappen og var kjempeklar for å cruise rundt overalt. Bare synd at den ikke funket helt som den skulle, så det var rett på verksted.

Så ble det 22. juli 2011, den dagen som vi alle kommer til å huske i lang tid. Dagen hvor tragedien på utøya og i regjeringskvartalet skjedde. Måtte alle de omkomne hvile i fred. <3

Plutselig ble bloggen nedprioritert og litt for materialistisk etter alt Norge som nasjon hadde gått gjennom, og jeg skrev ingenting på en stund, men den kom seg opp å gå igjen.

 

AUGUST

Her var sommerferien på vei til å gå mot slutten, men jeg måtte nyte de siste soldagene fullt ut. August inneholdt noen virkelig fine og varme dager her på Sørlandet. Hytta var så ekstra verdifull dette året.

Var på en helt rå hyttetur. Vi var 20-25 stk på en kjempestor og fin hytte! Helt fantastisk gøy og minneverdig.


17. august var det skolestart på videregående. Holdt på å tisse på meg når jeg gikk inn på skolen. Skjønner ikke nå hvorfor jeg var så redd, men det er vel en greie som skjer når alt er nytt og sånn. Resten av måneden skjedde det ikke så mye spesielt..

 

SEPTEMBER


Det var i september dansingen begynte 110%. Ah, jeg elsket det fra første stund. 

Var i både bursdager og jentekvelder denne måneden, og det er som oftest gøy å ta på seg kjoler man liker og høye heler. 

Var også på shoot med min kjære Tuva, med dans som tema. Pakket ned alt mulig av de nye danseklærne og tok scooteren til andøya for å bli avbildet. Den jenta er så flink fotograf!

 

OKTOBER


Det var i oktober jeg fikk gjennom navnebyttet, og fikk navnet Caroline Emilie Tellefsen. Det var en god nyhet! 

Var på halloween-party utkledd som politi, fikk dødsmange komplimenter for kostymet. Synes det var så sykt gøy å arrestere folk og trenge meg gjennom folkemengder siden jeg var politi.

Siste dagen i måneden så meg og bestevenninna mi RIHANNA i Oslo Spektrum. Herre. Gud. Hvor. Rått!!

 

NOVEMBER


Denne måneden spiste jeg mye sushi. Sushi er kanskje det beste jeg vet, men i tillegg så er det ganske dyrt så det er et stort minus. 

13. November ble jeg sammen med den herligste gutten jeg vet. 


Så spilte jeg gladkristen i en mini-musikal vi satt opp på skolen. Var en ganske lang, hard og tung uke siden jeg var både syk og sliten, men hva gjør man ikke for gode karakterer. Jeg fikk karakteren 5/6 på måten jeg spilte, sang, hvordan jeg holdt meg i rollen osv. Lykke!

 

DESEMBER


Desember har vært all about JUL. Julegaver, pepperkaker, julekalender, julemat, flaxkalender, julegaver, juleshopping, ønske om snø, hemmeligheter, glede. 

Var mye sammen med familie, i opptil flere juleselskaper med mat, kaker, gaver og glede. Åh, som jeg elsker jul. Den beste høytiden vi har! Jeg skrev det innlegget på bloggen som alene har fått mest oppmerksomhet, og som jeg er mest stolt av. LES DET HER. I desember har jeg også kjøpt mye, både til venner, familie og meg selv. Jeg har hatt en fin julaften og en fin nyttårsaften som ladet opp til et fint nytt år. 

Det var alt fra 2011, nå begynner jeg på blanke ark nok en gang. Nå er det klart for 2012 som skal bestå av mye bra, blant annet reising, en tatovering, hygge med familie, venner og kjæreste, utveksling til Australia ++

GODT NYTT ÅR, alle dere søte blogglesere! ♥

hits