Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: februar 2010

men det e jo flott det

Publisert: 28.feb.2010 @ 20:30 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 1
Nå har alle muligheten til å vinne en pakke med tannbleking fra Dentaworks på denne bloggen. Jeg er med, og håper selvfølgelig jeg vinner. Jeg trenger det, så det hadde vært deilig å vinne!!

Blir du med?

blogg vs blogg- ble det deg?

Publisert: 28.feb.2010 @ 20:24 Kategori: VS Kommentarer: 9
Trakk kandidatene på en ganske fear måte: sa at mine to lillesøstre skulle si et tall hver mellom 1 og 10. Tallene ble 2 og 9, noe som betyr at kandidatene i blogg vs blogg bleeee;

nr 1- http://biggdick.blogg.no

vs

nr 2- http://christinahaugeruud.blogg.noLegg igjen en stemme i kommentarfeltet, så trekker jeg en vinner som får vurdering i løpet av uken. :-)

le av meg!!!

Publisert: 28.feb.2010 @ 19:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

Nå sitter jeg på bussen på vei til mamma, her vi er akkurat nå er det dritkaldt og mye snø. Thank god for onepiece, når vi har istid her, Jeg var på jobb både i går og i dag, og lærte masse! Jeg fikk ikke blogga i går, fordi jeg var så sliten etter å ha stått i fem timer på jobb. Men det kom seg etter hvert, I dag er det bedre,

På torsdag var jeg i litt dårlig humør så da jeg skulle pakke inn t-skjorta til Simon så det sånn ut:

LOL! Le av meg! :-)

Og et litt forsinket outfit:


Hva synes du om innpakningen? Hva synes du om antrekket?

EDIT; dette innlegget skulle vært postet i halvfem tiden, følg med videre i dag!!!

Jeg kjører blogg vs blogg- meld deg på

Publisert: 26.feb.2010 @ 20:38 Kategori: VS Kommentarer: 10
Cry! Dataen min er ødelagt, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg hadde skrevet sykt mye som Simon skulle få, og når jeg skulle printe det ut gikk dataen i stykker og jeg satt der.... Jeg skal selvfølgelig prøve å legge ut noen innlegg fra andre dataer sånn som nå. Nå er jeg hos Vilde, og tar farvel før hun skal dra til Grand Canaria (misunnelse). Skulle legge ut outfitbilder som jeg tok tidligere i dag, men dataen tok så klart ikke minnekortet mitt, så det er jo flott. I morgen begynner jeg å jobbe på Dolly Dimples, så det blir sikkert bra!

Skal du noe spennende i kveld? Hvis du vil bli med på blogg VS blogg- ta å skriv bloggen din under her, så trekker jeg to som blir med i løpet av helgen!

fml + antrekk

Publisert: 25.feb.2010 @ 15:22 Kategori: Outfits Kommentarer: 1
Outfitbilder tatt på verandaen blir ny trend. Neida, men de blir ganske bra i forhold til hvordan de blir inne.


Bukse Only
Skjerf H&M
Genser finnes over alt
Accessories Random


Nå sitter jeg å venter på at Rikke skal komme. Jeg labba dødsfort hjem i dag, av en eller annen grunn så jeg var hjemme før vi egentlig hadde sluttet skolen- vi slutta ti minutter før, you see. Så nå har jeg campet meg med Dots & melk og en Battery så snart jeg er ferdig med å spise Dots. Jeg trenger noe energi, for jeg har null energi i dag. Gleder meg til Rikke kommer, hun skal dra til Gran Canaria med Vilde, så jeg kommer til å savne begge to! </3 FML. Neida. Eller joda, litt.

snøen daler ned i sjul?

Publisert: 24.feb.2010 @ 13:50 Kategori: Outfits Kommentarer: 6Her fikk jeg snøen i hodet.Skjerf fra H&M, 199,-
LRG-genser (<3) fra Simon sin garderobe
Bukse fra Only
Armbånd fra glitter og H&M.
Jeg har funnet meg et sted å ta outfitbilder på. Jeg har jo verandadør på rommet, så hvorfor ikke bruke snøen på verandaen til noe? Fint lys på bildene og bruke snøen til noe er jo to fluer i en smekk.
Hva synes du om bildene?

hot/not

Publisert: 23.feb.2010 @ 21:20 Kategori: VS Kommentarer: 2


RØDT? HOT/NOT. JEG GÅR FOR HOT!

you can put the blame on me

Publisert: 23.feb.2010 @ 21:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei. Lenge siden. Ja. Ok. Neida, men jeg har ikke hatt tid til å blogge de siste dagene. Jeg har hatt prøvemuntlig eksamen i går og naturfagsprøve idag. Så er det bare tre prøver igjen denne uka, men det er jo flott. For etter denne uka er det vinterferie. Prøvemuntligen gikk supert, men det er i grunn ikke noe poeng  i å legge ut karakteren her. Men jeg var jo som jeg sa i bursdag på lørdag, og da var hele gjengen utkledd som horer. Noen var ville og andre var litt mer sjenerte, men det er jo flott det. Bildene fra den bursdagen får dere desverre ikke se, av ganske åpenbare grunner. ; )

I går var jeg å så på Jujitsu- trening for nybegynnere og fant ut at det var vilt lavt nivå, altså ikke det jeg letet etter. Men vi satser på å prøve på nytt og se på en videregående trening, så det blir gøy! Har dere prøvd dere innafor kampsport? Hvis ja- hva er favoritten?Jeg har smakt dots-kjeks, spist deilig kinamat og spist påskeegg i lilla kartong siden sist. Så det er herlig, man må unne seg litt usunt iblant!!! Jeg lever for den regelen. Neida : )

SPØRSMÅL: Har du smakt Dotskjeks? Har du spist påskeegg i lilla kartong i år? :)

anbefaler sang

Publisert: 20.feb.2010 @ 16:56 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 2

På fredag hadde vi noe som kalles Stjerner på "navnet på skolen jeg går på". Det var utrolig bra show, og mange flinke opptredener. Vinneren ble to rappere fra skolen. De heter Marius og Bendik, men kaller seg for Incident og vet ikke Bendik sitt artistnavn(?). De rappet en sang som heter Forandra Meg. Den finner dere her. Gå inn å hør på den, og fortell meg hva du synes? Jeg synes vertfall de var verdige vinnere, som hadde en bra opptreden og bra tekst. Goood!

Bilde: Tatt fra Incident sin profil på Uhørt.

Hva synes du om sangen?
Har du hørt den før, kanskje?

gamle bilder

Publisert: 20.feb.2010 @ 15:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 9
Jeg var fin når jeg var liten. Nei. Her har dere bevis:

Dette var i 5. klasse.

Trooor dette var i 6. klasse.

Og meg helt til høyre. Oransjt hår i midten av 8. altså et år siden.

Hva synes dere? Vakkert?

antrekk til horebursdag?

Publisert: 19.feb.2010 @ 17:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Flott. Da er jeg ferdig med å fikse håret, sminka og antrekket til bursdag. Jeg skal i bursdag til ei venninne, med ganske mange fra skolegjengen. Så det blir koselig. I morgen skal jeg i hore-bursdag, og (uten å si at jeg bare kan gå med mine vanlige klær) har dere noen forslag til antrekk? Jeg har ikke peiling, rett og slett. Simon er også sinnsykt lite til hjelp når det gjelder det, så... Han har forresten brukt to timer på å hjelpe meg med håret, og han er dritlei av det nå. Men uansett, i love you for that. <3


Spørsmålstime: Har dere forslag til hva jeg kan gå med i horebursdagen i morgen? Det blir ganske lettkledd på de andre, tror jeg.

alene i snøen

Publisert: 18.feb.2010 @ 21:47 Kategori: Tekster Kommentarer: 6

Hun satt på bussen. Pluselig så hun et speilbilde. Det lignet på en kjent person. Personen i speilbildet gjorde akkurat de samme bevegelsene med hånden. Akkurat de samme hårlokkene hang ned langs ansiktet. Personen i speilbildet lignet så på en person som hun savnet.

Da hun gikk av bussen kjente hun det stikke i hjertet. Hendene hennes grep tak i det som fantes i lommene, slik at hun hadde noe annet å konsentrere seg om enn tårene som rant nedover kinnene hennes. Det funket ikke. Tårene strømmet på, og tankene hennes fløt tilbake til de årene hvor hun hadde de gode varme armene rundt seg. Da hun hadde følt seg trygg.

Hun vandret gjennom snøstormen. Snøen var det eneste som skjulte tårene hennes da naboene møtte henne uvitende om tankene som fløt fritt i hodet hennes. Jenta tenkte på personen i speilbildet. Personen som betydde så mye for henne, men som plutselig forsvant. Personen som hadde stått ved hennes side i snøstormen. Personen som hadde forlatt henne, slik at hun nå sto alene i snøen.

Av Caroline Tellefsen

Hva synes du om teksten?

stem på meg i blogg vs blogg

Publisert: 18.feb.2010 @ 18:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Jeg fikk en kommentar på bloggen om at jeg er trukket ut til blogg vs blogg her. Jeg har ikke sett hvem jeg er mot, men de er sikkert flinke bloggere begge to :-) Hvis du liker bloggen min, gå inn her og stem på meg, så blir jeg glad!

Forresten, hva synes dere om min nye header?
Har du/skal du stemme på meg?


Blogges senere, ooog: fristen for å stemme er idag, så kjør på!

jeg er med, er du?

Publisert: 17.feb.2010 @ 17:52 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 1
http://flindgren.blogg.no/1264755671_onepiece_konkuranse.html#comment Her har dere muligheten til å vinne en onepiece. Er du med? I am! :-)

romantisk sommerantrekk

Publisert: 17.feb.2010 @ 14:34 Kategori: Outfits Kommentarer: 1
carolinetellefsen.blogg.no
carolinetellefsen.blogg.no by caarropus


Jeg digger å sitte inne på sider som polyvore og bare se på klær, sette sammen outfits osv. Noe av det deiligste er å vite hvor mange penger som ligger på konto, klare til å brukes på klær, sko, accessories og sminke. Det suger å ikke få det man vil, men mens man venter på at en smurf med stort hus, feit lommebok og et utømmelig visakort skal komme å banke på døra hjemme hos deg er det jo bare å forberede seg, med godbitene man ønsker seg. :-)
Dere har blitt mye dårligere på å kommentere!! Så hva synes dere om dette outfittet? Noe du kunne ønsket deg?

bilder fra turen

Publisert: 16.feb.2010 @ 21:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Beklager... Så lite tid, så mye å gjøre. Så var det det der med å prioritere. Skole, venner, kjæreste? Hva man skal sette først er et dilemma man gjerne vil slippe å bestemme, men det må gjøres. Nå i det siste har det blitt mye venner og kjæreste, men nå er det tid for å legge om prioriteringen. I ett par uker blir det masse skole, og mindre venner.. Men heldigvis blir det bare ett par uker... Her kommer noen av bildene fra turen. Uredigert, så klart.
Forresten: Jeg fikk en anonym kommentar om at Marcus Ek hilser til meg, og hva er det? jo det er nice! :-)


FREAK!

Dilemma: Ville du gått med venner og kjæreste hver dag i to uker, og fått stryk på fem prøver eller droppet alt av venner og kjæreste for å få bra karakter på alle prøvene?

home

Publisert: 15.feb.2010 @ 19:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Hei dere. Har ikke fått blogget i helgen, som jeg sa i innlegget på torsdag(?). Men nå er jeg tilbake. Som dere ser har jeg endret litt på designet, men det er over hodet ikke ferdig! Jeg tenkte å gjøre litt på det i kveld, men det blir nok ikke så mye jeg orker ettersom jeg er syk, så skal jeg bare chille og gjøre det jeg orker. I dag våknet jeg med villt hodeverk og kvalme, så jeg la meg for å sove videre, og våknet ikke før klokken var to på dagen. Så da var det rett opp for å lage sjokoladeboller til pappa kom hjem. 

Bilder fra konfturen kommer når pappa kommer hjem, han er nemlig av gårde med kameraet nå. Vi skal flytte, you see, så derfor er han nede i huset og tar bilder av det. Så det er jo flott, det! Kan bare si så mye som at jeg koste rumpa av meg på tur i helga, og jeg gleder meg villt til neste gang jeg skal på tur!!

Håper dere hadde en fin morsdag/valentin/fastelavens-dag. Det hadde jeg. Jeg hadde en herlig kveld med Simon. Han kom hjem fra en uke i Frankrike i går, så da var det deilig å se han igjen! Jeg har vist dere valentinsgaven fra han før-  det smykket som jeg fikk før han reiste. Men gaven til han kom ikke til valentin, så da får han den når den kommer. Kan ikke vise hva det er før han har fått det, desverre. Han sier at han leser bloggen min, så. ;-)
Hadde dere det fint i går?

designet er ikke ferdig!!!

Publisert: 11.feb.2010 @ 21:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Men tror dere ikke den @&?/" dataen min klikka 43 ganger etter hverandre da jeg begynte å endre på det? Jo, så klart. Så jeg får ikke gjort noe mer med det før absolutt tidligst...søndag... Men dere får tåle det. Det er bare å ikke gå inn før mandag, så faller det nok på plass! Tror ikke det blir mer blogging før jeg drar, så ønsk meg god tur!! Hilsen meg som blogger fra HTML-feltet på iPhone. Partytime! :-)

the party don't start until i walk in

Publisert: 10.feb.2010 @ 21:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

.. Neida. Beklager at jeg ikke har oppdatert dere før nå, men som den bloggeren (jeg velger å kalle meg selv en blogger, selvom jeg ikke er noen toppblogger, ja) jeg er, har jeg selvfølgelig bare brukt hele dagen på å ta bilder til dere. Har vært i bursdag til min gode venninne, Malene. Vi var 12 jenter som spiste, lo, snakket og koste oss på Peppes Pizza. Litt sånn "be there, or be nowhere". Neida, men det var utrolig koselig. Gleder meg til neste gang den gjengen skal samles. Jeg elsker sånne dager hvor en stor gjeng tar turen ut for å spise eller noe sånn. Dere vet, sånn type: ut å spise, kino, stranda om sommeren etc. Det er kun herlig!

klaaaar!

freakshow-time!

dessert til bursdagsbarnet (GRATIS!!!!!!!)

5 PIZZAER, 12 JENTER. PARTY!

verdens diggeste, og mest kvalmende dessert. MY OREO DREAM, het den. den var verdt hver eneste av de 74 kronene den kostet.

oooog, til slutt: alle jentene unntatt meg. jeg var med på et bilde jeg også, men vildebestiss sa jeg hadde dårlig kamera siden hun ikke klarte å fokusere. så this is what you get :*

Hva synes dere om bildene? Flink hund blogger.

jeg vil lese din blogg

Publisert: 09.feb.2010 @ 20:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Håper jeg får inn noen blogger under her, enten det er din, en du leser eller venninnen din sin. Skriv dine favoritter!

blir mindre og mindre glad i slike innlegg

Publisert: 09.feb.2010 @ 19:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Idag er det den store "vis hva jeg har shoppet dagen". Det har blitt en del i det siste, men jeg fikk en god del penger for karakterkortet (pengene kom denne uka), og ellers har jeg spart siden jul og fått penger av pappa til nødvendige ting. Er ikke så glad i slike innlegg lengre, men jeg har jo skrevet at de kommer så da får jeg vel bare kjøre på.

Onepiece. Lysegul er så søt!!!


ROSA (!) boblebukse fra Robins Hood Girls.


Så har jeg kjøpt verdens deiligste og mykeste sokker. I love it.

Pluss undertøy - som blir for kleint å blogge - og to bukser, som er plain sort og plain beige. Så vet dere det.
Hva synes du om det som er på bildene? Og hva har du shoppet i det siste? I wanna know. :-)

MMS

Publisert: 08.feb.2010 @ 21:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
280160-1-1265660149746.jpg
MMS

overraskelsen

Publisert: 07.feb.2010 @ 19:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
På fredag som var hadde jeg besøk av Simon. Det jeg ikke visste var at han hadde med seg den herligste valentinsgaven til meg. Han skal være bortreist i en uke, altså frem til 14. som er den offisielle Valentines-day, så jeg fikk den før han reiste.

Det er det skjønneste jeg har fått av en gutt, noen gang <3 Vad tycks?

angry in the house - fake profil

Publisert: 07.feb.2010 @ 18:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Gjett hva? Jeg kommer hjem, hele huset er ommøblert og det som skal forestille mitt rom ser ut som et bomba horehus. Jeg tåler ikke at andre tar i mine ting uten at jeg ser hva de tar i, med mindre de legger de på plass eller rydder de før jeg ser det, og når jeg kom hjem lå alt på feil plass, alt var stappa i kasser eller kasta i hauger på gulvet og rommet "mitt" ser ut som det var det eneste som kom ut av krigen uten skader på vegger, tak og møbler. S'''n og sur jeg ble! Nå sitter jeg her, og er ganske pissed fra før, fordi det er var nemlig en ny fake profil av meg da jeg kom hjem. Men nå er bildene av meg heldigvis fjernet. Denne gangen gikk det fort, så nettby: dere fortjener et klapp på skulderen for det! Profilen kaller seg Adine95, men det er desverre ingen bilder å finne der lengre. Så det var jo synd for deg, snuppa! Jeg skjønner ikke at det er mulig, når skal dere lære dere å ta hintet? GI FAEN I Å FAKE FOLK!

Her er et FUCK YOU(!) til deg også, Adine95. Når skal dere lære?

NYTT INNLEGG KOMMER SÅ SNART KAMERAET ER LADET. Blir ikke så lenge til, for jeg har koselige news også. ♥

overraskelse

Publisert: 06.feb.2010 @ 17:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Nå sitter jeg i sofaen hos Vilde og chiller. Vi har vært noen timer i byen i dag, så jeg fikk selvfølgelig kjøpt meg en del ting som jeg trengte. Ja, dere leste rett. Jeg trengte det! Det er ikke så ofte jeg trenger noe, men jeg kjøper en del ting fordi jeg vil ha det.. Men nok om det.

Fikk desverre ikke oppdatert dere i går, siden det gikk i ett hele dagen. Men jeg skal vise dere noe i morgen, som overrasket meg veldig i går. Utrolig herlig i grunn! Så kommer det bilder av hva jeg har kjøpt i morgen, men i kveld blir det bloggfri med mindre jeg finner noe viktig å skrive. Følger du med i morgen, eller?

Random, som lå på dataen til Vilde. Savner sommeren <3

thats what friends are for

Publisert: 04.feb.2010 @ 20:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg tenkte jeg skulle gå innom og oppdatere dere litt. Ikke at det er så mye å oppdatere om. Jeg har hatt besøk av Rikke de siste 3-4 timene, og hva er det? Jo det er chill. Vi har farget og nappet øyenbrynene, og gjort neglene våre med manikyr osv. Pluss masse gossip og snakking da. Det hører jo alltid med, vet dere. Rikke og jeg går sammen ca 1-3 ganger i uken og vi har så utrolig mye å snakke om hver gang, det er liksom så mye news mellom hver gang. Det er litt sykt i grunn, for i livet mitt skjer det ikke sånn sinnsykt mye at det er noe å snakke om.Se på neglene, vett!

Har du ei bestevenninne som du gossiper mye med?

pop art

Publisert: 04.feb.2010 @ 09:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Hei. Nå sitter jeg på skolen i Kunst og Håndtverk, og vi har om pop art. Det er visst en type kunst, som er funnet opp av tre menn. Men nok om det, vi skulle i alle fall redigere tre bilder som skal leveres. To av dem skal vi bare redigere for å vise at vi klarer å "leke" med programmet. Så jeg tenkte jeg kunne legge ut dem, og hvis dere er superheldige kan det være dere får se bildet jeg skulle etterligne et inpo-bilde. Det er FAIL!!!

Hva synes dere? :-P

god natt

Publisert: 03.feb.2010 @ 21:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 4


Sitter å snakker med Simon i telefonen og bare tar livet med ro. Tenkte snart jeg skulle hoppe inn i dusjen og litt sånn, så jeg kan bare si god natt til dere. Sier bare en ting: Smil til livet og livet smiler til deg! Det har jeg gjort og nå får jeg mitt velfortjente smil tilbake. <3

God natt lesere. :-)

gjett hvem som har fått ny jobb?

Publisert: 03.feb.2010 @ 17:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Idag har jeg vært på jobbintervju, og det gikk drit bra! Det vil si at jeg har fått meg ny jobb i dag. Og hva er det? Jo det er bra!!! Gleder meg til å begynne, for av å jobbe blir det penger og det er jo bra med litt erfaring, vett!

Jeg har også vært i byen og brukt opp gavekortet mitt på Bodyshop. Kjøpte et (mineral)pudder og en digg bodylotion. Dere vet den som lukter jordbær? Ah, herlig. Hvis noen vil ha  produkttester så hyl ut, så får vi se om det kommer. Kan sikkert få det til i løpet av morgendagen i så fall!

Ellers, dette er bare en kjapp oppdatering, for jeg skal nemlig... Hold dere fast.. Gjøre RLE-lekser i hele dag. Det blir jo spennende. Det gamle testamentet er veldig interessant, så. Nei. Men nå kan jeg høre leksene rope, så må gå.

SPØRSMÅLSTIME: Har du jobb? Hvor?

Webcam-time.

dagens antrekk

Publisert: 02.feb.2010 @ 16:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hva synes du? Lekte meg litt med redigering, så det er kanskje ikke de beste bildene som har blitt tatt. Men det får ikke hjelpe. I dag har "storesøster" bursdag, så jeg var oppe hos henne med en liten gave og et kort. Hun fyller 18, og det er jo helt villt egentlig. Tida går så fort, men det er jo faktisk utrolig digg så kommer sommerferie, portugal og bursdag fortere. Det eneste som er litt synd er at dagene går så fort forbi, og plutselig er alt du har gledet deg til over.

weekend <3

Publisert: 01.feb.2010 @ 19:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Har ikke fått blogget så mye i dag, men det gjør vel ikke så mye? Det finnes jo mye annet å lese på i mellomtiden, så. Det har ikke skjedd så mye i helgen, men kort oppsummert var det en lang busstur, god mat, kjøre til Oslo for å spise middag på Hard Rock Cafè (<3),

busstur hjem igjen. Den siste bussturen varte så lenge som... TRE TIMER OG TRE KVARTER, så da var jeg close til å hoppe ut av vinduet. I fart så klart.

Så har jeg fått bestilt cardiganen som jeg hadde VS på for noen dager siden, og jeg endte opp med å bestille den lyseste (altså nr. 2) i størrelse x-small, så får vi seee hvordan den er. Nå har jeg besøk av Arild, så vi skal bare chille i kveld. Det eneste som er ganske dritt er at papsen har beisa (?) trappa så jeg kan ikke gå opp i dag. Det vil si at jeg blir nødt til å tørste i hjel i kveld, for jeg er drit tørst! Så hvis noen vil komme opp med en kald cola eller pepsi max til meg,  be my guest!

HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

just another oreo lover

Publisert: 01.feb.2010 @ 16:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 2


Er det rart jeg elsker gutten? Han er en av få gutter som faktisk bryr seg om kjærlighet. Hans største kjærlighet er naturligvis meg og Mamma, men når gutten er klar for å prøve seg på jenter på sin alder skal jeg lære ham å virkelig bry seg om jenta si.  
hits