Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: februar 2011

Time to be healthy

Publisert: 28.feb.2011 @ 22:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei dere.. Har brukt dagen min sammen med Therese på treningssenteret Elixia! Der var vi i tre timer før vi dro hjem til Therese og lagde salat som vi spiste med god samvittighet :-) Det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget noe i dag, men jeg satser på å komme sterkere tilbake i morgen, så det er bare å følge med! Gøy at så mange har meldt seg på konkurransen, og at det kommer inn flere spørsmål på spørsmålsrunden. Tenker å svare på dem snart, men foreløpig er det ikke nok spørsmål til at det blir video.. Har dere trent i dag? Husk å melde dere på konkurransen en gang om dagen for å gjøre vinnersjansene høyere OG still spørsmål! <3

Liten shoot med Oda

Publisert: 28.feb.2011 @ 01:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Tja, helgen har vært sinnsykt stille. Tror det var best slik, fordi jeg har vært så sliten og lei av så mye den siste tiden så det var godt å få ladet batteriene opp. I kveld har Oda vært på besøk, og vi har gjort noe vi begge synes er litt smågøy i blant: tatt bilder. Jeg har jo nytt kamera i hus og Oda har sitt som hun fikk til konfen, så vi har igrunn ordna oss bra.

Synes Oda var så utrolig fin på noen av bildene, men har ikke lyst til å legge ut så mange uten hennes samtykke. Jeg blir så sjelden fornøyd med bilder, så det ene jeg la ut av meg var vel det eneste jeg synes var greit nok, men det er så!

Hva synes du?

Overraskelse: Konkurranse

Publisert: 27.feb.2011 @ 18:13 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 80

Hei dere. Blitt lite blogging i helgen, fordi jeg har vært så utrolig opptatt med å gjøre ingenting. Uten data. Men nå er jeg tilbake i heimen med dataen og kameraet, så nå fyrer vi løs med konkurransen jeg har gledet meg til å poste. Konkurransen er i samarbeid med Royal Sun og dere kan altså vinne et solkort med en verdi på 250 kr. Det eneste du trenger å gjøre er:

1. Å skrive et innlegg på bloggen din hvor du linker til konkurransen min eller linke til konkurransen via facebook (dele kobling).

2. Skrive i kommentarfeltet på dette innlegget at det er gjort, og med en link til blogginlegget hvis det var slik du valgte å gjøre det. HUSK MAIL-ADRESSE.

3. Dere kan delta maks EN gang pr. dag!

Bonus for dere: Lesertallet mitt er sikkert sånn 2 lesere om dagen, så vinnersjansene er jo ganske gode!! Lykke til, babes!Sliten

Publisert: 25.feb.2011 @ 16:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Etter å ha vært på morgen-spinning fra halv syv til halv åtte for så å ha en totimers matteprøve i likninger. Når jeg kom hjem var jeg helt død og sovnet umiddelbart på sofaen. Det er fint å være ferdig med en treningsøkt før skolen, men herregud så sliten jeg er nå. Har fortsatt ikke våknet helt, men det kommer seg nok.

Jeg vet ikke hva planen er i kveld, men det hadde egentlig vært deilig å chille, men jeg har egentlig lyst til å finne på noe som inneholder masse folk og kos også......  Så vi får se hvor turen går! Ha en fin kveld, og følg med. I helgen kommer overraskelsen :-)

OG DERE!!! MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN HER.

Min store forelskelse

Publisert: 24.feb.2011 @ 15:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


Nå er jeg helt i chillemodus, med rett i koppen nudelsuppe, te og One Tree Hill. Jeg er lidenskapelig forelsket i One Tree Hill. ALLE som er med. ♥

Når One Tree Hill er ferdig er det egentlig rett i treningsklær, så går turen til spinningsykkelen som åpenbart ikke rumpa mi er så glad i. Trenger en massasje! Men nå må jeg fortsette å sende forelskede blikk til favoritten som går på TV. Ha en fin dag!

Samarbeidspartner

Publisert: 24.feb.2011 @ 14:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Jeg har inngått et samarbeid med et firma jeg tror dere kommer til å like. Følg med så kommer det en overraskelse i denne uken! Vi snakkes senere i dag, må hjem å ta noen bilder og ordne litt før jeg skal trene og i gjøre en liten sangopptreden i kveld.

Hva tror du overraskelsen er?

Tiddelibom

Publisert: 23.feb.2011 @ 14:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Det snør, dere. Og det tror jeg det har det gjort i natt også:

Var litt trøtt i dag morges, så det var ikke høyeste ønske å vandre ut i snøstormen, men jeg måtte jo det etterhvert. Når det var langfri ble det en liten tur innom apoteket for å hente en gratisprøve fra VICHY, som besto av fire kremer eller noe sånn.. Er så utrolig dårlig til å bruke sånne småting hvis ikke det er favoritten. Kanskje jeg skal bli bedre til å teste ut ting, så jeg kan finne noe nytt og brukbart..

Så var det disse bildene jeg prøver å få til av antrekket hver gang, men det blir aldri noen suksess fordi selvutløseren har ingen interesse av å fokusere på hverken meg eller antrekket. Den liker nok best å fokusere på luften som ligger imellom meg og kameraet, fordi brukbare bilder blir det ikke. Men dere liker jo så godt disse bildene, så her har dere en bekreftelse på at JA, jeg lever i dag også:Snør det hos deg?

Nytt spørsmålsrundeinnlegg

Publisert: 22.feb.2011 @ 16:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Det ble så mye tull med det forrige innlegget, siden jeg fant nye greier som måtte tilføyes hele tiden. Her er reglene:

  • spør om hva som helst
  • får jeg tak i kamera blir det video
  • jeg skal minst ha femti spørsmål om jeg skal svare på video
  • du kan kommentere flere ganger, men ikke mer enn ti spørsmål per kommentar
  • spørsmålene fra forrige innlegg blir tatt med, men kommentarfeltet der stenges nå

Så start å spørre i kommentarfeltet på dette innlegget.

Every picture tells a story

Going to London

Publisert: 21.feb.2011 @ 18:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Den beste julegaven jeg fikk i fjor (2010) var nok ikke bare den beste julegaven det året men kanskje av alle jeg har fått i hele mitt liv. Jeg fikk en stor pappeske, proppet med hvite puter?! Oh happy day, tenkte jeg og smilte søtt. Da jeg fjernet putene lå det kun en liten tre-boks i bunnen. Da jeg åpnet den fant jeg kvitteringen til HOTELLET vi skal på i London!! Jeg kan ikke beskrive ansiktet mitt eller gleden jeg følte da jeg fant ut at jeg både får to fridager fra skolen OG fire dager i London. Herre. Gud. I. Himmelen.

Pengene som ble innkassert rundt julehøytiden ligger nå godt plassert i sparebøssen, og de 3000 kronene jeg tjente forrige måned ligger trygt (hehe?) på kontoen min, mens jeg jobber også denne måneden for å kunne ta med meg så mye penger som mulig når jeg endelig drar over til et av mine favorittland så langt, England. Har vært der en gang før, men da var jeg kun i tre småbyer og nå går turen til shoppinghimmelen London! Guuud, jeg gleder meg. Klarer ikke en gang å uttrykke følelsene på tastaturet. Det er litt mer sånn hopp i taket og dans på bordet- følelser rundt akkurat dette skjønner dere. Langhelg sammen med tante, hvor jeg får sjansen til å møte min gode venn Chris, som bor i England, vi skal på musikal, spise sushi og annen god mat, drikke en chill Oreo-sak fra KFC og sist men ikke minst SHOPPE. AH, jeg gleder meg sååå ♥ Her er noen bilder fra sist gang jeg var i England:
Er fortsatt lei meg for at jeg ikke kjøpte denne kjolen!


Har du vært i London før? Har du noen tips til ting vi burde se eller butikker vi burde sjekke ut?

Besøk på NRK

Publisert: 21.feb.2011 @ 14:32 Kategori: Everyday Kommentarer: 0


Dette skulle egentlig vært outfitbilder, men selvutløseren ville ikke samarbeide i dag så da ble det closeups istedet. I dag har vi vært på NRK nede på Tangen, for å være med i semifinalen til NRK's klassequiz. Vi kom på 4. plass i første runde, som besto av 25 lag, og nå i dag gikk det straka vegen til finalen som er på torsdag. Satser på at godguttene våre i stramme t-skjorter vinner hele greia, så kanskje det blir boller og saft på tiende-trinnet vårt. Iiiih ♥

Fortsett å stille spørsmål i innlegget under. Blir det mange nok spørsmål og jeg får tak i kamera blir det video.

Spørsmålsrunde

Publisert: 20.feb.2011 @ 20:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Kjører i gang spørsmålsrunde, spør om hva som helst så skal jeg prøve å svare på alt. Lurer du på noe? Bruk kommentarfeltet. 

EDIT: KANSKJE DET BLIR SVAR PÅ VIDEO HVIS JEG FÅR TAK I KAMERA!

Gave til ms. 40

Publisert: 20.feb.2011 @ 19:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Neglelakk i en av vårens farger.

Kort + gavekort på kinoen.

Kake.

Roser fra Daddy.

Hva synes dere om kaken jeg laget og pyntet? Den var schmø

Antrekk for dagen

Publisert: 20.feb.2011 @ 16:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Bursdag til Stemor, så da går jeg litt hverdagslig + litt ekstra accesories. Kommer bilder og sånn av hva jeg har stilt opp med på gavefronten! Følg med :-)

Dagens

Publisert: 19.feb.2011 @ 21:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

I går var egentlig ganske koselig. Var på en slags chillekveld eller noe hos ei jeg ikke snakker med så mye, men med en del folk jeg har god kontakt med og som jeg setter veldig stor pris på. Det ble en sen kveld, og Malene crashet hos meg når vi kom så langt.

I dag har jeg vært med ei herlig jente hele dagen, og vi har bare snakket, vært på cafe og chillet egentlig. Nå sitter jeg hos bestfriend og snakker om alt mellom himmel og jord, som kommer fra hjertet - og det er fint, for jeg får ikke sjansen til å gjøre det så ofte lengre da vi alle alltid er så på farten og tiden er minimal..

Jeg avslutter nå, men i morgen skal jeg vise dere hva jeg skal gjøre for å markere stemoren min på hennes dag, som er i morgen. Da blir hun FØRTI, så hun begynner å bli stor jente nå! EH HE.

Jentane mine. SAVNER DEN TIDEN :-)

Ha en fin kveld, dere!

Skoleoutfit

Publisert: 18.feb.2011 @ 19:21 Kategori: Outfits Kommentarer: 0
Cardigan/ Nelly.com Belte/Indiska

Hva synes du?

Photoshoot

Publisert: 17.feb.2011 @ 21:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

CHILLER HOS ODA I KVELD!
Til slutt lagde jeg et søtt lite valentinsbilde til mine favorittlesere, siden jeg ikke ønsket dere en god valentin. Jeg brukte dagen alene, og var ensom. Neida, jeg er aldri ensom. Var jo på trening med Oda, jeg!

Hadde dere en fin valentinsdag?

Røde detaljer

Publisert: 17.feb.2011 @ 15:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


Hva synes du? RØDT- Hot or Not?

Glede

Publisert: 16.feb.2011 @ 23:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en totimers- økt med aerobic, fått tatt meg en dusj og ordnet litt ting. Begynner å bli klar for leggetid, eller egentlig ikke.. Jeg hadde meg en powernap før i dag, så jeg er ikke trøtt enda. Men jeg gleder meg til mer trening fremover, jeg blir i så godt humør. WII <3 For meg er det herlig å stenge ute alt ved hjelp av trening! AH

Hva trener du?

I told you to smile

Publisert: 16.feb.2011 @ 17:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 2So i guess i have to do it myself :-)

Hvordan har dagen din vært?

Det mest verdifulle jeg eier

Publisert: 15.feb.2011 @ 20:15 Kategori: Feelings Kommentarer: 2

I dag har vært en utrolig slitsom dag. Heldigvis har jeg ei fantastisk bestevenninne som alltid stiller opp. At hun var med meg i dag gjorde ting bittelittegrann lettere, og jeg takker henne virkelig for det. ♥

Det eneste som har gjort at jeg har følt meg litt fin i dag er armbåndet som har vært på hånden min. Jeg fikk det av min Mormor, som betyr verden for meg. Armbåndet er ekte gull, og ble gitt til henne i 1939 av hennes mann. Nå er det min tur til å ta vare på det og eie det, og jeg føler meg utrolig heldig som har det som et minne og en del av henne nå som hun ikke lenger er blant oss. Hvil i fred, kjære Mommor. Begravelsen var flott, selv om det er noe av det vanskeligste jeg har opplevd på lenge. Du er høyt elsket og dypt savnet.

Nikon D40X

Publisert: 14.feb.2011 @ 15:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Denne overskriften er det samme som står på pakken til speilreflekskameraet som vi nettopp fikk i hus. Jeg er nub når det gjelder sånne kameraer, men jeg syns det tar over gjennomsnittet greie bilder i forhold til det som finnes på denne bloggen fra før av. Jeg gleder meg litt til å bli litt flinkere til å ta bilder, outfits osv til å poste på bloggen. Jeg synes egentlig det er ganske kjedelig å ta bilder av ting/folk så om jeg skal på sammenkomster eller noe dropper jeg å ta med kamera. Meg selv derimot... Jeg digger å stå foran kamera, enten sminket mer enn normalt eller naturlig og få positive (og negative, haha) tilbakemeldinger. Derfor passer det perfekt med selvutløseren på dette kameraet som kommer til å bli mye brukt.

Her er dagens:Har du noen erfaringer med denne typen kamera? Har du noen tips å dele med meg?

Antrekk for dobbeldate

Publisert: 13.feb.2011 @ 22:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

HEY. Er kommet hjem fra en utrolig koselig kveld med Rebekka og to herlige gutter. Det ble kino og en liten tur på cafe. Vi så den filmen som heter 127 hours, som handler om en som er ute og klatrer i Grand Canyon, så setter han seg fest.

Her er antrekket for dagen, bildene er tatt etter å ha vært ute i vær og vind, så kanskje ikke de fineste. HEHE


Hva syns du?

Det er så slitsomt å være lei seg

Publisert: 13.feb.2011 @ 17:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Så jeg har for det meste unngått det den siste tiden. Jeg tenker mye, men begynner å grine med en gang temaet blir tatt opp eller noen sier noen spesielle ord og gir meg en klem, så unngår de få som vet så mye som mulig. På tirsdag blir det nok ekstremt vanskelig å gjemme seg bak smilet, men jeg får gjøre mitt beste mens jeg er rundt andre enn familien.. Nå er det klart for dobbeldate, og kino! Viktig å være litt opptatt, for alt blir så mye verre av å sitte ned og tenke.. Ha en fin dag dere!

Takk for alt godt

Publisert: 09.feb.2011 @ 22:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Takk for en fin dag. De som har tatt del i den vet hvem de er. I dag er en tung dag, jeg har mistet en av mine nærmeste, en jeg elsker. Jeg har hatt det tungt, og det har vært vanskelig å holde masken og smilet hele dagen. Ingen av dem jeg har vært med vet, ikke enda. Men dere har gjort denne dagen tusen ganger bedre, uansett. Takk.

Det hjelper å skrive, men ikke på denne bloggen. Kommer tilbake snart, når ting er litt lysere.

Sweetness

Publisert: 08.feb.2011 @ 20:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 2


Likte dette bildet av meg og søte Valmira (http://vaaali.blogg.no) <3

Hva synes du?

Lær fra i går, lev i dag, håp for morgendagen

Publisert: 07.feb.2011 @ 15:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

SMIL. Hver dag. ♥

Å smile gjør at hjernen produserer mer endorfin, som i sin tid minsker smerte.


Føl noe. Sinne, glede, lykke, sorg. ♣
Tap er ikke når du faller, men når du nekter å reise deg igjen.

Elsk. Dine foreldre, vennene dine, kjæresten din, lillesøster eller lillebror. ♥

De eneste som kan såre deg er dem du elsker, for om du ikke hadde elsket dem ville du ikke brydd deg.

Håp. På at morgendagen skal bringe noe godt. ♣

Håp er det å tro at et bedre eller positivt resultat er mulig selv når det er bevis for det motsatte.LEV. Velg å leve, ikke bare å eksistere.

Ta bilder, le mye, tilgi dem som har gjort deg vondt, dans i regnet, flørt, smil til fremmede, vær en god venn, elsk som du aldri har blitt såret og lev livet. Ta både riktige og gale valg, de alle leder deg til noe godt til slutt.


bilder_ privat & weheartit.com /tekst_privat

Hva tenker du?

Etisk galt mot Voe

Publisert: 06.feb.2011 @ 22:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hey bloggers.

Tipper flere av dere har sett at Voe har blitt hengt ut den siste tiden. Drikkebilder av blogg-prinsessen florerer på diverse blogger, som verken kjenner Voe eller har opphavsrett på de bildene som er lagt ut. "Hvorfor?", sier noen og får til svar at siden Voe har vært nummer en på blogg.no's toppliste, fordi hun har vært et forbilde for så mange, fordi hun er en kjent person... Derfor er det okei å henge henne ut, legge ut bilder av henne som krenker henne, og kan gi henne problemer senere i livet.

For meg høres dette helt spesielt ut. Jenta er 15 år, har fremstått flink og smart på bloggen sin, og vært et godt forbilde for de yngre jentene som leser og digger det de ser i Voe. Er ikke det egentlig en god ting? At hun oppfordrer alle som leser til å ikke bruke alkohol før de er 18?

Jeg er glad for det. Jeg har ei lillesøster som er elleve år. Hvis hun hadde kommet til meg og sagt at hun har drukket alkohol fordi Voe gjør det, og da er det greit - hadde jeg vært raskt oppe med telefon eller data for å spørre hva frk. Voe har tenkt da hun har lagt ut om alkohol og hvor greit det er. Det er ikke bare etisk galt å henge ut Voe slik som mange gjør, det er også galt med tanke på hvordan dere oppfører dere selv. Jeg er ganske sikker på at bloggerne som blogger om dette ikke alltid er ærlige om sin oppførsel, hvor de har vært eller hva de har drukket- nettopp i redsel for hvordan det kan påvirke andre eller hvordan det kan slå tilbake på dem selv. Tenk litt..


ph_voe.blogg.no

Hva synes dere om denne saken?

Perfekt helg

Publisert: 06.feb.2011 @ 21:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

HEIII

Sitter her og smiler for meg selv mens jeg tenker på hvor herlig denne helgen har vært. Jeg har fått en deilig dag i bakken, med sol, løssnø og fun. Både meg og Malene klarte å raile for første gang, og det er jo gøy! I går fikk vi prøve noe vi aldri hadde prøvd før. Nemlig hundekjøring. De vi bodde hos eier 17 hunder, og mange av dem har vært med å kjøre VM, Finnmarksløpet (1000 km) osv. Så det er noen veldig talentfulle hunder. Vi fikk hver sitt hundespann med tre hunder, og hver vår slede som vi sto på. I begynnelsen var det kjempeskummelt, og jeg var livredd for å falle av/ kante osv, men etter litt og når jeg faktisk kantet var det bare kjempegøy.

Da vi kom frem ble det grillet pinnebrød, kost med hundene og drukket kakao før vi spente hundene til sleden og dro tilbake til huset. Alt i alt har denne helgen vært helt perfekt, med mye latter, chilling og nye opplevelser. Jeg håper jeg kan komme tilbake til alle de herlige hundene og de to herlige menneskene som eier dem en gang.

Utsikt fra stolheisen

Jeg skal seriøst slutte å være så pen:

og lettkledd:Har du hatt en fin helg? Har du prøvd hundekjøring før?

Snowboardchill

Publisert: 04.feb.2011 @ 15:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Har nettopp satt meg i varmestua etter en av de chilleste dagene på lenge med snowboard og drømmeføre sammen med Bestejenta, Malene! <3 blogger når jeg kommer hjem! blir det bakken på dere i helgen? Brett eller ski?

kjærester, ikke en trygghet bare en tittel.

Publisert: 02.feb.2011 @ 21:32 Kategori: Tekster Kommentarer: 8

Du opplever at dere har gått ut, eller som vi ungdommer sier; holdt på, en stund. Alt går bra, men likevel er du redd for å miste ham. Dagene går fort når du er med ham og du ville ikke tilbrunget dem med noen andre i verden. Han er den eneste du tenker på før du legger deg. Han er den som er i drømmene dine om nettene, og selvfølgelig klarer du ikke å tenke på annet enn han når du burde gjort andre ting, som for eksempel å følge med i timen på skolen eller gjøre en av årets viktigste innleveringer ferdig. Det blir selvfølgelig fler av innleveringene du ikke får levert tidsnok eller ferdig, for hver gang du prøver å jobbe dukker han opp i tankene dine igjen. Hver gang.

Du er så forelsket at ingenting rundt deg lenger eksisterer, og du glemmer dine nærmeste. De føler seg utestengt fra din hverdag. De får se deg på skolen, og det er omtrent de eneste gangene også. Når de prøver å snakke om det må du plutselig gå. Du har plutselig så dårlig tid hver gang de snakker til deg. Det er bare dere to. Deg og han. Dere blir kjærester. Endelig. Mange uker har gått, og du har ofret masse tid til han for å få muligheten til å en gang i fremtiden kalle han din. Nå har dagen endelig kommet og dere har blitt kjærester. Han er din nå.

Endelig er du trygg. Trygg på han. Trygg på at alt er bra. Du føler at det ikke lenger er noe du mangler. Du har jo den perfekte gutten i livet ditt, og han er ikke bare i livet ditt; han er også din. Dere har det så fint sammen, og ingenting kan komme mellom dere nå. Dere er jo sammen nå. Alt er så bra.

Du skal møte ham. Han står med ryggen til deg når du kommer. Når han snur seg beveger det nydelige, brune håret hans seg lett av vinden, og de diamantklare øynene hans møter dine. Du smiler varmt og han gir deg et småkaldt smil tilbake. Dere møtes i en halvveis klem. Du er kjempeglad for å se han, men han virker ikke like glad for å se deg. Han ser deg inn i øynene med de herlige øynene sine, og sier de tre ordene som såvidt har streifet tankene dine de siste åtte månedene.
 
Det funker ikke. Det er bare tomme ord for deg. Det virker så usannsynlig nå, etter åtte måneder sammen. Men nå er det vel slutt da, og det viser seg at alt dere har gjort sammen er nullstilt i løpet av et sekund for ham allerede. Etter åtte måneder er dere lykkelige sammen, men kun en dag etter er all tilliten dere har bygd opp ødelagt. Og tryggheter du følte dagen før er ikke der lengre. Kjærester var visst bare en tittel likevel. Dere er ikke venner en gang, og du har mistet alle. Alle du ubevisst har skjøvet bort fra deg har tatt hintet og kommet seg ut av livet ditt. Du må starte helt på nytt uten noe eller noen.


Skrevet av Caroline Emilie Tellefsen, Januar 2010

Hva synes dere?

hits