Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: februar 2012

Fire antrekk

Publisert: 29.02.2012 @ 17:09 Kategori: Outfits Kommentarer: 4En dag jeg leste Elle fikk jeg sykt mye inspirasjon, selv om jeg ønsker meg hele verden til jul og bursdag (hvertfall alt som er fint), så har jeg ikke det. Har (u)heldigvis et gigantisk stort klesskap som bokstaveligtalt renner over av klær, så fant noen ting jeg liker. Jeg tror kanskje at antrekk nummer to er det jeg liker best, og kan finne mest inspirasjon i, men nå lurer jeg på hvilket av antrekkene dere liker best? 1, 2, 3 eller 4? Kunne dere faktisk gått med noe av det, eller brukt det som inspirasjon til noe? 

Gårsdagens

Publisert: 29.02.2012 @ 12:37 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Hei søte.

Her er noen bilder fra i går. Det var så herlig, på terassen viste temperaturmåleren 20 grader. Vi er enda i februar hvis ikke dere vet det, og jeg satt i en body og joggebukse og drakk en cappuchino og ble supertan. Eller ikke det siste da, men dere skjønner. Vet ikke hvorfor jeg kledde meg sånn som på bildene, for jeg endte opp med middag og kos hos bestemor og chilling og film med fine jenter på kveldstid, så det hadde ikke vært nødvendig med så stramme bukser akkurat. Note to self: legg planer før du kler deg og sånn. I dag blir det nok bare avslapping og kos, men i morgen skal jeg til tannlegen alene, klokken ti og det er ikke kos. Faen, jeg hater tannlegen. Det er bare skummelt og vondt. Jeg må få gjort noe her i livet, så ha en fin dag dere! ♥ Hva synes du om antrekket?

Tips

Publisert: 28.02.2012 @ 15:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 6De siste ukene har jeg ikke vært så veldig flink. Jeg vet, jeg vet. Det er enda en del som er innom her, men lesertallet synker litt etter litt når jeg ikke oppdaterer så mye som jeg gjør i perioder. Bildet over her er tatt nylig og er en liten peak på hva som kommer til å komme i nær fremtid. Har satt sammen noen antrekk som inspirasjon, som jeg håper dere kommer til å like. Skal vise dere snart! Nå som det er ferie har jeg litt tid til å tenke ut innlegg som kan være morsomme, men jeg trenger noen tips likevel! Det er veldig hyggelig at dere kommenterer på ting jeg legger ut, selv om mange av dere ikke gjør det. Men til alle: hva vil dere se her på bloggen? Håper minst 10% av dere svarer, hadde gjort meg veldig glad. Det kan være hva som helst, alle tips er nyttige. XOXO

God morgen

Publisert: 28.02.2012 @ 12:00 Kategori: Australia Kommentarer: 1

God morgen alle sammen.

I dag er kanskje en fin dag. De har meldt sol og 11 grader, så mennesker fra Sørlandet burde i hvert fall ikke klage på været. Vi er jo bare i februar enda, selv om jeg føler at tiden går så fort. Nå er det bare fire måneder og fem dager til jeg reiser til andre siden av jorden. Jeg skal være borte i ti måneder, og for å være helt ærlig så er jeg vettskremt, selv om jeg elsker tanken. Det er litt dumt at tiden går så fort, for det får meg til å sette livet her hjemme litt på vent. Vil ikke binde meg så veldig til noe hjemme, selv om jeg har hundrevis av fine mennesker jeg kunne vært avhengig av så er det ikke smart å bli helt attached til noe. Kommer til å savne alle så, og familien kanskje ekstra mye. Har begynt å sette mer pris på dem enn noen gang, og hver dag jeg tilbringer med de viktigste i livet er en dag nærmere tiden jeg skal dra. Jeg har egentlig ikke ord for hvordan det kommer til å bli, for det er jo noe jeg ikke vet før jeg står midt oppi det. Jeg tror det kommer til å bli et av de fineste årene i mitt liv, selv om jeg må stå helt på egne ben og lære meg å leve i en ny kultur, med nye mennesker og ting og forholde meg til. Takk gud for at jeg er positiv til forandringer og helst vil oppleve alt på en gang.

Wish me luck

Publisert: 27.02.2012 @ 19:37 Kategori: Everyday Kommentarer: 5

God kveld, dere .

Jeg har vært på jobb i dag og slitt ut beina mine sånn halvveis, men ellers er alt fint. Nå har jeg akkurat løpt litt på tredemøllen og gjort litt pilates (flink!), så sitter jeg og synger og blogger litt før jeg skal videre. I dag skal jeg opptre med to sanger på et lukket arrangement, så krysser alt som går an å krysse for at stemmen holder. Den er ikke helt på min side these days, skjønner dere... Ønsk meg lykke til? ♥

Teselskap

Publisert: 26.02.2012 @ 11:19 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Bilde nummer en viser det ene, fine plagget jeg tok med meg hjem fra Sverige. Bilde nummer to viser hva jeg hadde på meg i går kveld. I går var jeg på teselskap, der var det mange pene mennesker og veldig god te. Grunnen til at bloggen ble nedprioritert i går er enkel, jeg hadde bare ikke tid. Har tenkt å oppdatere litt i dag da, så det får bli et fint lite plaster på såret. Haha. Nå har jeg ferie for fullt, og det skal bli så herlig å bare gjøre de tingene jeg vil i en uke, uten å ta hensyn til skole og treninger. Skal uansett få tid til å trene en del, har jo både skolens dansesal og en tredemølle jeg kan bruke. Jeg må gå, trenger frokost nå! See You. Hva synes dere om toppen/antrekket?

Hjemme igjen

Publisert: 24.02.2012 @ 20:33 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Bildene viser hvor harry det kan være i Sverige, det mest harry stedet jeg har vært. Heldigvis fikk jeg se litt hyggeligere sider av Sverige også. Nordby shoppingsenter var ganske greit det også, selv om jeg bare fant to klesplagg. Fikk heldigvis hamstret knekkebrød og diverse andre forbruksartikler.. Vi kjøpte så mye mat, jeg har aldri sett så mye mat på et sted før. Så mye kjøtt og godteri på et sted er jo helt villt. Gleder meg til å komme meg hjem og ha ferie på ekte, og ikke stå  opp 06:20. I morgen skal jeg i teselskap, så da skal dere få se et av innkjøpene på!  Har du vært på (mat)shopping i Sverige før? 

Harrytur

Publisert: 24.02.2012 @ 08:19 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

God morgen/dag. Nå er jeg mest sansynlig i Sverige. På harrytur, som det så fint heter. Jeg er jo hos min kjære mamma for et par dager, og siden hun elsker Sverige, bare ikke alene, så måtte jeg være med på shopping. Jeg har aldri vært verken i Sverige eller på harrytur, så det var vel på tide. Det er litt farlig å annonsere sånn tydeligvis, for jeg har både fått bestilling på snus, godteri og bacon... Håper bare jeg får tid til å se på klær, for det er jo det eneste jeg interesserer meg for. Kanskje det kommer litt bilder fra turen og innkjøpene i kveld, kameraet er selvfølgelig med uansett hvor jeg går i disse dager, så det kan jo være det er noe som kan postes. 

Over her ser dere antrekket for dagen, klart på sengen. Var ikke noe poeng å ta bilde av det på, for jeg bryr meg så lite om hvordan jeg ser ut når jeg er så langt borte fra sivilisasjonen uansett, og det er jo ikke noe gøy å se. Jeg er glad jeg ikke spiser godteri, for da kan jeg si 100% sikkert at jeg hadde rullet ut av bussen på lørdag. Vi skal visst til godterihimmelen. Håper det blir en fin fredag, og start på ferien for mange av dere! Jeg har hatt en herlig feriedag allerede og ser virkelig frem til enda en uke! Har du vært i Sverige før? Hva skal du gjøre i ferien? 

Livet og sånn

Publisert: 23.02.2012 @ 20:57 Kategori: Everyday Kommentarer: 6God kveld. 

Jeg har sittet tre timer på buss, vært og hentet lillebror i barnehagen og skrevet stil i dag. Kjedelig liv? Neida, har hatt det kjempefint sammen med mami og lillebror. Meg og mamsen spiste sushi (bloggertendenser) og litt sånn koselige greier, så er det ikke lenge før jeg finner sengen, for jeg skal opp grytidlig imorgen for å rekke en båt. Skulle bare innom for å si hei og vise meg selv på mitt mest slitne, med sensurerte bein dere!! HURRA, er dere fornøyd?  Blogger mer imorgen, sweets. HUSK FORRESTEN Å DELTA HER!

Gullgutten

Publisert: 23.02.2012 @ 17:42 Kategori: Everyday Kommentarer: 4Min lille venn har akkurat kommet hjem fra barnehagen, så nå skal han bades. Det er ikke så veldig populært å gå i utebarnehage når man kommer hjem og ser ut som en vandrende sølepytt, men heldigvis er det ikke meg som skal bade han, så vi er fortsatt venner. Jeg gav han kjeks uten at mamma så det, så da er vi hvertfall venner. Skjønn, ikke sant? Likte dere bildet? Må bare informere om at nettet her er crap, så bloggingen kan bli noe redusert. Skal prøve så godt jeg kan da, kos dere! 

Dette er meg

Publisert: 22.02.2012 @ 17:08 Kategori: Photo Kommentarer: 1Heihei, dette er meg. Jeg er visst både suicidal og kunstnerisk på disse bildene, det er nemlig siste stoppested og kunstlys som var temaet da min kjære Tuva tok bilder av meg denne gangen. Hva synes dere?

Herlig dag

Publisert: 22.02.2012 @ 14:48 Kategori: Outfits Kommentarer: 8I natt hadde jeg besøk av bestepus, så det var litt småtungt å stå opp av sengen i dag morges. Likevel visste jeg at det skulle bli en fin dag, for jeg skulle så mye hyggelig. I midttimen var jeg på sangtime igjen, var skikkelig lenge siden sist, men det var så bra! så nå har jeg akkurat ankommet criben til mine fine besteforeldre. Fant ut at siden jeg er alene hjemme for øyeblikket kunne jeg like godt oppdatere dere litt, for dagen blir nok ganske "hektisk", selv om jeg kanskje får tid til et innlegg senere. Jeg får besøk av ei fin ei som kommer hjem fra Oslo i kveld, og jeg gleder meg! Er så glad i dag, det er så herlig! ♥ Hvordan er dagen din? Hva synes du om antrekket?

Candy

Publisert: 21.02.2012 @ 16:38 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

Denne toppen minner meg om godteri, men det aller beste med den er at jeg kan gå uten bh i den. Må riktignok bli litt brunere først, men når fargen er på plass og varmen inntar Norge skal den brukes! Åh, jeg gleder meg så mye til sommer nå at jeg nesten dør. Dere vet hvordan det er, varme dager i korte shortser og lette topper, solbriller, is og sjø. Herlig! Nå skal jeg på poledance og moderne, så kommer bestepus for å sove her senere. Gleder meeeg! Hva synes dere om toppen?

Hei, kjære jakke

Publisert: 20.02.2012 @ 16:31 Kategori: Outfits Kommentarer: 4Jeg anbefaler ikke å like mote hvis man bor i Norge. Hvertfall ikke på vinteren. Jeg vil jo egentlig bare bo i denne jakken frem til sommeren, men det går jo ikke. Det regner liksom. Ellers har jeg tenkt å begynne å blogge bra igjen denne uken. Skal heldigvis litt mer som kan inkludere bloggen i ukene fremover, så vi setter en strek over uken som gikk, kjære lesere. I dag skulle jeg egentlig på ballett, men jeg bestemte meg for å tilbringe litt tid med familien i anledning fru Stemor sin bursdag. HURRA!! Jeg prøvde å bake en kake for å få henne i godt humør, men det funket ikke helt. Tror jeg skal holde meg til klær, da har jeg kanskje en sjanse til å lykkes med å mekke sammen noe pent. Hehe. Hva synes dere om den nye jakken min? 

Utslett

Publisert: 19.02.2012 @ 22:31 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Dette minner meg litt om meg selv i dag. Jeg har vært på jobb og er jævlig sliten, kunne godt funnet på å falle ned trappen. Etter jobb har jeg fått to utslett, en på halsen og en på låret. Jeg tror det er dødelig, men jeg håper det er sukkerallergi så jeg kan velge mellom å være tynn og utslettfri eller å bli feit og ha mange utslett. Det er et sykt vanskelig valg da. Men det er nok bare noe vanlig man dør av, så jeg slapper helt av. En helt vanlig dag med andre ord. I morgen skal jeg ha på meg noe sykt kult, jeg lover å vise dere hvis jeg rekker! Snakkes ♥ vil du se morgendagens antrekk?

Elises dagbok del 1

Publisert: 19.02.2012 @ 16:44 Kategori: Tekster Kommentarer: 3

Hva jeg skal skrive vet jeg ikke. Jeg la ut det fine bildet som profilbilde. Ikke fordi jeg er så fin der, men fordi lyset og fargene passer så godt til temaet. Lengsel, tapt kjærlighet, savn og sorg. Jeg har så mange vonde følelser inne i brystet, som jeg ikke har sluppet ut på noen dager. Jeg har jo bare vært med han fine og kost meg, har tenkt på han og snakket med han en del, så ting har blitt så lyst av det. I skyggen har det vonde ligget og ventet på å bli tatt frem, skrevet om, snakket om, grått om. Jeg vet ikke helt om jeg burde trekke det frem igjen men hvis ikke så ligger det bare som et lite gnagsår. Så vondt og irriterende, får deg til å lage grimaser selv om du føler deg lykkelig. Jeg føler jeg har det bra, men jeg skjønner ikke hvorfor ikke matlysten kommer tilbake da. Eller søvnen, sover ikke noe godt heller. Det er ikke det at jeg ikke har lyst på mat, for det hender jo, men jeg er liksom ikke sulten. Om jeg er sulten så har jeg ikke lyst på, så da spiser jeg ikke heller. Kanskje det er gleden over at tallet på vekta beveger seg nedover, men jeg tror ikke det. Jeg tror bare det er det at jeg ikke helt klarer å fordøye smerten som ligger inni meg. Jeg skulle ønske det bare kunne forsvinne, men det går jo ikke. Det er plutselig så mange faktorer som spiller inn på hva som har skjedd, jeg kan liksom ikke tenke meg å reise noe sted, å forlate henne, i redsel for at episoden skal skje igjen, men uten at jeg er tilgjengelig for å redde henne. Jeg har så lyst til å skrive noe meningsfullt, men ingen tanker jeg har i hodet virker noe smarte for øyeblikket. Jeg ønsker meg en gutt, som jeg er trygg på, som kan holde rundt meg og si at alt skal bli bra, men jeg vil ikke være så jævla lei meg. Jeg er jo ikke det, jeg er jo egentlig ei god jente, men bare ikke når jeg har for mye å tenke på. Er det ikke fælt å tenke på? Jeg som egentlig har alle muligheter i verden for å ha det bra, har det vondt på grunn av henne. det er så vanskelig..Utdrag fra en tekst jeg skrev i 2011, dette er ikke fra en sann historie, men er skrevet basert på ulike hendelser og inntrykk. 

Konkurranse: Moteshoppen

Publisert: 18.02.2012 @ 15:29 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 17I samarbeid med moteshoppen.no har jeg fått lov til å sette i gang en konkurranse. Det dere kan vinne er shortsen dere ser over. Heldigvis for meg så får jeg noen fine ting fra moteshoppen selv, hvis ikke hadde det garantert vært noen av varene deres som hadde ranet min bankkonto. Moteshoppen er en ny versjon av den beryktede nettbutikken Motedronningen som mange fikk dårlige erfaringer med fra tidligere av, men jeg kan garantere at de nye forhandlerne er både seriøse og serviceinnstilte og ønsker å få den nye nettbutikken opp og gå så bra som mulig. Hvis du vil vinne denne shortsen på bildet (som du også finner HER) må du bare like DENNE siden på facebook og legge igjen en hyggelig kommentar. HUSK e-post inni kommentaren Enjoy! 

AVSLUTTET.

Uniform

Publisert: 18.02.2012 @ 11:09 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

God morgen søte. 

Nå har jeg tilbakelagt 31 minutter og 16 sekunder på mølla, og er litt klar for en lang dag. Jeg våknet skikkelig tidlig etter verdens merkeligste drøm, og bestemte meg likegodt for å stå opp og ta en liten trening med frustrerte fruer på skjermen. Jeg sover så utrolig dårlig for tiden. Skjønner ikke hva det er, men håper jeg snart får den gode søvnen tilbake så sovedyret i meg kan få litt energi. Uansett, nå er jeg ferdig med frokosten og klar for å gå på jobb, som dere ser over har vi en flott uniform vi må gå med, fremhever virkelig alt det beste i en. ♥ Fin? 

RAW

Publisert: 17.02.2012 @ 22:07 Kategori: Everyday Kommentarer: 0Jeg forbanner den idioten som fant opp raw-files som ikke kan konverteres i noe program en vanlig dødelig person  har tilgang til. Jeg har vært hos Tuva hele dagen og tatt nok av stygge bilder med maske på, og et med turban. Så skal jeg vise hvor dust meg og Frida så ut, og gjett hva? Blogg.no tar ikke raw-files. Jeg jobber i morgen, men det kommer en konkurranse jeg har forhåndsskrevet. Snakkes, ha en fin helg. Jeg skal bare drikke kaffe og være hyggelig mot kunder i 16 timer, jeg ♥

Sliten

Publisert: 16.02.2012 @ 23:32 Kategori: Everyday Kommentarer: 1Hei fininger. Jeg har jobbet med MDD i hele dag, kom hjem for en liten time siden og er ganske sliten. Håper bare det blir bra når vi skal fremføre imorgen! Stikk gjerne innom i helgen, da blir det en konkurranse til dere ! ♥ Ønsk oss lykke til i morgen? LOVE.

Nakkevask

Publisert: 15.02.2012 @ 20:42 Kategori: Everyday Kommentarer: 4

Gjesteinnlegg fra Håkon motherf******* Aalen!  

idag har jeg vært på besøk hos deres kjære blogg-gud! alt med caroline er ikke en dans på roser, som sikkert mange av dere tror :O Idag for eksempel ble jeg ringt opp midt i min blund av henne, og beordret til å kjøpe hårfarge, på LINDEX, med mine egne penger, alene, mutters alene.... I tillegg fikk jeg en liten feminin pose, som var teit. Så etter en fæl busstur som medførte mange, veldig mange strabaser, ankom jeg hennes residens. Caroline hadde så utrolig mye annet å gjøre og NEKTET å åpne for meg, jeg stod derfor utenfor og frøs i nesten en hel dag. Så skulle håret farges med fargen kjøpt med mine hardt tjente BLODPENGER! Midt i fargingen ble jeg beordret til å tørke henne i nakken, det var gøy. Forresten så har hun en dum data, med dårlige taster, som jeg hele tiden glemmer at ikke virker, noe som gjør a jeg føler meg dum og verdiløs! 
Men ellers er Caroline helskjønn og elskverdig, og dere bør lese bloggen hennes resten av livet! <3   

Noen av dere har poengtert at dere synes caroline viser litt mye ben, og jeg skjønner at spesielt dere kvinnelige lesere der ute har lengtet etter noen manneben, derfor kan dere kose dere med bildet som ligger taktisk plassert på toppen av inlegget! 


PS! Ne-yo, flo rida, justin bieber og pitbull er noen helt forferdelige artister, og dere har FÆL musikksmak hvis dere liker noen av disse! 

Hva synes dere om mine ben? Hot or not? <3 
Fred og kjærlighet
- Håkon  

I hundre

Publisert: 14.02.2012 @ 22:07 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

Åhh, hadde egentlig tenkt å legge ut et svett treningsbilde av meg selv hvor jeg prøvde å være deilig så dere kunne le av meg og tenke "fy faen" akkurat som jeg gjorde, men så fant jeg det ikke nå.... Dere skjønner det at jeg har fått meg en tredemølle, og i dag skulle jeg bare gå littegranne, men jeg endte opp med å danse og hoppe og løpe om hverandre og så egentlig jævlig crazy ut. Beklager språket mitt, er bare helt i hundretusen og har en ganske energisk dag. Skulle ønske noen filmet så jeg kunne vise dere. Og dere vet den der pole dancinga som jeg ikke kan la være å snakke om, i dag fikk jeg vite at vi skal lære å henge opp ned på stanga. Hurra for livet, det er jo rått! Bildene er fra den gangen rommet mitt var rotete, nå er det ikke en ting på gulvet (utenom en tredemølle). Hurra igjen!! Snakkes bloggers. Hva syns du om pole dancing? Har du hatt en fin valentinsdag? og til dere som ikke følger meg på TWITTER

"Til dere frustrerte mennesker som depper over  : det er pancake-day neste uke. "

Follow me and everything is allright

Publisert: 14.02.2012 @ 16:35 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

I dag skal jeg først øve til MDD-prosjekt, som jeg har fortalt om en gang før. Det er et slags musikalprosjekt hvor vi går sammen musikk, dans og drama-elever og lager en liten musikal som skal vare 8 minutter. Dette skal gjøres i løpet av en uke, og på denne tiden skal alle få replikker, sang og dans inn i stykket. Med andre ord er det hektisk og tar mye av tiden min som jeg ellers kunne brukt på bloggen. Etter jeg har øvd skal jeg på Pole Dance, så det blir lite tid i dag. Følg meg på TWITTER eller FASHISM så lenge, så snakkes vi seinere. Hva heter du på Twitter / Fashism? 

Treningsmotivasjon

Publisert: 13.02.2012 @ 15:50 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1

Jeg er til vanlig sunn i matveien og glad i å trene, men når feriene kommer blir jeg slapp, spiser usunt og ujevnt, tar lite hensyn og mister motivasjon. Heldigvis har jeg noe jeg driver med som jeg elsker og ikke hverken kan eller vil slutte med, altså dansingen. Jeg danser flere ganger i uken, også i skolesammenheng, så å gi opp dans ville være som å gi opp utdanningen min. Løping er det verre med, jeg løp aktivt i ca et år før dansingen kom 100% inn i bildet. For tiden har jeg fått så lyst til å løpe igjen, og jeg gleder meg så utrolig mye til å begynne - men det krever mye å komme i gang, og det krever mye å holde det ved like. Her er mine motivasjonstips:

Tenk fremover
Hvordan vil du se ut i bikini til sommeren vi går i møte? Målet til de aller fleste er jo å ha en fit sommerkropp, for tenk hvor mye gøyere det er å løpe rundt i bikini når man føler seg vel og er greit fornøyd med det man kommer til å vise.

Skaff deg bra utstyr
Bra utstyr kan være så enkelt som noen kule og tilpassede sko, en jakke i en farge du liker eller liknende. Skal man gjøre noe skikkelig så kan man f.eks investere i en pulsklokke eller en personlig trener for å komme skikkelig godt i gang.

Lag en motivasjons-playlist
En spilleliste man kun hører på når man løper, løfter vekter, bokser eller hva enn man ønsker å trene kan komme godt med. Legg inn sangene som gjør at du får lyst til å hoppe av glede eller danse på bordet, forskere har faktisk kommet frem til at man yter bedre om man hører på raske rytmer fremfor å trene uten musikk.  

Belønn deg selv
Sett deg delmål og et hovedmål. Når du når delmålene dine kan du gi deg selv små belønninger som f.eks en ny genser, en spabehandling etc. og når hovedmålet er nådd kan du gi deg selv noe du virkelig ønsker deg - det kan jo være noe så fint som en bikini fra et merke du liker (kanskje VS), som igjen gjør at du må holde deg i form slik at bikinien ser bra ut på!  

Tren med en venn
Å ha noen å trene med gjør fort at man pusher seg selv litt hardere, kanskje løper litt lengre enn man hadde gjort til vanlig, løfter litt tyngre vekter eller hopper litt høyere. Det er også vanskeligere å skippe en trening om man har avtalt med en venn.

 

Hva gjør du for å få motivasjon? Synes du noen av mine motivasjonstips fungerer? 

Fantastisk

Publisert: 12.02.2012 @ 22:52 Kategori: Photo Kommentarer: 1Er ikke dette bildet helt utrolig fint? Ikke fordi kvaliteten er perfekt, for det er den langt ifra, men bare se på hvordan det er tatt og hvor fint det fremstiller klær, sko og modell. Ble helt forelsket når jeg så det, haha. I dag har jeg vært på musikal på skolen, Chess ble satt opp av 3musikk og 3dans. Ble skikkelig positivt overrasket, gleder meg til å være med å sette opp musikal selv når jeg går i 3. Synes ikke West Side Story var like morsomt, men dette ga meg et positivt inntrykk av musikaler! Hva syns du om bildet? Like/dislike? Liker du musikaler? 

To vintageskatter

Publisert: 12.02.2012 @ 13:28 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2
I like vintage, vintage are cool. 

Hei fininger . 

Tenkte jeg skulle vise noen av de nyeste tilskuddene til skapet mitt som tydeligvis ikke rommer alt jeg vil ha i verden. Den blomstrete jakke/blazer tingen fikk jeg av mamma sin tante og den kostet 2000 når hun kjøpte den. Herregud og Jesus, den hadde vært dyr i dag. Strikkegenseren har jeg fått lov å arve etter min tipp-olderfar. Det er bare sykt at den er så gammel. Tror den er fra istiden, for den er skikkelig varm. Hvilken likte du best? Jeg kan ikke velge! ♥

Rosa

Publisert: 11.02.2012 @ 19:53 Kategori: Photo Kommentarer: 1Sykt singel

Publisert: 11.02.2012 @ 15:36 Kategori: Everyday Kommentarer: 2♥ I går ble Malene 17 år, var sykt singel og fikk fine gaver av fine jenter. 23 jenter var invitert til snuppa og kom med godt humør og utslått hår. Fin kveld! Håper dere koste dere i går, søte. Snart skal jeg ut å spise sammen med familien, så kommer bestejenta for film og chilling i kveld. Livet er så fint når det er helg og jeg har fri fra jobb. Hva skal du i kveld? Hadde du det fint i går?

Hadde ingen kjoler, så jeg lagde en

Publisert: 10.02.2012 @ 16:16 Kategori: Outfits Kommentarer: 0Jeg hadde ingenting å ha på meg i kveld, så jeg lagde noe... Hva synes dere? Ha en finfinfin kveld, lovers ♥

Ullkåpe

Publisert: 09.02.2012 @ 17:45 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4

Denne jakken kan jeg ha hele livet. Jeg er helt sikker på at jeg er død før jeg blir for stor for å passe inn i den. Den var fin, så den måtte bli min. Simple as that. I dag er det minusgrader og det er kaldt, men det kommer til å bli en fin dag siden jeg skal være sammen med noen jeg er glad i og spise god mat. Dere er flinke til å kommentere og lese for tiden, digger dere!  Hva synes dere, angels? ♥

Mørke

Publisert: 09.02.2012 @ 13:15 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Hei fininger . 

Disse bildene er gamle, men jeg orker ikke å ta noen nye i dag. Jeg er syk og ligger hjemme på sofaen med frustrerte fruer på skjermen. Jeg har fått et program som gjør at jeg via iPhone kan se på frustrerte fruer på apple Tv. Fint liv. Ellers er det mørkt og kaldt ute og det er ikke så veldig gøy, men snart er det sommer og da er det Hove og Australia. Det gjør liksom alt mye bedre. ♥ Skal dere på Hove? Hvem ser dere mest frem til å se?

Pole dance

Publisert: 08.02.2012 @ 17:04 Kategori: Everyday Kommentarer: 11Hei alle fine! 

I går prøvde jeg noe nytt, nemlig poledance. Jeg har meldt meg på et kurs med poledance som jeg kommer til å gå på noen tirsdager fremover. Det var utrolig gøy, og selv om kurset kalles "pole fitness" var det ikke akkurat styrketrening på høyt plan. Det gikk ut på mye dans rundt og på stangen, lærte noen måter å spinne på stangen og litt sånn. Det er en veldig feminin dansestil, noe som passer meg ganske godt. Selv om jeg elsker moderne og synes det er gøy med jazz er pole dance noe jeg kommer til å trives med, uansett om det er tre vidt forskjellige dansestiler. Dans altså, utrolig hvor mye godt det kan gjøre ♥ Har du prøvd poledance? Synes du det virker gøy? 

Kjære deg

Publisert: 08.02.2012 @ 13:04 Kategori: Feelings Kommentarer: 2

Tenk at det er over et år siden sist. Et år og flere dager siden sist jeg holdt deg i hånden og klemte den skjøre, slitne kroppen din. Den som hadde levd i over 90 år, som hadde båret deg gjennom både gode og vonde dager. Det er så mange følelser som ligger i minnene om deg. Du gav meg en helt spesiell varme og kjærlighet, som jeg ikke noen gang kommer til å få fra verken en venn eller en kjæreste. De sier at tiden leger alle sår, og det stemmer kanskje, for såret er ikke åpent lengre. Det har gått et år, men de gode minnene og fine følelsene du gav meg mens du levde kommer ikke til å glemmes. Det er et stort savn og tomrom som henger igjen etter deg. Det var hos deg jeg sa de første ordene mine, noe så spesielt som "det brenner", men det var noe du husket og minnet meg på, noe som plutselig ble betydningsfullt. Da jeg var yngre kom jeg på besøk for å få mat og brus, men etterhvert som jeg ble eldre skjønte jeg jo at jeg kunne få mat og brus andre steder, og begynte å verdsette deg som menneske. Jeg begynte å skjønne at du hadde utrolig mye å lære meg, historiene om krigen og gamle dager var ikke bare spennende, men også viktige. Det var virkelig en vanskelig tid når du gikk bort, og det er fortsatt vanskelig og snakke om, og nesten like vanskelig å skrive om - fordi du har en så spesiell plass i hjertet mitt. Jeg skal passe godt på armbåndet, og jeg lover å besøke deg når jeg er klar. Vi sees en dag. ♥

"Jeg hadde gledet meg så til å fortelle deg at jeg kanskje skal søke dans på videregående, og at jeg kommer på besøk igjen snart. Men jeg rakk det ikke, jeg fikk ikke sagt det. Jeg håper du har det bra der du er, og at du ser dette. Jeg håper du ser meg synge en gang, og at du fortsetter å være med meg og se meg vokse opp og bli stor jente. Jeg savner deg allerede, det går ikke helt opp for meg at jeg aldri skal se deg igjen i mitt liv. Jeg skulle ønske vi kunne ha en siste dag sammen, så jeg kunne fortelle deg at jeg elsker deg og at du har hjulpet meg gjennom ting du ikke hadde en anelse om foregikk, bare ved å ta meg i mot med åpne armer og den herlige utstrålingen du viste meg, selvom du var gammel og sliten av dette harde livet."

Takk til Cath for en fin video, fikk meg til å smile så over alt det gode som skjedde i gamle dager.

05.05.1919 - 08.02.2011 ♥

Doll Eyes

Publisert: 07.02.2012 @ 20:09 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1

Hei alle store og små  .

Nå for tiden holder på å prøve ut dette settet. Så langt har jeg bare prøvd mascaraen, den heter Hypnose Doll Eyes, og det er ikke uten grunn. Føler meg som Bambi når jeg har tatt på mascaraen, for den gjør vippene både fine og lange. Fikk settet til jul av noen fine folk, og kan ikke annet enn å takke og være superfornøyd. Vanligvis bruker jeg egentlig bare billige maskaraer fra Cubus/H&M, fordi de funker helt greit. Det er derfor det er så greit å teste ut noen av de litt dyrere så jeg kan finne en favoritt. Har du prøvd noen av Lancome sine mascaraer? Har du en mascara å anbefale?

Kle deg smart

Publisert: 07.02.2012 @ 15:05 Kategori: Everyday Kommentarer: 3Hei cupcakes!

I og med at jeg har hatt matteprøve idag kom jeg på at det faktisk er mulig å kle seg smart. Det er ikke sikkert man blir smartere, men hvem som helst kan hvertfall se smartere ut. Jeg har noen små tips for å føle at man ser greit smart ut på 1-2-3. Først og fremst, dressjakken! Ta den frem når du ønsker å se sofistikert ut. Den er definitivt en sikker vinner på muntlige presentasjoner, hehe. Den hvite skjorten er super å ha under, da det gir den fine kragen som vi kan se på så mange i motebildet om dagen. Om du faktisk ønsker å gå 100% for nerde-looken (eventuelt sexy skolepike) må brillene også med. All min kjærlighet til den sofistikerte nerde-looken. Det er jo ingen ulempe å være smart, selv om jenter i alderen 12-14 ofte virker som de tror at det er søtt/kult å være dum. Hva synes du om denne looken? Så jeg smart ut? haha

Frihet

Publisert: 06.02.2012 @ 18:43 Kategori: Everyday Kommentarer: 2I dag fant jeg ut at jeg ikke hadde tid til noenting annet, fordi vi har matteprøve i morgen. Når man har en lærer som ikke følger opp det man gjør, ikke sjekker lekser, ikke følger med om man jobber og generelt ikke bryr seg så mye er det lite motivasjon som fører til godt arbeid. Det vil si at jeg trodde jeg hadde dårlig tid på å lære meg alt vi skal ha på prøven. Det viste seg heldigvis at jeg hadde litt mer kontroll enn jeg trodde, så jeg har god tid nå. Enten kan jeg lese engelsk bok, lese norsk bok eller se på frustrerte fruer. Får se hva det blir, hehe. Jeg håper på å komme litt sterkere tilbake her i morgen, har litt mye prøver og sånn fremover, men jeg skal prøve! ♥ LESE vs. SE FRUSTRERTE FRUER? (hehe)

Partypeople

Publisert: 05.02.2012 @ 21:04 Kategori: Everyday Kommentarer: 3Her er noen få bilder fra kvelden i går. De er lånt fra Maren og Thale, takk søte! Hadde det faktisk utrolig gøy, det var liksom ikke bare koselig. Ble kjent med fine jenter og hadde mye gøy med både dem og resten av gjengen. Håper på en lignende kveld snart, men nå er jeg helt slått ut av både jobb og festligheter på en helg så vi skrives imorgen. God natt dere fine!  ♥

Amour blanc

Publisert: 05.02.2012 @ 15:14 Kategori: Photo Kommentarer: 4


Me by Me

God morgen. Klokken min er ti på ti, og jeg er våken. Det er jeg normalt ikke på denne tiden så lenge det er helg, uansett om jeg jobber eller ikke. I går var en fin kveld med fine mennesker. Vi begynte som 14 jenter, som klarte å få taxiprisen ned i 500 kr fra byen til Andøya, så ble vi plutselig en del fler da vi ankom Andøya. Tok ingen bilder, fordi jeg turte ikke å ta med kameraet mitt på jobb for så å ta det med videre rundt omkring. Angående kamerainnstillingen min så kan jeg skrive et innlegg om det, til de som lurer på hvordan jeg fikk det til. Hva synes du om bildene over? Hadde du en vellykket kveld? Skrives når jeg kommer hjem fra jobb ♥

Bloggenuss

Publisert: 04.02.2012 @ 15:18 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

I går hadde jeg en herlig kveld med søte jenter hos Maren. Vi spiste, twitret og lo en del av diverse gøye ting som dukket opp mens vi så på det nye tv-programmet... The voice? Det var mange flinke og sånn, så det er jo litt gøy å se på selv om det å se på TV ikke er noe jeg pleier å gjøre, haha. Jeg hadde også besøk av min beste i verden, og det var så fantastisk fint å se henne igjen! I kveld skal jeg på en inflyttningsfest, så det blir nok dårlig med updates her, men dere kan ta en titt på innlegget under her, og kommer med noen meninger! Bloggenussss ♥♥ Har du sett på the voice? Hva synes du om chille-antrekket mitt? HEHE

10 ting jeg hater

Publisert: 03.02.2012 @ 15:51 Kategori: Everyday Kommentarer: 6

Haha, jeg digger å lese innlegg hvor folk skriver hva de hater. Det er så mye jeg kjenner meg igjen i, og så utrolig mye morsomt. Jeg er generelt ikke en person som har særlig mye i mot personer, synes det er unødvendig og ha drama og prøver så godt det lar seg gjøre å heller gi komplimenter, men noen ting jeg hater er:

1. Når jeg møter folk jeg har møtt X antall ganger før, og de nekter å si hei eller i det minste smile. Jeg er verdens mest fjerne menneske selv når jeg går i byen eller lignende, men når jeg ser at folk ser meg og jeg prøver meg på et smil.... Smil tilbake. 

2. Bussen. Den er alltid for sen eller for tidlig, lukter vondt og er stapp full med sure mennesker som heller foretrekker å slappe av med vesken sin i setet ved siden av fremfor å sitte med den gamle damen som så vidt kan gå.


3. Smatting. Det er ikke nødvendig å vise til hele selskapet hva du har i munnen til en hver tid, det går an å lukke munnen og holde maten for seg selv osv

4.Minusgrader og mørket vinteren tar med seg. Jeg blir så trøtt, når jeg blir trøtt blir jeg kald, så blir jeg trøttere og til slutt bare dør jeg.

5. Når jeg kommer på skolen og har farget håret gult, og alle sier at jeg er dritfin på håret og at jeg kler fargen dødsbra. Please.


Nevermind gammelt og forferdelig bilde

6. Å bli vekket når jeg har fri. Jeg velger selv å bruke helgen min på å sove, jeg er stor jente, jeg kan dermed ta ansvar for mitt eget søvnbehov. Ja, jeg trenger mer søvn og det gjør ingenting bedre når noen vekker meg tidlig!!!

7. Når folk legger til et nytt profilbilde, og får seg til å skrive noe så intelligent som "midlertidig" under. Herregud

8. Folk som ikke betaler tilbake. Ja, du lånte 30 kroner av meg for to uker siden, kan jeg få de? EEHHH, har de ikke nå....... Bare si at jeg aldri får de, så skal jeg aldri låne penger til deg igjen!

9. Folk som lyver. Hva i helvete er problemet? Hvis jeg liker deg så er det ikke på grunn av fantasiponnien og den oppdiktede kjæresten din med bil, båt og hytte på fjellet. Det er helt ok å fortelle sannheten, bedre å bli såret av sannheten enn å bli lykkelig av løgnen eller noe sånn? 

10. Edderkopper og andre småkryp. Dette burde stått høyere på lista, men har ikke helt rangert det i rekkefølge. Dette er det skumleste jeg kan komme på.

Er det noe du kjenner deg igjen i? Hva er det verste du vet/hva hater du? 

West Side

Publisert: 02.02.2012 @ 19:54 Kategori: Everyday Kommentarer: 2West side story var ganske bra, ble ikke helt overbevist om at handlingen var verdt å bruke tre timer på, synes kanskje det manglet litt passion. Fin opplevelse var det likevel, og siden jeg skal se den igjen om en uke får jeg håpe jeg får litt sterkere inntrykk. Alle synes det var fantastisk, og det er jo kjempebra. Bare synd jeg ikke klarer å holde fokuset helt 100% når jeg har sittet stille i mer enn 90 minutter. Har besøk av fine bestevenninna mi, og skal snart øve til prøve. Naturfagprøve er jo så utrolig gøy, og å bruke resten av kvelden på å øve er virkelig det jeg har aller mest lyst til! Snakkesss. Skal du se west side story? Liker du musikaler?

JonasB

Publisert: 02.02.2012 @ 13:31 Kategori: Everyday Kommentarer: 4Iii, det var så koselig i går. Jeg var jo som sagt på Kilden og så på West Side Story, men først var vi ute og spiste med jentene. Satt et par timer og hørte på noen jenter som er veldig forelsket, men det er jo sånn det skal være når man er med jentene. Jeg fikk også kjøpt meg noen klær, kan vise det senere. Jeg er så forelsket i den ene jakken at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre, må bare fikse litt på den først så skal dere få se.

Må også si gratulerer så mye til min kjære 'storesøster' Anette! Hun fyller 20 år idag. HURRA HURRA! Alt vi har vært gjennom er så utrolig bra, vi har laget så mange fine minner! Love You! ♥ Gratuler henne med dagen dere også?!

Hvit

Publisert: 01.02.2012 @ 15:18 Kategori: Photo Kommentarer: 4Klokken er rundt tolv, jeg sitter å hører på spansk gloser som blir uttalt rundt meg, men jeg tenker at jeg egentlig burde hørt på fransk. Hvorfor var jeg så dum, herregud. Jeg synes fransk var så utrolig stygt da jeg valgte språk, men nå synes jeg at det er så utrolig fint! Tok disse bildene i går, fant ut at vi hadde et nesten tomt rom i huset som egnet seg veldig bra til bilder. Lyset var så perfekt, og det var så hvitt, rent og herlig. Skulle bare ønske det skulle stå tomt så jeg kunne fått et stort speil til dansing og samtidig ha det stående til fine bilder og fint lys. I dag skal jeg til et av mine favorittsted her i byen. Kilden! Jeg har fått gratisbilletter til den nye forestillingen som settes opp, West side story. Gleder meg til å se den, selv om jeg skal se den igjen om nøyaktig en uke sammen med familien. Skrives seinere. Hva synes dere om bildene? Skal du se West Side Story? ♥

hits