Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: mars 2009

aprilsnarr og blogganbefaling

Publisert: 31.mar.2009 @ 19:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
I morgen er det 1. April som dere sikkert vet. Jeg må finne på noe å lure folk med. Jeg vet ikke hva, fordi tankene mine er ikke helt på 1. april for tiden. Hehe, tenker på ganske mye annet. Har i allefall hørt at min lille veninne Helene skal lure noen, og hun skal hjelpe meg med å finne på noe lure ting til å lure vennene mine med. :-)

For noen år siden fikk vi 5 kattunger 31. mars, og da jeg kom sjeleglad på skolen 1. april sa alle bare "aprilsnarr", det var ikke så gøy. Men da jeg kom med det 2. april også skjønte de at jeg ikke køddet. Det var jo selvfølgelig noen av de der "andre aprilsnarr" også. Men seriøst, 1. april = aprilsnarr! Så kan folk komme seg videre i livet, det er nok med en gang i året. ;-)

Nå har jeg sittet en stund og sett på videobloggene til NAS.BLOGG.NO - Sava, så vittig noen av de er!
Jeg anbefaler alle som ikke har tatt seg en tur innom han og ta seg en tur inn å se. Han har så mange bra meninger, pluss at han formidler dem med mange morsomme demonstrasjoner. Utrolig bra :-)
nas

Hva synes dere om NAS?

ha en strrrrrrrrålende dag videre ;-) BLOGGES

jeg har så mange bilder

Publisert: 30.mar.2009 @ 21:10 Kategori: Everyday Kommentarer: 2
Jeg har så sinnsykt mange bilder på pc'en min. Nærmere bestemt 4468 bilder. Riktig nok det er bilder fra slutten av 2007, frem til nå. Men allikevel, jeg har slettet ca 2000 stk. Nå sitter jeg og venter på at bildene skal flytte seg til en ekstern harddisc, som pappa har sine ting på. Det går så seint, jeg lover deg! Men 4,28 GB tar litt tid, jeg skjønner det..

Uansett. Vi har studenter på skolen nå, kun i matte og naturfag. Men iallefall, vi holder på å designe hversin mobiltelefon for Sony Ericsson. Ikke misforstå, det blir antakelig ikke noe av dem. Men det er for at alle skal ha en liten konkurranse om å lage den beste. Den som vinner.. næh, vet ikke helt om det, men alt er for gøy. :-)
Jeg synes det er ganske gøy, og det kommer kanskje et bilde av den greia jeg tegner, som jeg kaller en mobiltelefon. Etter trekningen, selvfølgelig. ;-)

Jeg har ikke særlig mye mer å blogge om idag. Kjedelige meg, eller hva?...

Har dere mange bilder på pc'n deres?
BLOGGES :-)

lkerhkjdas
snart ferdig! :-D

herlig dag og mulighet for tips?

Publisert: 29.mar.2009 @ 21:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Aaah, da er jeg hjemme fra en herlig tur ut med jentene. Fikk spist endel Idaho Pleasure, på Bakgården Både&. Det har vært en kjempe deilig dag, med sol i sommerbyen Kristiansand. Rikke og jeg ble kjørt til Andøya, og gjett hva. Vi fant ikke ut at Jannicke hadde flyttet før vi dingte på og en mann sto og klødde seg i hue i døra. Da ble det en halvtimes gåtur på oss. Så når vi kom til Jannicke i det nye huset så vi en film før vi løp til bussen, som kun Rikke og jeg hoppa på. Vi fant fort ut at vi kom litt tidlig til byen med den bussen, så vi labba de to-tre siste stoppene. Koselig :-)

Ettersom vi enda er noe småunger ble det til at  vi hadde spyttekonkurranse. Vi spyttet tyggiser på sånn lokk som går ned i kloakken (vi sto på ei bro). Dødsgøy, altså. Da vi kom til byen labbet vi rundt endel, opp og ned Markens ett par ganger. Som noen ferske turister i Kristiansand fikk jeg tatt noen bilder på hesten, kommer under. Dagen har vært topp. Jannicke, Malene, Hege, Rikke, Rebekka og Vilde lagde den bra! :-)
hey baby look at me im a blondie
Hey baby, look at me; I'm a blondie :-)

Så kommer det til delen med "mulighet for tips?"
Rikke og jeg har jo gjort endel tull mens vi har kjent hverandre. For to uker siden misfarget vi håret mitt(ikke med vilje), og i går vokset vi leggene. Dvs, jeg gjorde og Rikke hjalp.
Vi prøver altså ut nye ting, og nå har vi ingen idè om hva vi kan gjøre neste gang. Det blir om 3 uker, når Rikke kommer hjem fra Brasil. :-)

HAR DU NOEN TIPS TIL HVA VI KAN GJØRE? TRENGER IKKE Å VÆRE CRAZY, MEN DET ER OPP TIL DEG.
hvordan har dagen din vært?

BLOGGES. ;-*

ikke godt

Publisert: 28.mar.2009 @ 23:27 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 4
Jeg holder nå på å vokse leggene, og for å si det sånn; Det er helt j**&#g vondt noen steder. Spesielt på baksiden. Jeg gjorde det selv på det første benet, og halve det andre. Men så bestemte jeg meg for at jeg må prøve hvordan det føles når noen andre gjør det også. Tro det eller ei, men det var faktisk mindre vondt! Så her ligger jeg langflat på badegulvet til familien Topstad mens Rikke driver å smører på å drar av voks bak på leggene mine. Deilig. Eller, kanskje ikke...

Antakelig lurer du ikke på hvorfor ikke Rikke vokser sine legger, men det skal jeg fortelle deg. Hun feiga ut. Jeg hadde kjøpt voks, og alt var avtalt men lille Rikkemor syntes det gjorde så vondt på første forsøk at hun ikke turte mer. Menmen, neste gang blir hun med..(?) Jeg har brukt opp en hel boks, og det betyr vel at jeg har tatt endel mer enn jeg skulle. Det skulle holde til flere ganger, men neida. Neste gang blir det ny boks. :-)

Uinteressant innlegg, det er det sikkert. Men jeg ville bare få frem at det ikke er særlig godt å vokse leggene. Men uavhengig av smerten så anbefaler jeg det faktisk. Det funker iallefall ganske bra for meg.

leg wax, waxing legs at home, waxing hair removal
Det jeg holdt på med så noe mindre profesjonelt ut enn dette. Bare så du vet det :-)

Har du vokset leggene før? Synes du det var vondt?

blogges ;-)

bur dem inne på livstid

Publisert: 28.mar.2009 @ 17:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Jeg kaller denne saken bur dem inne på livstid. Fordi det hadde vært det beste. Det jeg snakker om er voldtektsmenn. Det er helt idiotisk at å ødelegge en person, for veldig lang tid gir kortere fengselsstraff enn å forfalske en femtilapp. Jeg kaller det sykt. En person som har blitt voldtatt blir ikke minst ødelagt invendig, men de blir ofte redde og reagerer på mange forskjellige måter. Noen tør ikke å være alene, noen tør ikke å gå utendørs og det finnes flere som får helt panikkannfall hvis noen er fysisk nær dem. Jeg har ikke gått gjennom noe sånt før. Men jeg har hørt utrolig masse om forskjellige ting, har blant annet lest en blogg. Det er ei jente som forteller om tiden etter hun ble voldtatt, og alt hun har gått gjennom rundt det. Jeg synes det er utrolig sterkt å lese, selvfølgelig. Men det er kjempebra at hun forteller folk om det, og at hun oppfordrer folk som har blitt voldtatt til å anmelde det. Det må jo være veldig vondt for henne, men jeg har stor respekt for at hun tør å stå frem og fortelle uansett.

Poenget mitt med å skrive om denne saken er at det er så utrolig kort fengsestraff. Det varierer jo hvor lange straffene er, men de er for korte. Jeg syns voldtektsmenn skulle bli buret inne på livstid, uten prøvetid eller noe. De ødelegger liv!

Det er alt jeg har å si om den saken, men hva synes dere?

En ting til. Noen synes kanskje jeg skriver for personlig, når jeg skriver om mine meninger osv. Men hvor gøy er det å lese en blogg om hva en person gjør hver dag, i detalj?

skriver jeg for personlig? vil du jeg skal skrive anderledes? :-P

VI BLOGGES :-*
neweestttttt
det nyeste bilde som finnes av meg. der er iallefall håret mitt. selvom ikke du kan se fargen. :-P

dette kjøpte jeg igår, nå er jeg fornøyd

Publisert: 27.mar.2009 @ 16:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
jeg har kjpt

:-D hva synes dere?

gitarprøve og shoppingklar

Publisert: 26.mar.2009 @ 15:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

I dag hadde vi gitarprøve på skolen. Det gikk ut på at vi var grupper på 6-9 stk og skulle velge en sang av de vi har lært, og få en valgt for oss. Vi valgte denne sangen. Jaja, ikke tro vi er så gode som de på filmen! Men iallefall, jeg fikk 5. Ble fornøyd med det + at jeg fikk 5 på en sånn lytteprøve vi hadde også :-) Fikk forresten 6 på en Engelsk-greie. Men det var bare noe enkelt, det var sånn verbgreie og det var mange som fikk 6 :-D 

I allefall, nå skal jeg snart ut med Tanta mi og shoppe litt. Jeg har ikke så særlig med penger, men det får bli litt window-shopping da. :-) Hihi, jeg er hvertfall shoppingklar, så det holder (a) Skriver nok senere eller imorgen om det ble noe shopping på meg. 

har dere hatt gitarprøve før? hvordan gikk det? :-)

blogges, da folkens 


det er så gøy med gitar :-)

me like

Publisert: 25.mar.2009 @ 15:55 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2
Subway Pants NOK 250, Vila - NELLY.COM
de her buksene er helt RÅ! jeg har så lyst på dem, at det er helt sykt! jeg fant dem på www.nelly.com - der har de så utrolig mye fint. når jeg får penger vet jeg i allefall hvor jeg skal shoppe! :-)

hva synes du om dem? har du noe som ligner kanskje? :-)

blond og stum

Publisert: 25.mar.2009 @ 14:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg kan begynne med å si at håret ble vellykket. I følge meg, hvertfall. :-) Jeg ble ganske blond, i forhold til det jeg var. Nå har jeg sånn lysblondt hår. Sånn ca som bildet under, bare at jeg har noen lysere og noen mørkere striper. Jeg ble fornøyd, og om du ikke liker det så kan du egentlig bare holde kjeft. :-) Jeg sa at jeg skulle legge inn bilde av håret mitt, hvis jeg ble fornøyd. Det ble jeg for så vidt, men jeg har ikke strøm på kameraet+ lader'n er borte, og webkameraet vil ikke funke. Men det kommer nok et bilde etterhvert som jeg får tatt. :-)

Stum.. Det var iallefall det jeg var i dag morges. Jeg kunne ikke snakke, så da pappa sa God Morgen og jeg skulle svare ble det bare hvisking. Så jeg gikk rundt å hvisket i et par timer. Folkene på skolen ble dødsirriterte, av at jeg gikk rundt å hvisket hele tiden. Henriette ble helt med, og jeg kan vel si at hun glemte at hun hadde stemme selv. Fordi hun drev å hvisket til læreren etter hun hadde snakket med meg ;-) hehe.

Idag skal jeg bare ta det rolig, slappe av på sofaen og prøve å bli frisk. Egentlig skulle jeg trent, men jeg orker ikke når jeg såvidt klarer å puste. :P

hvilken hårfarge har du, er det din naturlige farge? har du mistet stemmen noen gang?

BLOGGES, DA FOLKENS :*

prinsesse oransj-gul-hvit- hår blir kanskje prinsesse blondie?

Publisert: 24.mar.2009 @ 16:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
jeg håper virkelig jeg blir det, jeg blir helt gal av å se ut som selveste oransj-gul-hvit-hår. jeg syns det er så sykt flaut, vet ikke hvorfor. det er ikke mange som kommenterer det. men det finnes jo folk som sier noe annet enn det de mener, liksom.. jeg har iallefall tenkt meg til byen om en time ellerno, for å kjøpe hårfarge. deretter går turen til min tante, og veninnen hennes som skal hjelpe meg å farge det ehh, forhåpentligvis blondt? jeg håper virkelig det blir blond, og ikke gult/gulere. 

jeg skal blogge resultatet, og det blir nok bilde hvis jeg blir fornøyd. hvis ikkee... så kanskje ikke det blir bilde? men det får jeg se :-)

har du prøvd å bleke håret før? hvordan ble  det?

wish me luck, blogges 
fint eller hvasprsmltegn
fint, eller hva? :-)

ryddoman

Publisert: 23.mar.2009 @ 21:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
ja, du leste riktig. ryddoman, det er en sammenslåing av ordet rydde + narkoman. en sånn vil jeg bli. eller, ikke heeeelt ryddoman som jeg kaller det. men jeg tenker sånn som bare liker veldig godt å ha det ryddig, og starten på min karriere som ryddoman fant sted idag, da jeg ryddet rundt i huset. egentlig alle steder unntatt mitt rom, selvfølgelig :-) hihi.

jeg har fått kommentarer på det forrige innlegget mitt ang. ny pc, som jeg har sinnsykt lyst på! da har det vært anbefalinger av både acer og dell. men hva burde jeg ta? :D det trenger jeg virkelig hjelp til, så hvis du gidder; legg igjen en kommentar på hva du syntes er best, og det trenger ikke være dell eller acer :-)

og det er bare en helt uviktig ting jeg må si. jeg har så syke drømmer for tiden! :-P jeg drømte at mi søster var gravid, og ungen skulle hete harald (søs er 9 år!!) og dagen før drømte jeg at jeg var i et rom og det ble til en hoppeslott/sene og den snurret rundt og rundt mens jeg opptrådde. jeg aner ikke hva som skjer + at drømmene er med noe som skjer/har skjedd og det er mange ting i en drøm. jeg hopper liksom fra sted til sted, om dere skjønner....

hva slags pc'er anbefaler du? (bærbare)
har du drømt noe sykt i det siste, og hva kan drømmene bety?

BLOGGES


jeg har fått nok av HP

Publisert: 22.mar.2009 @ 21:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

jeg hadde skrevet et langt innlegg, dvs. jeg holdt på, med mitt streikende tastatur og klikkende data. plutselig forsvinner alt! dette har skjedd flere ganger, så nå er jeg lei!
Kill HP, Jeg vil ha ny data!

hvordan er din hp? vet du om noen anbefalte merker?

BLOGGES

mitt synspunkt av saken

Publisert: 21.mar.2009 @ 23:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Jeg har tenkt en del mer på saken som gjelder deling av klassene. Jeg har også fått høre at jeg kanskje burde utvide saken litt, og skrive mer om mitt synspunkt som elev. Det er jo ikke det letteste for oss som elever -jeg er en av de elevne som har byttet lærer hvert år i løpet av de siste fem-seks årene- og bytte klasser så ofte, og ikke minst lærere. Det er jo sånn med de fleste, at det du blir vant til er det beste for deg der og da, men det tar jo litt tid å venne seg til ting på den måten.

Jeg tenker på det om deling av klasser som unødvendig. Jeg vet at det kan finnes økonomiske løsninger som endrer saken, i den form av at ting blir endret - for noen, selvfølgelig. Det finnes for eksempel flere lærere som har utdanning innenfor fag de ikke underviser i, og lærerne kan vel brukes til det de er gode i? Eller hva? Det synes iallefall jeg.

En av mine lærere fortalte meg at noen av lærerne i dag får feil fokus på arbeidet sitt. Læreren min sa "Vi lærere får feil fokus når skolens budsjett blir kuttet så mye. Vi tenker bare på hvordan vi kan skaffe penger, ikke hvordan vi skal følge opp hver enkelt elev på best mulig måte." Det er jo faktisk sant. Greit nok, det kom fra en lærer, men vi elever merker det jo også. Spesielt nå som de må dele klassene som de fleste er kjempefornøyd med. Det er jo helt topp med klassene sånn som de er nå. Vi lærer mye bedre med kun 19-20 elever i klassen, faste lærere som følger oss opp og en fast "base". Tilhørighet.

Det å vite at vi hører til der, vi har den datamaskinen og det er han/hun som skal være læreren i den timen. Det mener jeg er det beste for oss elever. Jeg kunne jo skrive dette uten å ha prøvd noe annet, men på den forrige skolen jeg gikk på var det åpne landskap. Det var uvisshet om lærere og bråk/støy i hver time. Sekkene lå i en hylle midt i gangen, hvor folk labbet rundt hele dagen. De som gikk rundt i gangene lagde ikke bare støy, men det hendte jo at ting forsvant fra sekken og det var til og med så ille at noen tisset i drikkeflaskene til hverandre. Bare tanken gjør meg kvalm!

Det eneste jeg ønsker er å beholde klassene vi har nå, beholde tryggheten og tilhørigheten. Vi lærer så mye mer, og vi vet at det er mulighet og kutte ned budsjettet; om bare folk åpner øynene og ser mulighetene vi har.

jeg håper at vi kan beholde klassene våre, som vi trives så godt i.
caroline tellefsen

nytt design

Publisert: 21.mar.2009 @ 22:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
jeg har fått nytt design, i løpet av et par dager nå. jeg er fremdeles ikke helt ferdig, og jeg kommer nok til å endre mer og mer, ettehvert som jeg skjønner noe..

igjen fikk jeg hjelp av www.fixmeta.blogg.no - blant annet til å lage den borden du ser rundt selve bloggen (dvs. innleggene). Jeg har fått hjelp av han til headeren også, og han er absolutt den første jeg ville besøkt igjen hvis jeg skulle trenge mer hjelp med bloggen min. Han tar ting enkelt over msn, og han gjør det helt som du vil, så godt det går an! Han er utrolig hyggelig, og fikser det meste med blogg, tror jeg :-)

hva syntes dere om mitt nye design? hva kan jeg endre på, for å gjøre det bedre?

mine siste dager i bilder

Publisert: 21.mar.2009 @ 19:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
oooohjjjeeee 104oooohjjjeeee 145
Det er ikke lenge før sommeren kommer nå. :-)
oooohjjjeeee 098
to stk jenter på vei hjem fra musikal og en liten shopping :-D
oooohjjjeeee 118
en helt normal skoledag, med sommer i kristiansand
oooohjjjeeee 086oooohjjjeeee 092
helt normale er de, absolutt helt normale :D

oooohjjjeeee 147oooohjjjeeee 141
lillesøster og storesøster er sommerklare (L)
20090321 oooohjjjeeee
jeg, de siste dagene :-)

håper dere likte bildene. hvilke likte dere best? :-)

kommer nok noen innlegg som inneholder litt mer tekst i nær fremtid ;-)

musikal, hårfarge + aerobic

Publisert: 19.mar.2009 @ 20:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
som du sikkert skjønner på overskriften handler dette innlegget noe om en musikal! jeg har vært og sett Askepott, som er satt opp av kulturskolen, tror jeg det er :-) Det var en ok forestilling, men sangerne var helt sykt flinke! Sava, de var kjempeflinke! :)

samme dagen som jeg så musikalen (tirsdag) kjøpte jeg også en ny bikini på hennes&maurits og nye solbriller på accesorize og de var KNÆSJ rosa og blå på sidene :D jeg syns de var tøffe, men det er min smak! 

jeg må bare si at idag i gymmen hadde vi arobic, det var veldig gøy og ikke minst effektivt. jeg ble skikkelig varm av det, og det gjør det til en bra trening. digger å trene så hele kroppen blir utslitt, da får jeg iallefall noe igjen for  det! jeg elsker det :-) hvis noen har tips til trening, for mage, rygg, lår og rumpe må dere gjerne si fra? jeg trenger noe tips til en treningsplan til laget! :D

i går "farget" jeg forresten håret igjen. eller jeg stripet det, og for å si det sånn.. håret mitt er... mislykket :P jeg har iallefall lyst hår noen steder. (legg merke til noen steder) det er sykt stygt, og jeg håper at min mamma som jeg er så veldig glad i vil betale for at jeg skal gå til frisøren og rette det opp. det hadde vært, utrolig greit.
må ikke glemme å si at jeg har, dvs. anette har lagt sånn fransk manikyr på meg. det ble faktisk utrolig fint.

jeg har egentlig ikke så mye mer og skrive om, men jeg legger inn bilder fra de siste dagene i et innlegg i morgen tror jeg. BLOGGES

har du noen treningstips? gimme!? :-)

klassene må deles?

Publisert: 18.mar.2009 @ 11:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
nå er jeg i klassens-time. vi sitter å snakker om deling av klasser, for det har seg sånn at vår skole har et sinnsykt dårlig budsjett -eller vet ikke om det- men vi har vertfall gått i underskudd pga. vårt trinn. noe som gjør at våre klasser kanskje - nesten sikkert - må deles. det er det jo ingen som har lyst til, eller det vil si en klasse har lyst.

det som har kommet inn av forslag til muligheter er helt RÆVA! jeg kødder ikke, det har kommet inn forslag om å dele en av klassene i tre, ved hjelp av loddtrekning. jeg syns det suger, i og med at en av klassene faktisk har lyst!!!

jeg vil gjerne fortsette å ha fire klasser på trinnet vårt. vi har jo ikke lyst, verken elever eller lærere til å bytte klasser og lage dem til tre. :-( give us money!!!!

sorry for et helt unødvendig blogginnlegg, men det her suger virkelig.

hva synes dere? ville dere delt klassen deres i tre for å labbe inn i en annen klasse på trinnet?
BLOGGES ;*

hesrhg
klassen vår. jeg sitter helt foran i rosa :-)crazy beautiful, verdt å lese

Publisert: 17.mar.2009 @ 15:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 9
dette innlegget håper jeg går veldig inn på noen, fordi det jeg har tenkt å skrive om gikk veldig inn på meg.

jenta var bare fem år da helvete startet, hun hadde det ikke noe greit hjemme og var redd for noen familiemedlemmer. hun ble slått, og ville flytte til pappa. moren nektet. fra 5-7 klasse byttet hun skole gjentatte ganger pga mobbing. folk mobbet henne med at hun var emo, fordi hun klippet håret sitt kort. grunnen til at hun klippet håret sitt kort var at en gutt hadde dopet henne ned og misbrukt henne da hun gikk i 5 klasse?... han hadde filmet alt, så når hun våknet fra dopen og han hadde stukket av gråt hun over videofilmen og det som hadde skjedd.  jenta rømte hjemmefra, sov i markens i to døgn og opplevde rene helvete mens hun bare var ei lita jente. hun ble mobbet på flere av skolene hun kom på, men da hun endelig fikk seg to bestevenner, ting begynte å bli bra -og ei som hun kunne si alt til, flyttet hennes bestebestebesteveninne i hele verden fra henne. så der satt hun igjen på skolen, med en bestevenn igjen. bestevennen hennes ble fort noe mer, de ble sammen og da han gjorde det slutt satt hun igjen både sinna og lei seg. det viste seg at han likte veninna hennes, og de begynte å krangle, han kalte henne stygge ting og helvete var løs igjen. hun ble den jenta som sloss. jenta får dårlig samvittighet av at folk som ser på henne ikke smiler. hver gang hun så vennene til gutten, de guttene hun pleide å klemme og hadde det gøy med; ble hun lei seg. før masse av dette jeg har skrevet nå skjedde dopet hun seg, og hadde det ikke greit i det hele tatt. da hun gikk i 3-4 klasse prøvde hun å kjøpe vennene sine, og det funket. hun ga bort alt de spurte om, men i 5. klasse snudde de ryggen til og begynte mobbingen.
jenta vil sikkert av noen bli dømt som gal. men hun valgte ikke dette livet selv, foreldrene ødela for henne. og vennene hennes, jeg skal ikke skylde på dem. for jeg vet ikke alt, men av det jeg hørte av historien hennes var det foreldrene og hennes beste venner som snudde ryggen til, og ødela barndommen hennes.

den jenta jeg snakker om har ikke fortjent en ting av det som har skjedd. så søt, og nydelig denne jenta er; hun fortjener ingenting sånn! ingen fortjener det. jeg håper at alle som har lest dette innlegget legger igjen en kommentar som støtte til denne jenta, og alle andre som har det på den måten. fordi historien er sann, og hvis folk kunne åpne øyene litt mer for omverdenen, hadde jenta kanskje sluppet å leve barndommen sin på den måten.

takk for at du har lest, jeg håper det gikk inn på deg!
CAROLINE.

tillatelse

Publisert: 16.mar.2009 @ 23:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
jeg har skrevet et innlegg, som jeg hadde definert som interessant hvis jeg hadde lest det på en annens blogg. men jeg må få tillatelse til å publisere det, så om jeg gjør det kommer det et innlegg i løpet av morgendagen som virkelig er verdt å lese. får jeg ikke tillatelse, må jeg vel finne på noe bedre å skrive om :-)


håper dere har hatt en fin kveld til nå, fordi det har iallefall jeg. trening, dusj og data! bra kveld! :D
hvordan ser en vanlig mandag ut for deg? trener du også på mandager, hvis ja- hva?

blogges, søtiser

dresses

Publisert: 15.mar.2009 @ 19:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Unnskyld for lite blogging, men saken er enkel; jeg har ikke hatt noe å skrive om..
Har vært med Rikke denne helgen og igår var vi på Big Horn Steak House med min familie, fordi min kjære farmor fylte 57 år på fredag. :-)

Jeg så på et sånn "fashion spring 09" - program på torsdag, og jeg har letet og letet etter en fantastisk fin kjole som jeg så på det moteshowet. designeren var en veldig flink en som heter Zac Posen! han har designet masse fine ting!
bla. disse fantastisk fine kjolene! :-) har valgt noen rosa, selvfølgelig.
zac posen kjolezzzzzacposen
digg kjoleeeeee

jeg synes alle var kjempe fine/tøffe :-) kunne gjerne hatt en av dem.
hva synes dere? kunne dere likt å ha en av dem? hvilken?

gå å lek i trafikken

Publisert: 13.mar.2009 @ 23:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
TIL RASISTER!,
jeg syntes det er så sinnsykt respektløst å rakke ned på folk som er av annen rase, du kan tenke på det på to måter;
en - at du er nasjonalist og syntes det er urettferdig at andre skal bo i "ditt" land.
to - du rett og slett bare hater alle som har en annen religion eller har en annen hudfarge enn deg.
og vet dere noe? jeg syntes begge deler er like respektløst. herregud, tenk hvordan det hadde vært hvis du hadde begynt på en ny skole som 90% hadde en annen religion eller hudfarge enn deg, så ble du mobbet til tusen fordi du ikke var som dem. du var enn annen rase, og det hadde du blitt diskriminert og mobbet for! jeg tror ikke du tør å tenke på hvordan du hadde følt deg da. du hadde sikkert følt deg som den største outsideren i verden og syntes SÅÅÅÅ synd på deg selv. men skal jeg si deg noe? jeg kunne ikke brydd meg mindre om deres følelser der og da. dere som er rasister, og har ødelagt selvfølelsen til noen som ikke er som dere; det er dere som fortjener det!

jeg hater rasister, og jeg er ikke på noen måte imot utlendinger eller folk med enn annen religion. jeg syntes alle skulle være stolte over hvem de er! de som ikke tillater folk å være det, kan for min del gjerne gå å leke i trafikken.

hva syntes dere? er det greit å være rasist, eller er dere på en eller annen måte enig med meg?
jeg har virkelig interesse for å høre andres meninger rundt dette, det hadde vært veldig fint å få vite om:-)


blogges, folkens

"bleke"-resultat...

Publisert: 13.mar.2009 @ 23:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hallo søøtiser :-)
Jeg har prøvd det der griset, som jeg kalte bleking. men neida, det ble ikke så vellykket som jeg hadde håpt, jeg hadde et lite håp om at det skulle bli lysere men det eneste det resulterte i var littegrann lysere i tuppene. Noen sier det funker bedre å ta det flere ganger, men vet du noe? Da tror jeg heller jeg kjøper en vanlig stripe/farge ting på hennes som faktisk anbefales av min frisør. Det koster vel 50-100 kr, og da er du garantert resultat! :-) Mulig jeg skal ha en sånn imorgen, fordi jeg er virkelig oppsatt på å få farga/stripa håret. Jeg vil egentlig ha det sånn kastanjebrunt, men det gidder jeg ikke pga det blir så masse ettervekst ogsånn. Blir nok noen lyse striper ellernoe..

No offence til Nora Alba, fordi det der farge/bleke tingen funker for henne, og det var en helt genial idè! Men det funker nok bedre for andre enn for meg, med mitt hår på sitt aller mørkeste for tiden :-)
gidder ikke å legge inn bilde av det, fordi det er ca samme som alle andre bilder av meg. bortsett fra litt lysere helt i tuppene.

Nå blir det vel chilling, bokstavelig talt i hele kveld. Fordi Vilde er litt slakk allerede, og Rikke ser på noe på tv og spiser chips. :-)

Ha en DEILIG kveld, folkens. Fordi det skal iallefall vi :-D

nora albas naturlige bleking + bilder

Publisert: 13.mar.2009 @ 18:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
http://noraalba.wordpress.com/2009/02/10/naturlig-bleking-2/#comments , her er linken til Nora Albas naturlige bleking som jeg skal prøve ut senere idag :-)

img0396
Helene, Caroline, Ane nerder spansk :* Fordi vi elsker spansk. NÆT.

img0414img0411
Fotballtrening er alltid moroooo :D (unnskyld mitt dårlige iPhone-kamera)

img0421
stirrekonkurranse. lise-mette, ane og sara tok tigerbalsam under øyene, men da det ikke svei nok tok de en stirrekonkurranse også for å begynne å grine. det skal ikke være lett?! :D

img0432
jeg har fått øyebetennelse, å det klør og er sykt vondt. HAHA
& TAKK TIL MIN RLE-LÆRER SOM HAR GITT MEG TO SEKSERE I DET SISTE! :-)

ellers kommer det et lite resultat fra naturlig bleking-testingen min senere i kveld .
BLOGGES :-)

iskalde greier

Publisert: 12.mar.2009 @ 13:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
hallo :-) nå har jeg vært på tur i skogen, i snø og rein. det var dødskaldt, og kjedelig. men det fikk ikke læreren vite, jeg vil ha god karakter i gym, så da er det BRA innstilling som gjelder :-) Hehe.
idag blir det vel en varm dusj og noe rydding når jeg  kommer hjem, deilig. (ikke det siste xD)

gleder meg til morgendagen, da blir det naturlig bleking av håret og ansiktsmaske + overnatting hos Rikke!
www.noraalba.wordpress.com - her finner du den geniale oppskriften på naturlig bleiking.
blogger resultatet imorgen :-) kos dere, i inneværet! :D

finvær, krem og trengende hjelp

Publisert: 11.mar.2009 @ 15:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HEI DERE :-)

i dag har det vært så SYKT fint vær i Kristiansand! Det virker skikkelig som det er sommer nå, hvis jeg sitter å ser ut er det prikk likt som midt i juli! :-) Deilig.


det har vært så utrolig deilig og bare kunne kjenne sola varme mot ryggen :-)

jeg har fått en ny krem, som utrolig nok var veldig deilig å bruke. Spenol, heter den. Tviler på den er særlig dyr, men fikk den da ;-) Det er en krem som ikke tørker ut huden på noen måte. Anbefaler å prøve den, kan brukes bare til å "beskytte" mot tørr hud. :-)HJELP! er det noen som vet hvordan jeg kan få stilt bildene på siden av teksten på bloggen? hvis det - hjelp meg? :-)
(legger bilde under, så kan dere se hva jeg mener. får det til i word)
bloggpiiics


blogges :-))))
det kommer nok et innlegg til idag. noe dere vil ha tips om? noe jeg skal skrive om?pictures

Publisert: 10.mar.2009 @ 16:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

i dag har jeg sett en rå, liten ting! mini-iphone. den var sinnsykt liten, og utrolig tøff! sammenligna med min, så jo min dødsstor ut! det som var litt dumt var at den var så liten at det ble stress å bruke den. og touchen var dårligere. men for en kul iPhone! :-)
(hånden min er ikke stor, se hvor liten den er! jeg leste på nettet at den kun er 7 cm "høy" ;D)

bloggggggg og littsnn 012bloggggggg og littsnn 013Lise-Mette har stått slalom i vinterferien, som du sikkert kan se? haha :-)
bloggggggg og littsnn 006


...men er du gal, hun får ikke ha krykkene alene!

bloggggggg og littsnn 007bloggggggg og littsnn 009
jeg hadde litt vanskeligheter for å velge hvilket ben jeg hadde skadet.. men du ser jo tydelig hvilket som er skadet på begge bildene :-) hehe.

hva synes dere om bildene? bør jeg ha flere innlegg med flere bilder sammen?

i'm new

Publisert: 09.mar.2009 @ 20:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
jeg er helt ny som blogger og har gjerne lyst til å lykkes med å få lesere og kommentarer! jeg har blogget litt om nyheter, litt om meninger og litt om ting jeg har gjort. jeg har jo lest endel av de der fashion-bloggene. men det blir vel litt teit å legge ut outfit of the day - bilder med en gang jeg har begynt å blogge? eller hva syntes dere?

er det noen; bloggere eller ikke? som har noen tips til hva som er interessant å lese om, hva som kan gi et høyere lesertall og få folk til å kommentere?

det er ikke gøy å blogge uten å få kommentarer, det kan vel folk forstå?! så kommenter :-)
det kommer til å komme litt mer meningsfulle innlegg enn dette, men måtte bare poengtere det.

Har du blogg? Hva blogger du om?

brenning av hijab

Publisert: 09.mar.2009 @ 17:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

saken er jo at noen føler seg undertrykket og ikke har lyst til å gå med hijab! selvfølgelig får de damene som føler seg undertrykket masse pes med folk som støtter dem og folk som er imot dem. det er urettferdig. dette er min mening, og det trenger ikke å påvirke noen andres meninger.

jeg leste en sak om at en muslimsk dame, med navn Sara Azmeh Rasmussen i går (8. mars - kvinnedagen) brant sin hijab. Dette ble så dårlig mottatt at folk kastet snøballer, det rettere sagt haglet snøballer mot henne! Hun forteller at hun var forberedt på mye verre ting, da hun bestemte seg for å brenne hijaben.

Selvfølgelig, jeg hadde jo ikke blitt særlig glad om noen hadde brent det Norske flagget. Ikke fordi jeg er så sinnsykt nasjonalist, og jeg er heller ikke på noen måte rasist. Men jeg syntes ikke det er rett, fordi det å bo i Norge og følge Norsk lov er ingen undertrykkelse. Men derimot at muslimske kvinner må gå med hijab, er en undertrykkelse! Det å bli tvunget til å gå med et klesplagg, for å ikke vise håret eller på noen måte være i kontakt med andre menn enn sin ektemann er en undertrykkelse!

Det å være muslim burde være en stolthet, akkurat som at noen er stolte over andre religioner, som Kristendommen. Jeg har hørt om mange kristne som er direkte stolte over at det er det. Jeg syntes at en muslimsk kvinne skal ha muligheten til å føle på samme måte, uten å bli undertrykt i den form at hun ikke selv kan bestemme hva slags klær hun skal gå med eller folk hun skal snakke med.

Så jeg støtter Sara Azmeh Rasmussen fullt ut, når det gjelder brenningen av hijaben hennes. Jeg håper at flere tør å stå frem etter hun gjorde det!

Hva syntes dere om dette, er dere for eller imot brenningen av Hijab?

blogging er in

Publisert: 09.mar.2009 @ 16:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
ja, det er jo det! jeg mener, jeg lagde blogg for en uke siden fordi jeg faktisk har lest blogger, og syntes det var ganske gøy.. jeg fikk mye "inspirasjon" til å lage en blogg pga. det. men blogging er jo ikke som nettby eller facebook, det er jo som en elektronisk dagbok, hvor du skriver dine meninger og "viser hvem du er" til andre mennesker.

jeg syntes det er så teit med de som lager en blogg, fordi alle vennene har blogg. og når bloggen er opprettet sitter de og undrer seg over hva er egentlig en blogg? hva skal jeg ha på den? hmmm... etterhvert, da de ikke kommer opp med en bedre idè blir det DAGEN IDAG, eller SKOLEDAGEN MIN som blir overskriftene på 9 av 10 innlegg.

noen syntes sikker dette innlegget er helt unødvendig, og det er det vel forsåvidt. jeg ville bare si det, hvis jeg skal lese noen blogger må det stå om flere ting enn dagen idag. og det er jeg helt sikker på at noen andre også syntes, fordi det er vel ikke like morsomt å lese en blogg som det stortsett står det samme på hver dag?

jeg vet ikke om jeg er en god blogger selv? jeg begynte nettopp, og er sikkert ikke så god. men jeg håper jo på å bli en bedre blogger med tiden. :-)
blllllllllloooooogggggggpiccHVA SYNTES DU EN BRA BLOGG MÅ INNEHOLDE? HVA KAN JEG GJØRE FOR AT BLOGGEN MIN SKAL BLI LIKT? :-)

blogges senere :D

tegne på t-skjorter?

Publisert: 08.mar.2009 @ 19:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
jeg har vært inne på noen som har tegnet på t-skjorter, og syntes noen lager mye tøft. men det som er problemet er at jeg ikke husker hva adressene til sidene er. er det noen som enten tegner på t-skjorter selv, eller vet om noen som gjør det?

Hvis du vet om, eller tegner på t-skjorter må du gjerne kommentere! Jeg er interessert i å kjøpe :-)

kondis

Publisert: 08.mar.2009 @ 19:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
i forrige innlegg sa jeg at dere gjerne må stille spørsmål så skal jeg svare på dem i innlegg etterhvert, jeg fikk inn et spørsmål ang. kondis som jeg tenkte jeg skulle svare på nå! :-)

Har du god eller dårlig kondis? Og hva kan man gjøre for å få bedre kondis?
1.
Jeg skal ikke skryte av at jeg har god kondis, for det har jeg ikke. men jeg holder ut på fotballtreningene, og klarer meg stortsett fint, takket være jogging & intervalltreningene med fotballlaget. :-)

2. Dette spørsmålet er jo et relevant spørsmål, med tanke på at det er mange som vil bedre formen og få opp kondisen før sommerferien. Mitt tips til å få opp kondisen er;

Ta deg en joggetur en gang i uka eller oftere. Da bør du jogge minimum 10 minutter, før du tar en kort pause, deretter bør du ta en intervalltrening for deg selv, eller sammen med den du jogger med. Intervalltreningen bør vare fra 10-20minutter, og kan gjerne være veldig tung/hard. Når du er ferdig med intervalltreningen kan du jogge sent tilbake.

LYKKE TIL :-)

Har du noen tips til kondistrening? Vet du hva intervalltrening er, eller vil noen ha et innlegg om det?

snakkes?

Publisert: 07.mar.2009 @ 21:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
jeg fikk noen spørsmål i innlegget under,  så tenkte jeg skulle svare på dem ;)

Hva gjør du på en dag som dette?
På lørdager pleier jeg å gå til byen med noen venner, shoppe litt og kanskje overnatte med noen venner. Men nå som ingen er hjemme har jeg tatt meg en dusj, blogget litt og sett på tv.

Hva ser du på tv ikveld?
jeg ser stortsett på det som går, idag har jeg ikke sett så mye tv men så litt på "hjelp, jeg er med i et japansk gameshow" da det gikk.

kanskje ikke de mest interessante svar eller spørsmål å svare på. men hvis noen har lyst;
KOM GJERNE MED SPØRSMÅL! de kommer på bloggen som innlegg med svar, etterhvert! :-)

blogges? snakkes? :-D

ida wulff

Publisert: 07.mar.2009 @ 20:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 12
ida wulff er en kongeblogger! hun skriver veldig bra, jeg skjønner ikke hvordan det er mulig. hun har så mange lesere, og får så mye kommentarer at det er sykt. men hun fortjener det virkelig, du skulle bare visst! jeg syns hun er en av få bloggere som fortjener å tjene penger på blogginga si. nr 1 på topplistene, er hun og det er forståelig. hun hadde i alle fall fått min stemme hvis man kunne stemt på beste blogger! :D

- besøk henne hvis ikke du har sett bloggen hennes. www.caffelatte.blogg.no

idawulff


følger du med på noen blogger? hva synes du om Ida Wulff?

hjelp, jeg er med i et japansk gameshow

Publisert: 07.mar.2009 @ 20:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

det er oppskrytt til tusen! det er jo ikke så morsomt, folk driver å snakker om at "det derre japansk gameshow er sååååå braaa!!!" jeg syns det blir for dumt, det er ikke veldig morsomt. syntes heller wipeout som går på TV NORGE, mandager 21.30 er mye bedre!

hva syns dere? wipeout eller japansk gameshow?

kortreist paradis?

Publisert: 07.mar.2009 @ 19:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
jeg er endelig hjemme fra Bortelid, har savnet senga og ikke minst dusjen! :D det var så deilig å komme hjem til dusjen! jeg var i bakken i dag og igår, å det gikk vel egentlig ganske bra? jeg har lært meg å svinge tåsving, kan ikke kalle meg verdensmester enda, men jeg har i det minste øvd masse på svinginga mi! :) jeg har iallefall kost meg masse, på hytta og i bakken. hadde to HARDE tryninger i T-trekket, haha! jeg sto sammen med pappa så den ene gangen dro jeg med trekket ned i et "hull" på siden, fordi bakken var så skrå og da trynte både jeg og pappa og begge slo seg, jeg hang etter trekket og mistet sko og brett, hehe. så andre gangen hang jeg etter igjen :P men jeg lever jo,så det kan ikke ha vært ille! det var så deilig å stå på bortelid, jeg liker det bedre enn Hovden - bortsett fra at trekkene på Bortelid suger hardt iforhold til Hovden! jeg vil kalle det et kortreist paradis, ettersom det er så sinnsykt deilig å renne der og det bare tar 1,5 timer å kjøre dit! :D

Hva liker du best? Bortelid eller Hovden?

(slenger inn noen bilder fra turen etterhvert) 

BLOGGES :D

ready, set, go

Publisert: 05.mar.2009 @ 16:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
ja, da er jeg pakket og klar til å reise. nå blir det Bortelid frem til lørdag kveld eller søndag. gleder meg ganske mye til å renne, skal få øvd meg ordentlig nå! :) hehehe. jeg kommer til å blogge igjen med en gang jeg kommer hjem! men har lite tro på internett på Bortelid :P blogges!

ny header

Publisert: 04.mar.2009 @ 21:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
jeg har fått hjelp til ny header, jeg syns den var veldig tøff :-) www.fixmeta.blogg.no , veldig flink til sånn headere! hvis noen skal ha ny header bør dere besøke den bloggen og spørre om hjelp. sa liksom bare sånn ca hva jeg ville ha, så fikk jeg den! veldig fornøyd med den! :D tusen takk til fixmeta!

klar for fjellet

Publisert: 04.mar.2009 @ 21:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
nå er jeg klar for bortelid, riktignok jeg har ikke pakket. men brettet er nyfoliert, og det ble sykt tøft syns jeg (Y)
brettet er bare sånn nybegynner brett, i og med at jeg er nybegynner. det er ikke noe merke ellerno heller. men jeg syns det er tøft nå, skulle sett før, da var det helt det motsatte! pappa er snill altså :-)

hva syntes du? ble det ikke tøft? :D

dgvyjeiw 008

klokke?

Publisert: 04.mar.2009 @ 20:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
ja, du leste rett! klokke... hvorfor skulle jeg bry meg? jo, klokker er blitt ganske in igjen, eller for å si det sånn. det er visst nok ingenting som er in lengre, fordi alle skal ha sin egen stil.. blablabla. men det er jo fremdeles noen som følger moten, jeg prøver å ha min egen stil så godt jeg kan og kjøper det jeg liker! selv har jeg to klokker. legger inn bilde under. :-)

har du klokke(r) og følger du moten, eller har du din egen stil?


e070518blackfun
denne er ikke noe merke, men den koster 329,- på www.motehus.nonixon vega, den koster 949,- på "skatebutikker" bl.a. Swag og Robins Hood

sommer

Publisert: 04.mar.2009 @ 19:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
ah, jeg gleder meg så sykt masse til sommeren! det har vært en fin vinter, til nå. men jeg begynner å bli ganske lei av snø, slaps og surt vær! dette været gjør vel alle en smule surere enn om sola hadde skint? jeg skal opp på bortelid i morgen og stå snowboard (prøve å stå, i det minste. hehe), men når jeg kommer hjem har jeg store forhåpninger til bar bakke og knall sol! (#)

jeg skulle ønske det kunne vært sommer hele året her i Kristiansad, så kunne vi dratt opp på Hovden, Bortelid, Gautefall osv. hvis vi ville ha litt vinter en helg. for hva er vel deiligere enn sommeren; ligge på stranda, spise vannmelon, bade i sjøen, kjøre båt og hoppe i bølger, sole seg i varmen, bruke sommerklær og solbriller. ikke vet jeg, jeg syns iallefall at sommeren er best!

liker du sommer, eller foretrekke du vinteren?

dette bildet gav meg en deilig følelse av sommeren! fant det på google. :-)
sommer kristiansand

hårspray, lader og ny cardigan

Publisert: 04.mar.2009 @ 16:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
jeg har vært i byen med Rikke idag, det var veldig koselig. kjøpte en ny cardigan som jeg hadde lyst på :D
laderen funket veldig bra, det var DIGG å få en ny, fordi den forrige funket ikke uten at jeg snudde på ledningene og strakk ledningen osv. det var noe som var galt med den! men nå har jeg fått kjøpt den orginale, den anbefales til alle som trenger ny lader til iphone/ipod. koster 249,- på pippin.

hårsprayen jeg kjøpte igår, den var sikkert bra. hehe, poenget var jo at den beskytter mot varmen fra rettetang! det trengte jeg virkelig, ettersom jeg bruker rettetanga veldig ofte. den luktet sinnsykt godt, å da mener jeg sinnsykt!!
jeg syntes det var litt kjipt med tanke på pris, jeg betalte 210 kr for den. det som var kjipt var at jeg fikk høre om noen som kjøpte den for 50 kr, og den kostet 129 på nettet. så ikke kjøp varmebeskyttende på frisøren, da blir det billigere på internett! :-)

slenger inn et bilde av hårsprayen, så kan dere se hvilken jeg mener!

 

home and away

Publisert: 04.mar.2009 @ 16:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

home and away er desidert min favoritt på tv'en for tiden. det har vel egentlig vært det en stund nå og jeg får det med meg så ofte som mulig! home and away er det programmet som jeg løper hjem fra skolen for å se, og funker ikke tv'en da, blir iallefall ikke jeg glad ;)

har du et favoritt-program? :D

det er så deilig med vinterferie <3

Publisert: 04.mar.2009 @ 02:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
klokka er fem på to, og jeg har ikke noe bedre å gjøre enn å skrive et innlegg på bloggen (A) hehe..

jeg kom på at jeg har ferie, og det er så sykt deilig. no offence, skolen er ikke ille. jeg har jo greie karakterer, så da holder mamsen & papsen seg glade! men sånn heilt seriøst, jeg har ikke tenkt på skolen (utenom i dette innlegget) siden det minuttet jeg gikk ut av skolegården og var helt klar for ferie. følte det første halvåret gikk så sinnsykt fort, men de to månedene jeg har gått siden jul eller når det var, har gått ssssssaaaaaaaaaaakte!

er det noen som er enig i at ferie er digg, eller? :D

meg, caroline tellefsen

Publisert: 04.mar.2009 @ 00:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

hei, jeg heter caroline tellefsen for dere som ikke visste det :) jeg er 13 år og kommer fra kristiansand. på fritia spiller jeg fotball. vet ikke hva mer jeg kan skrive, men da vet dere iallefall litt. slenger inn et bilde under her.
BLOGGES! :D


kdshk

hjemme-spa

Publisert: 03.mar.2009 @ 23:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

i dag blir det overnatting hos rikke, det blir koselig. vi lurte på å ha et hjemme-spa, det sto sånn tips i cosmopolitan om sånn ting du kunne slenge oppi å mikse sammen noe greier til hjemme-spa. men for å si det sånn, det gikk rett i dass. hvis noen har noen tips, som funker må dere gi beskjed? da kan det jo kanskje være meg og rikke tar en overnatting til (A)

dagen i dag

Publisert: 03.mar.2009 @ 22:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
dagen i dag har egentlig vært ganske deilig, sto opp og tok meg en dusj. søs kom ned og vi stelte oss og snakka litt. så tok jeg bussen (så feil på bussplanen så kom forsent -.-' men heldigvis kom det en annen buss på andre siden av veien), møtte rikke, malene, kristoffer og en hel gjeng på mcdonalds. vi ble vel 14 stk, totalt. koselig med masse folk! så jeg fikk kjøpt meg en ny lader til iphone, det blir digg å få lada den uten masse stress! og en varmebeskyttende hårspray fra merket catwalk ellernoe. så var det litt hva skal jeg si.. henging? på sandens før vi gikk for å se den der vinterlyd-konserten. karpe diem og sara og arash var de desidert beste! så fikk vi vel med oss den største karpe diem-fan'en i byen. crazy er mellomnavnet! xD det har vært en utrolig koselig dag! men nå får jeg vel sjekke ut om laderen virker, og hårsprayen blir tatt i bruk i morgen tidlig. BLOGGES :D

ny blogg

Publisert: 03.mar.2009 @ 22:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
okei, dette er min nye blogg. eller for å si det sånn, jeg har ikke blogga før. så håper det blir bra. har lest endel blogger, og syntes det virker litt funnyyy å blogge :D så da prøver jeg meg. uansett, velkommen til bloggen min :)
hits