Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: mars 2010

I'll be missing you!

Publisert: 26.mar.2010 @ 22:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Jeg drar bort en liten periode. Da blir jeg datafri og bloggfri, så jeg kommer tilbake i slutten eller etter påsken! Ha en fantastisk påske, uansett om dere skal på fjellet, til utlandet eller være hjemme! :-)

eyes, lips, hair, face, me

Publisert: 24.mar.2010 @ 15:12 Kategori: Photo Kommentarer: 6

Din mening?

forandring

Publisert: 23.mar.2010 @ 22:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Sommer 2008

Vinter 2009. Le av meg, vær så snill. Huff!Vår 2010.

Har jeg forandret meg? Kommuneblondt vs Lysblondt?

bortelid today

Publisert: 22.mar.2010 @ 18:08 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Noen bilder fra dagen. Koselig dag, med noen få unntak! Noen bør virkelig holde fingrene av fatet. Forteller senere. Blogges, folkens! ;*

Tid for helgas siste høydepunkt

Publisert: 21.mar.2010 @ 17:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Sorry! Har ikke fått blogget Hele helgen. Det har gått i ett med bursdag, jobb, buss osv. Men mye koselig. Kjenner at jeg er kjempesliten i kropp og hode. Men nå er det snart tid for helgas siste høydepunkt. Jeg skal nemlig synge for endel folk et sted, så det blir spennende(?). blogger når jeg kommer hjem. Jeg setter stor pris på leserne og kommentarene som kommer inn, bare så dere vet det!<3 ønsk meg lykke til forresten!!!

camping på fortauet

Publisert: 17.mar.2010 @ 19:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Dagens koseligste ting må ha vært i de 1,5 timene jeg satt på en benk, spiste Dots med melk, frøys på beina og snakket med Adrian. Adrian og jeg ble egentlig kjent for en god stund siden, men det var ikke før konfturen at vi fikk skikkelig god kontakt. Sånn var det egentlig med noen fler, men Adrian er nok den jeg har best kontakt med av dem nå. Til alle single jenter der ute: Adrian er great! Han har den perfekte personligheten. Mail meg om dere vil få til et treff! :-D


Nå får jeg besøk av Arild. Og mens jeg venter skal jeg drikke en deilig kakao som jeg har laget meg. Prøvde å få tatt et par bilder til dere men resultatet ble ikke bedre enn dette:

Ja, det er speilrefleks kamera. Noen som vet hvordan man fokuserer med Canon Eos 300d?

Mobilblogg: Hey! Det blir en del mobilblogging nå som dere merker. Takk for tipset om kløpinne men d

Publisert: 16.mar.2010 @ 19:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
280160-1-1268764185424.jpg
Mobilblogg: Hey! Det blir en del mobilblogging nå som dere merker. Takk for tipset om kløpinne men det leste jeg litt sent- husker det til neste gang! Men her får dere se resultatet i litt dårlig kvalitet, så skal jeg heller fikse bedre bilder i morgen eller noe. Må få svart på som. runden også, så det blir spennende. :-) hva synes dere om resultatet?

Mobilblogger direkte fra frisørstolen. Har i noe greier i håret som klør så villt at jeg nesten kunn

Publisert: 16.mar.2010 @ 15:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
280160-1-1268749764445.jpg
Mobilblogger direkte fra frisørstolen. Har i noe greier i håret som klør så villt at jeg nesten kunne lugga og klødd av meg hodet. Gleder meg til å få det ut!! Vil dere se resultat senere? :-) 

Dataen streiker selvfølgelig idag. Men vad tycks? Hentet en stor pakke fra Nelly idag. Hadde bare be

Publisert: 15.mar.2010 @ 15:56 Kategori: Outfits Kommentarer: 5
280160-1-1268665000479.jpg
Dataen streiker selvfølgelig idag. Men vad tycks? Hentet en stor pakke fra Nelly idag. Hadde bare bestilt tre ting men sko tar plass! :-)

snikksnakk

Publisert: 14.mar.2010 @ 20:57 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

Hey cupcakes. Herlig normal start på et innlegg, men er litt i cupcake-mood, så sånn ble det. Det overrasket meg virkelig da jeg tok turen innom statistikken og fant ut at over halvparten av leserne mine har vært innom og sjekket på tross av innlegget jeg skrev da jeg kom til mamma. Men nå er jeg hjemme, og gleder meg til å starte å videoblogge spørsmålsrunden. Det kommer nok litt etterhvert, med tanke på at denne uka blir seende ganske hekisk ut. Men det går bra, det er bare å gjøre det beste ut av det! Totalt kom det inn 129 (?) spørsmål, og jeg skal ta meg tid til å svare på alle denne gangen. Neste gang kan det være noen blir fjernet, hvis det kommer inn mange like spørsmål eller noe. Men det får vi se da!

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å løpe ut å ta bilder til dere. Ok. Der løy jeg; jeg bokstavelig talt løp på do. Jeg hadde holdt meg i tre timer, siden busstoaletter er nesten det samme som å ta seg en tur i grisebingen. Skittent og grisete! Men nok snakking, er sliten etter å sitte på bussen så lenge, så her får dere noen av bildene jeg tok nå nettopp: fokus!

HAR DU GJORT NOE GØY I HELGEN?
HAR DU ONEPIECE? HVILKEN FARGE?

Ingen garanti

Publisert: 11.mar.2010 @ 18:34 Kategori: Everyday Kommentarer: 7
...for at det blir noen innlegg før søndag. Det er superkjipt, for nå begynner jeg å få litt flere lesere (og kommentarer :D), så vil selvfølgelig ikke miste dem! Det er koselig om dere kommer innom å sjekker om flere innlegg blir postet men søndag er dere garantert en update. Fortsett å still spørsmål på spørsmålsrunden. Den avsluttes på søndag, så tre dager igjen På å stille meg morsome/rare/gode/flaue spørsmål! Fyr løs. :-) http://carolinetellefsen.blogg.no/1267703322_sprsmlsrunde.html

:-DDD i know how you feel

Publisert: 10.mar.2010 @ 15:17 Kategori: Outfits Kommentarer: 8


Hva likte du/likte du ikke med antrekket?

imma do what i do, and if you don't like it its cool fuck you

Publisert: 09.mar.2010 @ 18:33 Kategori: Photo Kommentarer: 4

Hør siste linja! <3

its my life
imma do what i do
and if you don't like it
its cool fuck you

Vad tycks? Sang og bilder?

godt humør

Publisert: 08.mar.2010 @ 16:08 Kategori: Everyday Kommentarer: 3
Hey!
Gårsdagen var herlig. Fikk snakka masse med Vilde, og smella gikk i ett! Vi hadde kjempemye å snakke om og vi fikk ut det meste tror jeg. Vi spiste hver sin chille Idaho på Bakgården Både og, i Kristiansand. Der er det alltid herlig mat og god service, så det blir stortsett der vi spiser.

Til tross for at ferien er over og skolen er i gang er jeg ganske glad i dag. Av en eller annen grunn har jeg hatt en del energi, og smilt mye i dag. Da jeg åpnet døren i dag så jeg ei nydelig sol som skinte opp den triste gata jeg bor i maksimalt. Så jeg bestemte meg for å sette på litt glad musikk, og fant en happy sang etter å ha trykket "neste" ca.... 26 ganger. Jeg har en del klagemusikk, men det er jo fordi jeg liker å synge klagemusikken. Det er ikke så lett å synge sånn her musikk, som var den første glad-sangen jeg fant. Den får meg i så godt humør og jeg elsker det!

Sol, varme, åpen jakke, sommersko, bar bakke, tørre sokker på verandaen, Take a minute - K'naan, Fireflies - Owl City, Genial - South Beach, glade mennesker, spørsmål på spørsmålsrunden, smil, venner, familie, gutt, sol og sol er ting som gjør meg i ekstremt godt humør for tiden!

En glad dag sammen med mine fine jenter! Koste meg villt mye den dagen!


Cardigan, Gina Tricot - Jeanstights, Only - Klokke, Nixon

Hva får deg i godt humør for tiden?

-Caroline

litt info

Publisert: 07.mar.2010 @ 16:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
Hey!
I dag har jeg rukket å jobbe i fire timer, chille i noen timer og sove på sofaen litt. Deilig! Senere skal jeg ut å spise med Vilde. Det blir dødsdeilig å se henne igjen etter at hun har hatt en uke i Grand Canaria. Nå er hun vel like brun som Akon, så det blir gøy.

Litt info om spørsmålsrunden: Jeg har endret litt på "reglene", og det er nå sånn at jeg svarer på spørsmålene men om det kommer færre enn femti dropper jeg videoblogg. Så vil dere se meg på video er det bare å sette igang å spørre. For å komme direkte til spørsmålsrunden trykk her.

Det funker ikke å legge inn bilder! Må løpe, snakkes!

-Caroline

ny look- grønn

Publisert: 05.mar.2010 @ 15:58 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 10
Hey!
Nå har jeg testet ut en ny look. Jeg prøvde grønn øyenskygge, for å se hvordan det ble.. Kanskje ikke noe jeg skal satse på, eller kanskje det er det. Det  kan godt være det bare var meg som følte det ble for mye. På det midterste bildet kan man se det best, men siden kameraet mitt har bestemt seg for å være fraværende en stund bruker jeg pappa sitt, som har fem megapixler og kom til verden i 1736. Dere vet, hard life. Men vi klarer oss likevel! :-)


Hva synes du om grønn øyenskygge og sterke farger på øyenskygge generelt?

-Caroline

Numb3rs

Publisert: 05.mar.2010 @ 14:06 Kategori: Everyday Kommentarer: 1
Hei dere. Så koselig at det har kommet inn noen spørsmål på spørsmålsrunden. Jeg har sagt at det hvertfall skal komme inn 30 spørsmål om det skal bli noe av det. Så hvis dere fortsetter som nå kommer det nok til å bli videoblogg. Fortsett å sende inn spørsmål her.

I går satt jeg oppe ganske lenge å så på tv, noe jeg vanligvis ikke gjør. På torsdager pleier det sjeldent å gå noe som er verdt å se på- men jeg fant noe. Numbers, het det og var utrolig spennende. Det handlet om noe sånn FBI og fengselsinnsatte greier. I gårsdagens episode var det noen som hadde tatt 26 gisler til fange, fordi de skulle "rane" en diamantbutikk. Det hele endte med at FBI ble lurt trill rundt, men de fikk tatt ranerne til slutt. Hvertfall noen av dem. Jeg synes det var utrolig gøy å se, så kanskje det er noe å bruke torsdagskvelden på fremover.

Har du sett programmet? Hva synes du?

-Caroline

do we heart it?

Publisert: 04.mar.2010 @ 22:21 Kategori: Photo Kommentarer: 4
eurochild by =LittleFlair on deviantARTswastruck
skinny bitch(3) Tumblr
omonatheydidnt: Lee Hyori models for GUESSstop making sense
samantha ¢¾samantha ¢¾
mote (VAY )Alemka Krupic | Voyons Voir - Jaime le frivole
DIRTYLITTLESTYLEWHORE.Rainbow Spirit on Flickr - Photo Sharing!
natalie ¢¾Barbies 50th anniversary ¢´ non solo Kawaii
bilder// weheartit.com

I know I heart it. Do you?

-Caroline

vinner av vs og vurdering

Publisert: 04.mar.2010 @ 21:18 Kategori: VS Kommentarer: 2
Nå har blogg vs blogg'en jeg hadde falt veldig langt ned på siden her, og derfor velger jeg å avslutte den.

And the winner is BIGGDICK!


Vurderingen lyder som følger:

Header og design.
Som dere ser har de en ganske bra header. Enkel men fin, og de har fått med navnet/bloggadressen i headeren. Det er alltid et pluss, slik at man vet hvilken bloggadresse man skal besøke neste gang. Dobbeltmoralsk siden jeg ikke har det, men nok om det. Headeren er fin! Ellers er designet ganske ryddig. De har brukt fargene blå, lilla, hvit og sort og har satt det sammen fint.
Karakter: 5+

Innhold.
Biggdick-guttene blogger ofte og bra. De følger opp med litt bilder og videoer/livesendinger har de også. Det eneste som trekker ned her er at det er litt færre bilder enn det burde vært for å få en perfekt blogg!
Karakter: 4+

Oppsummering.
Guttene har fint design og fin header. De blogger bra, og oppdaterer ofte. De er nok å finne på topplisten i løpet av noen få måneder, skal dere se! De trenger bare litt flere lesere, og det får de nok snart.
Sammenlagt karakter: 5.


Har du besøk Biggdick-guttenes blogg? Hva synes du om dem?

favorittene fra nelly

Publisert: 04.mar.2010 @ 17:49 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3
Disse herlighetene ligger snart i min postkasse (nærmeste postkontor vil jeg tro). Jeg gleder meg! Lønningen fra Dolly kom inn på mandag, så da var det rett inn på nelly. Det er fortsatt fri frakt ut dagen i dag, så løp og kjøp!
Sofia dress NOK 359, Only - NELLY.COM
Earring 104 NOK 59, Nelly Accessories - NELLY.COM 
Swansea NOK 149, Nelly
Shoes - NELLY.COM
Hva synes du? Har du benyttet deg av fri frakt-perioden til Nelly?

- Caroline

SPØRSMÅLSRUNDE

Publisert: 04.mar.2010 @ 12:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 15
Nå setter jeg i gang en spørsmålsrunde. Får jeg mindre enn 30 spørsmål fjerner jeg dette innlegget og dropper det. Regner med det blir svar på videoblogg, så spør om hva dere vil så får dere antakelig svar på det meste. :-)
Stopper spørsmålsrunden når jeg føler det har kommet inn nok spørsmål.
EDIT: Jeg dropper videobloggen hvis det blir mindre enn FEMTI spørsmål. Men svar blir det uansett.

Spørr i kommentarfeltet under her :-D

noen av bildene

Publisert: 03.mar.2010 @ 15:58 Kategori: Photo Kommentarer: 3Hva synes dere?

ny kategori

Publisert: 03.mar.2010 @ 15:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

God dag/morgen. Jeg har laget en ny kategori. Litt vanskelig å se på bildet, men den heter Videoblogger. Ja, du leste rett. Inne på den kategorien vil dere finne mine fremtidige videoblogger, noe som faktisk kommer til å skje hadde jeg tenkt.

Men: dere må kommentere på dette innlegget, eller et annet innlegg om hva dere vil se på video! Å videoblogge er passe kleint i seg selv, og det blir enda verre hvis ikke jeg har noe å snakke om/vise. Så hva kan jeg videoblogge? Hva vil dere se?

ok.. dere kan få en forsmak

Publisert: 02.mar.2010 @ 14:12 Kategori: Photo Kommentarer: 4
Siden jeg er så supergrei (ja, jeg er det!)- så får dere en forsmak på gårsdagens bilder. Men bare et bilde:

Ikke det beste, men det eneste jeg har her. Så det er flott. Følg med videre :-)

good times

Publisert: 02.mar.2010 @ 14:07 Kategori: Everyday Kommentarer: 1
Heisann, hoppsann. Jeg er i godt humør i dag. Jeg skal hjem fra mamma, jeg har sovet passelig godt og jeg fikk kakao til frokost. Good times! I dag har jeg fått en ny glitter eye-liner, som jeg kanskje skal vise på bilde eller video senere i dag eller imorgen. Så det er flott. Jeg har forresten fått en del nye lesere, så det er jo sikkert noen som ikke kjenner meg. Derfor: ØNSKER DERE AT JEG SKAL HA EN SPØRSMÅLSRUNDE MED SVAR PÅ VIDEOBLOGG? :-)
Bare siden webcam er flott, og kameraet er tomt for strøm etter gårsdagen ut å ta bilder- løp inn å skift- session. Gøøøy! Bilder fra det kommer også senere.

<3 my sweety

Publisert: 01.mar.2010 @ 20:39 Kategori: Everyday Kommentarer: 4

I love you, honey. <3
Vad tycks?

chatroulette

Publisert: 01.mar.2010 @ 16:06 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

Hahahaha!!! Det er alt jeg har å si til chatroulette!
Jeg klikka meg inn kun for å se hva dette her var for noe, siden alle snakker og blogger så mye om hvor kult, fun, supertøft, dritgøy og fet det er så tenkte jeg selvfølgelig "why not?!". Jeg møtte en mann som satt med finlandshette og lata som han kuttet over halsen da jeg skrev LOL! Jeg møtte to kjekkaser fra London, jeg møtte på sikkert 5 av 10 klikk, menn som satt å blotta seg. Så chatroulette er en side for alt og alle. Jeg møtte til og med en som satt å viste en eller annen misfostra kroppsdel (tror det var en fot?).. Så chatroulette- hvor du går for å få deg en god latter! :-)

Jeg printscreena selvfølgelig ikke, for jeg hadde ikke tenkt å blogge dette. Men hvis jeg møter på Jonas Brothers skal jeg printscreene! :-)Tok et random bilde fra google, så dere som ikke har vært innom får se hvordan det funker.
S: Har du vært inne på det? Hva synes du?

hits