Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: mars 2011

Status

Publisert: 31.mar.2011 @ 15:45 Kategori: Photo Kommentarer: 0Lei av rein, forelsket i søte sløyfer.

Hva synes du om bildene?Solariumsgutter

Publisert: 30.mar.2011 @ 15:18 Kategori: Everyday Kommentarer: 4

Nå har jeg handlet og tatt sol sammen med en god venn av meg. Gutter som tar solarium altså.. De dør litt av å innrømme det, men i all hemmelighet har Kristiansandgutta startet egen gay-gruppe på facebook som de kaller for solariumsgutta. Hehe, kule de er! Jeg skal snart begynne på matlagingen, siden det er flinka selv som skal lage middag i dag, men først skal jeg slappe litt av i solen og nyte den deilige sjokoladedrømmen jeg har laget meg. Viktig med litt ekstra kalorier og kos i blant. Vi snakkes, solen er så deilig så trenger å nyte den litt før jeg skal i arbeid. Må både lage mat, vaske bad og rydde rom i dag, så burde komme i gang snart. 

Hva synes du om gutter som tar solarium? Har du testet sjokoladedrøm - oppskriften jeg la ut?

Hvilket antrekk liker du best?

Publisert: 29.mar.2011 @ 22:03 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

Tre av de siste antrekkene jeg har postet. Jeg tror jeg liker antrekk nr 3 best, fordi det er så vårlig og enkelt. 1, 2, 3? Hvilket antrekk liker du best?  ♥

Jordfargene er så vakre

Publisert: 29.mar.2011 @ 15:11 Kategori: Outfits Kommentarer: 5

Denne våren er vi heldige, for vi får se mye av jordfarger og lyse pasteller i motebildet. Personlig elsker jeg jordfarger, og har begynt å innrede sommergarderoben litt i de vakre fargene som pryder butikkvinduer og unge fashionistas på gaten. Toppen jeg har på meg i dag var et kjøp jeg gjorde på impuls, som jeg trodde jeg ville angre - men nå derimot er det et av de beste nøkkelplaggene jeg eier. Alle burde ha noe beige, brunt og kremfarget i garderoben nå som vi går vår og sommer i møte, ikke bare fordi det er i motebildet for tiden men også fordi fargene er så nydelige og passer godt til en solkysset hud. Likerlikerliker! 

Hva synes du om antrekket? Eier du noen plagg i fargene jeg snakker om? Hva synes du om jordfarger?

I have a gift for you

Publisert: 28.mar.2011 @ 19:05 Kategori: Photo Kommentarer: 2It's my heart.. 

 

Hva synes du om bildene? Meg som har tatt!! 

Oppskrift på deilig sjokoladedrøm

Publisert: 28.mar.2011 @ 16:52 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 2

God dag lesere! I dag er jeg utrolig trøtt, og kjenner jeg resten av norges ungdommer rett er de fleste av dere også det. Natt til i går ble klokken stilt, noe som resulterte i at vi måtte stå opp så mye som en time før. Klokken fem på åtte lå jeg fortsatt i sengen og mannet meg opp til å sette beina på gulvet og løpe inn på badet. Jeg rakk hvertfall skolen, så kan ikke klage. Det dumme var at jeg verken rakk å lage en herlig kaffe-sak som jeg skal vise dere nå eller frokosten før jeg måtte løpe ut døren.

Drikken jeg skal vise dere nå har ikke fått noe navn, (nå heter den sjokoladedrøm, for det døpte papsen den) men den er laget av kaffe og sjokolade. Perfekt for trøtte morgener eller ettermiddager, og smaker kjempegodt. Jeg liker ikke kaffe en gang, så tro meg når jeg sier at den er god til å inneholde kaffe. 

Det du trenger er: 

- kokende varmt vann

- nescafè gull

- rett i koppen kakaopulver (jeg har et sunnere med mindre kalorier fra england) Slik gjør du: 

1. Rør ut ønsket mengde kaffe, jeg bruker en teskje

2. Rør ut ønsket mengde sjokolade pulver, jeg bruker 1-2 spiseskjeer

Drikk og nyt. Love ♥ Takk til min kjære bestejente for smart tips! 

Skal du prøve å lage dette? Var du ekstra trøtt i dag morges? 

Om Meg

Publisert: 27.mar.2011 @ 21:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Mitt navn er Caroline Emilie Tellefsen, jeg blir snart 17 år og kommer fra sommerbyen Kristiansand. På fritiden danser jeg masse og synger litt. Jeg er liker gode venner, familie, klær, mote, dans, musikk og ganske mye annet - det kommer også til å være noe av det du kan lese om her på bloggen. 

Skoleåret 2012/2013 kommer jeg til å oppholde meg på andre siden av jordkloden, nærmere bestemt Hervey Bay - Australia. Det ser jeg veldig frem til, og gleder meg til å dele hverdagen fra andre siden av jorden med dere fine som er her inne og leser innimellom. Setter stor pris på dere alle! 
Favourite Ring

Publisert: 27.mar.2011 @ 16:46 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

Favorittringen min, som jeg brukte i går.Hva synes du om ringen?

Last night

Publisert: 27.mar.2011 @ 14:40 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

God dag dere. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb. På jobb var det sinnsykt få kunder og utrolig lite å gjøre, så det var litt kjedelig. Nå er jeg hvertfall hjemme og tenkte jeg skulle fore dere med litt av gårsdagen. Jeg var som sagt i bursdag til ei venninne og koste meg med en del jenter. Vi fikk servert god mat og snacks, snakket mye og hatt noen leker. Hun som hadde bursdag hadde laget en sinnsykt deilig brownies, så selv om jeg prøver å være sunn klarte jeg ikke å holde meg unna. Iiih, så det blir nok en joggetur i dag. Tror jeg skal løpe nå snart, så jeg er ferdig trent og dusjet til bestepus kommer for å se litt på innkjøpene jeg gjorde i London. Hihi. Her er noen bilder fra gårsdagen, lånt fra facebook.facebook kvalitet...

Hva gjorde du i går? Ble det kaker og brus på deg også?

Besøk av lillesøster

Publisert: 26.mar.2011 @ 17:22 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Nå har jeg vært på jobb, hatt en bitteliten shopperunde, tatt sol og hengt litt med lillesøster og en venninne av henne. Har spist med dem og sånn før vi tok turen opp til meg for å hente noe. Skal i bursdag senere i dag, så blir nok ikke noe særlig mye blogging i dag. Kanskje det kommer et antrekk senere. Hvis ikke blogges vi uansett i morgen! Her er lillesøs og dagens første antrekk hvertfall:Hva synes du om antrekkene) ?

Dress up

Publisert: 25.mar.2011 @ 13:42 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Guten morgen! 
I dag har jeg fri, og utrolig nok har jeg vært oppe siden klokken ti. Det ligner ikke meg noe særlig, men jeg fikk ikke sove. Av svært mange er jeg en av få jeg kjenner som faktisk vasker og rydder rommet ofte. Forholdsvis ofte. Så i dag var det på med høye heler, vaskehansker og frem med mopp og klut. Nå er hver vaskbare centimeter på rommet mitt ren, og sengen er redd opp med nytt sengetøy. God følelse. Snart løper jeg til bussen for å møte bestejenta i byen, for å catche up og kanskje gjøre unna littegrann shopping. Det er så lenge siden jeg har sett henne, så jeg gleeeeder meg. ♥

Her er dagens første antrekk, tror jeg skal skifte senere:Dressjakke/ Bershka Sko/Portobello Market Bukse/ Miss Selfridge Klokke/New Look

Hva synes du om antrekket?

I love how icecream can make everything so much better

Publisert: 24.mar.2011 @ 22:46 Kategori: Feelings Kommentarer: 1

Jeg elsker is. Spesielt Ben & Jerrys. Har jeg en dårlig dag er det noe av det beste noen kan kjøpe til meg for å glede meg.

Liker du is? Enig i tittelen?

Tired but Oh, so happy

Publisert: 24.mar.2011 @ 14:39 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Kom ut av skolen for å ta helg i dag klokken elleve, med en sekser på prøvemuntlig i Engelsk. Happiness. Snart kommer bff for å oppdatere meg på hva som har skjedd i det siste. Happiness x2


Har du hatt prøvemuntlig? Hva skal du i dag?

Favorittsko

Publisert: 23.mar.2011 @ 16:11 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

Hei dere!

I dag er det chilling hjemme. Har sovet lengre enn vanlig, hatt besøk og slappet av med øving til prøvemuntlig. Partneren min og jeg kom opp i engelsk, klasseromsmodellen så vi har svært lite å øve på, ettersom oppgavene ikke er mottatt enda. Gleder meg til å bli ferdig med prøvemuntligen i morgen, for da har jeg helg etterpå. Ah, livet er så bra når man har fri fra skolen.

Her er mine favorittsko. Jeg elsker par 1, men de er litt for små, så babyene mine skal nok desverre selges. Trist at de aldri blir brukt når de er så nydelige! Så er det par 2, som er Matsumoto 2 fra Nelly. De er de nyeste 'hverdagsskoene' i samlingen min.


Hvilket par likte du best?

London day 1

Publisert: 22.mar.2011 @ 21:33 Kategori: Out of town 2011 Kommentarer: 0

Feel like writing English, but I guess I should stick to the Norwegian language... Hei alle sammen. Nå tenkte jeg å begynne med en liten reisedagbok. Jeg har jo kommet hjem og kommet meg tilbake i dagliglivet, men har skrevet litt underveis som jeg hadde tenkt å dele på bloggen. Så her kommer dag 1.

Reisedag

Sto opp alt for tidlig og kjørte til Torp. Kom dit alt for tidlig og måtte vente i tre timer før tiden var inne for å entre flyet. Mens vi ventet gikk vi og surret litt i taxfree, og jeg kom tomhendt men likevel overlykkelig ut da jeg fant ut at de hadde parfymen min som jeg trodde var en sommerduft! Var i himmelen fordi jeg gledet meg som et lite barn til å kjøpe den på hjemveien. Etter en forholdsvis kort flytur landet vi, og måtte ta både tog, undergrunn og taxi før vi kom til hotellet. Rommet vårt ble raskt nicknamed "skoesken", fordi det var på størrelse med sengen pluss en koffert. Eh. Fikk hoppet litt rundt og stått oppå hverandre mens vi skiftet og løp ut for å finne en ny taxi som skulle ta oss til musikalen Phantom of the Opera.


Phantom of the Opera var veldig flott. Kom inn i en nydelig teatersal, med god utsikt fra plassene. Skuespillerne var sikkert flinke, og sangerene var uten tvil supergode. Det jeg la mest merke til var hvor nydelig de danset og de fantastiske kostymene. Den ene kjolen var så ubeskrivelig nydelig at jeg nesten begynte å gråte når hun kom ut på scenen. Helt sykt! 

Dagen vi kom til London var det St. Patricks day, og etter hva jeg fikk forståelse av gikk det ut på å løpe rundt med grønne kostymer og gjerne store hatter, og drikke seg dritings på Guinnes eller noe? Ble et kaos for å få tak i taxi, men vi klarte det til slutt. La meg med mange nye inntrykk og tanker den kvelden. ♥

Enda et plagg

Publisert: 22.mar.2011 @ 16:22 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

Hei alle søte!

I dag er jeg med Oda, og vi har bakt brød som står i ovnen nu! Gleder oss så sinnsykt til å spise det, siden det er så utrolig godt. Jeg har bakt det ett par ganger før, og jeg elsker det. Utrolig sunt også!! Nå har vi nettopp vært ute og knipset noen bilder. Her er et av plaggene som ble kjøpt i London. Elsker jakken, fordi den er spesiell men samtidig ikke for mye. Lovelovelove

Hva synes du om jakken?

Royal Sun og La Senza Jumpsuit

Publisert: 21.mar.2011 @ 21:18 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Hei søte mennesker!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen. Gjett hva jeg har gjort? Dere gjetter det aldri, så jeg kan si det. Jogget først til byen, tok sol i 21 min og kom hjem for så å utøve en halvtime med styrketrening. Nå er jeg rett og slett jævlig stolt. Jeg har aldri jogget til byen før. Men det jeg skulle fortelle dere om var mitt besøk på solsenteret. Jeg har jo blitt sponset av det nye solsenteret i Kristiansand, Royal Sun. I dag var første gangen jeg prøvde det ut, og jeg er strålende fornøyd. Anbefaler og ta turen innom hvis du bor i Kristiansandområdet. Pluss for at jeg fikk fortere farge og for at de spilte min favoritt radiokanal, ENERGY. Der tar jeg garantert turen tilbake for å tanne litt mer etterhvert!

Nå sitter jeg og drikker urte-te fra London kun iført en nydelig jumpsuit- pysjamas fra La Senza, så skal jeg sette på torsdagens episode av Paradise Hotel.  LOVE


Har du prøvd Royal Sun? Hva synes du om Jumpsuiten min? ♥

Back from London

Publisert: 21.mar.2011 @ 15:07 Kategori: Out of town 2011 Kommentarer: 3

Blir så inspirert både til å snakke og skrive engelsk, følge moten og bare være alt jeg kan være og drive med alt jeg har lyst til. England er fantastisk, London er enda bedre. England har jeg vært i før, og landet virket litt grått ved første øyekast, men da jeg kom til London ble jeg inspirert til alt mulig. Menneskene er så utrolig hyggelige og imøtekommende, butikkene er så fulle av plagg og produkter som skriker etter å bli kjøpt. Severdighetene er så mange og det skjer alltid noe. London har gitt meg utrolig mange inntrykk, og jeg kan si sikkert at det ikke blir lenge til vi sees igjen! Den byen sover aldri. Til og med klokken seks på morningen er ting oppe og går. Helt utrolig.

Tenkte og lage en liten dag for dag- greie på bloggen. Men her er foreløpig et antrekk sammensatt kun av innkjøp i London.Bukse /Miss Selfridge Bluse/Bik Bok Accessories og Belte/Primark

Hva synes du? Har du vært i London før?

Hvordan går det an å være dårlig til å pakke?

Publisert: 16.mar.2011 @ 20:21 Kategori: Out of town 2011 Kommentarer: 0

Prøver hardt å pakke til London, og tenker med meg selv at det kun er en halv time eller tre kvarter til jeg stikker ut av huset for siste gang før London. Da må alt være pakket og klart, og om jeg har glemt noe er det ingen vei tilbake. Hater virkelig å pakke, men det er jo så sinnsykt chill å reise! Wiii

Har ikke fått med så mye, men det er greit så har jeg mye plass til shopping:Og så står jeg her da, og vurderer om jeg skal ta med noe accessories. Trenger kanskje ikke det...Bilder tatt med det fantastiske Canon Ixus 50, som er 10 år gammelt. LOVE

 

Ønsk meg god tur, drar imorgen og vet ikke om jeg får blogget i helgen, men prøver!

How to: Negler

Publisert: 16.mar.2011 @ 13:48 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 0

Heiiii. I dag er en lykkens dag. Solen stråler så fint på himmelen, og det er tørt på bakken. Våren har endelig kommet til Kristiansand også. Ah. 

Som jeg kort nevnte i går skal jeg komme med en liten How To på hvordan jeg fikset neglene i går. De er selvfølgelig ikke ekte, men jeg holder på å spare dem ut. Derfor synes jeg falske negler passer utmerket i mellomtiden. Føler meg så mye mer kvinnelig når jeg har lange negler. Er dere ikke enige? Det er jo så fiiint!

Aller først kjøpte jeg inn det jeg trengte. Nå som jeg snart drar er det om å gjøre å spare mest penger, så jeg lette desperat etter et billig alternativ. Som dere ser fant jeg det, brukte kun 25 kroner på negler og den dekor-boksen hadde jeg fra før, men den kostet 99 kr. Neglene ble dødsfine til å være så billige, så jeg er storfornøyd!

Hva synes du? Har du prøvd falske negler før?

New Nails

Publisert: 15.mar.2011 @ 21:17 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 3

Iiiih, treningslykke. Idag ble det 75 minutter trening, 60 min spinning og 15 min styrke. Joy.  Før jeg dro på trening i dag hadde jeg ingenting å gjøre så jeg fikset neglene mine. Kan vise dere hva jeg har brukt i morgen, men nå er jeg ikke i stand til å dra rumpen opp trappen for å hente kameraet, så det kommer i morgen. Sneakpeak:Hva synes du?

Amazing day

Publisert: 14.mar.2011 @ 22:15 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Joy! Årets andre løpetur i boks, etter en fantastisk dag. Begynte tidlig på skolen, sov halvveis gjennom de tre første timene og fikk opp blodsukkeret litt i langfri før resten av dagen gikk fortløpende. Etter skolen farget jeg håret og kan endelig føle meg komplett igjen. Goodbye ettervekst!

Stormet hjem, sminket meg og fikset sveisen før jeg løp videre til bussen som skulle ta meg til byen. Der så jeg musikalen fame! Åhr, så flinke de er! Flinke sangere, dansere og skuespillere hele gjengen! Har faktisk lyst til å melde meg på noe sånn selv. Handlingen foregikk på en skole hvor det fantes musikk, dans og drama-linje, så var det et typisk high-school miljø. Kjempegøy å se!

bilde lånt fra kulturskolens hjemmeside

Ellers! I dag har jeg utført årets andre løpetur, tett etterfulgt av styrketrening på gulvet. Iiih, føler virkelig jeg får noe ut av det og det føles så utrolig bra! Løper bare tre kilometer nå i starten, så får jeg øke på når jeg får opp kondisen. Løper til jeg omtrent får blodsmak i munnen, men det varer nok ikke så lenge. Ofret til og med dagens episode av Paradise Hotel for å løpe, litt styrketrening og en dusj. Flinka! (svetta):

Har du fått trent i dag? Har du sett FAME?

Mine spillelister

Publisert: 14.mar.2011 @ 17:23 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 0

HEY.

Da var jeg endelig ferdig med å sette sammen ti rolige sanger og ti andre sanger som jeg hører mye på. Jeg hører ikke mye på 20 sanger, men har likevel satt sammen to spotifylister!

Andre: http://open.spotify.com/user/caarropus/playlist/04OJO1mcQwTiZaLlQstlJf 10ANDRE

Rolige: http://open.spotify.com/user/caarropus/playlist/4KUNifTHHs42cCPtqs131v 10ROLIGE


Hva synes du? Fornøyd med innlegget du som spurte?

What are words, if they are only for good times?

Publisert: 13.mar.2011 @ 22:26 Kategori: Feelings Kommentarer: 0

What are words, if they are only for good times?

Jeg har av og til tenkt på hvordan ting hadde vært hvis ikke jeg hadde sagt sånn, eller hvis han hadde sagt sånn. Det er alltid sånn at jeg kommer på at hvis ikke det hadde blitt sagt hadde noe vært annerledes i dag. Likevel prøver jeg å fokusere på at ting er gjort og sagt, uten å kunne forandres. Det er vanskelig. Jeg ønsker jeg kunne ta ting tilbake. Jeg har sagt de tre ordene til gutter før. Lurer på hva jeg tenkte da, for nå virker mye av det så fjernt, og jeg kan ikke se for meg at jeg har elsket noen. Jeg tror at unge mennesker kan elske noen på lik linje med gamle mennesker, men jeg tror ikke at jeg har følt på å elske noen med tanke på at jeg var dum i det lille fjortishodet jeg vandret rundt med på den tiden. Jeg liker kjærlighet, men jeg liker bare ikke når det tar slutt. Eller det faktumet at det faktisk tar slutt.

Nå kan jeg ligge halve natten å tenke, på kjærlighet og vennskap, og det som kan føles som en mellomting. Mange vonde følelser er der, men også utrolig mange gode. Jeg forstår ikke hvorfor vi mennesker ikke klarer å glemme ting, komme over det. Jeg spør meg selv om jeg egentlig ønsker meg en kjæreste. Kommer ikke på noe svar. Kan ikke se for meg hvem. Tror ikke jeg har tid en gang. Jeg skal jo komme inn på videregående, trene, ha venner, reise, jobbe, leve. Programmet er så tett, og jeg vet ikke om en kjæreste kan passe inn i det med mindre han kan delta på noen av de aktivitetene. Jeg kunne skrevet en liste om alt sammen, om fordeler og ulemper med å ha en kjæreste. Bare en gutt i tankene mine, men jeg kommer på så få fordeler, så det er ingen vits. Likevel er det så godt å se opp å møte varme øyne fulle av glede og kjærlighet, ha sterke armer som holder beskyttende rundt seg og legge seg sammen etter en varm dusj. Kjærlighet er så herlig frem til det tar slutt.

Hva synes du om bildet og det jeg skrev? Er du enig eller uenig i noe?

På vei hjem

Publisert: 12.mar.2011 @ 23:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Nå er jeg På vei hjem fra en rå kveld! Helt vilt med folk, og masse gøy! Gleder meg til å finne sengen og lade litt opp før jobb imorgen tidlig. Beklager for dårlig oppdatering, men har verken kamera eller pc i helgen. Skal bli flinkere til uka, da er det LONDON! Iiih!!! Har dere en fin helg?

Quotes to like

Publisert: 09.mar.2011 @ 21:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hva synes du om tekstene? Hvilken likte du best?

Rihanna Live 17. August

Publisert: 09.mar.2011 @ 17:28 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 1

Ååååh! Jeg har så lyst til å dra for å se Rihanna i Bergen 17. August. Gi meg billetter, anyone.... Sinnsykt kjedelig at det er utsolgt. Ikke at jeg har så mye penger nå (jo, heldigvis- men de skal brukes opp i London!), men jeg vil virkelig se den dama live. Hun er så rå!

Jeg vil se Beyonce, Lady Gaga, Empire of the sun, Kings of Leon og mange fler, men jeg vil sååå gjerne se Rihanna, og nå kommer hun til Norge!!


Er det noen du har lyst til å se live? Skal du på konserten?

Wiii

Publisert: 08.mar.2011 @ 18:48 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

Okeida, treningen ble utsatt til klokken åtte. Da blir det pumping?! i stedet, sammen med Oda. Nå har jeg ordnet sånn at man kan se flere innlegg på forsiden av bloggen min. Det er en god ting, fordi når jeg fikset designet var det kun ti innlegg på forsiden, tror jeg.. SÅ DET VAR EN GOD TING!


cheese

 

Blir det trening på deg i dag? ♥

Ufresht

Publisert: 08.mar.2011 @ 17:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Good morning everyone!

Har nettopp våknet fra en god halvtimes powernap, og hatt en iskaffe. Jeg som ikke en gang liker kaffe helte nedpå for å våkne. Satser på at det er nok koffein i en iskaffe til at jeg kvikner til. Blir så trøtt etter skoledagene, og i dag har jeg heller ikke vært helt tipp topp, siden det føles som om halsen min er helt oppskrapt. Det er vondt å snakke, spise, svelge, ikke spise, ikke svelge osv. What. to. do..

Nå lager jeg middag. Grøt dere!!! Trodde maks det skulle ta 45 min, som det står på pakken - men det viste seg at det kom i tillegg til de femten minuttene det skulle kokes vann først. Ahr. Håper bare jeg rekker å spise før jeg må løpe avgårde til trening. I dag er det tilbake på spinningsykkelen for å dø litt, så må jeg øve til RLE-prøve. Blir helt sliten av å tenke på alt som må gjøres og øves til nå fremover. Tror jeg skal starte litt nå.

God tirsdag, alle sammen! ♥


ufresh

Fantastisk

Publisert: 07.mar.2011 @ 17:41 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Vet dere hva som er fantastisk? Å komme hjem til et tomt hus, låse seg inn, sette seg ned og peke fjernkontrollen mot annlegget for å sette på deilig musikk. Det er fantastisk, og akkurat det gjorde jeg i dag. Det beste er den herlige lyden som kommer ut fra et bra annlegg. Er så heldig at jeg bor i et hus med to slike bra annlegg. I stua har vi ett jeg liker supergodt, men det jeg har på rommet er virkelig det beste jeg kunne ønsket meg!

Back to school i dag. Alltid sinnsykt hardt, men det skal bli greit nå. Det er seks uker til påske, og det kommer til å bli seks harde uker. Likevel skal jeg prøve så godt jeg kan å holde motivasjonen oppe, og gjøre det jeg kan for å klare meg frem til en ny, og når den tid kommer - velfortjent ferie. Selv om det var tøft å stå opp var skoledagen ganske deilig. En av timene brukte jeg og to andre på å skrive i årboken. Jeg og en i a-klassen er leder for kommiteen, så jeg gleder meg døds mye til å se resultatet av årboka. I tillegg var dagen kort, fordi vi aspaserte de to siste timene. Deilig.

Nå har jeg nettopp våknet fra en powernap, spist litt og så skal jeg snart gjøre meg klar til å gå. I dag skal jeg nemlig på mørkekjøring, som er en oppfølger til trafikalt grunnkurs som jeg har vært på nå i vinter. Iiih, funday today.
Dette var min chillesang idag, favourite! Broken hearted Girl - Beyoncé

Hva slags annlegg har du? Har du en sang å anbefale?

Yoghurtis

Publisert: 06.mar.2011 @ 13:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

God morgen alle sammen!

Har brukt morningen på å støvsuge og spise yoggurt. Jeg er hjemme alene med papsen i helgen, så vi måtte visst støvsuge og vaske litt mens fruen er ute av huset... Brukte en halv time på å spise en god morgen yoghurt, siden jeg hadde hatt den i frysen siden i går. Sykt chill, men tok jo altfor lang tid å spise.

Ellers har jeg hatt en syk drøm i natt. Jeg har kjøpestopp nå, siden jeg drar til London om 11 dager! Det merkes i drømmene mine, jeg har drømt om luer, øredobber og bukser som jeg bare må ha! Det skal ikke være mulig, egentlig. Det gjelder å ha viljestyrke når man skal spare penger til å reise, altså.

Nå er det fem-mila på tv, og jeg har igrunn ikke så stor interesse av det, men gud så gøy det var å se de norske jentene i går! Ble helt rørt inni meg når de tok både gullet og sølvet. Jeg er stolt av å være norsk nå, altså!


Yoghurt-is av min favoritt med cappuchino og nøtter!


Gulljenta ♥

Er du stolt av å være norsk nå? Så du innspurten til Therese i går?

Vil du ha en ny bloggleser?

Publisert: 05.mar.2011 @ 21:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Skriv bloggen din i kommentarfeltet så lover jeg å sjekke den ut! :-)

Spørsmål og Svar del 2

Publisert: 05.mar.2011 @ 17:37 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 0

Hva trener du?
Spinning, aerobic og så er jeg glad i å jogge, men det må nok bli litt mer bart på bakken før jeg tar på joggeskoene for å gå ut.


Hvordan tar du så fine bilder?
Takk for det. :-) Det finnes ikke noen spesiell regel jeg følger, jeg bruker et bra kamera så knipser jeg noen og velger ut de jeg liker best. 

 

Er du naken på headeren din? :P kult

Hehe, delvis ja.


Hvordan får du så nydelig hud?
Jeg gjør egentlig ingenting spesielt, jeg har nok bare vært heldig. Men tusen takk! :-)


Har du kjæreste?
Nei, det har jeg ikke.


Hva vil du bli?
Psykolog.


Hvem er dine beste venner?
Det svarte jeg på i del 1.


Hvem er den kjekkeste i verden utenom kjendis?
Vanskelig. Det finnes så mange kjekke gutter, men jeg klarer ikke å velge en.


Hva liker du på skola?

Skrivedager, engelsk, restaurant og matfaget (valgfag) og litt kunst og håndverk.

 

Er du forelsket akkurat NÅ?
Nei, kan nok ikke si at jeg er forelsket.


Kan du lage en sminkevideo?
Flaut!


Hvem er den peneste jenta på trinnet?
Jeg vet ikke, synes det er så mange søte!


Hvem er den kjekkeste gutten på trinnet?
Vet ikke egentlig. Det er jo noen som ser bedre ut enn andre, men klarer ikke å velge en.

Hva gjør du på fritiden?

Synger, er med venner og trener. Så jobber jeg jo annenhver helg.

 

Hva får deg i ekstra godt humør?
Mine nærmeste, musikk og glade mennesker!


Liker du deg der du bor? eller vil du heller bo et annet sted i Kristiansand?
Jeg liker meg godt her, men av og til tenker jeg at det hadde vært skikkelig deilig å bo i byen.


Hva savner du mest fra barndommen?
At mamma var til stede hele tiden! <3


Naturlige hårfarge?

Sånn kommuneGRÅ, som jeg kaller det. Folk sier det heter brunt, men det er ikke brunt, det er grått!

Hvorfor startet du å blogge?
Fordi alle blogget i den perioden, og jeg trodde jeg hadde potensial til å ha og opprettholde en bra blogg, men jeg har ikke akkurat fulgt så veldig opp disse to årene. Hehe. :-)

Liker du noen fortiden?
Tror ikke det.


Yndlings kjendis?

Channing Tatum, Megan Fox, Jessica Alba, Beyonce, Rihanna osv. Av forskjellige grunner selvfølgelig, så klarer ikke velge en.


Fineste film du har sett?
The last song får meg til å grine hver gang, siden den synes jeg er skikkelig fin. Ellers er One Tree Hill noe av det fineste jeg vet, men det er jo ikke en film da..Flink til å synge?
Jeg vet ikke om jeg er flink, det er litt opptil hver enkelt å ha en mening om akkurat det, men jeg har sunget for folk flere ganger.

Er du god på skolen? Bra blogg forresten!

Ja, det er jeg faktisk. Karakterene mine er ganske gode.

 

Kan du nevne 10 rolige sanger og 10 andre sanger som du hører mye på?

Hva med et eget innlegg? Litt greiere, siden det er så mange som 20 sanger som skal med!

Nå skinner sola i vinduskarmen

Publisert: 05.mar.2011 @ 12:43 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

God morgen kjære lesere! ♥

Nå har jeg nettopp våknet og sitter å nyter frokosten mens jeg ser ut av vinduet og gleder meg litt ekstra til sommeren, ettersom dette er den fineste soldagen jeg kan huske i hele 2011. Nå er bakken snart bar, så jeg kan ut og jogge igjen. Iiih, alle hjerter gleder seg! ♥

Idag er jeg usikker på hva planene blir, men det blir nok chilling store deler av dagen så får jeg se til kvelden. Kos dere i sola i dag!!


Spørsmål og Svar del 2 kommer også idag, så følg med!

Har du sol der du er?

Min sminke

Publisert: 04.mar.2011 @ 16:32 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 2

God dag ♥

I dag har jeg danset med ei venninne i noen timer, og øvd inn noe greier.  Utrolig gøy! Liker veldig godt å danse når jeg først kommer i gang. Nå skal jeg bare hoppe i dusjen og stelle meg litt før jeg skal møte noen folk for en koselig kveld. Det blir bra! Her kommer endelig innlegget om sminken, som jeg også har lovet lenge, men som ble spurt om i spørsmålsrunden igjen. Håper det blir svart på sånn som dere ønsker, så må dere gjerne gi tilbakemelding på det!
Sminken jeg bruker er bareMinerals i fargen LIGHT, Solpudder fra Maybelline, Eyebrow pencil i fargen LYS BRUN fra H&M og så bytter jeg på to maskaraer, som dere kan se på bildet. Nå skal jeg jo til England snart, så da blir det en ny Double Extension Renewal Serum Maskara. Min er egentlig helt tom nå!

Nivea Creme er utrolig fet, og den bruker jeg egentlig kun om jeg er solbrent eller føler at huden er veldig tørr, da er den god å smøre seg med før man legger seg. Ansiktsrensen bruker jeg som sminkefjerner, og den funker veldig greit, siden jeg føler huden blir så ekkel av de der sminkeserviettene.

Bruker du noen av produktene? Fikk dere som lurte gode nok svar?

Vinneren av konkurransen

Publisert: 04.mar.2011 @ 12:37 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 1

Nå har jeg trukket vinneren av konkurransen! Brukte Random.org, og fikk nr 42 som vinner:Når jeg telte brukte ga jeg de som hadde blogget om konkurransen et ekstrapoeng i konkurransen, da de både delte på facebook OG blogget - noe som da tilsvarer to linker. Kjempegøy at så mange deltok!!!

Vinneren hadde postet koblingen på facebook, og vinneren er Helene Abusland!

Send meg adressen din til caroline_tellefsen@hotmail.com, så får du solkort på 250 kroner hjem i posten snart!


Følg med videre så kommer det innlegg om sminke og det, som dere spurte om i spørsmålsrunden! Snakkes

Favoritt: hårprodukter

Publisert: 03.mar.2011 @ 17:33 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1

Hei dere ♥

I dag har jeg svart på mesteparten av spørsmålsrunden, og gjort klar noen innlegg. Først ut er hårprodukter. Har lovet å komme med et innlegg eller en video om hårprodukter for lenge siden, men det har selvfølgelig aldri skjedd. Shame! Nå derimot er det klart, og favorittene mine er linet opp som modeller og tatt bilde av for å vises til dere som har lurt på det, og dere andre som er innom.

Tigi Bed Head Dumb Blonde Shampoo: Denne bruker jeg, og har jeg brukt siden jeg var blond. Ble anbefalt denne for å gi håret mitt proteiner og oppbygging etter all blekingen, og det er fortsatt nyttig selvom jeg er brunette, da håret mitt er ganske slitt. Som dere ser er denne litt under halvfull, og jeg har hatt den siden september! Varer altså lenge!

Tresemmè Colour Protection Conditioner: Denne finner man i butikkhyllene på dagligvarer som Ica og Kiwi, tror jeg og den bruker jeg fordi den lukter godt og gjør håret mitt mykt. Bruker den kun i tuppene!

Proffs Dry Shampoo: Denne bruker jeg når jeg føler at håret trenger en oppfriskning, ofte imellom hårvasker, siden det ikke er bra for håret å vaske det mer enn 2-3 ganger i uken. 


Fudge One Shot: Dette er en slags leave in- kur som man sprayer og grer gjennom håret, for øyeblikkelig pleie til håret. Jeg bruker den når jeg ønsker litt ekstra glansfullt og mykt hår.

Fudge Liquid Erekt: Dette er en varmebeskyttende spray, med litt hold i som lukter fantastisk! Veksler mellom denne og to andre varmebeskyttende produkter før jeg skal føne eller rette håret.

Osis Shine Duster: Denne bestilte jeg fordi jeg fikk den anbefalt og fremstilt som Osis Dust It med ekstra glans i, og det var det desverre ikke. Denne gir lite volum, men mye glans, og havner derfor blant favorittene mine.

Biosilk Silk Therapy: Investering! Kostet 300 kroner, og jeg kjøpte denne da jeg hadde minst penger, kjøpestopp og litt sånn, men er superfornøyd med dette kjøpet. Dette er en leave-in kur som man kan bruke i både vått og tørt hår, som bekjemper slitte tupper og styrker hvert hårstrå. Jeg har faktisk merket forskjell etter at jeg kjøpte denne, så den kan anbefales!

Bruker du noen av produktene over her? Hva synes du om slike innlegg?

Spørsmål og Svar del 1

Publisert: 03.mar.2011 @ 12:55 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 1

Hvilken BH størrelse bruker du?

Du kan sjekke skapet mitt neste gang du er på besøk.

 

Hvor mange har du kysset?
Det vet jeg ikke helt, men det er ikke så veldig mange.


Hvor mange har du vært sammen med?
Jeg har vært sammen med en, men har hatt to forhold som jeg har sett på som seriøse.


Er du jomfru?
Upassende for bloggen.


Røyker, snuser eller drikker du?
Nei.


Hva synes du om røyking snusing og drikking før aldersgrense?
Det synes jeg folk skal bestemme selv, hver enkelt må ta konsekvensene for sine handlinger, så da synes jeg også at de skal være gamle nok til å ta de eventuelle konsekvensene de kan få.


Hvem er din bestevenn(samme kjønn og motsatt kjønn)?
Rikke og Malene er mine beste jentevenner og Arild og Eivind er mine beste guttevenner. <3


Hva kaller du en god venn?
En god venn kan være ganske mye, siden alle er forskjellige ? men det viktigste er vel egentlig tillit og at man kan ha det gøy sammen.


Er du en god venn mot dine venner?
Jeg er en god venn mot dem som er gode venner tilbake.


Yndlings mat?
Hmm.. Det er så sinnsykt mye som er godt, men jeg elsker sushi, reker, kylling, pinnekjøtt og RACLETTE, utrolig godt!


Yndlings dyr?
Jeg har alltid vært et såkalt kattemenneske, fordi vi har hatt katt i mange år, men jeg er usikker på hva yndlingsdyret mitt er egentlig.


Yndlings butikk? hvor handler du mest?
Klær handler jeg der jeg finner noe jeg liker, f.eks BikBok, Monki, Gina, H&M osv. Sko handler jeg også der jeg finner noe jeg liker, men jeg liker veldig mange av skoene fra Nelly!


Du har så mye fint tøy, hvor for du inspirasjon ifra?
Oi, takk!! Inspirasjon får jeg fra blader, folk på gata, blogger og noen kjendiser.


Du har UTROLIIIIG fin hud, hva slags rense produkter bruker du?
Takk! Jeg bruker ingenting spesielt egentlig, om jeg har tørr hud en dag pleier jeg å sove med en fet krem, så ordner det seg som oftest av seg selv..


Kan du vise hva du har i sminkepungen din?
Ja, kommer i eget innlegg!


Kan du svare på video`?????? :):):):) JEG DIGGER BLOGGEN!!!!

Det var planen, men det kom ikke nok spørsmål til at jeg fikk gjort det. Takk for det! :-)

 

Hvilken sminke bruker du?
Skal vise i eget innlegg.


Kan du lage hårvideo? :)

Tror ikke det. Det eneste jeg gjør med håret mitt er å rette det eller sette det opp i en høy hestehale eller høy tutt. Kanskje jeg knytter en sløyfe rundt hestehalen sånn som jeg har gjort her:


Hva er det du er mest fårnøyd med på kroppen din ?

Kanskje at jeg har ganske små føtter, synes det er søtt. Eller øynene mine på gode dager.


Kan du si dine 6 beste venner ?

Nei, det kan jeg ikke. Har nevnt de beste, men jeg liker egentlig ikke så veldig godt å rangere folk. Det blir så dumt, og folk kan ta seg så nær av det hvis de plutselig ligger på 20. plass?! Av vennene til noen, så har ikke en sånn toppliste blant venner..

 

Ønsker dere mer utfyllende svar kan dere kommentere under her, ellers håper jeg dere ble fornøyd med del 1! Følg med for resten av svarene :-)

God kveld

Publisert: 02.mar.2011 @ 01:27 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Hei kjære lesere ♥

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen sammen med Oda og Benedicte. Vi har laget cookies, uten sjokolade, fordi det fantes ikke i Ramfjord-criben. De ble greie de, lyse og ganske kvalmende.

I morgen blir det tidlig opp for oss jenter, siden Oda bestemte seg for å møte mormor tidlig og Benedicte skal forandre litt på hårfargen sin. Jeg derimot... planlegger kun å chille livet litt ekstra, og kanskje få til en trening før jeg skal ut og leke igjen!Tok desverre minimalt med bilder av Ramfjord, men dere skal få noen av oss neste gang vi skal leke! Promise

Hva er deres plan for morgendagen?

Årets første vårdag

Publisert: 01.mar.2011 @ 17:09 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Første mars dere!! Tiden går så utrolig fort. Jeg satt og tenkte over det i går, at det er jo ikke så lenge siden jul.. Deilig! I dag kom solkortene fra Royal Sun dumpende ned i min postkasse, så snart blir vinneren av konkurransen trukket. Gleder meg til å teste ut solsenteret selv, må bare vente to uker så piercing-damen blir fornøyd med meg - jeg fikk nemlig beskjed om å vente til åtte uker etter at jeg tok piercingen før jeg kunne ta sol, bade og sånne spennende saker..
Har du merket at våren er på vei?

hits