Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: mars 2012

Kjole

Publisert: 28.03.2012 @ 18:25 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3

Jeg vet jeg er en ubrukelig blogger, ser ikke en gang på meg selv som en blogger these days. Jeg er veldig lei av hele greia, har ikke en gang plukket opp speilrefleksen på over en uke. Slappe slappesen, men jeg lader som bare det til Australia nå da. Har jo hatt gode bloggeperioder, men det ligger ofte noen småpauser innimellom, så det kreves kanskje en liten pause før kapasiteten til å blogge sammenhengende i ti måneder er på plass. Jeg har bestilt meg ny kjole da, så må man bare bli fit, deilig og brun til sommeren så man kan bruke den. Tror jeg går og trener nå. Neida. Joda. 

Ferdigsydd

Publisert: 23.03.2012 @ 18:29 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Nå har jeg endelig fått fingeren ut og sydd ferdig kjolen. Ja, jeg har faktisk sydd. For hånd til og med. Og så har jeg på JC skoene. De er fine, og ikke så "store" som dere vil ha det til. Det går nesten ikke an at sko i str 36 ser store ut, jeg vet hva jeg snakker om. Så hva synes dere? Jeg er litt dårlig blogger, jeg vet. 

Nytt som kom i posten

Publisert: 20.03.2012 @ 20:14 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 6

Ja, altså DHL ringte meg og lurte på hvor posten min skulle leveres hen og om jeg var hjemme halv to, men det var jeg jo ikke så derfor tok pappa dem i mot på jobben. Og når jeg kom hjem og unpacket dem så jeg jo at dette skulle bli mitt fineste skopar (og min kjæreste frem til Australia). De er så behagelige på foten også, må bare finne en anledning å bruke dem til. Ettersom beina mine alltid er rimelig ødelagte og stakkarslige (nå enda mer enn før) etter en helg på jobb tror jeg ikke det blir sko til lange skoledager helt enda. Nå må jeg bare finne noen fine sokker til å bruke i dem. ♥

Spørsmål?

Publisert: 20.03.2012 @ 15:27 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 4Heihei, dette er meg med sløyfe i håret. I går kveld kom jeg hjem og var utrolig sliten, men måtte likevel sette meg ned med både matte og engelsk for i dag skulle det skje. Prøve og fremføring på samme dag, lucky ikke sant? Heldigvis fikk jeg et blad og litt andre koselige ting i posten, så det reddet kvelden. Fikk et spørsmål om jeg kunne ha en spørsmålsrunde, og siden det er litt kleint, men litt gøy så kan jeg jo ta i mot spørsmål på dette innlegget og svare på dem på et innlegg eller en video i løpet av noen dager. Så hva lurer du på?

Bilde av tatoveringen

Publisert: 19.03.2012 @ 18:27 Kategori: Feelings Kommentarer: 5

Det er litt gøy at jeg har tegnet den selv for å være ærlig, men det aller gøyeste og beste er at jeg er merket for livet sammen med min aller kjæreste bestevenninne her i verden. Den er så liten og uskyldig å se på, men den betyr så mye og symboliserer mye som har vært vanskelig, men som har fått to bestevenninner til å komme nærmere hverandre enn noen gang før. Herlighet hvor heldig jeg er som har ei så god venninne ♥ 

Tatovering

Publisert: 16.03.2012 @ 17:01 Kategori: Feelings Kommentarer: 9

Åh, endelig. Min første tatovering ble gjennomført i dag, og det var så fint. Tok sammen med min kjære bestevenninne for å merke vennskapet vårt for livet, etter alt vi har vært gjennom og alt vi skal ha sammen i fremtiden. Det er en liten nøkkel som jeg har tegnet, som vi tatoverte på håndleddet. Den symboliserer at vi har nøkkelen til hverandres hjerter, litt klisje men vi er fornøyde, og det er det viktigste.  ♥ Har du tatovering? Hva og hvor?

Litt bedre - guide

Publisert: 14.03.2012 @ 17:35 Kategori: Everyday Kommentarer: 3

Den ultimate guiden for å føle seg bedre, uansett om man er syk, lei seg, sint, sliten, har slått opp med kjæresten eller bare trenger litt self-time er som følger: 

1. Ta en dusj
2. Ta på comfy klær
3. Fyll en varmeflaske
4. Lag kakao eller noe annet chill
5. Legg deg i sengen 
6. Sett på det gøyeste du vet på TV
7. Slapp av

Det funker nesten alltid, om ikke man blir helt frisk så er det jo en ganske grei start i hvert fall. Har ikke en sånn dag i dag, men vet at det sikkert er noen som har det. Vi snakkes  blogges, fininger  ♥ Funker punktene for deg? haha

Sol og sommerfølelse

Publisert: 13.03.2012 @ 13:58 Kategori: Everyday Kommentarer: 4Hei hei. Det er så fint at det er varmt ute. Eller sol i det minste. Det er liksom noe med å gå ute i skinnjakke uten å fryse, eller kanskje fryse litt når man sitter på en steintrapp da, men dere skjønner poenget. Gleder meg så utrolig mye til tiden fremover, fordi det kommer til å bli så mange fine vår og sommerdager!! Har lånt disse bildene fra ulike facebook-kilder, men dere skjønner hvor herlig det er når dere ser dem!! Har dere sol? 

Publisert: 12.03.2012 @ 15:57 Kategori: Outfits Kommentarer: 4Heihei, sånn ser jeg ut i dag. Det er sol og det gjør livet 100 ganger bedre. MÅ få scooteren på veien snart, for nå er det jo ferdig med å snø og være vinter. I dag har jeg hatt vurdering i dans, så er sykt spent på resultatet. Snart skal jeg på ballett en time, så må jeg finne på noe å gjøre i 1,5 timer før det er tid for moderne. Men jeg må egentlig løpe, må lage mat før jeg skal gå. Hva synes du om antrekket/bildene? Hva skal du i dag? FYI: jeg har linsedekslet og mobilen i lommen, så ikke vær redde kjære venner.

På vei til meg

Publisert: 11.03.2012 @ 19:14 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan bare si så mye som at disse er på vei til meg. Etter mye frem og tilbake blant glitter, blonder, plaine, sånn som alle har, sånn som bare kan brukes på fest, sånn som er litt spesielt, men ikke for spesielt og forskjellige grunner endte jeg opp med Jeffrey Campbell Cleata Black Smoke. Tror det er dette som kalles materialistisk lykke ♥ Nå har jeg jo ryddet i kleskapet også, og har plass til litt nytt og fint der også, hvis jeg tilfeldigvis skulle komme på noe annet fint jeg kan spare til. I litt mer enn en uke kanskje, ehhehe.  Hva synes du om denne modellen?

Prosjekt for dagen

Publisert: 11.03.2012 @ 15:12 Kategori: Everyday Kommentarer: 1Familie er så utrolig viktig. Holdt en tale i går som jeg tror gikk inn på de fleste, for jeg prøvde å beskrive litt av det gode Farmor gir meg, og hvilket forbilde hun er for meg. Fikk mange fine ord om talen i etterkant, og det er vel bare et bevis på at jeg klarte å få frem det jeg prøvde å fortelle. Her er noen bilder fra kvelden, og av noen av mine nærmeste familiemedlemmer. 

Nok om i går, hehe. I dag har jeg et stort prosjekt going on, bestejenta er her og hun skal hjelpe meg og kvitte meg med noen klær. Klesskapet skal altså ryddes, for hvordan skal jeg ellers få plass til de nye sommerklærne mine?! Det er så fullt i det skapet nå at det nesten renner over, jeg må faktisk bruke litt muskler for å få lukket noen av skuffene, og sånn kan det ikke være. Så nå er det rydding og rensing på gang. Lurer på hvordan det skal gå når jeg skal pakke med meg en liten koffert og bli borte i ti måneder. Gud i himmelen. Ha en herlig dag, dere. Vi snakkes om ikke så lenge. 

Forelsket i gamledager

Publisert: 11.03.2012 @ 12:08 Kategori: Feelings Kommentarer: 1Åh, jeg hadde en herlig kveld i går. Den bestod av mye mat, kaker og gode ting. I tillegg var jeg omringet av fine mennesker som har mye å lære bort om det som skjedde i gamledager. Hver gang jeg er med eldre mennesker skulle jeg ønske at jeg selv levde på 60, 70 og 80-tallet. De fine sommerdagene de beskriver så perfekt, hvor alle barna i gata gikk samlet ned til stranden og brukte hele formiddagen sammen og badet, delte matpakkene sine og bare hadde det fint. Foreldrene slapp dem ut alene, og min fine farmor som bare var fire år den gangen fikk bli med storebror og storesøster helt uten tilsyn. Disse to bildene er så søte, herlige og inspirerende på samme tid. Det øverste er farmor og fetteren hennes en gang sent på femtitallet, mens det nederste bildet er brudebildet til mine største forbilder i kjærligheten. En dag vil jeg bli akkurat som dem ♥

The dress

Publisert: 10.03.2012 @ 16:29 Kategori: Outfits Kommentarer: 5

Hei hei. 

Nå har jeg sunget på Kilden, det var egentlig ganske gøy, og det gikk ganske fint, så da kan jeg ikke klage. Har akkurat laget en liten (stor) brownies som sikkert kan mette hele Afrika, som jeg skal ha med til Farmor i kveld. Hun har leid et lokale på Odderøya, så det blir sikkert en kjempefin feiring. Er jo ikke hver dag man blir seksti, så det må feires med god mat, og vin for de som er gamle nok til det. Over her ser dere kjolen jeg har tenkt til å gå med i kveld, men siden bildene er tatt i går kan jeg ikke si det med sikkerhet. Plutselig finner jeg ut at jeg ikke kan gå sånn likevel, og så blir det noe annet. Håper dere får en fin kveld. Jeg kommer sikkert til å rulle hjem etter alt for mye mat, hehee ♥ Hva synes dere om kjolen? 

God morgen

Publisert: 10.03.2012 @ 11:37 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Heihei, og god morgen .

Nå er jeg oppe av sengen og har fått på meg noen klær og litt sminke. Er ikke lenge før jeg skal ut døren for å ta buss til Kilden, der skal jeg ha lydprøve fordi jeg skal synge der ved en senere anledning, så det blir sikkert ok+. I kveld skal jeg i bursdag til min fine farmor som fyller 60, så jeg kommer innom en tur og viser kjolen/antrekket før jeg går dit. Beklager dårlige bilder, men de var egentlig ikke så dårlige før jeg begynte å redigere på masse drit. Håper dere får en fin dag! Ønsk meg lykke til på Kilden ♥

Dagens hendelser

Publisert: 08.03.2012 @ 19:22 Kategori: Everyday Kommentarer: 4

Heihei fininger. 

I dag har vært en rimelig interessant dag. Herregud, Visakortet mitt ble slukt, så ble jeg slått i nesa, om det var av en arm, albue eller hånd kan jeg ikke si med sikkerhet, men det var i alle fall ganske vondt. Heldigvis ble dagen reddet av verdens herligste dansetime, som jeg ikke klarer å stoppe å elske. Ikke at jeg prøver å stoppe altså, men det er bare så bra!! Nå skal jeg snart spise grøt ♥ før jeg skal begynne å øve til naturfagsprøven som vi har i morgen. Gleder meg så til i morgen, kan ikke komme helt over at det allerede er HELG. Tiden går så sinnsykt fort! Har det skjedd deg noe spesielt i dag? Hva synes du om bildene? 

Wishes

Publisert: 07.03.2012 @ 17:18 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4


Alle bilder er lånt fra Nasty Gal

En dag, når jeg blir rik skal jeg kjøpe klærne jeg ønsker meg så jeg kan få akkurat den stilen jeg vil. Jeg elsker hvordan man kan bruke stoffbiter til å sette sammen noe som kan uttrykke hvem vi er på en så merkelig måte. Kanskje det er ubevisst, men ofte kler vi oss etter humøret. Når jeg finner frem klær til neste dag pleier det som oftest å være påvirket av hvordan dagen har vært, hvis jeg f.eks velger noe avslappet, kan det være fordi jeg trenger litt avslapping eller lignende. Det er så merkelig, men så utrolig fasinerende. ♥ ♥ ♥

Jeffrey Campbells

Publisert: 07.03.2012 @ 14:46 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

Hei hei alle sammen.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og har bestemt meg for å slappe av littegrann før jeg begynner på livets gjøremål, som for eksempel å rydde, fordi jeg roter noe helt jævlig. Over her ser dere bildet av konvolutten hvor jeg oppbevarer (sparer) penger som jeg skal bruke på fine ting. Vet ikke hvordan, men på en liten uke har det på magisk vis dukket opp noen hundre og tohundrelapper oppi min lille konvolutt. Har bestemt meg på at neste innkjøp skal være et par Jeffrey Campbells. Det er bare et problem. Jeg aner ikke hvilke sko jeg skal velge. Siden jeg er den mest ubesluttsomme jeg kjenner, og ikke på noen måte kan bestemme meg for hvilke som passer best til alt og hvilke jeg bør bruke pengene på spør jeg dere. 


Jeffrey Campbell Cleata Black, Jeffrey Campbell Lita Glitter White, Jeffrey Campbell Lita Black, Jeffrey Campbell Lita Mac

Jeg vil jo ha noen jeg kan bruke til det meste, men samtidig ønsker jeg meg noen som ikke alle har og som er litt spesielle. Hvilke av de fire ulike over her er finest? Hvilke ville du kjøpt?

Velkommen, lille prins

Publisert: 06.03.2012 @ 15:20 Kategori: Everyday Kommentarer: 3

Hei sweets .

I dag er det født en liten gutt på Kristiansand sykehus, og gjett hva! Det er fetteren min, så velkommen til verden lille venn. Våknet opp til to meldinger om at han endelig var ute, en uke på overtid. Ble så glad. Vet ikke helt hvorfor, men det er liksom bare litt spesielt og gøy når en ny liten beibi kommer til verden. I dag er det tid for litt poledance og moderne igjen, og jeg gleder meg veldig. Uheldigvis kan jeg ikke neste uke, siden jeg skal på ranskurs med jobben, så håper virkelig vi lærer å henge opp ned i dag, hihi. Håper dere har en fin dag, måtte bare stikke innom og si hei. Senere kommer det et innlegg hvor jeg trenger litt hjelp fra dere, så stay tuned. Kisses

Typisk meg

Publisert: 05.03.2012 @ 15:42 Kategori: Everyday Kommentarer: 4

God dag og ny uke, søte mennesker !

I dag er en fin dag fordi jeg skal prøve noe nytt, haha. Har bestemt meg for at nå etter vinterferien skal jeg bli flinkere på skolen, på trening og generelt på livet. Høres ut som jeg aldri gjør noe bra når jeg sier det sånn, men jeg mener bare at jeg skal slutte å skulke, bli flinkere til å gå på treninger og prøve litt bedre å gjøre det hyggelig for de rundt meg og spre positiv energi (haha). Prøvde å ta noen sånn fine bilder, med lyse farger og emosjonelt uttrykk, men jeg er ikke så god på sånn. Ender som oftest opp med å lage crazy grimaser i stedet, det er så typisk meg.

Angående innlegget i går, så kunne det virke litt som noen tok seg nær av det, og tolket det feil. Jeg prøvde på ingen måte å fornærme noen, og prøvde aller mest å få frem at vi bør bli flinkere på å si hyggelige ting og være gode mot de rundt oss, fordi det kan glede så utrolig mye! For eksempel i går fikk jeg en kommentar om at vedkommende synes at jeg kler rød leppestift veldig godt, og det gjorde en ellers slitsom dag mye finere. Noe så lite kan altså gjøre kjempemye for hvordan man har det, og det er på den måten jeg ønsket å oppfordre leserne til å være. Mente så klart ikke at noen er feite om de er "større" enn meg, men alle har jo dårlige dager, ikke sant? Til og med de fineste jeg vet har noen av de dagene jeg beskrev i innlegget. Det jeg skrev kunne tolkes feil, det er klart - men det var på ingen måte hensikten å få noen til å føle seg dårlige. Beklager til de som følte seg truffet. Jeg håper dere har en finfin dag, så blogges vi senere! Stooor klem ♥

Selvtillit og tanker rundt

Publisert: 04.03.2012 @ 17:28 Kategori: Feelings Kommentarer: 6

Jeg tror det vanskeligste (og til tider det enkleste) i verden er å være jente. Sier ikke at ikke det er vanskelig å være gutt, men let's face it: dere må verken føde, blø en uke i måneden, huske p-pillene, bruke sminke, slanke dere eller barbere hele kroppen annenhver dag. De nevnte tingene er bare noe av det dritet jentene må gå gjennom, men det som preger ungdomstiden aller mest er kanskje det som går på utseende, selvtillit og vekt. 

Jeg kjenner jenter som har dager hvor de ikke tør å gå ut av huset fordi selvtilliten er så lav og gjør at de føler seg både stygge og feite. Tenk så vondt å føle at man må sitte hjemme en hel dag, fordi kroppen din og ansiktet ditt ikke er pent nok til å fremvises til samfunnet. Det er vanskelig å ha et annet bilde på seg selv enn det de rundt deg har, men det er enda vanskeligere å skjønne at ingen andre ser det stygge ved deg selv som du ser når ikke noen forteller deg at de synes du ser nydelig ut sånn som du er. Vi burde bli flinkere til å gi hverandre komplimenter, fortelle jentene rundt oss at de ser bra ut. Det har jo egentlig ikke noe å si om man veier 50 eller 80 så lenge man føler seg bra i sin egen kropp. 

Tro meg, jeg har mine dager hvor jeg føler jeg ser ut som en vandrende jelly-bean på 150 kg, men heldigvis er ikke hver dag sånn. Det er mange dager jeg ser meg i speilet og ikke liker det jeg ser i det hele tatt, men det får heldigis ikke så mye verre følger enn at jeg blir mer motivert til å jobbe mot noe bedre. Trening og et sunt kosthold hjelper mer enn man skulle tro, og det er ekstra viktig for mange nå som sommeren nærmer seg. Jeg er så glad for at jeg har fine venner, som får meg til å føle meg bedre på de fleste områder, og jeg håper dere alle har det samme. Uansett kan nok de fleste av oss bli litt flinkere til å gi et kompliment, både til folk vi kjenner og ikke kjenner. Ingenting er vel bedre enn å få høre fra en fremmed at du har fine bein eller ser dødsbra ut i genseren du har på deg. Tenk litt på det! :-) HVA ER DERES TANKER RUNDT DETTE TEMAET?

Må også understreke at jeg ikke snakker kun av egne erfaringer i dette innlegget, men mye fra både venner og bekjentes historier.

Give a f**k

Publisert: 04.03.2012 @ 13:48 Kategori: Everyday Kommentarer: 4

God dag alle sammen .

Hadde dere en fin kveld i går eller? Jeg var hjemme fra jobb klokken halv ni, og var så ødelagt og jævlig i beina at jeg bare satt meg med beina i vann littegrann før jeg gikk og la meg i sengen med Frustrerte Fruer. Har begynt å se det hele tiden, er så kjedelig at ikke det kommer mer SATC, men fruene har jo også mye gøy å komme med da. I går gikk jeg til jobben, og følte meg ganske flink da, siden jeg gikk så fort og spiste så sunt, ehehe. Dere må ta turen innom her senere, lover noe bedre da. Nå har jeg litt for mye gi faen-holdning. XOXO ♥

Kjæreste?

Publisert: 03.03.2012 @ 17:06 Kategori: Feelings Kommentarer: 3

Hvorfor er det så bra å ha kjæreste? Kanskje det er fordi du har en person som du vet du kan stole på, som er der for deg og som gir deg den lille følelsen av å ha tusen sommerfugler i magen som får deg til å smile bare ved tanken på vedkommende. Det er jo litt herlig i blant. Hva med de gangene det ikke er bra?

Når dere krangler. Kanskje en av dere har gjort noe som er vanskelig å tilgi. Glemt hverandre i noen få sekunder, kanskje minutter. Så kommer spørsmålene, hvorfor? Hva har jeg gjort? Kanskje ikke svarene kommer slik som dere ønsker, kanskje ikke det finnes noen svar som er bra nok. 

Egentlig tenker jeg på om man bør holde kjærester og sånne deler av privatlivet utenfor en blogg? Jeg har heldigvis ikke kjæreste nå, og har ikke planer om å ha det på minst fire måneder, haha. Det er ikke så lett å bestemme det, selv om man prøver å styre unna. Sist jeg hadde kjæreste var jeg bestemt på å ikke ha det. Plutselig hadde jeg ikke kontroll over det likevel, selv om jeg visste at jeg skal reise snart. 

Selv om jeg har en liten blogg, så er det kanskje best og holde de tingene utenfor. Første gangen jeg skrev om en kjæreste på bloggen endte det opp med at jeg fikk vite mer om han enn jeg trengte etter at det var slutt. Noen anonyme skrev at de hadde sett han kysse andre jenter, han hadde gjort ditt og datt rundt forbi. Jeg ble også advart mot å ta han tilbake av anonyme lesere som hevdet at de virkelig brydde seg om meg. Om noen bryr seg om meg, hvorfor kan de ikke snakke til meg i sitt eget navn, slik at jeg har et ansikt og en person og forholde meg til? 

Hva får folk til å blande seg inn i andres kjærlighetsliv uten å kunne stå opp for seg selv og det de mener om det? På en blogg? Hva er deres mening om det? Er det bra eller dårlig å skrive om kjæresten på bloggen? 

Festivallook

Publisert: 03.03.2012 @ 13:30 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

I går var jeg hos ei venninne som jeg har det sykt gøy sammen med, og vi satt bare og drømte oss bort til sommer og festival, og allerede nå begynte vi å snakke om hva vi skal pakke, haha. Elsker engasjerte mennesker, og tanken på Hove, sommer og kos! Her om dagen fikk jeg en pakke i posten, og hva er vel bedre enn en lett transparent strikkegenser nå som vi nærmer oss vår og sommer? Valgte å sette sammen et typisk festivalantrekk med genseren, for det er definitivt noe som skal være med i min bag på Hove! Genseren er fin og comfy på en gang, og passer egentlig til det meste. What can I say? Just perfect! ♥ Noe av det beste er at den bare koster 199kr, dere kan finne samme HER.  Hva synes dere om genseren/antrekket? Hvordan ville dere kombinert genseren?  

Sponset produkt

Øyne og Lys

Publisert: 02.03.2012 @ 14:57 Kategori: Photo Kommentarer: 4

Synes?

I just came to say hello

Publisert: 02.03.2012 @ 13:01 Kategori: Everyday Kommentarer: 2God morgen/dag. 

I dag sov jeg ganske lenge, selv om jeg hadde på fem alarmer. Skjønner ikke hvorfor jeg gidder å sove lenge når jeg bare kan stå opp og faktisk få noe ut av dagen. Jeg må lese en engelsk bok, og det går rett til hel***e når jeg ikke klarer å sette meg ned og bare lese. Jeg må hele tiden hente noe på kjøkkenet, stelle meg, sjekke pc'en, høre på musikk, tenne i peisen etc. Blir gal av meg selv. Forresten. Hvis dere skulle kvitte dere med et Norsk flagg, for en eller annen grunn: BRENNE vs KASTE? 

Ikke spør meg hva som er fantastisk med dette

Publisert: 01.03.2012 @ 19:24 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 1

...bare vær enig i at det er det. Hvis det finnes noe man kan kalle perfekt, noe det selvfølgelig ikke gjør så må det være noen som virkelig kan danse og få andre mennesker til å gråte av å danse. Jeg elsker det i hvert fall. Både å se flinke dansere og danse selv er herlig, jeg ønsker meg å bli så flink en dag. Det er på min må gjøre før jeg dør liste. Hva er på din?

På skolen i ferien

Publisert: 01.03.2012 @ 13:02 Kategori: Everyday Kommentarer: 2God dag mine fine .

I dag var jeg oppe av sengen klokken halv ti, og ute av døren ti over halv. Sminke fra i går, småslitne klær og trøtt i trynet på vei til tannlegen. Princess Charming med andre ord. Dette var likevel et av de beste valgene jeg har tatt hele ferien, for etter ti minutter hos tannlegen hvor det eneste hun gjorde var å lakke tennene mine med fluor og be meg pent om å bruke tanntråd de neste 21 månedene før vi sees igjen, tok jeg like godt turen på skolen. Der var jeg helt alene og danset og koste meg i 1,5 timer. Når jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg nesten ikke kunne stå, og måtte nesten sette meg ned i dusjen. Herlig! Nå er jeg påkledd og skulle egentlig spise noen jordbær med cottage cheese, men plutselig var jeg ikke sulten likevel... Så snart går jeg til bussen, for jeg skal til Farmor og Farfar og lage mat idag. Må jo fore de eldre litt i blant ♥ Har dere en fin dag? Blir det noe trening på dere i ferien? Stooor klem til alle, hihi

hits