Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: mars 2013

If I say jump

Publisert: 17.03.2013 @ 12:48 Kategori: Australia Kommentarer: 1

Hei cupcakes .

I dag tok meg og min bestevenn turen til stranden for å ta bilder av solnedgangen. Tenkte det skulle være få folk der ettersom det var maks tre mennesker der sist jeg tok bilder av solnedgangen. Var helt stappfullt og alle skulle bare gå i veien hele tiden, så det ble ikke så mange gode bilder. Uansett, etter dette gikk vi for å spise indisk, og siden vi ikke har så mye erfaring på dette området tok vi bare den første indiske restauranten vi så. Maten var okei den, helt frem til vi så en ROTTE løpe forbi. Jeg fikk da maten helt oppi halsen og ble veldig fort mett. Så det var den middagen. Ellers, her er noen av "suksessbildene" fra idag. Haha, herregud. 

haha, hva synes dere om bildene? 

Så lite tid

Publisert: 16.03.2013 @ 14:38 Kategori: Australia Kommentarer: 0

Ahh, i dag har vært en helt perfekt dag. Fint vær med stor F, herlig temperatur både på land og i vann. Jeg har vært på stranden, solt meg, badet, spist glutenfri lunsj og solt meg enda mer ved bassengkanten. Det er først nå, 18 dager før hjemreise at jeg skjønner hvor jævlig kort tid jeg har igjen her i paradis. Jeg vil ikke lenger dra hjem. Nå virker tre uker alt for kort. Jeg rekker ikke å oppleve alt jeg vil på den tiden. Skal på et par turer og litt andre småting før jeg drar, men det er ikke nok. Nå er det endelig blitt god temperatur igjen, kaldt om nettene og perfekt varme i solen om dagen. Det er mulig å dra på stranden og å sole seg uten å dø en smertefull død og det er bare fantastisk. Jeg har tre eksamener neste uke så er skolen sånn sett over for min del her, det er bare noen siste dager før vi får ferie. Så er det enda en uke før jeg drar. Hvor ble ni måneder av? Hadde jeg visst at jeg skulle føle sånn som nå kunne jeg bare booket om flybillettene og blitt en måned ekstra, men det er for sent nå. Nå er billettene booket hele veien fra Hervey Bay til Kristiansand. Det skal bli fint å se de fleste igjen. Jeg gleder meg til det. Skulle bare hatt litt mer tid. Antrekk fra Australia

Publisert: 09.03.2013 @ 05:42 Kategori: Australia Kommentarer: 2Har funnet noen få bilder av antrekk gjennom disse månedene, for det er jo ikke ofte man kler seg i annet enn skoleuniform eller treningsklær. Dette året har nok vært det året jeg har vært minst opptatt av klesstil og sminke/hår. Har nesten ikke brukt sminke eller stelt håret gjennom hele oppholdet, og mitt mest brukte antrekk er helt klart skoleuniform, med treningsklær på sterk andreplass. Gleder meg til å komme hjem og kunne kle på meg vanlige klær når jeg står opp om morgenen. Tenk nå er det bare tre uker og fire dager til jeg skal sette meg på flyet mot Norge. Herregud som jeg gleder meg. 

Kaldt

Publisert: 03.03.2013 @ 11:48 Kategori: Australia Kommentarer: 0Hei hei, nå var det lenge siden. 

Siden sist har det ikke skjedd noenting. Jeg har begynt på skolen og fucka opp døgnrytmen igjen - med andre ord er alt som vanlig. I dag har jeg inntatt kosedressen igjen for første gang i år, for nå er det jo høst vet dere! Da er det veldig kaldt. Helt nede i 23 grader på det kaldeste, så sover med dyna godt oppover ansiktet om nettene. Jeg har også funnet ut at hvis man blir sterk blir man fit, og slo rekorden på beinpressen i dag med 230kg. Jeg løfter endelig min egen kroppsvekt på stanga i knebøy og snaaart det samme i markløft. Overkroppen er det verre med da. Mine pensjonerte fotball-legger gjør det mye bedre i styrkesalen for å si det sånn, men det kommer seg vel. Ellers har jeg ikke så mye å meddele, annet enn at det bare er i overkant av fire uker til jeg kommer hjem. Da skal det bli liv i denne jenta igjen. Gleder meg så mye at jeg glemmer alt annet jeg burde huske. Glemte for eksempel å si at jeg ble så solbrent forrige uke at det sto mellom liv og død, valgte så klart død og kunne ikke dra på skolen fordi jeg var død. Så et tips: bruk solkrem. Det er nok det eneste tipset jeg har å komme med som faktisk er nyttig. 

hits