Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: april 2009

Kaptein Carro og konge spill

Publisert: 29.apr.2009 @ 21:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei alle sammen.
I dag er jeg i kjempegodt humør! Jeg har hatt en ganske hektisk dag, men det har bare vært gøy. Jeg kasta meg utpå dette hår-greiene jeg snakket om tidligere. Så jeg var hos frisørene allerede klokken halv tolv. Før det hadde jeg allerede bakt to kaker og tjent 200 kr til narkosemaskinen i Rasjahi.

Hos frisøren ble det bleking av ettervekst (hjerte), og helfarging. Jeg ble selvfølgelig bare enda blondere. Det finnes jo grenser, men grenser er til for å tøyes! Det mener i alle fall jeg.. Uansett- i morgen skal jeg ta fri fra skolen for å være modell for frisørene. Jeg skal være i byen med dem, ha på meg kjole og høye sko, sminket og pynta som bare det. Jeg gleder meg.

I dag har vi spilt kamp! For et lag vi er, det er helt utrolig. Vi samarbeider kjempebra sammen og hva er vel bedre enn å vinne 3-1? Jeg spilte forsvar, som jeg pleier og selvfølgelig ledet jeg linja igjen. Jeg kan nesten ikke tro det selv, men jeg ble kaptein for laget! :D Det er utrolig! Jeg ble kjempeglad for det.


Har du vært hos frisørlærling før? Hvordan ble resultatet?
Nå er jeg klar for en chillekveld forran tv'n, så jeg løpeeeer! ;-)

beklager at ikke det kom bilde i dag, men det funket ikke...

Nå blir det liiiim

Publisert: 28.apr.2009 @ 18:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Heihei.
Nå er jeg ferdig med å se gårsdagens episode av vår alles favoritthotell, nemlig Paradise. Jeg har sittet med store øyne og lillebror på fanget mens jeg har slikket i meg hver eneste lille detalj som er å finne i programmet. Jeg har ikke misset et sekund, og det har ikke lillebror heller. Så nå er vi klare for litt mat (melk i hans tilfelle)getattachment. Det er klart at nå blir det liming på Noor og Therese. Jeg hadde ikke trodd at Noor var bifil, men Therese sa det jo første gang hun kom... Gleder meg til dagens episode, da blir det lim... Jeg mener lgetattachment11iv.

I dag har Henriette og jeg fått oss tatoveringer.. Fra V6-Junior tyggegummien. Herliiiig. De er supersøte, så jeg skal legge inn ett par bilder. Det er kaniner, altså.

Ellers, det at jeg skal ha en konkurranse ble kjempegodt mottatt, så jeg kommer til å kjøre en konkurranse i løpet av uken. Mest sansynlig i morgen eller torsdag. Jeg trenger bare litt tenketid til hva jeg skal spørre om, eller hva dere må gjøre for å vinne. :-) 

Har dere forslag til hva dere må gjøre for å vinne konkurransen? Kjempefin premie!

Gira på konkurranse?

Publisert: 27.apr.2009 @ 20:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 19

Hei alle sammen :-)8df2609gavekort
Jeg er kjempeglad nå, til tross for at det har vært en ganske dårlig dag på mange måter. Jeg har nemlig vunnet en konkurranse på Lorraine sin blogg. Jeg vant et gavekort i en verdi av 150 kr på motehus.no. Dette er den første konkurransen jeg har vunnet, så nå er jeg ganske gira på å sette igang en konkurranse selv. Med tanke på at det er så utrolig gøy å vinne.

Er det noen som vil at jeg skal ha en konkurranse? Det blir en ganske bra premie tror jeg. Vil ikke uttale meg for høyt om hva, eller hva dere må gjøre for å vinne før jeg vet om noen er klar for konkurranse.

Jeg håper dere har hatt en fin dag i dag, hva har dere gjort?


Mini Oreos og ny header?

Publisert: 27.apr.2009 @ 14:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei alle sammen.
Vi har vært på tur med skolen i dag. Sykkeltur. Dessverre har jeg ikke sykkel, så jeg har ikke syklet da. Henriette og jeg gikk helt fra skolen til Møvigstranda. Det er ca 5-6 km. Heldigvis var det butikk på veien så jeg fikk kjøpt en boks med mini oreos! Deilig. Jeg elsker dem, pluss at de små er akkurat passelig størrelse!

Jeg har et spørsmål, til alle! Jeg har et problem når det gjelder header. Jeg har gått utrolig lei av min, derfor vil jeg ha ny. Men jeg vet ikke om noen som kan lage header til meg. Jeg er ikke akkurat så god til sånne ting. Så hvis noen har lyst, så må de gjerne ta kontakt så kan jeg sende dem bilder osv. Det hadde vært kjempefint om noen gidder! ;-)

Vil du lage ny header til meg? :-D

Free Rice, end hunger

Publisert: 26.apr.2009 @ 20:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
freericeDet var vel kanskje forrige helg jeg kom over denne geniale funksjonen. Eller, Rikke hadde funnet den fra før og hjalp meg med det samme. Free Rice! Det er et slags spill, som går ut på spørsmål i forskjellige kategorier. Det finnes f. eks. Famous Paintings, English Vocabulary, World Capitals og Basic Math. Pluss flere.

For hver gang du besvarer er spørsmål riktig donerer du 10 riskorn gjennom UN World Food Program, for å hjelpe og stoppe sulting. Tjenesten kan lastes ned til mobiltelefon (i alle fall iPhone, som er mitt tilfelle), eller spilles på internett. www.freerice.com - vis at du bryr deg ;-)

Jeg bryr meg! 1410 riskorn, straight to Africa (hvis det er der de blir sendt, da).
Dette er ikke den eneste gangen jeg har spilt det, altså. Jeg er en flittig player.


Har du vært borti noe sånt før? Synes du det er en bra tjeneste? :-D

Oh, happy day

Publisert: 26.apr.2009 @ 19:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei alle store og små.
I dag har vært en kjempefin dag, jeg har vært i byen med Ingrid og spist på Bakgården Både&. Der møtte vi 26 april 011Vilde og Malene, så jeg slo av en liten prat med dem før vi spiste videre. Vi tok også sol, på Sun City- solsenter. Det var kjempedeilig. Gjett hva? Jeg fikk til og med skille, etter de 15 minuttene jeg lå der. Utrolig, men sant! :-D Jeg kan dessverre ikke skryte på meg at det er særlig mye, da...

Etter vi hadde tatt solarium gikk vi for å spise, det tok jo sin tid å spise opp det greiene vi bestilte. Men omsider fikk vi labbet oppover byen, nok en gang for å kjøpe slush. Slushen slo følge med oss ned til fiskebrygga. Der solte vi oss, og ble suuuuperbrune.
p o s e
Ingrid poserte selvfølgelig med glede for fotografen. Hvem sier vel nei takk til å få vise frem det de tror er brunfarge?
Hun er jo brun da. Begynner å nærme seg sjokolade-fargen nå, ja. Hehe. taaaanJeg er også ganske brun, spesielt i fjeset. hjerte

Nå er har jeg endelig kommet hjem og fått dusjet av meg solariumlukten. Jeg  sitter her og gleder meg til uka som
kommer, den blir nok helt topp. Jeg har store planer ;-)

Hva har dere gjort i dag?

Just dance, gonna be okay

Publisert: 26.apr.2009 @ 13:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei kjære blogglesere.
Idag har jeg en kjempegod dag, og det har jeg tenkt å fortsette med resten av dagen. Jeg sto opp og ble mø26 april 002tt av en blid far som tilbød meg bakt potet til frokost. Hva er vel bedre en søndags morgen? Så til frokost ble det bakt potet. Ellers har jeg sett på tv og stellet meg. Nå venter jeg på at Ingrid som er 17 år skal komme å hente meg, i bil. Jeg lurte på om jeg skulle ta på meg en hjelm, bare for å vise at jeg ikke gleder meg til bilturen. Men jeg slo fra meg tanken. Ingrid er jo bare ute og øvekjører med pappaen sin trygt plantet i passasjer-setet. Turen med Ingrid går til byen, hvor vi skal spise is og mat da, selvfølgelig. Koselig!

Ellers, i går var jeg på diskoteket som jeg nevnte at jeg skulle på. Det var kjempegøy. Jeg fikk selvfølgelig dansa med en hel haug av gutter, uheldigvis var de fleste ikke så særlig good-looking. Men jeg hadde det i alle fall kjempegøy, og det er jo det som teller på diskotek. Eller hva?
Jeg hadde det gøy, og siden det er min førsteprioritet på diskotek sa jeg til meg selv "just dance, gonna be okay". Men selvfølgelig er det noen som blir sure for sånne småting som hvem jeg danser med. Jeg kan dessverre ikke si at det bryr meg så særlig. Beklager, til dere. På bildet kan dere forresten se hva jeg gikk med i går, hvis dere klarer å tyde noe da - jeg må bare beklage at iPhone-kameraet er dårlig.

Nå er jeg klar for byen med Ingrid, så jeg runder av her. Ha en fin dag folkens :-)

Hey sunshine!

Publisert: 25.apr.2009 @ 18:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Hey sunshine og sunshines.
I dag er været strålende i Kristiansand. Jeg har sittet på terassen og blitt tæææn! Eller, solbrent som det egentlig heter. Jeg brukte faktor 7, men den var fra i fjor. Dvs. mindre faktor. Etter bare 10-15 minutter i solen kjente jeg at det prikket i kinnene mine. Solbreeent. Men det stopper ikke meg, så jeg tar på meg faktor 30, fra i fjor og tanner videre. Jeg er ikke desperat altså...
Nat hos Caro
Nå har jeg tatt meg en dusj etter den varme tan-sessionen min. Nå har jeg bokstavelig talt 1 cm lag med fuktighets-krem i kinnene. Jeg kan ikke være solbrent!

I dag har jeg passet lillebror i fire-fem timer, og vi storkoste oss i sola (skyggen) som dere ser på bildet. Bildet dere ser er av lillebror i sitt lille palass som jeg lagde til ham for å skygge for solen. Det ble sendt til pappa'n hans med tittelen "Who's the daddy now, bitch!". Lille Nathaniel storkoste seg der han satt, mens storesøster tanna som bare det. Sjekk luksusen han får hos meg. Jeg bare lurer, er det rart han elsker meg? <3

Nå er jeg i full gang med å gjøre meg klar til diskotek i kveld. Det blir kjempegøy, selvom jeg var i tvil om jeg skulle gå i begynnelsen. Jeg bestemte meg i alle fall for å gå, så trinn 1 i gjøre klar-prosessen var å ta en dusj. Nå tar jeg en pause med prosessen for å blogge. Det passet midt i blinken :-)

Jeg må ikke glemme å nevne; naboene mine hadde bestemt seg for å forstyrre tanninga mi med å lage rockeband på terassen dems. Ikke for å henge dem ut, men seriøst! Kan de skaffe seg en lyd-dempende vegg mellom oss? Vær så snill'a.

Har dere hatt en like bra dag som meg, eller? Hva har dere drevet med? :-D
"Who's the daddy now, bitch!"

Nye klær, godt formål

Publisert: 24.apr.2009 @ 21:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Hei alle søtiser! :-)
I dag har jeg spilt treningskamp, mot Donn. Det var kjempegøy, men resultatet gikk for vår del rett i dass. Vi tapte 1-4, tror jeg. Eller var det 2-4? Samme det. Men uansett hvor dårlig taper jeg er til vanlig, gjorde ikke dette meg skuffa. Det skal nemlig mer enn som så for å dra meg ned. I'll fight 'til the end! Neida, eller kanskje. Jeg er ikke sikker.

Nå har jeg drevet å snakket med en frisørlærling som mulig kommer til å ødelegge håret mitt. Eller for å forklare nærmere; Jeg kommer ikke til å klippe bob og jeg kommer ikke til å farge håret brunt. Men denne lærlingen skal bestemme frisyre og farge på meg. Jeg har jo sagt at jeg uansett ikke kan ha bob/mørkt hår, så om hun hadde valgt det hadde hun vært... biaaatch. Det hadde liksom ødelagt hele meg, om jeg hadde fått brunt hår og bob kunne jeg likegodt hatt 1 cm langt, rosa hår. Det blir sett på som samme situasjon i mine øyne. Jeg har med andre ord ikke tenkt å sette meg i en frisørstol og ødelegge håret mitt. Jeg trenger hjelp fra dere. Skal jeg droppe det, eller ta sjansen?

Nå - over til overskriften. Jeg har nettopp vært innom Regine Stokke sin blogg. Selvfølgelig følger jeg med i saken om hvordan ting går med henne, og om hun får hjelp med sykdommen sin. Jeg håper virkelig at hun får den hjelpen hun trenger. Jeg kom over linken til beltespenner.com hvor de har opprettet en egen kleskolleksjon til hjelp for Regine Stokke. Klærne har ganske stilig design og jeg har iallefall store planer om å skaffe meg en av joggebuksene i kolleksjonen. Her er linken; http://www.beltespenner.com/oscommerce/regine-stokke-bnyb-c-136.html 

Støtt Regine, folkens! :-)

Barnevakt og førstehjelp

Publisert: 24.apr.2009 @ 13:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Heihei, alle sammen! :-)
Jeg har ikke fått blogget på et par dager nå, fordi jeg har vært opptatt med å sitte barnevakt for han her lille tassen. Det
nathanielhar vært kjempekoselig og jeg har også fått tilbringt endel tid sammen med bestejentene, Vilde og Rikke. De var med i går, da vi hadde han alene i noen timer. Jeg er så glad for at han ikke er den typen unge som griner uten stopp, tjuefire timer i døgnet. Jeg skal passe han i morgen også, og det gleder jeg meg max til. hjerte

I går på skolen holdt vi på med førstehjelp i gymmen, det var utrolig nok ganske gøy. Vår gruppe, som besto av Ellen, Sara, Henriette og jeg fikk i oppgave at en på gruppa hadde brukket beinet, og vi skulle vente på "åstedet" til læreren kohello thereeem. Vi fant ikke på så mye vi kunne gjøre for å passe på beinet til vår søte Ellen. Men så kom læreren, han hjalp oss å lage en båre. Alt går bra når læreren frivillig gir fra seg jakken for at vi kan lage en båre. Først begynte vi å labbe mot der vi skulle møtes for å vise at problemet var "løst, men da vi kom ca halv veis begynte vi å bære Ellen på denne båra da. Dødstungt.
 På toppen av det hele sto det noen utlendinger med kåte blikk og så på jentene i treningsklær som stresset rundt med en båre av to pinner og en jakke. Her er jeg i full gang med å støtte hodet til lille Ellen, som hadde brukket beinet sitt.

Har dere hatt førstehjelp i gymmen? :-)

Ha en strålende dag videre, så blogges vi folks. ;-*

Det freaker meg ut

Publisert: 21.apr.2009 @ 21:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Jeg sitter nå likblek med et bankende hjerte i sengen på mitt lille, koselige, rosa rom. I min store, deilige, myke dobbelseng. Hjertet mitt banker som aldri før, svetten renner nedover pannen og drypper på min hvite bukse. Jeg tror jeg skal dø. Neida, jeg svetter ikke og jeg tror ikke jeg skal dø. Ikke vær redde.

Jeg kan innrømme at i et minutt av denne tiden jeg har sittet her, banket hjertet mitt som om det var på vei ut av brystet. Så jeg fikk panikk og gjorde alt jeg kunne for at min kjære data-lader ikke skulle gå bort. For hadde den gått bort hadde det blitt lite blogging på meg, og det hadde vært utrolig kjipt. Ikke nødvendigvis for dere, men for meg - som trives med å blogge. Men til min store lettelse fikk jeg fikset det. Hvis noen lurer på overskriften har dette ikke noe med den å gjøre.


Drømmene mine er ganske syke for tiden, det tror jeg at jeg har fortalt før. Flere ganger faktisk. Men jeg lurer på om det går ann å tyde dem? Er det et dødsfall på vei eller?

I natt drømte jeg at jeg var ved en stor bygning. Jeg klatret rundt på den og jeg var inni den. Det var et slags lager med søppelplasser, eller noe. Familien min var der. Noen av vennene mine, også. Det var kveld, og jeg var ute. Lillebroren min satt inni en lastebil. Plutselig sprengte både bygningen og lastebilen. Jeg løp alt jeg kunne bort til lastebilen, hvor broren min satt. Men jeg kom for sent. Lillebror satt likblek i midtsetet, død. Døren fikk jeg ikke åpnet, men vinduet var rullet ned. Da jeg skulle prøve å dra ham ut av vinduet skled han først ned i liggende stilling. Deretter fikk jeg dratt han ut av vinduet. Jeg klarte ikke å tenke, jeg kan bare huske at jeg ikke klarte å stoppe å gråte.

illustrasjon p en ille drm
Sånn så det ut, nesten iallefall. Broren min så ikke sånn ut, han var grå. Men bare for at dere skal se hva som er hva. Den eneste fargen jeg husker i hele drømmen var gul. På lastebilen. Freaky.

Lene eller Margrethe?

Publisert: 21.apr.2009 @ 17:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
Hei alle sammen!
I dag har det vært en fin dag. Jeg har fått resultatet på gårsdagens prøve-tentamen. Jeg fikk en bra karakter, 5+ nok en gang. Jeg ble fornøyd, men det er de samme feilene som går igjen og igjen. Hihi, jeg lærer visst aldri.

Jeg har sittet med Ellen i en time og sett tv. Paradise Hotel og Home And Away. Det var helt sykt da Lene skjelte ut Margrethe. Jeg kan ikke si noe annet enn at Lene må vinne. Jeg vet, hun er en bitch til tider. Men fysøren så rå hun er også. Hun sier i alle fall det hun mener, og det er det beste. Det er nok sikkert mange som synes kjempe synd på Margrethe. Greit nok, jeg gjør jo det jeg og. Litt i allef all, men jeg heier på Lene likevel.¨

Hva synes dere? Lene eller Margrethe?


Ha en strålende dag videre :-)

Fotballsesongen er kommet for å bli

Publisert: 20.apr.2009 @ 21:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Nå er fotballsesongen offisielt igang for min del. I dag spilte vi årets første kamp. Eller for å si det sånn; treningskamp. Jeg jobbet og sto på så godt det var mulig, og prøvde mitt aller beste å spille bra. Om jeg lykkes er ikke opptil meg og bedømme. Fy søren, så deilig det var å spille fotball igjen. Okeida, jeg har spilt fotball hele vinteren og høsten. Men det kan ikke sammenlignes med å spille ute på elverbane. Nå er jeg kjempeklar for å begynne sesongen for fult. Den er kommet for å bli. Endelig!

I dag hadde vi skrivedag på skolen, og det gikk egentlig ganske bra. Jeg skrev en fortelling om ei som ble voldtatt. Jeg lurer virkelig på hvordan det går. Men jeg får vente i spenning, nå må jeg løpe fordi jeg skal se Paradise Hotel.

Hva har dere gjort i dag?
Ha en strålende kveld. :-)

Fk Radar, da vi kom på 3. Plass i A-sluttspillet i en cup. Show me your happyface! :-D

Mornings, sunshines

Publisert: 19.apr.2009 @ 12:52 Kategori: Everyday Kommentarer: 2
Da har jeg kommet ut av min dvalemodus, og slått på dataen. For en bombe. Jeg våknet halveis av at Rikke snorket og at kirkeklokkene ringe i 15 minutter. Rikke er superforkjøla, så ikke tro hun er en slags bjørn eller noe. Men det er absolutt for galt at kirka kan ringe i et kvarter uten stopp på en søndagsmorgen, kvart på elleve. Men ikke noe mer klaging nå!

Jeg er storfornøyd, for nå har Vilde også kommet hjem fra sine to uker i Miami/Cruise i Karibien. Jeg har savnet henne, kjempe mye. Men nå er iallefall all sorg borte, fordi mine to bestejenter har kommet seg hjem fra sola. Endelig. Rikke er like brun som en elg og Vilde har jeg ikke sett enda. Men hun er garantert brun, hun også.

I dag blir det ut og spise med Rikke, for så å møte Vilde. Snakker vi bra dag eller?

Hvordan blir din dag i dag? :-)
cxhgdfs
Jeg er alltid happy når jeg skal spise med jentan mine!

En solfylt dag

Publisert: 18.apr.2009 @ 23:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hey igjen.
Som jeg nevnte i forrige innlegg skulle jeg legge inn bilder i løpet av dagen så her kommer de.

Jeg har forresten fått kortet nå. Visa-kortet, faktisk. Det var ikke slik jeg trodde, sånn at jeg bare kunne gå ut å kjøpe hele verden. Det var faktisk det stikk motsatte, jeg fikk advarsler mot å bruke det for mye. Jeg fikk faktisk bare inn fire-fem hundre kroner på det. Tro det eller ei, men jeg er ikke en person som kan smiske til meg hele verden for firehundre kroner. Så det eneste jeg har kjøpt er to Freia Sjokolade Appelsiner og en tyggispakke. Da har jeg så jeg klarer meg.

rrronse

rrrpose

rrrikkeogcarro

Rikke har vært i Brasil, det forklarer hvorfor jeg ser så blek ut. Jeg skulle ønske jeg var like brun, som dere sikkert ser på det nederste bildet har hun fått litt for mye sol i ansiktet. ;-)

Hva synes dere om bildene?

Snakker vi typisk?

Publisert: 18.apr.2009 @ 21:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Beklager for at jeg ikke blogget i går. Men om noen ble veldig skuffet, så får det ikke hjelpe. Jeg hadde ikke dataen tilgjengelig, og tiden var minimal! Men dagen i går var kjempegrei, var hos mi bestemor som hadde laget koldtbord da vi kom opp! Deilig, deilig.

Dagen i dag har gått til å bruke tid på min kjære Rikke. Hun har vært i Brasil i 17 dager, og jeg har savnet henne maksimalt. Endelig har hun kommet hjem, så nå kjører vi på med overnattinger fremover!

I dag, som vanlig skal meg og Rikke overnatte. Vi hadde også tenkt oss på diskotek.  Men etter at vi hadde stått i timesvis foran speilet, kledd oss i våre fresheste klær og stæsja håret så fint vi bare kunne, kjørte vi opp til Gimlehallen hvor diskoteket skulle finne sted. Vi gikk med hodet høyt hevet bort til døren hvor mannen i døra ødela kvelden med å fortelle oss at det var utsolgt. Faen! Unnskyld ordbruket, men fyfaen så typisk det er. Alle vennene våre er der inne, og de fleste har selvfølgelig skaffet seg biletter på forhånd uten å fortelle oss at det hadde kanskje vært lurt å tenke såpass langt.

Nå blir kvelden ganske... Hva skal jeg si? Jeg har nettopp kommet hjem fra diskoteket jeg ikke kom meg inn på, så nå kan jeg vel si at jeg ikke er så veldig happy. Men kvelden sammen med Rikke skal bli fin uansett, for neste uke er det et nytt diskotek! Der har jeg sikret meg billett allerede. Så dere må ha en strålende kveld videre, så skal jeg være så glad jeg kan videre. ;-)

Wish me luck, hihi.


det kommer bilder fra vår solfylte dag senere.

Jeg vil ikke miste deg!

Publisert: 16.apr.2009 @ 18:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Hei alle sammen!
Idag har dagen kommet til at jeg må øve til RLE-prøve. Jeg fant ut i går at prøven er i morgen, så da må jeg få øvd. Jeg ligger på 5-6 i RLE, så da kan jeg ikke la en prøve ødelegge alt jeg har jobbet for! No, no! Nå har jeg sittet og tatt notater fra "oppdragene" og så skal jeg snart pløye boka. Jeg må bare blogge og se Paradise Hotel. Det er viktig. Dere tror sikkert at prioritetene mine er helt på jordet, men jeg prioriterer det som er viktigst for meg. Når leksene ikke spiller noen rolle for karakterene mine føler jeg ikke det er nødvendig at det er høyt prioritert. Men nå blir jeg snart satt ned i orden, så nå blir det lekser for fullt fremover! Yay me!

I dag har jeg vært hos Mommor, altså min kjære Oldemor som er utrolig høyt elsket.
Ting som skjer rundt meg får meg til å tenke mye på at jeg må ta vare på familien jeg har. Jeg blir påvirket av dødsfall som skjer rundt meg, dødsfall på tv (i dette tilfellet home and away), ting som skjer med folk rundt meg osv. Det får meg til å tenke skikkelig mye. Jeg drømmer om at familien min dør, jeg drømmer at vennene mine dør. Ikke tro det er fordi jeg ser for mye skrekkfilmer eller noe, det er bare sånn. Jeg drømte sykt før jeg i det hele tatt hadde sett en skrekkfilm.

Poenget er iallefall at jeg ikke vil miste Mommor. Hun fyller 90 år i begynnelsen av Mai, og det er ganske gammelt for et menneske. Problemet er bare at jeg ikke klarer å miste henne! Jeg setter så pris på henne, hun blir liksom alltid glad for besøk, tar meg i mot med åpne armer og spør hvordan jeg har det osv. Det er kjempekoselig at hun bryr seg så mye som hun gjør. Idag satt vi og pratet og så tv. Ja, så letet jeg etter alarm-armbåndet hennes da, jeg klarte og finne det etter å ha letet gjennom hele huset. Bare det at jeg hjalp henne å lete ble hun kjempe takknemlig for. Jeg vil ikke miste deg. Du betyr så masse for oss alle.

Har du noen som betyr kjempe mye for deg, som du ikke vil miste?
Nå må jeg løpe! Ikke bokstavelig talt, for å si det sånn; nå må jeg lese! ;-)

Videoblogg?

Publisert: 15.apr.2009 @ 15:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
I dag har jeg så god tid. Jeg har sittet og sett Paradis Hotel fra igår nå i 40 minutter. Jeg hadde kjempegod tid på morningen, som dere sikkert fikk med dere og nå har jeg ikke noe jeg skal gjøre før jeg skal begynne og tenke på å labbe nedover til Ellen. Idag er det på an igjen med fotballtrening + jogging. Det er deilig å få trent!

I dag har jeg ikke så mye å skrive om, men jeg lurer på en ting. Hvis det kommer en videoblogg i nær fremtid, hva vil dere at jeg skal snakke om? Jeg finner ikke på noe som kan være interessant uten om spørsmålsrunde. Men det er for tidlig, jeg har ikke så sinnsykt mange lesere! ;-)

God morgen!

Publisert: 15.apr.2009 @ 07:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Idag er det back to school. Uheldigvis har ferien gått kjempefort, så her sitter jeg ferdig påkledd og sminket klokken halv åtte på morningen. Jeg har bestemt meg for å stå opp kvart på syv hver dag, så jeg vender meg til det. Gjett hva? I dag klarte jeg det! På slaget 0645 sto jeg opp. Så kommer jeg opp, datan står på etter en hel natt med overføring til en harddisk, så da fikk jeg tid til å blogge også. Lurer på om dette blir en rutine? Tvilsomt, men absolutt mulig! :-)
Jeg ville egentlig bare skrive et lite innlegg og poste et bilde av morratrynet mitt, som jeg sier. Ha en strålende dag videre, nå er det tid for frokost! :-)
morratryyyne
god morgeeeeeeeeeen! :-)

Hey! Les bloggen min'a

Publisert: 14.apr.2009 @ 20:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 13

Aller først, jeg må bare beklage at innlegg blir postet så sent. Jeg skulle gjerne poste dem før, men min kjære Frk. HP har en ganske kjip uvane. Frk. HP vil ikke logge seg på internett, så derfor må jeg stresse og stresse for å komme på nett. Men nå; over til noe annet.

Jeg leser en del blogger. Det var tross alt det som fikk meg til å begynne å blogge. Det å lese bloggene på topplista fikk meg til å tenke at det hadde vært kjempegøy å blogge. Jeg synes det er gøy, jeg hadde jo ikke gjort det hvis ikke. Men jeg tror nok det hadde vært mye gøyere hvis jeg hadde hatt flere lesere og folk som kommenterer. Jeg mener, hva er en blogg uten lesere? Noen ? hvis det er noen som leser dette- sitter nok hjemme og tenker at det fremdeles er en blogg. Det er jo mange tusen blogger uten lesere og som aldri får kommentarer. Jeg vet det, uten engang å tenke meg om. Men likevel vil jeg være en av dem som skriver så bra at det er en del lesere hver dag og får kommentarer på det de skriver.

Tilbakemeldinger
. Jeg skulle bare ønske noen kunne gi meg tilbakemeldinger på det jeg skriver, om jeg skriver kjedelig, bra eller hva de synes. Jeg vet at noen som sitter hjemme og leser dette ikke gidder å kommentere fordi.. Nei, uten grunn. Men da kan dere tenke ?hva hadde jeg tenkt hvis ikke jeg fikk noen kommentarer?.  Dere hadde nok overlevd, dere også. Men det hadde vært gøyere å få side på side med kommentarer hver dag. Jeg får jo kommentarer, men det er ikke mange. Men uavhengig av hvor mange jeg får blir jeg glad for alle.

 

Det hadde vært så greit om alle kunne være store bloggere, alle som hadde lyst. Men det går jo ikke, så jeg håper at de som blir en av de heldige som kommer gjennom det lille nåløyet i bloggverden bruker ?statusen? til å få frem gode poenger og viktige meninger.  Hadde jeg vært en kjent blogger ville jeg anbefalt bloggene til andre bloggere, som fortjener statusen. Men dessverre, jeg er jo ikke så kjent. ;-)

 

Hva er din blogg? Jeg lover å gå inn på alle som kommenterer! :-)

det gikk ikke å legge inn bilde i dag

Treningstanker!

Publisert: 13.apr.2009 @ 21:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei alle store og små!
Idag har jeg vært på trening. Ellen fikk meg med mot min vilje. Men egentlig var det kjempedeilig å få trent igjen. Jeg kjente bare alle kaloriene fra alt jeg har spist i ferien forsvinne ut av kroppen min, treffe bakken og dø stille inn. Neida, det var kanskje ikke helt sånn. Men jeg trengte det, det gjorde jeg! Det med jenter som trener, er for noen utrolig lite flatterende. Noen synes det ser... Ikke bra ut. Det kan jeg jo ikke tenke på. Selvom det kanskje dukker opp i hodet mitt når jeg er midt i mine hardeste treninger. Men man kan ikke tenke på det hele tiden, det kan ødelegge en skikkelig bra trening. Det å tenke på at 'jeg ser ikke bra ut' kan ødelegge det som var en kjempebra trening, fordi du blir mer interessert i å se bra ut enn å yte max.

Trening fører jo med seg en hel del med gode ting også. For eksempel: det gjør at du blir i bedre form, du ser bedre trent ut og for de som er allermest opptatt av hvordan de ser ut; du ser bra ut. Men det tar tid, det funker ikke med mindre du trener masse. Så om du vil oppnå noe må du trene, trene, trene og trene. Masse. Du må ville det, synes det er gøy og ikke minst ikke gi opp. Om jeg hadde hatt motivasjon og ork til å trene mer hadde jeg garantert gjort det. Det hender ofte at jeg sitter og tenker at jeg skal jogge meg en tur eller at jeg eller skal trene mer. Men som oftest forblir det tanker.. Uheldigvis! Når vi spiller kamper med fotballen og jeg blir sliten hender det jeg tenker 'åååh, jeg skulle trent mer. Mye mer!'. Men som sagt, det har en tendens til å forbli tanker.

Trener du? Hva? ;-D 

HA EN FIN KVELD, FOLKENS

Dette er min unnskyldning

Publisert: 12.apr.2009 @ 17:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Jeg har, som dere som leser bloggen min vet ikke blogget siden torsdag. Kun fordi jeg har hatt en liten uanmeldt ferie på hytta. Sommerhytta. Der har jeg badet i sjøen, og lest haugevis med bøker. Jeg har spilt kort og brettspill flere timer om dagen, og sist men ikke minst; jeg har begynt på romanen jeg skal gi ut når jeg blir en sur kjerring i overgangsalderen. KØDDA! Jeg har ikke det, eller... Jeg har badet i sjøen! For dere som sitter for dere selv og mumler "bullshit", så skal jeg legge ut bilde av det - tenk. :-)
12 april 026 sensurert12 april 028
Meg, hvor jeg gispet etter luft. Kødda. ;-D   Dette er meg etter jeg hadde hoppet i døden!
Jeg bare sier det, klarer jeg å bade 11. april kan jeg klare hva som helst. Nesten.

Jeg håper dere har hatt en fin ferie til nå. + Siden jeg ikke har blogget på en stund håper jeg mange svarer på spørsmålet. Har du badet i år?

Sooool!

Publisert: 09.apr.2009 @ 20:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

For en utrolig fin dag det har vært idag! Jeg har rukket å gjøre masse. Jeg har vært og grillet med familien, jeg har vært hos Eddy, jeg har vært hos Anette og nå er jeg hjemom en bitteliten tur for å pakke ting til å sove hos Anette. Digg. Jeg elsker de dagen hvor jeg bare er med venner, sola skinner og jeg såvidt har tid til dataen fordi jeg er opptatt med andre ting. Dette er en av de dagene!

Sola har strålet i hele dag og jeg har bare kost meg! Endelig kommer sommeren. Det er kanskje for tidlig å si, men jeg må få lov å håpe og tro! :-)

Innlegget ble kort, og  utrolig meningsløst men jeg har ikke tid til mer! Må løpeeee...
Hvordan har din dag vært? Har dere også fint vær?

9 april 042
Når du ser dette bildet tenker du kanskje ikke 'herlig dag'. Men det har det vært!

BLOGGES :-D

Filmdilla + outfit

Publisert: 08.apr.2009 @ 16:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 11
Når jeg ikke har noe å gjøre blir det som oftest til at jeg sitter på msn, blogger eller ser film. Jeg har sett endel filmer i det siste som har vært alt fra skumle til morsomme til triste. Nå er jeg liksom litt tom for ideer til hva jeg kan se. Så jeg lurte egentlig på om noen som leser bloggen har forslag? Hvis dere har noen forslag så skriv dem gjerne i kommentarfeltet, da hadde jeg blitt glad!
img3135


Hey, aoutfit off de dej! Ai æm nesten Amricaner! :D
Okeida.. Der satte jeg det litt på spissen, men jeg skjønner bare ikke hvorfor det heter "outfit" i bloggverden. Det er kanskje kopiert fra en eller annen amerikansk blogg? Jeg vet ikke. Men sånn går jeg iallefall kledd idag! :-)
face down ass up outfit

Husk å skriv en film i kommentarfeltet! :-)
BLOGGES! ;*

Prom night

Publisert: 08.apr.2009 @ 14:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 6
I går hadde jeg en veldig koselig kveld. Tiden min gikk til å være med Hege og se film. Prom night. Jeg hadde skikkelig høye forventninger, og jeg synes den var bra. Eller... Bra er kanskje ikke det rette ordet. Jeg vet ikke helt. Uansett, filmen var en mix av trist og litt skummel til tider. Jeg trodde egentlig den skulle være skumlere, men den var bare skummel der og da. To minutter etter at filmen var ferdig diskuterte Hege og jeg hva vi synes. Vi kom egentlig fram til at den var ganske trist, men alikevel gøy.

Filmen handlet om ei jente på 17 år som skulle på avgangsballet sitt, sammen med vennene og kjæresten sin. Tre år før hadde hun sett alle familiemedlemmene døde. Hun så også at moren ble slått ihjel, av læreren hennes.
Alle var kommet til ballet, men det de ikke visste var at morderen (læreren) hadde rømt fra fengselet tre dager før, så de fikk et gjensyn med fyren. Noe som ikke fikk så god respons fra noen av dem. Denne filmen anbefaler jeg dere virkelig å se! Men ikke se den hvis du lett får mareritt, fordi noen av tingene kan virke ganske skummelt for noen..

Har du sett prom night? Hva synes du om den?Ha en fortsatt fin dag! :-)

Nok en pakke hårfarge

Publisert: 07.apr.2009 @ 18:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Neida, ikke vær redde! Det er ikke til meg, men til Hege derimot. Idag sto jeg opp, stellet meg og spiste før jeg dro til byen for å møte Hege. Vi gikk straka vegen til H&M for å kjøpe en pakke hårfarge. Deretter tuslet vi egentlig bare rundt i byen, før jeg måtte inn i banken. Vi skulle ordne bankkort. Endelig.

Damen i 'informasjonen' skjønte ikke hvor pappa ville hen med å si det han sa. Han prøvde gjentatte ganger å fortelle damen at lønnskontoen min ikke skulle knyttes opp mot kontoen kortet skulle stå på. Hun forsto ingenting! Men iallefall, nå venter jeg på at kortet skal komme i posten. Jeg gleder meg. Ikke fordi bankkort er så sinnsykt stort å få, men det er mye greiere enn at alle myntene skal flyte i lommene mine. Jeg har en tendens til å fylle opp lommene ganske mye. Det vil si at busskort og andre 'firkantede' gjenstander er det eneste jeg klarer å føle meg frem til uten å dra ut alt.

Så... Her har du meg 2 timer etter jeg har fått kortet i posten, jeg skal få det gøy.
shopaholiccaroline
ønsketenking.

Jentedag, til tusen!

Publisert: 06.apr.2009 @ 15:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I dag går jeg med Anette. Vi har hatt et slags "hjemmespa" med ting vi har funnet på nettet, sett på Life of Ryan i 2 timer og nå baker vi. Kun fordi vi ikke hadde noe å gjøre, da ble det liksom sånn impuls-baking, som jeg kaller det. Vi lette opp en oppskrift på nettet, Konge-kjeks. De ser kjempegode ut, så Anette og jeg sitter bare og venter på at de skal bli ferdige. Eneste ulempen med å bake er å rydde opp! Vi ser vel ut som noen vaskehjelper på et fattiglus-hotell i Etiopia. Hey, here I am! My name is Caroline-dishwasher. Neida, vi ser vel ikke ille ut?...

Men iallefall, kjeksene er ferdig. Eller ferdig er kanskje ikke riktig betegnelse. De 16 søte, små kjeksene har nå blitt til en kjempe-kjeks. Jeg håper bare at de stivner litt før de blir kalde, fordi jeg har ikke tenkt å spise kjeks-suppe. Jeg er faktisk ganske keen på kjeks! Det ser ikke ut som det blir noe bedre, så vi setter dem inn litt. Men nå må jeg følge med på kjeksene. Så jeg løper...

Vil dere ha oppskriften? ;-)

cokkiiiiess

Jeg lever

Publisert: 05.apr.2009 @ 22:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Jeg har tatt bussen i dag, som jeg fortalte om at jeg skulle igår. Det gikk egentlig veldig greit, jeg lever iallefall enda. Det var utrolig nok en ganske fancy buss idag. Den var visst NY OKTOBER 2008! Hey, sjekk det da! Jeg trodde nesten ikke det fantes såpass nye busser på veien nå til dags, med tanke på at alle ser ut som de kommer fra krigen og lufta der inne lukter som om noen har pissa under setet ditt. Okei, der tok jeg kanskje litt hardt i.. Men det er ikke langt ifra!
Som jeg sa igår, jeg synes godt de kunne få gratis kakao på bussen - og på denne NY OKTOBER 2008-bussen fantes det faktisk gratis te. Det ligger hakket under kakao, så da tok jeg meg en kopp lunket vann med en alt for sterk te-smak. Siden ikke det var en slags vask, eller noe til å helle greiene ut i, måtte jeg drikke opp hele koppen. Heldigvis for meg at jeg hadde kjøpt is-te i minuttet før! Da hadde jeg i allefall noe å svelge ned den forferdelig deilige smaken med. Nå skal jeg ikke klage mer over busstilbudene Kristiansand-Oslo, eller kanskje. Men ikke på en stund.

Nå sitter jeg nydusjet og sminkeløs med en tutt på toppen av hodet mens jeg synger og hører på musikk. I morgen skal jeg være med søs, det blir kjempekoselig. Jeg gleder meg allerede!
 
Kos dere i kveld, da folkens! :)

Sommerens hotteste unge

Publisert: 05.apr.2009 @ 15:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
I går, da mamma og jeg var tok oss en liten shopping-trip på kjøpesenteret fikk vi jo selvfølgelig kjøpt med noen klær til lillebror. Blant annet; pique-skjorte, 2 pysjamaser, sommejakke, sokker og en sykt søt singlet-greie. Lillebror blir desidert sommerens hotteste unge når han får på seg sommerklærne. Ja, så kjøpte vi en caps til han da. En søt en.
klrnathaniel
Dette er nok ikke den siste shoppingen til lille Nathaniel før sommern kommer! Så han kommer til å rule gata, mens de andre babyene sitter gråtende igjen hjemme på terassen!
Bildet under er helt fra han var fem dager gammel, til idag. Han blir iallefall søtere med tiden, det e'kke tvil om det.
sotere med tiden

Jessda!

Publisert: 04.apr.2009 @ 20:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Jeg er vel heldig :-) Idag, da jeg satt å så på Paradise Hotel kom mamma og spurte om jeg ville bli med på butikken (kjøpesenteret). Jeg sa selvfølgelig ja, siden ikke det var butikken - men kjøpesenteret det var snakk om. Greit nok, jeg kunne jo bli med på det liksom.. Vi labbet rundt i et par butikker, og siden jeg er så snill (og søt - hehe),  så fikk jeg en ny skinnjakke og en slags cardigan. Ble veldig fornøyd med det.

Nå skal lillesøster se på "det store korslaget", så det blir vel til at jeg smugkikker litt på det innimellom, mens jeg sitter og slapper av med pc'en på fanget. Fint det. Men uavhengig av hvor fint jeg har det her, så gleder jeg meg til å komme hjem. Jeg må innrømme at jeg savner senga mi. Men som alltid, jeg er ikke så særlig fornøyd med busstilbudene fra Oslo til Kristiansand. De kunne i det minste hatt gratis kakao på bussene, jeg mener vi betaler jo ikke akkurat lite for turene.. Så, det vil si; Bussturen kunne jeg gjerne hoppet over!

Hva ser dere på TV ikveld? :-)

dette har jeg på meg idag

Publisert: 04.apr.2009 @ 15:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
4 april 0154 april 24


Ah, vakkert outfit eller hva? Nei. Det er det ikke, det består kun av min uniform som jeg bruker der jeg jobber. Statoil. Jeg driver ikke med noe slags barne-arbeid altså, jeg er over 13 år! Men det har seg sånn at han som mamma er sammen med eier Statoil-stasjonen her. Så derfor fikk jeg jobb der. Tjener ikke så mye, men greit nok :-) Det hadde jo blitt mer hvis jeg hadde jobbet mer. Men 3 timer annenhver lørdag er jo ikke akkurat dødsmye... Heldigvis har jeg tatt de vakre klærne av nå og slengt på meg Robins Hood-buksa, singlet og en cardigan. :-)

Nå er jeg klar for å sette meg ned med 40 minutter med PARADISE HOTEL. Jeg fikk ikke sett det på torsdagskvelden, så da må jeg se den episoden. Jeg kan ikke gå glipp av noe, vet dere ;-D

Jobber du? Hvor?
Er du like avhengig av Paradise Hotel som meg?

Kommer nok et innlegg senere, kos dere! :-D

i want, i want

Publisert: 03.apr.2009 @ 21:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg sitter på pc'en og ser på masse klær på nettet. Jeg finner så utrolig mye fint, som jeg bare må ha! Men jeg er liksom ikke så veldig rik, så det er ikke alltid like lett med de klærne som koster... ganske mye. Jeg skulle ønske jeg vant sånn ca. hundre millioner i lotto (jeg tipper ikke, men alikevel). Det hadde vært digg! Nå tenker dere sikkert - æh, for ei overlegen berte. Men neida, jeg skulle gitt noe til veldedighet. Jeg må jo det :-) Men alle de andre millionene jeg hadde fått skulle gått til meg selv, og min familie. Jeg vil ikke engang tenke på hvor mye jeg hadde shoppet. Ikke bare til meg selv, men også til familien.

Nå ble jeg liksom ledet litt ut på villspor, av mine lotto-tanker. Men iallefall, det finnes så utrolig masse fine klær som jeg har lyst på. Jeg får snakke med mamma og pappa, så kan det jo være det blir noe nytt på meg denne uka også. (A)

Ser du ofte på klær på nettet? Hvilke nett-sider kan du anbefale?
KOS DERE VIDERE I KVELD, BLOGGES :-)

ah, endelig fremme

Publisert: 03.apr.2009 @ 17:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Da sitter jeg i Larvik, i huset til min mor. Jeg har nettopp matet lillebror, og nå sitter han litt halvfornøyd i stolen sin vedsiden av sofaen! Han er jo herlig da, ligger og smiler mens han ser opp på meg med de klare blå øynene sine. Aw, det finnes ikke noe søtere.
sssseeexxxxxy 026

Idag har vært en utrolig slapp dag, jeg var hjemme fra skolen siden jeg har vært syk. Men nå er jeg mye bedre, det hjalp med litt søvn! Har gått i underskudd med søvn den siste uka. Jeg sto opp i tolvtiden, men våknet innimellom av at folk sendte meldinger til meg. Hmmpf. Den der vibreringa mi er ikke alltid så grei, men noen ganger er den det kjæreste jeg eier. Den er jo tross alt grunnen til at jeg ikke blir satt ned i orden og oppførsel. Jeg fikk ikke pakket i går, som jeg sa jeg skulle(hehe). Så jeg måtte gjøre det med en gang jeg sto opp, det resulterte i sånn hastepakking og jeg stelte meg fort, derfor har jeg sikkert glemt noe. Men jeg satser på at jeg har det viktigste! :-)

Idag har jeg tenkt å bare ta det ganske rolig, og føle på at ferien har begynt fordi det er virkelig deilig! Jeg får passe litt på lillebror idag. Jeg kan jo ikke miste kontakten med han bare fordi jeg bor tre timer unna! Det hadde ikke vært greit.

Jeg er kjempeglad for at påskeferien er her,  nå gleder jeg meg til uka. For da skal jeg overnatte med folk og bare være med en haug av venner. Det blir kjempekoselig, det kan også være jeg skal være med noen av dem som jeg har mistet litt kontakten med! Jeg gleder meg så masse!! :-)

Hva synes dere om at det endelig er påske? Har dere planer for påska?
BLOGGES ;-)

vårvær, blogg + bilder

Publisert: 02.apr.2009 @ 20:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
Heihei, allesammen :-)
I Naturfagen hadde vi sånn infrarødt lys, med en wii-kontroll og noe greier på en dataskjerm. Det var utrolig tøft, tenkte jeg ville vise dere hvordan resultatet ble. sånn så det ut etter at min gruppe hadde vært der ;-)
2 april 014

Ellers, igår var jeg på trening som jeg sa og jeg tok noen ganske fine bilder av vårværet her i Kristiansand.
2 april 0282 april 029
Hva synes dere? det er jo bra til å være et d å r l i g iPhone-kamera! Har dere så fint vær?

Nå har jeg dusjet, og sitter med datan på senga og blogger. Jeg har tatt på meg mine aller største joggebukser og hettegenser, fordi det er det beste jeg vet! Bare rett og slett slappe av, og ikke gjøre så særlig mye annet enn det jeg har lyst til å gjøre. Nå burde jeg egentlig pakket, jeg gjør forsåvidt det, bare at jeg ikke har begynt enda :-D Hehehehe. Jeg skal til min kjære mamma som bor i Larvik i morgen, jeg blir hentet tidlig og må derfor pakke i dag. Livet er hardt... Ånei? :-) Imorgen blir det mye bil (3 timer), og kanskje lite blogging, men det kommer helt an på hvor mye tid jeg har. Skal nok klare å poste et lite innlegg.


 
Hva skal dere ikveld? Og hva skal dere se på tv idag?
Men dere må kose dere max i kveld, så blogges vi kanskje i morgen :-)
2 april 020
happyface in the sun :-D

 

chilltime

Publisert: 01.apr.2009 @ 21:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Aaah! Nå har jeg kommet hjem fra en passe gøy trening, og jeg har nettopp dusjet en herlig dusj. Digg. Jeg sitter i sofaen, ser på luksusfellen og lager en treningsplan til jentene på laget. Kjempegøy... Eller ikke? Men det er iallefall digg, jeg er skikkelig i chillemodus - noe som gjør det utrolig deilig å bare få sitte i sofaen med pc'en. :-)

Luksusfellen handler idag om ei fra Kristiansand. Stakkars, hun har virkelig pengeproblemer... + At hun har gjeld så det holder. Jeg ser ikke på det til vanlig, men det har vært reklamer hele uka om at det er ei fra Kristiansand, så da vil jeg jo se. ;-D Men det blir iallefall Paradis Hotel senere idag, og det blir konge! Jeg heier egentlig på Iris eller Lene tror jeg. De er så søte, men jeg vet ikke helt hvem som fortjener seieren mest.. :-)

Ser du på Luksusfellen og/eller Paradis Hotel? Hvem er din favorittdeltager i Paradis Hotel?

BLOGGES :-D

hvem har du lurt idag?

Publisert: 01.apr.2009 @ 13:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei alle søte, og ikke søte folk :-)
Idag er det 1. April, og jeg har prøvd så godt jeg kan å lure noen. Noen har gått på, og noen har... ikke ;-)
Jeg har sagt til Simon at jeg skulle flytte, men den skjønte han. SARAH GIKK RETT PÅ AT LISE-METTE SKULLE FLYTTE! Og Charlotte gikk halveis på at jeg hadde brukket benet, men jeg må få lurt noen skikkelig. Hmm, vet ikke hva jeg kan si ;-)

Det eneste og beste jeg kom på i løpet av denne uka var at jeg skulle sende melding til mamma og spørr om hun kunne kjøpe angrepille til meg (ikke få feil inntrykk av meg, men hva vet vel mamma?:D). Men jeg turte ikke, hehe. ;-)

Hvem har du lurt idag? Hva sa du?

Jeg regner med det blir et innlegg senere idag, men nå er det Paradis Hotel-tid! :-D
BLOGGES
hits