Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: april 2010

tilbake fra pause

Publisert: 30.apr.2010 @ 12:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Har hatt ei friuke fra bloggen, ettersom flyttekaoset ikke bare varte to dager men ei uke plusspluss. Blogger seinere, etter frisøren og litt sånn. :-)

Flyttekaos

Publisert: 23.apr.2010 @ 13:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
I dag og i morgen blir jeg opptatt med flytting, derfor blir det lite tid til bloggen. Vi er bare dager unna å bo i et nytt hus så det blir supert. Bare synd at flyttinga er så stress! Har du flytta i det siste?

gründercamp 2010

Publisert: 22.apr.2010 @ 21:01 Kategori: Everyday Kommentarer: 0
Hey dere! I dag er jeg helt utkjørt. Har vært på Gründercamp 2010 fra klokken 0930-1730 i dag, så det har vært en lang dag! Etter Gründercamp var det rett hjem, hive i meg noe mat for så å ta meg en joggetur sammen med stemora mi. Det var sinnsykt deilig, men jeg kjente jeg var ganske nær døden på slutten der.

Gründercamp er et arrangement i samarbeid med ungt entreprenørskap som går ut på å invitere skoleelever til en arbeidsdag med dem. Alle elevene blir delt inn i grupper på fem og fem, deretter får alle elever åtte problemstillinger å velge mellom. Gruppene skal presentere ideen sin for et dommerpanel, så skal dommerne sende folk videre. I år var vi over 800 elever samlet i en hall på Flekkerøya. Herregud å koselig det var å treffe folk igjen. Merker jeg elsker å være med masse folk! <3

Nå har mobilen min også klikket, så jeg får bare gå å grave meg ned et sted. Grr! Noen andre sin iPhone som har blitt ødelagt?


videoblogg: SVAR DEL 3

Publisert: 21.apr.2010 @ 18:43 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 11

Endelig ferdig med denne spørsmålsrunda! Nå kan jeg slappe helt av angående det, hvertfall! :-)

min spilleliste

Publisert: 20.apr.2010 @ 20:44 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 4

 
Stamp on the ground - Italobrothers


My hands - Leona Lewis

 
God damn you're beautiful - Chester See

 
Our own way - Klaas

 
Trying you on - Anine Stang

 
Sommar - Fronda

 
Come back to me - Akon
 
 
I like - Keri Hilson


Mange av disse sangene har dere sikkert hørt før. Kanskje på radio, tv eller andre blogger. Men dette er de jeg hører mest på nå, og liker godt. Noen av dem får meg i supergodt humør, noen gir meg sommerstemning, noen gir meg lyst til å danse og noen får meg til å tenke. Det jeg elsker med disse sangene er at de på en eller annen måte får meg i godt humør. Grunnen til at jeg la til akkurat det bildet som er på toppen her er den tiden det ble tatt. Det ble tatt for noen måneder siden, men jeg husker at alt var problemfritt. Jeg hadde alt ei jente kan ønske seg, og den samme følelsen får jeg når jeg hører på noe av denne musikken. Den får meg til å glemme alt og kun tenke på det jeg hører. I like it! 

Var det noen av disse sangene du ikke hadde hørt? Var det noen av dem du likte spesielt godt?

-Caroline

sunnhet med paradise

Publisert: 20.apr.2010 @ 12:29 Kategori: Everyday Kommentarer: 1
Hey! Vil dere høre hva jeg spiste til frokost? Ikke? Tenkte meg det, men det skal dere få høre uansett. I skrivende stund har jeg en deilig tacosalat ved min side som venter på å bli spist opp. Litt sein frokost, men jeg sluttet klokken 11 på skolen i dag, og da orket jeg ikke å ta med matpakke. Nå er det klart for chilling, paradise hotel og tacosalat. Jeg har blitt litt sunnere i det siste, skjønner dere. Nå går det mye i salater og søtsuget har forsvunnet. Lysten på brus er der fortsatt, men det skal jeg ikke gjøre noe med heller, for brus er digg!

Er det noen som er keen på ei spilleliste seinere i dag? :-D

Så må vi ikke glemme det obligatoriske fake-a-smile-bildet:

Jeg har ikke hvite lepper, jeg har redigert en merkelig svart hvitt greie. Kult.

me and you

Publisert: 19.apr.2010 @ 19:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Tenk å ha ei bestevenninne som alltid setter deg først, ei som alltid setter av tid til deg, ei som tar seg fri fra skolen og kommer til deg når kjæresten din gjør det slutt, ei som bruker sine egne penger for kjøpe noe du kan spise for å føle deg bedre, ei som bryr seg og alltid er der for deg. Ei sånn har jeg. Rikke, du betyr verden! <3

Har du ei så fantastisk bestevenninne?

alle jenter bør ha en som den

Publisert: 19.apr.2010 @ 17:06 Kategori: Outfits Kommentarer: 2
Hey dere! Har dere en fin dag? I have. Jeg var ute å tok noen bilder med ei ny jakke jeg har kjøpt, så dere kan se. Ei sånn jakke bør alle jenter ha, classy, fin og ikke for varm. Jeg har vært å prøvd enda ei jakke i dag, men er litt usikker på om jeg skal ha den siden den også er svart (som alle andre jakker jeg har), og nå som det er sommer hadde jeg tenkt å prøve litt farger, sånn f.eks beige eller noe.. Så hvis dere vet om et sted de selger lange trenchcoats eller sommer-parkas jakker i andre farger enn sort må dere si fra!


Hva synes du om jakka?
Vet du hvor de selger ei sånn jakke som jeg beskrev over her?

-Caroline

shake that ass

Publisert: 18.apr.2010 @ 17:32 Kategori: Everyday Kommentarer: 5

Fikk ikke blogga i går, siden jeg var på jobb noen timer før jeg gikk ut for å shake assen i et par timer! Herregud å deilig det er å shake assen på diskotek noen ganger. Kjente at det er altfor lenge siden sist, men jeg gleder meg vilt til skumpartyene og diskotekene fremover. Det blir nok vilt, med mindre jeg finner meg en gutt som er verdt å satse på.

Dro med meg Thjerza, etter litt diskutering med noen bekjente om billett og sånn, så fikk vi tak i billetter og var klare for å ta den helt ut på dansegulvet. Det ble selvfølgelig dansing, latter(!!!) og assgrabbing fra ekle gutter, men det hører vel med når det er diskotek.

Jeg hadde forresten leserrekord i forgårs. 170 lesere innom, så det er jo forbedring det. Men jeg løper, orker ikke å skrive mer nå. Har fått sagt det jeg ville si. så!

Har dere vært på diskotek eller noe i helga?

videoblogg: GUTTEKLÆR

Publisert: 16.apr.2010 @ 15:22 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 7
Hei dere. Jeg kom nettopp hjem fra byen. Var bare der en liten tur for å kjøpe noen sko, så fikk jeg en is også, så det var deilig. Neste gang dere skal ha kule is må dere prøve smaken Pæresorbet. Oooh yeah, den er god! Så jeg fikk fikset bunadsko og sko til jobb i dag, og det er jo alltid greit å få sånne ting ut av verden.

Her kommer endelig videobloggen om gutteklær. Min proffe redigering er selvsagt på plass, så håper dere liker den. :-)

Men et spørsmål til alle, håper dere svarer: Hva liker dere av jenteklær? Hva er fint? Litt spesifikt, ikke bare si sånn som "stilen til ...". :-)

videoblogg: SVAR DEL 2

Publisert: 15.apr.2010 @ 20:50 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 5

Edit: Jeg er ikke sammen med Simon lengre, som jeg skrev da jeg la ut forrige svar video også. ;-)

Fikk dere de svarene dere ville ha? :-P

video på vei

Publisert: 12.apr.2010 @ 21:46 Kategori: Everyday Kommentarer: 3
Har spilt inn en video om hva jeg liker av gutteklær, etter ønske fra en leser. Så den kommer enten i dag eller i løpet av de neste dagene. Jeg må bare vaske rommet mitt, så skal jeg redigere den. Men  jeg må liksom bli ferdig å vaske i dag,siden det er visning på huset vårt i morgen. Og da er det litt viktig at det er helt faboulos, vet dere. Neida, men må vertfall få vaska før den kommer ut, så dere ser jo når den kommer.. :-)

Okei, nå skal dere høre. Når jeg vaska (har stressa med å få lagt inn bilde her under hele vaske-sessionen min).. Jeg ble litt overraska i grunn. Det er ikke noe stress, det lå bare en ferdigtygd tyggis under senga mi, og den er ikke min!!! Jeg lurer på hvem den er sin egentlig... Det deiligste var at den hang sånn halvveis fast i parketten, siden den som la den der tydeligvis har lagt den der klissete som bare det, og nå var den så klart blitt... Hard. Deilig.Har du ønsker til fler videoblogger, så legg igjen en liten komment under her så skal jeg prøve å få det til! :-)

deres favoritt

Publisert: 12.apr.2010 @ 14:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 10
Dette er den novella dere lesere likte best, og den jeg liker best. Velger å poste den på nytt så nye lesere også kan få lese den.

Kjærester. Ikke en trygghet, bare en tittel

Du opplever at dere har gått ut, eller som vi ungdommer sier; holdt på, en stund. Alt går bra, men likevel er du redd for å miste ham. Dagene går fort når du er med ham og du ville ikke tilbrunget dem med noen andre i verden. Han er den eneste du tenker på før du legger deg. Han er den som er i drømmene dine om nettene, og selvfølgelig klarer du ikke å tenke på annet enn han når du burde gjort andre ting, som for eksempel å følge med i timen på skolen eller gjøre en av årets viktigste innleveringer ferdig. Det blir selvfølgelig fler av innleveringene du ikke får levert tidsnok eller ferdig, for hver gang du prøver å jobbe dukker han opp i tankene dine igjen. Hver gang.

Du er så forelsket at ingenting rundt deg lenger eksisterer, og du glemmer dine nærmeste. De føler seg utestengt fra din hverdag. De får se deg på skolen, og det er omtrent de eneste gangene også. Når de prøver å snakke om det må du plutselig gå. Du har plutselig så dårlig tid hver gang de snakker til deg. Det er bare dere to. Deg og han. Dere blir kjærester. Endelig. Mange uker har gått, og du har ofret masse tid til han for å få muligheten til å en gang i fremtiden kalle han din. Nå har dagen endelig kommet og dere har blitt kjærester. Han er din nå.

Endelig er du trygg. Trygg på han. Trygg på at alt er bra. Du føler at det ikke lenger er noe du mangler. Du har jo den perfekte gutten i livet ditt, og han er ikke bare i livet ditt; han er også din. Dere har det så fint sammen, og ingenting kan komme mellom dere nå. Dere er jo sammen nå. Alt er så bra.

Du skal møte ham. Han står med ryggen til deg når du kommer. Når han snur seg beveger det nydelige, brune håret hans seg lett av vinden, og de diamantklare øynene hans møter dine. Du smiler varmt og han gir deg et småkaldt smil tilbake. Dere møtes i en halvveis klem. Du er kjempeglad for å se han, men han virker ikke like glad for å se deg. Han ser deg inn i øynene med de herlige øynene sine, og sier de tre ordene som såvidt har streifet tankene dine de siste åtte månedene.
 
Det funker ikke. Det er bare tomme ord for deg. Det virker så usannsynlig nå, etter åtte måneder sammen. Men nå er det vel slutt da, og det viser seg at alt dere har gjort sammen er nullstilt i løpet av et sekund for ham allerede. Etter åtte måneder er dere lykkelige sammen, men kun en dag etter er all tilliten dere har bygd opp ødelagt. Og tryggheter du følte dagen før er ikke der lengre. Kjærester var visst bare en tittel likevel. Dere er ikke venner en gang, og du har mistet alle. Alle du ubevisst har skjøvet bort fra deg har tatt hintet og kommet seg ut av livet ditt. Du må starte helt på nytt uten noe eller noen.
-Caroline

Hva synes du om den?

my hands

Publisert: 10.apr.2010 @ 20:57 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 14

My hands don't wanna start again
My hands no they don't wanna understand
My hands they just shake it try to break whatever piece I may find
My hands they only agree to hold
Your hands no they don't wanna be without your hands
And they will not let me go
No they will not let me go


 
Denne sangen gir mening. Teksten har på en måte en historie bak seg, og derfor liker jeg den så godt. At Leona Lewis synger er selvfølgelig også et pluss, for stemmen hennes er jo vill! Liker veldig mange av sangene hennes, men denne ble lett en favoritt etter at jeg hørte den for første gang. :-)

Liker du sangen? Har du hørt den før?

herlig vårdag

Publisert: 10.apr.2010 @ 17:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
280160-1-1270913777088.jpg
Heeeey! Er super glad og opplagt i dag :-) har fått unnagjort litt ting, shoppa litt og jogga en tur. Ah, føler meg så sykt opplagt og energisk. Har seriøst drukket vilt mye vann i dag, men det er dødschill. Har nesten bare drukket vann siden onsdag, og har funnet ut at isvann er min nye BF! Og sol, så klart. Men sol er deiligst i verden. Sol gjør meg glad. SOL SOL SOL <3 liker dere sol?! Bilde fra joggeturen min, forresten. Syns det så sinnsykt sommer ut, hva synes dere? 

Forbereder meg til tre timers kjøretur med Mamsen. Har ikke gledet meg veldig, akkurat. Men jeg tar

Publisert: 09.apr.2010 @ 17:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 6
280160-1-1270825493834.jpg
Forbereder meg til tre timers kjøretur med Mamsen. Har ikke gledet meg veldig, akkurat. Men jeg tar med meg min gode venn vossflaska fylt med isvann. Blir nok trening i helga. Jogging vet dere!! :-D

Bli bedre til å kommentere! Blir så glad av det! :-) 
Skal dere trene i helga?
blogges People! 

i wanna run

Publisert: 08.apr.2010 @ 18:57 Kategori: Everyday Kommentarer: 1
....smash into you
I'm soaked in your love.

Herligste sangen.
Helt klart min favoritt, blant mange bra sanger.

Hvilken er din favorittsang?

VIDEOBLOGG: Svar del 1

Publisert: 08.apr.2010 @ 15:05 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 5

Edit: jeg er ikke sammen med Simon lengre ;-)

Ble dere fornøyd med svarene i del 1? Hvis ikke, skriv under her hvilket spørsmål og hva dere lurer på angående det, så kan jeg sikkert svare på det.. :-)

i'm good

Publisert: 08.apr.2010 @ 14:56 Kategori: Feelings Kommentarer: 2


Se. Jeg har det bra. Sangen over her er nydelig, og jeg har hørt den 39 ganger siden jeg kom hjem fra skolen. Har en klump i magen som jeg prøver å glemme, men ellers går alt topp. Får snart besøk av yndligsjenta, så senere skal jeg en liten tur til yndlingsgutten. Kjenner jeg blir glad av alle som vil hjelpe og støtter. Det er good!!!! Nå holder jeg på å laste opp videobloggen, ikke lenge igjen nå. Fikk ikke laget intro eller noe, men det er vertfall del en av svarene. Det blir flott!

Hva synes du om sangen, og hva synes du om bilde(t/ene)?

...

Publisert: 08.apr.2010 @ 14:46 Kategori: Photo Kommentarer: 0

Hva synes dere om mine fotoskills? 

Mobilblogg: jeg har blitt litt lei av å blogge nå. Har lenge lovet videoblogg av spørsmålsrunda, og

Publisert: 05.apr.2010 @ 16:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
280160-1-1270476328483.jpg
Mobilblogg: jeg har blitt litt lei av å blogge nå. Har lenge lovet videoblogg av spørsmålsrunda, og det er jo spilt inn så får legge det ut snart. Bare dumt at jeg ikke kan redigere, så det blir ikke så veldig fancy. Dere har blitt dårligere til å kommentere også, og det er kjedelig(!) å blogge uten å få komments. Det er det gøyeste med å sjekke blogg, å finne ei lang liste med kommentarer som venter på godkjenning. Idag skal jeg til Rikke, så får jeg se om det blir blogging. Vet bare at vi skal jogge, men hvis jeg rekker det skal jeg nok få skrevet ett innlegg. På bildet ser dere me today. Så det obligatoriske spørsmålet: hva skal du idag? I wanna know! :-) 

forsvunnet fra jordens overflate

Publisert: 02.apr.2010 @ 14:01 Kategori: Tekster Kommentarer: 2
Borte. Forsvunnet fra jordens overflate. Hun var ikke lenger å se i skolegården. Hun hadde forsvunnet. Plutselig var hun ikke lenger så populær eller skoleflink, og nå hadde hun fått nok. Venner som stadig dolket henne i ryggen, kjærester som gjorde det slutt, foreldre som kranglet og småsøsken som gråt. Plutselig hadde hun bare gått å lagt seg i skogen. I hytta.

Hun og Even hadde hatt en hytte lang, langt inne i skogen. Det var mange år siden sist hun var der, og det hadde grodd spindelsvev og mose på hytta. Likevel ville hun tilbake. Nå lå hun stille og hørte på fuglelyder og vann som klukket like utenfor. Hun likte tanken på at ingen visste hvor hun var. "De leter sikkert ikke etter meg, en gang", tenkte hun.

Utenfor skogen var det full leteaksjon på gang. Helgen hadde vært stille, for foreldrene trodde hun overnattet hos venninner. Men da hun ikke kom hjem på søndag kveld og ingen hadde sett henne, ble det plutselig vilt. Alle letet etter henne, og foreldrene gråt. Enda verre var det med Even. Han var helt fra seg og lette hele natten.

Da skoledagen begynte lå Even fortsatt å sov. Han hadde vært oppe hele natten, og da klokken nærmet seg syv på morningen gav han opp, og gikk for å legge seg. Han tenkte. Ikke bare litt, men faktisk så han hørte det knirket inni hodet. Han hadde kommet seg inn i dype tanker, for åtte timer senere våknet han av at moren hans banket på soveromsdøren.

Han stormet ut av rommet, for han hadde en fjern ide om hvor hun kunne være. Han løp opp brattbakken, inn i skogen, opp fjellet, langs stien og opp skråningen før han skimtet hytta ved vannkanten. Han løp bort og tittet inn. Hun sov. Det lange, lyse håret lå perfekt dandert rundt det søte ansiktet hennes. De krystallklare øynene hennes var lukket, og brystet gikk sakte opp og ned. Han satte seg ved siden av henne, og tok hånden hennes. Det var helt stille og det eneste han hørte var pusten hennes, og fuglene som kvitret i bakgrunnen.

Hun våknet. Da hun våknet var det som om regnbuen lyste over henne mens hun svevde på en sky. Han hadde funnet henne. Den eneste hun trengte hadde skjønt hvor hun hadde gått, og han hadde funnet henne. Nå visste hun at han brydde seg, og det var alt som betydde noe der hun lå, i hytta i gresset..
Av Caroline Tellefsen

Hva synes dere?

vote for me!

Publisert: 01.apr.2010 @ 23:46 Kategori: Everyday Kommentarer: 0
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Det hadde vært rått å vinne, så hvis du gidder- stem! :-D

skilt ved fødselen?

Publisert: 01.apr.2010 @ 22:58 Kategori: Everyday Kommentarer: 10
Neida. Det er et  lite problem der, og det er at hun er noen år eldre enn meg. Men i det siste har jeg fått høre at jeg ligner veldig på Tine fra Paradise Hotel. I ansiktet altså, kun ansiktet. Men hva synes dere?  Ligner vi? Jeg sier nei!


Nok om det. Jeg har jogget i dag. Jeg er ganske stolt, og derfor skal jeg jogge i morgen også. Det er skikkelig boost for selvfølelsen altså! Pluss at man får ganske mye energi. Fingrene glir liksom litt ekstra lett over tastaturet nå, så det hjelper visst.

paradise hotel 2010

Publisert: 01.apr.2010 @ 13:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Hvis jeg skal tippe vil jeg si at 90% av Norges ungdom ser på tvsuksessen Paradise Hotel. Am i right?
Da Paradise Hotel 2010  begynte var jeg en av mange som satt klistra foran tv-skjermen. Forrige uke så jeg bare en episode, men jeg har jo så klart fått med meg hvem som kom inn og hvem som røyk ut. 

Min favoritt er/var Torbjørn. Jeg er ganske sikker på at han kommer inn igjen, og derfor heier jeg på han. Av jentene er det nok Tine, etter at Victoria røyk ut. Torbjørn er råkjekk(!) og Tine er kjempesøt, både i personlighet og utseende og derfor håper jeg det er de to som stikker av med seieren. 

Hvem heier du på? 

rimelig vs rådyrt

Publisert: 01.apr.2010 @ 13:10 Kategori: VS Kommentarer: 7
Hey. Jeg er tilbake fra Haukeli, tenkte å poste noen bilder senere men først får dere se et bilde jeg lagde til noe på skolen. Trykk på bildet for å se det større.

Vad tycks? :-) Hva likte du best av tingene?
hits