Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: april 2011

Funnet frem en nydelig kjole

Publisert: 30.04.2011 @ 15:29 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3

Ååå, jeg er så glad. Har funnet frem en av kjolene fra i fjor sommer som bare har hengt urørt på en kleshenger blant 30 andre kjoler siden sommerferien i fjor. Den er så fiiin, og den sitter enda bedre nå enn før. I dag kommer til å bli så koselig, skal være hos en jeg har mistet litt kontakten med sammen med noen herlige mennesker. Iiih, gleder meg som et lite barn. Kanskje jeg tar i bruk kjolen min, og toner den ned med en svart strømpebukse slik som på bildet og en dressjakke eller noe. Gledergledergleder meg til i kveld. Ha en super dag dere! ♥


Hva synes du om kjolen? Var den ikke nydelig? Ha en fin kveld!

The sun is shining, and everyone's smiling

Publisert: 30.04.2011 @ 11:46 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

God morgen dere! Nå har jeg nettopp stått opp og lagt meg ut på terassen i bikini med et glass pepsi max ved min side. Jeg tviler på at jeg kommer til å ligge her lenge, for det er seriøst alt for varmt. I går var jeg som sagt i bursdag, og hadde det ganske villt sammen med ca 15 andre jenter. Det var utrolig koselig, men tok desverre ingen bilder - så skal prøve å få lånt noen jeg kan poste. Håper dere får en fin dag i solen! Snakkes. 


Skal du bruke dagen til å sole deg? 

Bursdagsantrekket

Publisert: 29.04.2011 @ 18:37 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Med musikken på max volum, kritisk blikk på garderoben og sminkekostene i hånden har jeg klart å arbeide meg sakte men sikkert frem til et muligens brukbart antrekk. Gud, jeg hater å finne klær og pynte meg til bursdag. Det finnes ingenting å ha på seg når man trenger det! Hvis ikke jeg bestemmer meg for å skifte i siste liten blir antrekket så enkelt som en kjole fra Gina og en blazer fra Bershka. Skoene er de fiineste jeg har, tror jeg. Skal likevel ikke bruke dem i kveld, fordi de er hakket for små. Hvis noen ønsker å kjøpe dem er de str. 36, og nypris var 499,- så bud fra 350,- kan sendes til caroline_tellefsen@hotmail.com. De er aldri brukt, bare prøvd. Kun seriøse bud!  Merk mailen med Bud Sko. 

Hva synes du om antrekket?  Skal du i bursdag i kveld? 

Spring in the background

Publisert: 29.04.2011 @ 13:56 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

God dag herlige! 

Nå  har jeg nettopp kommet hjem fra en kort skoledag. Klarte å forsove meg i dag morges, og rakk ikke prøven jeg snakket så mye om i går. Heldigvis fikk vi tatt den i siste time, så jeg slipper å stresse mer med den. Var muligens i litt dårlig form i går, for jeg var både sinnsykt kald og sliten - men jeg fikk øvd bittelitt likevel, så satser på det gikk fint. I dag er det bursdag til to herlige snupper på Andøya, så det blir sikkert kjempekoselig. Tenkte å legge ut bursdagsantrekk senere hvis det er ønsket. Merker det blir litt mye antrekk og innkjøp her på bloggen, men det er faktisk de innleggene som blir mest kommentert, så det virker som det er det dere vil ha? Nå kommer hvertfall dagens, måtte bare slenge på meg noe siden jeg forsov meg: 

Blir det for mange antrekk og innkjøp her på bloggen? Hva syns du om dagens?

To økter

Publisert: 28.04.2011 @ 19:37 Kategori: Everyday Kommentarer: 6

God kveld!

I dag har jeg trent to økter, først i gymmen på skolen - som endte opp litt slappere enn forventet, ettersom vi spilte fotball og jeg har en greie for fotballgutter... Så det ble litt distraherende å skulle konsentrere seg 100% om å spille bra når alle de kjekke guttene i klassen løp rundt på samme bane! Økt nummer to derimot var utrolig effektiv. En times spinning hvor jeg virkelig gav alt. Nå har jeg takket nei til å være med på kino for å øve til en prøve vi har i morgen, så jeg burde kanskje komme i gang. Det er bare det at jeg er så sinnsykt sliten! Ønsk meg lykke til, for den prøven teller en del. Må lære meg nesten alt om Hinduismen og Buddhismen i dag, iih. Heldigvis er jeg nydusjet, så da føler jeg meg litt bedre.. 

Ønsk meg lykke til i morg en! Har du rukket å trene i dag?

Dette blir vi husket for

Publisert: 28.04.2011 @ 15:43 Kategori: Everyday Kommentarer: 3

Hei søte! 

I dag har jeg faktisk rettet det nyfargede håret mitt, til en stor forandring. Jeg var også oppe av sengen klokken SYV, noe som aldri skjer. Dagens happening var nemlig å ta bilde til årboka, som kommer til å være tilgjengenlig i alles årbøker i mange år fremover. Bildet ble ganske stygt, hvertfall portrettbildet - men jeg håper de fleste kommer til å huske meg som i det minste litt søt likevel. Tenk at vi skal slutte på skolen nå, ti år har vi jobbet og strevet for å klare veien videre. Jeg føler meg så trygg der jeg er nå, og tanken på å skulle ut på nye eventyr på ny skole og i ny klasse er av og til ganske skremmende. Jeg håper bare at jeg klarer å holde kontakten med noen av de herlige menneskene jeg går i klasse sammen med nå, det burde jo gå bra! Her er dagens, klokken åtte på morgenen:


Har du tatt skolebilde? Gruer du deg til videregående? 

Nummer 23

Publisert: 27.04.2011 @ 18:38 Kategori: Outfits Kommentarer: 8

Hei kjære blogglesere ♥

I dag var en tung dag! Å stå opp fem timer før jeg "pleier" er sinnsykt vanskelig den første gangen, som altså var i dag. Jeg rakk skolen fint, så jeg skal vel ikke klage! Fikk til og med tatt med en morgenkaffe i hånden. Dagen har vært hektisk, ettersom jeg har rukket å være på skolen i fem timer, farge håret, være på sangtime, en rask tanning-session og shopping av en ny topp. Wii! Den nye toppen er så deilig, kan bruke den til nesten alt! Gleder meg vilt til sommer og lette klær nå, for selv om solen skinner og trærne blir grønne er det desverre ikke helt sommer enda!


Jeg er ikke så dum som jeg ser ut som, for bare se! Fant opp en ny vri:Hva synes du om antrekket? Likte du toppen? Digger den!

Forget love, I'd rather fall in chocolate

Publisert: 26.04.2011 @ 19:33 Kategori: Feelings Kommentarer: 1

Kjærlighet er så avansert, alt skal passe så bra og være så fint hele tiden. Jeg er ikke fin hele tiden, og jeg passer egentlig jævlig dårlig inn noen ganger. Jeg er både avansert og enkel, og kunne fint vært i et forhold, men jeg er så lei av å tenke på alt.. Hvorfor ikke bare prøve å slappe av, ta livet med ro og la det som skjer skje? Iiih, let me fall in chocolate ♥Din mening om tekst og bilde?

Today I don't feel like naming the post

Publisert: 26.04.2011 @ 13:57 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Hei søte mennesker! 

I dag er første gang på ti dager jeg har våknet opp uten sinnsyke cravings på mango. Jeg elsker mango og har spist det hver dag i en lang periode nå, det er så utrolig godt så har det så fresh farge! I dag er en sånn dag jeg ikke føler for å gjøre noen ting, og endte derfor med å ligge i sengen tre timer etter jeg hadde våknet og bare lakket neglene, surfet litt rundt på blogger og sånn. Nå har jeg hvertfall kommet meg opp, og for første gang på lenge var jeg ganske så fornøyd når jeg så meg i speilet - og det er en fin følelse, ikke sant? Har stelt meg litt og kledd på meg noe behagelig, så skal jeg drikke en deilig kopp morgenkaffe og nyte denne siste dagen av ferien. Gi meg flere slike ferier, med avslappende dager og sol. Jeg har sluttet å fikse håret, så ikke påpek hvordan håret mitt ser ut! Her får dere dagens: 
Likte du bildene? Legg merke til at det spirer på trærne! Det blir grønt, dere!

Thanks

Publisert: 26.04.2011 @ 12:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Den tiden jeg har blogget har jeg innimellom vært litt flink til å poste outfits, og poste litt bra bilder av en viss kvalitet. Tidligere når statistikken lå på ca null lesere i snitt fikk jeg selvfølelig svært få kommentarer på det jeg la ut, og jeg kan vel ikke si at jeg får så veldig mange fler nå, men noen. Hver fine kommentar gjør at jeg blir litt gladere, og motiverer meg til å skrive eller poste bilder av mer som dere kan kommentere. Det er så utrolig motiverende med kommentarer på klær, foto og liknende. Uansett hvor mye eller lite dere legger i det å poste en kommentar har dere brukt noen sekunder på å gjøre meg glad. Så takk, alle dere! Takk for kommentarene dere legger igjen. Jeg er glad for alle dere som klikker innom her på http://carolinetellefsen.blogg.no.

Trekker snart vinneren av solkortkonkurransen. Har du deltatt? Hvis ikke kan du gjøre det HER.


Tusen takk, nok en gang!

På farten

Publisert: 25.04.2011 @ 20:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Beklager for null blogging Idag, men jeg har både trent, tatt sol og sittet på cafe i fem timer Idag, og nå flyr jeg ut på enda flere nye eventyr! Håper dere koser dere og nyter de siste dagene av ferien! Hva har du gjort i dag? :-)

Innocent and pure

Publisert: 24.04.2011 @ 20:07 Kategori: Photo Kommentarer: 7


Uredigert. Hva synes du om bildet? 


Nå er jeg tilbake

Publisert: 24.04.2011 @ 19:14 Kategori: Everyday Kommentarer: 3

Hei søte! 

Er tilbake fra hytta og mobilposting nå, så regner med det blir ganske vanlig blogging igjen. Nå har jeg nettopp unnagjort en liten styrketrening her i hjemmet, så da kan jeg være i det minste litt fornøyd! På hytta har jeg vært med noen herlige gutter som spanderte kino på meg på fredag, og tvingte meg til å se Skrik 4. Kan ikke klage ettersom jeg fikk sitte mellom to sterke gutter, og traileren til filmen var en del skumlere enn selve filmen. Gleder meg sinnsykt mye til sommer, sol og mer henging med folket på hytta. 

I helgen fikk jeg unnagjort et bad i sjøen, som ikke overraskende var j*vlig kaldt. Temperaturen i vannoverflaten var NI grader, så det er ikke den mest behagelige temperaturen jeg har badet i...  Dagen i dag har gått til litt lesing av motemagasiner og avslapping i solen. Kunne endelig ta i bruk den fine bikinien fra H&M!

Har du badet i sjøen i år? Likte du bikinien min? 

Liten Spilleliste

Publisert: 23.04.2011 @ 13:31 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 0

Rihanna - Fading

Bruno Mars - Lazy song

Black eyed pease - Just can't get enough

LMFAO - Party rock anthem

Snoop Dogg - SweatJa, jeg er helt enig. Ingen av disse sangene gir mening, har en betydningsfull tekst eller er noe å gråte av. Man får i det minste lyst til å hoppe i partykjolen av flesteparten av de jeg har lagt inn i "min spilleliste", og det er vel ikke noe å klage på når alt kommer til alt. Nå er jeg spent på om du har en partysang eller en betydningsfull sang å anbefale?

How to: Lovestory

Publisert: 22.04.2011 @ 16:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei søte. 

Jeg er ingen ekspert på området, tvert i mot. Gjennom ett par seriøse og ett par useriøse forhold har jeg likevel skjønt noen få av spillereglene som gjelder i ganske stor grad for å kunne holde ut sammen en stund. Grunnleggende, men likevel j*vlig viktig.

♥ Tillit. Man kunne stole på kjæresten sin, det skal ikke være tvil. Løgn er ikke ok, å være åpne om det meste er ganske viktig. 

♥ Balanse mellom venner og kjæreste. Jeg har nok vært en av dem som prioriterer venner litt i meste laget, men venner holder så utrolig mye lengre. Ta med kjæresten på sosiale greier, ikke bli en av dem som sitter hjemme med kjæresten hver mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag. Det er lite interessant å være venninnen din om du holder på sånn!

♥ Vis at dere er glad i hverandre. Det er utrolig kjedelig å få høre at man er stygg, selv om ikke personen det kommer fra mener det. Gi hverandre komplimenter og fortell hverandre at dere er glad i hverandre. 

♥ Vær sammen. Få tid til hverandre minst en gang i uken hvis det er mulig. Ikke la forholdet være basert på SMS og facebook. Det er vel en grunn til at dere er sammen, ikke la kyssene bli erstattet med kyssemunner på iphone. 

♥ Le. Ikke vær så seriøse hele tiden. Le sammen og ha det gøy. Det er så koselig å le med hverandre og kanskje lekesloss, for så å ende opp i hverandres armer med et smil rundt munnen. 

I forhold er det alltid mange oppturer og nedturer, men når alt kommer til alt er det jo noe som holder dere sammen. Vær sammen, ha det fint og gjør ting sammen mens alt er greit. Life's too short ♥Synes du noen av punktene stemte? Har du noen punkter å legge til?

Dagens bilde #7

Publisert: 21.04.2011 @ 23:43 Kategori: Photo Kommentarer: 0


Nikon D40X 

Hva synes du om dagens bilde?

Tar turen til hytta

Publisert: 21.04.2011 @ 11:46 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

God morgen. 

Når dere leser dette er jeg nok på vei, eller har ankommet hytta. Vi har sommerhytte i Søgne, og har som tradisjon å tilbringe deler av påsken der. Når jeg er der føler jeg meg hjemme og borte på samme tid, og det er så utrolig deilig. So close, but so far away - er det ikke det man sier? Jeg føler meg skikkelig langt borte fra alt og alle, men samtidig er det jo bare 25 minutter hjemmefra. Disse dagene jeg er borte skal jeg få til et bad i sjøen, og en del henging med en herlig gutt! Gleder meg til å komme meg ut nå, det blir nok koselig. Jeg har forhåndsskrevet ett par innlegg som jeg kommer til å poste, men blogging blir desverre ikke førsteprioritet mens jeg er der heller, så dere får være flinke til å delta i konkurransene jeg har HER og HER i mellomtiden. 


GOD PÅSKE!!

Skal du på hytta i påska? Husk å delta i konkurransene! 

Pakke i posten

Publisert: 20.04.2011 @ 15:07 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Du vet når du får en melding eller en hentelapp i posten om at en pakke skal hentes på et eller annet kontor, og du ikke har en anelse om hva det kan være? Når du grubler hele veien til postkontoret på hva du har bestilt.. Ingen sponsoravtaler er i boks, og ingen varer bestilt. Hmm.. Når du da har signert på postkontoret, får en liten konvolutt tildelt for så å finne to billetter til RIHANNA I OSLO SPEKTRUM... Da blir man rett og slett bare i veldig godt humør. Jeg er i ekstase for øyeblikket. Har jo skrevet i et innlegg før at jeg virkelig ønsker å se henne live, og nå ordnet det seg også. Alle hjerter gleder seg. At kortet mitt ikke har funket i hele dag er plutselig ikke et problem lengre. Iiiih!


Skal du på Rihanna konsert når hun kommer til Norge? 

Konkurranse

Publisert: 20.04.2011 @ 13:05 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 28

Siden statistikken har gått oppover de siste dagene er det spesielt morsomt å holde konkurranser. Ikke vet jeg hvorfor, men det er vel det at det føles gøyere å holde konkurranser som folk deltar i. Denne gangen må dere like dette, og legge igjen en kommentar i kommentarfeltet på dette innlegget når dere har gjort det. Kan vel avsløre såpass at det er solkort fra Royal Sun som kommer til å gis ut i premie, så det kan være en fordel å komme fra Kristiansandområdet - hvis ikke du ønsker å gi det videre i en konkurranse på din egen blogg da. 

VIKTIG: Husk å skrive både fullt navn (det du heter på facebook) og din e-post adresse i kommentaren din. Good Luck babes. ♥ 

Glem ikke at jeg har en annen konkurranse gående HER, men en ganske awesome premie! EDIT: Vinnerene er trukket. De to heldige er Amalie Nystad Baade og Malene Pettersen. Bilde av random.org ble postet i et innlegg som kun lå ute i to timer, ettersom det var unødvendig å ta opp forsiden av bloggen med noe sånn. Gratulerer! 

God natt

Publisert: 20.04.2011 @ 00:49 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

God natt dere. Jeg legger meg og lader batteriene for å stå opp tidlig! Skal nemlig spise frokost med morgenfuglen som også er bestevenninna mi, og da har hun befalt at jeg må busse til byen før jeg i det hele tatt har gløttet på øyelokket en vanlig fridag. Joy ♥

konkurranse kommer imorgen forresten! Stay tuned!

Ny dose med solkort

Publisert: 19.04.2011 @ 14:23 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 5

Har fått en ny dose med solkort, så kanskje jeg skal sette i gang en ny konkurranse. Er det noen som er keen?Magazines and icecream

Publisert: 19.04.2011 @ 12:02 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

God morgen alle søte! 

Nå skal jeg snart ut på en aldri så liten joggetur med min gode venn Oda. Etter det blir det sikkert litt soling på terassen sammen med en middels stor bunke med mote og skjønnhetsmagasiner. Det er alltid så sinnsykt deilig! Senere tar vi mest sansynlig turen til Kristiansand by for å spise is eller drikke smoothie i solen. Tror ikke vi kan få det bedre. Det er tross alt bare April, så at solen skinner og varmer så bra er ikke en selvfølge! 

Tar du turen for å spise is eller drikke smoothie et sted i dag?

Dagens bilde #6

Publisert: 18.04.2011 @ 22:20 Kategori: Photo Kommentarer: 0

Power is to be able to hold a glowing ball in your bare hands without getting burned. 


Nikon D40X foto: Caroline Tellefsen. 

Hva synes du om bildet og teksten? Synes du jeg skal være mer kreativ på dagens bilde?

Sommerantrekk

Publisert: 18.04.2011 @ 16:16 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

Hei dere! 

Gøy å se at det er en del deltakelse i konkurransen jeg la ut i innlegget under her. I dag bare slapper jeg av sammen med Oda. Vi har solt oss noen timer, og klarte til og med å oppnå BH- skille. Ikke så veldig fint med skille, men det betyr jo bare at vi har fått litt farge. Nå har jeg nettopp dusjet og fått på meg noen klær som jeg skal løpe rundt i frem til det blir for kaldt med shorts og singlet. Denne tiden er så fantastisk, jeg elsker vår og sommer! Fortsett å delta i konkurransen så blogges vi senere. Har du solt deg i dag? Hva synes du om sommerantrekket mitt?

Konkurranse!

Publisert: 18.04.2011 @ 12:31 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 17

Hei dere! 

Jeg er glad for å kunne presentere denne konkurransen for dere, og håper at så mange som mulig vil delta! 
I samarbeid med A4 trafikkskole og bloggen min settes det i gang en like-konkurranse på facebook. Lett å delta, og ingenting å tape!

Dette må du gjøre:

 1. Lik A4 Trafikkskole AS på facebook (http://www.facebook.com/pages/A4-Trafikkskole-AS/112495185447270)
 2. Skriv "jeg er fan" på veggen til A4
 3. Del dette arrangementet til vennene dine: http://www.facebook.com/event.php?eid=205195906167987

 

To vinnere trekkes 12. mai, og kommer til å få hver sitt gavekort på 1500 kr i kvadraturen (Kristiansand). Lykke til! Nå skal det likes! :-)

Har du deltatt? 

Sunne pannekaker til frokost

Publisert: 18.04.2011 @ 11:38 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 2

God morgen solstråler!

Nå har jeg ordnet meg en superdeilig frokost som virkelig gir en kickstart på dagen. Når folk spør meg hva som er min favorittmat klarer jeg aldri å gi kun et svar, siden jeg er utrolig glad i god mat. Varm mat er i alle fall ekstra deilig noen ganger, også til frokost. Her får dere oppskriften på en slags pannekake. Jeg fant oppskriften på en anonym blogg, så jeg angrer ikke på at jeg tok turen innom der altså! 

Frokost pannekaker
(ca 135 kcal i hele oppskriften)

Dette trenger du:

 • 1 egg
 • 1 ss (20g) Yoghurt naturell/cottage cheese
 • 1/2 ss rapsolje
 • 0,75 (30g) dl havregryn
 • Vaniljeessens
 • Kanel
 • (hvis du vil ha den litt søt, kan du tilsette litt fruktose, ca. 1/2 ss.)


Bland alt sammen.
Bruk stavmixer slik at røren blir glatt Synes du røren blir for tykk kan du bruke litt vann. 
Stek som en eller flere pannekaker i varm panne. Jeg stekte med lokk, da jeg kun lagde en pannekake ut av røren. Husk å snu underveis.

Et godt tips: Bruk litt cottagecheese og syltetøy på pannekakene, da blir de både ekstra mettende og ganske søte! 

Jeg vet det ikke ser så godt ut, men det smaker bra altså!

Kommer du til å teste ut oppskriften?

Dagens bilde #5

Publisert: 17.04.2011 @ 21:29 Kategori: Photo Kommentarer: 3


Nikon D40X

Hva synes du om dagens bilde? Har du forresten en blogg å anbefale - kanskje din egen?

Ut på tur

Publisert: 17.04.2011 @ 17:33 Kategori: Everyday Kommentarer: 5

Nå skal jeg ut på tur med favorittgutten, bare for å komme meg ut litt og snakke litt om alt og ingenting. Gleder meg til å se han igjen. Senere kommer bestejenta for å overnatte her, så da blir det nok servering av smoothie og litt mer chilling. Merker at jeg snart chiller meg i hjel, men det er jo litt smådeilig å bare slappe av også. Skolen har vært utrolig slitsom siden vinterferien, så nå har jeg jo en gylden mulighet til å lade opp batteriene for nye, tøffe uker på skolen. Håper dere har en fin dag! Hva bruker du denne ferien på? Blir det mye chilling?

En sko mindre, to sko ekstra

Publisert: 17.04.2011 @ 13:01 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

Hey sweets. 

I dag har jeg huset for meg selv litt, så det nyter jeg godt og har dusjet, danset rundt i undertøy, laget meg kaffe og litt sånn deilige ting man gjør for å glede seg selv iblant. I går var en rimelig hektisk dag, og før jeg rakk å blunke var klokken åtte på kvelden og jeg løp til en buss. Etter klokken ni derimot.... Jeg bare sier det, jeg har aldri følt at tiden har gått saktere. Kaldt og mørkt, men jeg overlevde det også. Sov alene hjemme i natt, og det var jeg ganske glad jeg gjorde - for jeg blir alltid ekstra sliten av å sove borte eller ha overnatting, så når jeg i tillegg får huset for meg selv er det ganske digg!

Husker dere for ca to uker siden? Jeg viste stolt frem mine nye sorte wedges fra H&M... Vel, den ene er borte. Den falt ut av vesken min når jeg skiftet på Mc Donalds, og de hadde selvfølgelig kastet den. HORER. Så jeg ble ganske trist/sint i går, og bestemte meg for å kjøpe noen andre sko. Hihi, love ♥og her er dagens chilleoutfitHva synes du om de nye skoene mine? Hadde du en fin kveld i går? 

Dagens bilde #4

Publisert: 17.04.2011 @ 12:48 Kategori: Photo Kommentarer: 1Nikon D40X Foto: Caroline Tellefsen

Hva synes du om dagens bilde? 

Verdens beste smoothie

Publisert: 16.04.2011 @ 16:13 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1

Hei søte! 

Nå er jeg antakelig ute å løper i byen eller sitter på en cafe, så dette innlegget er altså forhåndsskrevet. Mens jeg ventet på at Malene skulle våkne komponerte jeg en liten smoothie som vi kunne ha når hun sto opp. Dette er den beste smoothien jeg har smakt i mitt liv, og har nå skjønt at smoothie må lages oftere. Godt og sunt slår aldri feil!

Dette trenger du:

 • En Mango
 • 2 - 3 Spiseskjeer yoghurt
 • 1/2 Boks Ananasbiter med juice
 • Litt Eplejuice
 • Isbiter

Miks alt i en blender og nyt en deilig smoothie på en solfylt dag, en avslappet kveld eller som energipåfyll etter trening. 

Så det chill ut? Har du en smoothieoppskrift å anbefale?

Frokost i herlig sommervær

Publisert: 16.04.2011 @ 12:21 Kategori: Everyday Kommentarer: 5

God morgen søte. 
Nå ligger Malene fortsatt nede i sengen og slapper av litt, mens jeg sitter lysvåken på terassen og skriver dette. Snart blir det vel frokost i solen og litt stelling før vi tar turen til sommerbyen. Jeg har allerede sjekket ut HM Concious collection, og ble litt skuffet - men det finnes sååå mange andre vår og sommernyheter i byen nå at jeg er sikker på jeg finner noe.  Solen stråler så utrolig fint i dag, og varmer akkurat nok til at jeg kan sitte ute i kun en stor t-skjorte, selv om det er litt vind. Ahr, elsker virkelig denne tiden på året og det som kommer fremover.

Har du sol der du er? Har du funnet noen godbiter i HM Concious Collection?

Dagens bilde #3

Publisert: 15.04.2011 @ 16:59 Kategori: Photo Kommentarer: 1

I like candles, and it is better to light a candle than curse the darkness.

Nikon D40X

Hva synes du om dagens bilde? 

Videoblogg

Publisert: 15.04.2011 @ 16:58 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 5

Herregud, ler av å se videoen. Dette er kleint dere, men dette ler man av og en god latter forlenger livet. Takk for at dere er så gode! Blir kjempeglad av kommentarer og anbefalinger dere skriver! Fortsett med det, så gjør dere meg like glad som jeg er på videoen. PS. Jeg er ikke ruset. 

Begynte du å le av videoen? Syns du jeg burde ha flere videoblogger? si nei.

Si velkommen til vår beste venn: ferien

Publisert: 15.04.2011 @ 13:53 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

God dag kjære lesere. 

I dag har vært en utrolig slapp dag. På skolen bare chillet vi oss gjennom tre timer, før det var pizzatid. Dere som har fulgt meg en liten stund har kanskje fått med dere at vår skole vant NRK quizen for ett par måneder siden, og dette var premien. 5000 kroner gikk til pizza og brus til hele gjengen. Joy! Nå er det ferie dere! Gleder meg som et lite barn til å bruke denne ferien på chilling, kanskje litt shopping og gøyale sammenkomster. For å åpne ferien på en deilig måte har jeg ordnet meg litt med pepsi max og chilleklær, så skal jeg nyte det i ett par timer før jeg stikker ut og leker. Dagens bilde kommer senere! Holder på å fikse litt på det nå. 


Dagens chilleantrekk, topp/ Gina og bukse/H&M

Har du planer om å chille eller feste for å ønske påskeferien velkommen? Skal du være hjemme eller reise i påsken?

Dagens bilde #2

Publisert: 14.04.2011 @ 20:17 Kategori: Photo Kommentarer: 2

Image and video hosting by TinyPic

Nikon D40X 

Hva synes du om dagens bilde?

Tid for trening

Publisert: 14.04.2011 @ 18:52 Kategori: Everyday Kommentarer: 5

Yay. Fikk til en trening i går, og nå har jeg nettopp kommet hjem fra spinning! Er ikke så verst å komme tilbake til trening etter å ha vært syk altså, det føles faktisk litt luksus! Så har jeg drevet litt med styrke og rockering nå før jeg dusjet. Kvelden kommer til å bli så sinnsykt chill, har planer om å farge vipper og bryn, lakke neglene og bare ta livet med ro sammen med alle deltakerne på Paradise Hotel på skjermen. Har ikke fått sett det denne uken siden jeg har vært syk og derfor utrolig sliten på kveldene. Håper dere har en fin dag, søte! Her er et forsøk på å vise dere hvor flink jeg er til å rocke med rockeringen. Awesome..Har du fått trent i dag? Hva skal du i kveld? 

Made my day

Publisert: 14.04.2011 @ 15:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Herlige Karoline har valgt meg til å være dagens blogg, skrevet kjempefint og lagen en liten kollasj av meg. Utrolig hyggelig! Kommer så utrolig uforventet når noen faktisk tar seg tid til å vie litt ekstra oppmerksomhet til en ukjent person, men det finnes ikke noe hyggeligere. Tusen takk! ♥ Made my day! Se den fine kollasjen hun lagde:Har noen gjort noe sånn til deg i det siste? Synes du jeg fortjente å bli dagens blogg?

Dagens bilde

Publisert: 13.04.2011 @ 18:21 Kategori: Photo Kommentarer: 6

Jeg har blitt litt flinkere til å faktisk ta bilder av ting, og synes det har blitt ganske mye gøyere. Ikke at jeg har så veldig store ferdigheter innenfor foto, men kanskje jeg kan få det etterhvert. Begynner kanskje med dagens bilde fremover. Dag 1:Vil du at jeg skal ha dagens bilde? Hva synes du om bildet jeg valgte for dag 1?

Forberedelser i solen

Publisert: 13.04.2011 @ 14:00 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

Jeg har vært på skolen i dag!!! Litt redusert, men likevel - jeg var der OG jeg hadde prøve i tillegg. Hurra, syketiden er snart over. I morgen er det Engelsktentamen, noe som for så vidt blir chill, og vi har lov til å ha med ferdigskrevet tekst. Hurra x2. Sitter ute å forbereder meg i solen!! I dag skal jeg ut å spise med verdens beste pappa, før jeg antakeligvis skal henge med min kjære Oda. Siden jeg har vært på skolen har jeg også lov til å være ute, men tror jeg burde ha en hviledag uten noe spesielt opplegg eller trening til for å komme meg helt. Har ingen planer om å være syk i påsken! Her er dagens antrekk. Utrolig varmt med det skjerfet, men jeg er jo ikke helt frisk enda, så hva skal man gjøre...Hva synes du om dagens antrekk?

Welcome to my hidingplace

Publisert: 12.04.2011 @ 18:33 Kategori: Photo Kommentarer: 1

I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Føler meg utrolig dårlig, og har sovet sinnsykt mye. Var oppe av sengen for første gang klokken kvart på tre i dag, og sovnet på sofaen etter en dusj og litt mat. I går lastet jeg opp et bilde i en konkurranse, så om dere er veldig søte: legg igjen en stemme HER. Ellers ønsker jeg dere alle en fin kveld. Her er noen deler av mitt lille gjemmested, altså rommet mitt. ♥

Var det noe du likte?  Stemte du på meg i konkurransen? ♥

Vil du ha en sponset blogg?

Publisert: 11.04.2011 @ 17:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei igjen. 

Har du dårlig bloggemotivasjon, men likevel ønsker deg lesere i rekordfart, sponsoravtaler og spennende partnerskap? Da har jeg et forslag. Klikk deg inn på  http://sponsetblogg.no og registrer deg! Dette er en side hvor man får tilbud om sponsorer uansett lesertall. Nettsiden sjekker din blogg, og leter opp aktuelle sponsoravtaler for deg. Du kan velge å avslå eller godta avtalen, og velger du da å godta vil du dermed bli sponset. Det første forslaget jeg fikk, allerede sekunder etter registrering valgte jeg å avslå, men det kan godt være det kommer noe mer interessant i løpet av de neste dagene. Har du registrert deg hos  http://sponsetblogg.no? Eller skal du? 

 

Ikke akkurat favoritt - tilstand

Publisert: 11.04.2011 @ 16:44 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Yey, har blitt syk. Tror jeg har gått litt for tynt kledd.. Følte meg dårlig nesten hele forrige uke, men ikke sånn at jeg var skikkelig syk. Nå derimot har magekrampene tatt overhånd, og jeg har i grunnen slitt med å stå oppreist hele skoledagen, i tillegg til at feber og hodeverk er på besøk. Måtte til og med være lengre på skolen i dag, så jeg holdt på å omkomme på slutten der. Ellers er det mattetentamen i morgen, så jeg må gjøre det jeg kan for å bli frisk til det i tillegg til å øve på matte. Pappa synes jeg så veldig dårlig ut, så han foreslo at jeg skulle legge meg, men jeg har egentlig mer lyst til å lese blad i stedet. Denne kvinnedagen gjorde virkelig underverker her i huset, for vi har allerede mottatt fire blader i posten - og flere skal det bli. Love it ♥

Har du mattetentamen denne uken? Har du blitt syk? 

I wish I could

Publisert: 10.04.2011 @ 20:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Skulle ønske jeg kunne sminke meg like bra som denne jenta. Misunner hvordan hun på et eller annet magisk vis klarer å få sminken til å se ut som et fyrverkeri av farger og spennende kunst.. Hva synes du? Er du like fasinert som meg? 

Once upon a time..

Publisert: 10.04.2011 @ 18:32 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

There was two simple dresses, and one bored girl.  
Dør av trøtthet i dag, håper dere har hatt en fin helg. ♥ God søndag! 

Gårsdagens

Publisert: 09.04.2011 @ 09:16 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

God morgen. 
Nå er klokken 09:08, jeg står i jobbantrekk med en kaffe i hånden og er snart klar for å løpe til bussen. Kom hjem i tolv-tiden i går, men det er likevel sent nok til at jeg blir dødstrøtt når jeg skal på jobb. Satser på at kaffen og forkjølelsesdempende gir meg en liten oppvekker, så jeg klarer å holde meg på beina hele dagen. I går var konge, jeg koste meg masse sammen med fine folk. Både lokale, gjesteliste og musikk fra helt supert gjennomført, så creds for det  til de som hadde festen! :-)


Beklager at kvaliteten suger, men det har jeg ikke tid til å gjøre noe med nå. 

Hva synes dere om gårsdagens antrekk? Hadde dere en bra kveld? 

Smakebit

Publisert: 08.04.2011 @ 18:25 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

Okeida, jeg sa dere skulle få antrekket. Men la meg få lov til å skitne det til, ødelegge strømpebuksen og ende opp med håret til alle kanter først! Vi snakkes i morgen. Her er en liten smakebit på dagens antrekk: Ha en super kveld, kjære lesere! Det har jeg tenkt til :-)

Black bow ties

Publisert: 08.04.2011 @ 14:40 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4

Hei, og god dag! 

I dag er det strålende sol og en deilig varme ute. Det eneste som stopper meg fra å sitte ute nå er den syke vinden som nesten blåser meg over ende hvis jeg beveger meg ut av huset. Har likevel tenkt på å ta meg med noen blader som kom i posten og en kaffe mocca ut i solen, så kanskje jeg kan finne meg et lite sted hvor det er vindstille. 

Anyway, i dag skal jeg på en bursdagsfest og jeg har ikke peiling på hva jeg skal gå med. Kleskoden er "pent antrekk", og det burde vel kanskje ikke være så vanskelig å finne, men det er i grunnen ikke så veldig enkelt. Har prøvd noe, som kanskje blir antrekket, og da blir det bilder av det. Har prøvd den på for første gang i dag, strømpebuksen med sløyfene på.. Synes kanskje den er litt for uniform-ish. Men jeg ønsker av din mening, hva synes du om strømpebuksen min? 
Hva synes du om strømpebuksen? Burde jeg ta den i bruk i kveld? 

50% på hele Bik Bok

Publisert: 07.04.2011 @ 20:01 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

Hei sunshines! 

Har stresset en stund med å komme inn på blogg.no, det kom bare feilmelding. Her kommet i allefall dagens innlegg. I dag er en slitsom dag. Jeg har vært på skolen i syv timer, hvor jeg hadde både prøve i spansk og ble vurdert i turn i gymtimen, deretter fant jeg første bussen som gikk til byen for å handle litt og ta sol og når jeg endelig kom meg hjem derfra var det rett ut igjen, for da var det tid for spinning. Med andre ord: dagen har gått i ett, uten tid til å fylle på med energi - men derimot veldig mye tid til å bruke energi. 

Nå har jeg dusjet, shavet og smørt meg inn med en deilig bodylotion, hoppet i chilleklær og spist en stor porsjon mat. Kan ikke si jeg gleder meg til neste gjøremål på dagens liste, som er å øve til naturfagsprøve, men det må gjøres. I kveld skal jeg bare slappe av og la kroppen få hvile litt etter fire dager med trening. 

Som overskriften sier har jeg vært på Bik Bok i dag. Kan ikke si jeg ble veldig fornøyd med den svake viljestyrken min idag, siden jeg selvfølgelig falt for fristelsen og kjøpte denne herligheten:


Lace Shorts opprinnelig 199,- BIK BOK

Har du hatt en fin dag? Benyttet du deg av Bik Bok's 50% salg?

Chelsea - Manchester United

Publisert: 06.04.2011 @ 22:12 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Nå har jeg trent kondisjon og styrke + abs workout, tatt meg en dusj og ligger i sengen med musikk, facebook og TV2 Sporten Live på høyt pling hver gang noen scorer. Favorittlaget Manu leder akkurat for øyeblikket, og jeg støkker like mye hver gang plingelyden kommer. Satser på seier til favoritten i dag, heia Manchester United!!! 

Ellers, i dag har jeg fått en gledelig nyhet. Min kjære bestevenn fra Stavanger kommer ned i påsken, så da skal vi leke massemasse! Har ikke sett han siden sommerferien, så man kan vel si at det er for lenge siden sist. Gleder meg!

Heier du på Chelsea eller Manu? Har du brukt ABS WORKOUT videoen jeg la ut? 

Bag and shoes

Publisert: 06.04.2011 @ 16:32 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3

Fyyy meg! I dag har jeg handlet ny veske og nye sko. Det er ikke lov! Jeg har jo lovet meg selv å ikke shoppe mer på en stund. Gjorde et kupp når det gjaldt vesken i det minste, så det er vel litt lov da.. 

Nå chiller meg og Oda med hver sin hjemmelagde ismocca mens vi venter på at vi skal skylle ut hårfargen vi har gnidd i håret på Oda. Senere blir det øving til spanskprøve som jeg skal ha i morgen. Jeg har et lite problem, for en del av pensum er å kunne alle ordene i tre kapitler, og jeg kan ingen. Sliter litt kan man si.. 

Veske/ Vintage 

Sko/ H&MRot/ Me, myself and I... ehh

Hva synes du om innkjøpene mine?

Pasadena shorts og trench

Publisert: 05.04.2011 @ 17:30 Kategori: Outfits Kommentarer: 8

Hei dere gode! 

Nå har jeg holdt på en time med å skifte antrekk, knipse bilder, skifte antrekk og knipse bilder igjen. Syns det er så utrolig gøy å sette sammen antrekk og kle meg pent, men uheldigvis liker jeg det kun på dager jeg ikke trenger å pynte meg. Skal jeg i en bursdag er det ofte sånn at jeg vurderer å stille opp uten klær, slik at jeg slipper å ta valget mellom alle klærne som befinner seg i skapet mitt. Skapet mitt er litt for stort for lille meg, så jeg klarer aldri å velge mellom de ulike plaggene før i siste liten. Nå tenkte jeg å vise dere to antrekk. Det ene er med min favorittjakke, men det andre er litt annerledes. Jeg ønsker meg nemlig deres mening.

Shortsen PASADENA fra Bikbok har nemlig ligget her på toppen av kommoden i "kanskje - bytte - haugen" min en liten uke.

Så spørsmålet er: hva synes du? CHANGE or KEEP?

Shortsen: CHANGE or KEEP? og hva synes du om trenchen? 

Gratulerer med dagen

Publisert: 05.04.2011 @ 15:02 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

Hei søte! 
Idag er vi tilbake til noe vi ikke liker. Regn. Jeg er av oppfatningen at det som kan være positivt skal være det, selvom jeg av og til sliter med å følge den regelen selv. Jeg irriterer meg lett over småting, men i dag er regnet et mindre problem enn det pleier å være. Jeg ble våt på føttene og jeg får fall i håret, men ellers er det faktisk litt koselig. Antrekksbildene ble derfor ute i dag også, og utrolig nok ble de helt ok selv med paraply. 

Nå må jeg ikke glemme å gratulere min kjære Helene med dagen. I henne har jeg funnet både en fantastisk eksamenspartner og en god venninne og lagkamerat i min tid på fotballbanen, så hun er en verdifull person. Gratulerer med sengelappen, heislappen og at du endelig har lov til å bære alkohol! Kake kommer i morgen! ♥Hva synes du om bildene? Regner det hos deg i dag? Gratuler Helene med dagen!!!

Få frem sixpacken

Publisert: 04.04.2011 @ 22:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Nå har jeg vært ute å gått meg en tur på 6 km, noe jeg vanligvis ikke gjør. Jeg pleier å ta en 20 - 40 min joggetur når jeg skal trene, så litt styrke hjemme på gulvet, men ikke i dag. I dag ble det en gåtur i stedet + 8 Min Abs på gulvet. Herregud å slitsomt det var å gjøre de siste 30 repetisjonene på 8 Min Abs - videoen. Holdt på å gi opp, men fullførte selvfølgelig. 

Det var skjønne Eivind som viste meg videoen, så jeg kommer nok til å bruke den videre. Jeg vet at mange jenter ser på magen som det de er minst fornøyd med, og det er ganske kjipt - så nå er det tid for å stramme opp. Denne videoen minst tre ganger i uka + jogging og kondisjonstrening skal gjøre det litt bedre. Opp av sofaen, bitches ♥

 

Har du prøvd videoen før? Er du med meg på å bruke videoen? 

Jordbærtiden

Publisert: 04.04.2011 @ 14:52 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Endelig føler jeg en smule på sommerfølelsen. I dag hadde vi tentamen og jeg klarte å lure meg bort på butikken for å kjøpe jordbær. Love it. De smakte ikke like godt som de herlige norske jordbærene vi får i sommemånedene, men de var ikke så verst. Gleder meg bare enda mer til sommeren når slike tegn dukker opp i butikkene. Tror jeg skal lage meg en smoothie av de bærene jeg ikke har spist enda. Smoothie er jo så deilig! og mens vi snakker om sommer: jeg begynner til og med å få en antydning til brunfarge på deler av kroppen etter at jeg ble sponset av Royal Sun, så det blir så bra! Nå er det til og med så varmt på terassen at jeg kan sitte der i undertøy uten å fryse. Må såklart inn med en gang det begynner å blåse, men... Sommeren er på vei, helt sant!


Har du spist jordbær i år? Ble du fristet av bildene? 

Søndagskveld

Publisert: 03.04.2011 @ 20:41 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

God kveld søte! 

Nå sitter jeg med eksamensforberedelsene igjen. Jeg har jogget meg en tur, hatt litt styrketreningen for meg selv, spist middag og sovet siden sist. Skikkelig daffesøndag med andre ord. Går rundt i verdens beste bukse og en stor hettegenser og har egentlig mer lyst til å sove enn noe annet, men jeg må gjøre dette. Research om å ta valg. Vanligvis er jeg full av inspo når jeg skal skrive slike sakprosa-tekster som jeg vet vi får i morgen, men nå er jeg helt tom. Skulle ønske jeg hadde litt mer energi, men jeg vil egentlig bare sove. Likevel har jeg laget meg en kakao så jeg kan kose meg litt mens jeg leter. God søndagskveld videre. 


Har dere tentamen/eksamen denne uken?

For øyeblikket skinner solen

Publisert: 03.04.2011 @ 14:58 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

..og jeg sitter ute med singletten brettet opp og buksen dradd nedover hoftene slik at jeg kanskje kan få et lite glimt av solen til å treffe magen min og gjøre meg tan. Jeg holder på å øve og gjøre research til morgendagens eksamen, noe som forklarer dårlig blogging. Kommer nok sterkere tilbake i kveld eller imorgen, når kameraet er på plass igjen.Er dere ute i dag solstråler?

Mitt symbol på makt

Publisert: 02.04.2011 @ 15:44 Kategori: Feelings Kommentarer: 0

Når vi begynte på skolen etter jul fikk vi en oppgave i Kunst og Håndverk. Vi skulle male/tegne/lage noe innenfor en valgt kunstretning, med tema "mennesket". Det var en vanskelig oppgave, og for en tid tilbake postet jeg et innlegg som het "jeg vil kunne tegne som dette". Bildet jeg la ut er hentet fra google, og kom opp da jeg søkte på "Surrealismen", som var en av kunstretningene vi kunne velge. Jeg endte opp med å velge kunstretningen "Ekspresjonismen". I den retningen brukte de farger for å symbolisere hvilke følelser de ville få frem. 

Som jeg sa, det var vanskelig. Både å velge retning og å finne på noe å plassere på et lerret. Herregud, jeg har vel aldri malt noe i mitt liv, tenkte jeg flere ganger. Nå har jeg jobbet utrolig hardt, og gått fra elendige skisser til å faktisk forme noe jeg kan være i det minste en liten smule stolt av. Jeg er ikke ferdig, og jobber fortsatt med å få følelsen min inn i bildet på en åpenbar måte, men det kommer seg. 

Følelsen jeg vil få frem er makt. For meg er det å kunne holde en flamme i hånden et symbol på makt. Blåfargen er kongelig for meg, og det er makt. Neglene er gullkantet og røde, noe som også symboliserer makt i mitt hode. Det er kanskje vanskelig å se for noen, men for meg er det bare helt åpenbart at dette bildet er makt.

Så nå dere - nå vil jeg ha deres mening om bildet. Hvilken følelse ser du i bildet, og hvordan kan jeg gjøre det mer åpenbart at makt er følelsen jeg ønsker å få frem? 

Bilde tatt med iphone, derfor er ikke kvaliteten på topp. Kommer bedre bilde når jeg får ta maleriet med hjem

Mønster- look idag

Publisert: 02.04.2011 @ 14:22 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Odagull kom meg til unnsetning i går da jeg skulle være alene hjemme og tok både med seg kamera og gevær. Ikke gevær egentlig, men det hørtes litt kult ut. Hun tok i det minste med seg kamera og kom meg til unnsetning når det var tid for litt blogging (nå). Fikk ordnet meg dagens antrekks bilder, så dere kan se det grå været vi har i Kristiansand og hva jeg har på meg i dag. 

Er utrolig usikker på hvordan ting blir i dag, men jeg kan i det minste trøste meg med at jeg har fått til en treningsøkt på morningen, og det er det beste hvis man skal trene kondisjon og stramme opp har jeg hørt. Jeg er så lykkelig over den delen med trening for tiden, det er helt perfekt å jogge nå! Joy and happiness ♥Hva synes du om antrekket? Hvordan er været hos deg idag?

Kvalitetsinnlegg

Publisert: 01.04.2011 @ 16:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Jeg kjeder meg så utrolig nå. Har spilt inn to filmer av meg selv som sitter å snakker til meg selv om at jeg kjeder meg. Tester ut en øyenskygge nå, så kanskje jeg viser hvis jeg liker den. Prøvde å bruke så lang tid som mulig på å sminke meg, men det tok bare femten minutter, så jeg er litt usikker på om den planen egentlig var så smart som jeg så for meg. Skal i bursdag og tre timer, så jeg har alt for god tid.. WeeeeyTonight I'm going to...

Publisert: 01.04.2011 @ 14:24 Kategori: Everyday Kommentarer: 4

Det er utrolig hvor mange som spammer facebook med statuser om kveldens happenings og andre påfunn som ikke stemmer på en dag som dette. Første April, for noen bare kjent som Aprilsnarr. Jeg får mest lyst til å grave meg ned i kjæresten sin genser og sørge for at ingen klarer å lure meg. Nå har jeg ikke kjæreste, så jeg kunne ikke gravd meg ned i kjæresten sin genser, men jeg fikk låne genseren til en som er større enn meg, så det er like bra ♥ Så vidt jeg vet har jeg ikke blitt lurt skikkelig enda, men er egentlig glad for det.. 

I kveld blir det jentebursdag!!! Håper noen av jentene tar med kamera, fordi pappa har tatt med seg kameraet i dag, så det blir dårlig med bilder fra meg i helgen. Kanskje jeg får dokumentert litt av kvelden i morgen eller noe. Nå må jeg gjøre litt skolearbeid som består av å redigere noen tekster til årboken og lese noen tekster til eksamen som jeg skal ha på mandag. Joy. Har hvertfall en kaffe ved min side, så jeg har jo ordna meg litt. Vurderer å chille litt på kjøkkenet og lage meg noe etterhvert. 


Bilde fra februar

Skal du i bursdag i helgen?

hits