Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: mai 2009

pakke øve rydde pakke øve rydde

Publisert: 28.mai.2009 @ 21:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Herregud! Klokken er allerede kvart på ti. Så utrolig fort denne dagen har gått! Jeg har ikke bare vært på skolen, men jeg har øvd til mattetentamen, ryddet rommet og badet og vært med bestejenta, Rikke. Tiden med Rikke har bare vært utrolig kos, men å øve til mattetentamen er vel ikke den aktiviteten som står høyest på jeg vil gjøre i dag-lista mi!
27 mai 031
Nå har vi vært gjennom alt fra vekstfaktor til brøk til konstruksjon. Herlig, da er vi forberedt. Ellers har dagen min gått til pakking og rydding, jeg har løpt rundt som en sterilisert kanin på leting etter forskjellige ting jeg trenger til Danmark i helgen. Det er ikke så mye jeg har puttet oppi bagen enda, så jeg får fortsette hastepakkingen min i kveld.  Minn meg på at jeg skal begynne å pakke minst en uke før neste gang jeg skal reise vekk!

Da er jeg helt nødt til runde av her, fordi jeg må være ferdig med å pakke før klokken åtte i morgen, derfor vil jeg helst bli ferdig i dag. Har dere også matte tentamen i morgen? Ønsk meg lykke til, i alle fall!

finale og outfit

Publisert: 27.mai.2009 @ 20:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Hey dere.
Nå er det ikke så lenge siden jeg har kommet hjem fra barnevakt med Ane og Lise-Mette. For noen søte jenter! Har vært med dem litt i det siste, og det har vært like koselig hver gang. I går var vi med Jonas og Arild og i dag passet vi noen unger. Kjempekoselige dager, begge to!

I dag har vi hatt musikkprøve, som for min del gikk sånn passelig bra. Jeg har ikke øvd så mye til denne prøven, men jeg håper det går fint selvom.  Men dere, nå er det Barcelona-Manchester United, finale i Champions League. Jeg sitter klar foran tvskjermen. Manchester United fan som jeg er, må jeg få med meg sjansen deres til seier! Go Manu! hjerte

Hvem heier dere på? Manchester United eller Barcelona?
Håper dere har det fint i kveld! :-)
27 mai 018
outfit, dongeritights fra bikbok
cardigan-strikkejakke fra hennes

den store(not) dagen er her

Publisert: 26.mai.2009 @ 08:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei dere. God morgen, alle sammen.
Nå sitter jeg forran pc'en min ved pulten. Jeg sitter å venter. Venter på trege lærere, venter på tentamensoppgavene og venter på å begynne. Herlig. Jeg er klar for å sette i gang, i og med at jeg er den typen som hater å sitte lenge på tentamensdagene er jeg lite keen på å vente.

Men nå kom læreren, blogges senere :-)
ps. jeg fikk ikke skriveblemmer på hendene

god natt til alle dere

Publisert: 25.mai.2009 @ 21:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Jeg ville bare skrive et innlegg til dere som leser, før jeg tar kvelden. Skal ikke akkurat legge meg helt enda, men skal slå av dataen. Håper dere har hatt en fantastisk dag, fordi det har jeg.

Jeg må bare si at jeg er så glad for at det med at det koster 1,- å logge på blogg er tatt vekk. Først trodde jeg ikke det kostet noe, fordi det kom opp hver gang. Så leste jeg at det koster en krone pr. gang. Nå er det borte, så ingen grunn til bekymring lengre!

Forresten, folkens! Hvor blir det av kommentarene? Fikk så mange etter sist jeg etterlyste kommentarer, men dere blir slappere for hver dag når det gjelder å kommentere. Det er snakk om to klikk med (data)musa og ti tastetrykk, så er jeg happy.
komments
Får du mange kommentarer på bloggen din?

Ha en kjempefin kveld, dere! Så får jeg skrive videre på stikkordene mine, dere skal se i morgen er hånda mi hovnet opp av skriveblemmer. Huff!

hva er greia med en fengende tittel'a?

Publisert: 25.mai.2009 @ 20:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg vet ikke jeg, men når det kommer til min fantasi pluss tittel kommer det bare opp et eneste stort spørsmålstegn over hodet mitt. Dere kan tro folk glor når dét synet dukker opp!

Nå har jeg kun en biiitteliten pause fra mine tentamens-forberedelser. Det er nemlig norsktentamen i morgen, så da må jeg være forberedt. Jeg har skrevet notater i ca ti minutter, og jeg er allerede svett på ryggen. Neida, he-he. Jeg har heldigvis hele kvelden på meg til å finne på noe bra å skrive om. Ikke fordi jeg har gjort det dårlig før, men jeg vil gjerne prestere litt bra på denne tentamenen. Nå går tankene mine til å skrive blogg, se for meg noen ord som passer til å skrive om "plikt, ærlig og høflig". Tentamensoppgaven jeg har valgt er nemlig å skrive en tekst som inneholder de ordene jeg nettopp skrev. Ønsk meg lykke til, sier jeg bare!
Heldigvis har jeg noe deilig å tenke tilbake på, og fremover mot når jeg sitter med skrivesperre i morgen. Sommer <3
24 mai 015
Jeg har trent idag, og det var kjempedeilig. Selvom vi ikke egentlig gjorde noenting var det gøy, fordi Christoffer kom, så Christoffer og jeg øvde på langpasninger. Med en tung ball. Jeg klarte meg, men dere vet; jeg er ikke verdens beste fotballspiller så jeg har enda masse å jobbe for! ;-)

Har dere hatt tentamen? Hva skrev dere om?

i'm back

Publisert: 24.mai.2009 @ 21:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hey bloggen!
Da er jeg tilbake til blogg, sosialliv og fotball igjen. Det var på tide. Nå er jeg kjempelei av alt som kalles for hytte. Jeg har badet, solet meg, vært i båt og hengt med koselige folk. Men nå er jeg glad jeg er tilbake til hverdagen. Misforstå meg rett, jeg liker ikke skolen men jeg trenger litt flere folk rundt meg enn familiemedlemmer og noen jeg kan regne som søsken!

Nå har jeg planer om å prioritere bloggen mer, ta meg tid til å blogge og ta masse bilder. Jeg tar faktisk en haug av bilder, eller slenger fra meg kamera og sier "ta bilde, jeg må ha til bloggen!", men det blir bare ikke tid til å legge ut! Nå er jeg klar for å legge ut masse bilder, og blogge for fullt! Jeg begynner allerede nå med å legge ut bilder fra "teltturen".24 mai 004Det er godt meg og Tina er så sinnsykt flinke til å sette opp telt, og sånn. 24 mai 001


Alltid beredt, eller hva. 

det ble ikke noe

Publisert: 22.mai.2009 @ 21:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
I går skulle jeg, Caroline, Pernille, Emma og Tina sove i telt. Men det ble ikke noe, vi ga oss etter det kom litt vanndråper inni teltet. Det vil si, det gikk gjennom teltduken.

Nå er jeg hos Bjørn Erik, men han er ikke hjemme. Så jeg sitter med lillesøstra hans og Ingrid. I dag er det en sommerdag, så vi har kost oss masse. Derfor har jeg ikke fått blogget, og det tror jeg heller ikke jeg får gjort i morgen. Eller kanskje, hvis jeg får låne litt internett hos mr. Bjørn Erik.

Håper dere koser dere i finværet, i alle fall. Blogges! :-)

beklager, folkens

Publisert: 21.mai.2009 @ 20:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Men i dag har jeg satt bloggen på sidelinjen for å gå sammen med fire søtesøte jenter. Caroline, Emma, Tina og Pernille. For noen skjønne jenter, alle sammen. I dag skal vi sove i telt sammen, så det skal jeg legge ut bilder fra i morgen. Nå regner det en del, men vi lar oss ikke stoppe. Vi satte opp teltet i øs-pøs regnvær, så nå er vi ikke annet enn klissklass alle sammen (Tina & jeg). Nå er vi bare inne en tur for å sjekke nettby, blogge og hente puter og lakener.

Har du sovet i telt før? I regnvær også?
Ha en fantastisk kveld i regnværet, så blogges vi i nær fremtid! :-D 

kondomreklame video

Publisert: 20.mai.2009 @ 18:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Hei søtiser!
Nå har jeg fått lastet opp videoen jeg redigerte på bloggen, så det blir spennende å høre hva dere synes om den!Hva synes dere?

skolesnakk

Publisert: 20.mai.2009 @ 14:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei alle små, store, høye og lave.
I dag har jeg hatt Spanskprøven of the year. Jeg følte det gikk ganske bra. Hva kan jeg si? Jeg hadde jo helene ved min side. Men hva gjør vel det, jeg jukser jo ikke på prøver, fyfy!

I går hadde vi fremføring av reklame-prosjektet, altså Kondom-reklamen vår. Det ble kjempegodt tatt imot av læreren som hadde vært i Spania de to ukene prosjektet foregikk. Gruppa vår fikk bare + på hvert produkt. Så det ble 5+ på gruppa vår. :-) I'm happyyy!

Ellers, var det noen som var på Brandy-konserten 15. mai? Skulle gjerne vært der, hun er kjempeflink! Men det kommer vel snart noen andre bra artister til Norge, så satser på å ta turen da!

Ha en fin dag videre, nå skal jeg snart trene!

moviemaker

Publisert: 18.mai.2009 @ 21:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Heiheiheiheihei.
Nå sitter jeg nydusjet i sofaen med denne sangen på øret og tv'en på i bakgrunnen. Jeg har igrunnen sittet her en liten stund nå, men det er alltid koselig å snakke med folk på msn og lese blogger. Bare skriv inn din blogg under her, hvis du vil ha en ny leser.

I dag har jeg laget film. Jeg har redigert, klippet og lagt på musikk og effekter. Fikk til og med bruke matte-timene. Filmen ble BRA. Hva kan jeg si? Det er jo meg som har laget den så. Neida, det var min humor som overgikk seg selv. Jeg har aldri redigert en film før, men jeg ble stolt av resultatet! Vil forresten gi 50% av æren til Alexander. hjerte
Vil dere at jeg skal poste filmen?

Så... Kos dere videre, så skal jeg prøve å få bestilt noe gratis makeup fra en nettside. :-D
(ikkenoe bilde pga klikkende blogg.no)

god formiddag

Publisert: 18.mai.2009 @ 13:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Herlig, herlig. Jeg sitter sånn halv veis og sutrer over hvor trøtt jeg er på skolen, mens jeg later som jeg følger med i timene. Alle er litt sånn "syke", eller trøtte. Jeg blir nesten litt redd, er det rart? Folk skriker og banner til hverandre, alle er så pissed off!

Ellers er det tid for å pugge sterke verb og lage spørsmål fra Engelsk-teksten. Livet er herliiiig <3
Er du trøtt i dag?

den store dagen

Publisert: 17.mai.2009 @ 22:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

17 mai 004 2Gratulerer masse med dagen, alle sammen! I dag har hele Norge feiret dagen, 17. mai. Vi har feiret at vi er et fritt land. Vi har feiret det med tog, sang og masse glede. Vi har feiret med familie og venner, smil og latter. Toget i dag var... Gaanske kjedelig. Jeg endte opp med et stort glis om munnen, mens jeg gikk rundt og spurte folk "why so serious?". Beklager for dette, men hvis ikke dere smiler på en dag som dette må dere tåle å få en liten kommentar på det.

Dagen her i Kristiansand, har som sikkert den eneste byen i landet, hatt dårlig vær. Med dårlig vær mener jeg overskyet og regn. Det var litt unødvendig, av uansett hvem det er å gi oss regn. Kunne gjerne tatt en tur til et mer solfyllt sted. For her i Kristiansand ødela regnværet mesteparten av kvelden min. Jeg fikk i det minste kost meg sammen med Ellen, i noen timer. Men tivoli, tapto og fyrverkeri gikk/går til... H#1"&%)/.

Jeg håper dere har hatt en solfyllt, fantastisk dag uansett hvor dere kommer fra eller befinner dere på den store dagen. Så blogges vi vel. 
17 mai 018

Hva har du gjort i dag? Har du gått i tog?

kan noen gjøre meg skikkelig glad?

Publisert: 15.mai.2009 @ 14:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei alle sammen.
Jeg blogger. Woho! Jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Fordi det eneste som står i huet mitt er et stort print med teksten "HVORFOR?". Jeg er ganske pissed off, og finner ikke noe positivt å skrive om. Så kan noen kanskje send meg ei killer-melding eller gjøre noe asskicking bra for meg? Gi meg litt godt humør. Det trengs på en dag som dette. Å kjøre emo-style er fint det. :-D

Neida. Joda. Neida. Men har jeg sagt mitt for noen minutter/timer. Så.. Ha en forrykende dag, utnytt sola maks. For de melder regn på 17...
28462151242057811647n400
se hva jeg fant! gorgeous, sier jeg bare. hjerte

gimme, gimme more!

Publisert: 14.mai.2009 @ 21:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei dere.
Dagen idag har vært lang og jeg har hatt lite tid til overs for ting jeg må gjøre. Da tenker jeg selvfølgelig på lekser og sånne (eehm...) viktige ting. Bloggingen har også blitt plassert på sidelinjen for at jeg skulle rekke alle ting. Vi har spilt kamp, og heldigvis gikk det bedre i dag enn forrige gang, vi vant 3-2.

Jeg har også tatt solarium, nå er det siste innspurt før 17. mai, så da er det kjempegreit å ha litt farge. Det synes i alle fall jeg. Jeg gleder meg til å få nasjonaldagen overstått, men samtidig blir det veldig koselig å samles mange venner og ha det moro.

I dag har jeg drukket julebrus, for å si det sånn; det var herlig. Skulle ønske julebrus het noe annet, som helårsbrus eller noe. Gi meg mer! Julebrus er virkelig min greie. hjerte

Beklager for dårlig blogging, og at jeg setter bloggen på sidelinjen. Men jeg har et liv, jeg har venner og jeg har et lag som trenger meg. Jeg kommer sterkere tilbake etterhvert, men inntil videre kan jeg ikke love at det blir mye blogging. Prøver å poste et innlegg hver dag. Så be happy :-D

Kos dere med Paradæis! ;-D

17. mai er ikke langt unna nå..

Publisert: 13.mai.2009 @ 21:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

..derfor har jeg selvfølgelig fått handlet noe tøy og bestemt meg for frisyre og sminke. Til vanlig elsker jeg å shoppe, men når det kommer til spesielle anledninger som 17. mai eller jul blir shopping-elskeren i meg helt skrudd av. Jeg hater det stresset man må gjennom for å få tak i

klær til slike anledninger. Men nå er stresset over for meg, og jeg har kommet hjem med 4 stk. handleposer som i år skal forestille mitt 17. mai-antrekk. 13 mai 025

Kjole fra Gina Tricot
Bolero fra Cubus
og... til dere som lurer, det brune som henger inni er strømpebuksen min. : )
Sko fra Bianco.
13 mai 032
Nå er jeg klar for dagen, så jeg håper inderlig at regnet tar seg en tur til Sverige eller noe. Vi kan ikke ha regn på 17. i år, altså! ;-)

Dagene flyr

Publisert: 12.mai.2009 @ 21:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Jeg har hatt fullt program de siste dagene, og kommer til å ha det noen dager fremover. Deilig å ha mye å gjøre, men samtidig sinnsykt stress til tider. Dagen i dag har jeg brukt på å pløye alle byens skobutikker for noen søte, små sko til mine størrelse 35- føtter. Herlig at 35 er barneavdeling da. Men jeg endte opp med noen søøtiser fra Bianco, i str 36 med to såler oppi. :-D

Ellers er jeg klar for Paradise Hotel om noen minutter, så får ta siste innspurt med rydding nå. Legger ut bilder og blogger bedre imorgen. Have a nice daay! :-)

Jeg har trukket vinneren av konkurransen

Publisert: 10.mai.2009 @ 18:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Jeg satte tall på deltakerne, og fikk en utenforstående person til å si et tall. Så vinneren ble catthrinegj.blogg.no. Takk for deltakelse, selvom det var veldig få deltakere! ;-D

Jeg har gjort det igjen

Publisert: 10.mai.2009 @ 17:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nei. Jeg har ikke badet i 15 minusgrader, jeg har ikke løpt 10 mil på en time og jeg har heller ikke sovnet i solen for så å våkne opp en time senere rosa som en gris. Jeg har bakt kake. Og spist den. Jeg som skulle leve et sunnere liv, drikke mye vann og skjerpe meg på kostholdet. Jada.. Jeg skal skjerpe meg etter denne helga også, slik som alle andre helg10 mai 072er. Nå skal jeg bli sunn.

I går var jeg på hytta. Siden ikke jeg hadde så mye å ta meg til gikk tiden til lakking av negler, baking av Himmelsk Mislykka og drikking av vann. Jeg kjøpte ny sololje og neglelakk igår. Så det kom godt med i det som skulle vært soling og tidsfordriv.

Ett klapp på skulderen til meg, for at jeg har bakt en himmelsk kake. Og spist den.

Hyttetur.

Publisert: 09.mai.2009 @ 11:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen, dere.
Da har jeg stått opp fra dvalemodusen jeg bestemte meg for å slå på allerede ved ett tiden i går. Jeg sitter ferdig stelt i sofaen til Rikke og venter på... Ingenting.

Pappa har selvfølgelig bestemt seg for å dra meg med på hyttetur, som fra min side ble motatt med "gå å dø"-hilsener. Men jeg slipper ikke unna, uansett hvor mye jeg klager. Jeg skal tanne idag da, siden ikke det er noe annet å gjøre på ei hytte uten nærhet til folk. Men VENT LITT, det er jo ikke sol.. SHOOT ME, hva skal jeg gjøre?!

Hva kan jeg gjøre ute på hytta alene?  Help meeeee!
Håper dere får en strhey youålende lørdag, fordi det gjør ikke jeg. :-]
 
Minner om at konkurransen avsluttes i morgen ettermiddag/kveld. Så det er fremdeles mulighet for å delta. For å delta
kan dere trykke her. Lykke til! 

Hei.

Publisert: 08.mai.2009 @ 22:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Sov godt, folkens. Fordi jeg orker ikke å skrive noe mer. :-D

Vote!

Publisert: 08.mai.2009 @ 15:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Hei alle sammen.
Jeg har allerede begynt å ta i bruk noen av tipsene deres som jeg har fått inn på konkurransen. Blant annet har jeg laget/fått laget ny header som jeg gjerne vil at dere skal stemme på i innlegget under her! Jeg er litt ubesluttsom, skjønner dere! Så har jeg begynt å blogge oftere - det vil si, når jeg har tid. Ellers jobber jeg med å oppfylle andre ønsker. Husk at konkurransen blir avsluttet om to dager, 10. mai. Det er fremdeles få deltakere, så alle har en stor sjanse til å vinne. Konkurransen kan dere delta i på denne linken; http://carolinetellefsen.blogg.no/1241175202_konkurranse.html#comment

Ellers håper jeg dere har hatt en fin dag på skole eller jobb! :-)
Vi har begynt på filmen til reklameprosjektet nå, og det ser kjempebra ut. Bortsett fra at verken jeg eller noen andre på gruppa er noen kløppere på å redigere film, da. Wish me luck with the movie! Bildet under viser en "gravid" Lise-Mette, etter filmingen.
8 mai
skoleprosjekt 031
Kos dere!

Jeg har ny header!

Publisert: 07.mai.2009 @ 20:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Kjære blogglesere.
Jeg trenger hjelp! Jeg har laget en header, som kanskje er uprofesjonelt laget med tanke på at det eneste programmet som er brukt går under navnet Paint. Så har jeg fått en laget for meg som er laget i et litt mer profesjonelt program. Photoshop.

carolinetellefsenbloggtest1
Nr 1. Denne er laget av Fixmeta.blogg.no. Eneste ulempen med denne er at jeg kommer til å gå fort lei av den fordi jeg ikke har tilpasset alt slik jeg vil ha det selv.

klippautcarro
Nr 2. Denne har jeg laget selv, og den er veldig enkel i og med at Paint ikke er veldig avansert og at jeg ikke er særlig flink med redigering.

Hva synes dere? Nr 1, eller Nr 2?

Love me or hate me it's still an obsession

Publisert: 07.mai.2009 @ 18:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
For å si det sånn. Jeg blir kvalm av visse folk på nettby. Dette innlegget er ikke siktet mot noen spesielle, men generelt er det folk som gjør meg kvalm av enten brev, gjestebok-hilsener eller bare besøk, besøk, besøk flere ganger om dagen. Dette med besøk er jo helt harmløst, til vanlig. Det skader ingen. Men når jeg ser en fyr som er fem år eldre enn meg sitter innpå profilen min i et kvarter opptil flere ganger daglig blir det å gå litt over streken, etter min mening.

Brev får jeg også masse av. Ikke sånn 72 i timen. Men det skjer ganske ofte at folk fra min alder og oppover skriver nasty ting. Jeg rapporterer ikke brev, med mindre det er sånn "gå å heng deg din jævla hore du er så satans fitte stygg". Det er kanskje teit å rapportere sånne brev, men alle med litt selvrespekt ville droppe å la seg bli tråkket på i form av et brev på nettby. Herregud, sier jeg bare. Det får være grenser for hva man skal finne seg i.

Jeg fikk en gang et brev på nettby hvor det sto noe sånn som "din jævla fittehore, hvis du hadde bodd i samme by som meg hadde jeg faen meg slått deg ned". Ehm? Jeg mener, jeg avslo venneforespørselen han sendte. Når noen skriver sånn rapporterer jeg. Det er det eneste brevet jeg noen gang har rapportert også! Jeg har en fyr som driver å henger på profilen min flere ganger om dagen. Han har aldri skrevet noe til meg, eller kommentert noen bilder men det er litt ekkelt da. Jeg begynner jo å lure litt når jeg aldri har sett fyren før, han bor langt vekk fra der jeg bor og er mye eldre enn meg. Til dere som leser dette; ikke tro jeg ikke liker brev. Men det får være grenser, folkens! Fyren på bildet under er naturligvis ikke en av dem jeg snakket om i dette innlegget. Men en random som skrev til meg!
hallo nsti
Love me or hate me, it's still an obsession!

Har dere opplevd at noen har skrevet ekle brev/mailer til dere på nettsteder?

New version

Publisert: 07.mai.2009 @ 15:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
God dag?! Ja, nei, ja eller nei.. Kanskje. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Jeg har en kjempefin dag egentlig, jeg har hatt en fin skoledag og nå koser jeg meg med blogging og One Tree Hill i bakgrunnen. Det er bare en ting som trekker ned hele dagen min. Men la oss si at jeg har en fin dag da, jeg har jo egentlig det! :-D

Til overskriften. Jeg har fått ny versjon av Windows. Windows 7. Jeg er kjempefornøyd med sånn pc'en min er i dette sekund, men fy søren så fort sånne ting forandrer seg. Plutselig klikker alt og - selvfølgelig - da klikker jeg også... Nå har jeg 0 bilder, 0 sanger, 0 videoer på pc'en min. Jeg har ingenting. Eller nå har jeg lastet ned Msn. Det eneste dumme med Windows 7 er at det er på engelsk. Jeg er ikke dårlig i engelsk, men NORSK data er mer min ting.

Windows 7 er dessverre også grunnen til at ikke det blir noe bilde i dette innlegget. ;-D
Har du Windows 7?

Caroline hadde hodepine, fordi hun hadde blitt smittet av influensaen til svinet

Publisert: 06.mai.2009 @ 19:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 11
Overskriften forteller ikke annet enn rimet om meg, som kreativiteten i vennegjengen slo til med. Lise-Mette og jeg hadde de beste rimene - selvfølgelig.

Jeg vet ikke om jeg gidder å blogge mer. Jeg synes det er gøy, men de få leserene jeg har stikker hvis jeg ikke poster minst et innlegg om dagen, skriver om noe interessant eller legger inn bilder på hvert innlegg. For det meste har jeg tid, og jeg har som oftest tilgang til en pc med internett. Men jeg ser ikke vitsen i å blogge hvis ikke noen leser det jeg skriver. Så folkens; er det noen som leser? Får jeg nok kommentarer på dette innlegget fortsetter jeg med blogginga. Men jeg fortsetter uansett til konkurransen er avsluttet. Husk å delta!
6 mai skoleprosjekt 092

Ellers, fruktkampanjen som vi har på skolen (i tillegg til kondomreklamen) går.. greit? Her ser dere hva vi har drevet med i dag, knipsa bilder på Kiwi.

Have a nice day, everybody

Happy 90's

Publisert: 05.mai.2009 @ 17:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Hei. 11111111mommorcarro
Jeg vil begynne med å gratulerer min kjære Oldemor (mommor) med 90-årsdagen. Det er sykt at du lever så lenge, du er gammel nå. Men alikevell kan jeg ikke se for meg et liv uten deg, du er liksom så forståelsesfull. Det er kjempekoselig å komme til deg. Hos deg vet jeg at du alltid står med åpne armer i døråpningen. Jeg tilbringer ofte tid sammen med deg i det siste. Det er vel kanskje for at jeg ikke skal vite at du har gått bort og ha dårlig samvittighet fordi jeg ikke har tilbringt nok tid sammen med deg. Men jeg liker kjempegodt å sitte i sofaen din mens du ser på meg og spør om jeg fremdeles gjør det like bra på skolen, selvom det bare er to uker siden sist du spurte. Jeg håper av hele mitt hjerte at du lever mye lengre enn du allerede har gjort, fordi du betyr så masse. I alle fall; gratulerer så mye med de 90. Jeg er veldig glad i deg. (L)

Ellers.
Vi har et slags reklameprosjekt på skolen. Vår gruppe som består av Lise-Mette, Alex, Issa og jeg, har selvfølgelig valgt temaet "bruk kondom". Det ble endel diskutering om tema, og vi kom egentlig frem til at vi skulle ha en kampanje for klesmerket DC. Ettersom DC er et ganske vanlig klesmerke allerede og at "bruk kondom" er et gøyere tema. Vi har kommet godt i gang med plakaten, og idèene blomstrer for både fotokollasjen og filmen vi skal lage. Bildet under her viser plakaten, så langt vi har kommet i allefall.
5 mai 020
Hva synes dere om plakaten, hit til?

Blogges, folkens.

Pissed off!

Publisert: 04.mai.2009 @ 20:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei alle sammen! deguwjkehfjwejhhhhh
Nå har jeg nettopp dusjet, etter en iiiskald kamp i regnet. Det bedret seg da vi begynte å løpe selvfølgelig, men det var utrolig kaldt i begynnelsen. Vi spilte mot gimletroll, og resultatet skal vi ikke snakke om. Først var jeg ute til midten og hilste på kapteinen deres og dommeren, bytta side osv. Så når vi begynte å spille, jeg skal love dere kapteinen var pissed off. Herregud, du må tåle å bli taklet lillevenn!

Dagen har vært fin. Jeg fikk tilbake matteprøven, og resultatet var.. strålende. 39/39, det vil si en soleklar sekser! Så fikk jeg tilbake RLE- oppdrag 5. Fikk en sekser der også. Nå er jeg ganske lei av prøver og fremføringer. Men neida, ikke ferdig enda. Nå er det snart tentamener. Shoot me..

Jeg har nå fått bekreftet at konkurransen min er lovlig. Det vil si at kjøpskoden er sendt til meg, og er klar til å videresendes til vinneren av konkurransen! Dere kan delta her, hvis ikke dere har gjort det.

HAR DERE DET BRA I DAG? :-D

Give me a breake! Det forandrer ingenting

Publisert: 03.mai.2009 @ 18:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Jeg er så lei av de jentene, for det er som oftest jenter det gjelder, som rakker ned på andre fordi de kler seg anderledes. Før var jeg ei jente som bare hadde merkeklær, gikk bare i store t-skjorter og merkebukser. Jeg var liksom dritkul fordi jeg hadde merkeklær. Eller, det var vel kanskje heller bare at jeg trodde jeg var dritkul. Men etterhvert som jeg har blitt litt eldre, (dvs. 1 år fysisk og endel mer mentalt) har jeg også skjønt at merkeklær er ikke alt. Jeg har begynt å handle mer på normale butikker, som Hennes og Gina Tricot. Det tok meg et halvt år etter at Gina Tricot kom, bare å sette foten innenfor døra der. Sykt, ikke sant? Nå er det sånn at Gina er et fast stoppested hvis jeg er et sted hvor de har det.

Jeg blir gal av de som bare skal ha merkeklær, eller at "det er sånn jeg går som gjelder, skill deg ut og du er dust". Det gjør ikke noe at en person har klesskapet fullt av merkeklær, men det er det der overfladiske det fører med seg. Sånn når det eneste som står i hodet på personen er "gimme, gimme more", altså at de tenker at de blir kulere jo mer de har. Herregud! Give me a breake. Det forandrer ikke en person om de har mye eller lite merkeklær, om de er små eller store, lave eller høye. Jeg har blitt rakket ned på pga et klesplagg som skiller seg ut fra hva noen andre har gått med. Man er ikke taper om man har sin egen stil, jenter! Jeg synes det er rått med dem som skiller seg ut. Hva synes dere?

Mine dager i bilder!

Publisert: 03.mai.2009 @ 15:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
111111rikkecaroo
Caroline og Rikke ferdig stylet av de søte jentene Katarina og Delara.

11111carrokatarina
Katarina og Caroline. For ei søt ei, det skal jeg love dere!

11111rikkecarromonikaamanda
Hele modell-gruppa. Høst, sommer, vinter, vår. 

1111aawiloveyou
Lillesøster, i love you so much. 90-årsdag til Mommor.

111carrosommerbildeee
Strike a pose, lillesøster er på tur med kameraet.

11111111mommorcarro
Jeg er så ufattelig glad i deg, mommor. Ikke gå fra meg...

Dette er fra de tre-fire siste dagene. Jeg har vært modell for frisør og i 90-årsdag! Beklager 0 blogging igår, men det var verken nett-tilgang eller tid i bursdagen. Hvordan har de siste dagene deres vært? :-)

Husk å delta i konkurransen i innlegget under. Håper på mange deltakere! ;-D

Konkurranse!

Publisert: 01.mai.2009 @ 13:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 7
God morgen! Eller skal jeg si god dag til dem som har bestemt seg for å ta en 'stå opp tidlig 1. mai'.
I går fikk jeg dessverre ikke blogget, fordi dataen som jeg skulle bruke (ikke min, i dette tilfellet) bestemte seg for at når jeg kom skulle internettet streike. Yay me! Alle dataer har noe imot meg, tror jeg. Utenom pappa sin da. :-)

Det blir konkurranse. Jeg har fikset premie, så da er det egentlig bare å kjøre på. Premien blir et gavekort på logo2Motehus.no i en verdi av 150,- Jeg har selv vunnet samme premien før, og jeg ble helt overlykkelig! Det er alltid gøy å vinne.

Alt du trenger å gjøre for å stikke av med premien er å skrive som en kommentar under her minst en ting jeg kan forbedre med bloggen min. Husk enten bloggadressen eller e-posten din!!!

Ps. Konkurransen avsluttes 10. mai! :-)
hits