Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: mai 2010

kosthold og trening

Publisert: 28.mai.2010 @ 14:48 Kategori: Everyday Kommentarer: 4
Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive tips om kosthold, trening og skjønnhet. Selvfølgelig kan jeg si hva jeg gjør, men leter dere etter mirakler er nok jeg feil person å spørre. Men kan begynne med å nevne det jeg sa i "en dag i mitt liv"- innlegget.

Hver dag gjør jeg situps og hofteløft. Situps vet alle hva er?!?!?! Jeg gjør dem i denne rekkefølgen: 30 - 20 - 20 - 15 - 10 - 5. Mellom hver "repetisjon" tar jeg mellom fem og ti sekunders pause. Altså 100 situps.
Hofteløft ser sånn ut:

Man ligger på rygg, slik som på bildet. Og tar hofter/rumpe opp, strammer og slipper ned til stillingen over. Dette gjør jeg 60 ganger. Med repetisjoner på 20x3 eller 30x2. Også her tar jeg pauser på 5 sek mellom hver repetisjon.

Det gir sikkert resultater etterhvert. Jeg har bare holdt på i noen uker, så jeg merker ikke noen spesielle forandringer enda. Men dette gjør jeg litt for å føle meg bedre, og litt for å gjøre noe trening.. Det har blitt så slappe dager etter at jeg sluttet på fotballen, men det er digg egentlig.

Såååå over til kosthold. Jeg spiser ikke frokost,  jeg spiser skiver eller det jeg har penger til i kiosk/senteret til lunsj, til middag spiser jeg det som blir laget der jeg er, og til kvelds spiser jeg det vi har egentlig. Så med andre ord har jeg ikke noe spesielt bra kosthold. Men jeg holder meg nesten helt unna godteri og chips + drikker sinnsykt mye vann egentlig, så er jo ikke så usunn da.... Ok, når jeg skrev dette skjønte jeg at jeg er litt usunn. Jeg skal bli sunnere, lover!

Skjønnhetstips? Jeg vet ikke hva jeg kan si. Men drikk vann. Vann er sunt. :-)

Var det noe du pleier å gjøre her? Var det noe her du kommer til å begynne med?

Jeg er lykkelig!:D

Publisert: 27.mai.2010 @ 16:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 6
Jeg er lykkelig. Vår skole er tatt ut til streik fra imorgen!!! :D Blogger seinere :-) er din skole tatt ut? :D

en dag i mitt liv

Publisert: 26.mai.2010 @ 15:19 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Jeg fikk en forespørsel om jeg kunne skrive hva jeg gjør i løpet av en dag. Så her kommer det:

Bruker 15-45 minutter på å komme meg opp fra sengen. Jeg har en tendens til å ligge nedi madrassen. Så langt nedi at jeg sliter med  å grave meg opp liksom...

SÅ er det inn på badet med morratrynet, og sminker meg, fikser håret og lignende...


Finner klær.


Går til skolen, er på skolen og kommer hjem fra skolen.


Drikker vann. Hver dag, mange glass om dagen. Kjøleskap med isbiter er genialt. Liker den som fant det opp.

Så er jeg med folk. Fant ikke noe bilde av folk i flertall, men her har dere hvertfall meg og ei venninne. Er med folk nesten hver dag. Så gjør jeg lekser (hei lærere!!!), spiser middag og går med folk.

Blir det tid blir det selvfølgelig litt chilling. Chilling er deilig. Innimellom her spiser jeg, snakker i telefonen, soler meg, er på dataen og sånn også, altså. Men i grove trekk er dette min dag. Må ikke glemme at jeg gjør sit-ups og hofteløft HVER dag. Stolt!

Var det bra nok?! Vet liksom ikke helt hva du ville vite med dette innlegget, kjære leser. Men koselig å få noe å blogge om :-D

noe nytt

Publisert: 26.mai.2010 @ 13:16 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

Jeg er overlykkelig. Jeg fikk Rikkes sanger fra dataen i går, og det er jo en haug av "nye" sanger, ettersom min data ble ødelagt i februar.... Jeg har jo hatt muligheten til å laste ned alt på pappas pc, men det er liksom ikke så fristende å laste ned 150 sanger, plusspluss. Men nå har jeg fått kjempemange av de sangene jeg har hørt på de siste månedene.. Jeg har også fått noe annet nytt:



Krykker. Og ny genser. Den jeg fortalte om i går. Hva synes dere? Har du gått på krykker før?

hårfarge og sånn

Publisert: 25.mai.2010 @ 21:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Heiii. I dag er en bra dag! Jeg har kost meg hos Rikkepus fra klokken 1530 idag, og nå er jeg hjemme og chiller med lekser. HEHE. I dag hadde vi tentamen, og grunnen til at jeg ikke blogget da er rett og slett fordi vi fikk forbud mot Internett (MSN og sånn fjas (hilsen læreren)). Jeg visste ikke om blogging går under "MSN og sånn fjas", så jeg valgte å droppe bloggen i redsel for å ende opp med strykkarakter på Norsktentamen.

Hos Rikke chilla vi som vanlig, og hadde det sinnsykt koselig. Sebastian var også der, og det er utrolig koselig at vi begynner å få bedre kontakt nå! Jeg blir så glad når Rikke har det bra, så jeg blir jo litt glad i Seb også. Jeg farget forresten håret til Rikke i en farge som heter mørk kastanje. Jeg synes det ble en fin farge på det jeg rakk å se, men Rikke mente det var en smule rødt. Men vi får se, det er nok kjempefint uansett. I dag har jeg forresten kjøpt ny genser, som er... ganske kul egentlig. Kan vise hvis dere vil se. Kom egentlig inn på bloggen for å skrive om noe interessant, men siden jeg tydeligvis failet fra ord nr. 1 kan jeg like godt gi opp nå...


Meg nå. Neida, for noen uker siden.
 
Vil dere se genseren? Har dere hatt noen tentamener?
BLOGGES!

catfight i bloggernes verden?

Publisert: 24.mai.2010 @ 17:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Dere har vel sett det. Ida Wulff og Voe har startet catfight over nettet. Ida Wulff startet med å henge ut Voe som ei som blogger om "hår, turn og null livserfaring", og ei som juksa med topplista. Hun sa det var et rykte, og at hun ikke visste om det stemte, men likevel virker det som hele bloggnorge har snudd ryggen til Frk. Wulff, og bestemt seg for å kommentere negativt slik at hun skal føle seg tråkket på. Hjelper det? NEI!

Folk mener Ida har sunket lavt, men hva f''n har ikke hele bloggnorge som leser både det Voe og Ida har skrevet og velger å kommentere negativt da? Dere har sunket lavt. Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg har aldri kommentert negativt på en blogg, og det er jeg så glad for. De som kommenterer negativt er jo de som synker lavest. Greit: Ida har sunket ganske lavt når hun poster det for så mange tusen lesere, men før dere kommenterer negativt til enten Ida eller Voe må dere tenke på hvor lavt dere synker selv.
lowlVS
Bilder lånt fra IdaWulff.com & Voe.blogg.no

Hva synes dere om denne saken? HVEM STØTTER DU?

fotoshoot

Publisert: 24.mai.2010 @ 16:48 Kategori: Photo Kommentarer: 10
Tusen takk for alle gode innspill når det gjelder å gå inn sko. Det er jo selvfølgelig veldig fristende å ta på seg en våt sokk, for så å gå inn enda fler av tidenes gnagsår. Right.

Siden sist har jeg vært på fotoshoot med proffen selv, Aleksander fra biggdick. Ørjan fra biggdick stilte selvfølgelig som assistent til Aleks, så det var kos. Her har dere noen av bildene:





Kommer sikkert fler seinere, men dette er nesten de eneste jeg har fått til nå. HVA SYNES DERE OM DE?

nye sko og nytt hull

Publisert: 20.mai.2010 @ 20:29 Kategori: Everyday Kommentarer: 9
HEI IGJEN.
Jeg har tatt et nytt hull i øret. Jeg tok hull i øret på Naser på søndag, og på Helene og meg i dag. Koselig det, så nå har jeg bestemt meg for å bli earpiercer. Neida, men overraskende nok ble alle tre hull ganske rette. I dag har jeg chillet med Helene i sola, og pleia brunfargen litt. Vi bestemte oss sånn helt spontant for å ta hull i ørene og sånn ble det, frem med nål, eple og is så var det plutselig hull...

På skolen i dag gikk jeg med noen nye ubrukte sko, som egentlig er helt sykt kule. Problemet er bare at nå sitter jeg igjen med tidenes gnagsår (i flertall). Hva kan man gjøre for å gå sko inn uten å få gnagsår?



Hva synes du om skoene? Hva kan man gjøre for å gå inn sko uten å få gnagsår?

17. mai 2010

Publisert: 20.mai.2010 @ 20:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei dere.
Tenkte jeg skulle skrive om min 17. mai og hvordan den ble feiret. Dagen begynte tidlig, men samtidig noe sent for alt jeg skulle rekke før toget. Jeg gikk i skoletoget, som er valgfritt og like kjedelig hvert år. Hvorfor får jeg pliktfølelse når det gjelder toget?!!1 

Var selvfølgelig glad på alle bilder fra toget. Så fikk vi is:

Etter toget var det byen, møte folk, spise litt, spise litt mer, se på borgertoget, spise litt, spise litt mer, tivoli (jeg fikk ting gratis. sikkert fordi jeg er liten og blond, og mennene i bodene var store og mørke. (Lasse er også liten og blond)), møte folk, løpe tapto (jeg spurta hele veien sammen med Håkon. TRUE STORY), se på fyrverkeri og så kose meg med flere folk før jeg ble henta. En helt vill dag, som jeg kunne opplevd igjen og igjen. Det var en helt herlig dag som jeg fikk levd livet skikkelig på. Kjenner jeg fortsatt er litt smårusa på livet, etter det altså.

Hvordan hadde du det på 17. mai? Gjorde du noe av det jeg gjorde?

tidløst

Publisert: 19.mai.2010 @ 17:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Jeg ligger å soler meg ute på terassen nå, og kan ikke si annet enn at det er villt deilig. Viktig å pleie denne brunfargen litt:

Så jeg har allerede fått skille på ryggen... Tenkte bare jeg skulle ligge 20 min på magen, så oppdaget jeg skillet, og da var det sutring og bytting av klær. Har tatt på meg en tidløs shorts, og av med singlett! Jeg har noen shortser som jeg alltid elsker like mye. TIDLØST! Vil dere se dem? Til en som kommenterte: Så klart jeg kan lage innlegg om hva jeg gjør i løpet av en dag, men ikke i dag.

Vil dere høre fra 17. mai forresten? For å si det kort: jeg var høy på livet! <3
Nå runder jeg av, dere leser sikkert ikke nå uansett. Nå skal man jo være i sola!

spilleliste #2

Publisert: 14.mai.2010 @ 17:33 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 7

 
Michael Jackson - You are not alone.
Fordi meg og Vilde var i byen på tirsdag, og denne tilfeldigvis ble spilt i en av butikkene. Begge likte den godt, og de siste to døgnene som vi har vært sammen har denne stått på repeat ca hele tiden. <3

 
Iyaz - Solo.
Fordi den får meg i godt humør. Det er en sånn sang man kan chille med og ikke trenger å kunne for å synge med. Det eneste jeg kan i denne sangen er "i don't wanna go, go....solo, solo", men det spiller liksom ingen rolle.

 
Light off - Jay Sean.
Fordi den minner meg om ei veldig bra jente, som jeg er sinnsykt glad for at jeg har. Det var hun som viste den til meg, og den ble ganske fort lagt til på favorittlisten.

 
Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love.
Fordi den er en skikkelig godt humør-sang. Den er jo gammel, greit nok. Men de fleste jeg kjenner nynner med og får litt lyst til å danse når denne kommer på og volumet blir høyere og høyere. Og at de bruker trekkspill i en sånn sang er jo faktisk ganske rått, spør du meg!

 
Sandra Lyng Haugen - Hjemsøkt.
Fordi den rett og slett fikk meg til å gråte skikkelig. Teksten fikk meg til å tenke på en person, men det var ikke det som ble sunget som fikk meg til å gråte. Se for deg en vannballong, når man fyller den. Når den ikke har plass til mer og man likevel fyller på vil den til slutt sprekke. Denne sangen fylte på det aller siste. Forresten, hvis noen vet hvor det finnes instrumental av denne: si ifra! :-)

 
Keri Hilson - I like.
Fordi den får meg til å synge like høyt hver gang den kommer på radioen. Det er egentlig ikke en sang jeg spiller selv, men blir glad hver gang den er på radioen. Pluss at det er en sang alle får lett dilla på!

 
Jay Sean - Do you remember.
Fordi den er chill, enkelt og greit.

Det skulle vært mange fler på denne lista, men jeg hører på så mye forskjellig. Det kommer veldig ann på dagsform og humør, men jeg faller nesten alltid tilbake til å høre på NrkMp3. Og  bildet er forresten brukt fordi det var en fiiin dag med masse kjente folk, og mye kos i flekkerøyhallen. I tillegg så meg og Oda meget bra ut på bussen, og det er jo alltid flott! <3

Hva synes dere om denne lista? Hvilken liker dere best, og hvilken liker dere minst?

svar på noen spørsmål

Publisert: 14.mai.2010 @ 15:31 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Hey.
Tenkte jeg skulle svare på noen av spørsmålene som har kommet inn. Det har kommet noen spørsmål i forskjellige innlegg, men desverre ingen i det innlegget som jeg sa dere kunne stille spørsmål, så ser ikke ut som det blir noen videoblogg om det..


Hvor har du kjøpt kjolen og hvor mye kostet den?
Kjolen kjøpte jeg på Bik Bok, og den kostet 199 kr. Jeg har den i XS, men den kan bli litt kort hvis man er høy. Ikke at det er et problem jeg sliter så mye med da.... De har den forresten i mange farger. Tror de har den i hvit, sort og noen forskjellige.

Kommer det snart videoblogg?
Hvis det kommer inn noen forslag som ikke er sminkevideo, hårvideo eller sangvideo så gjør det nok det.... De nevnte er verdens kleineste ting å gjøre på video, men forslag blir tatt imot med takk! :-D

Hva skal du gå med på 17. mai?
Jeg skal selvfølgelig bruke bunaden min, som jeg fikk til konfirmasjonen. Den blir nok ikke brukt på kvelden, men da er det jo egentlig ikke så viktig hva man går med. Det viktigste er å pynte seg litt til tog og evt. hvis man skal spise lunch med familien eller venner. Jeg synes hvertfall det er koselig å være litt pynta frem til borgertoget, men da går det vanligvis fra å være grei temperatur til å være dritkaldt, så!


Legg igjen tips til videoblogg hvis dere ønsker det, fremover. Snakkes. :-)

the last song

Publisert: 13.mai.2010 @ 23:34 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1
Jeg har vært på kino i dag og sett The last song. Herlig film, som fikk omtrent hele kinosalen til å gråte en del. Men det var en utrolig bra film, som viste ganske mange ting som er typisk for hverdagen til mange og noe som ikke er fullt så vanlig, men som får folk til å tenke veldig. Det er en film som absolutt er verdt å se, men hvis man er av typen som griner lett er det lurt å ta med seg minst en pakke kleenex og ikke mye sminke (styr unna brunkrem, regner med dere alle har sett ei jente med tårekanaler nedover trynet...). Veldig bra film, som jeg gjerne ser igjen når den kommer på DVD. I tillegg vil jeg ikke akkurat si at kjekkasen som har en av hovedrollene er feil å hvile øynene på i noen timer....


Har du sett filmen? Hva synes du om den? Vil du se den?

den nye kjolen

Publisert: 13.mai.2010 @ 22:10 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4
Hey! :-)
Nå har jeg endelig fått tid til bloggen i noen minutter, har vært masse kos med jentene de siste to dagene så bloggen har blitt litt nedprioritert. Har vært inne og godkjent kommentarene da, og det er alltid superkoselig! Fikk ett spørsmål om jeg kan blogge oftere, og jeg skal prøve på det. Blogger som oftest når jeg har tid, men det er ikke alltid tida strekker til eller at bloggen er første prioritet. Men her er i allefall kjolen som jeg sa jeg skulle vise:


Hva synes dere? :-)


lei av bullshit

Publisert: 11.mai.2010 @ 21:19 Kategori: Feelings Kommentarer: 10
Jeg er så lei av alles bullshit. Folk som får meg til å tro uten å mene, folk som får meg til å gråte uten å tenke, folk som får meg til å smile uten egentlig å bry seg, folk som får meg til å tenke hardt uten egentlig å bry seg en dritt. Jeg er så sinnsykt lei av bullshit som blir servert på sølvfat, for det har det vært nok av i det siste. I tillegg til alt bullshittet kommer det frem ting som ødelegger for flere. Ikke bare meg, men flere andre. Jeg kan takle shittet til de fleste, for det er jo ingen tvil om at det er flere som går inn for å gi meg en del shitt, men vær så hdgkaafhsjd grei å hold alt unna menneskene som betyr noe for meg. Fra nå av skal jeg slutte å tenke på alt det som er dumt, og alt som sårer. Jeg er lei av å være fanget, og jeg gidder ikke å være det mer! Dropp alt bullshit, I don't wanna care.





I dag har jeg kjøpt ny kjole, forresten. Jeg elsker kjoler. Vil dere se den? :-)

konfirmasjonen min, 08.05.10

Publisert: 09.mai.2010 @ 17:12 Kategori: Feelings Kommentarer: 9
Dette blir ikke en lang preken om hvor høyt jeg elsker alle i hele verden, men litt får dere tåle å se. Takk til alle som var der, takk for alle gaver og takk til alle som bryr seg om meg. Jeg innså i går etter noen av talene at det er viktig å tenke på hva man har og hvem som bryr seg, i stedet for å tenke på hvem som gir faen og hva alle andre har. Så takk til alle som bryr seg om meg på en eller annen måte, og en spesiell takk til dere som viser/har vist det!

Konfirmasjonen hadde vi i en nyoppusset barnehage på Hånes, noe som passet helt perfekt siden det var såpass små barn der, som selvfølgelig hadde maur i ræva! Vi spiste det jeg hadde ønska meg: koldtbord og til dessert hadde vi masse kaker, is og frukt. Og sjokolade. Den ene talen fikk meg til å gråte såpass mye at jeg så vidt ville gå ut å ta bilder etterpå, for paranoide meg trodde selvfølgelig at det ville vises på alle bildene osv.. Men jeg tror ikke det gjorde det? :-D



















<3

hehehe

Publisert: 09.mai.2010 @ 14:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Dette blir å gå litt i mot seg selv, jeg vet. Jeg har jo allerede bloggen, hvor jeg har bedt dere stille meg spørsmål angående ting dere lurer på men... hold dere fast... jeg har laget meg en profil på en side, hvor dere kan stille meg spørsmål. Haha! Besøk profilen min på http://www.formspring.me/carrotellefsen - her er altså brukernavnet CarroTellefsen enkelt og greit fordi carolinetellefsen var for langt.

Så still meg spørsmål der ogsåååå. Snakkes :-D

Hei kjekken.

praktisk informasjon

Publisert: 09.mai.2010 @ 14:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Hey dere.
Jeg ble konfirmert i går, som dere vet og det gikk veldig bra. Jeg snublet ikke i kirken, og selskapet var veldig fint. Det blir mer om konfirmasjonen senere når jeg har fått bildene fra den, siden det er ikke gøy å fortelle uten bilder så vet dere det.


Denne kjolen er fra Kappahl og koster 279 kr. Jeg har den i 32/34 XS, men den er litt stor så jeg bruker sikkerhetsnåler for å få den til å være strammere. Jeg kjøpte den for 3-4 uker siden, men for all del: det kan godt være de har fler igjen. : )

Når det gjelder sangvideo så er det noe jeg skal tenke på, men det heller mest mot at jeg heller vil grave meg ned levende enn å spille inn sangvideo akkurat nå. Men som sagt: jeg skal tenke nøye over det.

Når det gjelder spørsmålsrunda jeg hadde for en liten stund siden som jeg svarte på på videoblogg:
Fikk en kommentar om at det var noen som savna detaljerte svar, og hvis det er ønsket kan dere stille spørsmålene om igjen, eller evt bare si hvilke svar som ikke var klare nok så lager jeg en videoblogg med de svarene og andre spørsmål som kommer inn i dette innlegget.

Så fortell meg hva dere lurer på, så får dere svar :-)

bunad og nomeland

Publisert: 08.mai.2010 @ 09:25 Kategori: Everyday Kommentarer: 3
God morgen. Klokka er 09:11 og jeg er våken. Gjett hva jeg gjør?.. Jeg sitter på verandaen i onepiece, sminkeløs og ser ut som en litt trøtt sau. Jeg våknet klokken 08:37, og det er ganske tidlig til å være meg... I dag er den store dagen, konfirmasjonen. Så jeg gleder meg selvfølgelig masse. I går var jeg hos Farmor og Farfar hvor jeg fikk hjelp av Tante til å finne ut hvilken sminke jeg skal ha og hvordan jeg skal gå på håret. Det er viktig å ikke være helt over the top når man har bunad, så jeg har valgt nøytrale farger som champagne, beige og lysbrun til øyne. Håret skal ikke være altfor mye det heller, men en liten flette og ett par spenner, så ser det greit ut!

Bunaden er så utrolig fiiin! Jeg var jo livredd for at den skulle være for liten rundt magen, for sist jeg prøvde den var jeg en aktiv fotballspiller og spiste greit sunt, men det var en periode mellom da og nå at jeg satt på ræva tjuefire timer i døgnet, syv dager i uka. Det lengste jeg beveget meg var vel til skolen tror jeg. Men... den passet perfekt. Jeg gleder meg kjempemye til å bruke den, både i dag og på 17. mai.

I går var vi på Nomeland kraftverk med skolen, og det var jo interessant. Typisk meg at når vi sto å så ned 25 meter, oppå en slags platting (med gjærde så klart), klarte jeg å trøkke ned i et hull så jeg holdt på å falle bakover, og jeg var sikker på at "nå dør jeg" så gikk hele livet mitt i reprise på under to sekunder, så døde jeg. Neida. Jeg trodde jeg skulle falle, og jeg skreik. Men jeg satt bare beinet fast i ett sekund, så jeg lever fortsatt. :-D

fina sjæææææææl


Jentene mine <3<3 og Sture (hva skjer med å snike seg inn på bilder som kunne vært perfect??!)

Har du bunad?

new nails

Publisert: 06.mai.2010 @ 22:01 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 7
Årh. Beklager for sein blogging. Jeg har vært å fikset neglene mine, så nå er jeg fit for konf. Er egentlig helt klar nå, så gleder meg! Oda har også vært på besøk og lekt litt, så det var helt supert. Jeg fikset henne på håret, fordi jeg elsker alt som har med hår, sminke, negler og styling å gjøre. Så tror hun ble strålende fornøyd, det hørtes og så hvertfall sånn ut. Det liker vi! Det liker vi veldig godt, til og med. En annen ting jeg liker veldig godt er mine nye, lange, fiiine negler:




Hvis dere ser nøye etter så ser dere en søt, liten blomst på hver ringefinger. Åh, jeg er.... betatt. Gleder meg sååå mye til jeg skal få tak i et eget sett med gel-nails og UV-lampe. Det er jo sånne ting som passer meg perfekt, ettersom jeg liker å dille med sånt.

Hva synes du? Liker du å fikse negler, hår og sminke?

hot og not liste

Publisert: 05.mai.2010 @ 16:14 Kategori: Everyday Kommentarer: 5


Konfirmasjon.
Jeg liker det stresset som er rundt det, samtidig som jeg gleder meg villt til selve dagen. Blir deilig men samtidig kjedelig å få det overstått. Så er jo kappene så fine:



Rabarbrasaft.
Den beste safta jeg har smakt i mitt liv. Den smaker dødsdeilig hvis man blander den rett. Besta som har laget den hjemme, så skal spørr pent om jeg kan få 79513689 flasker til. Jeg kunne blitt rabarbrasaft avhengig om jeg bare hadde hatt nok.



Gult.
Fargen i seg selv er jo ikke den fineste. Det kan bli litt for mye av det gode, når det gjelder gult. Men det gjør seg hvis man vil fremheve en eventuell brunfarge:



Lekser.
Jeg har ikke gjort lekser siden jeg begynte i åttende klasse, og nå regner det innleveringer, prøver og tentamen i alle fag nærmer seg?! I tillegg har pappa begynt å mase som bare f''n om lekser. Lekser er djskgfhjesl. Liker ikke!



Lars Vaular sin "Rett opp og ned".
Herregud. Håper det bare er et rykte at han har brukt ti år på å slå igjennom? Hvis ikke er det jo bare flaut å være han. Å slå igjennom med denne sangen må være....... betalt. Rett opp og ned hør ka eg har å siii, å falle e no alle gjer før di lærar å flyyyyy!!!! Orginalt og kreativt må jeg si. :-)))))) Legger med et bilde av kjekkasen Lars så dere får noe fint å se på:



Hva er du enig/uenig i?

-Caroline

konfirmasjonsprat og antrekk

Publisert: 05.mai.2010 @ 13:52 Kategori: Outfits Kommentarer: 2
Hey!
Har dere en fin dag? Jeg har!
Fikk en supersøt kommentar på bloggen i dag eller i går. Det var noe om at jeg var favorittbloggeren, osv. og det er jo kjempegøy å høre. Sånn gjør at jeg får lyst til å blogge, og hva er det? Jo, det er bra!

Over til noe annet: I dag skal vi ta bilde med konfirmasjonsgruppa. Jeg skal jo konfes på lørdag som kommer, så det blir gøy. Gleder meg til alt som skjer denne uka rundt konfirmasjon, men samtidig så gleder jeg meg masse til det er overstått. Lurer på hva jeg får av gaver, og hva slags underholdning pappa og de har funnet på. Jeg har ikke peiling når det gjelder det, men jeg ønsker meg så klart.... hold dere fast.... PENGER.

Dagen i dag er egentlig ganske grei, skal stelle meg til konfe-bildet. Ikke at det er stress eller noe, men det må gjøres, så er det bilde-tid og etter det skal jeg til min elskede Oldermor som fyller 91 år i dag. Happy birthday, til henne. Her får dere dagens outfit:

Skjorte Bik Bok, tights ?, Sko Skobutikk på Kreta, Klokke Nixon


Når skal du konfirmeres? Hva ønsker du deg til konfen? :-)

moment of truth

Publisert: 04.mai.2010 @ 16:18 Kategori: Tekster Kommentarer: 5
Hey!
Jeg sitter her og chiller på det deilige kjøkkenet vårt. Jeg har nettopp hatt besøk av en montør som skulle fikse hustelefonen, så nå har vi hustelefon, internett og tv her i det nye huset. Det er jo ikke så mye som mangler før det er mulig å leve et normalt liv her, da! Han måtte ta internettet i noen minutter, så da tok jeg likegodt turen innom mine "gamle" filer på den ødelagte dataen. Pappa er så flink at han klarte å få ut alle filene som lå på den ødelagte dataen, så der var det mye gøy. Har bevisst styrt unna å se på bildene, av forskjellige grunner. Men dere kan se et av dokumentene jeg hadde lagret. Det er fullt av sannhet, og det gjør det virkelig verdt å lese!

Tenk at du tar et fat eller et glass og slipper det i gulvet, slik at det knuses.
Ser du hvor fort en ting kan gå i stykker? Du tar alle bitene og prøver å lime
dem sammen igjen. Det tar lang tid og det er mye arbeid. Når du er ferdig,
kan du fremdeles se sporene etter der hvor fatet var knust. Eller tenk deg
at du sitter og skriver, eller tegner. Det blir litt feil på arket, så skal du prøve
å viske det bort, men alt forsvinner ikke. Du ser svake spor etter strekene enda,
sant? Slik er det med menneskene også, det er fort gjordt å ødelegge mye, tar
lang tid å reparere,og du vil alltid sitte igjen med spor eller sår, som viser hva
du har vært gjennom..

Dette har ikke jeg skrevet, tror jeg?! Men jeg liker det veldig godt likevel. :-D
Vad tycks?


-Caroline.

konfirmasjonen til

Publisert: 03.mai.2010 @ 16:14 Kategori: Outfits Kommentarer: 5
...Rikke. I går var jeg i konfirmasjon til Rikke Jentami, noe som var sinnsykt koselig. Deilig mat, fine taler og en HAUG av penger til snuppa. Rikke var rålekker, i ny kjole og høyhelte sko. Legg forresten merke til håret mitt på bildene. Jeg kjørte en enkel sommerkjole og ballerinasko:







Jentene mine. Dere betyr verden!

Hva synes du om antrekket mitt? Hva synes du om frisyren min?

sommerantrekk

Publisert: 03.mai.2010 @ 16:02 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Ååå så koselig. Det er faktisk folk innom bloggen selvom jeg ikke blogger. Men nå blogger jeg, så endelig får dere noe å lese på. På fredag var jeg hos frisøren og endte opp misfornøyd as hell, men hva kan man gjøre? Nå har jeg superkort hår, og om jeg tar håret bakover istedet for å ha alt på sidene ser det ut som jeg har kort bob. Kommer bilder litt lenger nede her, sammen med antrekk. Har fått spørsmål om jeg kan vise antrekk innimellom, så det kommer, det kommer! Det kommer snart gårsdagens antrekk og noen bilder fra det jeg gjorde :-)

Dødsbra bilde. Beige chinos, hvit singlet, ballerinasko og NY-caps. Burde jeg skaffe meg caps? Det er ikke min, you see!

hits