Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: mai 2011

Bestfriends

Publisert: 31.mai.2011 @ 23:32 Kategori: Feelings Kommentarer: 0

"du er så herlig lilleputt, du vil bare godt mot meg, og så og si alle andre som ikke er horer. Jeg er så uffaelig takknemlig for at du er du, og at du er min aller aller bestevennine, kunne virkelig ikke bedt om noe bedre enn deg"


Verden hadde vært så mye bedre om alle hadde vært venner. hjerte

Happiness

Publisert: 31.mai.2011 @ 19:00 Kategori: Feelings Kommentarer: 0

Føler meg kvalm og dårlig, så jeg planlegger å slappe av litt før jeg kanskje skal prøve meg på en gåtur eller joggetur. Jeg håper bare jeg orker det! Tar fri fra bloggen i dag, så snakkes vi. Kos dere i sola, jeg skal som sagt bare slappe av litt. :-)
Hangover part two

Publisert: 31.mai.2011 @ 16:10 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1

Hei dere.

Jeg vet ikke om jeg skrev det, men jeg var i allefall på kino på søndag. Hangover 2 var filmen som skulle underholde meg den kvelden, og forventningene var ganske høye. Jeg kan egentlig bare begynne med å si at jeg har aldri ledd så mye av en film før. Jeg lo fra start til slutt, og holdt egentlig på å dø der jeg satt. Trenger ikke å røpe for mye hvis det er noen som ikke har sett den, men jeg har en ting å si til dere alle! SE HANGOVER 2 PÅ KINO! Helt fantastisk!Har du sett hangover 2? Hva synes du?

My precious today

Publisert: 30.mai.2011 @ 15:22 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Hei søte! 

Nå har jeg kommet meg hjem fra skolen, laget meg noe å drikke og er i full gang med å sjekke ut litt blogger og sånn for å få inspirasjon. I dag skal jeg trene med en venn, noe jeg ikke gleder meg så veldig til. Jeg er liksom litt mr spesialist på å løpe korte turer, mens han fokuserer på styrke overkropp, så det kan bli spennende! Jeg har vel bare godt av å få litt muskler, men jeg er jo ikke akkurat veldig sterk enda. Får se lyst på det, for uansett hvilket nivå man er på er det jo alltid en mulighet for forbedring!  

Nå har vi bare tre uker igjen på skolen, dere! Jeg blir bare mer og mer overrasket hver gang jeg sjekker kalenderen, fordi det føles som at sist jeg sjekket var April, men det er jo faktisk en stund siden, selv om det føles som påskeferien nettopp sluttet. Det føles helt rart. Dette blir mine lys i dag, smoothie før trening, musikk under trening og interiørblad etter trening. Små gleder i hverdagen, ja. 


Hva er dine små gleder i dag? 

Inspired

Publisert: 30.mai.2011 @ 15:04 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

(bildet er linket)

IN LOVE. Antrekket hennes, clutchene, fargene. Kunne gjerne kopiert hele stilen, men blir nok kun inspirasjon. 

Hva synes du? 

A person's a person, no matter how small

Publisert: 29.mai.2011 @ 14:57 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Jeg hadde det såå fint i går, vi var en gjeng på besøk hos ei venninne og koste oss masse. Jeg gleder meg så sykt til sommeren nå, så vi kan sitte ute på sånne koselige kvelder. Gårsdagens antrekk matchet været ganske bra, og ble helsort. Regnet som har kommet til sørlandet er ikke det beste jeg vet, akkurat... (og overskriftene de siste dagene er helt random, men jeg liker quotes)

Fikk et spørsmål om jeg kan vise kleskapet mitt, og det kan jeg selvfølgelig, men er det noe annet dere vil se her på bloggen? Trenger litt inspirasjon..

Fikk et spørsmål om jeg kan vise kleskapet mitt, og det kan jeg selvfølgelig, men er det noe annet dere vil se her på bloggen? Trenger litt inspirasjon.. 

I hated every minute of training, but I said, "Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion."

Publisert: 29.mai.2011 @ 14:35 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Hei sweets. 

Nå har jeg jogget. Jeg har ikke trent på en stund, fordi det har vært så mye og gjøre og altfor lite fristende å ta en joggetur etc. Nå derimot, nå er prosjekt sommerkropp ON, og det blir trening, kosthold og alt det der... Dere vet vel hva jeg snakker om.. Vet noen om det fortsatt regner aske?! Det regnte når jeg løp, og når jeg kom hjem så jeg helt grå ut i trynet. Det må være aske! Anyway, å trene var tungt og småkaldt ettersom jeg merket at det regnet etter jeg hadde gått ut i shorts og t-skjorte. Det er vel nå jeg skal føle jeg har oppnådd noe. YEY. Gårsdagens antrekk kommer fortløpende, så følg med. 

Bloggspørsmålet... Har du trent i dag? Hvilken treningsform liker du best?


Give up what makes you laugh mockingly, but never give up what makes you smile

Publisert: 28.mai.2011 @ 17:50 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 6

Hei sweets. 

Jeg har kjøpt nytt skjørt idag. Wii, synes det var så sykt herlig, så det måtte være med meg hjem. Heheh, skal ikke handle så mye mer nå. Bare sko og en del mer når jeg tenker meg om. Jeg må slutte med det der. Dette kommer til å være perfekt til sommebrune ben, perfekt sommerkropp og fine sandaler. Jeg gleder meg sååå til sommeren nå. I begynnelsen av ferien skal jeg jo ha med bestejenta til Portugal, så jeg har virkelig noe å glede meg til. Lovelovelove. Nå skal jeg ut snart, må bare stelle meg litt og sånn. Har tilbringt dagen sammen med bestejenta på cafe. 

Tycks? 

Not quite

Publisert: 27.mai.2011 @ 18:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hehe, jeg klarer ikke å stikke helt av fra bloggen tror jeg, fordi jeg må skrive noe av og til. Jeg liker å skrive innimellom, og det er litt greit å blogge da - så jeg slipper å skrive dagbok for hånd.... Jeg har skaffet meg en midlertidig mobil mens babyen min (iPhone) er på reperasjon, og siden pappa har hatt den før ligger alle hans meldinger, kontakter og spillelister der. Jeg har så klart ingen av mine nummere, og alt er bare flott (Klarer så vidt å skrive melding). Nå har jeg dusjet, som dere sikkert ser, og kvelden blir nok ganske rolig, men med en del hyggelige folk i det minste! 

Is this the end?

Publisert: 26.mai.2011 @ 19:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Har vært ute for å opptre på en konsert med ulike innslag av sang, piano og band. Det gikk veldig fint, og jeg var greit fornøyd med opptredenen. Jeg tar meg litt pause, varer nok ikke så lenge siden det er en vanesak å stikke innom blogg.no og skrive et innlegg om det som er i hodet mitt. Nå har jeg gjort det så sykt lenge, så jeg vurderer å ikke gjøre det mer.. Det kan være bra med forandringer, så kanskje jeg skal gi meg med bloggingen etterhvert? Jeg har jo holdt på i perioder helt siden det var denne jenta som var å se på bildene:

¨

I mellom tiden får dere kose dere med denne sangen, som er min favoritt for tiden. Alltid like fengendeUntouched

Publisert: 26.mai.2011 @ 15:36 Kategori: Photo Kommentarer: 1


I feel so untouched right now, need you so much that I just can't resist you

What to videoblog?

Publisert: 25.mai.2011 @ 21:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hey sweets! 

I dag er det bare å øve til prøve for harde livet som gjelder, så jeg må virkelig komme i gang. I morgen skal jeg nemlig ha prøve i tre års pensum om litteraturhistorie. Ikke bare norsk historie, men på verdensbasis. Gleder meg sykt til det altså. Måtte bare stikke innom bloggen for mens jeg er ivrig angående øvingen tenkte jeg kanskje dere kunne hjelpe meg litt med en ting. Hva kan jeg videoblogge om? Dere liker visst den slags blogging har jeg skjønt, så må vel få det til på et tidspunkt. Tell me: hva vil du se på videoblogg?

Singing

Publisert: 25.mai.2011 @ 15:48 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 1

Hey kitties. 

Jeg har klart å forsove meg tre skoletimer i dag! Awesome. Nå er jeg heldigvis ferdig med de to siste timene av skoledagen, et besøk med overspising av loff med sjokade hos ei venninne og en sangtime. I dag var det så gøy å synge igjen, har virkelig forbedret stemmen den siste tiden, ettersom jeg har sunget mye! Jeg plager pappa og stemoren min nesten hver dag med høy sang og mye bass på anlegget, men det takker de meg for den dagen jeg gir dem en yatch i gave etter å ha tjent bra på musikk. Kødda. Nå må jeg ha nye sanger å synge, så kom  med tips! 

Har du sangtips til meg? Gjerne rolige sanger! Hva syns dere forresten om den nye headeren?

Designtalk

Publisert: 24.mai.2011 @ 21:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei dere. 

Nå har jeg gått en times tur med ei venninne, for å snakke og tømme hodet, sjel og hjertet for alt som måtte falle oss inn og slappet av litt. For øyeblikket slapper jeg av med pepsi max, musikk og internett - men jeg driver også å skriver en novellegreie, som resultat av et veddemål eller en slags utfordring jeg har blitt med på. Det er faktisk litt smågøy, fordi det er ikke bare meg som har blitt utfordret! Jeg har nemlig en hel liste jeg må fullføre, og det er det noen venner av meg også som har fått! 

Angående overskriften... Jeg er ganske lei av designet mitt, er ikke dere? Altså designet er greit i seg selv, det er jo opprinnelig et gratisdesign, som jeg har fikset litt farger på og sånn - men headeren. Den er så lite fin, og jeg er så lei! Så, hvis noen kunne tenke seg å lage en header kan de fleste bildene fra bloggen brukes, og da helst i farger. Jeg har fått litt flere lesere i det siste (gøy!!), og da er det jo gøy å kunne få både respons og hjelp fra dere. Jeg blir kjempeglad om dere vil hjelpe, og kommer mest sansynlig til å belønne hvis det er noe jeg liker. All hjelp tas i mot med stor takk, og kan sendes til caroline_tellefsen@hotmail.com

Har du utfordringer sammen med vennene dine? Er du like lei av headeren min som jeg er? :) Out for sushi

Publisert: 24.mai.2011 @ 18:03 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Hey sweets! 

Nå er jeg hjemme etter noen fine timer sammen med tre av mine beste! Vi spiste sushi på den nyeste sushi-baren i Kristiansand og chillet med en Mocca på drømmeplassen. Hihiihi, tre av favoritt-tingene mine på en dag er ikke dårlig. Bestevenner, sushi og Mocca ♥ Personlig likte jeg den sushibaren vi var på i dag bedre enn den jeg var på forrige gang, så det kommer nok til å bli ganske fast for sushispising fremover. Lokalet var koseligere, maten var mindre ensformig og prisen var relativt grei. Eneste minuset var igrunnen at det tok lengre tid å få maten, men det var ganske gjennomført også da. Wasabien var lagt pent i en slags rosett og det var både ingefær og noen andre grønnsaker til. Kjempebra!! Her er dagens: 


Liker du sushi? Har du spist på sushibar i Kristiansand? Hvilken liker du best?

Skolebildene

Publisert: 23.mai.2011 @ 19:44 Kategori: Photo Kommentarer: 3

Herlighet. Har laget mat og hørt på musikk (terapi) for å bli litt gladere enn jeg var i sta. Jeg er så misfornøyd med de bildene, kan ikke få sagt det en gang. Jeg er sikker på dere skjønner hva jeg mener hvis dere går litt i dere selv. Enten føler man at man er feit, stygg, armen er for feit, smilet er for falskt, øynene er for sløve etc.  Jeg har det hvertfall ofte sånn, og i dag er ikke noe unntak altså. Hehee, love. Noen bilder jeg ble litt mer fornøyd med var klasse/skolebildene. Sammenlignet med bildene fra shooten kommer jeg sikkert til å være fornøyd med alle bilder som blir tatt, haha. Håper dere ble fornøyde med deres, her er hvertfall mitt..
og den søte klassen!Hva synes du? Ble du fornøyd med ditt skolebilde? 

Fått bilder fra shooten

Publisert: 23.mai.2011 @ 17:54 Kategori: Photo Kommentarer: 7

Hei sweets..

Jeg er så jævlig misfornøyd nå, for å si det mildt. Bildene fra shooten ble faktisk bra, men jeg har bare fått de jeg ikke likte. Det er stort sett alltid sånn med mindre en selv har enerett på bildene, og det har jeg tydeligvis ikke. Si hva dere synes?Hva synes dere? Cheer me up, please.
 

RyddDa

Publisert: 22.mai.2011 @ 21:55 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Good evening! 

Hele denne dagen har vært sinnsykt slitsom (neida), begynte dagen på jobb klokken ti etter gårsdagens moroheter, med føtter så godt som ødelagt og et hode like trøtt og dumt som en maur. Etter en slik dag fortjener man vel litt chilling, så jeg stakk som dere vet til Malene for å hjelpe henne å øve til prøve og sånne gøyale gjøremål. Det ble mest chilling, men vi fikk øvd litt. Så hadde pappa mast hele dagen (uken/måneden) om at jeg måtte rydde rommet, det var liksom bare... RyddDaRyddDaRyddDa, og jeg tok det selvfølgelig ikke helt på alvor før jeg kom hjem. Den første tanken som slo meg var "for. et. jævla. rot.", så ryddet jeg. Det var ikke så gøy som jeg trodde, så jeg satte sammen en collage av gårsdagens antrekk innimellom:Ha en fin kveld. 

Funday with my bf

Publisert: 22.mai.2011 @ 19:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei sweets!

På tross av at jeg ikke hadde lyst til å treffe folk og hoppe rundt som en batteridreven kanin ble det en utrolig bra kveld. Meg og bestejenta koste oss med hyggelig selskap og masse dansing (hadde det vært border hadde vi nok danset på dem). Det er lenge siden jeg har hatt det så gøy sammen med den jenta, fordi hun er så opptatt med å øve til alle prøvene som fyller opp ukene hennes for tiden. Nå sitter jeg sammen med henne og slapper av, men selvfølgelig skal hun ha prøve i barokken i morgen, så vi måtte øve til det. Til uka blir karakterene hvertfall satt, så da blir det sushi, sol og kos! Gleder meg til å se litt mer til henne ja... Her er to flotte bilder fra i går, tatt av en lettere ustødig fotograf:

Hadde du en fin kveld i går? Gleder du deg til å bli ferdig med prøver  og sånn? 

Gårsdagen

Publisert: 21.mai.2011 @ 17:35 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Nå har jeg vært på jobb, chilla litt og skal snart videre. Jeg var i bursdag i går, så jeg er egentlig ikke så veldig keen på hundre mennsker og ville tilstander i dag men regner med det blir det likevel. Igår ble det sent så jeg var utrolig sliten når jeg skulle på jobb i dag, men noen ganger er det bare sånn det skal være. Her er gårsdagens antrekk, så får dere kose dere med det frem til vi snakkes neste gang. Ha en fin kveld! (jorden skal gå under klokken 18, men hvis ikke den gjør det må dere kose dere).

Tror du at jorden går under i dag? Hva synes du om antrekket?

Birthdaytime

Publisert: 20.mai.2011 @ 18:10 Kategori: Everyday Kommentarer: 3

Shooten gikk kjempegreit tror jeg, håper det ble noen bra bilder, og jeg gleder meg til å se dem på litt større skjerm enn de små kameradisplayene. Dere får kanskje se noen bilder når jeg får sett dem selv, så gled dere til det. Heh. 

Nå skal jeg stelle meg og sånn for å gå i bursdag, så vi snakkes i morgen. Ha en fin kveld! Hva skal du idag? 

Genser

Publisert: 20.mai.2011 @ 13:20 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

Jeg fikk genser i går! Har hatt Eivind sin i et år eller noe, så jeg fikk heller denne fra H&M. ♥

Nå skal jeg stelle meg,  har jo fri i dag så har sovet lenge og bare slappet av denne formiddagen. Skal snart på en liten photoshoot, så vi snakkes vel i kveld eller i morgen. Ha en fin dag!Hva syns du?

Going out

Publisert: 19.mai.2011 @ 22:07 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

Tror dere ikke verdens skjønneste tok meg med ut og spise?! Vi chilla på Dolly Dimples, hvor jeg får ansattrabatt og jeg spiste to pizzastykker av en liten pizza, så spiste Eivind resten. Søte mennesket spanderte også, så det var skikkelig koselig. Jeg liker egentlig ikke så godt å spise ute med folk nå i det siste, på grunn av mye som har skjedd, men med Eivind har jeg det alltid så fint. Jeg fikk også noe annet av han som jeg skal vise i morgen. (Han er egentlig den perfekte kjæreste, bare at jeg ikke ser på han som det.. Jenter, åpne øynene!) Nå er jeg heelt utslitt av en eller annen grunn, så jeg skal dusje og hoppe under dyna for å lade opp til en helg som kommer til å bli slitsom men minnerik. Sov godt, søte! 


Har du vært ute og spist i det siste? Hva synes du om bildene?

Til min bestevenn

Publisert: 19.mai.2011 @ 18:11 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

Til min lille skjønne. 

Du er herlig på så mange måter. Jeg liker hvordan du behandler alle rundt deg som om de betyr alt for deg. Du er så skjønn mot alle, smiler så fint og sier de skjønneste ting. Å ha en bestevenn som deg er virkelig noe spesielt, uten deg vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. Jeg håper du får verdens beste tur til USA, og at alt blir bra for deg det året du er der nede. Jeg kommer til å savne deg, vet du. Jeg er så utrolig glad i deg. ♥

Lovet å skrive et innlegg til Eivind, så mens han er å fikser noe får jeg endelig gjort det. YAY! 

Kommenter dette innlegget!

Feelin' free

Publisert: 19.mai.2011 @ 14:19 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 5

Klokken var ni, oppgavene ble utdelt. Den passerte ti, elve, tolv... Så gikk jeg og fikk strålende tilbakemeldinger fra læreren etter at oppgaven var levert og lest gjennom. Håper bare sensor tenker det samme som læreren min! Freedom! Belønningen ble en ny bukse. Kostet bare 99 da, så jeg er unnskyldt. Jeg er en shopoholic på rehab eller noe, prøver så syyykt å ikke kjøpe noe, men jeg har faktisk blitt veldig flink! Jeg gleder meg bare som et lite barn til Portugal nå... Bestejenta skal være med, vi skal chille livet med sol og sommer og kanskje shoppe litt. Ja, og gå på spa da, såklart. ♥Hva synes du om buksen? Har du hatt eksamen i dag?

Inspirasjon og favoritter

Publisert: 18.mai.2011 @ 20:32 Kategori: Photo Kommentarer: 3

Hei søte!

Har tatt kanskje 37 pauser fra lesingen, for å sove litt, spise vafler, lage fruktsalat, sjekke facebook og nå igjen: for å blogge. Føler lesingen har gått bra likevel, fordi jeg har jo skjønt hva greia er, bare ikke stiloppgavene. Orker ikke å prøve på å skrive noe i dag, men håper det går fint imorgen uansett. Fikk bladd litt i HM-katalogen som lå i postkassen min i dag, og det er så mye fiint og så mye inspirasjon. Her er noen av bildene og plaggene jeg likte best:

Hvilket bilde likte du best? Back to work, snakkes...

Eksamensforberedelser

Publisert: 18.mai.2011 @ 12:36 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Hurra, og gratulerer med vel overstått 17. mai! Jeg var skikkelig norsk i bunad med stort flagg, gikk i tog og så på tog. Matinntaket var meget stort og det ble spist mye jeg ikke spiser til vanlig, for å si det sånn. Kaker, is og godis er selvsagt en stor greie på 17. mai. Personlig elsker jeg dagen og synes at det er den viktigste og gøyeste dagen i året. Det er så viktig å understreke at vi elsker Norge og er stolte av landet vårt. ♥

Ble overrasket over hvor mange som klikket seg inn her i går på tross av at jeg ikke hadde blogget OG at det var 17. mai, men det er supert at dere sjekker innom! Blir glad for det. Nå skal jeg forberede meg til eksamen, og har hoppet i chilleklær med dyne og to pc'er i sofaen, kjøpt inn masse digg frukt til å lage fruktsalat til morgendagen og funnet frem jordbær med fløte til å kose meg med nå som jeg skal sette i gang. Dette blir en lang dag, med disiplinert lesing. Ønsk meg lykke til på eksamen i morgen!Hadde du en fin 17. mai? Skal du ha eksamen i morgen? Ønsk meg lykke til!!!1

Privat fotograf

Publisert: 16.mai.2011 @ 18:55 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Hei igjen. 

Nå har jeg besøk av Malene, etter at vi har vært en runde på Vågsbygd senter (et "senter" med rundt 50 butikker?!), og fått tak i kjole og en smooth truse til henne som hun skal bruke i morgen. Så lenge hun er fornøyd med kjole og sånn er jeg ganske fornøyd selv, siden det er et mareritt å shoppe noe til en spesiell anledning med den jenta. Normalt er det ikke snakk om en halvtimes shopping med henne, det er snakk om timesvis. Heldig som jeg er var hun så grei at hun ville knipse noen bilder til bloggen idag, så jeg fikk fotograf. YEY! Clutch fra H&M, kr 149,-


her bare: SE, EN HOMLE!

også bare: *snur seg og knipser* JEG FIKK DEN!!!
Hva synes du om bildene? Likte du clutchen? Jeg ble hvertfall ganske forelsket når jeg fant den..

17. mai antrekk #1

Publisert: 16.mai.2011 @ 17:47 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Hei sweets.

Nå har jeg vært i byen og fikset litt stuff til morgendagen. Kan ikke akkurat si at jeg fant ut av så utrolig mye jeg trengte, for når bunaden er i boks har jeg jo antrekket for de første timene av dagen i boks i lang, lang tid fremover. Jeg er så utrolig glad for at jeg valgte å ha bunad, for de pengene jeg kunne fått i stedet hadde forsvunnet fort, men bunad er så fiint og det er et plagg jeg kan ha til jeg dør. Kødda. Jeg viser dere innkjøp senere, kjøpte litt unødvendige ting som plutselig er så utrolig nødvendig i det jeg står i butikken. Ehe, shopaholic sa du? Synes du det er fint med bunad? Hvilken synes du er finest? Jeg har Vest Agder. ♥

Curls

Publisert: 15.mai.2011 @ 13:22 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1

Se det! 

Nå har jeg stått opp, dusjet, fønet og krøllet håret. Jeg føler meg som en sau! Hater virkelig håret den dagen jeg krøller det, men det blir bare finere og finere, så kjenner jeg håret mitt rett ser det perfekt ut på 17. mai, som er om to dager. I dag må jeg begynne å lese til Engelskeksamen.... Åhr, jeg vil egentlig bare drite i alt som har med skole å gjøre akkurat nå, men det kan jeg jo ikke. Jeg skal jo faktisk inn på første valget mitt neste år, så.. 

Synes du det er fint med krøller? 


Oda til unnsetning

Publisert: 14.mai.2011 @ 22:06 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Oda kom opp og reddet meg, hun hadde med kamera og trengte fotograf, så jeg benyttet anledningen til å få henne til å knipse litt til bloggen. Hehehee. Kameraet mitt kommer snart hjem, men jeg føler bloggen blir så sinnsykt bad bare av ett par dager uten et ordentlig kamera, så jeg elsker at Oda er keen på å ta bilder og bli tatt bilde av i tider som disse!

Hva syns du om antrekket?

Londonpictures

Publisert: 14.mai.2011 @ 17:15 Kategori: Out of town 2011 Kommentarer: 0

Oh, happy day! 

Iiiih, jeg har endelig fått bildene fra London. Ble så glad når jeg fant dem på minnepennen. Her er de:


Alle bildene unntatt det siste er tatt av min flinke tante, Tonje Tellefsen. Hun har gått noen fotokurs og sånn, og har blitt enda bedre de siste månedene. Er så heldig som har sånne flinke mennesker som står meg nær. Ah, love. Takk for en  fantastisk tur, tante. ♥

Hva synes du om bildene? Har du vært i London før?

Sleepy

Publisert: 14.mai.2011 @ 15:40 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

God morgen. Litt sen morgen, men det er vel greit når det er helg! Har dusjet og spist gårsdagens fruktsalat + litt yoghurt. I dag er planene ganske uklare enda, men jeg har bare lyst til å sove enda mer akkurat nå - så jeg har tid til å sette lek og moro på vent litt, hvis jeg vil det. I går hadde jeg besøk av ett par jenter, og vi bare chillet med pannekaker som jeg hadde laget, snakking og musikk. Det er så deilig med noen av de slappe dagene! 

Forresten: Jeg tror det blir sushi på meg i morgen, men er det noen som kan anbefale den nye sushibaren i Kristiansand, som ligger der ved Royal Sun? eller er den andre bedre?

Håper dere får en fin lørdag. Jeg gleder meg til kameraet mitt kommer hjem! 


Har du spist på noen av sushibarene?

Kjærlighet

Publisert: 13.mai.2011 @ 23:58 Kategori: Photo Kommentarer: 0
I'm not afraid of heights, swimming or love, I'm afraid of falling, drowning and rejection. I'm afraid of not being good enough.

LOVE YOU. 
Hva synes du om tekst og bilde?

Videoblogg

Publisert: 13.mai.2011 @ 19:03 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 0

YEAH, dette var antrekket mitt en gang i 2009. Fjortis sa du? Hehehe.. Denne videoen ble postet på veggen min på facebook for noen dager siden, og jeg må bare le. 

Hva synes du? Søt, hehe?

Min lykkedag

Publisert: 13.mai.2011 @ 17:19 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Hei sweets

Fredag den 13. er herved min lykkedag! Jeg har kom opp i Engelsk skriftlig, har hatt et kjempehyggelig møte med en samarbeidspartner og fått ordnet noe i forbindelse med konkurransen jeg hadde sammen med A4 Trafikkskole! Nå har jeg handlet til livets opphold, satt opp håret og vasket klær. Av en eller annen merkelig grunn får jeg helt støv på hjernen når jeg har huset for meg selv, så da blir klær vasket og oppvasken tatt omtrent før den har rukket å bli skitten. Det er jo egentlig bare herlig da, fordi et ryddig hus kjenner jeg ingen som misliker! I kveld får jeg besøk av koselige jenter som jeg skal nyte fredagskvelden sammen med. Herligherligherlig. Ellers er jeg uten speilrefleks i helgen, så hurra for dårlige bilder! Husmor1:
Og livets opphold:


Har fredag den 13. vært din lykkedag? Fortell meg om lykke eller ulykke fra i dag?

På tur

Publisert: 12.mai.2011 @ 21:40 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

God kveld. 

Nå har jeg kommet hjem fra to og en halv times gåtur med min bestevenn. Jeg var skikkelig slapp idag så var ikke veldig keen på å kjøre på med pushing og hardtrening, derfor ble det en laaang gåtur i stedet. Var flink blogger og tok med meg kameraet,  noe jeg virkelig aldri gjør ellers. Bildene ble ganske failet, fordi greia var at vi skulle ta et bilde som vi kan se på når han drar til USA for å utveksle, men det gikk straka vegen. Enten fikk vi ikke stilt inn fokus, lyset var feil eller så traff vi bare ikke med selvutløseren. Tanken som teller, sant? Dette ble det beste, haha:


Jeg føler meg som verdens heldigste som har en så god og fin bestevenn. Han behandler meg som gull! LOVE
Har du noen virkelig herlige bestevenner som du aldri vil miste? 

Untitled

Publisert: 12.mai.2011 @ 15:59 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

HEI SØTE!

I dag har jeg gjort det dårlig på bip-testen, gått i en liten sommerkjole/topp uten å fryse og øvd meg på å turne mens jeg tok bilder. Jeg gleder meg til det har gått en stund så jeg kan se tilbake på de innleggene jeg blogger for tiden, så kan jeg le litt og glede meg over hvor fint jeg hadde det. Det er så grønt i hagen og luften har blitt så mye varmere de siste ukene, men spesielt dagene. Selv om vinden fortsatt blåser ganske kraftig så jeg må holde på kjolen og kan komme til skade for å fryse finnes det ikke nok negativt til å knekke denne deilige perioden jeg er inne i. Sommeren er så nær, Portugal er så nær. Jeg har fått den gledelige nyheten om at bestevenninna mi skal være med til Portugal, så jeg kan faktisk ikke være noe annet enn glad akkurat nå! 

Hva synes du om bildene? Skal du dra noe sted i sommer?

Flying high

Publisert: 11.mai.2011 @ 21:44 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Wii, fin dag i dag også! Spanskfremføring fullført, en liten tur i solarium, henging med ei søt jente og 75 minutters powerwalk sammen med ei annen søt jente. Jeg kan ikke akkurat klage når jeg er omgitt av søte mennesker over alt hvor jeg går! Jeg er så motivert for alt mulig for tiden. For å blogge, trene, spise sunt, jobbe med skolen og være en god venn ikke minst! Det skjer så mye både godt og vondt som jeg ønsker å engasjere meg i, og det fyller dagene så opp. Det viktige er bare å prioritere for å få tid til alt. Til fredag får vi vite hva vi kommer opp i skriftlig, så det vil avgjøre neste ukes skjebne for min del. Blir det matte kommer alt dette som jeg har fått motivasjon til nå til å synke betraktelig. Blir det engelsk kommer jeg til å fly! Håper dere har en like god periode som den jeg er inne i. Det er så deilig! Jeg har så mye energi noen dager at jeg både vil hoppe og turne, bare synd jeg ikke kan noen av delene. Kjenner du til følelsen av å ha en god periode? Hva ønsker du aller mest å komme opp i skriftlig?

Vinn 1500,- i Kvadraturen

Publisert: 11.mai.2011 @ 13:00 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 2

Nå er det siste dag for å delta i konkurransen om å vinne 1500 kroner i Kvadraturen. Jeg har skrevet om konkurransen fra før i dette innlegget, men kan likevel skrive litt om den. Det du trenger å gjøre er ganske enkelt:

  1. Lik A4 Trafikkskole AS på facebook (http://www.facebook.com/pages/A4-Trafikkskole-AS/112495185447270)
  2. Skriv "jeg er fan" på veggen til A4
  3. Del dette arrangementet til vennene dine: http://www.facebook.com/event.php?eid=205195906167987

Håper det blir litt deltakelse siste dagen. Det er så mye gøyere å trekke vinnere ut i fra mange deltakere! Har du deltatt?

Konkurranse

Publisert: 10.mai.2011 @ 22:51 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 15

Jeg vil heller dø brun og blid, enn bleik og sur. Takk til Royal Sun for å gjøre meg litt brunere. Skriv en begrunnelse på hvorfor du fortjener et solkort hos Royal Sun i kommentarfeltet og HUSK e-post adresse, så er du med i trekningen om et solkort. Love ♥ Dette er fra tiden før solarium streifet tankene mine... Huff:Hvorfor skal du få solkortet?

Pancakehouse

Publisert: 10.mai.2011 @ 17:32 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

GOD DAG SØTE!!

I dag er en deilig dag. Jeg spiste jordbær til lunch, lager pannekaker til middag (igjen), og fikk endret karakteren på forrige spanskprøve fra 5 til 6. Lovely day! Nå har jeg vært med min kjære Helene, også kjent som min eksamenspartner og øvd litt til spanskfremføring, og er på god vei til å lage pannekaker til meg og pappa. Senere skal meg og noen kompiser se fotballkamp. Jeg tror faktisk jeg liker synet bedre enn dem, for ingenting slår fotballgutter. Utenom Justin Bieber da. KØDDA ♥ Antrekk på kjøkkenet selvfølgelig:

Er dere like glad i pannekaker som meg? OG har dere en fin dag? Dere er så søte fortiden, loveit!

L.O.V.E

Publisert: 09.mai.2011 @ 22:13 Kategori: Feelings Kommentarer: 0

Beste venn i verden. Må være noe av det fineste noen har sagt til meg. Gulli ♥

Details

Publisert: 09.mai.2011 @ 20:20 Kategori: Photo Kommentarer: 7

Inspirert av portrettbilder i ulike magasiner. Personlig liker jeg det nederste best, men jeg vet ikke med dere?Hvilket bilde likte du best? Hvorfor?

Litt annerledes antrekksbilder

Publisert: 09.mai.2011 @ 15:48 Kategori: Outfits Kommentarer: 8

YAY! Nå er jeg hjemme fra skolen, og ligger rett ut på sengen og føler meg litt som en ballong. Vi hadde restaurant - valgfag i siste time, og siden det var avsluttning lagde vi pannekaker og sjokolademousse. Favoritten! Så jeg spiste litt mer enn jeg egentlig hadde plass til, men det går greit så lenge det ikke skjer hver dag! Hihihi. I går tok jeg noen bilder som kommer ut på bloggen senere, og i dag var jeg inspirert og gira på litt annerledes antrekksbilder, så det ble litt gøyere enn de vanlige "lek deilig på terassen"- bildene. HEHE. 

 

Hva synes du om bildene? Burde jeg begynne med litt varierte antrekksbilder?

In the end

Publisert: 08.mai.2011 @ 18:55 Kategori: Feelings Kommentarer: 2

 

Agree?


Passing by

Publisert: 08.mai.2011 @ 16:01 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

Hola  amigos. 

Nå har jeg slitt meg gjennom en dritlang arbeidsdag, som jeg tydeligvis overlevde - på tross av mine negative forestillinger om hvordan dagen skulle bli før jeg startet. Brukte mye lengre tid enn vanlig, og selvom det gir cash, gir det sinnsykt lite motivasjon for neste dag på jobb. Anyway, nå er jeg ferdig og har to uker på å lade opp til neste gang. Daddy cool driver å griller ute på terassen her, så nå er det ikke lenge før jeg skal sette meg ned med sommerfølelse og grillmat. Kveldens planer er litt uklare, men jeg håper på å få møtt ett par herlige gutter! Tenk at det allerede er søndag. Dagene går så sinnsykt fort for tiden, jeg klarer nesten ikke å følge med! I morgen er det tilbake på skolebenken, så vi får nyte denne siste dagen av helgen så godt det lar seg gjøre!

Hva skal du i dag? er du enig i at dagene går sinnsykt fort? 

Ødelagt

Publisert: 07.mai.2011 @ 18:09 Kategori: Everyday Kommentarer: 5

Er skikkelig sliten etter en lang dag på jobb, på noen vonde ballerinasko. Ryggen min er litt død og det samme er formen min, så i kveld blir det bare chilling. Etter jobb har jeg hatt en liten tur innom sørlandssenteret, drukket en slags kaffe mocca på drømmeplassen, med bestejenta og spist sushi på den nye sushibaren med favorittgutten. Det kan vel egentlig ikke bli mer chill, men jeg er uansett helt ødelagt i kroppen. Gleder meg til neste helg, for da skal jeg sove lenge. Jeg hater virkelig å stå opp tidlig i helgene! Håper dere koser dere i dag!Hvor jobber du? har du spist på den nye sushibaren i Krisitiansand før?

Classy in black

Publisert: 06.mai.2011 @ 16:23 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Hei hjerter. 

Nå som jeg endelig er kvitt sinnet jeg hadde i meg i går kan jeg trygt returnere til et litt mørkt antrekk. Jeg synes sort er en fin farge, som kan gjøre et antrekk utrolig classy selvom det ikke er særlig spesielt. Nå er ikke mitt antrekk så veldig classy, men alle vet jo hva den lille sorte er, så det er ingen tvil om at det kan være så classy man bare ønsker. Når dere leser dette sitter jeg på cafe sammen med mi bestejente, og jeg har ventet på denne dagen i noen dager nå. Har noe å fortelle henne som jeg virkelig sprekker etter å fortelle, så jeg har gledet meg såå til å se henne! Håper dere har en fin dag i dag, min er ganske fin så langt! Hva synes du om dagens antrekk? Eier du en eller flere av "den lille sorte"? 


Just little things

Publisert: 06.mai.2011 @ 14:03 Kategori: Feelings Kommentarer: 0Thank you so much for such an amazing website. // http://just-littlethings.tumblr.com/

Har du besøkt siden før? Hvilket nr av mine utvalgte er du mest enig i?

Terapi

Publisert: 05.mai.2011 @ 21:09 Kategori: Feelings Kommentarer: 2

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Rydding, vasking, støvsuging, matlaging og sånn er terapi for meg hvis jeg er sint, lei meg eller lignende. Er det slutt med kjæresten finner du meg mest sansynlig på rommet som er fylt med sint musikk og gule oppvaskhansker, støvklut og såpevann. Det finnes ikke akkurat noen kjæreste det kunne blitt slutt med, men det finnes andre årsaker til sinne eller tristhet også. Dagens terapi ble å rydde klesskapet. Jeg har fått ut klærne fra satans svar på årstid (vinteren) og ommøblert litt på bluser, kjoler og jakker. Det ble fint, og rommet ble ryddig, men jeg har fortsatt ikke fått ut alt sinnet. Av og til får jeg en helt syk sinne som bare fyller hele meg, og jeg får lyst til å skrike (dette ofte i form av jævlig stygg sang), eller slå noen. Ja, forresten. Nå er det bare 4 timer igjen av spotify-tiden min denne måneden. Great!? Se hvor sint jeg kan bli:


 Ikke sant jeg var flink til å rydde? Hva bruker du som terapi når du er sur eller lei deg?

To nye plagg flytter inn

Publisert: 05.mai.2011 @ 19:19 Kategori: Outfits Kommentarer: 5

Heeei søtiser! 

Jeg har kommet meg hjem etter fullføring av mopedkurset og en koselig tur på cafè, sammen med ei jeg jobbet sammen med før. Alltid så koselig med henne, for vi kan virkelig snakke om alt og le av alt. Det er herlig å ha sånne mennesker i livet! Nå har jeg prøvd å ta noen helt greie antrekksbilder, men det gikk utrolig dårlig. Jeg kledde meg sinnsykt stygt på skolen i dag, så jeg skulle slippe å fryse under mopedkurset, så jeg stakk raskt innom en vintagebutikk som ligger rett ved kjøreskolen på veien dit og kjøpte noe jeg kunne ta på meg etter mopedkjøringen. Jeg kan ikke gå inn i en butikk uten å kjøpe noe, men kan vel ikke klage når jeg får tak i to nye plagg som skal flytte inn i kleskapet mitt, for kun 80 kroner. I love vintage! ♥


Transparent bluse, som jeg tenker å bruke en bandaubh under. 

Skjønn basictopp, som ble såå søt med en gang jeg la merke til de fine skulderdetaljene. Love.


Og så bare... Faen, jeg får ikke til dette med bilder i dag!!!

Har du hatt en fin dag? Hva synes du om toppene? Hvilken topp likte du best?

Sliten og trøtt

Publisert: 04.mai.2011 @ 19:19 Kategori: Everyday Kommentarer: 3

Hei søte! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter både en spontan greie jeg fikk unnagjort i byen og 5 timer på mopedkurs. Jeg er kjempesliten og vil aller helst bare legge meg ned og sove litt, men skal heller chille litt med Oda. Gleder meg til å se gullet, har ikke sett henne siden i går. Jeg orker veldig lite i dag, så trening blir det ikke - men det får jeg ta igjen imorgen eller en annen dag. I morgen er siste del av mopedkurset, så er det bare å søke om å få ta teorien og begynne å lese igjen. Fyller jo ikke år på ett par måneder enda, men det er greit å være klar uansett. Vi snakkes!Hva skal du i kveld? 

Endelig ute i ny trench

Publisert: 04.mai.2011 @ 11:18 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Hei sweets! 

Selv om ikke jeg var så veldig fin på håret eller så veldig fint sminket i dag var det deilig å kunne ta på seg en litt finere jakke enn normalt. Jeg elsker trenchen min, og gleder meg til det blir varmt nok til å bruke den sammen med en kjole på kveldstid. Idag skal jeg på mopedkurs del 2, noe som sikkert blir sykt bra! Iiih, sommeren er på vei nå! Bare se så grønt det er rundt meg: Hva synes du om trenchen? 

Min opplevelse av et foredrag om rus

Publisert: 03.mai.2011 @ 22:52 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1

Hei dere. 

Nå føler jeg at jeg har så mye å fortelle. I dag har vært en utrolig innholdsrik dag. Foredraget kommer jeg tilbake til, men det var to timer med mye interessant informasjon. Den siste halvtimen har jeg brukt på å dusje og spise for å komme meg etter en og en halv times jogging og gåtur sammen med BF. Sinnsykt herlig! 

Tilbake til foredraget. Mannen som står bak boken Rus og Rolex var etter intiativ fra styreleder på skolen, som tilfeldigvis er min far, invitert til skolen for å holde foredrag. Jeg møtte opp med et litt negativt  syn på saken, men det synet ble fort forandret. Olaf Olsvik og hans kone Margit har vært gjennom mye. Olaf har levd i det såkalte rushelvetet store deler av sitt liv, og hadde en spesiell - men helt rå historie. Jeg unner ingen å oppleve det samme, men å høre om en som har vært inni det var virkelig helt spesielt. Det står så utrolig stor respekt av at han har kommet seg ut av det, og nå driver tre avvenningsklinikker sammen med sin kone, Margit. Ble helt fasinert! Når foredraget var ferdig skulle jeg tusle bort til daddycool som sto og snakket med Olaf, og ble da introdusert for han. Etter litt smalltalk hvor jeg hadde presset ut at jeg definitivt skulle lese boken han har skrevet, dro Olaf opp en bok fra dokumentmappen sin og signerte den før han gav den til meg. For en hyggelig mann! Les boken hans! Jeg gleder meg til å starte, og kommer selvfølgelig tilbake til den når jeg er ferdig! Har du lest boken? Kommer du til å lese den? 

Rus og Rolex

Publisert: 03.mai.2011 @ 14:49 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Hey sweets! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen og skal være hjemme ett par timer før jeg må tilbake til skolen. I dag skal vi høre et foredrag om rus, fra en som tidligere har vært i miljøet og nå har skrevet en bok som heter rus og rolex. Håper det blir underholdene, siden det er på kveldstid. Vi får jo avspasering, så kan vel ikke klage. I kveld blir det en løpetur med BF, så det skal bli spennende. Her er dagens:Hva synes du om bildene? Har du lest boken "rus og rolex"? 

A4 Trafikkskole AS

Publisert: 02.mai.2011 @ 21:31 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 0

Hei kjære lesere! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og dyttet i meg et stort måltid. I dag har jeg fått unnagjort første del av mopedkurset, på A4 Trafikkskole! Å kjøre scooter er utrolig gøy når man får lov til å kjøre i over 30 km/t, men å kjøre sikksakk mellom røde kjegler er ikke det gøyeste jeg har gjort. Når det kommer til kjøreskolen.. Jeg må bare si WOW. Det var så stilrent, flott og gjennomført. Lokalet har playstation, kaffemaskin og pc'er til fri bruk for elever som venter på en time eller et kurs. A4 kan sakene sine, etter det jeg har sett! Jeg føler meg som verdens heldigste jente som får lov til å samarbeide med dem, og holde denne konkurransen.  Håper på mer deltakelse, da blir det bare gøyere å kåre en vinner. Se noen av bildene fra A-4.no:

:
Hvor tar du lappen? Deltar du i konkurransen? Hva synes du om A4 utifra bildene?

Kjører rundt på scooter

Publisert: 02.mai.2011 @ 14:17 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Hei søte lesere!

Når dere leser dette kjører jeg antakeligvis rundt i Kristiansandområdet på en lånt scooter fra A4 Trafikkskole. Jeg begynner nemlig på scooter-lappen i morgen. Har jo fullført trafikalt grunnkurs og mørkekjøring, så jeg gleder meg som et lite barn til å ta kjøringen, så er det bare teorien igjen. Som mange av dere vet fyller jeg 16 om to måneder, og gleder meg som et lite barn til det også. Små gleder i livet! Her har dere meg på scooter: 

Bilde_google + litt redigering

Har du mopedlappen? Synes du mopedkjøringen var gøy? Blogger ordentlig når jeg kommer hjem!

Hot or Not?

Publisert: 01.mai.2011 @ 16:55 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

Enten blir det kino, ellers blir det film og chill hos en herlig en med noen folk. Antrekket for dagen passer til begge, jeg orker ikke å stresse med det. Håper dere får en fin dag, nå får vi snart besøk som skal spise vafler og sjokoladekake. Hihihii. Buksene, HOT OR NOT?Hva synes du om buksene? og antrekket ellers? 

hits