Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: juni 2009

Happy life

Publisert: 26.jun.2009 @ 16:48 Kategori: Everyday Kommentarer: 3
Hei dere.
Nå sitter jeg i sengen til Ingrid og blogger. Lenge siden nå, men været har vært på topp og sola har vært mer fristende enn bloggingen den siste uka. Håper dere har vært ute fremfor å sitte hjemme å lese blogger!

Jeg har kommet meg ut på hytta og fått solt meg en del, bikiniskillet har begynt å vises og endelig har de folkene jeg går med kommet seg ned! Herlig, da er det ikke noe annet enn masse iiiis som mangler. I dag har vi hentet båten til Ingrid (lillesøsteren sin), og kjørt den til hytta. Bortsett fra å stresse med å feste båten i fem timer har vi bare ligget og gjemt oss under sengen. Ta meg med en klype salt.

Kameraet er glemt hjemme, så bilder blir det lite av i nær fremtid om ikke Ingrid vil være fotograf - noe hun sikkert vil betale for å være. hjerte
vi blogges! kos dere i sola : )

Shopping, endelig

Publisert: 20.jun.2009 @ 17:16 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0
Diiigg. Nå har jeg vært i byen i noen timer, og fikk kjøpt meg en del deilige ting. Solbriller, skjorteting, en topp fra Fashion against aids-kolleksjonen osv. Ble dødsglad når  jeg fant ut at kortet mitt inneholdt 850 kr, før jeg shoppet da, naturligvis. Men ble fornøyd med kjøpene, så kommer sikkert noen bilder senere.

Håper dere har kost dere i varmen i dag, her er det 21 grader i skyggen. Sola har dessverre forsvunnet og blitt erstattet med regn, men hva gjør vel det. Nå er det jo filmtid.

Snakes, honey.

Sommerdag

Publisert: 20.jun.2009 @ 13:30 Kategori: Everyday Kommentarer: 2
God morgen dere. Har nettopp dradd meg ut av sofaen til Rikke, for å få spist frokost. Frokosten bestod av nystekte rundstykker med digg pålegg. Så nå er jeg i grunn ganske våken. I går så vi Taking Lives, en råbra film! Den må sees. Gleder meg egentlig til dagen i dag, skal til byen en tur og så skal vi (Rikke og jeg) gå med Caroline, som det antakelig er siste gang jeg ser før hun reiser til Israel. Det blir en deilig dag, nå som sola har funnet veien til Kristiansand.
10 juni 003
God morgen, bildet ville ikke rotere.

Freedom

Publisert: 19.jun.2009 @ 21:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Nå er det slutt. Jeg er ferdig med 8. klasse, og jeg digger det! Karakterene mine ble betydelig bedre og det ga meg fordeler så det holder. Med fordeler kan jeg røpe så mye som at jeg får 500 kr for hver karakter jeg har forbedret. Det blir penger på meg, folkens. :-)

Nå sitter jeg hos Rikke og ser på Fanthomas. Senere blir det filmmaraton på oss, med alt fra thriller til komedie. Me like. Men jeg stikker fra bloggen, så blogges folkens. ;-D

Hva synes dere? Klarte jeg å pose?

Publisert: 15.jun.2009 @ 19:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 6
carooportrett

For et partyy!

Publisert: 13.jun.2009 @ 19:11 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Hey bebbe. Nå er jeg hjemme fra tidenes beste bursdag, altså ridebursdag på Dammen ridesenter. Neida, eller joda. Eller... Ja. Men i alle fall, det var ikke særlig pent og pynta, alle kom i slitte klær og høye støvler klare for å hoppe på hesteryggen og bli leid rundt av seks år gamle jenter, med stramme ridebukser. Men nei, der satte jeg en stopper. Jeg droppa ridingen og så på de søøte småungene farte rundt på ridebanen. Happy birthday til lillesøster (18. mai). Ellers fortsatte festen i den såkalte rytterstua. Der ble det pølser og brus, og da kan jeg bare si at stemninga var på topp. :-)

Nå må jeg stikke, for min stefar tvinger meg til å pose for kamera. Hva kan jeg gjøre? Legge ut bildene senereeee! :-)
bullred
jeg må si det frista med redbull da jeg fant denne midt på gulvet på jobb.


Hvordan har deres dag vært?

Råfine jenter

Publisert: 12.jun.2009 @ 22:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
vildepuusrikkee
V i l d e  o g  R i k k e. M y  g i r l s.  <3

Dette blir nok det siste innlegget for i dag, jeg har blogget kjempemye. Så nå håper jeg dere lesere er fornøyde! Nå har jeg endelig fått endret designet, også. Det er mye man får gjort på en chillekveld i sofaen.

Natta til dere, søtinger! ;-*Nå har jeg fått finger'n ut

Publisert: 12.jun.2009 @ 21:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Da kjører jeg på med nytt design. Jeg har igjen fått hjelp til header av http://fixmeta.blogg.no, det blir alltid like bra. Nå har jeg valgt å kjøre en anderledes vri, og har derfor valgt å ha mer blått og ikke rosa. Jeg syns det så greit ut, men får heller gjøre noen endringer etterhvert. Jeg er jo ikke så god på dette her HTML-greiene. ehm

Hva synes dere?

Dette gjør meg glad!

Publisert: 12.jun.2009 @ 19:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 9
12 juni 001
V e n n e r.  B i l d e  f r a  D a n m a r k.
12 juni 050
C a r o l i n e  o g  H e l e n e
12 juni 066
C a r o l i n e  o g  F r e d r i k

hdhk
C a r o l i n e  o g A n e
10 juni 011
A r i l d  o g C a r o l i n e

HVA GJØR DEG GLAD? :-D

Her skal jeg rydde og her skal jeg bo,

Publisert: 12.jun.2009 @ 18:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

... Inni det røde hus. Var det ikke slik den gikk? Nei. Kanskje ikke, men anyways. Her sover jeg i helgen. 12 juni 159
Slik så det ut for ca 15 minutter siden. Men ikke nå lengre. Fordi jeg kom det til unnsetning og ryddet alt inn på EN av sidene. Yay me!

Dagen i dag har jeg tilbringt flere timer på bussen, og som alltid finner jeg en ny ting å klage på. I dag var det for lite plass mellom hvert sete. Og om jeg hadde vært i skikkelig klagehumør hadde jeg sikkert klaget på alt. Men nei, jeg er happy! Nå har jeg vært her en stund. Når jeg sier her mener jeg selvfølgelig i Larvik, hos mamma og co. I kveld blir det bare chilling fra min side, pluss et blogginlegg regner jeg med. Hva skal dere gjøre i kveld?

Livet smiler til meg :D

Publisert: 11.jun.2009 @ 21:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 211 juni 025
Hey dere. Nå sitter jeg her og bader i min egen lykkerus. Jeg har det suuuperfint for tiden! Dagene bare flyr, sommern er her, karakterene mine er gode, folk er glade, har blitt kjent med nye folk og har mange gode venner. For ikke å glemme at fotballaget gjør det kjempebra. I dag har vi vunnet mot Randesund IL, som er et av seriens beste lag. Nå ligger vi på 3. plass, under Randesund i serien. Får håpe de neste kampene går bra, da ligger vi godt an!

Ååååh, klarer ikke å få sagt det nok!! Jeg er så happy for tiden. Jeg har smilt til livet, og nå smiler det tilbake som aldri før! :-D Tror ikke jeg mangler en dritt nå, så gimme summer, gimme sun! :-D

Klar for å treffe heile gjengen

Publisert: 11.jun.2009 @ 15:46 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

heieihekjfhrjh
Jeg gleder meg sååå mye til å se dere. Savner heile gjengen! <3
hjekfsdn

Gårsdagens klasseopplegg

Publisert: 11.jun.2009 @ 14:51 Kategori: Everyday Kommentarer: 0
11 juni 005
Kooooooos

11 juni 022
Søtisene

11 juni 010
Helt nedi glasset (pizzaen)

Som flere av dere vet skal vi dele klassene, noe som resulterer i at vi mister hverandre som klassekamerater(veninner), og flere av folkene i klassen mister våre nåværende lærere. Så siden dette er siste uken vi "har hverandre", som en hel klasse med to lærere finne vi på masse gøy sammen. Gårsdagen gikk til Dolly Dimples, hvor vi alle koste oss med pizza, brus og ta så mye is man vil-dessert. :-) Håper dere hadde det like fint som meg!

Gorgeous, eller hva?

Publisert: 10.jun.2009 @ 15:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
perfekte
Sorry til alle som føler seg truffet av bildet, men hva kan jeg si? Dere er SUPERFINE
Dette er to gode venner av meg, og de holder ikke på!

Jeg tester

Publisert: 10.jun.2009 @ 13:37 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 4

Jeg tester hårfjerning.
Har liksom prøvd noen forskjellige typer, så har jeg lenge tenkt å skrive om det her på bloggen. Men det har aldri vært tid, eller tilrettelagt. Men her kommer det!

hrfjerning


Barbering
Det kommer an på om du barberer både legger og lår eller bare legger. Men det tar som oftest ikke så veldig lang tid, selvfølgelig tar det tid hvis du skal gjøre det kjempenøye. Barbering holder hårene vekk ca 1-4 dager. Alt etter som hvor lenge du har holdt på. Men om du skal være hårfri hele sommeren må du nok barbere hver dag, eller annenhver dag. Dette koster ganske lite, skum koster vel under 50-lappen og barberhøvel koster nok rundt 150 kr. Men dere, dette er billig! For her er det snakk om gjenbruk. ;-)

Voksing
Dette er den typen som tar lengst tid! Har bare gjort det en gang, og dette var hjemme. Men aner ikke hvor lang tid det tar om du gjør det på sånn salong. Når man gjør det hjemme må man være forberedt på å bruke litt tid. Men om du gjør det nøye og har nok hår, holder hårene seg vekk en stund. Vet ikke helt hvor lenge, men det kan være alt fra 1-3,4 uker.
Dette må man ha en del hår for å kunne gjøre (dvs. for at det skal funke) så om man ønsker å være hårfri hele sommeren er dette sånn "før sommeren"-type. En boks med varmvoks koster rett under 100-lappen. Så det er ikke så dyrt, boksen kan brukes flere ganger (om du gjør alt rett).

Hårfjerningspray
Dette er nok typen som tar kortest tid. Hårfjerningsprayen skal påføres og sitte på i 3-6 minutter. Så stress er det ikke. Hårene holder seg vekk i ca en uke, og når de kommer ut er de myke og lyse. En sprayboks kan brukes ca to ganger, avnhengig av hvor mye du sprayer på. Men er du som meg vil nok nesten hele boksen bli brukt første gangen. En sprayboks koster rett under 100-lappen, så det blir dyrt i lengden. Vil du holdee deg hårfri hele sommeren er dette en type hårfjerning som funker veldig bra, og avhenger ikke av hvor mye hår du har.

Vet ikke om dette var bra eller ikke, men gjerne gi tilbakemeldinger. (og om dere vil ha fler Jeg tester)

Outfit

Publisert: 10.jun.2009 @ 13:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Hey dere. Jeg har nettopp stått opp. For gjett hva? Vi har fri! Nå sitter jeg på dataen med tv'en på noe syko matlagingsgreier i bakgrunnen. Dagen i dag kommer til å bli super, som de fleste andre dager for tiden. Hele den gamle klassen (som jeg går i nå) skal ut og spise. <3

Vi har fått vite de nye klassene, og jeg ble egentlig kjempefornøyd. Eneste jeg savner for en perfekt klasse er Ane. Hun var uheldig (som alltid) og kom ikke med noen av de hun ønsket. Wtf? Forskjellsbehandling? JA! Men ellers er jeg glad for lærerne jeg fikk og de jeg kom med.


outfit
Jakketing Cubus
Tunika Only
Tights ?

Håper dere har hatt det fint i det siste, skal love dere! Det har jeg! :-)

What?

Publisert: 07.jun.2009 @ 12:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Jeg er på bloggen igjen. Det er vel en overraskelse for de få leserne jeg har nå etter "pausen" min. Jeg har ikke verken orket eller følt for å blogge den siste uka. Men se det på den lyse siden, dere slipper å sitte hver dag og lese bullshit om min kjedelige hverdag.

Nå er jeg hos Vilde med Malene og Rikke. Vi har overnattet her, og nå er vi i full gang med å stelle oss. Jeg har prøvd den nye mascaraen jeg kjøpte i går. Det er en sånn Loreal Collagen Volum greie. Den funka ganske greit, syntes jeg. Noen andre som har prøvd den?

Nå vet jeg ikke hvordan det blir med blogginga fremover, for jeg har faktisk et liv. Jeg kommer til å blogge når jeg har noe å skrive om og når jeg har tid, antakeligvis. Men jeg håper dere fortsetter å kommentere, og lese det som kommer. Til dere som gjør det; er dere keen på en "jeg tester"?


bare for å legge ved et bilde, liksom
hits