Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: juni 2010

siste hadetklemmen

Publisert: 25.jun.2010 @ 19:04 Kategori: Sommer 2010 Kommentarer: 5
Utrolig at tre måneder har passert så fort. Tre måneder er det nå siden jeg begynte å telle ned til Portugal, og i morgen drar jeg. Det blir en tidlig morgen, så jeg håper jeg har fått sagt hadet til alle de viktigste. Har i allefall klemt de besteste jentene jeg vet, så da er det viktigste gjort. Nå er det pakking på gang! Ønsk meg god tur, snakkes om en uke!:-)
Stikkord: sommerferie2010

hei

Publisert: 24.jun.2010 @ 11:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

forventninger

Publisert: 24.jun.2010 @ 10:14 Kategori: Feelings Kommentarer: 0
Du forventer så mye. En kommentar jeg som jente har fått høre ett par ganger. Vi er mer kompliserte enn guttene. Vi forventer kanskje mer, på noen områder. Men gutter forventer en del de også, tro det eller ei. Jenter kan være noen sjalu bitcher, men noen gutter tar kaka når det gjelder å være sjalu. Men det aller viktigste er å trykke på de riktige knappene, så kan man oppnå mye av det man ønsker.

De fleste som kjenner meg godt, eller har kjent meg en gang vet akkurat hva de skal gjøre for å overraske eller glede meg. De vet hvilken musikk de skal fortelle meg om, hvilke sangtekster jeg ville satt pris på at de sendte og hvilket godteri jeg liker best. Noen av dem gjør noe med det, noen tenker ikke tanken og noen tenker på det, uten å gjøre noe med det. Men det finnes selvfølgelig andre måter å glede meg på. Jeg blir glad av en kommentar på bloggen, en kommentar fra en på gata, et smil, en SMS, en klem og selvfølgelig masse annet, men dette er noe av det. Det skal med andre ord ikke mye til for å glede meg, men det handler om å gjøre noe. Hvis man sender en SMS den ene dagen, for så å ikke bry seg i en uke eller to kommer man ikke langt hos meg.

st. hans feiring

Publisert: 24.jun.2010 @ 09:59 Kategori: Sommer 2010 Kommentarer: 0
God morgen. Nå har jeg nettopp våknet fra syv timer i dvalemodus, og er klar for en ny dag. Not so much, men jeg er på god vei til å våkne! Var ute i går med en stor gjeng på ei strand, hvor det ble bål og kos for å feire st. hans, og at det endelig er sommerferie. Herregud å deilig følelse. Nå tenker jeg at det egentlig er helg, men det er torsdag - og det er to dager til Portugal. Tiden har gått så sinnsykt fort fra April og utover. Vinteren gikk saaaakte, og det var lite av det kjente sosiallivet, men det har jeg egentlig fått tatt igjen de siste to månedene. Gleder meg så sinnsykt til resten av det sommeren har å by på. Dette blir den beste sommeren! GOD SOMMER, alle sammen! :-)

Noen av de som var der. FINE FOLK!

Jenta mi, Ulrik og meg <3

Hva gjorde dere i går? Hvordan gikk det med karakterkortet? Hva ble snittet?
Stikkord: sommerferie2010

viktige valg

Publisert: 20.jun.2010 @ 00:43 Kategori: Tekster Kommentarer: 1

"Jeg vet nå at det er nok for min del, og jeg bryr meg lite om hva andre tenker om det. De som har fått vite om det jubler for min skyld, og kanskje for sin egen skyld også.. Vet ikke, men det spiller ingen rolle. Det viktigste er at jeg gir meg selv muligheten til å komme meg videre, og vet selv at det er en vinnvinn situasjon for meg. Har snakket med andre også. Folk som har samme problemene, og samme tankene rundt det, og det føles faktisk utrolig bra og ha noen som skjønner akkurat hvilke følelser jeg snakker om, og ha noen som føler det samme, og forteller om det. Det er nok få som forstår uten å høre alt, men det er ikke det viktigste. Det som betyr mest er at de riktige personene forstår på den rette måten, og at de skjønner det. Heldigvis har jeg mange av dem, de som betyr mest for meg og tar best vare på meg. De aksepterer mine valg, og respekterer det jeg står for. Det er det viktigste."

Sto det i dagboken hennes. Hun hadde skrevet det dagen før, og nå leste hun gjennom det. Hun tenkte over det hun hadde skrevet, og skjønte at hun hadde uttrykket seg perfekt, slik hun følte det. Hver gang hun kom til å lese det fremover, kom hun til å tenke over alt som hadde skjedd den siste tiden, og dette utdraget fra dagboken hennes kom til å minne henne på at valgene hun hadde tatt de siste dagene kom til å bety mye fremover. De som betydde mest for henne kom til å ta mye av tiden hennes, og hun visste at de største valgene hun hadde tatt, kom til å gi henne mye fint tilbake, og at sommeren kom til å gi henne mange fine minner.

-Caroline Tellefsen.
Tumblr_l2rzby7zes1qaofnyo1_400_large_large
Hva synes du om teksten?

kompliment fra en random

Publisert: 16.jun.2010 @ 22:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Hei dere.
Idag har vært en fin dag. Jeg var hos Malene og chilla noen timer, før det var konsert i byen. Veldig mange flinke jenter som sang, og veldig mange flinke gutter og jenter som spilte piano. Alltid like koselig med slike konserter, men den salen var seriøst svett....

I dag fikk jeg høre noe som gjorde meg sinnsykt glad. Så glad at dagen min ble ganske mye bedre faktisk. En dame på busstoppet lurte på om jeg hadde strømpebukser på meg (jeg gikk med shorts), og da jeg sa nei begynte hun å snakke om hvor nydelig, jevn brunfarge jeg har osv. Skikkelig koselig å høre sånn, og at noen randoms gir komplimenter er jo helt uvanlig, så da er det ekstra hyggelig! Jeg ble i allefall kjempeglad! :-D

har du fått komplimenter fra en fremmed?

slækker'n

Publisert: 15.jun.2010 @ 19:16 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

HEY!
Nå ligger/sitter jeg i sofaen og chiller, med dataen foran meg. Det blir lite data for tiden, og mobilbloggingen kan nesten bli oftere tatt i bruk enn vanlig blogging fremover tror jeg. Men det er ikke noe stress, får oppdatert og godkjent kommentarer innimellom, så det funker bra i grunnen!

I dag har jeg nesten(!) bare tatt livet med ro og kost meg. Jeg har brukt sikkert en time i dusjen på barbering, hårkur og skrubb før jeg dynka meg i bodylotion og la meg ned for å se film. I kveld har jeg ingen planer, men jeg kunne tenke meg å gå ut en tur og enten være med masse folk eller bare gå til noen å chille. Mest sansynlig blir det sistnevnte med mindre noen er in the mood for en haug av folk. Jeg hadde blitt glad hvis dere hadde kommentert på innlegget under om hva dere synes om det jeg skrev.

Ha en fantastisk dag videre. xoxoooo

Anonyme kommentarer

Publisert: 14.jun.2010 @ 22:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
Anonyme kommentarer ja.. Noen slenger dritt, og prøver å trykke meg ned - bevisst. Andre gir meg overraskende positiv respons på det jeg skriver og blogger om.. Så finnes det de som kommenterer om at jeg må passe meg for å gjøre ditt og datt, og at de sier det fordi de bryr seg om meg. I dag fikk jeg en av de sistnevnte. Det freaker meg ut når jeg får slike kommentarer, og den som har postet utgir seg for være en som bryr seg om meg. Jeg setter pris på advarsler, og jeg skjønner at man ikke kan gå ut med navn + en slik kommentar på en offentlig blogg. Men hvis du som postet kommentaren virkelig bryr deg, kan du sende meg en e-post til den msn adressen jeg bruker, en SMS eller en melding på Facebook? Jeg kan ikke ta alle sånne kommentarer seriøst med mindre jeg får dem fra en navngitt person som kan stå for det som er skrevet hvis det noen gang blir et tema. Det blir mye lettere med en gang meldingen blir personlig, for jeg vet at jeg klarer å holde kjeft, hvis det er det som trengs... :-) Til slutt: takk for alle kommentarer, positive og negative. Alle betyr like mye!

hei kjekken, skjer?

Publisert: 12.jun.2010 @ 19:41 Kategori: Everyday Kommentarer: 5
HEY! JEG HAR BEGYNT Å SPISE FROKOST, FOLKENS!!!! Før skolen til og med. (info til dere som maste om det)

 I dag har jeg vært på jobb, der begynte det ei ny ei som jeg kjente litt til fra før. Så det var sykt koselig, så vi ble litt bedre kjent! Så gikk jeg til byen for å chille ann på herligland med Rikkebestiss før jeg tok bussen hjem og møtte på Aleks og Ørjan fra Biggdick + noen andre. Så var det hjem en tur, for å rydde rommet..... Altså, jeg finner aldri tid til å rydde lengre (det tok fem minutter), men ikke at det gjør så mye fordi jeg liker ikke å rydde og jeg liker rot. Nei, feil. Jeg har system i rotet, så det er ikke noe stress. Bare å ryddde, men hvis noen rydder FOR meg er det supert med ryddig rom. Fint forklart, men her kommer outfit:HVA SYNS DU OM MITT OUTFIT? HEHE, forresten: er dere stolte over at jeg har spist frokost HVER DAG siden dere begynte å mase om det? :D

Mobilblogg:

Publisert: 12.jun.2010 @ 18:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Årh!!! Livet mitt er så herlig for tiden! Jeg er omgitt av nydelige mennesker, gode venner og den herligste årstiden som finnes er på god vei til å dukke opp! Gleder meg så til sommerferie!!!! <3 Enig/uenig? hvorfor?

se ho, da

Publisert: 11.jun.2010 @ 16:26 Kategori: Everyday Kommentarer: 13
Hei dere. Jeg har så masse koselig å gjøre for tiden at bloggen blir helt glemt bort.. Utrolig deilig å ha det litt "travelt" med å møte folk og sånn, for jeg elsker å være sosial, og chilling kan gjøres i sengen om natten! Siden sist  jeg oppdaterte dere har jeg vært hos frisøren og failet igjen (det skjer hver gang, det der!). Prøvde meg på noen striper, som dere får se på bildene under her. Jeg har shoppe litt, dere vet sånn nødvendige ting... Bukser, topper og kjoler og sånn. Jeg har vært med folk, så klart og ellers... Tja, ikke så mye egentlig.

I dag hadde jeg bestemt meg for å bølge hele håret, så det gjorde jeg. Jeg dusja, fiksa håret og sminket meg med en gang jeg kom hjem fra skolen, så nå er jeg klar for å gå ut. Jeg vet ikke hva jeg stelte meg for, siden planene er egentlig ganske uklare enda. Hvis den og den ringer blir det den jeg går med, hvis ikke har jeg noe annet jeg skal. I morgen blir det jobb, så tviler på jeg orker noe blogging fra jeg kommer hjem til jeg skal ut igjen, men vi får se. Aldri si aldri! :-)

Topp fra Vero Moda 129,- de greiene nede er et mislykket forsøk på å henge noen  sånne knyttegreier fast med en lusespenne. PENT


Hva synes du om toppen? Vil du si at jeg ikke er blondine lengre? Hva synes du om min "nye" hårfarge? Hva synes du om bildene?

tanker

Publisert: 06.jun.2010 @ 15:02 Kategori: Feelings Kommentarer: 5
TENKER HELE TIDEN. Litt redd for hva som skal skje videre. Litt redd for hvor jeg kommer til å stå. Glad for at jeg står der jeg står, men samtidig lei for hvor andre står. Det er viktig for meg å vite at det er oss tre for alltid, gjennom evigheten, uansett...

<3

dagen derpå- hår

Publisert: 06.jun.2010 @ 14:30 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1

Heeey!
De siste dagene har jeg kost rumpa av meg, og bare hatt det gøy. I går var det bursdag til tre herlige jenter, med masse fine folk. Alltid like koselig med masse folk og god stemning! Det virka som jentene ble strålende fornøyde med både bursdag og gaver. Kan jo nevne at de fikk seg noen overraskelser på gavefronten, men det er bare gøy! Kanskje jeg legger ut noen bilder etterhvert som de kommer ut. Merker at sommeren er skikkelig i gang nå, og det at vi streiker i disse dager gjør bare alt tusen ganger bedre!:D

Ellers, overskriften: I går gikk jeg med en veldig fin kjole, men om det kommer bilder vil dere se at jeg gikk med joggebukse og en chill genser. Pent! Men problemet mitt var at 1: jeg fryser sinnsykt lett. 2: det var iskaldt. 3: jeg hadde ikke jakke! Så jeg gikk fra å se pynta ut, til å ikke se pynta ut. Men hår og sminke holdt seg i alle fall bra, og det holder seg ganske bra dagen etter også:

Bølger laget med bølgetang fra OBH-Nordica. Jeg vet ikke hvor den er kjøpt eller pris, men det pleier å bli ganske fint! :)

har du bølgetang? har du vært i bursdag i det siste? har sommeren begynt for deg?

hits