Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: juni 2011

Asics Kayano

Publisert: 26.jun.2011 @ 20:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei sweets! 

Idag har jeg bare slappet av og hatt det ganske chill med film og litt sånn, bortsett fra en liten tur til sørlandssenteret med pappa. Kjekken hadde bestemt seg for at jeg trengte nye løpesko, noe jeg forsåvidt gjorde, så vi ble gående der ute ganske lenge. Jeg har ingen erfaring med løpesko, men jeg har jo merket at jeg har fått vondt av de jeg har hatt, så det var ikke en lett jobb. En mann fortalte oss at skoen for meg var Nike, en annen mann ville ha meg til å kjøpe Adidas, en dame ville selge meg Adidas, men jeg endte likevel opp med Asics. Så skal jeg prøve dem i noen uker, for hvis ikke de funker er det en slags fornøydgaranti som gjør at jeg kan bytte dem hvis ikke. Dette var det en stund siden jeg skrev, men jeg nyter livet i Portugal og har ikke verken data eller Internett tilgjengelig. Håper dere koser dere hjemme, jeg har masse bilder å vise når jeg får pc!!! Wii, snakkes!


Asics Kayano 999,-

Feathers

Publisert: 24.jun.2011 @ 10:21 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

Jeg elsker fjærøredobber, smykker og alt som ser fint ut med fjær på nå for tiden. Det er fint å kombinere med en enkel kjole, et beach-antrekk og en vanlig laidback stil. Øredobbene mine har jeg kjøpt i London, på River Island, men det er desverre ikke ofte de blir brukt. Jeg håper på å få brukt dem mye i sommer, synes jo det er så fint, så det er jo ikke noe poeng å la dem henge ubrukt! Her er et enkelt antrekk som kan få det lille ekstra ved hjelp av fin ørepynt eller noe ekstra pynt i håret:
Toppen er ny, H&M. 

Hva synes du om fjær som tilbehør? 


Blonder

Publisert: 23.jun.2011 @ 16:01 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Hei søte! 

Når dere leser dette løper jeg nok rundt i byen og kjøper solkrem og andre nødvendigheter for morgendagens reise. Dere kommer ikke til å tro hva som skjedde... Okei, det er ikke så spesielt - men jeg klarte å glemme koden på trillekofferten min, så jeg har ingenting å pakke i!! Er det noen masterbrains som vet hvordan man finner den glemte koden?! Å prøve alle kombinasjonene er uaktuelt... Jeg må med andre ord finne en ny koffert, og kjøpe inn de siste tingene som er absolutt nødvendig. Her er dagens, nydusjet og klar til å løpe til bussen! Har funnet frem en gammel blondekjole, men den er jo så søøøt, og passer ganske greit inn i min litt uforutsigbare stil. 

Hva synes du? Har du noen forslag til hvordan jeg skal få åpnet kofferten min? 

Summermakeup

Publisert: 23.jun.2011 @ 12:14 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1

Good morning lovlies! 

Nå sitter jeg og teller dager ned til vi drar. Tidlig fredag morgen sitter vi i bilen på vei til en flyplass litt lengre opp i Norge. Tror det var Rygge flyplass? Derfra flyr meg, min familie og min kjære bestevenninne til Portugal hvor vi skal nyte livet i 10 dager. Jeg har ikke begynt å pakke enda, og jeg er fortsatt usikker på hva som skal legges i kofferten. De tre tingene jeg prioriterer høyest er nok leppestift, bikini og solkrem, men jeg kommer jo ikke til  å holde varmen helt på kveldene kun iført bikini, så sommekjoler, shortser og lette topper må også med. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å komme ned til varme, strand, blått hav, egen villa, gigantisk svømmebasseng og forhåpentligvis fine mennesker. Eneste sminken som skal med er gel til bryn, leppestift og litt pudder i fargen tan. Merker det er litt akward å legge ut closeups uten sminke, men...
Hva slags sminke bruker du på sommeren? Legg forresten merke til den fine leppestiften! 

Yearbook

Publisert: 22.jun.2011 @ 20:40 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

Helt siden nyttår har jeg sammen med noen flotte mennesker jobbet på spreng for å lage årbok til det fantastiske 10. trinnet ved Fiskå skole. Vi har skrevet tekster om hver enkelt, organisert fotograferinger, stilt opp på bilder, vært hemmelighetsfulle og jobbet hardt mot det som skulle vise seg å bli et supert resultat. Jeg er ikke et menneske som pleier å engasjere meg i skolen lenger, jeg pleide å jobbe som en liten duracell-kanin en gang i tiden, for å oppnå gode resultater. Det viste seg likevel at å chille seg gjennom dette siste året på grunnskolen ga meg bedre resultater enn noen gang, så engasjementet i årboka var vel på sin plass. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet til de søte medhjelperne jeg har hatt med meg, og gleder meg til å ta frem årboka på nytt etter en stund og se tilbake på de fine menneskene jeg har tilbringt store deler av tiden min sammen med i tre år! Har du fått årbok, eller får du det når du går ut av skolen du går på? 

Jeg ble...

Publisert: 22.jun.2011 @ 12:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ukens blogg hos http://hesth.blogg.no! Jeg fikk en mail, hvor jeg måtte svare på noen spørsmål angående bloggingen min, så jeg var jo litt forberedt, men det er likevel utrolig koselig å lese en omtale eller en anbefaling av bloggen min. Jeg er verken kjendis eller toppblogger, så det er klart jeg setter pris på at folk snakker fint om bloggen, kommenterer hyggelige kommentarer eller gir konstruktiv feedback! Tusen takk for en fin anbefaling, les den på Henriette sin blogg HER.bildet er linket.

Hva synes du om anmeldelsen? Synes du det var fortjent? 

New in

Publisert: 21.jun.2011 @ 22:21 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

Hei sweets! 

Har brukt den nye shortsen min idag. Den er secondhand, men ser helt ut som ny. Jeg misliker egentlig å gå med shorts, men jeg har kjøpt så mange til denne sommeren. Alltid med et håp om at den kroppen alle jenter drømmer om skal være på plass før sommeren. Desverre er det jo ikke sånn at vi bare kan knipse å få det som vi vil når det gjelder kropp og helse, men jeg skal ikke klage. Jeg er frisk og har god helse, og det er det jo faktisk ikke alle her i verden som kan si om seg selv av ulike årsaker. Nevermind piercingen, men her er hvertfall shortsen, litt for kort, men ellers ganske perfekt: Synes? 

Min favorittleppestift

Publisert: 21.jun.2011 @ 14:50 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 2

Hei cupcakes!

Jeg spurte dere om råd for å finne en god leppestift når jeg hadde giveaway, og det kom inn veldig mange gode forslag. Likevel valgte jeg å kjøpe en ny leppestift som jeg hadde prøvd selv. Jeg er så fornøyd! Den holder lenge, har en kjempefin farge og passer til både hverdag og fest (ja, jeg har brukt den til begge deler allerede!). Leppestiften er fra Loreal Paris og heter 254 - Kiss & Blush. Jeg har aldri vært en leppestiftbruker, men nå er jeg litt avhengig! Denne er en ny favoritt i sminkepungen. Kisses! 

Har du en favorittleppestift? Hva er ditt must have i sminkepungen?

God sommer

Publisert: 20.jun.2011 @ 21:06 Kategori: Everyday Kommentarer: 7

Null tårer som rant i dag, desverre! Jeg har hatt en kjempefin dag. Først var jeg ute å spiste og handlet med mamma, stefar og lillebror som har blitt så stor siden sist! Jeg fikk litt nødvendigheter for Portugal, og litt unødvendigheter. Deretter var det tid for avslutning, og det var virkelig en fin måte å si takk for tre år på. Sang, taler, utdeling av vitnemål og titalls med aplauser var virkelig en flott avslutning. Tre år har gått, og etter mange opp og nedturer sammen går veien videre og et nytt skritt skal tas. Tusen takk alle sammen, for tre fine år. God sommer! Her kommer en liten oppsummering av dagen i bilder: 
Nå er det tid for litt pepsi max, jordbær og muligens pannekaker hvis jeg orker. Celebration!

Ønsk meg god sommer! Har du hatt en fin dag i dag? 

Skoleavslutning

Publisert: 20.jun.2011 @ 14:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Dagen er kommet, tiden er forbi. Vi er ferdig med ungdomskolen, og skal ta steget videre. Nå drar jeg ut for å spise med mamma, så skal jeg på avslutning/ vitnemålsutdeling med min høyt elskede klasse. Dette kommer til å bli tårevått! Jeg skal ha med kameraet for å forevige denne siste dagen sammen, men om det blir veldig mye maskara som renner blir det begrenset med bilder som kommer ut her. Meg i nuet, ferdig sminket og laget på håret. Skal endelig bruke kjolen jeg bruker på headeren, men den kommer på først når jeg skal til avslutningen. 

Har du avslutning i dag? 

Bestevennbilde

Publisert: 19.jun.2011 @ 17:33 Kategori: Photo Kommentarer: 1

Jeg kan innrømme at jeg er litt bad blogger når det kommer til å ta med meg kamera, og når jeg velger å satse på at bilder fra kveldene blir lagt ut et eller annet sted, men det pleier jo å komme noen bilder hvertfall. Kvaliteten er ikke verdens beste, men det er bestevennen min. Dette er et av de første bildene av oss som faktisk har vært søtt:

Trekker giveaway snart! :-)

Summerlovin

Publisert: 18.jun.2011 @ 17:44 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

Hei sweets!

I dag er en deilig dag. Sol, motivasjon for det meste og kreativ på klesfronten. Trekker vinner av giveaway i morgen, så siste sjanse HER. Nå skal jeg snart gå, jeg tenkte bare jeg skulle blogge litt, siden jeg fikk forespørsel om å legge ut antrekk, så why not... Jeg har ikke helt bestemt meg enda, men siden det er sommer så må jeg for det første gå med lette klær, og for det andre bruke lyse farger. Jeg tror kanskje jeg skal ha på en strømpebukse, men foreløpig er det varmt nok for dette lette antrekket. Egentlig en topp som jeg har klart å twiste om til en ganske sommerlig kjole-aktig greie:

Hva synes du om "kjolen"? Terningkast?

Working on it

Publisert: 18.jun.2011 @ 00:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nå har jeg fikset litt på designet, blant annet ved å bytte header, endre noen farger og endre litt på skrift og koder generelt. Er nybegynner på akkurat det området, noe som kanskje er synlig... Jeg er ikke ferdig enda, har en del igjen før jeg blir helt fornøyd, men jeg skal jobbe med det når jeg får tid. Er jeg heldig så får jeg litt hjelp fra noen som kan litt mer enn meg selv.. Nå kan dere hvertfall lese bloggen min på mange språk, har nemlig skaffet meg en translate-boks i sidemenyen på venstre side, så feel free to try! Hva synes dere om den nye headeren? 

Untitled 2

Publisert: 17.jun.2011 @ 19:13 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Håper dere har hatt en fin dag til nå! 

Jeg har jogget en liten runde, laget noen grove lapper med banansmak, noe som i og for seg var en jævlig dårlig ide med tanke på at jeg faktisk ikke liker banan.. Ellers har jeg sovet i ett par timer, og har akkurat fått på meg masken og spist meg kvalm på reker. Reker er jo noe av det deiligste som finnes når sommeren kommer. Den deilige følelsen man får når man sitter på brygga i sola og spiser reker, bare for kosens skyld. Nå satt jeg desverre ikke på en brygge i solen nå da, men jeg har spist ganske mye likevel. Ja, jeg har forresten knipset bilder av alt jeg kunne se i huset, og da inkludert noen dårlige bilder av den nyvaska genseren jeg har blitt så glad i allerede. Med rosa lepper denne gangen: Liker du reker? Hva synes du om bildene?

Blurry

Publisert: 17.jun.2011 @ 11:51 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

Have a great day lovlies. Oversized jakke/ secondhand

Likte du jakken? 

White

Publisert: 16.jun.2011 @ 13:24 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3

Hei søte!

Nå har jeg vært på kino med skolen, og sett en kjempesøt film som het Paul tror jeg. Om en kul, liten alien som fikk hjelp fra noen briter. Elsker små, rare vesener (helst in real life) og britisk, så det var en søt film. Etter filmen fikk jeg lokket med meg Oda til shalam, hvor jeg alltid finner noe som roper på meg. FY meg, igjen (eller, jeg fikk 6 på skriftlig eksamen, så kanskje jeg fortjente det?!). Nå ble det jakke og genser, men hva kan man gjøre når herligheter som dette roper?:


(ja, la oss være enig i at hvis blikk sendt inn i kamera kunne drepe hadde vi alle vært døde nå..)

 Likte du genseren?

Sometimes my head feels like

Publisert: 15.jun.2011 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

..a mess

Skinheads

Publisert: 15.jun.2011 @ 16:33 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 1

God sommerdag! 

Nå har jeg akkurat satt meg ned med litt pepsi max, jordbær og mango etter at fire crazy gutter har løpt rundt her. De kom nemlig på ideen om at to av dem skulle skinne seg i dag, og siden jeg er søt og hjelpsom (og har maskin til det), skulle det gjøres hos meg. Greit det, tenkte jeg.. Jeg skulle ha besøk uansett, fordi jeg skulle få hjelp til å farge/klippe mitt hår. Meeen, nå er jeg ganske sliten etter å ha lekt beautisalong her siden klokken tolv! Jeg har farget håret, to gutter har gått fra 10 cm langt hår til 5 mm, nesten alle har ligget ned for litt fiksing av bryn og alle har forsynt seg med både glass og isbiter som ligger rundt om i hele huset. Det tar på å ha barn på besøk (hvis man kan kategorisere 16-åringer som barn...?!). 

Vil du komme på besøk i min beautisalong? HEH

The perfect dress

Publisert: 14.jun.2011 @ 12:58 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 14

Gleden jeg føler på nå er helt spesiell. Når man ønsker seg noe veldig lenge, og får det. Den gleden. Jeg har lett etter den perfekte kjolen lenge. Ikke for lite detaljer, ikke for mye. Ikke for enkel, ikke for pyntet. Ikke for lang, ikke for kort. Dere kjenner sikkert til det, alt skal liksom passe. Fire uker har det gått siden jeg fant herligheten på nettet, og fikk mamma til å bestille den hjem. Fire uker er lenge å vente når man gleder seg veldig til noe, men her er den endelig. Se min kjole, den er perfekt:Hva synes du om kjolen? Har du funnet den perfekte kjolen? Minner også om giveaway HER

Campingtips

Publisert: 13.jun.2011 @ 16:45 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1

Her kommer det noen tips til å gjøre campingturen til et minne for livet, kun ved enkle grep! Dette er tips som jeg har erfaring med, og som jeg må minne meg selv på å huske til neste gang. Herregud hvor lett det er å glemme ting man virkelig trenger når man skal på en eller annen utflukt, uansett hvor veien går! 

1. Myggspray /spiral/lys - Uansett hva du gjør, eller hvor du skal, HUSK DET!

2. Sjekk værmeldingen - Melder de sol i to uker fremover, kjør på hvor som helst, men melder de regn kan det være lurt å holde seg på fastlandet i det minste, slik at dere kan stikke hjem! 

3. Varme klær - Det er alltid kaldt å campe, med mindre dere har ovn i teltet, så ta med jævlig mye klær!!

4. Telt, sovepose og liggeunderlag - Ikke en nødvendighet, men kan være ganske greit om dere planlegger å sove i løpet av natten. Jeg har prøvd både med og uten, men jeg kan ikke akkurat skryte av søvnkvaliteten verken med eller uten telt. 

5. Grillmat og engangsgrill - Mat og drikke er virkelig nødvendig om campingturen skal bli vellykket, for man blir jo så sultne av å sette opp telt og bære tunge bager! 

6. Lighter eller fyrstikker - Det suger når man står langt ute i ødemarken og ikke får fyr på engangsgrillen/bålet.

7. Frokost - Ja, vi elsker frokost når vi camper! Det tar på å tilbringe en hel natt utendørs, så frokost (helst ikke pølser) er lurt å ha med. 

8. Musikk - Stemningsskaper #1, hvis ikke man er rusa på et eller annet, så musikk er viktig. Allsang er sjeldent en suksess uten noe å synge etter, så ta med radio eller sanger folk faktisk kan. 

Gårsdagens camping var kos, men det endte opp med at en del av oss flyktet hjem til Erik og sov der heller. Det var kaldt og værmeldingen sa at det skulle regne, så jeg fikk heldigvis(?) sove innendørs i en seng i stedet. Måtte ligge mellom Herman og Malene i en dobbelseng da, så søvnkvaliteten er ikke så mye å skryte av... Ble hvertfall en vellykket kveld med grilling og rulling i gressbakken på Odderøya, så alt i alt kan vi vel si oss ganske fornøyde! Nå skal jeg hvertfall sove litt, jeg er så trøtt! Fikk selvfølgelig en telefon klokken halv fire i natt, når vi akkurat hadde klart å sovne i den lille sengen vi hadde blitt tildelt, så det ble ikke så mye søvn på oss! 


Bilder lånt av Linn Norheim og Benedicte Ramfjord! 

Hva synes du om tipsene og bildene? 

Gone camping

Publisert: 12.jun.2011 @ 19:00 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Nå stikker jeg ut med snuppene mine for å campe, vi skal mest sansynlig sove ute. Akkurat nå ser jeg ikke for meg at jeg kommer til å sove der, for jeg har muligheten til å ta siste buss hjem. Vi har kjøpt grillmat, så skal vi kjøpe engangsgrill og sånn. Det blir sikkert en festlig og minnerik kveld, så vi håper at noen tar med kamera for å forevige kvelden i bilder. Vi snakkes imorgen, så skal jeg legge ut litt tips (fra en gjeng erfarne campere) om hva som må tas med på camping! Nå løper jeg rundt og pakker, mens de svette pusekattene mine sitter sånn her: Har du vært på camping i år? Har du noen campingtips som må med i campe-tipsene? 

Never expect people to treat you any better than you treat yourself

Publisert: 12.jun.2011 @ 14:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hva synes dere om quotes? Good or bad? 

Sleep tight

Publisert: 12.jun.2011 @ 01:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Jeg har vært ute og hatt det fint i sola nesten hele dagen i dag, og jeg håper dere har gjort det samme. Jeg fikk lapp om at jeg skal hente en pakke i dag, men posten var stengt, så jeg viser dere når jeg får herligheten hjem. Smelter av noen av de fine ordene dere har skrevet i konkurransen/giveaway'en i innlegget under. Sov godt herlige!
Har dere hatt en fin dag? 

Giveaway

Publisert: 10.jun.2011 @ 16:28 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 17

Nå kommer det endelig! Jeg har endelig fått samlet tid og krefter? til å ta bilde av sakene, og til å skrive innlegget. Giveaway er på mange måter det samme som en konkurranse, men jeg synes giveaway er litt mer riktig siden jeg faktisk bare gir bort noe. Denne gangen er det et kompaktpudder fra p2 Feelgood som skal gis til en av dere lesere. Pudderet er laget av mineraler, så det er ikke det verste å bruke på huden. Jeg har flere som skal gis bort, men nå blir det et i første omgang. Det du må gjøre er å legge igjen en hyggelig kommentar, hvor du inkluderer:

  • din e-post,
  • om du ønsker lys, medium eller tan farge
  • (og gjerne et tips om en god leppestift som holder lenge og er fin i fargen!

Dette er avsluttet, og den heldige ble Miriam. Gratulerer! 

Outfit 10.06.11

Publisert: 10.jun.2011 @ 15:16 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

På en dag som dette går det ikke an å gjøre noe annet enn å kle seg i de letteste klærene som finnes i skapet og nyte sola, så det var akkurat det jeg gjorde. Det ble det nye skjørtet, en topp og så kjøpte jeg en greie i byen som funket greit som tilbehør for dagen. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra joggetur i varmen, og jeg kan bare si at etter en kald dusj var det rett i bikini, for i denne varmen hadde jeg ikke holdt ut med klær - uansett om de hadde vært lette!

Hva synes dere?

Kristiansand love

Publisert: 10.jun.2011 @ 14:14 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1

Hei søtesøte! 

For et fantastisk vær det er i dag! Sommerbyen viser seg fra sin beste side når sola skinner og små og store inntar fiskebrygga for å spise is. Ah, det finnes ikke noe som er bedre enn sommer på Sørlandet! I dag har vi vært på Bali (bystranda), en liten tur i byen og hatt en fi avslutning på skoledagen med is på fiskebrygga. Herlighet hvor deilig dette været, stedet og livet er akkurat nå. Jeg hadde med meg kamera i dag (flink blogger), og var så heldig at jeg fikk lov til å legge ut bildene, så her er noen av dem: 

 

Hva slags vær har du i dag? Skal du noe spennende i dag?

Inspo?

Publisert: 09.jun.2011 @ 22:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Jeg har ikke inspirasjon til å blogge. Bare trener og slapper av om dagen, det vil si ikke noe produktivt å verken skrive eller lese om. Hva vil dere se mer av? Hjelp meg!! Og følg med i morgen, jeg loverloverlover at jeg skal gi bort noe spesielt jenter kan like! Hva vil du se her på bloggen?

I like the feeling that everything will be okay

Publisert: 09.jun.2011 @ 00:43 Kategori: Feelings Kommentarer: 1

Musikk, sol, sommer, kjærlighet, vennskap, iskrem, mango, jordbær, ananas, Portugal, spa, bursdag, shopping, colorblock, kilehæler, solbrun hud, saltvannshår, smil, latter, bare føtter, neglelakk, fuglesang, bestevenner, klemmer, kyss, camping, grilling, pepsi max, foto, trening, bading, bikini, ferie... 


Skulle være et hjerte for å illustrere kjærligheten min til alle de nevnte tingene.... Hva ser du frem til?

Argentina es un paìs en Sudamerica

Publisert: 08.jun.2011 @ 18:23 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Hola mis amigos. Me llamo Caroline. Vivo en Kristiansand con mi madrastra y mi padre.... Det gikk veien i dag, klarte meg til å få en femmer. Er egentlig helt likegyldig angående den karakteren, fordi det er verken superbra eller superdårlig (bare bli sure for det). I dag har jeg rukket sinssykt mye! Jeg har hatt eksamen, solet meg, handlet litt, spist på Dolly og litt sånn. Har virkelig feiret frihet, overstått eksamen og at sommeren er her! Takk for alle lykkeønskninger og fine ord før eksamen, tror egentlig det hjalp meg at så mange hadde tro på at jeg skulle få det til! ♥ Jeg føler meg så fri nå. FRI!

Skjørt /H&M Veske/Secondhand

Hvordan gikk din eksamen? Hva synes du om bildene? 

Pray to God

Publisert: 07.jun.2011 @ 23:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Jeg ber til gud og høyere makter om at eksamen skal gå smertefritt og at jeg får en karakter jeg kan leve med (ikke dårligere enn 5) i morgen. Kjære Gud, la dette gå bra..... Spansk ♥ 

To have a good time should be allowed at all times

Publisert: 07.jun.2011 @ 14:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Eksamen her og der, og egentlig over alt. Jeg har heldivis ikke begynt å drømme om eksamen, men det har eksamenspartneren min! Vi brukte store deler av gårsdagen på å sette sammen 17 lysbilder i powerpoint, lage hjelpekort og litt sånn, mens i dag har vi gått gjennom det noen ganger og litt sånn småting. Jeg er dritlei av å øve nå, men jeg får heldigvis lov til å ta meg en velfortjent pause så jeg rekker å trene med Per! Føler meg sykt heldig, fordi partneren min er skolelys #1, og som følger av det blir det ganske mye øving når vi jobber sammen. I morgen er heldigvis eksamen overstått, og vi kan ta livet med ro frem til august. Vi planlegger å stikke på Dolly Dimples for enten å feire, eller  å trøstespise etter eksamenskarakteren er mottatt i morgen, så det blir spennende å se hvordan det går! 

I'm on the edge of glory

Publisert: 06.jun.2011 @ 20:07 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4

Jeg er forelsket i den nye maxikjolen, røde lepper og fjærøredobbene! Litt lys på en ellers mørk dag er ikke feil. Takk for søte kommentarer på forrige innlegg, er så glad for at noen tar seg tid til å skrivefine ord. Love. ♥Hva synes du? 

Eksamen

Publisert: 06.jun.2011 @ 12:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Jeg kom opp i spansk, nå kan jeg egentlig bare ta selvmord.. Vi har om argentina, så vi sitter og forbereder for harde livet nå. Two days to go, så er vi ferdig med all form for prøver, eksamener og bruk av kunnskap for denne gangen. Snart drar jeg tilbake til ferieparadiset Portugal hvor vi har leid oss en chill villa som vi skal nyte livet i en liten periode. Dette er fra i fjor: 

Hva kom du opp i? Ble du fornøyd? 
 

At the moment

Publisert: 05.jun.2011 @ 16:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


Nå har jeg vært på jobb og har planer om å bruke resten av dagen i sola. Har handlet jordbær og pepsi max, så trenger ikke så mye mer. Kanskje det blir giveaway her på bloggen i dag, hvis ikke kommer det i morgen... Er du keen på det?


Here it is

Publisert: 03.jun.2011 @ 18:15 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

Dette var herligheten som lå oppi posen min. Hva synes dere?

Some shopping

Publisert: 03.jun.2011 @ 13:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Ahhhhhhh, jeg dør. Den joggeturen tok knekken på meg, det var så varmt. Jeg er så varm!! Dusjet i kaldt vann, har drukket kaldt vann, men jeg dør rett og slett. Tok turen ned til butikken for å handle litt forfriskninger og et nytt plagg til sommeren, og jeg holdt på å renne bort. Følte meg som verdens svetteste, ekleste menneske når jeg gikk rundt der nede... Likevel var det to gamle, svette utlendinger som begynte å snakke til meg på Kiwi?! USJ. Nå er det tid for litt soling og iskaffe med Oda, så får jeg kanskje litt mer besøk senere. Ha en fin dag i solen!! 


Trenger ikke stort mer enn dette til livets opphold ♥


Vil du se hva som er i posen? Er soling på programmet ditt i dag? 

I'm so in love with...

Publisert: 03.jun.2011 @ 10:52 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Hei sweets! 

Hadde det begynt å regne nå hadde jeg helt seriøst danset i det. Det er så varmt! Gradestokken vår som står under halvtaket på terassen viser ikke mindre en 45,2 grader ute!!!! Jeg sitter inne nå da, for å blogge og drikke kaffe. Skal egentlig ut å jogge en tur og ta meg en kald dusj før jeg legger meg ut i solen og får litt farge på de likbleke armene mine som desverre aldri blir brune... Må bare manne meg opp litt... Idag kommer det innkjøp her på bloggen, ikke så mye men litt. Hihhii, jeg har nemlig lagt av noe jeg kan se for meg kan bli en favoritt i sommer. Love! Nyt sola alle sammen, nyt sommeren fra start til slutt. Jeg er seriøst så varm at jeg hadde badet frivillig nå! 

Jeg er så forelsket i dette deilige været, lydene småfuglene lager og tanken på at det bare er tre uker til sommerferie og Portugal!

Er du glad for at det endelig er sommer? Hva synes du om bildene?

Clothes is an expression

Publisert: 02.jun.2011 @ 15:52 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

Fikk et spørsmål om jeg kunne vise kleskapet mitt, og det kan jeg jo gjøre. Jeg har ikke akkurat for lite klær, men jeg har litt lite av  noen typer plagg. Har f.eks bare et skjørt, ingen maxikjoler osv. Nå blir det jo selvfølgelig litt påfylling snart, siden sommeren er her er det jo noen plagg og must haves som skal få lov til å inviteres inn i mitt skap. Hehee.. Her er noen av skuffene og kleshengerene. Jeg regner ikke med noen ser på det som et must å se undertøysskuffen min eller roteskuffen?!Hva synes du? Har du stort klesskap? 

Sommer og skolefri

Publisert: 02.jun.2011 @ 13:56 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

For en nydelig dag.  Den startet etter en god natts søvn, hvor jeg faktisk sov til jeg følte meg uthvilt(!), med en deilig kaffe mocca (ny oppskrift), et blad og litt musikk før jeg rakk å ta meg en joggetur, en dusj og en oppryddning på rommet. Jeg føler jeg har fått gjort så mye i dag, og klokken er bare to

Trening nr 5 i prosjekt sommerkropp er utført, og jeg tok det nesten ubehagelig rolig i starten. Jeg liker å faktisk løpe til jeg ikke orker mer, så gå litt og så heller jogge roligere på slutten, men nå jogget jeg rolig gjennom hele runden, og det føltes helt merkelig. En ting jeg merket når jeg ikke løp var at jeg faktisk rakk å bruke alle sanser mens jeg jogget. Lukten av nyklippet gress, lyden av fuglene som kvitrer, synet av blomster og trær som spirer, den sinnsyke varmen fra solen og smerten som gradvis sprer seg i leggene. Herregud så deilig, sommeren er her, det er Juni og vi har langhelg. hjerte


Har du hatt en fin start på dagen? Er du klar for sommeren?


Me gusta

Publisert: 01.jun.2011 @ 17:04 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Ahh, endelig! Nå er jeg hjemme og ligger helt avslappet i sofaen etter nesten to timers trening med Per. Elsker følelsen av å være lemster, selv om det har en tendens til å være sinnsykt vondt av og til. Per har et sånn styrkeprogram som han bruker, som egentlig er innom de fleste delene av kroppen. Skuldre, armer, bryst, rygg, mage, lår, legger osv. Synes det er dritgøy å trene med han, selvom jeg tar tre ganger så lite som han i noen av de forskjellige øvelsene. Anyway, nå er det chilletid og jeg regner med det blir litt besøk her senere, så jeg har tatt på meg finstasen. Neida, ble avslappet idag: 

Tycks?

hits