Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: juni 2012

Oppsummering

Publisert: 01.07.2012 @ 00:49 Kategori: Australia Kommentarer: 2


For å oppsummere de siste ukene kan jeg bruke noen få ord: Venner, pakking, redsel, glede, smil, klemmer, kyss, kjærlighet, sol, regn og sommer. Sommerferie er jo litt kult da, uten at jeg kan si at jeg har rukket å sette meg ned og faktisk skjønne at det er sommer her i Norge. Det er jo ikke akkurat fint vær. Den ene dagen det var fint vær satt jeg meg på toget til Stavanger, og der var det jo ikke så varmt... Men jeg har hatt det så fint. De siste ukene har vært så sosiale, jeg har vært med mennesker som betyr noe hver dag, og det er så vidt jeg har fått tid til å tenke på hvorfor det skjer så mye. Derfor har jeg ikke helt skjønt at jeg faktisk drar til Australia for ti måneder om TO dager. Da reiser jeg fra sommer til vinter, fra det kjente til det ukjente og fra alt jeg vet til alt jeg skal lære. Det året jeg har i vente kommer til å bringe så mye nytt og spennende. Selv om nesten alt er perfekt her hjemme nå, så vet jeg at det kommer til å være verdt det. ♥ Håper dere følger meg videre, selv om det har vært dårlig med oppdateringer i det siste. Ikke vær redde, jeg har ikke glemt dette her. Jeg er jo egentlig veldig glad i å ta bilder, kle meg pent og dele det med verden. Wish me luck. 

Livredd

Publisert: 24.06.2012 @ 01:14 Kategori: Australia Kommentarer: 1"I might feel like I need to scream, cry or laugh. And then I might do it all. On the same time. And it will be okay. Eventually. "

Blue eyed girl

Publisert: 23.06.2012 @ 12:24 Kategori: Sponsorgaver Kommentarer: 1

Nå føler jeg meg som en blogger igjen, selv når jeg ikke har blogga på lenge så plutselig kommer det bare noe som jeg måå få sagt. Jeg fikk en koselig, liten pakke i posten en dag, og det må jo deles. I den fantes det linsevæske, et linseetui og et par linser, med farge til og med!! Trodde det skulle være easy å ta dem på, men det var lettere sagt enn gjort. Tror man skal lære sånn hos en optikker, og få spesialisert linser til sine øyne til vanlig, men det var jo ikke min situasjon. Så etter mye om og men gikk det fint, og de var på. Jeg fikk så fiiine øyne, ble som en liten barbie. så det er definitivt noe som skal pakkes i kofferten til Australia, og tas på som det lille ekstra til spesielle anledninger. Hvis dere har lyst til å kjøpe samme kan dere finne dem HER , jeg har dem i fargen Topaz. Fant forresten en video som viser hvordan man skal sette inn og behandle linsene også, den kan dere se HER. Hva synes dere, fine? 

Sponset produkt

Pretty Wasted

Publisert: 17.06.2012 @ 14:30 Kategori: Everyday Kommentarer: 2Fredagen gikk til dette, som da ble kalt Pretty Wasted, men som egentlig var bursdag og avskjedsfest for meg og min fine Vilde. Vi skal begge dra til Australia om 16 dager, og dette måtte vi så klart feire med en avskjeds og bursdagsfest sammen med de viktigste vennene! Vi leide et lokale og noen vakter, lagde jelly shots og kjøpte litt snacks, så fikk vi en rå kveld sammen med de som vi kommer til å savne de neste ti månedene. Det er ikke lenge til nå!! Ææh 

Q&A

Publisert: 16.06.2012 @ 21:12 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 0
Hva tenker du å studere etter vidregående? Psykologi. 

Hvorfor bestemte du deg for å flytte til Australia? Fordi jeg vil oppleve mer av verden, nye kulturer og mange fler spennende mennesker. Dette er jeg helt overbevist om at Australia kan gi meg, og for min del synes jeg det er bedre å starte tidlig å oppleve alt jeg ønsker, enn å vente til senere, når situasjonen med familie, studier og sånn er annerledes. 

Har du piercing/tatovering noen steder? Ja. Har piercing i tungen og navlen og en tatovering på håndleddet. :) 

Har du kjæreste? hvem? Jeg har fire. Neida

Hvor går du på pole dance? er det gøy? kan du skrive et innlegg om det? Digger bloggen din!! <3 Ja, jeg har gått på Pole Dancing. Det er et seks-ukers kurs som koster 1200 kr, og det finnes fire nivåer. På nivå en som jeg gikk på lærte vi egentlig alt det som er "basic" for pole dance, altså å spinne på mange forskjellige måter, henge opp ned, sitte på stangen osv. Synes det var veldig gøy, men grunnen til at jeg sluttet var at jeg rett og slett ikke hadde tid til alt jeg ville gjøre på en uke, så da måtte noe nedprioriteres. Prisen er også et minus, ettersom det koster 200 kr per gang, og jeg ikke kunne rekke det hver uke. Og takk for at du liker bloggen, hehe :) 

Hvilken str har du i runwaydreamz shortsen din? hvor mye kostet det for shortsen?(+frakt) og hvor lang tid tok det før den kom?:-) Den kostet 148$, som tilsvarer ca 900 kr. Frakten vet jeg ikke prisen på, men det kommer vel an på hvor mange shortser du bestiller. Jeg fikk tollfri pakke, siden den var merket som gave, men vet ikke om dette gjelder hvis du bestiller fler enn en shorts. Jeg bestilte først str Small og det tok ca 2-3 uker før den kom, men den var så liten at jeg ikke kunne satt meg ned og fortsatt sett komfortabel ut, så jeg byttet den i Large for å få god plass, og det gjorde jeg absolutt. Får plass til en stor genser pluss begge hendene nedi den, så nå må jeg bruke et belte på den, men er uansett veldig fornøyd! :) 

Ny hårfarge

Publisert: 12.06.2012 @ 10:12 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 5


Hurra, nå har jeg fått enda en ny PreAustralia farge på håret. Lysere er veien å gå når man skal bo i sola i et år, såpass har jeg skjønt. Etter et mislykka frisørbesøk som fikk meg til å både grine og ville slå noen fikk jeg fikset det gratis og kom ut med et smil etter både å ha snakket med en veldig søt frisør i noen timer og fått håret litt mer som jeg ønsket. Hejhej

Barnedåp

Publisert: 10.06.2012 @ 22:29 Kategori: Everyday Kommentarer: 2I dag var jeg i barnedåp til min nye lille fetter som jeg har fortalt om. Han heter Martin og er kjempesøt når han smiler. Fikk endelig brukt bunaden som er mitt favorittantrekk i hele verden, ingen høye heler og dyre vesker kan stille opp mot det nydelige plagget. Jeg er jo ganske glad i landet mitt og alt som er tradisjonelt her da. Fant meg også en full kroppsmassasje stol, som var rimelig digg etter masse kaker og småprating som for det meste gikk i Australia og alle farer og nye eventyr det vil bringe. Jeg gleder meg så utrolig mye nå, og gruer meg en liten smule også. Dere vet jo at jeg skal være borte fra venner og familie i hele 10 måneder, og det virker så lenge når jeg snakker om det, men så kommer det til å gå så fort likevel. Nå er det jo bare 23 dager til jeg setter meg på flyet!

.

Publisert: 02.06.2012 @ 19:30 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

I dag har vært en rar dag. Dette hadde jeg på meg. Hva synes du? 

hits