Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: juli 2009

Kveldskos! <3

Publisert: 31.jul.2009 @ 22:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Nå sitter jeg godt plantet med beina krysset i sofaen til Rikke. Foran meg står min (u)digge hp-data og ved min siden står det et superfint fat med litt kos som Rikke har miksa sammen.
caroline sommeren 09 241
caroline sommeren 09 242
Rikke er også på plass, som dere ser. <3 Jeg er så glad for å se henne igjen!

Back to blogg! :D

Publisert: 31.jul.2009 @ 20:17 Kategori: Everyday Kommentarer: 2
Hei dere. Nå er det skal vi se... la oss si superlenge siden jeg har blogga. Det er alltid koselig å komme tilbake til både kommentarer og venneforspørseler, etter en lang bloggpause. Har vært på hytta uten internett, så bloggen har blitt satt til side. Det er igrunnen litt dumt, fordi jeg mister alle leserene mine når jeg ikke blogger. Men nå begynner jeg på 'nytt', og satser på å gjøre det bedre denne gangen. Jeg har kost meg masse og har kjempemange bilder som kommer ut på bloggen etterhvert.

Nå er jeg hos Rikke på hellemyr, og vi har besøk av Caroline L, Bendicte og Emma. I dag skal vi være sunne, og har kjøpt inn til smoothie. Det er kjempelenge siden jeg har vært hos Rikke, så det var herlig å endelig se henne igjen! Da jeg kom ventet Rikkes bærepose med klær hun ikke ville ha og en sommergave til meg. Gjett hva jeg fikk i sommergave?
 carrooooo
Wayfarers. Takk Rikke. : )

Har dere hatt en fin sommer?

Fjortisspower

Publisert: 10.jul.2009 @ 16:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 11
Hei alle sammen! : ) I dag er jeg i kjempegodt humør, smiler mye og går rundt med peace-tegnet og trutemunnen i Kristiansands gater. Eller nei, men smilet er der. Jeg fyller nemlig fjorten år i dag, og da er det vel peace-tegn og trutemunn som gjelder?
img4935
Goodmorning, fjortizzzz

img4948
Ingrids desperate forsøk på å bli kul nok til å komme på bloggen.
img4949

img4960
Rikkes bursdagshilsen til meg. <3 Takk, søta
img4959

Håper dere har det like bra som meg! :-)

Gjesteinnlegg

Publisert: 09.jul.2009 @ 15:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Hei og hopp! Gjesteinnlegg fra vennina til Caroline, Ingrid.

I dag når jeg våknet måtte jeg rydde etter mine kjære som hadde rotet noe voldsomt. Må vel slenge inn at søte Sara hjalp meg!  Å være alene er mye ansvar, Rydde, vaske opp, ikke ødelegge ting! haha. Etterpå laget jeg frokost, egg og bacon er nam.

Nå sitter Caroline og Maylene og spiser pizza i senga. Senga er tre madrasser på stue gulvet, to dyner og syv puter, men hvor koselig er ikke det? :) Det er meldt tordenvær på sørlandet i dag, så vi blir nok sittende inne å kose oss. Pappa som egentlig skulle komme ned i kveld har utsatt det med en dag, så vi får en dag til alene.

Se på bilder fra sommeren, det er herlig!

p6230861

Dette er meg! Her er jeg i Flor og fjære, en helt nydelig plass i ryfylket.

p5310606

Maylene på holmetur :)

p5230555

Seilbåten til farfaren til Caroline ;)

Hva synes dere om bildene? :)
Skal jeg få meg egen blogg, eller?

bursdag hos vilde

Publisert: 08.jul.2009 @ 11:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei dere. Jeg har nettopp (for to timer siden) våknet, og nå sitter jeg på kjøkkenbordet til Ingrid med pc'en hennes forran trynet. Natta har jeg tilbragt i en kjempevarm stue, sammen med Maylene, Sara og Ingrid. Herligherlig. Bare for å understreke dette. Jeg lå uten dyne hele natten. Håper Sara føler seg truffet nå. : )

På søndag var jeg i bursdagen til Vildemor, det var kjempegøy. Alle jentene overnattet, så vi ble ti stykker nede i kjellestua hennes. Kjempekos, mye snakking og lite soving.
FOR en konge dag. <3

Kos dere i sola, folkens. : )

Jeg nyter livet!

Publisert: 04.jul.2009 @ 21:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Sommeren er RÅDEILIG, for å si det mildt! Jeg har ikke brukt den siste uka på annet enn å slikke sol, ta en dukkert i blandt og smøre meg inn med solkrem innimellom. Har for det meste ligget i solsteika og håpet på å få noe farge, uten stort hell. Men litt har jeg jo fått?..
Uka mi har vært forholdsvis datafri, om du ser bort i fra at jeg har sittet å lest blogger på iPhonen så. Men nå fant jeg ut at det er på tide å skifte ut sangene på iphonen og skrive et innlegg på bloggen. Vil jo ikke miste alle leserne mine selvom jeg er fryktelig slapp når det gjelder blogginga nå som sommeren har kommet.
Jeg har jo et liv, og nå som det er sommer har jeg enda mer å gjøre enn vanlig. Vi kan jo tross alt ta i bruk det som er utenfor stuevinduet også. Dere som ikke skjønner seg på meg når jeg sier det tenker vel på Ida Wulff og Ulrikke Lund som får tid til å blogge flere ganger om dagen om livet sitt som foregår så mange steder. Men siden ikke det alltid skjer like mye i mitt liv blogger jeg heller når jeg har noe å skrive, eller når jeg føler for det (som dere har skjønt er sjelden nå som sommeren er her). Kommer til å poste noen bilder av folk og sommeren generelt, hvis jeg får tatt noen.
jkdfas
jeg er så glad i Ingrid.
4 juli 006


jshaklj
Jeg er ikke SÅ hvit på armene lengre, og etterveksten er ikke der!
Forresten dere, jeg har farget håret igjen. Denne gangen ble den en kald sandfarge. Lignet på den jeg hadde bare en kaldere farge (ikke gul!!). Så nå er jeg fornøyd for en stund! : )
Poster et bilde etterhvert, når jeg får tatt!

Kos dere da, folkens! Håper dere har hatt en fantastisk sommer til nå!
hits