Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: juli 2011

Välkomna tillbaka

Publisert: 31.jul.2011 @ 18:19 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1

Jakke/vintage

Hei igjen! 

Lenge siden nå. Tenkte ikke så mye på bloggen denne uken, i og med at det har skjedd så mye tragisk i Norge som har vært hardt å fordøye for mange. Personlig mistet jeg ikke noen, men jeg kjenner mange som kjente noen av dem vi mistet. I den første tiden etter noe som rammet så mange ble det bare litt for overfladisk å skrive at jeg har drukket pepsi max og kjørt båt med verdens beste! Er hvertfall klar igjen nå, så nå blir det mest sannsynlig litt mer blogging fremover. Minner om spørsmålsrunden HER.


Tenn et lys

Publisert: 23.jul.2011 @ 02:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I natt tenner vi et lys for alle som omkom, alle som ble skadet, alle som var til stede og alle pårørende etter tragedien i Oslo og på Utøya. Dette er helt uvirkelig.  Kondolerer til alle som har mistet sine kjære.

Bursdagsgave

Publisert: 21.jul.2011 @ 13:23 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

Hey sweets. 

Jeg beklager dårlig oppdatering, men gårsdagen gikk kun til baking, rydding, vasking og chilling med folk, så det var ikke så mye å fortelle om. I dag hadde jeg tenkt å vise antrekk, men det funket ikke helt foran kamera, så jeg skal heller vise hva jeg fikk da min kjære Per kom hjem fra London. Jeg både feiret og hadde bursdag i løpet av de dagene han var borte, så han fikk ikke sjansen til å delta på noe, men likevel kjøpte han med gave til meg. Superherlig. Jeg fikk en NY caps, og ble dritglad for det. Etterpå når jeg skulle rydde posen sjekket jeg oppi en gang til, og fant en supersøt liten eske. Igjen ble jeg kjempeglad, for det jeg fant når jeg åpnet esken var dette: I dag skal jeg forresten løpe et slags maraton-løp. Det er ikke så langt, men med min kondis kan jeg jo bare legge meg ned  å dø før start. Snakkes! 

Hva synes du om smykket? Har du smykke med navnet ditt på? 
Spørsmålsrunde

Publisert: 19.jul.2011 @ 14:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Ask me anything. Jeg svarer sikkert på det meste. Det kommer av og til inn mange spørsmål om ulike temaer, så bare samle opp det dere lurer på her, så skal jeg svare så fort som mulig. Noe du lurer på? 

.

Publisert: 19.jul.2011 @ 13:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

God morgen. 

Nå har jeg jogget. Jeg holdt på å omkomme. Det er kanskje en måned siden jeg trente sist, eller hvertfall tre uker. Jeg har ikke fått trent noe etter jeg kom hjem fordi jeg har vært slapp, opptatt og prioritert andre ting som f.eks å sove lenge og sånn. På torsdag som kommer skal jeg løpe et løp et eller annet sted, så jeg tenkte jeg skulle teste ut formen som jeg nå fant ut at ligger helt på kols-stadie. Nå blir det trening igjen, jeg har vært alt for slapp. BAH. Ellers... i natt bakte jeg rundstykker som smakte superdigg mens de var varme, men jeg har ikke smakt på dem i dag. Nå skal jeg ta på meg brillene mine, se litt smart ut og lese om høstens trender. Love. 


Last night

Publisert: 18.jul.2011 @ 22:14 Kategori: Outfits Kommentarer: 9

Hey sweets. 

Nå sitter jeg sammen med to fine jenter og ser på film. Vi ser den ballettfilmen som heter Black Swan. Jeg er tidenes mest rastløse når det gjelder lange filmer, så jeg må gjøre noe annet litt.. i går var jeg på sommerfest med jobb, og det var kjempekos med gitar, sang og god stemning. Jeg fikk ordnet meg sjåfør hjem, som utrolig nok var edru - så jeg følte meg ganske heldig. Jeg er glad jeg har så fine kollegaer! Her er antrekket for gårsdagen:

Har du sett black swan? 

Glasses

Publisert: 18.jul.2011 @ 19:25 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3Jeg kjøpte briller i dag. Digger briller, det er så fet! Hva synes du?

Interesting

Publisert: 17.jul.2011 @ 18:23 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Når det regner er det sykt deilig å ligge i sofaen. Det er deilig å være på jobb, det er deilig å dusje i varmt vann med kokospeeling, det er deilig å spise boller, det er deilig å stelle seg og egentlig ganske mye mer. Ahh. Det har regnet hele dagen, og jeg har vært på jobb noen timer før jeg kom hjem og slappet helt av. Nå skal jeg lakke neglene, men det er ikke fullt så deilig, for jeg er kanskje den mest ubeslutsomme jeg kjenner, og det står seks neglelakker foran meg. Senere skal jeg på sommerfest med jobben, i regnværet. Heldigvis skal jeg spise boller og drikke pepsi max først. Stemoren min har bakt i dag. Bakt knekkebrød, bakt boller, bakt potet. Nå må jeg gå, kommer til å bruke en stund på å bestemme meg for neglelakk altså. Jeg må til og med rekke å komme meg ut av famor sin skjorte og inn i en stram, kort, gjennomsiktig og utringet kjole før jeg går. Neida.

Jeg har så interessant blogg når jeg ikke har noe å blogge om. Sommer er livet.

Macarena

Publisert: 17.jul.2011 @ 15:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Collegejacket

Publisert: 16.jul.2011 @ 00:34 Kategori: Outfits Kommentarer: 2


Good night. ♥


Music

Publisert: 14.jul.2011 @ 20:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hva synes du?

 

Scooteren min

Publisert: 14.jul.2011 @ 12:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Jeg føler meg litt som verdens heldigste jente. Jeg har noen herlige venner, en superfin familie, jeg har nettopp fyllt 16 og tre dager senere er jeg eier av både mopedlappen og egen scooter. Jeg tror ikke ting kan bli bedre akkurat nå!! Scooteren er en TGB Jetfighter R50X. Jeg har ikke peiling på merker og sånn, men den var finere enn jeg hadde trodd. Kjørte bort til Farsund for å hente den i går sammen med min kjære Anders! Han må være en av de snilleste som finnes. :-) Nå må jeg bare få en hjelm som passer, den jeg fikk med var str XL... og med tanke på at jeg er str XS, så må den byttes ut.

Hva synes du? Hvilken scooter/moped har du?

 

Holmetur

Publisert: 13.jul.2011 @ 13:22 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 2

Hey sweets! 

Spontan som jeg har en tendens til å være når været er fint og solen stråler bestemte jeg meg for å overnatte på en holme i går. Jeg fikk med meg en liten gjeng, og vi grillet, hørte på musikk og chillet i båten til langt på natt før vi la oss til å sove under litt for få dyner. Nå er vi vel hjemme i hytta og jeg sitter på kjøkkenet klar til å bake litt, mens Oda ligger ute i solen med musikken på fullt. I dag skal jeg mest sansynlig hente scooteren jeg skal kjøpe, wii! Hadde med kamera i går, så her er noen bilder: 

Har du overnattet på en holme i sommer?

Lappen

Publisert: 12.jul.2011 @ 18:13 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 3

YEEEEY! Jeg besto! I går brukte jeg faktisk hele dagen på å øve til mopedteorien, med litt sovepause og sånn da. Jeg var så lei av å øve, men det viste seg å være nyttig! Jeg fikk 3 feil, så jeg besto ganske greit egentlig. Nå er jeg på hytta, har selvfølgelig internett, men kamera er det dårlig med. Webcam derimot... Sååå glad for å få lappen:Vi snakkes! Har du lappen? Hvor mange feil fikk du? 

Stylestalker

Publisert: 11.jul.2011 @ 21:46 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

Noen ting føler man bare at man kunne gitt en arm for å eie. Jeg har funnet en nettbutikk, og blitt litt forelsket. Stylestalker

Likte du noe av det du så på bildene?

Keep or Return?

Publisert: 11.jul.2011 @ 14:20 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 6

Hei sweets!

Tusen takk for gratulasjonene! Det ble en deeel veggmeldinger og SMS i går, men jeg fikk bare svart på SMS'ene desverre. Det er så stress å like eller kommentere hver eneste lille greie på facebook, så det gidder jeg ikke å bruke tid på. Nå har jeg sovet lenge, tatt en dusj og fått stelt meg. Jeg er hjemme alene, så jeg har selvfølgelig gått rundt og ryddet litt her hjemme og vasket opp etter gårsdagens besøk. Gårsdagen var rimelig avslappet, men jeg klager ikke. Mamma kom på besøk, min söta bror var veldig glad i meg og jeg ble noen tusen rikere. Ikke at jeg kommer til å være rik så lenge, for nå leter jeg etter scooter for harde livet. Er ikke keen på å betale så syykt mye, så lenge jeg får noe greit å kjøre på så... Men nå, nå trenger jeg deres hjelp! Denne kjolen havnet i posen min i forrige uke, og jeg er såå usikker på om det var et dumt eller smart valg. Kjolen er nemlig i str Small, noe som ikke var så lurt, fordi den er for stor. Det var den siste de hadde, og jeg syns den er så fiiin når den er i riktig størrelse, vel og merke...
Den kan gå med belte på, men når jeg tar av beltet blir den så stor og formløs... DILEMMA!

Hva synes du? KEEP OR RETURN?

Sweet sixteen

Publisert: 10.jul.2011 @ 12:23 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 5

Yeey, endelig 16.. Det gøyeste med å ha bursdag er alle de meldingene på mobilen, veggmeldingene på facebook og syngende venner og kjente! Det er så koselig å se at så mange gidder å ta seg tid til å skrive Gratulerer i en eller annen form. Klokken 00.00 fikk jeg plutselig "hurra for deg som fyller"-sangen og en liten skål med litt soyasaus av besøket mitt. De er jo skjønne! Mamma er på vei til denne siden av Norge for å gratulere meg i egen person, og pappa kommer vel hjemover snart for å klemme meg og sånn. Har hatt huset for meg selv siden i går, og det er kanskje det beste jeg vet, så bare det var en fin start på bursdagen! Håper dere får en fin dag, jeg kommer nok ikke til å bruke dagen til å blogge så veldig mye, men vi blogges vel i morgen! ♥SOOOOOOOL!


Håper det blir sol resten av dagen, og at mobilen min funker igjen.. Touchen funker ikke, BAH

Celebration

Publisert: 09.jul.2011 @ 13:46 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1


Det er ikke før imorgen jeg fyller, men i går feiret jeg som sagt 16-års dagen med noen folk. Det var litt fingermat, snacks og brus for de som ville ha det - og noen tok med sitt eget. Jeg synes hvertfall det ble en koselig kveld, med mange av mine beste venner, fine gaver og ekstra underholdning på slutten. I 23-tiden bestemte nemlig fem av gjestene seg for at de skulle kjøre banan, dere vet sånn som henger etter båt. Som sagt, så gjort. Herregud så vittig det var når de falt av bananen gjentatte ganger! Jeg holdt nesten på å falle av stolen av latter. Tok noen bilder fra kvelden, men antrekk ble det dårlig med, for det var så kaldt at jeg tok på meg genseren jeg fikk av min kjære bestevenn ganske tidlig på kvelden! 
denne jenta er noe av det fineste jeg vet!

Dette er det eneste bildet av meg fra kvelden, og ja, jeg er så lav...
Håper alle hadde en fin kveld! Hva gjorde du igår?

Dresscode Rain

Publisert: 08.jul.2011 @ 15:21 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

Det regner, wææ! Jeg er litt over gjennomsnittet optimistisk angående dagens vær, fordi det står på yr at det skal bli sol klokken 18! Vi må stole på yr, så ber jeg selvfølgelig til høyere makter og danser soldansen for harde livet nå slik at solen skal titte frem når vi går fra dag til kveld og bukser og sneakers skal byttes ut med kjole og heels! Dagens chilleantrekk er bare min favorittgenser for øyeblikket, fra Mango og ett par buksetights. Jeg er full av babyolje, så jeg vil ikke skitne til noe unødvendig... Hadde tenkt å kjøre shorts, men vi har fått ny bil så pappa hadde ikke blitt happy hvis den ble smurt inn med babyolje! Følg med i morgen, da kommer bursdagsantrekket og litt sånn!


Hva synes du? 

Energi

Publisert: 08.jul.2011 @ 13:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Jeg kom inn på danselinje på Vågsbygd VGS!!

Nå har jeg nettopp laget ferdig noe fingermat til kvelden. Jeg liker å leke meg litt når jeg får besøk, så det ble noen små matbiter. Allerede klokken 10 var jeg oppe av sengen og pålogget på mr. Acer for å finne oppskrifter og inspirasjon til matlaging.. Klokken 11 var jeg på butikken, og nå klokken 13:30 ligger jeg her:Hvilken linje på VGS skal du gå? 

Verdens beste kake

Publisert: 07.jul.2011 @ 17:25 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1

Hei søte! 

Nå er kaken min ferdig bakt og pyntet! Gleder meg til å spise den imorgen, selvom det er et ganske praktfult kunstverk! Hva synes du? 

Brilliant idè

Publisert: 07.jul.2011 @ 11:40 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Hei sweeeets! 

I natt fikk jeg en ekstremt god ide. Masterbrain Caroline kom nemlig på at hun skulle farge håret sitt selv. Det var ikke så dumt i grunnen, og jeg fikk farget bort det solblekede gingerhåret mitt. Endelig mørk igjen, akkurat sånn som jeg liker det. Jeg hater når håret blir solbleket, hvis ikke hensikten er å ha så lyst hår som mulig, bare se forrige innlegg hvor rart det så ut! I dag er det handelens dag i Kristiansand, og også dagen før fredag. Fredag er den dagen jeg skal feire bursdagen, så det betyr at det er en del ting som må ordnes i dag. Jeg skal bake verdens beste kake! Brownies med alt for mye sukker og sjokolade og sånne godsaker. Her er dagens antrekk med nyfarget hår: 


Ser du forskjell på håret? Hva synes du om antrekket?

6358901

Publisert: 06.jul.2011 @ 12:49 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Hei sweets! 

Nå har jeg nettopp fått på meg noen klær og litt leppestift etter en joggetur og en kald dusj. Merket at kroppen ikke har kommet seg helt etter jeg var syk i Portugal. Tror ikke det hadde vært fysisk mulig å fullføre runden uten å besvime i dag, så jeg endte opp med å gå en del, men alt for å bli ordentlig frisk! Nå skal jeg snart løpe til bussen for å treffe min beste Rikke i byen. I kveld står bursdag til verdens beste farfar for tur, han fyller 65 i dag!! Det blir jubileum, for hans søster fyller også, så til sammen er de 140! Slekta på besøk med kake og mat slår aldri feil! Jeg må løpe!! Her er dagens, uredigert og greier:

Hva synes du om antrekket? Hva likte du? 


Portugal del 2

Publisert: 05.jul.2011 @ 18:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


Shopping i Spania!

Idas Dans

Publisert: 05.jul.2011 @ 13:09 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 0

IDAS DANS

Aldri før har jeg lest noe så gripende, fint og sorgfylt. Tre hundre sider gikk med til å heie på Ida, og sørge for henne og de pårørende. Tårer rant for den betingelsesløse kjærligheten, motet og kampen vi får lese om. Forfatteren, Idas mor er ikke bare et eksempel på en mor som har mistet sitt marn, hun er en inspirasjon og en motivasjon til å kjempe videre for alle som har gitt opp håpet. Hennes styrke gjennom fjorten måneder med en kreftsyk datter er både beundringsverdig og inspirerende. Idas Dans er en nydelig bok, som appellerer både til hjerne, hjerte og alle sanser hos en uvitende leser. Helt fantastisk. 

Har du lest eller planlegger du å lese boken?

Portugal 2011

Publisert: 04.jul.2011 @ 22:47 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1

Hei søte! 

Nå er jeg endelig hjemme. Savnet til min egen seng var så stort mens jeg lå syk nede i varmen, så gjensynsgleden var ganske stor! Vannet her gikk også ned på høykant, så jeg var ganske fornøyd med å komme til Norge. Portugalturen var kanskje ikke det jeg kommer til å se tilbake på som 2011's beste ferieminne, men det var ikke bare kjedelig! De første seks dagene var jeg frisk som en fisk, selv om jeg var både solbrent og hadde soleksem hadde jeg det strålende sammen med bestejenta! Vi var på stranden, på shopping litt forskjellige steder og spiste masse god mat sammen med familien. Egen leilighet fikk vi, med takterasse og litt sånn luksus. Vi levde ganske greit, så det eneste var at villaen og leiligheten ikke hadde aircondition, det var et stort savn for meg hvertfall. Legger bare ut litt bilder, så kommer det sikkert mer en annen dag:

 
Dette er det sykeste skillet jeg har sett, og det er ikke brunfarge dere ser. Jeg var solbrent!!


Turen hadde ikke vært den samme uten bestebeste som alltid får meg i godt humør, smører meg på ryggen og synger for meg på kvelden. Lovelovelove!

Har du reist noe i sommer eller skal du reise?

Ute av huset

Publisert: 03.jul.2011 @ 15:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Det føles fantastisk å orke å komme seg ut av skyggen ved villaen for å gå på kjøpesenteret. Fire dager med sykdom og elendighet gjør lite godt for kropp og hode! Nå sitter jeg i en sofagruppe på kjøpesenteret og fordøyer sushien og sjokoladefonduen som nettopp tok plass i magen min. har nesten ikke sovet i natt, fordi gårsdagens middag var mer enn jeg tålte, så jeg har stort sett vridd meg i smerte hele natten! Jeg gleder meg så til å komme hjem nå, kan ikke tenke meg noe bedre enn å sove i min egen seng og drikke norsk vann! Håper dere har det fint så blogges vi når jeg er i Norge, altså imorgen! Wii
hits