Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: august 2009

hva synes dere?

Publisert: 31.aug.2009 @ 14:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 7
hehehehe
Jeg er ikke akkurat veldig engasjert her på bloggen, og mange av innleggene mine inneholder noe om hvor lite jeg blogger, at jeg beklager og nå skal jeg virkelig skjerpe meg. Men det skjer ikke. Jeg er ikke på dataen, eller så har jeg ikke tid, eller noe sånn. Det ender alltid opp med at jeg finner ut at jeg har bedre ting å gjøre.
Når jeg først blogger, blir det bare et dårlig innlegg om bloggen min, og hva jeg har gjort. Jeg skriver ikke lengre noe med mening. Så dette er et spørsmål til de som fortsatt er inne og sjekker om det er noe nytt å lese på;
Synes dere jeg skal droppe hele bloggen, og slutte helt og kalle meg for en blogger?
Edit; se det litt objektivt. Fra min side også.

skumparty

Publisert: 22.aug.2009 @ 15:47 Kategori: Everyday Kommentarer: 1
Heihei, bloggen. Jeg har ikke fått blogget på en god stund, som vanlig. Men jeg skal prøve å blogge når jeg har tid. Ikke fordi jeg har tid, for det har jeg ikke akkurat.

i går var jeg i alle fall på skumparty, på Hellemyr skole. Det var dritgøy! Vi sto egentlig bare å dansa med skum opptil nesa, og koste oss max! <3 Det var mange kjente, som det var koselig å se igjen, så. Neste år kommer vi selvfølgelig tilbake! Dette ble egentlig et veldig kort innlegg. Men nå er jeg hos Jannicke med Malene, så jeg får ikke skevet så veldig mye mer.
bursdagjulieea002
Jentane mine <3 Dere betyr mye for meg!

jenter

Publisert: 17.aug.2009 @ 19:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Jeg som er jente har selvfølgelig mine stunder hvor alt går i berg- og dalbaner, jeg kan være kjempehappy i det ene øyeblikket og helt deprimert i neste øyeblikk. Men det har sine grunner, og de fleste alle jenter har de periodene. Å være jente er som oftest bra, men det har sine dårlige sider også.

Vi jenter har en tendens til å krangle og rotte oss sammen mot hverandre, stenge folk utenfor og mobbe. Mobbing i og for seg er verken akseptabelt eller ok. Uansett hvor lite det dreier seg om, er det ikke ok. Jeg har selv stått i den ringen rundt et mobbeoffer, og jeg har også stått inni ringen som et offer. Jeg vil ikke kalle det at jeg har blitt mobbet, for det blir å ta hardt i. Jeg kan heller si at jeg har hatt motgang tidligere, men jeg har venner som støtter og de har stått ved min side og hjulpet meg. Vi jenter har også lett for å gjøre nummer ut av hvem vi går sammen med, hvem vi kaller våre beste venner og hvordan vi er mot hverandre. Vi har de jentene som blir beskrevet som bitcher, på grunn av hvordan de er, eller de rundt oppfatter dem. Jeg tror en hver jente har støtt på eller vært en av dem, en eller annen gang i livet. Men hva er egentlig en bitch? Man blir kalt bitch for hver minste lille ting. Hvis du er venninne med henne er du bitch, og hvis du ikke har en god dag og slipper ut noen kommentarer, og lar den dårlige instillingen din gå utover andre er du bitch.

Jeg er ikke perfekt selv, jeg har selvfølgelig deltatt på masse krangling osv. Men jeg synes det hadde blitt mye bedre uten. Vi jenter skulle vært som guttene, vi skulle droppet baksnakking, utestenging og mobbing. Da hadde miljøet garantert blitt bedre både på skoler, i lagidrett og i vennegjenger.  Hva synes dere om måten jenter krangler på? Tror dere ikke ting hadde blitt bedre uten baksnakking, utestenging og mobbing?
dsc00897
Bildet er valgt av en grunn - det var det eneste jeg hadde av fler jenter. :-)

welcome back

Publisert: 17.aug.2009 @ 18:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Da er vi tilbake i helvete, eller skolen som det også kalles. Vet dere, i ferien leste jeg noe om at ordet lærer betyr djevel på latin. Det er ikke rart vi gruer oss til skolen, og kaller det for helvete. Men altså, dagen var ikke så ille. Fikk møtt supermange søtinger som jeg ikke har sett på en stund. Første skoledag er som oftest den 'verste dagen i året', men det er en av de letteste skoledagene, men samtidig den verste. Vi vet jo hva vi går til, og det er det som gjør alt så ille. Det er hvertfall min mening.

Nå som skolen har begynt skal jeg prøve å prioritere bloggingen og lage et nytt design (kanskje jeg får litt hjelp).

Håper deres skoledag var forholdsvis grei, så blogges vi.
caroline sommeren 09 136
random bilde, meg og lillesøster <3 jeg savner deg.

hjemme fra kreta

Publisert: 15.aug.2009 @ 15:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
...tusen ganger brunere, noen småting rikere og sinnsykt irritert fordi det regner i Norge. For et kaldt land jeg bor i, tenkte jeg da jeg gikk ut av flyet. Men da var det i det minste oppholds. I dag regner det regndråper på størrelse med sukkerbiter og dét var jo ikke akkurat noe jeg var videre glad for da jeg måtte gå to kvartaller i byen, kledd i en tynn kardigan og ballerinasko.

Da vi kom frem til huset vi hadde leid på Kreta, etter å ha reist i 12-13 timer ble vi veldig positivt overrasket. Huset var nydelig! Det var et lite hus, men plassen var utnyttet max, og det virket større enn det var. Utenfor hadde vi et svømmebasseng på 10 x 5 m, og en stor terrasse. Så jeg har brukt 60% av uka mi på å ligge pal ved bassengkanten og solt meg. Det årlige bikiniskillet er så klart på plass, bare dobbelt så sterkt denne gangen. Jeg har også fått tegnet på en henna-tatovering, så jeg kunne se hvordan det ville bli med den tatoveringen jeg vil ha.
Ellers, så har jeg ikke tenkt å skrive alt hva jeg gjorde ned til hver minste detalj, så jeg poster heller noen bilder.
kreta 09 032
kreta 09 004kreta 09 058
FIN strand!?

Poster antakelig flere bilder senere, når jeg får dem overført. Hvordan har været vært hos dere den siste uka?

Final shopping

Publisert: 02.aug.2009 @ 00:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
Jeg har nettopp kommet hjem fra en chilledag med mange deilige folk. Men gjett om det var digg og hoppe nedi sofaen til Rikke da jeg kom hjem! I dag har vi vært i byen med Simon og Kristoffer først, og senere var vi med TK, Arild og Petter. Det var kjempekos å se hele gjengen, og jeg koste meg selvom skoene mine tok knekken på føttene. Fikk kjøpt meg litt sånn shit jeg trenger til syden. Jeg reiser nemlig til Kreta til tirsdag. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg, så nå har jeg kjøpt inn faktor 30 og avkjølingsspray til ansiktet. Jeg er klar for varmen! Eller, jeg har ikke pakket en dritt men. Denne kjolen blir garantert med i kofferten, hva synes dere?
caroline sommeren 09 243

Jeg håper dere søtiser som fremdeles leser har hatt en topp dag, så blogges vi!
hits