Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: august 2010

OK

Publisert: 29.aug.2010 @ 15:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, hoppet i onepiece og tøfler og satt meg i sofaen for å ta livet litt med ro etter en lang og hard dag på jobb. Jeg føler meg fortsatt ikke bra, har hodepine og feber enda og det er ikke likt meg å være syk så lenge. Skulle tro det var noe alvorlig,  men det er nok ikke det. Skal nok bli frisk og helst litt fort..

I dag blir det bare chilling hjemme, og antakelig null blogging siden ikke jeg har noe gøy å skrive om, så vi snakkees!

konfirmasjon

Publisert: 28.aug.2010 @ 20:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
AH!! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra konfirmasjon til Malene. Har endelig fått av meg bunaden og satt meg i sengen for å chille litt utover kvelden. Egentlig skulle Erlen kommet i dag, men han kunne ikke likevel så det var egentlig ganske kjipt.. MEN jeg skal nok klare meg fint, har litt lyst til å ut å løpe i kveldinga men jeg er litt usikker på om jeg orker.

Dagen har vært kjempefin. Malene klarte seg helt fint i kirka, ingen snubling. Maten var sinnsykt chill, og jeg har herved muligheten til å rulle til skolen på mandag ettersom jeg spiste meg helt villt mett. Men nok om det. Kakene var ut av en annen verden. Ei kjempefin konf-kake med bilde av snuppa og mange andre typer kake å velge i. Gavene var også ganske så deilige, men min toppet selvfølgelig alt.... Jeg ga henne en sølv-ring, og siden jeg er så flink til å planlegge hadde jeg klart å komme frem til størrelsen hennes så den passet helt perfekt! Wii.

Men jeg runder av, dette her kommer sikkert til å bli en tidlig kveld ettersom jeg fortsatt er litt syk. :-( SNAKKES.Har du vært i konfirmasjon i det siste? Hva gikk du med?

boller og sånn

Publisert: 23.aug.2010 @ 18:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
HEY!
Nå har jeg akkurat satt meg ned i sofaen. Dagen har jeg brukt på skolen, hvor vi hadde første time med båtfører-prøve og litt annet kjedelige greier. Båtfører greiene var ganske så.... Kjedelig, og det som er så kjipt er at jeg skal ha det i et halvt år, før jeg bytter over til Restaurant og Mat- fag. Men etter jul blir det chill da! Når jeg kom hjem bakte jeg skoleboller og kanelsnurrer, så det var vel en hyggelig overraskelse for pappapus når han kom hjem fra jobb. I dag var det egentlig sushi-time, men typisk at når jeg har gledet meg såpass mye er de utsolgt på to butikker. Så det blir vel sushi en av de nærmeste dagene istedet.

I kveld satser jeg på å få løpt meg en tur, så skal jeg egentlig bare chille hjemme.. Se om jeg får gjort unna noe skolearbeid! Skulle ønske lekser og skolearbeid hadde vært det samme som rydding og vasking har blitt i det siste. Jeg har fått helt støv på hjernen, så det er bare ting jeg gjør automatisk hver dag. Rommet mitt har vært ryddig (og rent) i en uke nå, og det er aldri ryddig. Selvom jeg har ryddet samme dagen. Jeg tror jeg blir stor jente! <3Har du bakt noe i det siste? :P

b-day party

Publisert: 22.aug.2010 @ 22:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hey. I dag har jeg fått gjort en del egentlig. Hadde besøk av Erlen og Oda, bakte Scones og ryddet og vasket kjøkken og bad pluss vasket klær. Så har jeg egentlig bare chillet litt, og det blir ikke så altfor lenge til jeg hopper i seng. I går ble det litt sent, så jeg har vært skikkelig trøtt hele dagen, uheldigvis for Erlen og Oda som har vært med meg idag.. Men jeg har hatt det fint da, så det har vært greit egentlig.

I går var jeg i bursdag til to herlige jenter, Aurela og Iselin. Der var det ca 50-60 stk, så vi koste oss med musikk, mat og snacks. I tillegg var det mulig å bade, siden de hadde basseng i hagen, så noen av guttene og ett par jenter badet. Utrolig koselig kveld, med mange fine folk. Så når vi kom hjem fra bursdagen gikk vi ut i noen timer, før det var bedtime. Nå gleder jeg meg bare så sykt til å sove igjen, så vi snakkes.


hva har dere gjort i helgen?

chiller bare

Publisert: 21.aug.2010 @ 16:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
med Malene og jordbær. Nå skal vi stelle oss til bursdag, så vi snakkes vel senere.

Tall Ships Races 2010

Publisert: 20.aug.2010 @ 15:41 Kategori: Sommer 2010 Kommentarer: 2
I sommer var det Kristiansand som var den heldige byen å være vertsby for Tall Ships Races, så i Kristiansand ble en haug av folk satt i gang for å gi alle skipene og de besøkende et fantastisk opphold på alle mulige måter. Det var boder til å handle i, underholdning, mulighet til å besøke skipene og masse annet gøy. I denne anledningen fikk jeg muligheten til å seile med et av skipene over til England da de skulle dra fra Kristiansand, og jeg takket ja. Gruet meg sinnsykt, og hadde utrolig lave forventninger. Men turen gikk over alles forventninger, og ble super! Jeg brukte vel 3-4 dager på å være sjøsyk, og chille men de siste dagene deltok jeg litt mer aktivt på ting som ble gjort ombord. I løpet av de ni dagene jeg var borte ble jeg kjent med mange herlige mennesker som jeg kommer til å holde kontakten med mye lengre fremover, og det er alltid koselig. Selvom de jeg ble best kjent med bor i England skal jeg nok klare å holde kontakten oppe.

I England ble det shopping, og det viser jeg sikkert litt etterhvert. Siden tre av plaggene jeg kjøpte var kjoler kommer dere sikkert til å se dem i outfit-sammenheng snart. Let you know! Men dette var en helt syk opplevelse, så det anbefaler jeg å gjøre hvis dere har sjansen! Nå hadde jo jeg med meg ei venninne, men man får mange nye bekjentskaper uansett om man drar alene eller med en venn/venninne!

TAKK TIL CAROLINE SINDLAND FOR FLOTTE BILDER PÅ FACEBOOK! :-)
Var du med å seilte med et av skipene? Besøkte du Tall Ships når de var i Kristiansand?

blah blah blah

Publisert: 18.aug.2010 @ 22:04 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

Vet ikke om dette her blir en fast greie fremover, men skal prøve å oppdatere i blant siden det er så gøy å se tilbake hvor latterlig dumt jeg skrev og hvor dum jeg så ut! Så hvis jeg orker skal jeg prøve å få til litt blogging innimellom...

Nå har jeg kommet hjem fra England, og kan bare si at den opplevelsen var helt syk! Ble kjent med mange herlige mennesker, som jeg kommer til å ha god kontakt med fremover + at jeg fikk lære litt om seiling, og shoppet en del. Så alt i alt var turen super! Det kommer bilder senere, for det er faktisk bilder derfra. Både som papsen har knipsa og ivrige facebookere, så da skal jeg nok få vist dere litt!

I går fikk jeg ny data, så da installerte jeg og ordnet den klar. En smule deilig med gratis data siden den forrige ble ødelagt. Og det som er deiligst er at denne dataen er mye bedre på alle måter, så føler meg litt heldig! Nå er jo skolen begynt og jeg dør litt, men samtidig har jeg noen av de deiligste dagene siden tiden min for det meste går til chilling etter skoletid. Nå som jeg har begynt i tiende er det sykt mye snakk om eksamen, hele tiden. Men herregud? Det er 8 måneder til, eller noe. Så jeg tar det med ro mens jeg fortsatt kan. SNAKKES :-D

photo: nytt webcam for fem min siden

hits