Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: august 2011

Verdt et besøk

Publisert: 29.aug.2011 @ 23:12 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 1Photo/ Anneline

Besøk bloggen til fine Anneline. Hun legger ut bilder fra sin hverdag, sine drømmer og livet generelt. Jeg får inspirasjon både av dine fine bildene og de herlige sitatene hun poster. Verdt et besøk! Har du besøkt bloggen før, eller skal du gjøre det?

In love

Publisert: 26.aug.2011 @ 23:49 Kategori: Feelings Kommentarer: 3

Å danse er så nydelig på så mange måter. Ballett, moderne og lyrisk. Alle har sine myke bevegelser og sin sårbare del, men samtidig en så sterk energi og styrke. Jeg tror ikke noen kan si at dansen på videoen ikke er fin, det er nydelig. Jeg er forelsket i den videoen, jeg lover.

Bromance

Publisert: 25.aug.2011 @ 23:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Har hatt besøk av disse merkelige vesnene i kveld. Vi lagde middag (glutenfritt) og så på en pianofyr på chatroulette. Så har jeg blitt facerapet da, det er jo alltid koselig. Jeg må legge meg snart, måtte bare vise bildene av dem. Pretty. 

Red

Publisert: 24.aug.2011 @ 17:30 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 3The joy of wearing red lipstick, and the pleasure of knowing that even if they can't stand your face, they can't keep their eyes from looking. 

Pirates

Publisert: 24.aug.2011 @ 15:31 Kategori: Outfits Kommentarer: 0


Woopwoop! Idag var dansejentene pirater. Vi tok nemlig klassebilde, så da bestemte vi oss for å kjøre tema! Det er alltid gøy å se tilbake på gamle klassebilder, men spesielt gøy tror jeg det blir når vi faktisk har gjort noe ut av det. Denne dagen har føltes så lang, har jo ikke hatt noe pause. Nå er jeg endelig hjemme og kan slappe av, så da er det hard chilling i joggebukse og med min herlige strikkegenser som du kan se i et innlegg lengre nede. Synes?

Tid!

Publisert: 23.aug.2011 @ 23:03 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

/lite bilde skyldes mobilblogg

Det går så mye tid på alt mulig! Småting som må ordnes i vidt forskjellige kanter av byen som gjør at jeg har kjørt over 100 km på EN uke. Hello? Har ordnet masse til klassebildet imorgen, vi har valgt oss et tema som vi skal prøve så godt vi kan å kle oss etter. Tre antrekk må tas med på skolen imorgen, og jeg har ikke mer enn fem minutter fri mellom timene helt fra 08:00 - 15:15. Jesus, jeg kommer til å omkomme imorgen. See you! Hva slags tema ville du hatt på ditt klassebilde?

Play with photo

Publisert: 22.aug.2011 @ 21:59 Kategori: Photo Kommentarer: 1Idag har jeg påført meg selv en meget ukledelig hjelmsveis etter å ha kjørt rundt hele dagen, utenom det har jeg hatt tre timer dans på skolen og nå har jeg testet ut ulike innstillinger på kameraet. Til å blogge er det flaut hvor lite jeg kan om kameraet jeg bruker. Herlighet, bruker kun autofokus og de greiene der. Jeg vet hvordan jeg tar av og på blitz, så kan jeg sette på selvutløser og sånn.. Jeg skal bli flinkere! Dette er et løfte til meg selv, og dere. Noen tips til enkle, men grunnleggende kunnskaper om Nikon D40X?

Perfection

Publisert: 21.aug.2011 @ 17:01 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0Genser/ Monki

Jeg har syndet mot bankkontoen min igjen. Denne måtte bli med hjem i går. Klær funker nesten på samme måte som kjærester av og til. Du forelsker deg, de blir med deg hjem, så holder de deg varm gjennom hele forholdet. Nesten som kjærester. Jeg har ryddedag i dag, bah. Rommet mitt ser ut som det har blitt truffet av lynet, men det kommer seg... Vi snakkes! Hva synes du om genseren?

Lace details

Publisert: 20.aug.2011 @ 13:20 Kategori: Outfits Kommentarer: 0Elsker blusen jeg har på meg idag, den løfter et vanlig antrekk til helt nye høyder med de herlige detaljene. Det er så utrolig hva man rekker hvis man står opp tidlig. Jeg var oppe av sengen klokken 10(!) i dag, noe som gjorde at jeg nå, før jeg skal begynne på dagens gjøremål har rukket å trene, se på sex and the city (multitasking) og stelle meg til dagen videre. Nå skal jeg scootre til byen for å se på en jakke og muligens andre høstklær. Kanskje det blir innkjøp her i dag, hiihi. Hva synes du om antrekket? Blir det handling på deg også idag?

Sushi

Publisert: 19.aug.2011 @ 22:38 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Aaayeah! Nå er jeg så mett, har spist både sushi og litt pizza idag. Pluss nøtter, lett-is og pepsi max. Herregud, tror ikke jeg kommer til å kunne reise meg hvis jeg prøver. Pus har sett Mean Girls 2, men den hadde jeg sett så det ble litt mer facebook enn film på meg. Jeg gleder meg så til i morgen, da er det først byen og bruke 50% kupong på Bik Bok så skal hele klassen med dansejentene samles på kvelden for å bli litt bedre kjent og kose oss. Det blir sikkert fint! Nå prøver forresten snuppa noen av klærne jeg ikke vil ha mer. Resultatet ser du på bildet under:


Livet er så deilig når jeg er med herlige folk, love. Håper dere får en superfin fredagskveld, hele gjengen! 

Birthdaydate

Publisert: 19.aug.2011 @ 18:11 Kategori: Everyday Kommentarer: 4


Antrekk/ Bik Bok


God ettermiddag søte! 

Nå skal jeg bestille sushi som jeg må scootre ned til byen å hente litt senere. Jeg skal nemlig ha bursdagsdate sammen med bestepus, siden hun var bortreist når jeg feiret. I går begynte skolen for fullt, og som jeg nevnte var jeg på skolen helt til kvart på fem, derfor ingen blogging. Var så sliten når jeg var ferdig, så blogg var det siste som streifet tankene mine. Vi hadde dans de siste timene og jeg synes det er så gøy!! MDD i dag var også ganske gøy, så jeg føler meg ganske trygg på at jeg har valgt riktig linje for øyeblikket! Jentene jeg går i klasse med er så søte, så imorgen blir det mest sansynlig til at hele gjengen skal treffes. Sweets! Er du fornøyd med valg av linje/skole så langt?

Ballerina

Publisert: 17.aug.2011 @ 19:49 Kategori: Everyday Kommentarer: 2


Jakke/monki

Første skoledag er ferdig. Egentlig burde jeg være glad, men jeg er helt det motsatte etter å ha sett timeplanen. Fikk lyst til å legge meg ned for å dø da jeg fant ut at vi ikke slutter før 16:45 på torsdager. Jeg er i mot selvmord, men et lite sekund var det eneste tanken som sto i hodet på meg. Det er torsdag imorgen, og da begynner vi rett på fag og lange dager. Nå skal vi begynne med rutiner, trening og sunne vaner... Det eneste lyspunktet i livet mitt akkurat nå er at scooteren min har kommet hjem. Min kjære, har savnet den så! Nå skal jeg faktisk ut og cruise litt, må hente en ballettdrakt hos en venninne. Ballett, dere!! Jeg skal bli ballerina, wooop! Hvordan var din skoledag?

Siste dagen

Publisert: 16.aug.2011 @ 21:52 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 0

 


Bromance

Good evening! Jeg blir så trist når jeg tenker på at skolen begynner i  morgen. Noen av vennene mine gleder seg som små barn og hopper rundt som rusa duracell kaniner ved tanken på ny skole, nye mennesker og nye utfordringer. Andre holder på å sutre seg ihjel når det blir snakk om skole. Jeg gruer meg til rutiner og lekser, jeg. Ferie er livet! Denne sommeren har gått så fort, tiden har flydd forbi og kun etterlatt seg noen få spor. Heldigvis sitter jeg igjen med gode minner sammen med herlige mennesker som jeg kan huske på når vinteren flytter inn i Norge igjen. Siste feriedag ble hvertfall tilbragt sammen med fine folk i Nupen og på Hos Naboen når sola gikk ned. Livet er så fint når det er sol! Hva har du gjort denne siste feriedagen?

Cafèdag

Publisert: 16.aug.2011 @ 17:42 Kategori: Everyday Kommentarer: 2
Foto/ Anneline

Vil bare informere om at bloggoppdateringer ikke lengre kommer til å bli postet på facebook lengre, rett og slett fordi jeg fant ut hvordan jeg fjernet blogg-applikasjonen. Bildene over ble tatt i går da jeg var på Frk. Larsen sammen med søte Anneline. Da jeg gikk av toget fra Sandnes på fredag traff jeg tilfeldig på hun som jeg ikke hadde sett på sikkert to år. Hun skulle vente på et tog som gikk senere, og ble med hjem til meg ettersom hun er fra Stavanger og ikke hadde noe sted å være. I går var hun i Søgne på hytta en rask tur, så vi møttes for litt girltalk og shopping. Endte opp med tre turer på cafe igår, så jeg var ganske lei og sliten når jeg endelig kom meg hjem. Nå skal jeg treffe noen folk og bare ta det helt chill den siste dagen i ferien. Imorgen er det første dag på VGS. Noen andre som er spente?

Kisses

Publisert: 15.aug.2011 @ 14:17 Kategori: Everyday Kommentarer: 0Kisses to you for being the sweetest!

Nå har jeg trent. Denne uken hater jeg å trene, fordi jeg er helt ute av form etter en lang og oppfetende sommerferie. Fysj, back in shape tid! Jeg har nettopp klistret på meg masken, fått på meg noen klær og satt på en maskin med tøy så det er rent til jeg kommer hjem, for nå er det snart tid for en aldri så liten bytur med ei venninne. Skal fortelle mer om det senere!  Senere i dag går turen forhåpentligvis på kino, så det gleder jeg meg til for kino er alltid koselig! Litt skummelt å legge valg av film i hendene på en gutt, for det kan jo fort bli en krigsfilm eller noe som varer i tre timer. Hmff, satser på at det blir bra. Har du noen anbefalinger å komme med når det gjelder kinofilm til i kveld?

14. august

Publisert: 14.aug.2011 @ 16:09 Kategori: Outfits Kommentarer: 1
Kjole/Gina Tricot Skjorte/H&M Sko/Bianco

God dag, sweethearts. 

Dette hadde jeg på meg i går. I dag får jeg besøk av bestepus som jeg ikke har sett på flere uker. Vi har så mye å catche up! Har jo ikke fortalt henne noenting om hva som har skjedd i livet mitt på mange, mange uker. Herlighet, gleder meg så villt mye til å se henne! Bortsett fra det sitter jeg å vet at jeg må komme i gang med rydding av kleskapet snart, for jeg har så mye klær at jeg ikke har plass til alt lengre. Når det blir så mye at skapet er fullt nok til at man er avhengig av at noe ligger på gulvet og noe er til vask for å få lukket dørene blir det litt mye føler jeg.. Enig?  Jeg skal begynne med en gang, jeg! Vi snakkes. Hva synes du om antrekket? Hva må jeg ikke kaste når jeg rydder i skapet?

Ring

Publisert: 14.aug.2011 @ 13:21 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1


Ring/ Bik Bok


Denne ringen fikk jeg gratis da jeg kjøpte buksen jeg viste dere i forrige innlegg. Var stresset og småirritert da jeg valgte hva jeg ville ha, men angrer ikke nå. Den er rå! Likte du ringen?

Shopping

Publisert: 13.aug.2011 @ 17:31 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2


Kjole fra Gina Tricot


Genser jeg fikk gratis fra Bik Bok/ Kjole fra Gina Tricot
High waist jeans fra Bik Bok


Genser med åpen rygg fra Bik Bok

Lykke!! Skjønte ikke hvor mye fint jeg fikk med meg for så lite penger før jeg postet disse bildene. Når jeg kjøpte buksen ble jeg tvunget til å velge en ting i butikken til 199 kr, noe som resulterte i den hvite genseren, før de skulle presse på meg en ting fra tilbehørshyllen også, så det ble en ring. Jeg som ante fred og ingen fare da jeg skulle betale ble helt stresset når turbodamen med stavangerdialekten begynte å jage meg rundt for å finne noe til 199 kroner. Jeg ville jo for faen ikke ha noe mer, da hadde jeg jo kjøpt det.. Men sånn ble det. Anyways, i dag har jeg gått powerwalk hjem fra byen etter jobb, og har pådratt meg store gnagsår etter sneakersene, så tror det får blir heels i kveld. Har så mye å blogge om nå, så jeg skal forhåndsskrive noen innlegg når jeg får tid. Så lite tid, så mye å gjøre! Må løpe. Hva synes du om innkjøpene? Hva likte du best?

Tomorrow

Publisert: 11.aug.2011 @ 21:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

God kveld sweets. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en 40-minutters gåtur med musikk på ørene, solbriller på og tyggis i munnen. Det var så sykt deilig å bare gå litt, selvom jeg ikke akkurat er kjent på veiene her i Sandnes. Jeg drar hjem i morgen tidlig, så dette er siste kvelden min her. (lei seg) I dag har vi handlet litt, så det kan jeg godt vise hvis noen vil se? Jeg har ikke kamera nå, fordi batteriet er tomt, men imorgen blir det skikkelig blogging igjen. See You!

Welcome to...

Publisert: 10.aug.2011 @ 22:21 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 4

Oltedal! Her er det maks tusen innbyggere, det finnes kun en butikk og de har eget wannabe Hollywood skilt her. Det er ganske sjarmerende på en eller annen merkelig måte, ganske søtt og ganske lite. Omgitt av fjell og veldig ren luft. Vi har vært på tur til skiltet, noe som faktisk ikke tok mer enn ti minuttet hver vei, selvom vi gikk noen omveier. Det er så lite her!! Gleder meg til imorgen, da skal vi på en liten shopping. Har du vært i Oltedal? Haha!

Instagram

Publisert: 09.aug.2011 @ 20:16 Kategori: Photo Kommentarer: 4

Her er de fleste bildene jeg har lastet opp på Instagram med min iPhone. Synes det er både inspirerende og veldig morsomt å se andres bilder der, fordi man får liksom innsikt i hva folk tenker på eller hva de driver med. Spesielt gøy er det å få respons på egne bilder, og når loggen fyller seg opp med likes og nye followers! :-) Bruker du Instagram?

Launes 2011

Publisert: 08.aug.2011 @ 15:23 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1

Utslitt! To dager med drittmat, dansing på bordene, postgirobygget og bading med skum til taket tar på. Dette har vært en perfekt hyttetur og avsluttning på sommerferien. Det er jo ikke helt over enda, nå er det ikke så mange timer til jeg skal ta på meg brillene, ta en bok og en koffert i hånden og sette meg på toget mot Stavanger og se intelligent ut. Jeg skal besøke en venninne og sikkert treffe noen gamle bekjente de neste dagene, så det blir kjempekoselig! Nå må jeg ta ut pizzaen og spise litt før jeg skal pakke det siste, så vi blogges! Skal du gjøre noe spesielt den siste uken i sommerferien?

I just came to say hello

Publisert: 06.aug.2011 @ 17:32 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 3


Yeah I think you're cute, but really you should know - I just came to say hello. 

Nå drar jeg på hyttetur! It's gonna be aaaaaaawesome! Jeg tar turen til et sted som heter Launes sammen med ca 20 andre. Det skal bli så konge. Bagen er pakket for en uke, selv om vi bare skal være ett par dager. Når jeg kommer hjem er det rett på toget videre. Gleder meg så til denne helgen og neste uke, det skal bli så fint! Nå skal jeg bare legge maten og drikken i en pose og hive meg rundt for å hente Oda i hennes hule før vi kjører ut. Hva synes du om antrekket? Har du noe å se frem til de neste dagene? Blir glad for kommentarer you know, dere var så mye bedre før!

Hype me?

Publisert: 06.aug.2011 @ 15:17 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Det er ikke så lenge siden jeg startet med å poste looks på lookbook, men det er så gøy å både se på andres antrekk, få inspirasjon og få feedback! Dere har også muligheten til å både kommentere og "hype" antrekkene. Som noen kanskje har merket har bloggen blitt litt forandret etter at jeg hadde det lille oppholdet i etterkant av tragedien i Oslo og på Utøya. Det er litt mer overfladisk, litt mindre privat. Jeg har ikke noen forklaring på hvorfor, men jeg liker det hvertfall sånn. Håper dere gjør det samme! Hvis noen som leser har bruker på lookbook på dere gjerne legge igjen link så skal jeg sjekke ut! Hva synes du om forandringen i bloggingen?

Topp Tre

Publisert: 05.aug.2011 @ 18:24 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 0
Strobe


Set fire to the rain Remix


Stereo hearts

Hvilke sanger er dine topp tre?

Åpen rygg

Publisert: 04.aug.2011 @ 12:58 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 3

God morgen cupcakes. 

Jeg har lett lenge etter en overdel med åpen rygg. Det var jo den på Bik Bok med en slags åpen trekant bak på ryggen som absolutt alle hadde/har, den var ikke så interessant før den var utsolgt, så var det en kjole her og en kjole der som var søte, men ikke bra nok. Nå har jeg fått tak i en helt basic genser med noen ryggdetaljer som viser litt av sporene solen har lagt fra seg i sommer. Nå må jeg løpe, jeg skal til byen med bestejenta for å catche up etter noen uker uten hverandre. Det er helt sykt hvor mye nytt som skjer på den lille tiden, siden nå kommer vi nok til å snakke hull i hodene til hverandre. Kan ikke bli bedre! Lovelove. Hva synes du om åpen rygg?

New

Publisert: 03.aug.2011 @ 21:45 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0


Tank/ Vila Briller/Ukjent

Denne herlige toppen fikk jeg i dag da jeg gikk innom Vila for å bytte inn et "gavekort" som fulgte med i den nyeste utgaven av Det Nye. Kunne velge mellom sort eller hvit, men det er jo ikke tvil om at den sorte passer best sammen med brillene mine, så det ble den. Fikk noen nye briller av ei søt venninne i dag, fordi hun ikke brukte dem - og jeg digger dem. Have a good one! Hva synes du om toppen og brillene?

Styling

Publisert: 03.aug.2011 @ 19:07 Kategori: Outfits Kommentarer: 1
Sko/Kappahl Bukse/Bik Bok Klokke/Puma Tank/H&M Wayfarers/Ray Ban Belte/Seconhand

I dag har jeg vært i byen med den skjønne jenta over her, og der fant vi ikke så mye - men denne buksen fra Bik Bok ble med henne hjem. Misunnelig!! Jeg var så heldig at jeg fikk lov til å sette sammen antrekket for henne nå for kvelden, selvom vi mest sannsynlig bare skal slappe av i dag også. Vi har handlet inn litt snacks til i kveld, så nå skal vi vel bare sitte å trykke innpå selvom jeg allerede er dødsmett.. Hva synes du om antrekket? Liker du fargede bukser?
Roses

Publisert: 03.aug.2011 @ 13:48 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1

God morgen.

Nå har jeg spist og vært ute i sola/skyene litt, og turen går snart til byen. Nå for tiden er det så varmt at antrekkene kun består av en liten bikinitopp og en enda mindre bikinitruse, så det er vel ganske lite interessant å se.. Bikinien jeg har på meg i dag er fra en butikk i Portugal, og jeg tror det må være den fineste bikinien jeg vet om for øyeblikket! Håper dere får en fin dag, og nyter oppholdsværet. De melder regn utover uka.... Hva synes du om bikinien?


Maraton

Publisert: 02.aug.2011 @ 20:20 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Good evening, sweets.

I dag er en sånn dag som Bruno Mars beskriver i sangen "the Lazy song". Jeg begynte dagen tidlig, fordi jeg fikk en melding som gjorde at jeg ikke fikk sove etter å ha lest den. Var ute og fisket (!) sammen med Tante, og vi fikk fem fisk. Holdt på å hoppe ut av båten av glede da vi fikk en stor fisk i båten, jeg blir helt vill når vi får fisk... Ellers har jeg sett seks episoder av SATC. Favorittjentene mine på skjermen nå for tiden. Jeg digger alt med dem! Blir nok mer maraton i kveld, jeg får besøk av ei søt ei! Antrekket for i kveld består enkelt og greit av en hvit singlet. Hva er din favoritt på tv-skjermen for tiden?


Q&A

Publisert: 01.aug.2011 @ 23:36 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 2Jeg leste at du var kommet inn på danselinja, og lurer på hvorfor du valgte det? Du må nok være utrolig flink til å danse da, eller ihvertfall ha en stor interesse for dans? Jeg er ikke flink til å danse og dans er heller ikke en stor lidenskap enda. Jeg valgte dans fordi jeg ønsker meg en litt annerledes utfordring i hverdagen og synes det er helt nydelig med dans, så jeg har veldig lyst til å lære det.  

Hvilke butikk-kjeder/merker liker du best når det kommer til klær? Jeg liker kjedebutikker som Bik Bok, H&M og de vanlige, men skal man ha noe som ikke alle har er secondhand butikker gull! Nelly.com har et bra utvalg av klær og sko, men når det kommer til min ønskeliste står det en god del plagg og sko fra Acne høyt på listen!  

Hvilken er din favoritt film? Har sett for mange filmer til å ha en favoritt. Jeg hater lange filmer, så filmer som varer under 105 minutter er som oftest greie. 

Hva ville du gjort hvis du hadde hatt ubegrenset med penger for én dag? Kjøpt alle høstfavorittene i motebildet, sendt penger til alle fattige og tent lys i hele Norge for ofrene på Utøya og regjeringskvartalet. Tenk så nydelig det hadde vært å fly over Norge en natt hvis hele landet var dekket av levende lys. 

Rumpa i peisen eller peisen i rumpa? Peisen i rumpa :3  

Hvem er den beste i verden? Tror riktig svar er Oda!  

Te eller kaffe? Kaffe Mocca. 

Erru med på å se en film i 5 timer elleeer? Hehehe, nei.

Favoritt farge? Nude eller mintgrønn.

Katt eller Hund? Ingen av dem. Vil ha en liten valp som aldri blir voksen, eller en kattunge som aldri blir stor. 

Favorittplagg? Det er så mange plagg jeg liker, kan ikke velge. 

Hva anbefaler DU av hår produkter? Hmm. Biosilk Silk Therapy Treatment er bra! Bruker den selv, og den varer evig fordi flasken er så stor og man trenger så lite! Ellers er Bed Head Tigi sine shampoo & balsamer gode og lukter himmelsk. 

Nærmeste vennene dine fra ungdomsskolen? Oda og Ane er de nærmeste, men jeg håper på å holde kontakten med flere! 

Hvorfor søkte du danselinja? Se lengre opp i innlegget. 

Drømme yrke ditt? (Hva vil du bli) Drømmen er noe innenfor mote, men hvis jeg skal være litt realistisk håper jeg på å bli psykolog en gang i tiden. Kanskje. 

Drømme gutt/mann? Høy, sterk og kjekk. Han må være til å stole på, kunne få meg til å le og helst være så mye større enn meg at jeg kan sitte på fanget hans uten å føle meg tung. og snill da, kanskje litt handy også. Det er også en fordel om han spiller fotball, har fin stil, fin bil, båt, hytte ved sjøen og bruker Jean Paul Femme parfymen. Jeg er ikke så kravstor altså, jeg lover! Vet jo at ikke drømmemannen finnes.

Favoritt mat? Jeg elsker pannekaker, skive med brie eller røkelaks, sushi, kylling, pinnekjøtt og masse annet. Kan ikke velge! 

Hvor i verden vil du helst bo? New York, London, Bali eller kanskje et sted i Italia. 

Hva vil/skal du studere etter vgs? Psykologi tror jeg. 

McDonald's eller Burger King? hoho Spiser ikke på noen av dem, men kanskje McDonalds med tanke på at milkshaken deres schmaker godt. 

Nevn 5 personer du ville hatt med på en øde øy og hvorfor? Rikke og Malene, fordi de vet alt om meg og er de herligste og mest oppløftende jentene i livet. Oda, fordi hun får meg til å le, smile og løpe rundt som en duracellkanin noen ganger og får meg til å slappe helt av andre ganger. Anders fordi jeg har hatt en herlig sommer på grunn av han, verdens snilleste! Per, Eivind, Bjørn Erik, Ane, Thjerza, Tuva W, Erlen, Vetle og mangemangemange flere fordi da hadde det blitt LIV! Det går ikke ann å bare si fem! 

Kan du fortelle litt om hvordan det fungerer på jobben din, Caroline?:) Jeg skal søke ekstrajobb etter sommeren, og vil se om pizza jobb er tingen for meg:) Når og hvor lenge jobber du? Hvor mye tjener du i timen? Og det viktigste: Trives du godt med jobben? Eller føler du den bare er stress?:) Jeg jobber annenhver helg, altså lørdag og søndag hovedsaklig fra klokken 10-14. På jobben vasker jeg litt, er med og baker pizzabunnene og lager pizza i blant. Miljøet på Dolly Dimples er veldig fint, fordi vi har mange arrangementer utenom hvor vi samles for å være venner og gjøre ting sammen som ikke nødvendigvis er jobbrelatert. Jeg tjener 88 kr til vanlig, men i helgene er det et greit tillegg. Jeg trives ganske godt der ute, men det er litt stress at jeg må helt til andre siden av byen for å gå på jobb! Jeg synes du skal søke, det er en utrolig fin jobberfaring å ta med seg videre.

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på. Er det noe mer kan dere fyre løs under her, så kommer det svar fortløpende. 

God morgen, sunshine

Publisert: 01.aug.2011 @ 14:26 Kategori: Everyday Kommentarer: 3


Bikini/ H&M

Når jeg sto opp i dag følte jeg for første gang på uker at jeg var skikkelig uthvilt. Det var så deilig. Løp rett inn for å ta på meg bikini, og ikke mange minutter senere var jeg på besøk hos tre gutter i nabohytta. Mitt høyeste ønske i dag var å være med dem til Stavanger, fordi jeg har noen jeg virkelig ønsker å treffe igjen helst med en gang. Sommer er så fint på så mange måter, men det er også vanskelig når man må reise fra dem man har blitt kjent med og fått god kontakt med. Jeg tror jeg vil ha meg en tur til Spania egentlig. Bort fra Kristiansand og Søgne litt sammen med noen jeg er glad i hadde vært perfekt nå! Håper dere får en fin dag, jeg må slikke litt sol! Hva skal du i dag?  Hva synes du om bildet? 

Jag är kär

Publisert: 01.aug.2011 @ 13:24 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0Nanna boots/ Bianco

Når ting suger litt kan nye sko gjøre underverker. Jeg ble forelsket fra første gang jeg så et bilde av disse skoene, visste at de skulle bli mine med en gang. Nå er de her, i skoesken på kommoden ved siden av sengen. De er så fine. Likte du dem også?

hits