Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: august 2012

Hervey Bay at night

Publisert: 24.08.2012 @ 11:34 Kategori: Australia Kommentarer: 2

Denne uken har jeg blitt spurt flere ganger om å bli med ut på kvelden, fordi det var noe jeg tydeligvis måtte se. "Vil du se hele hele Hervey Bay?". Jamen jeg har da sett hele Hervey Bay? Har jo vært på gymmen, på skolen, på kjøpesenteret, på stranden... Er det noe mer å se da?! Hehe. Som dere kanskje skjønner er ikke HB en veldig stor by, og man føler ikke det er særlig mye å oppleve akkurat her. Heldigvis har jeg søte venner som vet hvor man skal gå for å se det som er fint. Kom opp til byens høyeste punkt, og hadde utsikt over hele byen. Kunne se lysene i alle bydelene og min søte venn visste hvor alt var. "Der er main street, der er Centro.." osv. Siden det var helt mørkt kunne man også se tusenvis av stjerner, og selv om vi alle kan se stjerner, og vi ser opp på himmelen på samme måte - så er det helt annerledes. Det er ikke de samme stjernebildene, og vi kan ikke kjenne igjen stjernene. Kjemperart. Bildene over viser Hervey Bay på kvelden, med lang lukkertid på kameraet - men det var disse bildene som ble aller best av de jeg tok. Det var helt nydelig å se, jeg ble helt tom for ord. Sto bare der med min lange kjole som blafret i vinden og så utover. Det kunne vært så romantisk ♥ Hva synes du om bildene? 

Introduction Sof

Publisert: 23.08.2012 @ 12:00 Kategori: Australia Kommentarer: 2

Dette er Sofie/Sof/Sofus/Stuten/Babe. Hun kommer fra en liten bekk/rasteplass i Norge som heter Trøgstad. Hun har også 40 kuer som hun melker hver morgen klokken 05:30, fordi det finnes en liten gård i den lille bekken. Hun har også tatt piercing i tungen (med påvirkning fra meg) for å passe inn sammen med "ræggerne" som kommer fra den samme bekken. Veldig sjarmerende. Denne jenta er verdens herligste, og vi klikka sammen så fort vi møttes. Nå er vi som et gammelt ektepar, og det er veldig koselig. (hun liker rå kjøttdeig) Vi går på treningssenteret, stranden og longboarder sammen. Det er ganske gøy. Av og til gjør vi noen crazy ting, men det er upassende å legge ut på internett. Denne jenta blir man glad i med en gang, så dere kommer nok til å se mer til henne her på bloggen. Jeg har veldig mange fine bilder av henne, hehe. ♥ Hva synes dere om bildet? 

Australia today 3 €

Publisert: 23.08.2012 @ 11:30 Kategori: Australia Today Kommentarer: 0Day 3: This photo is taken on a beautiful, sunny day. The tail belongs to a whale, and the background you see is Fraser Island - which is the biggest sand island in the world. Completely made out of sand! 

Australia today 2 +

Publisert: 22.08.2012 @ 10:28 Kategori: Australia Today Kommentarer: 1Day 2: This is one of my fav photos from the bay so far. The sunrise is gorgeous, and I love the ocean - which is why this photo is reflecting so much of me. 

Australia today #

Publisert: 21.08.2012 @ 10:58 Kategori: Australia Today Kommentarer: 1

Day 1: A photo of my book that I have read the past couple of days. It's called "Bared to you", and is one of the best books I've ever read. Now I'm starting the serie of "Fifty shades of grey" which is huge in Australia at the moment. 

Fraser Island

Publisert: 20.08.2012 @ 11:45 Kategori: Australia Kommentarer: 2Nå er det lenge siden jeg har vært her på blogg.no for å skrive innlegg. Har hatt mye som har skjedd, mye bra, noe dårlig. Kunne blogget om så utrolig mye forskjellig siden sist, men har ikke hatt overskudd til å ta frem dataen. Denne helgen var en herlig helg. Lørdag var jeg oppe klokken 06:00 og fikk for første gang se Australsk soloppgang. Grunnen til dette var at alle de norske jentene og Lola fra Luxemburg skulle overraske Sunni med en dagstur til Fraser Island. Hun hadde bursdag, og visste at hun skulle få en overraskelse - men søta holdt på å hoppe til himmelen av glede når vi tok av bindet for øynene hennes og hun fant ut at vi skulle til Fraser! Vi brukte hele dagen på å slappe av ved et stort svømmebasseng og tanne, pluss spise masse digg og usunt. Vi skal alle bli feite mens vi er her, hehehe. Søndagen ble brukt til å ta en ny piercing og øve meg på longboard. Kjempekjekt ♥ Edit: fant nå ut hvorfor jeg ikke har blogget, det tar en time å få lasta opp bilder. Fuck blogg.no

Har dere lyst til at jeg skal begynne å legge ut "dagens bilde" ? 

Livet i Australia

Publisert: 06.08.2012 @ 13:30 Kategori: Australia Kommentarer: 1Jeg befinner meg 14358.18 km hjemmefra. Jeg kan ikke tro det. Nå har det gått over en måned siden jeg flyttet inn her, på mitt rom i Hervey Bay. Det var veldig rart å pakke ut alle tingene, plassere dem på deres nye sted og skulle legge seg i en ukjent seng, som skulle bli min for de neste 9 månedene. Nå er det ikke så rart lengre, for jeg vet hvor ting er. Jeg vet hvor dusjen er, og maten. Jeg vet til og med hvordan jeg setter på vaskemaskinen. Tiden har gått skikkelig fort, jeg har bare levd de siste ukene. Uten å se meg tilbake. Nå er den fasen hvor ting liksom skal bli ille kommet. Når man vil hjem, blir feit, deprimert og isolert osv. Og ja, jeg har begynt å savne ting hjemme. Måker, båtturene, hytta, pappa, mamma, bestejenta og mange andre mennesker. Norsk mat, dansing og sang. Norsk skole, matte, scooteren. Dansetimer, dansesalen og dansejentene. Rommet mitt, skapet og sengen spesielt. Jeg har verdens beste seng hjemme. Åh. Armene mine er gele etter en slitsom treningsøkt, jeg har blitt syk og kroppstemperaturen min skifter hvert femte minutt, hodet er kjempetungt og jeg har tenkt på dem hjemme. Litt for mye. Har skrevet postkort, så må snart få sendt dem også. Skal gjøre mye denne uken, det blir nok et tett program, men først må jeg bli frisk og fit for fight igjen. Det er bare åtte måneder igjen her nå, det kommer til å gå alt for fort, selv om det føles som det er en kjempelang ferie jeg har i vente. Føler ikke jeg gjør noe. Bare slapper av, blir dødsbrun og solbrent, bader og skriver postkort. Hei, og velkommen til livet i Australia. 

Whale Watching

Publisert: 05.08.2012 @ 12:05 Kategori: Australia Kommentarer: 3

 


God kveld/morgen 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en venn, etter å ha vært på stranden og whale watching. Sof og jeg sto opp klokken 6 i dag morges for å få med oss denne begivenheten, som ikke var like morsomt som vi hadde trodd. Håpte på litt spenning, og at disse hvalene skulle hoppe og showe litt off for oss da, men vi så bare tre stykker totalt og ingen hoppet. Fikk noen fine bilder fra før vi dro ut, og noen få av hvalene da. De er ganske store dyr når de kommer nærme, og det er faktisk litt kult å være så nær dem, selv om selve turen var alt for lang. Vi var der i nesten 7 timer, så det tok mye lenger tid enn det hadde trengt å gjøre. Her er hvertfall noen av bildene, så håper dere liker dem! Har du sett en hval før? Likte du bildene? 

hits