Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: september 2009

gled dere!!!

Publisert: 30.sep.2009 @ 20:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Senere i dag, eller i morgen kommer det nytt design og en del bilder. Har hatt sånn photoshoot med meg selv en stund nå, men selvfølgelig er kameraet tomt for strøm. Så jeg fortsetter shooten om en time eller noe. Gled dere til resultatet, har en kjempegod idè nå!!!

Jeg har forresten farget håret nå, så etterveksten er borte, så har jeg kjøpt noen nye ting. Hvis dere ønsker å se hva jeg har kjøpt kan jeg legge det inn på ett innlegg i nær fremtid. Noen interesserte?

Er det noen som klarer å gjette hva jeg har sett for meg til design? : )

img0879
RANDOM; Lillebror som jeg er meget glad i  <3

ladder 49, chillinøtter og lillebror på fanget

Publisert: 27.sep.2009 @ 18:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei bloggen.
Jeg har nettopp sett film sammen med min sovende bror på fanget. Filmen het Ladder 49. Jeg kan røpe så mye som at jeg gråt en del, iallefall på slutten. Filmen er trist men utrolig bra, så den anbefales!

Jeg har sittet med lillebror sovende på fanget, og chillinøtter og cola ved min side. Kan det bli bedre? Nei. Så bortsett fra noen timer midt på dagen hvor jeg irriterte meg over hvordan jeg så ut, og andre overfladiske ting har dagen vært relativt fin.
bloggz270909dd
Som dere ser på det siste bildet i kollasjen gråt jeg ikke så lite. Og det var bare de tårene som traff utenfor toppen. Haha.


Har noen sett denne filmen? Hva synes dere om den?

ah, orgasm

Publisert: 26.sep.2009 @ 23:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
..for my feet. Jeg elskerelskerelsker sko, og som Bianco sitt slagord lyder "orgasm for your feet". Det stemmer, jeg elsker sko så mye at jeg kjenner det i føttene. Haha, utrolig men sant. Så er det kjoler da. Jeg blir helt forelsket når jeg sitter å ser på nettet, sånn som nå. Jeg bare sitter å beundrer alle slags kjoler, søte plagg og sko jeg blar forbi.

Noen nettsider er bare til for å elskes. Jeg har så klart funnet noen favoritter på klesfronten, men de viser jeg senere.
product view of: 80´ties Gladiator
Kan vise disse skoene, som er en av grunnene til at jeg kjenner det i føttene. Disse er rå!

Hvilke sider er deres favoritt nett-shopping sider?

of course

Publisert: 25.sep.2009 @ 21:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Selvfølgelig må sånne ting skje. Jeg har kjempegod tid, og har satt meg til rette foran pc'en. Det skal nevnes at jeg ikke har verken godteri, chips eller brus ved min side. Jeg har faktisk ingenting å spise på. Men over til poenget. Jeg hadde gjort meg klar til en lang og hard kveld foran dataen. Jeg skulle nemlig redigere bloggdesignet, noe som ikke går så lett for meg. For jeg er utrolig nok sinnsykt dårlig på HTML, bilderedigering osv. Så hadde jeg funnet de perfekte bildene og satt sammen noe greit, så viste det seg at det ikke gikk an likevel. Så det ble ikke noe. Jeg får ta en dag sammen med ei venninne og knipse noen bilder, så jeg har noe å velge i.

Ha en strålende kveld, så blogges vi. : )

dette passa dårlig

Publisert: 25.sep.2009 @ 20:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Hei bloggen.
I dag har jeg sittet på buss med et utrolig ustabilt nett, så har ikke fått blogget før nå. Selv om det er tanken som teller, så er det kanskje litt greit å få postet innlegget og? Anyway, innlegget kommer i allefall nå.

Vi har tatt en telefon til legen for å finne ut om jeg må ned, og det måtte vi ikke. Men legen antok at jeg har fått betennelse i akilles-senen eller noe. Så jeg må styre unna trening og ta ibux flere ganger daglig. Jeg skal jogge i helgen, så denne betennelsegreia passa meg midt oppi ræva. Jeg skal jogge, uansett hva mamma sier. : )

Jeg har lite å skrive, så dette ble bare en bitteliten oppdatering for å fortelle at jeg lever. Så vi blogges.
Har dere hatt betennelse i foten før?
img3203
Denne gikk jeg med idag, og jeg har funnet ut at jeg liker den. Hva synes dere forresten om den?

klumpfot?

Publisert: 23.sep.2009 @ 20:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
I dag har vi spilt fotball kamp, og resultatet gikk rett til helvete for vår del, så det snakker vi ikke om. Men meste parten av kampen var... ikke så bra. Nå er beinet mitt også vondt igjen. Har fått noen merkelige smerter, og etter trening/kamp er det 34849 ganger verre. Så får kanskje ta en legesjekk, hvis jeg tør.
img3314
Ja dere, alt er bra med foten min, ser dere vel? Neida. Ispose inni sokken funker fett for min del.

Det er ikke til å tro at jeg skriver et helt innlegg om foten min, men joda. Jeg klarer de utroligste ting, så hvorfor ikke slå på stortromma på en onsdagskveld å skrive om foten min. Nice.

Så over til dere! Vær så snill å kommenter! Jeg har flere ganger vært close til å slutte å blogge, og jeg blir closer om dere ikke kommenterer eller gir noe respons. Jeg vet ikke hvor mange som faktisk leser det jeg skriver, men jeg synes det er jævlig kjipt og blogge kun alene for meg selv. Så kom igjen, dere. Gi meg litt motivasjon. ;-)
Ellers, har dere hatt en fin kveld?

min første videoblogg: OUTFIT

Publisert: 22.sep.2009 @ 17:56 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 4
Hei bloggen.
I dag gikk som alle andre skoledager. Utrolig seint. Men da jeg hadde gått hjem fra skolen og kommet inn døra slo en crazy tanke inn i hodet mitt. Herregud, videoblogg! Jeg kan jo videoblogge outfit. Så hvorfor ikke. Her får dere en lite gjennomtenkt og amatør videoblogg, folkens. Bruk kommentar feltet under her til å si hva dere synes om videobloggen generelt osv. Kommenter i det minste en liten kommentar! Det tar dere ca. ett minutt. : )
video:carrooooutfit
Ja, så klart snudde jeg kameraet på slutten.

EDIT: har prøvd å laste opp siden klokken 15. Så blame youtube og blogg.no's video-opplastning.

my best girl

Publisert: 21.sep.2009 @ 20:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Jeg har lenge tenkt over det. Hvordan det var før. Livet mitt var ikke bedre eller noe sånn, det var bare det at jeg hadde ei som betyr mye. Jeg hadde bestevenninna mi. Hun er der fortsatt, men ikke like mye som før. Jeg savner henne. Hun gjorde dagene mine bra, vi snakket alltid på telefonen de dagene vi ikke gikk sammen. Men plutselig mistet vi kontakten. En dag var vi bare ikke så gode venner mer. Gradvis mistet vi kontakten, og vi har snakket om å gå mer sammen. Men det skjer jo aldri? Jeg føler kanskje at jeg sitter å klager som om ingenting er min feil. Men det er det. Jeg har sikkert mye av skylden i at det skjedde, om det var noe jeg gjorde, sa eller ikke gjorde spiller vel ikke så mye rolle. Bare det at vi ikke har så god kontakt lengre. Det er det eneste som har noe å bety. Jeg savner henne så mye, og jeg vil ha vennskapet vårt tilbake. For hun er så bra. Nydelig personlighet. Jeg glemmer henne aldri, og det tror jeg hun vet.

Hvis du leser dette tror jeg du vet med en gang at det er deg, vit at jeg fortsatt bryr meg om deg. <3

nydelig
Vet ikke hvem som er fotograf, men jeg kjenner personen på bildet. Hva synes dere om bildet?

Har dere noengang mistet en bestevenn?

jeg har blitt anbefalt

Publisert: 21.sep.2009 @ 20:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Ei kjempesøt jente som heter Martine, har anbefalt meg på sin blogg. Koselig å bli anbefalt, og jeg må bare si takk for konstruktiv kritikk. Det tar jeg gjerne i mot! Dere kan lese anmeldelsen her.

blogganbeff
har du blitt anbefalt før? : )

dytter inn

Publisert: 11.sep.2009 @ 20:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Oh happy day. Jeg hadde stelt meg og fant ut at "nå er det på tide med mat", men kjøleskapet hadde like mye innhold som ett egg har fjær. Nothing. Eller forresten, det var noe inni men ikke som Frk Caroline kunne spise. Jeg kan jo ikke spise når det ikke er noe jeg vil ha, tenkte jeg og visste med meg selv at hvis jeg ikke fikk spist kommer jeg til å dø i løpet av kvelden.. Så jeg endte opp med et grovt horn med peanutsmør og nugatti. Jeg som skal være sunn, så kommer denne kaloribomben. Selv dèt var ikke godt. Så her sitter jeg og dytter inn, mens jeg tenker "jeg dør hvis ikke jeg spiser, jeg dør hvis ikke jeg spiser". Dette ble kleint, så nå skal jeg spise opp alt som ligger på tallerkenen, så skal jeg løpe ut på kjøkkenet og hente meg noe mer og tygge på. Takk gud for maten jeg får servert <3 Jeg har det så bra i dag. : ) 

har dere følt at ingenting frister før? hva er favorittmaten deres?

døgnet og ny skjorte

Publisert: 11.sep.2009 @ 18:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

HEY BLOGGEN!
Nå sitter jeg nydusjet, avslappet og skikkelig happy i sengen min forran pc'en. I dag har jeg vært hjemme alene hele dagen, utenom ett par-tre timer som Ellen kom innom. Var kjempekoselig med besøk av Ellen, siden det er såpass lenge siden hun har vært her nå.

Tenkte jeg skulle legge ut bilde av en skjorte jeg kjøpte i går. Tror jeg ble fornøyd med den, men sånn egentlig har jeg ikke tenkt over det.
img3203
som dere ser - 199 kr på Cubus. 

Så siden dette er en blogg om meg, meg og meg skal dere få noen bilder av meg i nuet.
911
Om noen timer er jeg klar for døgnet, et diskotek som varer til 3 i natt. Så, blogges folkens. : )

vi har laget sunn pizza !

Publisert: 10.sep.2009 @ 18:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Dagen har gått som vanlig, med en million ganger flere bakterier i halsen. Det merkes, for å si det sånn. Jeg har hostet og snufset i hele dag, og jeg holder fortsatt på å snufse meg i hjel. Kan ikke vente med å bli frisk, så jeg har selvfølgelig gledet meg som bare det til denne chille- og bli frisk dagen. Vi har spist sunn pizza og nå ser vi film. Picture this, heter den.

Gulerotpizza - smaker bedre enn det høres ut. Dere bør prøve! Hvis noen er interessert kan jeg legge ut oppskrift?
img0989
img0986

nå er jeg klar for å bli tørr

Publisert: 09.sep.2009 @ 21:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
...med denne saken. Pappa har nemlig sponset meg med ny hårføner, uten forvarsel. Så nå blir jeg vel snart som en gal kanin, som vasker håret 25/8. Yes man, i'm ready!
bloggings 090909 009

Dagen i dag har stortsett gått som vanlig, med noen få unntak. Jeg har løpt coopertesten, noe som for min del gikk bedre enn forventet. Fikk en femmer, og er fornøyd med det. Jeg løp lengre enn sist, så jeg gir meg selv et klapp på skulderen for at jeg har presset meg selv til å jogge de siste tre dagene. Så var jeg på konfirmantundervisning, fordi vi småunger som skal konfirmeres i 2010 må begynne tidlig med opplæring og prising av vår kjære gud<3 Kan ikke nekte for at jeg har hatt gøyere matteprøver enn den undervisningstimen. Men på toppen av min forkjøla og kjedelige kransekake kom pappa hjem med ny hårføner til meg. Jeg er glad i pappa, og han er så klart glad i meg.

Utenom dette har dagen stortsett vært vanlig, har hengt med Rikke. Eller for å bruke et mer korrekt ord, slengt med Rikke. Vi har ligget slengt på sofaen/senga i hele kveld. Vi har brukt mye tid på snakking. Nå tenker du sikkert.."ååh, big news. De har snakket sammen...", men nei. Ikke bare snakket. Men snakket om seriøse ting. Det var digg å få ut ting, så nå er jeg litt lettere til sinns, om jeg kan si det på den måten. Skal til Rikke igjen i morgen, så da blir det film og sunn snacks. I morgen skal vi bli friske, skjønner dere! Jeg gleder meg!

outfit
bloggings 090909
klokke fra en nettside - 329 kr
tights fra cubus - 299 kr
genser fra pappa sitt kleskap - H&M
singlet H&M - 99

håper dere har kost dere, og et supersmart tips til alle. ikke drikk av andres glass! jeg snakker av erfaring! host


min dag i bilder

Publisert: 08.sep.2009 @ 18:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
8 september 211
jeg tegnet fordøyelsessystem i naturfag
8 september 215
tatoverte sivert 1
8 september 216
tatoverte sivert 2
8 september 219
trenger hjelp - skal jeg kjøpe denne?
8 september 220
lekte husmor, bakte horn
8 september 221
bakte horn
8 september 223
ferdige horn

Nå ligger jeg i sengen, med blogg, nettby, facebook og msn oppe. Har stortsett ingenting å gjøre i dag, bortsett fra at Anesøtæ kommer opp en tur. <3
Hva har dere brukt dagen på?

nå kan dere delta på en bra konkurranse! det har jeg gjort.

Publisert: 08.sep.2009 @ 18:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Nå kan dere gjøre som meg og gå inn på http://idahvestby.blogg.no/1252259198_06sep2009.html , der kan dere lese om konkurransereglene til denne kjempebra konkurransen. Premien er et gaverkort på 500 kr hos nettsalongen.no, som blant annet har mange forskjellige typer hairextensions. : )

Nettsalongen.no er en nettbutikk som har stort utvalg og lave priser på hairextension. De selger, nailhair, easy loop, skinweft og clip on hår. Siste nytt er clip in pannelugger. Du finner også mye annet fint som klokker, smykker, Turbotan, vesker, lommebøker, kortholdere og skjerf.
Www.Nettsalongen.no
bildene under viser bare en liten del av alle produktene som er å finne, så nå er det bare å klikke og delta!

Magic Clip in - Lys brun
Søt bunnyklokke
Rett pannelugg - 613

my day

Publisert: 07.sep.2009 @ 21:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Dette blir et randominnlegg, men siden dere så gjerne (noen av dere) vil at jeg skal blogge så mye og noen foreslår hasteinnlegg, så  får dere det dere ønsker. Dagen i dag har gått for det meste til trening. Jeg har trent fotball i 1,5 timer for så å jogge hjem. Så i dag har jeg fått ei bra treningsøkt. Får bare se hvordan det blir i morgen med trening, men skal nok få presset meg selv ut på en liten joggetur. : )

I morgen kommer det blogganbefaling, så nå må dere følge med! Ha en fin kveld, alle sammen.
bilder kommer i morgen.

jeg er i full gang!

Publisert: 06.sep.2009 @ 20:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei. : ) I dag har jeg virkelig startet prosjektet mitt. Jeg har jogget. Planen var å jogge med Henriette men hun ble syk, så da var det bare å putte iPoden i lomma, sette på I gotta feeling og løpe. Jeg løp ei lita runde, for meg selv og var såklart megastolt av meg selv da jeg kom tilbake. Nå har jeg dusjet og spist et supersunt måltid, så jeg føler jeg har kommet godt i gang med den lille kostholds-perioden min. Joggeoutfit- selvfølgelig en fresh NORGE- tskjorte og tights.


joggeeoutfit
Nå er jeg klar for en skikkelig chillekveld, så vi blogges søtiser.

i'm on my way

Publisert: 05.sep.2009 @ 22:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei alle søte blogglesere.
Nå sitter jeg slengt i sofaen, med nøtteblandingen godt plantet ved min side og tastaturet i fanget. Nå skal jeg bli sunn, skjønner dere. Jeg skal skjerpe meg på godteri og begynne å trene. Min tid er kommet, for å bli skikkelig kostholdsopptatt. Noen sitter vel hjemme i stua, med popcorn, chips, en halvannen liter med cola og en diger godteskål og flirer av meg når jeg sier dette. Men jeg tror på meg selv (?), om ikke annet gjør i alle fall pappa det. <3
Det er det som må til for å bli fitt, vet dere. Dere skjønner sikkert greia, fin kropp, se bra ut osv. Men ikke alle når det målet. Men uansett. Tro på meg, jeg skal prøve så godt jeg kan!

I alle fall, i dag har jeg jobbet. Statoil, you know. Men en annen stasjon enn jeg pleier. For det har seg slik at mamma og min stefar eier to stasjoner. Så i dag har jeg jobbet i Drammen. Har for det meste brukt tiden min på å lære en 20-åring å smøre baguetter, rydde og vaske og sist men ikke minst.. gi meg en trommevirvel.. Binde aviser. En innholdsrik arbeidsdag, med andre ord. Men nå skal jeg se prison break hvis alt går etter planen, så vi blogges.
Beklager at innleggene blir uten bilder, men jeg har glemt dataen min hjemme og kameraet er ødelagt. 

Har dere tro på meg, guys? Har dere noen gang forsøkt dere på sunne perioder med masse trening?

noen ganger...

Publisert: 04.sep.2009 @ 23:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
noen ganger skulle jeg ønske dette var en anonym blogg, hvor jeg ikke hadde postet bilder  av meg selv, navnet mitt eller noe annet som kan identifisere meg. hvis ikke jeg hadde postet noe av det kunne jeg skrevet personlige innlegg, lagt ut om privatlivet mitt og skrevet ned ting jeg tenker på- og ingen ville visst at det er caroline tellefsen som skriver det. men sånn er det dessverre ikke, og om jeg vil poste noe her må jeg poste det såpass sensurert at det er ok om hele verden får vite det. for hvem vet, plutselig er det folk inne på bloggen som ikke skulle lese det 'private' jeg hadde skrevet.

men jeg er jo gla i bloggen likevel, så det blir nok litt blogging fremover- når jeg har tid. god natt, søte lesere ;*

Outfitinnlegg

Publisert: 01.sep.2009 @ 16:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei dere. Har ikke fått bestemt meg om det blir blogging eller ikke, så da kan jeg jo like godt poste et innlegg når jeg først har noe tid.  Så da blir det outfit på dere. :-)
00001 første carolineoutfitt
jeanstights fra Only, kr 100,-
singlet fra Urban, kr 199,-

håper på fler svar når det gjelder om jeg skal fortsette å blogge i innlegget under.

nå drar jeg ut for å spise med Anette, så vi blogges. :-)
hits