Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: september 2011

It's friday

Publisert: 30.09.2011 @ 14:12 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Deilig med høstferie! Hadde avspasering i dag fordi vi har for mange timer i uken, så det var sykt deilig å få sove lengre enn til halv åtte.. Akkurat nå sitter jeg ute å ser utover hagen, som fortsatt er litt grønn og blir lyst opp av noen solstråler som skinner ned og varmer ganske godt til å være siste dagen i september. I morgen er det back in town igjen, men for øyeblikket skal jeg bare nyte livet og ta det helt med ro i noen timer. Håper dere får en finfin fredag, sweethearts! I dag skal Kjersti Tørresen fra klassen min synge i semifinalen i Idol, så da må dere huske å stemme!! Jeg skal hvertfall gjøre det ♥ Stemmer du på Kjersti?

Don't let her go

Publisert: 29.09.2011 @ 19:54 Kategori: Photo Kommentarer: 3foto_ http://tuviiis.blogg.no-

You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She is not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there. Bob Marley.

Hva synes du om bildene og teksten?

Teaser

Publisert: 28.09.2011 @ 18:27 Kategori: Photo Kommentarer: 4


Uredigert_ foto: Tuva Wetrhus

Dette er kanskje et av favorittbildene fra dagens shoot, min kjære Tuva (link) har tatt bilder av meg idag. Jeg har vært 'modell' for folk før, men ikke helt på denne måten. Tuva vet hva hun vil ha og sier hva jeg skal gjøre, hvordan jeg skal posere og hvilket blikk jeg skal sende hvor. Det er noe av det som gjør henne til en flink fotograf, bortsett fra å ta fantastiske bilder da. Hun er super å jobbe med! Vil dere se mer?! 

Quote

Publisert: 26.09.2011 @ 19:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Trengte en liten studybreak! Jeg er ikke en person som gidder å bruke så veldig mye tid på å øve til prøver, men jeg pleier å lese gjennom stoffet 1-2 ganger så jeg har litt kunskap. I dag derimot er jeg ganske dårlig og slapp i kroppen, så jeg tenkte jeg skulle høre gjennom stoffet, men ettersom det går over 50 sider i boka går det meget seint når damen med oslodialekten leser seg gjennom det.. Derfor må jeg dele det opp litt, så ikke jeg mister helt fokus. Fant dette søte bildet, så tenkte jeg at det er noe å dele med dere på en ganske kjedelig mandagskveld. Hva synes du om bildet/bildeteksten?

Status

Publisert: 25.09.2011 @ 19:14 Kategori: Everyday Kommentarer: 3Nå har jeg vært flink jente og vasket, trent og jobbet, så jeg skal bruke kvelden på å se på serier på dataen, ligge under dyna eller teppet og få besøk da. Chilletid aye! Siden jeg får besøk må jeg nok komme meg ut av sengen i noen timer, men jeg gleder meg til å krype under dyna igjen ikveld. Jeg har verdens beste seng, bare spør hvem som helst! Blogges en eller annen gang, nå skal jeg chille. Bruker du søndagen på det samme som meg? 

Dancers gone wild

Publisert: 25.09.2011 @ 18:20 Kategori: Everyday Kommentarer: 3Hadde en kjempefin kveld i går med alle mine søte dansejenter! Det er chill at vi skal være sammen så mye fremover for det finnes ikke vondt i noen av dem. Er så fornøyd med klassen, kunne ikke blitt bedre. I går var det dans, sang, mat og kos som sto på menyen, og alt i alt ble det en rå kveld. Gleder meg til mer gøy med dere, jenter! ♥ Hva gjorde du i går kveld?

Coktailparty

Publisert: 24.09.2011 @ 18:19 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

Hei søte! 

Jeg har farget håret idag, endelig. Helt selv, hehe. Nå er jeg dressed for coktailparty med dansejentene mine! Gleder meg til jeg skal hoppe på scooteren å kjøre nedover, det er så kos når folk inviterer til noe sånn som er både kos og gøy! Kvelden blir nok ganske rolig, men med mange søte jenter hvertfall! Jeg skal jobbe imorgen, men skal prøve å poste noen bilder fra kvelden hvis jeg får tatt noen. Jeg elsker denne kjolen, elskerelskerelsker den! Hva synes du om antrekket? 

My Sisters Keeper

Publisert: 22.09.2011 @ 22:06 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 4
Jeg har nettopp knust meg selv. Å se en film som denne gjør at man knuses innvendig, det appellerer til så mange følelser som vi alle har kjent på i en form. Når man mister noen man elsker, når noen som betyr noe blir revet fra en uten at man har noen mulighet for å forhindre det. My sisters keeper er en film fyllt med kjærlighet, vennskap og samhold. Vi følger kreftsyke Kate fra hun er et lite barn til hun blir en nydelig, sterk jente med egne meninger og en sterk personlighet. Inn og ut av sykehuset, med en mor som kriger som en helt for å hjelpe jenta si å overvinne døden. Jeg har aldri grått så mye av en film før, øynene mine er helt hovne. En film som anbefales på det sterkeste. Ser man denne får man ikke bare en filmopplevelse, man skjønner også at det er viktig å sette pris på hver dag og at kjærlighet kan lyse opp så mye. Har du sett My Sisters Keeper?

It's all about dance

Publisert: 21.09.2011 @ 19:59 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 4Endelig er det her. Klærne jeg bestilte fra allaboutdance har kommet og jeg er storfornøyd. Det var noen items som ikke passet og derfor skal sendes i retur, men nå har jeg det mest nødvendige så jeg kan danse i riktige klær en god stund fremover. Jeg elsker at det finnes så mange fine drakter og danseklær som man kan kle på seg når man skal trene, svette og bli god til det man liker å holde på med. Åh, livet. ♥

I dag har jeg bare laget en deilig middag til familien og Adrian og slappet av, men nå må jeg gå i gang med det jeg har utsatt hele måneden. Øve til matteprøven. Den er i morgen. Hurra! Hva synes du? 

Want is not what it's called

Publisert: 20.09.2011 @ 22:16 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2
NEED is the word. Herlighet for noen sko. Jeg har ikke ord. Når jeg blir rik skal jeg få sånne. Vet noen forresten hvor de finnes? Like/Dislike?

Summer Outfits

Publisert: 18.09.2011 @ 20:20 Kategori: Outfits Kommentarer: 0


Noen antrekk fra sommerferien. Har vært en relativt grå og regnfull sommer, men det var noen fine dager likevel. Kjenner at jeg allerede begynner å glede meg til neste sommer, men tiden går så fort så snart kommer den også. Så drar jeg og har sommer i et helt år. Det er så rart hvordan tiden bare går fra oss, det stopper ikke. Noen ganger skulle man ønske man kunne pause, slik at solen aldri gikk ned en nydelig sommerdag eller at den du ønsket å tilbringe hver dag sammen med aldri måtte dra. Nå er tiden her uansett, vi må pakke oss inn i skjerf og strikkejakker, men jeg har heldigvis en del fine bilder fra de beste dagene i sommer, så jeg kan se tilbake på og drømme frem mot neste sommer. Hvilket antrekk likte du best? og hvilken årstid liker du best?

Outgoing

Publisert: 18.09.2011 @ 11:59 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Hey sweethearts.

Igår ble det litt annerledes enn det jeg egentlig hadde planlagt, men også mye gøyere. Møtte mange nye folk og fikk snakket med folk jeg ikke snakker så mye med til vanlig. Jeg fikk også med meg skoene jeg kom med, men i forskjellige størrelser, så det viste seg at jeg hadde switcha om med ei annen jente. Hurra for meg! Vet heldigvis hvem det var, så jeg skal treffe henne å bytte tilbake. Idag blir det nok bare chilling, pluss en liten tur i dansesalen på skolen for å gjøre det jeg elsker, hihi. Jeg høres ut som en nerd, skolen på en søndag. Wooop. Hva er dine planer for dagen?

What do you want?

Publisert: 17.09.2011 @ 17:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 3


Nå har jeg fått gjort mye mer enn jeg hadde planlagt så neste utfordring blir å velge hva som skal skje i kveld. Har litt flere alternativer enn jeg klarer å håndtere på en gang, så jeg blir helt forvirret. Jeg vet jeg blogger lite i det siste, men det er for det første fordi tiden ikke strekker til like mye som jeg vil og for det andre fordi jeg er tom for inspirasjon. Når jeg har noe å dele kommer plutselig en del fler inn på bloggen og det er koselig det, men jeg vet jo ikke om folk liker det som blir skrevet for det er jo ingen kommentarer! Jeg vet det er fler som kommer til å lese dette enn som gidder å kommentere, men vær litt søte nå: hva vil dere se? Hva slags innlegg ønsker dere her?

Housewife

Publisert: 17.09.2011 @ 13:57 Kategori: Everyday Kommentarer: 1


Av en eller annen merkelig grunn har jeg blitt en person som elsker å ha det ryddig rundt meg. Når jeg er hjemme alene (som nå f.eks) bruker jeg alltid litt tid på å rydde, vaske og vaske klær. Når jeg er sint eller lei meg bruker jeg rydding, vasking og matlaging for å bli i godt humør igjen og av en eller annen grunn hjelper det. Så jeg er hjemme alene, det er litt smådeprimerende med høst og jeg holder på å vaske sengetøyet mitt og har en liten rengjøring på rommet som for øyeblikket er det eneste rommet i huset som ikke er strøkent. Det gir ingen mening i det hele tatt, for jeg har alltid vært den mest rotete personen jeg vet om, men sånn er det vel. En dag skal vi vel vokse opp.

Live, love, laugh

Publisert: 16.09.2011 @ 17:50 Kategori: Feelings Kommentarer: 1Smil for deg selv. Føl på det. Det er så rart, men på en måte så deilig. Det sies at når man smiler selv om man er alene, er man lykkelig. Hvis man er i min situasjon, som forresten er helt selvvalgt, altså som blogger blir man på en måte nødt til å drive å smile inn i et kamera en del ganger i uken, men det er ikke det jeg snakker om. Å smile for seg selv, fordi man har oppnådd noe, har en god dag eller har noe å glede seg over er så fint. I dag skal jeg henge med fine folk, og jeg gleder meg! Hva smiler du for idag? Ha en finfin helg sweets.

Herlig

Publisert: 15.09.2011 @ 19:10 Kategori: Feelings Kommentarer: 1

Bildet er valgt fordi det beskriver veldig mye av hva jeg føler. For det første fikk jeg dette sitatet av noen jeg er glad i for en stund siden, og det er noe av det fineste noen har sagt til meg. For det andre: Idag har jeg vært på det fineste her i livet. Moderne koreografi. For øyeblikket kan jeg si at det er ukas høydepunkt og det beste jeg vet i livet. Jeg trives så utrolig godt, jeg blir sliten og anpusten, men jeg gjør noe jeg virkelig elsker. Måten man beveger seg på og får følelsene ut gjennom både fingerspisser og føtter, når man ruller rundt og hopper ved hjelp av følelser og musikk. Jeg vet hva som kommer til å drive meg gjennom denne kalde årstiden vi går i møte. Det er så rart, men på en måned har plutselig livet tatt en stor vending og hver dag bringer frem litt mer positivt og litt mer glede. Jeg er så takknemlig for alt mulig i dag. Kan man ønske mer?

Fin med hjelm

Publisert: 09.09.2011 @ 18:49 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Står på YX og venter på ei jeg skal kjøre med for øyeblikket. Skal på sånn bli kjent kveld med klassen, så det blir sikkert kos!

Inspirerende

Publisert: 08.09.2011 @ 18:59 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 0

Noen bilder valg ut fra inspomappen jeg har på hjemme-pcen. Har desverre ikke kilder på dem, siden de kun er laget på navn. I dag har jeg vært på dansing igjen, moderne koreografi. Jeg elsker dette jeg driver med, virkelig. Skjønner ikke hvorfor ikke jeg har begynt å danse før, regner med det bare er fordi jeg ikke har følt jeg hadde tid eller ville nok. Denne høsten kommer til å bli så fin når jeg har dansen, ahhh. ♥ Liker du høst? Hva inspirerer deg?

Interview

Publisert: 06.09.2011 @ 15:56 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

I går var jeg på ballett for første gang. Det var et ganske basic kurs som jeg meldte meg på mest for å få inn de grunnleggende øvelsene ekstra godt, ettersom jeg får den samme undervisningen på skolen også. Jeg elsker å bevege meg både i form av løping, ulike treningsmetoder på studio og dans, så å bruke estetiske uttrykk samtidig som jeg beveger meg passer midt i blinken for meg. Ballet og annen dans er så nydelig, så jeg jobber mot det å en gang kunne bli kalt god til å danse. Jeg synes det er fint å kunne bevege seg etter følelser i musikken og jeg synes det er fint å være myk, så en dag satser jeg på å kunne det selv! I dag skal jeg på moderne, men først skal jeg på et intervju. Forteller mer om det senere! 

Dansetrening

Publisert: 05.09.2011 @ 15:43 Kategori: Everyday Kommentarer: 3Etter å ha danset uten lærer i ett par timer ble jentene ganske lei, så jeg bestemte meg for å stikke hjem og dusje, som jeg forsåvidt hadde planer om fra før vi fant ut at læreren var syk. God tid ble til en lang dusj, en liten powernap og et lite måltid før jeg tok scooteren ned til skolen igjen og hadde fire timer almennfag. Nå er jeg hjemme igjen, men om en liten stund skal jeg på dansetrening, så det blir ikke så mye tid til å slappe av idag! Idag er det ballett og imorgen er det moderne, så jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang. Danser du? Hvis ja, hvilken stil?

Set table

Publisert: 04.09.2011 @ 22:29 Kategori: Everyday Kommentarer: 1
Dekket på til seks, med elleve ulike retter, fire ulike drikkevarer, to tente stearinlys og en god varme mens det regner mer enn på lenge rett utenfor vinduet. Har hatt en koselig dag med familien, før jeg måtte løpe videre. Jeg klarer tydeligvis ikke det der med å sitte stille for lenge, hvertfall ikke når diskusjonen rundt bordet handler om rundkjøringer og kjøkken, ehh. Ble hvertfall en koselig kveld med guttene også! Så det ikke koselig ut? ♥ Håper dere har hatt en fin dag, sweets! 

Tapas evening

Publisert: 04.09.2011 @ 10:09 Kategori: Everyday Kommentarer: 1Snill som jeg er skal jeg bruke litt tid sammen med familien i dag. Jeg skal trosse vær og vind for å kjøre til Hånes hvor farmor og farfar bor. Der skal det lages tapas med en utsøkt dessert, så kommer resten av the Tellefsens litt senere for å spise opp herlighetene. Jeg synes det er ganske gøy å lage mat, og får det ganske greit til, så det er ikke noe problem for meg å gjøre noe sånn sammen med familien. Det er jo faboulus at jeg allerede klarer å lage min egen mat, det kan jo komme til nytte senere i livet. Heh. Jeg fikk oppgaven om å stå for desserten, men det skjønner jeg hvis dere ser på bilde nr 1. Jeg er jo ikke så verst som konditor... Wish me luck, jeg kommer sikkert til å kante på Varoddbroa idag!

Innocent

Publisert: 03.09.2011 @ 15:11 Kategori: Everyday Kommentarer: 3

Hei sweets! 

Nå er jeg nettopp inni mitt tredje antrekk for dagen, fordi jeg har vært oppe siden klokken halv ti i dag morges, det vil si at jeg har rukket å stelle meg ett par ganger allerede. Jeg har spist frokost, lest tre sider i en bok og laget lapper. Nå har jeg ikke noe særlig mer å ta meg til, så jeg tror jeg skal komme meg ut litt. Få litt kald luft i ansiktet som allerede ser litt halveis sykt ut. Dette er ikke en fin tid å bli syk på. Nå er det helg så jeg kan få slappet av litt, men når skolen begynner på mandag må jeg være frisk! Dansingen begynner på mandag og hele neste uke er fullbooket med aktiviteter som krever en frisk Caroline. Hva synes du om bildet? Jeg likte fargene..

Be wild

Publisert: 03.09.2011 @ 10:42 Kategori: Photo Kommentarer: 1


Be wild, be free. Let things be blurry, it will always be a time when you can see things clearer than  you wish for. 

Clear my mind

Publisert: 02.09.2011 @ 18:42 Kategori: Feelings Kommentarer: 2


Det er aldri som på film. Livet er ikke i en rosa boble, man kan ikke dra hvor man vil uten å planlegge. Penger vokser ikke på trær, en flytur fører ikke til at man blir medlem i "the mile high"-club sammen med en tilfeldig kjekk gutt som sitter to seter foran. En togtur er mest sansynlig ikke spennende på noen måte og man kan ikke bare hoppe på et fly og dra på nye eventyr. Alle er ikke modeller som tripper nedover gaten i skyhøye Louboutins med dyre vesker og en limmo i enden av gata. Man blir ikke oppdaget for noe talent med mindre man viser seg frem og man får ikke drømmeprinsen bare ved å knipse. Savner man noen gjør det vondt, faller man gjør det vondt, taper man gjør det vondt. Sånn er livet. Man kan tryne som faen og det kan gjøre vondt både på kneet og i hjertet, men den som faller er ikke taperen. Den som nekter å reise seg har tapt, den som kjemper vinner. Caroline Emilie Tellefsen 

Politikk og sånn

Publisert: 02.09.2011 @ 13:54 Kategori: Outfits Kommentarer: 1


For en deilig dag! Idag hadde vi MDD, som er tverrfaglig av alle linjene og går ut på litt sang (og siden jeg synger er det chill), litt dans (chill det og) og drama (et rent helvete). Derfor er dagens antrekk blanding av chillebukse og litt mer dressed-up med dressjakke og heels. Altså kombinert gymtøy og hverdagsklær. Midttimen ble tilbrunget sammen med dramagjengen, for Alex har bursdag i dag! Gratulerer til deg hvis du leser dette! Hun fikk kake, og vi fikk hele kantina til å synge bursdagssang. Nå har jeg kommet meg hjem, siden de tre siste timene skulle gå til politisk torv(?), som var mange boder med ulike partier som delte ut brosjyrer, flaskeåpnere, buttons og capser. Jeg skal faktisk lese brosjyrene nå, så jeg blogger mer senere! Snakkes. Vet du hvilket parti du skal stemme på? Hva synes du om antrekket?

Ballettstuff for school

Publisert: 01.09.2011 @ 17:39 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 5Hei sweets. Long time no see. Sitter her og holder på å spise middag bestående av isvann, ananas, cottage cheese og en stor tekopp til dessert. What the fuck... Anyways. I dag sluttet jeg på skolen klokken kvart på fem, så nå har jeg akkurat dusjet og tatt noen bilder av de nyeste innkjøpene. Jeg har brukt opp alle pengene mine på scooteren, klær og... sko, så det blir ikke så mye nytt på en stund. Jeg er så fornøyd med det jeg har kjøpt, drakten er så fin i ryggen og skoene er så søte, små. Jeg måtte ha dem i størrelse 35,5. HAHA. I dag kom jeg nesten ned i spagaten! Læreren ga oss en utfordring om å komme ned i en spagat til jul, men jeg skal prøve på to... Hva synes du?

 

hits