Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: oktober 2009

NY BABY

Publisert: 29.okt.2009 @ 19:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nå sitter jeg hos Lise-Mette og hører på denne sangen. Den er så utrolig RÅ!! Jeg kan ikke annet enn å digge den, så når jeg kommer hjem er det rett inn å laste ned. Eller forresten, har ikke plass på dataen, men dere tar poenget.

Anyways, i dag får jeg ny iphone og er suuuperhappy for det. Det var sånn; ringer pappa for å spør om han har fylt på penger på kontantkortet, møter en normal pappa på andre siden av røret "eehm, jooo... du skjønner, du har fått nytt abonnement fordi jeg har vært å henta den nye 3GS'en til deg...hehehe" så hører du bare meg skrike høyt, før jeg snakker videre. Jeg ble så glad at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, og lykkerusen er enda ikke borte. Så det første jeg gjorde var å sende melding til Vilde og så ringte jeg Harald, mens jeg hoppa rundt og smilte. SYKO, ja!
Dere får mer oppdateringer når min nye baby ligger i min høyre jakkelomme, dvs i løpet av kvelden eller morgendagen.

HVA SYNS DU OM SANGEN?
HAR DU IPHONE?

puus

Publisert: 28.okt.2009 @ 18:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Anniken er BEST! <3

and i loooove it!!

Publisert: 28.okt.2009 @ 18:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HEI FOLKENS.
Nå sitter jeg i sofaen, med Anniken, Ane, Lise-Mette og Jonas ved min side. Ane sender meldinger, Anniken sitter å leker med lader opp til sin neste runde og Lise-Mette og Jonas... Ja, de holder på med sitt. Dagen har vært utrolig koselig, har vært med Ane og Lise-Mette hele dagen, og vi har laget taco og kost oss med gossip og jenteprat helt til Jonas kom. Så kom Anniken og nå er hele gjengen her, og stemninga er på topp.

Vi hører på nrk mp3, og Ane tar dansen sin mens resten av oss sitter å ler av henne. Så jeg sier bare ; BE HERE OR BE NO-WHEREEE :D neidaa

img01561
DETTE LAGDE MEG OG ANE I SPANSKEN. CREDS !!!!!!!!!!!!!!!1
img01601
creeddddddds

SÅ KLIKKA DATAEN, så nå får jeg ikke lagt inn resten av bildene før senere eller i morgen. Gled dere, babes
Har dere hatt det like bra som meg i dag?

gratis sol, folkens!!

Publisert: 25.okt.2009 @ 22:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
8 september 006Hei bloggeeen. Happy i dag, så klart. Har nemlig vært på Brun og Blid, og hvem kommer vel derfra sure? No one. I dag er det nemlig brun og blid-dagen så da feirer de med gratis sol noen steder og halv pris andre steder. Så det ble til at jeg betalte 60 kr for atten minutter i Vågsbygd, så kjørte vi like godt til Grim også å solte oss 17 minutter gratis. Ikke dumt, ikke dumt!! På Grim var det i allefall service, vi fikk en så lang soltime vi ville i tillegg til en sånn engangs- tanninglotion. To stk fornøyde kunder som gikk fra solstudioet i dag, kan du si! Jeg tok sol med pappas nye kjæreste, og jeg vet at vi kommer til å få ei god tone, for hun er så søt. :)

Ellers har jeg vært på Herligland med Vilde og Rikke. Der tok vi en pizza og bare tok det med ro så godt det lot seg gjøre, som selvfølgelig ikke var så lett. For nå skal dere høre; vi kom kanskje til byen 2 timer for sent for de der gossip-turene våre på restaurant. Siden vi skulle nemlig rekke kinoen klokken halv seks, og var ikke i byen før halv fem. Planning, you know. Det er ikke så dumt det der. Men i allefall, etter at servitrisa hadde beklaget fem ganger fordi de hadde laget feil pizza og måtte begynne på nytt fikk vi likevell tatt det litt rolig. Så vi rakk kinoen, som var sinnsykt dårlig og waiste of money. Dere må ikke se Funny People, folkens!!! Den varte TO TIMER OG FØRTI minutter, og den siste timen var en av de lengste timene jeg har vært borti på en stund. Jesus, en mattetime er mer produktiv. Den filmen gikk jeg ut av med et smil kun fordi den var så utrolig dårlig. Jeg gir den en ENER.Har dere vært og tatt gratis solarium på Brun og Blid i dag?
Har dere sett filmen, hva syns dere om den?

hola

Publisert: 25.okt.2009 @ 00:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

HEJ HEJ HALLÅ.
Lenge siden jeg har blogget nå, men jeg har null inspirasjon og null motivasjon så finner ikke noe god grunn til å blogge da. Bedre med kvalitet enn kvantitet, right? SÅ i dag har jeg vært i byen med Harald, og så etter litt gikk vi med en som heter Anders.

Så har vi brukt kvelden på å game nettby, og ellers bare vært med jentene mine og sånn.. Så nå skal vi bare fortsette å chille, før vi legger oss. Så kos dere!!:)


kung fu Barbie

Publisert: 22.okt.2009 @ 17:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hey boys and girls. I dag er jeg egentlig veldig glad, har noen dager hvor jeg bare smil-smil-smil-smil helt til noen ødelegger. But of course, det er alltid noe som veier opp for det som er ødelagt. Og det som veier opp for ødeleggelsen i dag er at det er mellom ti og førti minutter til Rikke arrives the building. Så det blir kos, vet duuu.

I dag har jeg (blond, lita jente) vært på karatetrening. Det var et skoleopplegg, med en times karatetrening, og FY så gøy det var. Hadde ikke trodd jeg skulle gå ut derfra så fornøyd med dagens prestasjoner at jeg smilte hele veien hjem. Men der tok jeg feil, for jeg kunne nemlig ikke vært mer fornøyd. Har aldri prøvd noen kampsport før, så jeg gikk dit med en visjon om at karate er en sport man slår, sparker og roper hihaaa, hajja osv. Det var delvis riktig, men greia med hihaa hajja stemte ikke. I allefall brukte vi det ikke i det lille vi lærte. Lærte en del selvforsvar, spark, slag og kast. Endelig fikk jeg trent uten at beinet mitt gjorde vondt, for jeg er nemlig ikke tilbake i trening enda... Synd egentlig, for jeg føler meg så utrolig våken og energifylt etter en ordentlig trening. Tenk hvor gøy det hadde vært om jeg hadde begynt på karate, så når noen prøver å legge meg i bakken ol. fordi de ser den lille blonde jenta som sikkert har muskler på størrelse med lillefingerneglen deres så bare "oh no!!! don't you even try", så legger jeg de i bakken og bare HAHAHAHH! Huff. Fantasiene mine er hvertfall på topp, men seriøst. Jeg kunne faktisk gått på karate.
untitled


Har du noengang prøvd karate eller annen kampsport?
Hvis ja - hva synes du?

welcome to my playboy mansion

Publisert: 21.okt.2009 @ 20:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Heeeey bloggen. Jeg er i godt humør, har nrk mp3 på fullt og lager mat skjønner'u. Så hva kan jeg si? Hmm.. Jeg er bare glad, blir så utrolig glad av musikk på full guffe og masse falsk synging på mitt høyeste volum (tro meg, det er høyt).

I dag har jeg vært i byen med Lise-Mette, og søsteren hennes + en liten gutt hun passet. Fikk kjøpt meg en kjempefin genser, sånn genser med sånn stor hals som henger nedover i grå. You know, jeg er ikke så god til å forklare. Men garanterer at dere får sett den på et outfit etterhvert. Kommer nok til å bruke den en del.

Kastet meg også med på en trend som jeg digger. Leopardmønster. Det begynte å komme på moten allerede tidlig i sommer, men jeg syns dyreprints er digg, som dere kanskje ser på bloggdesignet mitt. Så nå kjører jeg leopard, skinntights og playboy mansion. Har nemlig fått montert opp skiltet jeg kjøpte på Kreta i sommer. Dere skulle bare visst hva som skjer innenfor den døren. Neida, huff. Jeg er jo ikke sånn. (a) img3370

img3374
..og her har dere skjerfet! Hva synes dere om skjerfet, og hva synes dere om dyreprints i seg selv?
Bloggeeees !

brunt hår?

Publisert: 20.okt.2009 @ 16:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 3Hei bloggen. Trenger litt hjelp her, tenker veldig på å farge håret brunt. Men jeg kan ikke gjøre noe sånt uten å vite sånn ca hvordan det ser ut. Så nå har jeg sittet å prøvd en stund på en sånn random-nettside som ABSOLUTT ikke funker. Så her kommer dere inn i bildet. Hvis noen er sinnsykt gode i photoshop, eller en side man kan redigere på fargene (fra blond til en fin brunfarge), så vær så snill å ta et bilde fra bloggen hvor jeg har lyst hår og rediger det til en fin brun farge. Så kan dere legge igjen en link eller en mailadresse som en kommentar under her.

Dere som er som meg, det vil si uten redigeringsskills kan se på bildet under her, og gjøre dere opp en mening so far.
Skal jeg farge håret brunt? Kler jeg dette? Det vil absolutt være en fordel for meg å farge det hvis jeg kler det, med tanke på min naturlige farge som er veldig mørk og ettervekst, som blir sinnsykt dyrt i lengden.
hejhej
Håper det er noen som kan lage et bedre bilde enn dette, fordi jeg kan mildt sagt ikke redigere! Om dere trenger et bilde å redigere så kan dere legge igjen kommentar, så legger jeg ut i neste innlegg. :)
Takk for meg, og farvel. Neidaaa!

Hva syns dere til nå?

million dollar outfit

Publisert: 19.okt.2009 @ 16:26 Kategori: Outfits Kommentarer: 0
Hey folkens. I dag har jeg vendt nesa mot en ny uke på skolen, og gjett hva? Jeg er ikke sur for det en gang. Har egentlig ikke stressa noe i dag, men bare tatt det rolig og gått gjennom skoledagen uten problemer. Julie, Hege og Maria kom til skolen i dag, og det var som alltid koselig å treffe dem. Blir alt for lenge mellom hver gang, og det er jo egentlig ganske kjedelig.. Har ikke noen klare planer for ettermiddagen, så får bare se. Regner med jeg går ut med noen folk, som vanlig. For det er jo alltid koselig.

Tenkte jeg skulle vise dere det outfittet jeg liker best av alle jeg har laget i polyvore, for å høre deres mening om det.
milliondollarr
Dette er så sinnsykt kult, og jeg digger rett og slett ALT med det! Den dagen jeg blir rik skal jeg investere i mange sånne typer outfit. Dette passer nok best hvis man skal ut, men det kan så klart brukes ved andre anledninger også. :) Så hva synes dere?

jeg er tilbake

Publisert: 18.okt.2009 @ 19:25 Kategori: Everyday Kommentarer: 1
Hei alle sammen. Beklager bloggfraværet i går, men jeg hadde ikke tilgang til å få blogget, og da er det desverre ikke så lett. Meeen, her er jeg igjen. Har brukt dagen sammen med Caroline, Vilde, Rikke og Malene. Det blir alltid koselig med så mange søte jenter, så vi tok oss en tur ut for å spise på Herligland. Der fløy timene avgårde til snakking og gossip, så det er ikke så lenge siden jeg kom hjem. I går var hele gjengen på overnatting hos Vilde, så det var to koselige dager med koselige folk. Det eneste dumme med denne dagen er at hele gjengen har vært trøtte, ettersom vi ble vekket av noen j#2!5 6€433€ naboer, som selvfølgelig skulle starte påbyggings-prosjektet sitt klokken 10 på søndagsmorgen. Elsker tankegangen deres.

Nå er det tid for å sette seg ned med mp3 og være usosial med å skrive skolestil. Engelsk, faktisk. Så wish me luck!
blogggg


Hvordan har helgen deres vært?

konf-undervisning all day long

Publisert: 16.okt.2009 @ 17:02 Kategori: Outfits Kommentarer: 2
Hei bloggen. Nå blogger jeg direkte fra badet, med musikken på full guffe, bagen klar til å pakkes og dataen foran meg. Løper rundt å leter etter hva jeg skal ha med meg, og hva jeg trenger i helgen. Jeg skal nemlig overnatte hos bestemor i dag, og i morgen skal jeg overnatte med mine to søte jenter, Rikke og Vilde. Så etter å ha sittet i kirken i seks timer på konfirmantundervisning i dag, er jeg veldig klar for helg. Sove lenge, kose meg med søte jenter/gutter og bare chille max. Livet blir ikke stort bedre!

Ja, som nevnt over har vi vært på konfirmantundervisning i seks timer i dag, fra klokken 1000 til 1600, så jeg kan si det som at jeg er ganske lei av å sitte på vonde stoler, med opptil flere prester som står å babler om Bibelen og Hvem er Jesus? Vi hadde et ganske tight opplegg, så timene gikk egentlig ganske fort, i tillegg så vi Spiderman 3 i slutten, så det gikk jo fint. Men vi fikk med bibelen hjem, så nå skal jeg starte lesingen. Regner med å være ferdig i løpet av helgen. Hilsen den engasjerte konfirmanten, Caroline. Neida. :)

Har du konfirmert deg? Hva synes du om konfirmantundervisning?
Forresten; husk å svare på spørsmålet i innlegget under!
img3362
Bildet viser hva jeg har på meg, til en viss grad. Ny cardigan, som jeg falt helt for.

dagens spørsmål til deg

Publisert: 15.okt.2009 @ 20:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

VIL DU AT JEG SKAL HA SPØRSMÅLSRUNDE?
hihihiohi

outfit

Publisert: 15.okt.2009 @ 18:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
..fra i går, kommer her. Jeg har ikke fått blogget i dag, fordi jeg har vært opptatt med litt forskjellige ting. Så nå har jeg endelig kommet inn på blogg, og fått satt meg ned. Så da begynner jeg ganske enkelt med å poste det som gikk tapt i løpet av gårsdagen.. Her er outfit 14.10.09.
hejhejhallå
Skjerf Cmyk
Topp Gina Tricot
"Skinntights" Only


Skinntights har jo blitt et must-have plagg i moteverden. Og jeg har selvfølgelig hoppet i den trenden, for i mine øyne er skinntights sinnsykt tøft, og kan lett sprite opp et helt vanlig antrekk til noe som vekker veldig mye mer oppsikt. Tightsen jeg har kjøpt er ikke skinn i det hele tatt, og det kjennes ikke ut som skinn heller, men det er bare looken, som er blank, som gjør det så fresht. Jeg vurderer å kjøpe en til, som ligner mer på skinn - kun fordi denne trenden, er en av mine absolutte MUST-HAVES!

Hva synes du om skinntights?

innlegget som skulle vært outfit 14.10

Publisert: 14.okt.2009 @ 16:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei bloggen. Driver å stresser med å poste innlegg, og tro meg. Dette er ikke dagens første innlegg, jeg har prøvd å poste et innlegg flere ganger de to siste timene nå, og det irriterer meg noe helt jævlig at jeg ikke får postet det. Beklager, men jeg fortsetter å prøve.

FORRESTEN: blogg.no begynner å gå meg kraftig på nervene nå. Jeg får ikke lagt inn bilder, og jeg vet ikke om jeg får postet dette innlegget. Så jeg kommer tilbake senere med outfit og et innlegg til, om det går. Men inntil da, ha en fin dag. : )

rusmidler

Publisert: 14.okt.2009 @ 15:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hei dere. Tenkte jeg skulle ta opp et veldig aktuelt tema, her på bloggen. Røyking, snusing og drikking. Alle de nevnte tingene er "rusmidler", som brukes av en stor del av befolkningen, allerede nede i 11-12års alderen. Jeg gjør ikke noen av tingene selv, men jeg vet at kanskje 80% av vennene mine gjør noe av det "fast", eller ofte. Men jesus, det gjør ingenting for meg! Alle mine venner, alle i min familie og alle som er rundt meg må få lov til å gjøre hva de vil. Jeg mener ikke at lillesøster på 9 år får lov av meg å røyke, for det hadde jeg absolutt ikke tillatt. Men dere skjønner? Liksom, de fleste rundt meg må bare røyke så mye de vil, drikke seg dritings hver helg og ha tre snus under leppa til en hver tid. Men noen steder finnes det grenser! 10-åringer har ingenting godt å ha en røykpakke i lomma. For å være en av dem som driver med tingene nevnt over her, må man i det minste ha vett nok til å vite litt om konsekvensene av det de driver med. Men så lenge de tar ansvar for seg selv, så gjør det ikke meg noe.

Jeg syns både røyk og snus lukter godt, men jeg driver ikke med noe av det selv. Men of course, jeg kan ikke love noen at jeg ikke begynner å røyke, snuse eller drikke (mamma: etter jeg har fylt 18, så klart.). Men jeg vet i allefall om mulige konsekvenser, og jeg ville tatt ansvar for det jeg gjorde! Dette er opp til hver enkelt, så hva mener dere?

Hva synes dere om at folk nedi 12års alderen røyker, drikker og snuser? Bryr dere dere i det hele tatt?http://bloggurat.net/minblogg/registrere/f586e1ae14d2ac56a622a13bcc2c7b86d4029a19">presentert

hva skal jeg gjøre nå?

Publisert: 13.okt.2009 @ 16:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Jeg har fått svar fra legen. Jeg var jo og tok røntgen og sånn i forrige uke, og nå kom svaret. Fikk beskjed om at det ikke var noe galt med "beinet" inni helen, men at jeg kanskje har en betennelse eller noe sånt.. Men anyway, nå sitter jeg her og vet at hvis jeg bare tar skoen ordentlig på foten, gjør det vondt. Enda verre blir det når jeg trener liksom. Men jeg tror jeg skal holde meg unna trening en uke, og hvis ikke det bedrer seg skal jeg bare gi f***, og trene uansett.

Litt stress det med beinet egentlig, men jeg får bare fortsette som vanlig. : )
Hva hadde du gjort? Ville du trent, eller ventet til det ikke gjorde vondt lengre -til og med en lang periode?
img3314
Normalt.

the big questions

Publisert: 13.okt.2009 @ 15:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Hei bloggen. Beklager at jeg ikke fikk blogget i går.hihihiohi
Jeg var nemlig ute med mine herlige gutter, Arild, Espen og TK. Så gikk vi til en som heter Odin, og var der en stund. Veldig koselig dag, i grunn. Det er så deilig å gå med gutter, for det er liksom aldri noe stress med dem. Tror jeg stikker opp til Arild i dag, hvis ikke det skjer noe annet. Men jeg får se.

Men i dag har jeg noen spørsmål til dere lesere! Jeg håper dere tar dere tiden til å svare på dette.
Hva kan jeg gjøre for å forbedre bloggen min? Hvordan fant dere frem til bloggen min? og sist, men ikke minst- Hva liker dere med bloggen min, er det noe dere ønsker at jeg skal blogge om eller "ha"(eks. spørsmålsrunde, outfit etc.)?

Det hadde vært kos om dere gadd å bruke 1 minutt av tiden deres bare til å svare fort på ett/flere av spørsmålene over. : )

HA EN STRÅLENDE DAG!VS: romantisk vs rocka

Publisert: 11.okt.2009 @ 15:52 Kategori: VS Kommentarer: 7
inntatte skjermbilder
Jeg hadde lett valgt det romantiske outfittet, ut av disse to. Men det er ikke min mening som er viktigst, det er deres.

ROMANTISK VS. ROCKA, folkens?

dagens høyeste ønske

Publisert: 11.okt.2009 @ 15:04 Kategori: Outfits Kommentarer: 3
ta inn hele skjermen 11102009 145821bmp
Dette er dagens absolutt høyeste ønske. Det er et outfit jeg lagde på polyvore.com, en side man kan sette sammen sine egne outfits, se på andres oufits eller bare se på klær, sko eller tilbehør. Herlig side, som jeg anbefaler til alle moteinteresserte der ute! Dette skulle jeg hatt!

Hva synes dere om outfittet, og hva synes dere om polyvore.com?

sleepyhead har utrettet big things

Publisert: 11.okt.2009 @ 14:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Hei puseer. Nå har jeg utrolig nok vært våken i fire timer allerede, og har allerede utrettet big things. Eller... La oss si jeg har vært på gudstjeneste og blitt presentert, og spist is og kake i en slags familiebursdag for papsen. Vi konfirmanter ble som sagt presentert for menigheten, og det gikk jo smertefritt med en smule flauhet fra de flestes ståsted. Men of course, vi klarte oss..

Nå sitter jeg og ser litt dø ut, men ellers er jeg tilnærmet lik våken. Men det som frister mest er egentlig å legge meg ned på den deiligste puta som finnes, ikledd grandiosa-genseren min, med den store doble dundyna mi og sovne stille inn i 100 år. Kjære gud, gjør meg til Tornerose. Neidaa. Trøtt humor i dag. Men senere i dag kommer det en Vs, eller en anbefaling. Så klikk innom litt senere, så dere kan kommentere.

Ha en fin dag. Så kommer jeg tilbake til dere.
ta inn hele skjermen 11102009 142050bmp
Me likeeee. Hva synes dere om genseren min? HAHA.

ANBEFALING: film nr 2

Publisert: 10.okt.2009 @ 17:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Hei bloggen. I dag har jeg vært i byen med Jannicke og Malene. Og jeg kjøpte utrolig nok ingenting, unntatt en herlig Oreo Dream, eller Frappechino som det også kalles. Jeg møtte selvfølgelig på en råkjekk gutt som jeg snakker litt med for tiden, så tankene mine gikk egentlig ikke så mye til klær og shopping. Nam. Men jeg tenkte jeg skulle anbefale den filmen jeg snakket om å anbefale i går, fordi den bør sees!

Hotel Rwanda
En film om borgerkrigen som var nede et sted i Africa for noen år siden. Filmen er basert på en sann historie, og handler om to forskjellige "folkeslag". Hutu og Tutsi. Hutuene, som var et veldig stort folkeslag i forhold til Tutsiene, hadde blitt undertrykt av Tutsiene i mange år, og da Belgia trakk seg ut fra styringen tok Hutuene over makten, og ville utrydde alle Tutsier i landet. Så jeg kan røpe så mye som at det er mange som dør. Det er egentlig en forferdelig hendelse, som vi her i Norge kan lære en masse av å se og høre om. Så jeg råder absolutt alle, over elleve år, til å se den. For dette lærer dere masse av! Og det gir dere et bilde på hvor jævlig noen har det.
 
Karakter: 6! Jeg gir den seks fordi jeg tror ikke jeg har blitt så grepet og kjent smerten så dypt av en film før. Man lever seg max inn i filmen, hvis man følger med. Så se den, folkens!
hotelrwanda

Har du sett filmen Hotel Rwanda? Hva synes du om filmen?

GRATULERER MED DAGEN!

Publisert: 09.okt.2009 @ 16:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I dag er det NIENDE I TIENDE, noe som betyr at min PAPPA har bursdag. <3 Gratulerer så mye med dagen, jeg håper du får en kjempefin dag! Jeg er glad for at du er pappaen min, og vil ikke miste deg. Jeg er veldig glad i deg, papsen! <3
blabla
Du begynner å bli gammel. Halveis til søtti i dag. : )
img3318
Smelta sjokoladee er så DIGG!!! Jeg er gris <3
img3325
Jeg har pynta kaka jeg lagde på onsdag, i dag! Nice. Grattis med 35 års dagen, liksom.
img3327
Kort 1
img3332
Gave 1 og kort 1
img3330
Gave 2 og kort 2

Håper du blir glad for gavene, og får en fin dag. <3

Har dere snart bursdag? Eller har dere nettopp hatt, kanskje?

jeg måtte bare poste noen bilder av noen herlige folk

Publisert: 09.okt.2009 @ 12:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Alle  bildene er tatt av Sture Johnsen, som er kontaktlæreren vår. Og forresten, bildene er fra september 09.
fin1
Meg og Christina <3
uu
Søte jenter, ut på tur.
dsg
Jeg er ho som står helt på toppen.
finr
Glad i dere, jenter. <3
jhlkl
Klar for kanopadling.
ghndtf
Randøya 09.

Alle bildene er tatt på klasseturen vi hadde i september. Er så glad for at jeg kom i den klassen!
Har dere hatt klassetur i år?

ANBEFALING: to utrolig bra filmer

Publisert: 09.okt.2009 @ 12:05 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 3
I går var jeg gikk jeg med Eivind og Thomas (TK) og var på kino, så derfor ble det desverre ikke noe blogging. Tenkte jeg skulle anbefale ett par filmer. Den jeg så på kino og en vi holder på å se nå, i timen på skolen.

The ugly truth.
Denne så jeg på kino i går, og jeg kom ut med et utrolig stort smil om munnen. Deilig film, som får deg til å le og får deg i godt humør. Og sist men ikke minst, den er lærerik! Jeg lærte masse. Overfladiske ting, naturligvis. Men å lære er å lære. Filmen handler om en produsent for et tv-program (spilles av Katherine Heigl - som spiller utrolig bra), som leter etter den perfekte mannen. Siden ikke dette er en av de letteste oppgavene får hun hjelp av en hun egentlig misliker sterkt. For å få vite mer, SE FILMEN. Den er rå! Og jeg er ikke den eneste som synes det.
heyheyhall


Karakter: 5. Fordi den er kanskje litt tilpasset til en spesiell målgruppe, og det hadde vært bedre om alle kunne synes den var like bra. Men uansett hvor gammel du er bør du gi den en sjanse! : )

Skulle egentlig anbefale en film til, men det kommer i løpet av dagen/morgendagen.
Spørsmål til dere; har dere sett filmen? burde jeg begynne med filmanbefalinger?

to stykk deilige drømmer

Publisert: 07.okt.2009 @ 22:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Hei bloggen. I dag har jeg bakt kaker sammen med Lise-Mette. Vi har laget to brownieser (deilige drømmer i følge overskriften, right). Den første vi lagde ble utrolig god, og veldig rennende (dessverre). Så vi ble sinnsykt fort kvalme, men det positive er at da spiser vi ikke så mye. Nice! Kake nr. 2, er hellig for den skal pappa ha i bursdagen sin til fredag. Han fyller nemlig 35 år på fredag, 9. oktober, så da er det parteeey! Har kjøpt en gave til nå, men skal nok kjøpe noe mer. Selvom det jeg kjøpte kosta litt, føler jeg at noe mer må til for å vise at jeg er glad i han. For jeg er jo det. Han må bare slutte å være så sinnsykt streng! <3

Nå sitter jeg i sofaen med the voice på full guffe i bakgrunnen, og en deilig brownieslukt som oversvømmer huset. Chill! Jeg gleder meg i grunn til i morgen, for da skal jeg henge med jentane mine. Lenge siden jeg har sett dem nå! Altfor lenge siden. Mulig det blir kino, hvis ikke blir det nok til helga. : )

Ps. Ikke ta på en rist som har vært på 200 grader, i ovnen, i en time. Det er f***e vondt! Pluss man får blemme hvis man ikke holder det lenge nok under vann (ikke regn med du har holdt lenge nok før det har gått minst to timer!!)

Har dere bakt brownies i det siste?'
Hva skjer forresten med blogg.no? Jeg får ikke lasta opp bilde, så jeg legger inn bildet av Lise-Mette med kake #1 i morgen!

Ensom og alene - novelle

Publisert: 07.okt.2009 @ 16:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 8
Jeg lovte dere noe i forrige innlegg, "novella kommer snart", så jeg bare poster den med en gang. Så kan dere kommentere hva dere synes osv. Jeg brukte egentlig ikke så lang tid på å skrive den, hadde en haug av pauser og sånn. Men det verste var egentlig tittelen. Jeg fant ikke på noe å kalle den for, så be my guest - fortell meg hvor lite tittelen hadde til felles med historien, men jeg vet det allerede. ; )

Ensom og alene

Caroline Tellefsen Åteigen 9B

Blodet rant. Glass-skåret fra det knuste speilet skar seg inn i huden min. Håndleddet mitt var allerede fullt av arr, etter alle gangene glass-skåret hadde skåret inn i huden min. Jeg hadde ikke kuttet meg lenge, bare de siste månedene, etter alt gikk i oppløsning. Før hadde jeg hatt venner, og jeg hadde vært vellykket. Plutselig sa det stopp. Jeg hadde ikke lenger venner, og flere ganger sto det en tom pult i klasserommet. Min pult. Tom. Jeg var ikke lenger et skolelys, slik som jeg var gjennom hele barneskolen. I fjerde, femte og sjette klasse løste jeg matteoppgaver til kveldsmat og skrev fortellinger som hobby, men ikke nå lenger.På skolen er det ikke lenger noen som ser meg. Jeg er som luft. Eller verre. Tåke. Jeg er som tåke, fordi det bare er der. Jeg er ikke noe de trenger, lengre. Alt var så bra før. Da de trengte meg. Jeg hadde en haug av venner, Kari, Oda, Rikke og Mathilde. Vi hadde vært bestevenner fra første skoledag, og det varte ut syvende klasse. Det var da vi begynte på ungdomskolen alt startet. Skolen var bedre kjent som helvete i min verden. Alt stresset med karakterer og klikker. Klikkene på skolen var grunnen til at jeg gruet meg så fælt. Det var gjenger som hang rundt forbi. Hvis ikke du passet inn i en av gjengene, passet du heller ikke inn i noe annet. Du måtte enten være populær, nerd, sportsidiot, goter eller ha en spesiell stil som passet til en spesiell gjeng. Alt var så planlagt, men samtidig så tilfeldig. Hvor du endte opp handlet om stilen din, gikk du i svart ble du automatisk en goter. Gikk du i rosa og hadde blondt hår var du en av de populære ? forutsett at du hadde de rette kravene i personlighet også, selvfølgelig. Du måtte så klart elske party og være full hver helg, i tillegg til å være rosablogger, med en chiuaua-hund du trippet rundt med på armen eller i veska til en hver tid. Det var med andre ord en del krav å oppfylle for å bli en av de populære. Så for å si det enkelt ? jeg var ikke en av dem. Jeg ble ikke med i noen gjeng. Jeg passet ikke inn noen steder, så jeg endte opp alene. Heldigvis hadde jeg svømmingen. Mamma og pappa snakket så vidt til meg, men svømmingen støttet de. Jeg elsket å svømme, og var en av de fem beste i norgestoppen. Da jeg ikke hadde noe annet var svømming alt for meg. Jeg svømte og svømte, til jeg nesten besvimte av utmattelse.Det var onsdag. Jeg satt på bussen. Onsdag var en av de faste treningsdagene. Jeg pleide alltid å ta buss, så i dag gjorde jeg det samme som hver onsdag. Plutselig dukket et kjent ansikt opp i midtgangen på bussen. Erik, het han. Han gikk i parallellklassen min, og var egentlig VIP-medlem i tapergjengen. Han smilte, og spurte om han fikk sitte ved siden av meg. Jeg nikket stille.

Erik snakket masse, vi hadde en lang samtale om svømmingen min. Så kom vi inn på temaet skole. Han fortalte meg snittet sitt. Tre komma to. Dårlig. Mitt snitt var helt greit egentlig. Fire komma en, men jeg følte meg dårligere enn noen gang. Erik trodde jeg var vellykket, og fikk minst fem i snitt. Men neida, jeg skuffet med mitt snitt som var så mye dårligere enn det han forventet.  Han fortalte meg at han alltid hadde sett på meg som en av de pene, skoleflinke jentene. Han trodde jeg hadde så mange venner, og at jeg antakelig hadde en kjæreste som var mye eldre, på et annet sted. Han trodde at jeg hadde det så bra hjemme, og at livet mitt var perfekt. Jeg klarte ikke å holde meg, så jeg brast i latter. Jeg klarte ikke å stoppe. Det å le igjen, var en lykkerus som jeg aldri ville stoppe. Jeg droppet svømmetreningen den dagen. I stedet dro vi hjem til Erik, og lagde kakao med vaniljeis og krem. Jeg hadde det fantastisk, og for første gang på et år smilte jeg igjen. Jeg smilte og smilte, uten ending. For i Erik så jeg sjansen til å få en venn, noen å være sammen med. Gang på gang lå vi og rullet på gulvet i store, langvarige latterkuler, begge to. Vi lo faktisk så mye at vi strigråt begge to.

Da jeg gikk hjem kjente jeg for første gang siden jeg begynte på ungdomskolen at jeg hadde lyst til å gå på skolen. Bare dét var en rus i seg selv. Jeg hadde aldri før gledet meg så mye til å gå inn skoleporten som den dagen, og det var så deilig. Det å legge seg ned på puta den kvelden, etter å ha slukket lyset, og bare tenke på dagen som hadde gått, fikk meg til å smile. Jeg kjente gleden inni meg, og jeg visste at det kom til å synes torsdag morgen, på vei inn i skoleporten.


vennn


Så, hva synes dere?

jeg har blitt utfordret, twice

Publisert: 07.okt.2009 @ 16:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Jeg har fått utfordringen to ganger, så jeg bare kjører på. Novella jeg skrev på skrivedagen kommer snart!! Gleder meg til å høre hva dere synes.

Navn: Caroline Tellefsen Åteigen.
Alder: 14.
Født: 10.07.1995.
Bosted: Kristiansand.
Stjernetegn: Krepsen.
Sivilstatus:  Foreløpig singel.


UTSEENDE
Hårfarge:  Blondt.
Langt eller kort: Kort (?)
Hairextensions: Nei, men om jeg får det kommer jeg til å bruke dem ofte!
Øynefarge: Blå - grå - grønn, det bytter.
Høy eller lav: Jeg føler meg ganske høy egentlig, men får stadig vekk høre hvor liten jeg er. Så det ligger kanskje noe i det?
Piercing: I navlen.
Tatovering: Ikke enda, men når jeg blir litt eldre tror jeg at jeg skal ha krepsens tegn på håndleddet.
Sminke: Mascara, dekkstift hvis det trengs og pudder.
Briller/linser: Nei.


HVA/HVEM
Spiste/drakk du sist: Rugsprø og melk. Sunt. <3
Har du på deg nå: Tightsbukse, undertøy, rosa singlet, svart cardigan og hvite sokker. HAHA.
Har du på deg når du sover: Undertøy og en sykt rå grandiosa-genser for tiden.
Hører du på nå: Good girls go bad, på Nrk mp3
Tenker du på nå: Denne her utfordringa.
Slags humør er du i nå: Glad egentlig. Har gjort noe bra i dag, så nå er jeg fornøyd med det.
Er klokken nå: 15.54
Var den siste du kysset: Vet ikke helt.
Var det siste du så på tv: Husker ikke.
Var den siste du snakket med: Papsen.


KJÆRLIGHET

Har du noen gang vært forelska: JA!
Har du lett for å forelske deg: Jeg faller lett for folk, men blir ikke lett skikkelig forelska.
Har du knust noens hjerte: Jeg har vel kanskje det.
Har noen knust ditt hjerte: Ja...
Hva ser du etter i kjæresten: Bra personlighet, han må bry seg om meg, så liker jeg folk som er litt høyere enn meg som liker å holde rundt meg, sånn at jeg føler meg trygg med dem + de må være goodlooking.
Har du noen gang stjålet en venns kjæreste: Nei. Har blitt god venn med andres kjæreste, men ikke noe mer?
Blir du lett sjalu: Ja.
Ville du ha tatt hevn om kjæresten var utro mot deg: Hvorfor svarer alle nei her? Jeg ville blitt såra og forbanna som faen, så vet ikke.

HAR DU NOEN GANG
Baket en hel kake selv: Of course. Det skal jeg i dag og, faktisk.
Sagt hva du følte for en person: Ja.
Nakenbadet: Det har jeg sikkert.
Spist stueplanten til mordi: Nei.
Vært innlagt på sykehus: Ja. En dag.
Stjålet i en butikk eller på et marked: Nei, faktisk ingenting! :O
Grått på bussen: Ja..
Brukket noe på en annen person: Nei.


HVA FORETREKKER DU
Lettet eller fornøyd: Fornøyd.
Sølv eller gull: Sølv.
Forbannet eller lei: Forbannet.
Gi noe eller få noe: Liker å få, men det er kos å gi også.
Glad eller lykkelig: Lykkelig.
Forundret eller forbauset: Forundret.
Sint eller sur: Sint.
Trist eller bitter: Trist.
Sannhet eller løgn: Sannhet.

FOR ELLER IMOT
Raketter: For.
Dødsstraff: Pedoer og voldtektsmenn, DØ. Men imot ellers.
Selvskading: Imot.
Kosmetiske inngrep: Imot. Men herregud, hvis personen har hatt en stygg ulykke så be my guest.
Vegetarianere: For. De må bare spise så mye grønnsaker de vil, men for meg er det utelukket.
Abort: Både for og imot.
Tynne modeller: Både for og imot.
Røykeloven: ? Jesus. La folk røyke hvis de vil det!
Narkotiske stoffer: Imot.
Dyreplageri: Imot.

VILLE DU NOEN GANG
Hoppet i fallskjerm fra et fly: Ja. Skal det når jeg blir 16, tror jeg.
Spist en hel banan med skall: Nei. Æsj
Strippet for å bli russepresident: Kanskje det, vet ikke.
Hoppet i strikk utenfor et stup: Ja.
Tisset på noen om de ba om det: Nei.
Spist dritt for en million: Antakeligvis ikke.
Gått truseløs i byen: Tror ikke det?
Sultet deg for å se hvor lenge du hadde klart det: Nei og ja, kunne gjort det men hadde ikke greid det lenge.
Sunget karaoke offentlig: Ja.
Dolket enn venn i ryggen om du hadde fått noe godt utav det selv: Nei.


ENTEN ELLER

Sjokolade eller blomster: Sjokolade, lett. Men altså, å få blomster på døra er jo og kos.
Lilla påskeegg kartong eller skumnisser: Påskeegg!!!!
Vått eller tørt: Begge?

Jeg utfordrer alle som vil, hvis dere tar den må dere legge igjen en kommentar under her, så går jeg innom bloggen deres.

VS - H&M vs CUBUS

Publisert: 06.okt.2009 @ 17:07 Kategori: VS Kommentarer: 10
Hej hej hallå. Bestemte meg nok en gang for å ha en vs, for å se hva bloggleserne mine synes. Denne gangen handler det ikke om noe jeg trenger hjelp til, men bare deres mening.
Så du? Hennes & Maurits eller Cubus?
pictures1

nydelig vær og novelle

Publisert: 06.okt.2009 @ 15:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Jeg elsker at det er så fint vær i dag. Regn, regn, regn. Boblejakka mi blir ødelagt av det, håret mitt får stygge krøller, prikker i pudderet, deprimerte ansiktsutrykk. Noe mer negativt med regn, anyone? Nei. Ikke mer av det. Nå fokuserer vi på det positive. Det som er så sinnsykt positivt med regn er at det er helt sinnsykt bra innevær. Nå som det pøsregner har jeg satt meg i en herlig, tilbakelent stilling i sofaen med dataen og Nrk Mp3 på full guffe. Det eneste som kunne toppe dette hadde vært mine beste venner og en stor kopp kakao med krem og vaniljeis.
Men at ikke det skjer skal jeg ikke klage over, for jeg koser meg.

I går hadde vi, som nevnt tidligere - skrivedag. Så jeg skrev en novelle om ei jente som var ensom, og ikke hadde det så bra. Helt til det plutselig en dag dukket opp en fra parallellklassen hennes som viste seg å bli en venn i løpet av kort tid. Kan tenke meg hvordan det å få en venn kan lyse opp livet til en hel haug av folk, som kanskje føler seg ensomme eller ikke har det så bra og har få venner. Hvis noen ønsker kan jeg poste novella her, så kan jeg fortelle dere hva jeg fikk til karakter når læreren kommer så langt at den er rettet?

carolineblogg011009 020
Her forresten de øredobbene jeg kjøpte, som jeg skulle poste bilde av etter ønske. :-)
100,- gullfunn. Merket heter next2.

skrivedag

Publisert: 05.okt.2009 @ 08:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
God morgen, alle søte blogglesere.
Klokken er ikke mer enn ti over halv ni, og jeg er godt i gang på dagen. Kom på at vi skulle ha skrivedag i dag, så da har jeg en litt rolig og ikke så trøtt start etter ferien. Skal mest sansynlig skrive en novelle, men har ikke fått tenkt så mye enda. Når det er sagt må jeg egentlig logge av blogg og starte på stikkordene mine, så vi blogges.
 
MEN EN TING MÅ VÆRE SAGT: takk for alle kommentarer, det blir jeg så sykt glad for! <3 dere lesere er topp!
bilde kommer i neste innlegg, beklager

EDIT; nå er klokken ti over elleve, og jeg har ikke noe å gjøre. Eller forresten, jeg må finne tittel til novella mi. Skrev om ensomhet så egentlig skulle den være "Lonely, i'm still lonely". Jeg hører melodien i hodet når jeg skriver det, men vi har jo en gammel lærer som antakeligvis ikke tar min humor. Så jeg får jobbe litt med den....

fuck it!

Publisert: 04.okt.2009 @ 15:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Hallo bloggen.
Da har jeg begynt å nærme meg våken tilstand, ettersom jeg sto opp 1315 og har labba rundt og sett ut som et spøkelse i sovende tilstand i noen timer. Jeg har stelt meg, spist og nå skal jeg øve på noen sanger. Hva gjør man ikke for foreldre, right? Senere i dag går jeg antakeligvis ut, for å gå med mine herlige jenter. Men det får vi se på.

Jeg gruer meg noe helt jævlig til i morgen, for vi vet alle hva som skjer da? Jeg må stå opp klokken 0715, for å gå til skolen 45 minutter senere. Herregud, skyt meg. Nå har jeg levd livet og chilla i 10 dager, så er det over og vi skal tilbake til helvete. Hjelphjelphjelp. Nå kunne jeg fått svineinfluensa, så kan jeg smitte ei venninne så vi kan henge sammen i en uke. Det hadde vært digg, det. Men vi blogges. Husk å kommentere to innlegg under her, på VS'en.
 fuck skolen
Jeg har bare en ting å si, fuck skolen! I'm out

nytt design

Publisert: 03.okt.2009 @ 22:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Hei bloggen.
I dag har jeg jobbet litt med nytt design, så nå begynner det å nærme seg finish. Hadde egentlig planer om å ha leopard-bakgrunn også, men det ble litt mye når jeg fikk den bra headeren av en som pleier å lage headere til meg.

Håper på tilbakemeldinger på design og eventuelt hva som kan gjøres bedre, eller endres på. Så kommer det vel noen oppdateringer fra meg i nær fremtid.
carolineblogg011009
Tipper dere har fått nok av bildegliset mitt for i dag, så blogges.

VS

Publisert: 03.okt.2009 @ 19:10 Kategori: VS Kommentarer: 7

Hej hej hallå!
Jeg har bestemt meg for at i vinter skal jeg ha også slenge meg med på moten, og gå rundt med verdens kuuuleste sko, nemlig UGGs. Så her kommer den store VS'en.

Strikke uggs, eller vanlige uggs? Eventuelt, hvilken farge?
kollasj

Jeg trenger hjelp fra dere lesere, så hva synes dere? : )

den lange prosessen er i gang

Publisert: 01.okt.2009 @ 14:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
God morgen! Nå har jeg stått opp, dusjet, spist og startet den lange prosessen med å importere bildene jeg tok i går. For det første er bilder tatt med speilrefleks sinnsykt store, og for det andre går det mad seint. Nå har jeg holdt på å importere i 15 min, og 70 bilder er importert. Så er det bare 296 igjen da. Selvom det kun er halvparten av bildene som er mine må jeg nok importere alle sammen. Nice.

Jeg må informere om at dette tar tid, så nytt design kommer i løpet av de neste dagene, og hvis jeg er heldig kanskje timene... Ønsk meg lykke til. : )
hits