Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: oktober 2011

Rihanna!!!

Publisert: 30.okt.2011 @ 18:05 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

Akkurat nå er meg og bestepus på et trashy toalett i Oslo og fresher oss opp til konserten! Gleder oss en liten smule nå! Vi har nettopp spist og jeg har jævlig vondt i magen, så kanskje ikke det blir her vi spiser neste gang... Uansett, håper dere får en råå kveld, for det får garantert vi! Blogger imorgen eller noe! Er du på rihanna i kveld?

Costume Halloween '11

Publisert: 29.okt.2011 @ 18:08 Kategori: Outfits Kommentarer: 0Gjett hva jeg skal være på halloweenparti!! Gleder meg så til å se hva andre skal kle seg ut som, det blir vel mange engler og djeveler, for det er jo liksom standaren hvert år. Jeg kjørte jo det i fjor, men er ikke sikkert så mange kommer utkledd med det samme som meg i kveld. I går var en fin kveld, men jeg har en liten aning om at denne kvelden kommer til å bli minst like bra! Når det gjelder den konkurransen jeg snakket om, den kommer litt forsinket - fordi jeg har ikke så veldig mye tid akkurat nå. I morgen skal jeg kjøre tur - retur Oslo for å gå på Rihanna konsert!!!! Så det er ikke sikkert jeg rekker å poste konkurransen da heller, men jeg skal prøve. Hva synes du om kostymet? Skal du på Rihanna imorgen?

Ingenting å ha på meg

Publisert: 28.okt.2011 @ 18:18 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Jeg har ofte problemer med å finne ut hva jeg skal ha på meg. Spesielt når jeg "må" pynte meg. Heldigvis har jeg mellom 30 og 40 kjoler å velge mellom, pluss en del andre antrekkskombinasjoner som kan fungere. Det er ofte sånn at når man skal noe spesielt finner man ikke noe som er fint, man føler seg feit, man føler seg stygg and so on. Har hatt på meg minst fem kjoler idag, og funnet ut at det ikke funket, men jeg fant heldigvis noe til slutt. Antrekket over får bli kveldens, så blir det utkledning i morgen. Jeg gleder meg!! Følg med imorgen for konkurranse og halloween-antrekk! Hva synes du om antrekket? Sliter du ofte med å finne noe å ha på deg? 

Fabulous

Publisert: 27.okt.2011 @ 19:30 Kategori: Feelings Kommentarer: 0Å bli anpusten og sliten av å gjøre noe man elsker er en av de deiligste følelsene som finnes. Å bli sliten til musikken, fordi kroppen adlyder musikkens toner og gjør de bevegelsene som musikken ber om - det er deilig. Jeg har vært på moderne koreografi (ikke overraskende) idag, så nå er det som vanlig ikke noe som kan trekke meg ned resten av dagen. Torsdagskvelden har plutselig blitt glad-dag etter at jeg begynte med dette her som jeg har blitt så glad i. Kan anbefale den følelsen til alle, uansett hva det måtte være som gjør at dere opplever denne! Life ♥ 

Bildene 1

Publisert: 25.okt.2011 @ 16:03 Kategori: Photo Kommentarer: 3

Å ta bilder for å få frem en følelse eller med et spesielt tema kan være utfordrende. Det må være god kommunikasjon mellom "modell" og fotograf og lys, antrekk og effekter må passe inn. Tok bilder med Tuva forrige uke, og her er noen av dem, endelig! Ble ikke så veldig fornøyd med hvordan jeg selv så ut, men poenget var ikke at jeg skulle være fin, det var å få frem en følelse. Vi var veldig heldige med lyset denne dagen, så jeg ofret meg og kledde av meg selvom det sikkert ikke var mer enn ti grader og en ganske heftig vind til tider. Hvilken følelse tror du vi ville få frem? Hvilket bilde likte du best?

Going to...

Publisert: 24.okt.2011 @ 18:15 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Nå har jeg nettopp våknet etter noen timer søvn. Sov så lite i natt, så jeg var helt nødt til å sove litt før jeg kunne gjøre noe annet. Om noen timer skal jeg på kino med en ganske stor gjeng for å se Paranormal Activity 3, og jeg kan ikke si at jeg gleder meg så veldig. Jeg synes ikke eneren var så særlig bra, og toeren har jeg ikke sett, men de som har sett nr 3. sier at den er dødsskummel. Håper jeg klarer å sove til natten etter å ha sett den, iiih... Har du sett den? Hva synes du?

Perfeksjon

Publisert: 23.okt.2011 @ 14:03 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

Jeg har et problem. Jeg tror jeg kan diagnostiseres som Shopoholic, fordi jeg får liksom en slags rus når jeg bestiller noe eller kjøper noe nytt. Mens jeg venter på at det skal komme i posten går jeg rundt og gleder meg som et barn på julaften. Når jeg mottar hentelappen og bringer pakken hjem oppnår jeg en veldig behagelig og spesiell rus som jeg ikke får fra noe annet. Det er veldig materialistisk og overfladisk, men det er fint å kunne gledes av ulike ting, ikke sant? Nye sko på vei hjem til meg igjen, wiii. De har perfekt høyde. Jeg blir akkurat over 1.70 på disse. ♥ Hva synes dere?

Hei bloggen

Publisert: 23.okt.2011 @ 12:56 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Okei, det er greit. Jeg skal blogge vanlig igjen. Har vært litt fraværende om dagen av personlige grunner, men det er vel sånn for alle. Vi har våre dager, uker og noen har vel til og med måneder hvor ikke alt går på skinner, men jeg er ganske stor fan av det der når folk reiser seg igjen selvom de har falt. Jeg har egentlig litt forskjellige ting å blogge om, men før jeg skal blogge om de tingene har jeg lyst til å vise dere bildene som jeg tok sammen med Tuva forrige helg, hun må bare sende dem først! Jeg er syk for øyeblikket, så selvom ikke hodet mitt ønsker å samarbeide helt må jeg sette meg ned å skrive en engelsk stil om Nelson Mandela. I love it! Takk for konstruktiv kritikk, sweets. ♥ Vil dere lese om hverdag, eller har dere ønsker om andre typer innlegg?

Let's fly away

Publisert: 22.okt.2011 @ 15:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

 

Et år frem

Publisert: 21.okt.2011 @ 12:36 Kategori: Feelings Kommentarer: 3

Å tenke langt frem skremmer meg. Å ta store valg for fremtiden allerede nå er skremmende. Om et år kan jeg sitte i et foreløpig ukjent hus, i et nytt land, med en ny familie og nye venner. Eller jeg kan sitte her jeg sitter nå, i sofaen hjemme med familien på jobb og vennene mine en telefonsamtale unna. 

Et år som utvekslingsstudent har vært et ønske lenge. Jeg vet ikke en gang når jeg begynte å tenke på det, men det er en veldig god stund siden. Mitt høyeste ønske var Australia. Jeg ville bo på stranden og se kenguruer hoppe utenfor vinduet mitt, det er vel det vi alle tenker. Så ble jeg intervjuet, det gikk smooth og det så ut som at jeg kom til å få det supergreat hvis jeg dro til Aus, men det var før jeg leste nærmere om skolene der. Jeg fant ut at alt det overfladiske som identifiserer meg vil bli (må bli) fjernet. Overfladisk som jeg til en viss grad er, ble jeg skremt bort fra tanken. Tanken på at klærne mine, sminken min, piercinger, hårfarge, smykker og sko måtte bli erstattet med skoleuniform, stram hestehale og ingen sminke, piercinger eller hårfarge var temmelig uinteressant. Jeg er mye mer enn alt det, problemet ligger bare i at jeg vet ikke om jeg kan klare å bli fratatt det også etter at familie, venner og hjemland allerede er borte for et år. Jeg slo det fra meg, tanken gjorde meg uvel og jeg kunne ikke lengre se alt det fine ved det. 

Så byttet jeg destinasjon, ville heller til USA. Skremmende det også, men så gøy. Der kan jo alle vise sin identitet gjennom klær, sminke og diverse. De har mange spennende høytider, alt er stort der, and so on. Problemet her var at jeg ikke kunne få dans i skoledagen, eller muligheten var der, men risikoen var meget stor for at jeg kunne miste det som er viktigst i nåtidens skoledag. Kan jeg ikke få dans i utvekslingsåret kommer jeg hjem til et nytt andreår med dans på VGS eller et tredjeår med almennfag. Uinteressant. 

Så serviceinnstilte og flinke som ledelsen i utvekslingsbyrået er prøver de å finne andre alternativer til meg. Det som virker som om siste utvei er Canada. I starten var det bare uinteressant og jeg var helt likegyldig, men så begynner jeg å tenke over det og finner ut at det kanskje ikke er så galt selvom det er jævlig kaldt og jeg mest sansynlig må bruke Canada Goose jakken min hver dag, hele året....

Etter en del tenking over problemet fikk jeg vite at jeg er en potensiell student på to ulike skoler, hvor begge kunne tilby meg all dans jeg trenger for å få skoleåret godkjent her i Norge og at temperaturene ligger rundt Norges temperaturer, men at det ikke er fullt så kaldt på vinteren. Et lite lys i det minste, for her er jeg garantert dans, som er noe jeg kan holde fast i og utvikle meg innenfor når ting blir tungt. Jeg vet jo det kommer til å være nedturer, men så tenker jeg over at det kommer til å være mange oppturer også. Jeg forvirrer meg selv, jeg er redd, ganske positiv, veldig spent... men fortsatt verdens mest ubesluttsomme. Jeg vet ikke. Jeg vet ikke om det er det rette, om Canada er bra og om jeg virkelig vil glemme Norge for et år. 

Tenk hvis det blir forferdelig, tenk hvis jeg får meg kjæreste før jeg drar, tenk hvis noe skjer med familien min, tenk hvis vennene mine hjemme glemmer meg, tenk hvis det ikke blir som forventet, tenk hvis jeg får en vertsfamilie jeg mistrives med... Så mange tanker, så skremmende, men likevel kanskje noe av det beste som kan skje meg hvis jeg tør å gjøre det... 

Type like a Girl

Publisert: 16.okt.2011 @ 20:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg er så i søndagshumør i dag. Dusje, smøre meg inn med bodylotion, bruke timesvis på å se på favorittserien, drikke te, tenke på at jeg egentlig burde jobbe med skolearbeid og sånne deilige ting. I dag har jeg tatt bilder med Tuva igjen, hadde en idè vi måtte prøve å få til, så jeg tror det ble noen fine bilder. Sinnsykt kaldt å stå/sitte/ligge i en liten kjole med bare ben på denne tiden av året, men hva gjør man ikke for perfekte bilder... Bloggen blir litt nedprioritert nowadays, men snart blir det konkurranse og litt sånn her, så jeg kommer nok sterkere tilbake om ikke så lenge. Vil dere se bildene fra idag? Kjenner du deg igjen i noen av bildene over?

Danset

Publisert: 15.okt.2011 @ 18:38 Kategori: Everyday Kommentarer: 1Ååå, det var så sykt gøy å danse i byen idag! Var kjempegøy at så mange ble med 2. gangen! Nå skal jeg ut. Først på skolefest, så skal jeg videre! Ha en superfin kveld! Må løpe! Var du med å danset for brystkreft aksjonen? Hva skal du i kveld?

Rosa Sløyfe

Publisert: 12.okt.2011 @ 14:44 Kategori: Everyday Kommentarer: 0Hvert år får nærmere 2600 kvinner i Norge diagnosen brystkreft. Det betyr at en av tolv kvinner får brystkreft i løpet av livet. Vi kan være med å hjelpe. 

Som jente er jeg opptatt av å støtte saken mot brystkreft, fordi både jeg selv og mange av de som betyr mest for meg kan bli rammet av dette senere i livet. Da ønsker jeg selvfølgelig at vedkommende skal få den beste oppfølgingen som overhode mulig. Jeg har allerede kjøpt meg en liten Rosa Sløyfe refleks og på lørdagen som kommer skal jeg også være med å danse for denne saken. Dette er noe alle kan være med på, i Markens klokken 13:00 skal vi danse den Rosa Hanskedansen! Personlig synes jeg det er viktig å engasjere seg i slike saker, med tanke på at hvem som helst kan bli revet fra oss etter sykdommer som kreft. Daglig blir noen diagnostisert med brystkreft, den neste kan bli noen du kjenner, så bli med å støtte Rosa Sløyfe Aksjonen. Har du støttet Rosa Sløyfe Aksjonen?

Navnebytte

Publisert: 11.okt.2011 @ 17:15 Kategori: Feelings Kommentarer: 7Dere har blitt så flinke til å kommentere for tiden! ♥ Med deres hjelp klarte jeg endelig(!) å bestemme meg for at jeg skal beholde skinnjakken. Den er jo ganske fin, så den skal nok bli tatt i bruk så lenge den er varm nok. Over til noe annet, I dag fikk jeg noe litt gøy i posten. Eller, gøyere enn avis og sånn hvertfall. Jeg har søkt om å bytte navn, og i dag fikk jeg godkjent navnebyttet. Nå heter jeg Caroline Emilie Tellefsen. Mange tror jeg har hett det hele livet fordi jeg heter det på facebook, men det har jeg jo ikke. Nå er det offisielt, så da må jeg ha nytt pass, sertifikat, visakort, elevkort osv. God nyhet, hihi. Nå stikker jeg snart på dansing, see you! Har du byttet navn? Hva synes du om å bytte navn?

Bare en tekst

Publisert: 10.okt.2011 @ 21:00 Kategori: Tekster Kommentarer: 4Håret hennes er nyvasket og dufter av blomster. Det føles mykt som silke. Nytt sengetøy er på hennes store, myke seng som får henne til å føle seg som en liten prinsesse der hun ligger. Hver muskel i kroppen verker etter alle timene hun har tilbakelagt i dansesalen med de små ballettskoene på føttene. Inni henne er det noe som brenner, et savn. En lengsel etter det gode, det trygge. De store, deilige armene hans rundt midjen hennes. Det lette kysset på pannen som forteller henne at han ikke skal noe sted. Hun ønsker seg til fremtiden sammen med han, han som gjør henne til den lykkeligste jenta i verden, bare ved å smile og holde henne i hånden. ♥ Caroline Emilie Tellefsen

What do you think?

Blondie vs Brunette?

Publisert: 09.okt.2011 @ 20:16 Kategori: Hår og Makeup Kommentarer: 11

Jeg begynner å savne blondfargen litt. Nå har jeg vært brunette i 13 måneder og trives skikkelig godt med det. Helt siden jeg farget håret har jeg fått høre at jeg kler det bedre, at jeg ser eldre ut, blablabla.  Jeg synes det selv og, men så tenker jeg plutselig at hmm. blondt hår er sååå fint, jeg vil ha sånn fin farge igjen osv. Jeg ser mye yngre ut (var kanskje heldig med bildet over, men så ut som en beibi), men lysblondt hår er så fint på så mange! Hva synes dere? Blondt vs Brunt?

Keen på konkurranse?

Publisert: 09.okt.2011 @ 15:46 Kategori: Everyday Kommentarer: 3Er bare innom for å si hei en liten tur, har jobbet noen timer idag og nå er det snart klart for bursdag i heimen. Verdens beste pappa fyller 37 i dag, så det skal feires med boller og brus!! Jeg har ordnet noen greier som kan deles ut i konkurranse om dere ønsker det? Skriv JA i kommentarfeltet om det høres bra ut! 

10 ting

Publisert: 08.okt.2011 @ 17:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

  • Jeg klarer ikke å sitte stille å se filmer som varer mer enn 105 minutter og jeg klarer aldri å se en hel musikkvideo.  
  • Jeg river av neglene når jeg kjeder meg, er sint, nervøs osv. Derfor klarer jeg aldri å spare til lange negler. 
  • Jeg har verdens fineste venner, har alltid noen å gå til når jeg trenger det. 
  • Jeg har aldri brukket noe eller hatt en alvorlig sykdom, utenom svineinfluensa da... 
  • Jeg bruker rydding, vasking, matlaging osv. som terapi hvis jeg er sint/lei meg.
  • Jeg danser åtte timer i uken, men føler likevel at jeg trener for lite. 
  • Jeg bor kun hos pappa og trives veldig godt, selvom jeg skulle ønske jeg kunne se mamma litt oftere. 
  • Jeg kunne bakt en kake til alle bursdagsbarn jeg kjenner, jeg elsker å glede folk. 
  • Jeg elsker å bli holdt rundt, spesielt hvis vedkommende er en del større enn meg så jeg føler meg litt liten. 
  • Jeg har ingenting å blogge om for øyeblikket, bortsett fra at jeg skal i bursdag snart. Kos dere i kveld! Noe du visste/ikke visste? 

Beauti

Publisert: 07.okt.2011 @ 15:05 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 0Hør på sangen. Synes?

I simply don't care

Publisert: 06.okt.2011 @ 13:09 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 1

Hva synes du om sang/bilde?

Skinnjakke - keep or not?

Publisert: 05.okt.2011 @ 14:45 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 9

Kjøpte denne skinnjakken i helgen og.. ja, jeg er tidenes mest ubesluttsomme person, så jeg aner ikke om jeg skal beholde den eller ikke. På det øverste bilden er den åpen, da synes jeg den er sykt fin, men på det nederste bildet strammer jeg den inn sånn jeg skulle ønske den var. Den er nemlig litt stor når jeg lukker den. Er vel ikke noe å gjøre med det, annet enn å kjøpe en mindre str, men det hadde blitt størrelse 10-12 år isåfall. Kjøpte den på barneavdelingen i størrelse 14 år, u see. Heeh. Hva synes du? Keep or not? Har 30 dager på meg.. 

Arrival of the Birds

Publisert: 05.okt.2011 @ 00:00 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 4

Hør denne sangen, den er superchill. I dag har jeg vært overalt. Både hos mi bestevenninne, hos noen kamerater, i byen, hos Therese og sist men ikke minst... på SØRLANET. Sykt fet. Er du på Sørlanet eller har du vært?

Verdens slappeste

Publisert: 03.okt.2011 @ 17:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Akkurat nå er jeg sykt slapp, jeg har jogget til byen skjønner dere.... Ligger her og ser ca sånn her ut, bare med joggebukse og en genser som ligner litt på et telt:

Så fant jeg ut at jeg skulle blogge, måtte bare se om jeg hadde noen bilder hvor jeg kunne se litt bedre ut en jeg gjør her jeg ligger. Så bare... lol, jeg fikk 102 (!) kondomer i posten i sommer. 

Dette var jo bedre enn jeg ser ut nå..... 

Jamen.. her var jeg kommet hjem fra personalfest med jobben, det er sikkert sykt interessant

Ja, også fikk jeg briller fordi jeg synes det er rått! Sykt smart jeg er nå

Så fant jeg de finefine bildene jeg tok i sommer, som jeg plutselig savner så.

Her var jeg egentlig ganske lei meg, på med maske ehh.

Men, det var jo sommer. Da skal man ikke være lei seg, lev hver dag som om det er din siste, ikke sant? Lovelovelove

Jeg vil egentlig ha på meg et søtt antrekk som f.eks dette:

Eller noe nærmere dette, egentlig... Men det er jo så kaldt ute (og inne)!

Jeg bryr meg egentlig ikke, er altfor sliten. Red lipstick og hvit strikkegenser er nok det jeg bør ta på meg idag.

Neida, jeg er egentlig veldig full av energi og overskudd nå, bare se: 

Her og, helt klar for å dra ut! Nå må jeg på butikken, vet ikke om jeg orker å skifte en gang, det er så kaldt ute, men jeg fant plutselig ut at det var så mye fint å se frem til igjen, sommer for eksempel. ♥  Dette er seriøst det dummeste jeg har skrevet noen gang. Jeg må løpe nå, seriøst. Jeg trenger energi, butikken next! 

De siste bildene

Publisert: 02.okt.2011 @ 12:07 Kategori: Photo Kommentarer: 4
foto_tuva

Her er de siste bildene Tuva tok ♥ I går var en finfin dag, begynte dagen med å jogge 4,5 km som et resultat av at jeg gikk meg vill i Larvik. Det ble litt shopping med mami før jeg dro tilbake til K-town for å treffe noen fine folk... Etter mye om og men havnet vi på Andøya hvor jeg var en av fire jenter eller noe, med andre ord var det 98% gutter som oppførte seg litt som om de aldri hadde sett jenter før. Koselig uansett, fikk litt tilskudd av jenter etterhvert, haha! I dag er det søndag, altså ukas chilledag -  og det skal nytes. See you! Hvilket bilde likte du best?

hits