Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: november 2009

Jeg er på jakt etter...

Publisert: 30.nov.2009 @ 21:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
...en ny parfyme. Har brukt samme parfymen i ca ett år og jeg er så utrolig lei av den! Synes fortsatt den er god, men det finnes da grenser?! Parfymen jeg har brukt er den gamle Christina Aguilera. Altså den eldste. Skal legge ved et bilde under her, så dere kan se hvilken jeg mener. Så er mitt spørsmål til dere;
Hvilken parfyme bruker du? Har du en å anbefale? 

Beklager nok en gang for dårlig blogging, men har vært hos mamma i helgen og der er det fortsatt 0 internett. Men vi blogges! Hadde vært fint om dere la igjen en kommentar med en god parfyme :-)

Denne brukte jeg før, men nå er den tom og jeg trenger nyyy!

VIDEOBLOGG: svar på spørsmålsrunden

Publisert: 26.nov.2009 @ 21:59 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 6
Heiheiheihei. Beklager så masse for ventetiden på videoen. Jeg faktisk prøvd å redigere den i fire dager nå, uten hell. Hver gang jeg har lagt til tekst har programmet klikket og dataen måtte av og på, for så å begynne på nytt hver gang. Så i dag droppet jeg teksten så tenkte jeg bare at det får gå som det går.

Det over ble skrevet i 7-tiden, men nå er jeg tilbake med opplastet video. Dette blir igrunn ganske teit, så jeg tror jeg skal gå å grave meg ned i jorda. Kommenter under her hva dere synes. Vil dere ha flere videoblogger, evt hva skal jeg snakke om? :-)

spørsmålsrunde avsluttet

Publisert: 22.nov.2009 @ 20:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Jeg har laget videobloggen fra spørsmålsrunden, og redigert litt på noe men selvfølgelig klikka programmet og det ser ut som jeg må begynne på nytt. Men jeg får se, skal i alle fall begynne å laste den opp i løpet av kvelden, men det pleier å ta utrolig lang tid å laste opp videoer, så vi får se om den blir postet i dag eller i morgen. Det ble egentlig ganske kleint å sitte å snakke til kamera, men heldigvis er det ingen hjemme!!

I dag har alt gått i ett, og jeg føler jeg har rukket mye. Sto opp kvart over ett, løp inn og sminka meg, kjørte til farmor og de for å spise, trylleshow i kirka og årsfest med fotballen. Hektisk egentlig, men det er ganske deilig å ha fullt program i blant. Men jeg må løpe, må få dusja! Blogges senere, eller i morgen :-)

webcam1
SMIL !

beskjed til dere + litt til

Publisert: 20.nov.2009 @ 16:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Heiheiheihei. I dag har jeg vært med Lise-Mette for å ta piercing. Hun skulle ta i den lille tingen i øret. Det så ut til å bli veldig bra, og hun synes heldigvis ikke det var noe vondt. Jeg må si det frister å få sånn selv, men jeg ser bare for meg at det skal være sinnsykt vondt og at jeg skal dø av smerte liksom, med andre ord; JEG ER DRITREDD FOR NÅLER! Men altså, tenkte jeg skulle opp til Lise-Mette litt senere i dag, så får jeg bare se om jeg overnatter eller går hjem i kveld.

I morgen er det konfirmasjonsundervisning i seks timer, igjen. Så jeg tror kanskje jeg skal legge inn sanger på mobilen min, fordi jeg kommer til å kjede rumpa av meg hvis ikke ! 

Angående overskriften, her er beskjeden:
VIKTIGVIKTIG: GÅ INN
http://carolinetellefsen.blogg.no/1257255455_sprsmlsrunde.html Å LEGG IGJEN ET SPØRSMÅL ELLER FEM. SKAL SNART SVARE PÅ DE NÅ! :-)
 fotogen
Fotogen? Nei. Meg i nuet :-) Har tatt på meg chillehåret og en digg strikkejakke nå, så er klar for en chill kveld !

"my heart is missing"

Publisert: 19.nov.2009 @ 20:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Jeg hadde grått og grått i flere uker, fordi jeg visste at det skulle skje. Mamma skulle flytte fra meg. Helt til Larvik. Dette var jo bare snakk om en liten busstur unna, men for lille meg på 12 år var ikke tre timer på bussen barebare, skal jeg si deg. Livet mitt begynte sakte å falle fra hverandre da jeg fikk vite om det. Jeg ble det jeg kaller emo på fulltid. Jeg gikk hele tiden rundt og synes synd på meg selv, gråt tjuefem timer i døgnet, åtte dager i uken. Alle vennene mine var veldig støttende for meg på den tiden, og uten dem hadde jeg ikke vært den personen jeg er i dag.

Det at mamma flytta så jeg på som verdens undergang. Hun flyttet jo fra meg. Jeg mistet henne. Jeg trodde liksom at hun kom til å være vekke for alltid. Heldigvis var det ikke tilfellet, men hver gang vi skilte lag etter en helg, rant det bekker nedover kinnene mine. Hver kveld, uansett hvor jeg befant meg, bestod for det meste av gråting. Jeg gråt meg i søvn flere ganger, og jeg hadde uten tvil et stort savn i kroppen, som slet meg ut både fysisk og psykisk men det hjalp å være emo. Jeg skrev engelske tekster både dag og natt mens jeg gråt, og det hjalp. F. eks på et av arkene jeg tegnet på og proppet full av emo-tekster sto det;
tekst 1: My heart is fucking broked, and i cry like hell. All i want is that you come back. I miss you so fucking much! PLEASE!
tekst 2: My heart is missing.
tekst 3: You broke my heart
tekst 4: Come back to me, i need you to live. You are so important to me, and i love you. Got it? I love you.

Jeg hadde det ikke så lett, nei. Men heldigvis hadde jeg mange utrolig gode venner, som stilte opp og støttet meg, så jeg kom over emo-perioden min. Heldigvis er dette en stund siden, og nå ler jeg av hvor teit noe av det jeg gjorde var, men det var ikke lett da. Så om du sliter med noe som blir opplevd som veldig vondt og leit, så er mitt tips: få det ut, få det ned, vær lei deg, så kommer du over det. Det hjelper ikke å holde sånne ting inne, noen ganger hjelper det å skrive ned akkurat det du føler, og i en sånn situasjon er det faktisk veldig effektivt. :-)

Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette innlegget, for det blir egentlig ganske teit. Men uansett. Unnskyld, hvis noen får dårlig samvittighet på grunn av dette innlegget, for det er ingen som har grunn til det. Mamma og jeg har et greit forhold nå, og jeg er fortsatt utrolig glad i henne, men heldigvis er jeg ikke lei meg lengre. <3

har du vært skikkelig lei deg før? hvordan kom du over det?

regnregnregn!!!

Publisert: 19.nov.2009 @ 18:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
"Du har fått en ny e-postmelding fra Onepiece" sto det da e-postmeldingen kom inn i innboksen min. Jeg tror aldri jeg har gått så fort inn på en e-post. Onepiece er liksom "drømmeplagget" for tiden, selvom det sikkert ikke blir noe av. Nå skal jo alle ha det, og alle fra femte klasse og oppover syns det er såå kult. Og ja, det inkluderer meg. Jeg har lyst på den babyrosa Onepiece dressen, men tror ikke de selger den lengre. Nå er det en mye mørkere rosafarge, noe som er litt kjipt i grunn. I allefall, med den e-posten trodde jo jeg at det sto en setning som minnet om "du har vunnet en valgfri Onepiece fra våre nettsider". Men neidaaa, nyhetsbrev er vel de eneste gratistingene sånne nettsider deler ut. Eller, de krever vel penger fra noen for å sende ut nyhetsbrev også.

Ellers har jeg gått så lei av regn at jeg har lyst til å ta meg en tur opp å snakke med mr. Værgud. Aner ikke om det finnes noe sånn som en vær gud, men jeg kunne i allefall tenke meg å få en slutt på det jævla regnet! Nå har det regna i mange uker i strekk og de melder fortsatt tre nye uker med regn. Paraplyen min er en paraply som ikke inneholder noen form for kvalitet og støvlene mine er bevisst kjøpt store. "Man skal gå med ullsokker i støvler, vet du", var pappas grunn til at jeg skulle kjøpe støvler i størrelse trettisju når størrelsen min ligger et sted mellom trettifem og trettiseks. Store støvler er virkelig tingen når man går med tynne sokker og tights som sitter klistra til beina. Det er nemlig ingenting som tar plass da, for ullsokker bruker jeg ikke før det blir kaldt. Jeg er drit-emo på grunn av været i dag. Jeg gikk med skinntights, sorte støvler og sort jakke i dag, til og med. Rock my world, emo er jo konge!

Bortsettfra at dette bildet gjorde at regn virka litt koselig.

Dette innlegget er sikkert koselig å lese for dere happy sommerfugler som til og med er positive til regn, men til dere normale folk: hater dere regn og paraplyer av dårlig kvalitet like mye som meg?

NOVELLE: Prisen var høy!

Publisert: 18.nov.2009 @ 15:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 10
Altså, dette er vel egentlig ikke en novelle, men la oss kalle det for det. Ooooog, overskriften har ikke jeg laget, men det var nemlig en del av oppgaven at overskriften skulle være det den er, så vet dere det. Håper dere tar dere tid til å legge igjen en kommentar om hva dere syns, det hadde vært kooos, vettuu! :-)

Prisen var høy

Plutselig sto han på andre siden av veien. Jeg stirret diskret og håpet at han ikke la merke til at jeg rødmet. Det hadde ikke vært lett å skjule hva jeg følte for han i det siste, jeg rødmet og ble helt varm i toppen hver gang han var til stede. Jeg hadde til og med fått kommentarer på hvor røde kinn jeg hadde en gang han kom inn i rommet. Denne gangen prøvde jeg å skjule det, og jeg tror jeg klarte det.

Christoffer kom gående mot meg, han så fantastisk ut, som han pleide. Det kastanjebrune håret var lagt perfekt rundt ansiktet, og de nydelige brune øynene hans var fylt med varme og glede. For hvert skritt jeg tok mot han, banket hjertet mitt enda fortere.
 
Christoffer begynte i klassen over meg da jeg gikk i åttende. Jeg hadde akkurat byttet til ungdomskolen, og livet mitt begynte smått å falle på plass. Karakterene var greie, jeg lå rundt femmeren i de fleste fag. Mamma og pappa hadde også begynt å tenke litt mer på oss som en familie, så vi hadde flyttet til et nytt hus og vi gikk oftere ut og spiste eller på kino sammen. Bare dette gjorde at livet mitt ble en hel del bedre enn det hadde vært. Mamma og jeg hadde ofte hatt store krangeler, og det hadde ødelagt veldig mye for familiens samhold. Heldigvis hadde vi kommet oss ned på jorda da jeg begynte i åttende klasse. Det nye huset var stort nok til at alle kunne få litt frihet fra hverandre, men det var også helt perfekt til å tilbringe tid sammen.

Først nå, i niende klasse, begynte jeg å snakke litt til han. Jeg la han til på MSN og vi hadde noen koselige samtaler innimellom. Det gikk mest i ?skjer?? og ?ikke så mye, der da søta??, men jeg tok ofte meg selv i å sitte og vente på at han skulle logge seg på. Uansett hvor mye eller lite vi snakket betydde det noe for meg. Jeg fikk følelser for han, og det var ikke bare vennskapelige følelser. Jeg ønsket noe mer.

Jeg brukte lang tid på å skrive dagbok hver kveld. Halvparten av niendeklasse dagboken var fylt med beskrivelser om han. Jeg hadde beskrevet hver samtale vi hadde hatt og det hendte at jeg skrev at jeg likte han. Jeg gjorde det. Jeg likte han og så sto han her, foran meg. Vi gav hverandre en rask hei-klem da vi møttes. Jeg kunne se at han var nervøs. Vi hadde aldri vært alene før. Hver gang vi møttes var vi som oftest med mange andre, men denne gangen hadde vi avtalt å møtes alene.

Det gikk flere dager, vi møttes igjen. Brukte tiden på å snakke sammen og holde hender. Jeg følte at det var noe der, en liten gnist. En dag vi satt sammen i parken skjedde noe helt fantastisk, Christoffer lente seg mot meg og kysset meg, så sa han fem ord som gikk rett til hjertet mitt. "Vil du være jenta mi?".  Jeg nikket forsiktig, mens jeg smilte sjenert. Jeg var jenta hans. Vi kysset flere ganger før vi skilte lag.

Det gikk ikke helt opp for meg før jeg kom inn døra hjemme. Jeg er jenta til Christoffer! Jeg løp inn på rommet og skreik høyt i puta. Det gikk mange måneder, vi hadde de koseligste kveldene, de gøyeste turene og de mest romantiske stevnemøtene noen gang. Alt var perfekt, helt til den kvelden jeg gjorde det dummeste jeg noen gang har gjort. Jeg var på en fest, alt var så gøy og alle var så fulle. Det var en hel gjeng som prøvde å presse meg til noe jeg egentlig ikke ville. De ville at jeg skulle sniffe kokain. Jeg nektet en liten stund, men til slutt, full som jeg var, ga jeg meg og prøvde litt.
 
Den dag i dag angrer jeg, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Den festen var grunnen til at jeg mistet han jeg elsket og bestevenninna mi.Da jeg kom på skolen på mandag visste alle om det. Alle pekte og hvisket bak ryggen min. De visste at han hadde dumpet meg, men det var bare to stykker som visste om det nye paret. Christoffer hadde nemlig gått rett til bestevenninna mi, for å få trøst og kjærlighet fra henne. Han visste godt at hun også likte han, men jeg hadde aldri trodd noen av dem ville gjøre det mot meg.

Christoffer var den jeg elsket høyest i verden, og han ødela livet mitt helt den dagen han ble sammen med bestevenninna mi. Da jeg fikk vite om dem klarte jeg ikke lenger å stå på beina, jeg knakk sammen. Tårene trillet samtidig som sinnet bygget seg opp. Jeg skjelte henne ut. Bestevenninna mi, som jeg hadde kjent hele livet, som jeg hadde så mange minner med. Hun hadde sviktet meg, for en gutt. Min gutt.

I en stund etter var jeg ensom. Alle visste om det, men ingen snakket høyt om det. De andre vennene mine sendte tekstmeldinger om jeg ville bli med ut, selv om alle visste hva svaret kom til å bli. Jeg orket ingenting, og det hjalp ikke at ingen visste hva de skulle si til meg. Alle var klar over hvor tungt jeg tok det, men ingen visste hvordan de kunne hjelpe meg, noe som resulterte i at ingen prøvde å hjelpe meg heller.

Jeg var så ensom. Livet mitt ble snudd opp ned etter den helgen. Nå var det som om jeg ikke hadde noe å leve for. Livet mitt var innenfor fire vegger, jeg satte ikke en fot utenfor døra til rommet mitt på tre måneder. Jeg nektet å gå på skolen. Mamma visste ikke annet enn å godta det, for hun visste at hvis ikke jeg fikk det som jeg ville kom jeg til å gjøre noe forferdelig. Hun hadde jo sett meg deprimert før, men ikke deprimert. Jeg hadde sittet inne på rommet mitt i tre måneder. Tre måneder uten å se folk. Det eneste mennesket jeg så i løpet av de tre månedene var mamma. Men kun når hun kom med mat til meg, jeg orket aldri å snakke. Jeg brukte all tiden min på å skrive dagbok og sove.

Det var ikke før den tredje måneden jeg fant barberbladet. Det lå så blankt og fint på hylla. Jeg hentet det, og brukte lang tid på å studere det, før jeg kjørte det inn i huden like ved pulsåren. Jeg kjente smerte. Men det var en god smerte. Jeg fikk følelsen av kontroll. Det var så deilig endelig å kontrollere noe.
 
Jeg kuttet meg mange ganger, men det tok lang tid før jeg kuttet dypt. Dagboken min ble plutselig ganske fylt opp med kuttehistoriene mine. Hvordan blodet dryppet ned på det hvite lakenet mitt, og hvordan jeg kontrollerte kuttene. Hvordan jeg begynte å kutte dypere og dypere. Hvordan jeg kjente følelsen av kontroll i hvert kutt.
 
Nå sitter jeg i himmelen. Jeg ser ned på alle sammen. Mamma har lest dagboken min, og funnet ut alt om kuttene. Men jeg lever godt nå, jeg har det bra. Jeg har endelig tilgitt Christoffer for alt han gjorde og alt han sa. Hvis jeg møter han igjen skal jeg si unnskyld for alt, og be han tilgi meg også. Nå vet jeg at prisen kan være høy når man mister noen man elsker?

- Av Caroline Tellefsen Åteigen

Hva synes du om novella?

jeg er med

Publisert: 17.nov.2009 @ 21:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heiheihei. Nå blir det en del innlegg, men da jeg kom over denne konkurransen er det ikke lett å motstå fristelsen til å delta. Det er rett og slett bare å skrive et innlegg eller linke til konkurransen på bloggen din, så har du sjansen til å vinne et gavekort på 500,- fra Gina Tricot. :-) Meld dere på her!!!

De har utrolig mye fint på Gina, så det hadde vært så nice å vinne. :-D

jeg utførte en drøm

Publisert: 17.nov.2009 @ 21:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
..Rikke sin, faktisk. Dere skjønner, Rikke hadde med en kakeboks med Mammas sjokoladeboller til meg da hun kom, for vi skulle kjøpe. Så kommer hun hoppende inn døra "Halloo, jeg drømte at vi spiste dem med kniv og gaffel. Hvis du skal spise en måååå du gjøre det med kniv og gaffel". Siden hun ønsket det såå høyt måtte jeg jo så klart utføre det, så det gjorde jeg uten å nøle. Jeg lover dere, hun ble lykk
elig.
hejhej 064
Rikke skulle selvfølgelig ha 94 bilder av begivenheten.

Forresten, jeg hadde Norsk tentamen i går. Hvis dere  vil kan jeg gjøre som sist, og poste det jeg skrev. Vet ikke om det var bra eller dårlig, men jeg fikk hvertfall høre at det var bra. Riktignok var det av personer som liksom er pliktige til å fortelle meg det jeg vil høre. Men er det noen som er keen?

chillekveld med jenta mi

Publisert: 17.nov.2009 @ 18:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Heihei bloggen.
Nå har jeg besøk av Rikke, så vi ligger egentlig bare i senga og chiller. Utrolig digg med en chilledag som vi bare snakker og tar det rolig. I dag har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt, har vært på skolen og labba hjem for så å legge meg for å sove. Blir så utslitt for tiden, mye å tenke på og sånn så da trenger jeg å sove litt. :-)

I dag prøvde jeg noe "nytt", jeg sov med fletter sånn at jeg fikk krøller. Synes det ble ganske stygt først, men så fant jeg ut at jeg fikk bare gå sånn. Jeg hadde dårlig tid uansett, så måtte bare løpe. Her er et bilde av krøllehuet mitt, med en gang jeg var ferdig å stelle meg...

 carro
Hva synes dere om krøllene ?

jeg takker jentene for mange år sammen

Publisert: 16.nov.2009 @ 20:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 6Hej hej hallå. Nå skal jeg begynne innlegget som de fleste innlegg begynner, nok en gang. "Nå har jeg nettopp...". Så her kommer det. Nå har jeg nettopp dusjet, spist og hoppet i noen deilige, store klær. Nå sitter jeg i stolen i stua, med tv'en på i bakgrunnen og bloggen foran meg. I dag har jeg trent igjen, har ikke fått trent på to uker nå fordi mr. Svineflu kom jo som sagt på besøk, så jeg fikk såklart ikke lov å trene da.

Egentlig skulle jeg fortelle dere litt om expertfestivalen, men nå er det noen uker siden og det er liksom old news, som dere sikkert har null interesse for å høre om, så dere skjønner tegninga. Det blir ikke noe om det, men jeg vil vertfall takke for mange år sammen med fotballjentene mine, det har vært kjempegøy å være kaptein for dere i år, og jeg har blitt utrolig glad i de fleste. Tusen takk for at dere har bidratt til å gjøre miljøet på laget så bra! Nå blir vi slått sammen med 94-laget, og det tror jeg mange har gruet seg veldig til. Jeg har også gruet meg, men heldigvis var det ikke så ille. Treningen hadde et høyere nivå og jeg følte at alle fikk sjansen til å vise hva de kunne. Jeg tror dette kommer til å bli bra, selvom noen av 94-spillerne antakelig ønsker mest at vi skal gå å brenne hele gjengen. Men jeg skjønner egentlig det, det er ikke alltid like gøy å få ti nye spillere inn på et nok så sammensveisa lag. Håper vi blir bedre kjent etterhvert, da. Så blir det sikkert bra! exportnytelli 253
Heldigvis for dere er dette er det eneste bildet jeg har på dataen!

Hvilken idrett driver du med?

heiheihei

Publisert: 15.nov.2009 @ 21:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Okey. Det forrige innlegget, det som heter MMS, skulle egentlig være fylt med tekst som hadde sammenheng med et ræva iPhonebilde jeg tok i fart. Nice, mhm. Jeg skulle prøve meg på mobilblogg skjønner dere, men det funket ikke helt som det skulle. Det endte derfor opp med at ikke jeg fikk sendt inn noe tekst til blogg.no, så da var det bare bildet dere fikk. Tror ikke jeg skal kaste bort mer penger på det, nei. Men jeg har i allefall vært i Larvik i helgen, uten internett og uten mulighet til å mobilblogge, så derfor har det blitt lite blogging i det siste.

Har fått inn noen spørsmål på spørsmålsrunden under her, og det er utrolig koselig. Håper dere vil fortsette å sende inn spørsmål i dette innlegget, da blir jeg glad vet duu. Ellers, i denne helgen har jeg brukt en del tid med min lillesøster, noe som er utrolig koselig ettersom det var to måneder siden sist jeg hadde sett henne.. Vi tente i peisen og lå i sengene våre og så på tv på kveldene, og koste oss med smågodt og litt sånn. Koselig å være litt med henne igjen, nå som det var så lenge siden sist.
heiheihei
Meg og Lillesøster. Dette bildet var SYKT mye bedre på mobilen, true story!

Men nå har pappa laget noe mat til meg, så jeg må nesten spise. Blogges.
Har dere vært noe med familien i helgen? Eller hva har dere drevet med?

MMS

Publisert: 13.nov.2009 @ 15:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
280160-1-1258123898468.jpg
MMS

jeg er med i konkurranse, bli med du og!

Publisert: 09.nov.2009 @ 19:13 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 1

Hei bloggen. Idag da jeg satt inne på datan å leste blogger kom jeg over en konkurranse på en blogg. Konkurransen er kjempelett og delta i, bare se denne videoen for instruksjoner.

Jeg vil vinne fordi jeg TRENGER noe deilig å varmt jeg bruke til i vinter, når jeg er kald og vil hoppe inn i noe chilletøy for å få varmen igjen. Hadde vært så konge å vinne! Siden jeg ikke har en Onepice, eller Helt-dress fra før hadde det vært utrolig digg å vinne en, og slippe å betale så sinnsykt mye for å få en! 

Delta du også :-D BLOGGES.

en uke, to personer

Publisert: 07.nov.2009 @ 14:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Heeeeei bloggen.
Jeg er utrolig glad i dag, for jeg har nemlig tippet over fra å være syk på heltid, til nå - å være syk på deltid. Neida. Er frisk nå, jeg. Så Hvis pappa er skikkelig grei så skal jeg få gå ut i dag. Men har fortsatt litt smitte i kroppen, så må være forsiktig med hvem jeg møter!! Men altså, til uka er jeg helt back on track, så da blir det full rulle med venner, mamma og skolen igjen. Akkurat skolen kan jeg gjerne stå over i en uke til, eller to. Men venner!!! Jeg har kun sett to personer på EN UKE! Den ene er pappa, selvfølgelig. Den andre er Randi, kjæresten til pappa. Hun kom nemlig hit, i stedet for at pappa dro dit når jeg var syk. Hyggelig, ikke sant. Men bortsett fra de to har jeg ikke sett en eneste annen person siden søndag, og heller ikke fått en eneste klem siden søndag.

Men nå er jeg stelt for en vanlig dag, så får vi se hva som skjer i dag. Har ikke akkurat gjort noen store planer. Menmen... Vi blogges senere, takker alle som har sendt inn spørsmål. Og fortsett så lenge dere rekker, skriv så mange spørsmål dere orker, så blogges vi snart igjen. : )
webcam1
Har dere fortsatt ikke skjønt at webcam bilder er best? Neivel, nei. Her er vertfall meg nå.

SPØRSMÅLSRUNDE

Publisert: 03.nov.2009 @ 14:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 11
Jeg spurte tidligere i ett innlegg om noen var keen på at jeg skulle holde spørsmålsrunde, og fikk bare positive tilbakemeldinger på det så da setter jeg i gang en spørsmålsrunde. Her kan dere spør om hva dere vil, men dere må respektere hvis jeg synes noen spørsmål blir for private. Spørsmålsrunden kommer til å vare til jeg er frisk og har overskudd til å svare.

Får jeg inn veldig få spørsmål sletter jeg innlegget, og vi dropper hele greia. Så jeg håper dere stiller mange spørsmål, så blogges vi når jeg blir frisk. :-)
hihihiohi
BLOGGES :-D


besøk av mr. pig

Publisert: 03.nov.2009 @ 14:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hei bloggen. Nå ligger jeg på sofaen i undertøyet, med den deilige dobbeldyna mi over meg, og snakker med folk på msn. Matlysten ligger på minusnivå, selvom jeg er j**lig sulten så finner jeg ikke noe jeg har lyst til å putte i munnen. Unntatt cola da, naturligvis. Så colaflaska er min bestevenn nå til dags, jeg mener siden ingen kommer å besøker meg liksom. Det hadde ikke vært feil om noen hadde sendt meg blomster på døren med God bedring-hilsen liksom. Jeg tror nemlig jeg blir liggende stille og ensom ganske lenge, for hvis det er slik som pappa tror det er - har jeg nemlig fått besøk av herr svineinfluensa, og jeg kan nok ikke si at vi har blitt gode venner. 

Det har skjedd mye på få dager, og jeg har hatt en del å tenke på og en del ting å gjøre siden sist jeg blogget. Har egentlig en del ting å fortelle, men jeg orker ikke å skrive nå. Har brukt opp energien min på å stå oppe i dusjen, for så å gå opp trappen. Har med andre ord ikke så mye energi til overs. Men det kommer mini-innlegg om noen minutter, og jeg forventer at dere poster en kommentar der! 
vennn
...spesielt når man er syk!

SPØRSMÅL TIL DEG:  Har du fått svineinfluensa, eller ligger du kanskje rett ut med vanlig influensa? 
hits