Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: november 2011

Jeg elsker Mamma

Publisert: 30.nov.2011 @ 14:44 Kategori: Everyday Kommentarer: 2
Åååå, jeg ble så glad når mamma kom i går. Det var så utrolig koselig med litt sykebesøk! Nå er jeg på tredje dagen hjemme, jeg har fått sykemelding og pencilin av legen og jeg har ikke tid til å ligge her noe mer! Mamma kom ned i går hovedsaklig for å gi meg den finefine julekalenderen hun har laget til meg, men også for å ordne litt forskjellige ting, så hun fikk hilst på min kjære, vi var på ikea, på sørlandssenteret, i byen og litt rundt forbi ellers. Det hjalp ikke akkurat på ørebetennelsen, for når jeg kom hjem hadde jeg plutselig ørebetennelse i begge ørene (love it). Nå skal jeg ta litt pencilin og bli frisk, så jeg kan begynne å fungere normalt igjen! Jeg kommer forresten til å holde en julekalender på A4 Trafikkskole AS sin facebook-page. Her kan dere stikke av med både kjøretimer og en iPhone 4S! Hva slags julekalender skal du ha i år? Kommer du til å delta på A4 Trafikkskole sin julekalender?

Dag 2

Publisert: 29.nov.2011 @ 12:51 Kategori: Everyday Kommentarer: 4

Hei og god morgen. 

Nå er jeg hjemme fra skolen dag 2, fordi sykdommen min tydeligvis ikke hadde noen planer om å ta slutt. Faen ass, jeg hater det. I går la jeg meg klokken 23, men når klokken var 02:30 hadde jeg fortsatt ikke sovnet, og jeg lå faktisk og gråt fordi det var så jævlig vondt i øret mitt. Herregud, er det mulig, tenker jeg bare. I dag har jeg i det minste orket å stå de ti minuttene jeg trenger på badet for å se ut som jeg gjør til vanlig, så jeg ser ikke ut som jeg holder på å dø. De siste dagene har jeg tuslet rundt her hjemme i kjæresten sin t-skjorte og sett ut som jeg var på god vei til å takke for alt, men i dag hadde jeg faktisk tenkt meg på skolen og tenkt meg inn i litt finere klær. Skolen ble det ikke, men jeg kan jo krysse fingrene for at jeg orker å hoppe inn i noen greie klær etterhvert. Ønsk meg god bedring så er du søt ♥

Egenmelding

Publisert: 28.nov.2011 @ 16:06 Kategori: Everyday Kommentarer: 4


Skal vel egentlig ikke måtte unnskylde meg for at jeg er syk, men jeg hater det så utrolig mye når jeg ikke får gjort ting jeg har lyst til å gjøre. Samme om det er å gå på jobb, skole, være med venner eller blogge. Beklager, men jeg er syk. Jeg kommer tilbake til alt så fort som mulig. Må jo egentlig være frisk i morgen...

New shoes

Publisert: 26.nov.2011 @ 16:08 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 2

Endelig er de mine. Jeg vet at alle har dem, men det betyr ikke at jeg klarer å la være å kjøpe dem. Så finefine!! Hva synes du? 

Oh, this has got to be the good life

Publisert: 26.nov.2011 @ 12:57 Kategori: Feelings Kommentarer: 1


Sett på sangen før du leser. 

Den siste tiden har inneholdt så mye fint og gøy, som jeg ikke kunne fortelle med en gang av litt forskjellige grunner, men nå kan jeg faktisk dele det med de som ikke er mine nærmeste også. Jeg har fått meg ny kjæreste, jeg har fått meg ny jobb og jeg har ingått et nytt samarbeid med A4 ♥ Jeg skal utveksle, jeg er nesten ferdig med å fylle ut papirene og det er snart jul. Noen ganger føler jeg at jeg har verdens beste liv, fordi jeg får sjansen til å være med på mye gøy, jeg har de herligste menneskene rundt meg og jeg er så utrolig fornøyd med sånn ting er akkurat nå. På torsdag sang jeg på en konsert, og selvom jeg er syk for øyeblikket og har vært det i snart en uke gikk det kjempebra. På tirsdag kommer mamma på besøk til Kristiansand og da har hun med julekalender til meg. LYKKE! ♥ 

Gladkristen

Publisert: 25.nov.2011 @ 16:40 Kategori: Everyday Kommentarer: 1


I går var en jævlig dag på alle måter. Jeg var syk, jeg sang solo på en konsert med den vondeste halsen, jeg var på skolen til klokken 22:30, jeg fikk en dårlig nyhet and so on. I dag derimot er den beste dagen på lenge. Nå har jeg endelig tid til å slappe av. Vi er ferdig med "musikalen", vi har fremført og det gikk ganske fint egentlig. Jeg var gladkristen, med kors rundt halsen og bibel i hånden, som dere ser på bildet over. Følte jeg klarte å spille ut rollen min, fikk hvertfall god respons etterpå, så ble ganske greit fornøyd. Tror jeg skal skrive et innlegg i morgen om de fine tingene som har skjedd i det siste, så da må dere sjekke innom. I dag skal jeg ut med masse fine folk og jeg gleder meg, endelig er denne uken ferdig og helgen er her. Gleder meg så sykt til å slappe av litt nå! Hva skal dere i kveld? 

Bildene

Publisert: 22.nov.2011 @ 20:02 Kategori: Everyday Kommentarer: 0Heiheihei. 

Denne uken er så hektisk! I dag har vi øvd i tre timer til musikalen, i går øvde vi to timer og mer skal det bli. I går trente jeg i 5-6 timer i tillegg så jeg var ganske sliten på slutten av dagen, derfor ingen blogging. Tenkte jeg kunne poste bildene fra halloween nå, litt sent, men bedre sent enn aldri? I dag skal jeg slappe av og gjøre litt jobb for noen jeg samarbeider med, for jeg må bli ferdig med det før onsdag i neste uke. Jeg har så mye å gjøre, men det er gøy så lenge jeg får slappe av litt innimellom. Gleder meg til å fortelle om diverse ting som har skjedd den siste tiden, men alt er ikke helt klart enda. Fortsett og delta i solkort-konkurransen HER. 

Tonight

Publisert: 19.nov.2011 @ 20:11 Kategori: Everyday Kommentarer: 2Ah, nå har meg og bestevenninna mi nettopp spist oss mette på deilig sushi fra den nye sushibaren i Vågsbygd. De har nettopp åpnet, så var litt spent på om de hadde god sushi. Ble positivt overrasket, for det var sykt digg. Hvis noen skal ha sushi derfra, prøv hvertfall maki-ruller med crabsticks. Nå skal vi bare chille videre. Har en avslappingshelg nå så jeg skal klare neste uke, for den blir ganske hektisk. Vi holder på å lage en musikal på skolen nå, den skal vises neste fredag så tiden renner fort ut. Må være så sykt effektive de neste dagene!! ♥

I just came to say hello

Publisert: 18.nov.2011 @ 22:31 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

I dag har jeg besøk av Benjamann ♥ Er så lenge siden jeg har sett han, så skikkelig koselig å catche up igjen. I dag har jeg vært på et spennende møte som jeg snart skal fortelle om og vært noen timer hos I. Skal jobbe i helgen, så jeg vet ikke hvor mye blogging det blir, men dere må delta i konkurransen i innlegget under her. Jeg har endret litt på reglene, men nå er det ganske mye lettere å delta også!  Hva synes dere om genseren jeg har på meg i dag? Den er favoritten i dag, haha. 

Konkurranse

Publisert: 17.nov.2011 @ 20:03 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 24Dette har jeg utsatt en hel måned fordi jeg er så utrolig lat, har bare ikke orket å ta bilder til det eller tenke ut hvordan jeg skulle få delt ut. Fikk en liten sponsorpakke fra Royal Sun for noen uker siden. Så nå har dere sjansen til å få et solkort på 100,- og en solariumskrem. Det eneste du trenger å gjøre er å like DENNE  siden på facebook eller dele linken til dette innlegget på bloggen din og legge igjen en kommentar under her med navn OG e-post. Good luck! ♥  AVSLUTTET, Gratulerer til Caroline Solberg.

I dag er jeg glad for

Publisert: 17.nov.2011 @ 15:27 Kategori: Everyday Kommentarer: 2Alle dager har plutselig fått små lyspunkt. I dag er jeg glad fordi jeg har de fineste menneskene jeg vet rundt meg når jeg trenger dem, fordi jeg skal danse fra klokken 1700 - 1800 på ukas gøyeste time, fordi jeg har en stor deilig og minnevekkende genser på meg, fordi jeg drikker appelsinsaft med isbiter, fordi jeg snart får siste del av søknadspapirene for utvekslingen og fordi jeg skal med en av mine beste venner i kveld. Jeg digger når jeg kan skrive ned så mange små, fine ting som jeg ikke tenker på til vanlig, men som faktisk er utrolig fine og viktige. Genseren er fra Jean Paul og skoene er fra Nelly.com. Hva er du glad for i dag?

Danselinjen

Publisert: 15.nov.2011 @ 20:48 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 6
Bilder lånt fra Ramfjord

Når jeg gikk i tiende klasse på ungdomskolen og skulle velge videregående var jeg like ubesluttsom som alltid, og hadde nesten ingen aning om hva jeg ønsket å gå videre. Jeg skulle først gå studiespes med formgiving, for det skulle bestevenninna mi gå. Etterhvert fant jeg ut at jeg ikke kunne sitte dag ut og dag inn på en stol med en tegneblokk eller malekost i hånden, så det kunne jeg ikke. Når jeg plutselig en dag fikk ideén om å gå danselinjen ble jeg bare sett dumt på og folk himlet med øynene på alle kanter. Herregud, er du dum Carro? Danselinjen, lol!! Jeg hadde bare danset et år, jeg kunne jo ikke danse. 

Jeg brydde meg ikke om blikkene og himlingen med øynene, så jeg gikk for det. Danselinjen. Jeg var så spent at jeg trodde jeg skulle tisse på meg den første dagen. Videregående er liksom litt stort da, helt nytt og sånn. Tror mange tenkte det samme. Jeg kjente ingen i klassen, og de første dagene var ganske kleine når jeg tenker tilbake på det. Litt sånn flaue håndhilsinger uten å huske noen navn, man fant fort ut hvem som var bestevenner fra før og hvem som var helt noobs, sånn som meg. Heldigvis gikk det ikke mange dagene før vi kom sammen hele klassen og koste oss og ble bedre kjent en kveld. 

I dag kan jeg si at det å velge danselinjen er et av mine beste valg hittil. Jeg gikk dit med (nesten) null erfaring, men nå danser jeg minst åtte timer i uken og jeg elsker det. Plutselig fant jeg det jeg skulle drive med, som jeg skal holde fast i når ting ikke går min vei på andre områder. Ah, jeg digger det! Er du fornøyd med valget ditt av VGS? Hvis du går i 10. vet du hva du skal velge til neste år? Hva holder du fast i når ikke andre ting går din vei?

Noen svar på spørsmål

Publisert: 14.nov.2011 @ 20:35 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 3Hei dere søte! 

I dag har jeg trent og trent og trent. I seks timer, er så sliten nå!! Gleder meg til å finne sengen i kveld. Har litt nytt å fortelle om, men kan ikke fortelle om alt helt enda, så dere må vente i spenning i noen dager! 

Tenkte å ta et innlegg med svar på spørsmål som har kommet inn de siste dagene. De fleste spørsmålene er fra dette innlegget.

Wow, fine sko! var de dyre?
De kostet 450 + 250 kr i toll. 

Hvor har du kjøpt den andre kjolen? :) veldig fine kjoler og sko!
Begge kjolene er fra Nelly.com

Hvilket merke og modell er brillene dine? :)
Det vet jeg desverre ikke, men de er uten styrke og ikke av den beste kvaliteten, så sikkert bare noe billig. :)

Kan du legge ut linken på den nederste kjolen? nydelig!!!!!!
Jeg lette etter linken, men det ser ut som mange likte kjolen for den er helt utsolgt. Jeg fant ett par kjoler som ligner da, de kan du se HER og HER.  

Håper dere fikk greie svar på det dere lurte på, så blogger jeg når jeg får tid igjen. Nå skal jeg øve til matteprøve, så må egentlig løpe. ♥ 

Paradise

Publisert: 13.nov.2011 @ 12:51 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 1Denne sangen får meg  faktisk til å drømme meg bort til paradis. Den er så finfinfin, hører på den hele tiden.. Det er så kaldt ute, men så deilig og varmt inne. I går fyret jeg i peisen for første gang og hadde besøk av fine jenter. idag får jeg besøk igjen. Det er så fint å ha noen herlige folk rundt seg når det er så kaldt og trist ute. og jeg gleder meg så til jul nå, det er et av de eneste lyspunktene jeg kan se i vinteren. Lovelovelove! ♥ Hva er det beste du vet med vinter? Hva syns du om sangen?

Favourite

Publisert: 12.nov.2011 @ 16:39 Kategori: Everyday Kommentarer: 4

I dag kom bestevenninna mi med sushi til meg! Ble såå glad, fordi det er noe av det beste jeg vet. Ble ikke akkurat tid til å ta bilde før vi begynte, men fikk et underveis. I går var jeg med Ivar, Ari og Sebastian hos en som heter Abdi. Det var kjempekos med film, mat og vannpipe. Skulle tatt med kamera så de kunne kommet på bloggen, men det tenkte jeg selvfølgelig ikke på... I kveld skal jeg med noen herlige jenter, så det gleder jeg meg til. Håper dere får en fin kveld! Liker dere sushi?

Dagens - 11.11.11

Publisert: 11.nov.2011 @ 17:22 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

I dag er det jo en litt spesiell dato. Har hørt om en del som velger å gifte seg idag fordi datoen er så spesiell, og det er jo egentlig utrolig gøy å ha det som en merkedag. Jeg liker sånne datoer, fordi jeg alltid tror det skal skje noe overraskende, haha. I dag våknet jeg på siden av Aimee som ikke skjønte hvor hun var eller hvem som lå i samme seng som henne etter en ganske sein kveld i går, siden vi øvde på dansen vi holder på med. Den jenta er så utrolig nøye på alt, men det skal bli så fint så. Dere har sett so you think you can dance? hvis dere er som meg har dere nok også beundret de finefine menneskene som hopper inn i armene til hverandre som om de aldri har gjort noe annet, og sånn ønsker snuppa at jeg skal klare. Før mandag. I kveld vet jeg ikke hva som skjer, men imorgen skal jeg ha sushi igjen, med bestejenta mi. Endelig! ♥ Har noe spesielt skjedd for deg i dag?

09112011

Publisert: 09.nov.2011 @ 22:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
bilder fra sommeren

I dag har vært så perfekt. Jeg har farget håret, vasket litt og kvelden har gått til å slappe av med I og tv-serier ♥ Jeg digger dager hvor jeg får gjort noe produktivt i tillegg til å slappe av og kose meg max. I morgen kommer til å bli hektisk, men jeg har lært at mye aktivitet gjør at man orker mer aktivitet. Akkurat som at trening gir energi til å gjøre mer. Aimz skal sove her i morgen, så det blir kjempekos og litt produktivt, siden vi skal lage en dans som vi har i lekse. Love it! 

Fin dag

Publisert: 08.nov.2011 @ 21:32 Kategori: Everyday Kommentarer: 2

På til sammen 30 minutter på scooteren har jeg holdt på å bli påkjørt seks ganger i dag. Er det ikke flott? glatt, kaldt og jævlig så blir jeg nesten påkjørt. Jeg har fått nye negler da, så har jeg hatt en sykt deilig trening idag. Moderne teknikk var faktisk utrolig gøy i dag, så det er supergood news! Finfin dag. Har dere hatt en fin dag, sweethearts?

Fine ting

Publisert: 06.nov.2011 @ 22:50 Kategori: Feelings Kommentarer: 1


Høy musikk.

Bestevenn.

Jordbær.

Palmer.

Studybudy.

Herlige folk.

Sjøen.

Fiskebrygga.

Isbuffet.

Bestevenner.

Lette klær.

Oda.

Favorittgenser.

Camping.

Båt.

Scooter.

Nupen.

Basseng.

Colorblocking.
Bestejenta.

Shopping.

Bursdagskake.

Bestevenninner. 

SOMMER ♥ Jeg har så mange minner jeg aldri vil glemme, så mye fint å se tilbake på med verdens fineste mennesker og verdens deiligste årstid. Liker dere slike innlegg?

N to the ew

Publisert: 04.nov.2011 @ 18:36 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 9Hei sweets. Dere aner ikke hvor glad jeg er nå. Skoene har kommet og de er like fine på foten som på bildet. Digger at jeg blir over 1.70 på dem, digger høyden og digger glidelåsen på utsiden! Utenom det så kom de nye kjolene mine på mandag, så nå begynner jeg å bli fornøyd! Livet smiler til meg på andre områder også, så vi får håpe det varer en stund. Senere i kveld kommer bestejenta på besøk så skal vi chille livet og sikkert se film eller noe. Regner med at det blir en fin kveld, for med R blir det alltid fint! ♥ Hva synes dere om kjoler og sko?

Den følelsen

Publisert: 03.nov.2011 @ 22:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 1Følelsen av å måtte droppe dansetimen som jeg elsker fordi hodet mitt dreper meg og magen ønsker å dra meg i alle retninger mens resten av kroppen er så tappet for energi at den ikke orker å bevege seg. I'll be back. 

Housewife #

Publisert: 02.nov.2011 @ 15:35 Kategori: Everyday Kommentarer: 1Dere kan jo gjette hva jeg har gjort siden jeg kom hjem fra skolen. Vasket ♥ Rommet mitt lukter sykt godt nå, jeg elsker den der grønnsåpe-lukten. Jeg er egentlig bare innom for å si hei, fordi jeg skal synge om ikke så altfor lenge, før jeg mest sansynlig skal med I. Jeg har en konkurranse som kommer snart, og noen bilder fra halloween, men jeg må bare orke og få tid til å legge det ut. Jeg skjønner ikke hvor alle timene forsvinner, det finnes jo 24 i døgnet, men de går bare fra meg... 

Rihanna i Oslo

Publisert: 01.nov.2011 @ 20:37 Kategori: Out of town 2011 Kommentarer: 3


bilde_espressivo

Hvor skal jeg begynne... Herregud, Rihanna var rått! Jeg kjøpte billetter for et halvt år siden, sammen med en av mine bestevenninner. Det var liksom bare noe vi måtte gjøre, for Rihanna er jo sykt kul og alt det der. Jeg hadde jo trodd at det ville ta litt tid å overtale mr. Pappa, men det gikk ganske lett og så plutselig hadde jeg fått melding om verdipost. Woop, bare et halvt år å vente. Det var verdt den ventingen altså!! Jeg kunne vurdert å bli lesbisk for den dama, det er helt sykt. 

Først oppvarmet Calvin Harris og lagde råå stemning, alle hoppet, danset og var helt med! Så gikk lyset på, og en time med venting senere kom hun på scenen med Only Girl. Jeg ble helt starstruck jeg, det var så sinnsykt rått. Hun danset og sang fantastisk, samtidig som hun lagde show og fikk publikum med. Det sluttet så fort, plutselig var avsluttningen der, og det var så kjedelig at det plutselig var slutt, men for et fint minne med min bestevenninne. Ah, gleder meg såå til flere konserter og gøye opplevelser!  ♥

hits