Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: desember 2009

mote, 16år gammel mor, sex? hvem er du?

Publisert: 30.des.2009 @ 19:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Nå er det ganske lenge siden jeg har blogget, og det er ikke for noe annen grunn enn at jeg ikke har orket. Er ganske lei av blogginga. Vertfall nå som skrivesperren har kommet sammen med vinterdepresjonen og kulda.
 
Det er lite å blogge om, og jeg vet ikke om dere finner det interessant å se på outfittene mine fra gina tricot, bik bok og h&m? Greit jeg har klær fra flere steder, men jesus. Det er nok mer interessant for dere å se outfits som Ulrikke Lund - norges største moteblogger og Voe, legger ut? Vs'er er vel de fleste lei av, og anbefalinger er ikke interessant med mindre det er gode bloggere det er snakk om. Så er det jo også sånn at mange av de gode bloggerne allerede er oppdaget. Heldigvis går ikke de tom for ideer å blogge om, og de kan lett ta seg noen bloggfrie dager uten å få noe pes med å miste alle leserne sine, de mister kanskje 1% i en uke, men de kommer tilbake etterhvert som innleggene kommer på plass igjen.

Så har vi de som blogger om at de ble mor i en alder av 16 år, og legger ut hele barndommen til ungen sin. De trekker lesere, det er jo for så vidt ok. Men tenk hvor mange som har tilgang? Man kan godt skrive en blogg om livet som en 16-årig mor, men jeg synes i alle fall at bilder av ungen burde ligge på et minimalt antall. Så har vi alle de anonyme sexbloggene, alle de som blogger om opplevelsene sine og nesten anbefaler personene som har vært innom senga deres, eller skal jeg si strendene, hyttene, teltene og boblebadene?

Og til slutt har vi de bloggerne som fremstiller seg som de har hjerne på størrelse med en litt stor peanøtt, som blogger om hvordan de skal redde verden på en helt overfladisk  måte, som at de skal bli dronninger og konger av Norge, og dermed skal de utrette store forandringer som påvirker hele jorda og alle lever i fred, uten noen form for krig, naturligvis. Men om man ikke er en av disse typene, hva er man da? Det vet jeg ikke helt svaret på selv.

Hva slags blogger er du?

Lille julaften

Publisert: 23.des.2009 @ 20:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Hei søte lesere. Nå ligger jeg slækt på sofaen hos Farmor &co og bare chiller. Treet er pynta og vi har dødd av metthet hele gjengen, så det er lite som mangler nå. I dag har dagen vært ganske tettpakket med gjøremål og avtaler, så dette er vel første gangen jeg har hatt tid til å sette meg ned og ta det litt rolig. Jeg er helt ferdig med julegavene og håper alle dere andre også er ferdige, for det er ikke gøy å stresse med julegavene i siste liten. Snakker av erfaring. Desverre mangler jeg én julegave som min venn posten har klart å miste i juleposten. Hvis ikke jeg får den pakken snart kommer jeg til å dø. True story! Det har seg nemlig sånn at pakken ikke bare inneholder en julegave (som nå blir forsinket), men den inneholder også ringen min som jeg har ventet på i 3 måneder nå! Både posten og gullsmeden er mine beste venner i dag.. I dag har jeg forresten fått meg to nye luer i merket Taake, som er et nytt merke som selger Freshe luer i de fleste farger og med de fleste former. Jeg forelsket meg lett i de fleste fargene, men fikk (desverre) bare velge to av dem :( jeg skal blogge bilde av dem senere, og fortelle hvor dere får tak i dem, de anbefales virkelig. Både varme og freshe!! Men nå runder jeg av, så får dere ha en god jul. Jeg gleder meg masse til morgendagen, og ønsker dere en kjempe fin dag i morgen! GOD JUL!!! (blogger i HTML-feltet fra iPhone)

juletidene nærmer seg

Publisert: 20.des.2009 @ 15:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Nå har vi allerede kommet til den tjuende dagen i adventstiden. Adventstiden er for mange en fin tid, hvor vi teller ned dager til en herlig kveld med god mat og masse dyre, fine julegaver i alle farger og former. For noen er advent en tid hvor vi teller dager til en kveld med kjefting, krangling og alkohol. Nå er det kun fire og et halvt døgn til store deler av Norges befolkning sitter i de varme stuene sine, og spiser seg mette og pakker opp alle julegavene de har navnet sitt på. Men tenk når du har fått de gavene du ønsker deg, bare i feil farge, eller kanskje ikke du får alt du ønsker deg. Da blir det dårlig stemning, da. Da blir det ikke lenger gøy å være mamma og pappa, som har lekt julenisse i lange tider.

Tenk litt på at mens du klager over at du ikke fikk den rosa GHD -rettetangen til 2500 kr, eller at du fikk skibuksa du hadde ønsket deg i lysegul istedet for grønn, sitter det faktisk en haug av barn som ikke får en eneste julegave. De finnes overalt, men vi som får det vi vil ha, vi ser dem ikke. Barn overalt sliter med alkoholpåvirkede foreldre både på julaften, første juledag, andre juledag og ofte store deler av romjulen. Sånn skal det ikke være. Julen skal handle om familie og samhold. Vi deler ut julegaver til de vi bryr oss om, og vi gir vekk ord som varmer og klemmer som kan smelte vekk iskalde holdninger og iskalde blikk. Kanskje nabojenta ikke har det så greit. Kanskje hun ikke får noen julegaver i år, så kanskje hun trenger et vennlig ord og en juleklem. Det kan jo til og med være du kan gi henne en liten julesjokolade...

Gleder du deg til jul i år? Skriv gjerne en kommentar om hvorfor/hvorfor ikke. Helt lov å være anonym. :-)
Ønsker alle en riktig god jul, og jeg håper ikke at noen av dere er de som ikke gleder seg til jul! 

Jeg klarer ikke å mobilblogge fra iPhone, og jeg skjønner hvorfor. Det går for annais, så er det noen som vet hvordan? :)

Publisert: 18.des.2009 @ 17:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
Hei, svar gjerne på overskriften. Jeg skjønner ingenting (nå skriver jeg i html-feltet. Help me, Angels?<3

dagens ord

Publisert: 16.des.2009 @ 19:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Det som virker så perfekt i dag kan bli et helvete i morgen,
så ta vare på det du har.


Dette blir dagens ord til dere, for det har vel vi alle fått erfare. Det var  perfekt i går men i dag er det langt fra perfekt.
 
Dette kan handle om alt fra venner, til familie, til med gutten som betyr verden for deg. Men ta vare på det du har!!!

Hva synes du om ordene? Betydde de noe for deg?
Forresten, sangen gikk bra!! Takk for at dere ønsket meg lykke til!

sommerfugler

Publisert: 16.des.2009 @ 14:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hei bloggen. Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men jeg liker godt å synge, så derfor driver jeg å synger hos sangpedagog og ellers hjemme osv. Så nå har jeg gått hos sangpedagog nr. 2 i et halvt år, og det er tid for juleforestilling. Jeg skal da synge The Rose - Westlife, for mange mennesker, noe jeg gruer meg utrolig mye til. Har ikke sunget for mange på to år, tror jeg.. Men det blir sikkert gøy, har bare en haug med sommerfugler i magen akkurat nå... Så skal jeg synge i kirka med julekoret, på fredag. Da er det kun første vers av Himmel På Jord - Maria Arredondo, men det er fortsatt skummelt siden det bare er 1/3 av skolen som har hørt meg synge, og jeg tror det er flere som ikke en gang har peiling på at jeg er interessert i å synge. Wish me luck, er ikke lenge til jeg skal gå nå. ;-)

Jeg sitter her med mitt nervøse smil, og prøver å overbevise meg selv om at det kommer til å gå bra!!!

jeg vil være

Publisert: 15.des.2009 @ 15:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
..Jeg vil være den jenta som smiler
uansett om hjertet hennes er knust,
og den som kan lyse opp dagen til andre,
selv om hun ikke kan gjøre det for sin egen.
Jeg vil være den jenta som du tenker på,
og den jenta du aldri glemmer.


Er du en sånn person for noen?


lage konfekt -dagen

Publisert: 14.des.2009 @ 21:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Haloooooo på dere. Dagen i dag har gått relativt fort. Jeg var på skolen, gikk innom butikken og kjøpte noen småting, for så å nærmest løpe hjem. Jeg går i et sykt tempo når jeg går alene, skal jeg si dere! Men anyway. Jeg la meg sånn halvveis til å sove men ble vekket femhundreogførtisju ganger av vibrering på mobilen, for å vise at en melding tikket inn. Fikk ikke ligget lenge før Farmor kom med sekken full av sjokolade, nougatt og "seigmenn-deig". Så vi spiste noe mat og startet konfekt-lagingen. Vi har nemlig en dag i året (i juletiden), som vi lager konfekt sammen. Jeg gir det som oftest i julegaver til besteforeldre, tanter og ellers folk jeg bryr meg om men ikke kjøper noe spesielt til. Så i dag var det back to traditions, med konfekt. Vi rullet marsipan, med nougat og smeltet sjokolade på, lagde seigmenn (seigfirkanter), lagde non-stop konfekt, daim konfekt og peppermyntekuler med mocca sjokolade. Gleder meg til å smake på dem, når de er ferdige. De ser selvfølgelig himmelsk gode ut, så jeg klarer nesten ikke å vente.
Edit: Seigfirkantene var så sinnsykt digge!!!! Heldige familefolk som får mange av dem!


SÅ FORNØYD MED DAGEN.


DAGENS "BAKST".

Har du en juletradisjon? Har du begynt på julegavene?

in my dreeeeams !!!!!

Publisert: 13.des.2009 @ 16:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hadde det utrolig koselig i går, jenter. Tidenes fineste bilde, helt uredigert!

Denne sangen er så RÅ! ELSKER DEN!

Hva synes du om sangen? Har du hørt den før?

VS: bloggere

Publisert: 13.des.2009 @ 15:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hei bloggen. Lenge siden jeg har blogga nå, men jeg har ikke hatt noe å blogge om, så det er liksom ikke så mye vits da. Det innlegget som skulle komme senere sist jeg blogget kom aldri, fordi min kjære data ikke ville ta i mot noen bilder. Men det skulle i allefall handlet om skuespillet Like Til Betlehem, som jeg så samme dag. Jeg skulle egentlig bare si at de som har biletter er heldige, fordi det var utrolig koselig å jul-ete å se det. Fikk en desiliter julestemning av det. Men gleder meg til det kommer snøøø og pakker, for da blir det skikkelig JUL!<3

Tenkte jeg skulle ta en Vs, for å høre hva dere synes. Så her kommer det.

Ida Wulff VS Ulrikke Lund?

bilde fra http://bakfasaden.blogg.no/ med litt redigering av meg.

Hva er din mening? Let me know i kommentarfeltet under her. Personlig liker jeg begge, så for meg hadde det vært vanskelig å velge!

involve yourself

Publisert: 07.des.2009 @ 20:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
Hei bloggen. Kommer et innlegg snart, med noen bilder og sånn.
Men nå vil jeg at du skal gjøre en involvere deg selv i en viktig sak. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på denne siden, og laste opp et bilde av deg selv. Deretter har du muligheten til å vinne en Onepiece-dress hvis du skriver et innlegg om dette på bloggen din. Konkurranseregler her.


"Involve Yourself will send a satellite into space, containing a golden disc, filled with true statements describing our world. Help us fill this disc with your videos, your texts and your pictures. Make a statement about the state of humanity, what our world looks like, and how we should make a change. All you have to do is Involve Yourself!"
involved
Rød tekst på bildet; Jeg er involvert, så kom igjen. Bli med du og!

er du med fra før, kanskje?

fake meg?

Publisert: 06.des.2009 @ 21:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Hey hoes. I dag har jeg vært i bursdag, som dere kanskje skjønte på outfit og styling i innlegget under. Jeg testet ut bølgetangen til Jannicke, og ble veldig fornøyd med resultatet. Så bølgetang står høyt på ønskelisten til jul!

I går var jeg hos Rikke, med en hel gjeng. Jeg tror vi ble fjorten stykker eller noe til sammen, så det er jo ikke få. Vi ringte liksom noen, så ringte vi noen fler men alle var med mange så da ble vi en stor gjeng. Men det var koselig. Det er jo alltid kos å bli kjent med noen nye. :-)

Over til tittelen; på fredag som var fikk jeg et brev på nettby hvor det sto "en profil som kaller seg Nhcl bruker ditt profilbilde".. Da ble jeg en smule(et brød!!!) forbanna, så jeg rapporterte profilen og fikk en del folk til å sende brev til personen og be han/henne slette mitt bilde. Jeg blir så utrolig sur på sånne folk. Er man virkelig så stygg at man ikke kan bruke bilder av seg selv får man droppe profilbilde eller ta et bilde av eks. Beyonce, Britney eller noen såpass kjente ansikter. At man skal bruke privatpersoner sine bilder er faktisk ikke akseptabelt. Så FUCK YOU!!! Skjer det igjen vet jeg ikke hva jeg gjør, men hvis den samme profilen gjør det igjen...da!!!

Dette er "printscreen" av profilen da jeg så det.

Har du blitt faket før? Hva gjorde du med det?

MMS

Publisert: 06.des.2009 @ 17:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
280160-1-1260115888983.jpg
MMS

hvil i fred

Publisert: 04.des.2009 @ 14:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

I går kom endelig snøen til Kristiansand. <3 Den ble møtt med sinnsykt mange sure tryner, og noen smilende ansikter, som blant annet meg og Lise-Mette. Snøen lå å så fiiiiin ut i ca 24 timer før den ble omdannet til noe f**nskap kalt slaps. Jeg blir seriøst lei meg av å gå ute i slaps, og når det på toppen av det hele begynner å regne store, kalde regndråper ned på meg.... €&%/&(/)("/!!! Da blir jeg ikke glad. La oss si det sånn. Jeg håper det blir en hvit jul her i Kristiansand i år,  så kanskje jeg kan få litt julestemning, for det har det vært mangel på de siste årene..

Som de fleste vet, sovnet vår alles kjære Regine Stokke inn i går, torsdag 3. desember. Jeg har lest bloggen hennes i perioder, og i bloggen hennes har hun vist oss hvor sterk ei jente på 18 faktisk kan være. Hun har kjempet seg gjennom 15 måneder med kreft, og hun har delt mye på bloggen sin. Regine Stokke har gjennom bloggen sin vist at man ikke må gi opp. Hun gikk gjennom mye, men hun gav ikke opp håpet om å bli frisk å leve ett normalt liv. Desverre nådde hun punktet hvor kroppen ikke orket mer. Jeg håper du har det bra der du er nå. Hvil i fred Regine. Kondolerer masse til familien hennes.
img0605
Bilde: tatt fra Regines blogg.

kick a blondie

Publisert: 01.des.2009 @ 20:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Heeyhey. Nå ligger meg og Rikke på sofaen og chiller, som vanlig. Rikke har vondt i ryggen og sliter med å finne en stilling, mens jeg fryser på beina og ellers har det ganske greit. Vi har selvfølgelig gått gjennom alle de vanlige samtaleemnene minus litt da. Finner alltid noe å snakke om :-D

Meeen, over til tittelen. I dag er det nemlig kick a blondie-day, noe som gjorde at jeg fikk gjennomgå. De fleste hadde glemt det, men så kom vi ut i ganga så sto det selvfølgelig tre av de blondeste jentene i verden klare til kamp. Så da begynte det og jeg fikk meg både spark og slag. Heldigvis hadde folk litt iq, så det blir nok ikke så mange blåmerker. Hoho. Gleder meg hvis det kommer kick a brunette day, da er det mange som skal ha blåmerker. Og en ting til, det er sikkert mange som vet det. Men det hadde vært utrolig kult hvis alle gjorde det, på fredag er det KISS A BLONDIE- DAY. Så kyss ei blondine. Puss puss ;*

exportnytelli 061
Har du sparket en blondine i dag? Skal du kysse en blondine på fredag?

Kommentarsvar

Publisert: 01.des.2009 @ 18:18 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 0

Hei bloggen. Tenkte jeg skulle begynne med noe nytt kalt "kommentarsvar". Så når dere stille et spørsmål soexportnytelli 210m kommentar eller på mail, kan jeg skrive et innlegg med en/flere kommentarer. Så slipper dere å gå inn på innlegget dere kommenterte for å sjekke svar. Fikk inn et spørsmål ang. et svar spørsmålsrunden nemlig, så kan bare ta å svare på det.

Hvorfor drikker du ikke?
Hmm. Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare på et sånn spørsmål. Kanskje du/dere syns jeg virker som en person som er helt partyyyyyyy hver helg, men ikke egentlig. Jeg var bortreist den uka som alt skjedde, så fikk bare ikke med meg det chille sommergreiene. Så jeg har bare ikke begynt, rett og slett. Håper du fikk svar som du ville? Vis ikke kan du vel stille et nytt spørsmål under her.

Fortsett å kommentere på innlegget under her, forresten. Jeg runder av, for nå kom Rikke.
Bloggeees ;-D


hits