Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: desember 2011

2011 - Mitt år Del 1

Publisert: 31.des.2011 @ 17:30 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

Gjorde det samme i fjor, og synes alltid det er gøy å mimre litt på hva som har vært bra og kanskje ikke fullt så bra! Her kommer det, året 2011 raskt oppsummert. 

JANUAR

Var på skoleball, og hadde både fotsid kjole, høye heler og oppsatt hår. Så flott som det kan gå an å bli ankom vi i fin bil med egen sjåfør. 


Var i flere kjempekoselige bursdager. Var nesten bursdager hver helg, tror jeg! 


Tok ny piercing i navlen, og viste kjempestolt frem på bloggen. Det gikk jo i grunnen til helv**e med den også, fordi den vokste like mye ut som den forrige.

 

FEBRUAR


Jeg mistet min høyt elskede oldermor (mormor), var i en fin begravelse, tenkte mye og blogget ikke så mye. Håper du hviler i fred, mormor ♥

Fikk nytt speilrefleks i familien, og siden jeg ikke hadde anelse om hvordan selvutløser og fokusering hang sammen ble det en del close-ups. Fikk noen haters for det, men det er jo alltid koselig ♥


MARS


Åh, Mars var en fin måned! Det var jo da jeg reiste til London en langhelg sammen med Tante. Det var så mye å se og kjøpe at jeg nesten trodde jeg skulle falle om av lykke. Vi var på musikalen Phantom of the Opera, spiste mye godt, kjøpte omtrent ny garderobe og hadde the time of our lives sammen. Det var virkelig en tur jeg kommer til å huske!

Dette var måneden operasjon "bli sunn" begynte. Det gikk ganske greit, klarte å holde meg borte fra godteri og sånn! Var ganske klar for sommer, og tok masse bilder hvor jeg poengterte at våren var på vei. 

 

APRIL


Denne måneden var jeg helt vill på jogging, jeg jogget nesten hver dag. Ellers brukte jeg de flotte haremsbuksene som alle gutter hater ganske mye. 

April var også måneden jordbærene begynte å bli gode. Jeg spiste som en gal, jordbær er det beste som finnes på sommeren! 


Har tidenes shopping-måned. Jeg kjøpte alt mulig, jakker, shortser, sko, topper and so on. Ble mye nytt i skapet, men om det var så nødvendig vet jeg ikke. Hehehe.

MAI


Dette beskriver Mai ganske godt. Det var nemlig måneden jeg fant ut at rydding/vasking og husmor-oppgaver fungerer fint for å roe meg ned. Ble en del rydding da, ja.I mai fant jeg også ut at morsomme og kreative outfit-bilder var litt gøy, så hadde jeg så mye energi at jeg gjerne turnet litt ekstra mens jeg smilte og sånn. Var ute nesten hver helg i mai, hadde det dødsgøy!

 

JUNII juni var det kjoler som ble kjøpt inn, korte og lange om hverandre. Jeg har jo en stor kjærlighet for kjoler, så det var vel ikke det verste som kunne skje!

Så var jeg ferdig med tre år på ungdomskolen. Klar for videregående. Sommerferie, endelig. FRIHET ♥

Dette var første del av mitt år, det ble et sykt langt innlegg! Det har vært et fint år, jeg har opplevd masse både godt og vondt, men det er jo det gode vi husker på! Neste år blir nok kanskje et bedre bloggår, da skal jeg jo til Australia, så det blir mye nytt og forholde seg til. Jeg skal også ta min første tatovering. wææ! Liker dere slike innlegg? Har du hatt et fint 2011?

Oppskrift mislykka

Publisert: 31.des.2011 @ 16:12 Kategori: Caroline Tipser Kommentarer: 0

Tenkte å legge ut oppskriften på litt av det desserten i kveld kommer til å bestå av. Tror dette faller i smak hos de aller fleste, så lenge de liker sjokolade. 

200 gr dronning kokesjokolade 
200 gr melange 
4 egg 
2 dl sukker 
250 gr hvetemel 
1 ts bakepulver 
1 ts vaniljesukker

Smelt kokesjokoladen og melange sammen på svak varme, slik at det blir en slags røre. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland de tørre ingrediensene godt. 

Tøm den smelta sjokoladen og smøret oppi eggedosisen og bland godt, ha deretter i melblandingen og visp det til en fin og jevn røre. Hell røren over i en smurt form (mellomstor). 

Stek kaka midt i ovnen på 250° i 10-12 min. Etter at du har tatt ut kaka skal den "gynge" på midten hvis man vugger på formen. Dette er en kake som skal være bløt og rennende inni, så den skal ikke takes ut av formen. Om man ønsker kan man pynte litt med melis. Serveres sammen med ønsket is! ♥ Har du smakt mislykka før? Hadde du likt å få det til dessert i dag? 

Forberedelser

Publisert: 31.des.2011 @ 12:47 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

I skrivende stund sitter jeg og sjekker ut litt nettsider for å få inspirasjon til kveldens meny. Det ble så utrolig mye stress rundt det med nyttårsaften, så jeg holdt på å bare droppe alt og sitte alene i den fine kjolen jeg viste dere. Eller, det var kanskje ikke ille, men ikke langt ifra. Det ble i hvert fall til at jeg er den heldige som skal lage maten, så vi får jo se hvordan det går. Dessertmenyen er hvertfall helt klar, det tok ikke lang tid å bestemme! Som dere ser på det fine bildet jeg ikke fikk autofokusen til å fungere på har jeg stelt meg litt, så jeg håper at resten av familien snart kommer hjem fra sine ærender så vi kan gå å handle. Kanskje jeg skriver litt senere når jeg har fått ordnet det meste, hvis ikke så blogges vi i morgen. Godt nyttår! ♥ Hva spiser dere på nyttårsaften? Forslag til hva jeg kan lage til middag i kveld?

 

New Year's dress

Publisert: 30.des.2011 @ 18:03 Kategori: Outfits Kommentarer: 3


Gleder meg til å bruke denne fine kjolen. Det skal jeg gjøre om så jeg skal være alene på nyttårsaften. Likte du kjolen?

New in

Publisert: 28.des.2011 @ 18:12 Kategori: Innkjøp, Klær & Sko Kommentarer: 1


skjørt fra Jenny Skavland


genser fra Cubus


marineblå bluse fra Gina Tricot


genser fra Lindex og smykke fra Cmyk

I dag (og i går) har jeg fått med meg litt nytt hjem, nesten gratis. Har jo så klart fått gavekort til jul, og byttet noen greier så jeg hadde masse tilgodelapper og sånn. Jeg digger løse strikkegensere, den fine blåfargen man ikke ser på bildet og sånne smykker så er ganske fornøyd. Gleder meg til å få brukt alt, spesielt skjørtet fordi det er så rått! De hadde bare et skjørt igjen og det var heldigvis i XS, som passet perfekt. Lovelovelove! Hva synes du? Hva likte du best? Har du noe av det samme?

Lovely

Publisert: 28.des.2011 @ 15:14 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

I dag er siste del av byttingen fullført. Jeg har jo alltid noen krav, og jeg vil jo ikke lese bøker... Finnes det noe annet interessant enn bøker på en bokhandel, egentlig? Jeg finner hvertfall ingenting. Jeg har ikke så mye tid eller lyst til å lese veldig mye bøker, men jeg beholdt en bok da. Fikk kjøpt noen nye klær, det kommer litt senere! Nå har meg og Anette akkurat spist sushi fra HT. Ble positivt overrasket, for det var kjempegodt. Har ikke hørt så mange omtaler om dem, så derfor ble jeg kjempefornøyd! Jada, alle bloggere spiser sushi, det er sykt trendy! Nei, jeg spiser ikke sushi fordi jeg blogger. Jeg blogger fordi jeg spiser sushi. Liker du sushi? ♥

Du er verdifull

Publisert: 26.des.2011 @ 17:59 Kategori: Feelings Kommentarer: 6I år har jeg hatt en fin julefeiring. Som mange andre år. Jeg er 16 år nå, jeg har opplevd min sekstende julefeiring. Den har vært fin, og i år har jeg hatt en fredelig følelse over hele feiringen. Jeg har ikke stresset med å finne julegaver til de jeg elsker, jeg har brukt tid på det og gjort noen gaver mer spesielle enn andre, men jeg har ikke stresset. Jeg har tatt det med ro, selv om førjulstiden har bestått av prøver og en veldig skolelei følelse har det vært fint. Desember er en måned med koselige ting og forberedelser. Sommertiden er den beste tiden i året, men Desember-måned står som en sterk andreplass, fordi vi alle er så glade i hverandre og sprer litt ekstra glede rundt oss. 

Det er ikke sånn for alle, jeg minner meg selv på det i blant. Noen av de rundt oss misliker julen fordi det bringer med seg vonde minner og vonde følelser. Kanskje har de foreldre som drikker litt mer enn de burde, kanskje de skal tilbringe julen alene, eller kanskje de bare synes hele julefeiringen er stressende og vil ha det overstått så fort som mulig. De finnes over alt, på skolen, på jobben og i vennekretsen. Jeg håper alle ofrer en tanke til dem, og jeg håper at alle får et sted å høre til i julen. Kanskje ikke dette året har vært det fineste året for deg, men da håper jeg at neste år blir bedre. Uansett hvem du er, om du er en av de stille, en av de høylytte, en av de smilende, eller en av de triste håper jeg at akkurat du får et fint 2012. Jeg pleier å ønske meg en haug av materialistiske gaver til jul, og det hender jeg får de dyre ønskene mine som jeg aldri ville fått til noen annen anledning, men uten samværet, den gode maten og all kjærligheten jeg er så heldig å få i julen hadde det ikke betydd noe...

Jeg prøver å sette ord på det jeg tenker, men det er ikke alltid så lett. Det jeg prøver å få frem er at jeg ønsker dere alle det beste, jeg håper dere har fått oppfylt noen ønsker og fått noen gode minner og se tilbake på denne julen, og jeg ønsker dere det beste for det kommende året. Du er mer verdifull en du tror, for noen betyr du verden - kanskje det er for din bror, søster, kjæreste eller venn. Du er det første noen tenker på når de våkner, og det siste noen tenker på før de sovner. Kanskje ikke du ser det nå, men en dag håper jeg du ser det. ♥ Caroline Emilie Tellefsen, julen 2011

Vinner av konkurranse

Publisert: 26.des.2011 @ 11:49 Kategori: Everyday Kommentarer: 0Hei og god morgen, søte! 

I dag har jeg trukket vinneren av konkurransen jeg hadde for et par uker siden. ♥ Vinneren heter Celine, du har mottatt en e-post, så sjekk innboksen din! Celine likte dette fra nettbutikken Miinto.no. Håper på å holde flere konkurranser fremover, så dere må bare følge med! I går var en skikkelig fin kveld, vi spiste Peking And. Det er en kinesisk greie, synes egentlig det var ganske deilig. Nå sitter jeg bare i sengen og slapper av litt, men må egentlig få på meg litt klær siden jeg skal til byen med Malla og ta sol. Snakkes kanskje senere! ♥ Tar du noe sol nå før nyttårsaften? Ønsker dere fler konkurranser her på bloggen? 

Juleselskap #3

Publisert: 25.des.2011 @ 18:31 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

I dag har jeg hatt besøk av min søte Anette, for å snakke litt og chille før kveldens festligheter. I kveld blir det litt spesiell mat og både familie og venner hos Farmor og Farfar, så det gleder jeg meg til. Mat, mat, mat!! Det blir en enkel kjole i dag, fordi stivpynta er liksom ikke gøy HVER dag... Oda skal være med i kveld, og det tror jeg vi begge gleder oss til. Har det alltid fint sammen med henne, hun sprer så godt humør ♥ Skal du i selskap i kveld? Hva skal du kle deg i?

Julaften

Publisert: 25.des.2011 @ 15:08 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

I går var en skikkelig fin kveld. Fikk mange fine gaver og god mat. Jeg spiser og spiser denne jula, akkurat som alle andre juletider.. Det er så koselig å se mange slektninger man ikke ser til vanlig og alle er så hyggelige i julen, uansett hvor lite hyggelige de er resten av året. Jeg fikk klokka jeg ønska meg <3 og masse annet fint. Jeg elsker jul, det er det beste jeg vet ♥ Hva fikk du til jul? 

Julesokk og pepperkakehus

Publisert: 24.des.2011 @ 15:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I dag når jeg våknet var det rett opp å åpne siste pakke i julekalenderen, ble så utrolig glad for jeg fikk abonnement på valgfritt blad, som jeg hadde ønsket meg!! Og så rett videre til julesokken hvor jeg fant Nemiblad, tyggis, solkort og lovehearts!! Lykke <3 legger ved et lite bilde av pepperkakehuset også, det har jeg laget helt selv... Riktig god jul alle dere søte!!

Girls night

Publisert: 22.des.2011 @ 19:41 Kategori: Everyday Kommentarer: 1

Hadde verdens beste kveld med jentene i forgårs. Vi var fem dansejenter ute og spiste. Først var det litt å drikke på Herligland før vi tok turen til Jonas B. for pizza og nachos. Det var så utrolig koselig å sitte å snakke og le hele kvelden, selv om snakkingen gikk på engelsk for at Eydis fra Island kunne delta i samtalen. Helt perfekt kveld, med snø, lys, julestemning og herlige jenter! ♥ I dag har jeg hatt første dag på jobben, begynte klokken ti og da hadde jeg allerede slappet av i solariumet på Royal Sun i en halvtime, så det var en superdeilig start på dagen. Samme greia imorgen, men da blir det muligens litt dårlig tid til blogging ettersom tradisjonene tilsier et juleselskap på kveldstid. Blogges søte, GOD JUL hvis ikke det bilr blogging før 24! 

Winterwonderland

Publisert: 21.des.2011 @ 15:06 Kategori: Outfits Kommentarer: 2Når jeg våknet i dag kunne jeg ikke annet enn å smile. Ble så glad fordi snøen fortsatt lå på bakken at jeg løp ut for å ta bilder med en gang jeg hadde fått på meg klærne. Plutselig var det høyeste ønsket mitt til Jul oppfyllt. SNØ <3 Håper bare at det ligger frem til ca 2. Januar. Da skal jeg være veldig lykkelig! De melder jo regn og mange plussgrader de neste dagene, men i dag hadde de jo meldt 6 plussgrader og regn, mens det faktisk er 2,2 minus og sol for øyeblikket. I dag har vi sunget Hallelujah og Deilig er jorden i kirken, og hatt en finfin gudstjeneste. Nå skal jeg ha litt juleverksted med Farmor før jeg skal til kjæresten for siste gang før 28. desember.. Blogges senere! Har dere fått snø? Har du vært på julegudstjeneste i dag?

Jul

Publisert: 20.des.2011 @ 12:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Det er jul. Det snør nå, blir så lykkelig!!! Snør det hos deg?

Daddy's

Publisert: 19.des.2011 @ 21:29 Kategori: Feelings Kommentarer: 2

♥ Jeg har alltid vært pappas lille jente. Tror egentlig det er derfor alle gutter jeg har på besøk flykter når de ser pappa, de sier han er så skummel? Skjønner ingenting jeg. Love

Just little things 555.

Publisert: 18.des.2011 @ 16:54 Kategori: Feelings Kommentarer: 0

Kan du forestille deg at du har vært bortreist i mange måneder, kanskje et helt år.. Du har ikke sett dine kjære på lenge. Å høre stemmen deres på telefonen eller se bilder av dem er ikke det samme som å kjenne armene deres rundt deg eller lukte parfymen deres på dem selv. Flyet går ned for landing, og du får vondt i magen. Det er så lenge siden, kommer de til å stå der? Kommer de til å like deg like godt enda? Du hører hjulene på flyet treffe rullebanen og flyet bremser. Sikkerhetsbelte-lyset går av, så du har lov til å reise deg. Du er litt redd, men samtidig veldig spent på hva som venter deg utenfor rullebåndet som kommer med bagasjen. Bagasjen din kommer til slutt, så du blir pint noen ekstra minutter. Så går du ut, og der står de. Alle du har savnet, grått for og gledet deg til å se. Alle med blikk fulle av kjærlighet. Alt er som før.♥

Going out-fit

Publisert: 17.des.2011 @ 18:48 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Nå er jeg akkurat ferdig med å stelle meg til en fin kveld sammen med jentene. Blir koselig med litt jenteprat og coktails igjen, hihi. Digger når alle pynter seg og er klare for god stemning, da kan det ikke bli annet enn bra. I dag har jeg jobbet på Dolly for nest siste gang på en stund. Har siste dag imorgen, så det blir litt trist. Liker så godt å jobbe der, men kan jo være jeg skal tilbake etter utvekslingsåret. Hva synes dere om antrekket, søte? ♥

Juletre

Publisert: 15.des.2011 @ 21:30 Kategori: Everyday Kommentarer: 2I dag har vært en kjempefin dag. Vi hadde moderne i dag istedet for ballett, og det var skikkelig gøy! Vi hadde en så god lærer, som er så flink til å både gi kritikk og ros. Etter dans på skolen var det rett til Sharrons dansestudio for å fremføre dans for foreldrene. Når jeg kom hjem kom min kjære så pyntet vi juletreet, det var skikkelig koselig ♥ Nå er min kjære og Aimee her, så vi bare chiller litt med matte og sånn, hehe. Gleder meg så til jul nå, jeg blir gal!! Nå er det bare to ordentlige skoledager igjen, siden vi har fri imorgen - og så er det ferie!! Har du pyntet juletreet? Hva synes du om bildet? 

I just came to say hello

Publisert: 14.des.2011 @ 19:02 Kategori: Everyday Kommentarer: 0Dette har jeg gjort i dag.Jeg er så sliten og trøtt ♦ er heldigvis ikke sur hele tiden for da hadde det vel plutselig hett vinterdepresjon. Vintertrøtthet er mer sånn det føles. Sex and the city maraton og soving er ikke så verst egentlig. Snakkes! Noen som lider av det samme? hihi

Presents color the christmas

Publisert: 13.des.2011 @ 16:09 Kategori: Everyday Kommentarer: 1Se på alle de fine julegavene jeg har pakket inn! Jeg gleder meg så sykt til å gi dem bort og til overraskede og glade ansikter skal åpne dem. Jeg har handlet ferdig alle julegavene nå, mangler bare en liten ting til kjæresten, men vet hva jeg skal kjøpe så det går fort! I dag har vi vært sammen i en mnd, hihi. Nå skal jeg bare slappe av litt med fyr i peisen og pc'en på fanget før jeg skal lage middag. Elsker det når familien er hjemme senere enn vanlig så jeg får tid til å slappe av litt, huset for meg selv er det beste jeg vet! Blogges! Ikke glem å delta i konkurransen om et gavekort fra miinto.no HER. Var ikke julegavene fine? 

--

Publisert: 11.des.2011 @ 13:12 Kategori: Tekster Kommentarer: 4

Venter hele tiden på noe. At tida skal gå? At noen skal vise at de bryr seg? Vet ikke. Det er bare noe som hele tiden blir forventet, som ikke skjer. Tida går så seint, og mobilen blir sjekket hele tiden. Skal klokka aldri bevege seg? Hvert minutt varer like lenge som en liten evighet. Er det dette som liksom er livet? Vondt i magen, har lyst til å gråte hele tiden. Vet ikke hvorfor, men det bare er sånn. En eller annen smerte som gjør vondt langt inni kroppen et sted. Er det hjertet? Er det et savn? Vet ikke hva det er å savne. Kanskje livet. Kanskje sommer, sol, sjø og blomster? Regndråpene som triller nedover vinduet er ikke hyggelige. De er skremmende, ødeleggende. Hvorfor sitter vi fast et sted midt i mellom? Sol, sommer, sjø og blomster. Vinter, snø, kulde og jul. Været skifter hele tiden. Har det humørsvingninger? Det oppfører seg hvertfall som ei PMS-bitch som ikke vet hva hun vil. Kan ikke dagene snart bli lysere? Av snø, sol eller glade ansikter. Litt glede hadde vært fint. Nå. Mens man sitter fast. 

Når jeg blir stor

Publisert: 11.des.2011 @ 11:51 Kategori: Photo Kommentarer: 2foto_tuva wetrhus ♦

Når jeg blir stor vil jeg bli julenisse, siden da kan jeg oppfylle alle ønskene til alle jeg er glad i. ♥

Metallic sweater

Publisert: 10.des.2011 @ 12:05 Kategori: Outfits Kommentarer: 2
Sko/Din Sko Genser/H&M Skjerf/Bik Bok Bukse/Pieces

Nå har jeg vasket litt og ryddet, så skal jeg til byen med Per og kjøpe julegaver! Looking forward ♥ Hva synes du om antrekket?

Konkurranse: Vinn gavekort fra Miinto.no

Publisert: 09.des.2011 @ 20:31 Kategori: Konkurranse Kommentarer: 16

Fikk en mail en dag om jeg hadde lyst til å holde en konkurranse med et gavekort fra Miinto.no som premie. Selvfølgelig hadde jeg det, så here we go. Miinto er en ny motebutikk på nett hvor teamet har samlet de beste motekuppene på et sted. Det er en av de ledende motebutikkene i Norge, og de har utrolig mange fine klær, sko og vesker. På Miinto.no selger de både dame og herreklær, så man kan finne ting til både seg selv og kjæresten på samme sted, og best av alt: de garanterer at varene dine er fremme på 2-5 dager! 

Du har sjansen til å finne et gavekort hos Miinto.no til en verdi av 250,-. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke deg inn HER og finne en vare du liker i sortementet deres, post link til varen du liker her i kommentarfeltet så er du med i trekningen om et gavekort. HUSK E-POST INNI KOMMENTAREN. Lykke til! ♥ 
Lekker marineblå cardiganJeffrey Campbell LitaHer er to eksempler på hva Miinto kan tilby. Bildene er linket. 

Får aldri nok

Publisert: 08.des.2011 @ 21:19 Kategori: Everyday Kommentarer: 1Jeg er så julete hele tiden, denne bloggen blir snart en nyskrevet oppskrift på hvordan få den perfekte julen. Neida, dere skal få konkurranse i helgen!! Jeg har selvfølgelig bakt pepperkaker igjen i dag. Skal servere litt julekaker fremover, og pepperkaker fra IKEA er det tydeligvis bare meg som ikke liker, så da kan de få det. Skal bake mer, så jeg og kan få noe å like da! I dag har jeg danset igjen, moderne koreografi som dere vet jeg elsker så. Det er så fint og bra og sånn, så jeg er i godt humør i dag. I morgen blir en fin dag, da skal vi synge julesanger i seks timer på skolen, så skal jeg spise julelunch med farmor. Nå må jeg pynte pepperkakene. Kos dere, lovlies! ♥ Har du bakt pepperkaker i år? Er du klar for konkurranse her på bloggen? 

Tenn lys

Publisert: 07.des.2011 @ 22:41 Kategori: Feelings Kommentarer: 1


Tenn lys, et lys skal brenne for denne lille jord. Den blanke himmelstjernen, der vi og alle bor. Må alle dele håpet, så gode ting kan skje. La jord og himmel møtes, et lys er tent for det.  

Jeg elsker jul så, det er årets fineste høytid. Jeg er et sommerbarn, sommeren er den tiden hvor jeg kan blomstre aller mest, og hvor bekymringer blir små og livet blir fantastisk, men jeg er så glad i julen også. Nå som det er desember har jeg åpnet pakkekalender, jeg har bakt pepperkaker og julebaksten her hjemme ble akkurat ferdig, så det lukter deilig av småkaker. Jeg elsker hver lille bit av julen, småkaker, lys, flaxkalender, pakkekalender, julesanger, gløgg, grøt, pepperkakedeig, men mest av alt den fine tiden som gir oss mulighet til å vise de rundt oss at vi er ekstra glad i dem og setter pris på dem. (OG PAKKER DA!! blir aldri for stor for julegaver ♥). Hva synes du er det beste med jul? 

Vinter

Publisert: 06.des.2011 @ 21:47 Kategori: Everyday Kommentarer: 0
Bilder fra januar - mars 2011

På søndag kjørte jeg scooter til jobb, og selv om det var jævlig kaldt var det jo egentlig ganske chill. I dag er det vinter. Plutselig har det snødd, vi har spist julegrøt, pepperkaker, gløgg og klementiner som noen gale, jeg har gått med nisselue som kostet 10 kroner på Nille og alt er kjempefint. Jeg har til og med gått til skolen, men likevel er det god stemning. Jeg som egentlig hater vinter har plutselig blitt optimisten selv, tror det er fordi jeg elsker jul så mye. Trenger bare å handle gaver til noen få familiemedlemmer, venner og litt mer til kjæresten så kan jula bare komme. I dag har hele jentegjengen vært verdens slappeste, så tok meg en liten tur og fulgte Aims til bussen når hun skulle gå. Nå har jeg akkurat dusjet og ligger med nyeste utgave av Det Nye som kom i posten i dag. FIN DAG!! Liker du vinter? Har du julegavetips til venner og kjæreste? 

Ønskelisten min

Publisert: 05.des.2011 @ 20:08 Kategori: Everyday Kommentarer: 0

Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut ønskelisten min for 2011, og jeg kan selvfølgelig det. I år ønsker jeg meg bare dyre ting, så jeg tror egentlig ikke jeg får noe av det - men det er jo lov å ønske seg selv om. 

Utenlandsreiser sammen med venner og familie.
Jeg er veldig heldig som skal reise ti måneder til Australia, men jeg vil så gjerne oppleve ting sammen med de som står meg nærmest også. I fjor fikk jeg London-tur av tante, og det må være en av de beste gavene jeg har fått!! 


Meg og bestejenta fra Portugal-turen i sommer.

Tiger of Sweden/ Tiger Female Bag Oversized i brun. 
Den er så fin, og helt perfekt til skoleveske. Trenger en stor veske til pc, bøker og litt danseklær og sånn, og denne rommer det meste! 

Strikkegensere i stoffer som ikke klør.
Jeg er skikkelig kosete og elsker å kle meg i myke og behagelige klær. Det er ikke så ofte humøret mitt tillater chilleklær på skolen og lignende, men hjemme hopper jeg ofte i joggebuksen og kosegensere. Strikkegensere er både comfy og fint, så det kan jeg aldri få nok av! 

Converse slim Leather white.
Jeg har ikke Converse. Hvem har ikke det, egentlig? Har liksom hatt planer om å kjøpe et par lenge, men min størrelse har vært utsolgt i hele byen. Hurra for 36 i sko!! 

Dolce and Gabbana Prime Time Crystal Silver Dial.
Jeg elsker klokker, helst med masse diamanter og sånn - og dette må være den fineste klokka jeg vet. Har gitt den min kjærlighet i lang tid, har bare aldri fått meg selv til å bruke pengene på den.
 

Hårkur, hårolje og lignende.
Jeg er alt for dårlig til å stelle håret, pleier å rette det alt for ofte, men nå er jeg egentlig bare stygg på håret hele tiden fordi jeg ikke retter det. Trenger litt pleie med andre ord, så hårprodukter er alltid et greit ønske.


Ellers ønsker jeg meg selvfølgelig penger, gavekort og fine ting. Jeg er ikke så vanskelig å glede, men jeg har jo noen ting jeg ønsker meg mer enn andre ting, som for eksempel listen over. ♥ Hva ønsker du deg i år? Ønsker du deg noe av det samme som meg?

Smalltalk

Publisert: 02.des.2011 @ 17:01 Kategori: Everyday Kommentarer: 6

I dag har jeg brukt hele ettermiddagen på å rydde og pakke inn julegaver, fordi jeg er så glad etter en fin karakter jeg fikk på skolen og fordi jeg er så glad i jul og ønsker meg den herlige julestemningen som jeg ikke har fått på en stund. Snart kommer kjæresten en liten tur, så får jeg besøk av bestejenta i kveld. Kommer til å bli så fin dag, ååh. Alt er bare så bra i dag! Hva skal du i kveld? Har du julestemning? Hva gjør du for å få det? 

Fikk forresten spørsmål om jeg kunne be dere om å like DENNE siden, det er noen som trenger likes til et skoleprosjekt. 
 

hits