Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Arkiv mned: desember 2012

Jul i Australia

Publisert: 24.12.2012 @ 10:20 Kategori: Australia Kommentarer: 1

Hei hei, og riktig god jul kjære lesere. 

Nå er det duket for jul her i Aussie-land, og det er en litt trist greie i mine øyne. Synes det er vanskelig å ikke skulle være sammen med min "ordentlige" familie og følge våre tradisjoner dette året. Sånn blir det uansett dette året, om jeg vil eller ei - så jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Jeg har vært så heldig og fått Askepott DVD av min snille tante, så den har jeg sett i dag samt drukket julebrus og spist sjokolade til frokost. Det er litt digg, men jeg kjenner at jeg helst bare kunne vært på trening og solt meg fremfor å prøve å gjenskape norske tradisjoner, som gjør at jeg savner det hele enda mer. Jeg har funnet ut at Norsk jul er en mye større greie enn Australsk jul. Vi i Norge tar helt av når det kommer til feiring sammenlignet med Australia. Min familie hjemme feirer lille julaften, julaften, første og andre juledag. Det er ulike sider av familien som skal samles og mange tradisjoner som skal følges, og det er veldig kjedelig å ikke få oppleve det i år. Heldigvis er det bare en dag med skikkelig feiring her, og det er i morgen 25. desember. Da har Santa lagt noen gaver i julestrømpen som vi får åpne tiiidlig morgen (blir vekket ca i 5-6 tiden av lillesøs på 8 som er super-excited). Deretter er det pakkene under juletreet som skal åpnes samlet, før dagen bringer julelunsj og svømmebasseng hos vtante. Er spennende å være her og se hvordan menneskene her feirer, men ønsker likevel at jeg var hjemme. Skriver litt mer om julen når feiringen er overstått. GOD JUL, cupcakes ♥ 

Believe in yourself

Publisert: 19.12.2012 @ 18:17 Kategori: Australia Kommentarer: 0

I det siste har jeg tenkt mye, sett mye og hørt mye. Alle sier det går ikke, jeg kan ikke, får det ikke til. Samtidig som det provoserer meg litt gjør det meg også litt trist. For alle kan. Det handler om å ha troen på seg selv, tro på at man kan få det til hvis man vil. Hvis ikke du tror på deg selv, hvorfor skal da andre ha troen på deg? Så tenker du sikkert "hvorfor skal jeg høre på denne lille bedreviteren som later som hun vet hva det vil si å tro på seg selv?". Ta det fra ei som alltid har skyhøye forventninger til seg selv. Jeg levde på vann, og kun dét i fem dager (av flere grunner men også..) for å bevise for meg selv og de rundt meg at jeg KAN hvis jeg vil, for jeg vet at alt er mulig. Jeg hater å feile, for jeg vet at jeg kan klare ting. Jeg hater å få dårlige resultater på skolen, for jeg vet at jeg kan bedre. Jeg hater å være misfornøyd med kroppen min, for jeg vet at jeg kan forme den kroppen jeg selv ønsker. Det handler bare om å tro på seg selv, og jobbe hardt for å nå sine mål og bli bedre enn seg selv. Så vær så snill, tro på deg selv. Jobb hardt, bruk krefter og gi det tid - så kommer resultatene. Sånn er det med alt, for min del har jeg kommet veldig langt med fleksibilitet siden jeg begynte på VGS, blitt sterkere og bedre til å danse - men jeg har jobbet mye. Du kan du også, believe me.


 

"Alt jeg vil får jeg til"

Xmas wishes

Publisert: 07.12.2012 @ 13:36 Kategori: Australia Kommentarer: 1

nike runners ♥ flowerbomb perfume  skydiving  cash  fixed iphone screen  sydney trip  giftcard on massages

something here you wish for?

 

Kjære Desember

Publisert: 01.12.2012 @ 12:50 Kategori: Australia Kommentarer: 3

Fine fine Desember er her. Når jeg tenker på det stikker et lite savn for Norge i brystet. Det aller beste som finnes må være hvit, kald jul hjemme i Norge sammen med dem jeg elsker og med alt for mye god mat. Pinnekjøtt med kålrabistappe, pepperkaker, kakemenn, julebrus, marsipan, risgrøt, konfekt og smørbrød er bare noe av den deilige maten jeg pleier å bli servert rundt juletider. I Australia pyntet de til jul for et par uker siden, men julestemningen vil nok ikke være 100% på plass dette året - uansett hvor mye jeg prøver. For øyeblikket hører jeg på min favorittjulemusikk og tenker litt juletanker, hvem som skal gledes, hvem som fortjener en oppmerksomhet og hva jeg selv ønsker meg. I går fikk jeg min første julegave i posten, og jeg vet at det både er julekalender og flere gaver på vei - og så klart gleder jeg meg som et lite barn på selveste julaften, men jeg har ikke helt julestemningen. Det er 30+ og strålende sol utenfor vinduet hver dag, og julen blir mest sansynlig feiret i et basseng, så det blir jo spesielt! Jeg savner snø, Kristiansands julegater med masse lys og grønne kranser, sukkerfri julebrus og pakke inn gaver mens det lukter nybakte pepperkaker i hele huset og det er mørkt ute. Åh, neste jul kommer til å bli verdens beste når jeg kan få alt dette tilbake, men håper at denne også blir herlig. En annerledes jul, for en gangs skyld. ♥ Hva er dine favoritt-juleting? Gleder du deg til jul?

hits