Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: Musikk & Dans

Ikke spør meg hva som er fantastisk med dette

Publisert: 01.mar.2012 @ 19:24 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 1

...bare vær enig i at det er det. Hvis det finnes noe man kan kalle perfekt, noe det selvfølgelig ikke gjør så må det være noen som virkelig kan danse og få andre mennesker til å gråte av å danse. Jeg elsker det i hvert fall. Både å se flinke dansere og danse selv er herlig, jeg ønsker meg å bli så flink en dag. Det er på min må gjøre før jeg dør liste. Hva er på din?

Det beste på jord

Publisert: 23.jan.2012 @ 16:05 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 3I dag har jeg funnet ut hvorfor jeg danser, nok en gang. Vi begynte dagen, klokken åtte med dansetime, som vanlig. Tre timer med dans på morgenen er jo egentlig helt forferdelig, og jeg holdt på å sovne stående da jeg kom inn i varmen på skolen klokken halv åtte i dag morges, men dansetimen var så gøy. Vi presset oss til det ytterste, og gjorde det vi kunne selv om det var dødstungt med styrke for andre gang i løpet av timen, men likevel var det så deilig. Noen av dere genier vet  sikkert allerede at å bli en god danser krever utrolig mye styrke, og i dag fikk vi merke det ganske godt utover timen, men jeg elsker det. Jeg elsker å danse, det er det beste jeg vet. Tenk at jeg er så heldig at jeg skal få drive med det jeg elsker i 10 måneder i Australia. Livet, dere. Vet ikke om noe bedre!  ♥ Hva er det beste du vet? Hva synes du om antrekket?

Symfoni

Publisert: 13.jan.2012 @ 15:26 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 2Hva ønsker den klassiske musikken at vi skal tenke? Det finnes få tekster, en hel masse instrumenter og merkelige lyder. Et stort tankekaos med andre ord, jeg visste ikke helt hva jeg skulle tenke på. Du vet når du prøver å sove, konsentrerer deg om en tanke som du prøver å holde i lang tid, som plutselig flyter over i en ny tanke, og enda flere. Jeg følte det litt sånn, musikken ble så vanskelig å konsentrere seg om, men det var fint likevel. På sin måte. Jeg antar man må kjenne den typen musikk før man dømmer det, så jeg har ikke tenkt å si noe mer om det. Fin opplevelse sammen med fine familiemedlemmer var det hvertfall! ♥ Liker du klassisk musikk?

En dag som danser på Kilden

Publisert: 12.jan.2012 @ 17:44 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 5

En dag på Kilden er ikke som alle andre dager. Vi ble tildelt nøkkelkort, egen garderobe, fruktfat og kaffe. Plutselig var vi ikke bare dansejenter på skolen, men nå var vi Egdedans, og alle visste hvem vi var. Det var ganske gøy å bli hentet av crewet og øve som bare det nettopp fordi vi var en viktig del av showet. Vi fikk beskjed om å kle oss 60-talls, og det resulterte i tuppert hår, krøller, oppsatt hår, blomstrete kjoler, lange skjørt, pastellskjorter, boots, lave sko, klakk-sko and so on. Det var så utrolig gøy å se hvordan alle sammen hadde kledd seg i 60-talls stil med så mye forskjellig. Hadde en lang, men fin dag på Kilden med øvinger og generalprøver, men det aller beste var selvfølgelig forestillingen. Jeg har aldri opptrådt for så mange mennesker før, men det var som om ikke de var der. 1100 mennesker fylte salen i går. Helt sykt! Jeg håper virkelig vi får gjøre det igjen. ♥ Har du opptrådt for så mange folk før? Har du vært på Kilden før? 

Danser

Publisert: 11.jan.2012 @ 23:15 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 2

Det er utrolig slitsomt, men fantastisk gøy å være danser. I dag har vi hatt en tolvtimers dag på Kilden, det har vært kjempegøy! Forteller dere alt i morgen, nå skal jeg dø litt før jeg skal opp til en ny dag i morgen. Livet ass! ♥

Danselinjen

Publisert: 15.nov.2011 @ 20:48 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 6
Bilder lånt fra Ramfjord

Når jeg gikk i tiende klasse på ungdomskolen og skulle velge videregående var jeg like ubesluttsom som alltid, og hadde nesten ingen aning om hva jeg ønsket å gå videre. Jeg skulle først gå studiespes med formgiving, for det skulle bestevenninna mi gå. Etterhvert fant jeg ut at jeg ikke kunne sitte dag ut og dag inn på en stol med en tegneblokk eller malekost i hånden, så det kunne jeg ikke. Når jeg plutselig en dag fikk ideén om å gå danselinjen ble jeg bare sett dumt på og folk himlet med øynene på alle kanter. Herregud, er du dum Carro? Danselinjen, lol!! Jeg hadde bare danset et år, jeg kunne jo ikke danse. 

Jeg brydde meg ikke om blikkene og himlingen med øynene, så jeg gikk for det. Danselinjen. Jeg var så spent at jeg trodde jeg skulle tisse på meg den første dagen. Videregående er liksom litt stort da, helt nytt og sånn. Tror mange tenkte det samme. Jeg kjente ingen i klassen, og de første dagene var ganske kleine når jeg tenker tilbake på det. Litt sånn flaue håndhilsinger uten å huske noen navn, man fant fort ut hvem som var bestevenner fra før og hvem som var helt noobs, sånn som meg. Heldigvis gikk det ikke mange dagene før vi kom sammen hele klassen og koste oss og ble bedre kjent en kveld. 

I dag kan jeg si at det å velge danselinjen er et av mine beste valg hittil. Jeg gikk dit med (nesten) null erfaring, men nå danser jeg minst åtte timer i uken og jeg elsker det. Plutselig fant jeg det jeg skulle drive med, som jeg skal holde fast i når ting ikke går min vei på andre områder. Ah, jeg digger det! Er du fornøyd med valget ditt av VGS? Hvis du går i 10. vet du hva du skal velge til neste år? Hva holder du fast i når ikke andre ting går din vei?

Paradise

Publisert: 13.nov.2011 @ 12:51 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 1Denne sangen får meg  faktisk til å drømme meg bort til paradis. Den er så finfinfin, hører på den hele tiden.. Det er så kaldt ute, men så deilig og varmt inne. I går fyret jeg i peisen for første gang og hadde besøk av fine jenter. idag får jeg besøk igjen. Det er så fint å ha noen herlige folk rundt seg når det er så kaldt og trist ute. og jeg gleder meg så til jul nå, det er et av de eneste lyspunktene jeg kan se i vinteren. Lovelovelove! ♥ Hva er det beste du vet med vinter? Hva syns du om sangen?

Beauti

Publisert: 07.okt.2011 @ 15:05 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 0Hør på sangen. Synes?

I simply don't care

Publisert: 06.okt.2011 @ 13:09 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 1

Hva synes du om sang/bilde?

Arrival of the Birds

Publisert: 05.okt.2011 @ 00:00 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 4

Hør denne sangen, den er superchill. I dag har jeg vært overalt. Både hos mi bestevenninne, hos noen kamerater, i byen, hos Therese og sist men ikke minst... på SØRLANET. Sykt fet. Er du på Sørlanet eller har du vært?

Topp Tre

Publisert: 05.aug.2011 @ 18:24 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 0
Strobe


Set fire to the rain Remix


Stereo hearts

Hvilke sanger er dine topp tre?

Singing

Publisert: 25.mai.2011 @ 15:48 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 1

Hey kitties. 

Jeg har klart å forsove meg tre skoletimer i dag! Awesome. Nå er jeg heldigvis ferdig med de to siste timene av skoledagen, et besøk med overspising av loff med sjokade hos ei venninne og en sangtime. I dag var det så gøy å synge igjen, har virkelig forbedret stemmen den siste tiden, ettersom jeg har sunget mye! Jeg plager pappa og stemoren min nesten hver dag med høy sang og mye bass på anlegget, men det takker de meg for den dagen jeg gir dem en yatch i gave etter å ha tjent bra på musikk. Kødda. Nå må jeg ha nye sanger å synge, så kom  med tips! 

Har du sangtips til meg? Gjerne rolige sanger! Hva syns dere forresten om den nye headeren?

Liten Spilleliste

Publisert: 23.apr.2011 @ 13:31 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 0

Rihanna - Fading

Bruno Mars - Lazy song

Black eyed pease - Just can't get enough

LMFAO - Party rock anthem

Snoop Dogg - SweatJa, jeg er helt enig. Ingen av disse sangene gir mening, har en betydningsfull tekst eller er noe å gråte av. Man får i det minste lyst til å hoppe i partykjolen av flesteparten av de jeg har lagt inn i "min spilleliste", og det er vel ikke noe å klage på når alt kommer til alt. Nå er jeg spent på om du har en partysang eller en betydningsfull sang å anbefale?

Mine spillelister

Publisert: 14.mar.2011 @ 17:23 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 0

HEY.

Da var jeg endelig ferdig med å sette sammen ti rolige sanger og ti andre sanger som jeg hører mye på. Jeg hører ikke mye på 20 sanger, men har likevel satt sammen to spotifylister!

Andre: http://open.spotify.com/user/caarropus/playlist/04OJO1mcQwTiZaLlQstlJf 10ANDRE

Rolige: http://open.spotify.com/user/caarropus/playlist/4KUNifTHHs42cCPtqs131v 10ROLIGE


Hva synes du? Fornøyd med innlegget du som spurte?

Rihanna Live 17. August

Publisert: 09.mar.2011 @ 17:28 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 1

Ååååh! Jeg har så lyst til å dra for å se Rihanna i Bergen 17. August. Gi meg billetter, anyone.... Sinnsykt kjedelig at det er utsolgt. Ikke at jeg har så mye penger nå (jo, heldigvis- men de skal brukes opp i London!), men jeg vil virkelig se den dama live. Hun er så rå!

Jeg vil se Beyonce, Lady Gaga, Empire of the sun, Kings of Leon og mange fler, men jeg vil sååå gjerne se Rihanna, og nå kommer hun til Norge!!


Er det noen du har lyst til å se live? Skal du på konserten?

Mine sanger

Publisert: 19.jan.2011 @ 22:28 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 2En liiten liste med de sangene som spilles mest for tiden eller gjennom tidene av forskjellige grunner:

Hjemsøkt - Sandra Lyng Haugen.

Har jeg det helt elendig og trenger å få ut alt av følelser og trist stemning er dette sangen som settes på  repeat i timesvis. Heldigvis bare noen få dager i året dette blir nødvendig!

Erase me - Kid Cudi.

Jeg bare digger denne sangen fordi den er deilig å høre på.

 

Grenade - Bruno Mars.

Minner meg om min lille bestevenn!

 

Your call - Secondhand serenade.

En sang jeg liker for tiden, som er fin og som jeg liker teksten til.

Use somebody - Kings of Leon.

En sang jeg både synger, hører på, chiller med og koser meg med. AHH

 

Hva synes dere om sangene og bildet?

spilleliste #2

Publisert: 14.mai.2010 @ 17:33 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 7

 
Michael Jackson - You are not alone.
Fordi meg og Vilde var i byen på tirsdag, og denne tilfeldigvis ble spilt i en av butikkene. Begge likte den godt, og de siste to døgnene som vi har vært sammen har denne stått på repeat ca hele tiden. <3

 
Iyaz - Solo.
Fordi den får meg i godt humør. Det er en sånn sang man kan chille med og ikke trenger å kunne for å synge med. Det eneste jeg kan i denne sangen er "i don't wanna go, go....solo, solo", men det spiller liksom ingen rolle.

 
Light off - Jay Sean.
Fordi den minner meg om ei veldig bra jente, som jeg er sinnsykt glad for at jeg har. Det var hun som viste den til meg, og den ble ganske fort lagt til på favorittlisten.

 
Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love.
Fordi den er en skikkelig godt humør-sang. Den er jo gammel, greit nok. Men de fleste jeg kjenner nynner med og får litt lyst til å danse når denne kommer på og volumet blir høyere og høyere. Og at de bruker trekkspill i en sånn sang er jo faktisk ganske rått, spør du meg!

 
Sandra Lyng Haugen - Hjemsøkt.
Fordi den rett og slett fikk meg til å gråte skikkelig. Teksten fikk meg til å tenke på en person, men det var ikke det som ble sunget som fikk meg til å gråte. Se for deg en vannballong, når man fyller den. Når den ikke har plass til mer og man likevel fyller på vil den til slutt sprekke. Denne sangen fylte på det aller siste. Forresten, hvis noen vet hvor det finnes instrumental av denne: si ifra! :-)

 
Keri Hilson - I like.
Fordi den får meg til å synge like høyt hver gang den kommer på radioen. Det er egentlig ikke en sang jeg spiller selv, men blir glad hver gang den er på radioen. Pluss at det er en sang alle får lett dilla på!

 
Jay Sean - Do you remember.
Fordi den er chill, enkelt og greit.

Det skulle vært mange fler på denne lista, men jeg hører på så mye forskjellig. Det kommer veldig ann på dagsform og humør, men jeg faller nesten alltid tilbake til å høre på NrkMp3. Og  bildet er forresten brukt fordi det var en fiiin dag med masse kjente folk, og mye kos i flekkerøyhallen. I tillegg så meg og Oda meget bra ut på bussen, og det er jo alltid flott! <3

Hva synes dere om denne lista? Hvilken liker dere best, og hvilken liker dere minst?

min spilleliste

Publisert: 20.apr.2010 @ 20:44 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 4

 
Stamp on the ground - Italobrothers


My hands - Leona Lewis

 
God damn you're beautiful - Chester See

 
Our own way - Klaas

 
Trying you on - Anine Stang

 
Sommar - Fronda

 
Come back to me - Akon
 
 
I like - Keri Hilson


Mange av disse sangene har dere sikkert hørt før. Kanskje på radio, tv eller andre blogger. Men dette er de jeg hører mest på nå, og liker godt. Noen av dem får meg i supergodt humør, noen gir meg sommerstemning, noen gir meg lyst til å danse og noen får meg til å tenke. Det jeg elsker med disse sangene er at de på en eller annen måte får meg i godt humør. Grunnen til at jeg la til akkurat det bildet som er på toppen her er den tiden det ble tatt. Det ble tatt for noen måneder siden, men jeg husker at alt var problemfritt. Jeg hadde alt ei jente kan ønske seg, og den samme følelsen får jeg når jeg hører på noe av denne musikken. Den får meg til å glemme alt og kun tenke på det jeg hører. I like it! 

Var det noen av disse sangene du ikke hadde hørt? Var det noen av dem du likte spesielt godt?

-Caroline

my hands

Publisert: 10.apr.2010 @ 20:57 Kategori: Musikk & Dans Kommentarer: 14

My hands don't wanna start again
My hands no they don't wanna understand
My hands they just shake it try to break whatever piece I may find
My hands they only agree to hold
Your hands no they don't wanna be without your hands
And they will not let me go
No they will not let me go


 
Denne sangen gir mening. Teksten har på en måte en historie bak seg, og derfor liker jeg den så godt. At Leona Lewis synger er selvfølgelig også et pluss, for stemmen hennes er jo vill! Liker veldig mange av sangene hennes, men denne ble lett en favoritt etter at jeg hørte den for første gang. :-)

Liker du sangen? Har du hørt den før?
hits