Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: Outfits

Outfit for once

Publisert: 26.07.2012 @ 10:18 Kategori: Outfits Kommentarer: 3Heyy babes! I dag har jeg danset og nå skal jeg på samling med hele gjengen med utvekslingsstudenter. Vi er 30 stykker på min skole! Det er visst nok den største gruppa med internasjonale studenter skolen har hatt noen gang. Det er kjempegøy at vi er så mange, både fra Tyskland, Norge, Italia, Frankrike, Luxemburg og USA! Her har dere en del av dagens antrekk, i tillegg til min nye veske som er kingsize. Den var mye større enn jeg hadde forestilt meg, men det er jo ganske greit - det ser jo bedre ut med en stor veske enn en liten veske og fem bæreposer, hey? Og beklager det jeg sa om at ikke det finnes kjekke gutter her, man må bare sjekke ut en litt eldre årsklasse så finner man dem. ♥ Hva synes du om antrekket? Sorry for rotet, men jeg er bare så jævlig lat akkurat nå, haha

.

Publisert: 02.06.2012 @ 19:30 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

I dag har vært en rar dag. Dette hadde jeg på meg. Hva synes du? 

Ferdigsydd

Publisert: 23.03.2012 @ 18:29 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Nå har jeg endelig fått fingeren ut og sydd ferdig kjolen. Ja, jeg har faktisk sydd. For hånd til og med. Og så har jeg på JC skoene. De er fine, og ikke så "store" som dere vil ha det til. Det går nesten ikke an at sko i str 36 ser store ut, jeg vet hva jeg snakker om. Så hva synes dere? Jeg er litt dårlig blogger, jeg vet. 

Publisert: 12.03.2012 @ 15:57 Kategori: Outfits Kommentarer: 4Heihei, sånn ser jeg ut i dag. Det er sol og det gjør livet 100 ganger bedre. MÅ få scooteren på veien snart, for nå er det jo ferdig med å snø og være vinter. I dag har jeg hatt vurdering i dans, så er sykt spent på resultatet. Snart skal jeg på ballett en time, så må jeg finne på noe å gjøre i 1,5 timer før det er tid for moderne. Men jeg må egentlig løpe, må lage mat før jeg skal gå. Hva synes du om antrekket/bildene? Hva skal du i dag? FYI: jeg har linsedekslet og mobilen i lommen, så ikke vær redde kjære venner.

The dress

Publisert: 10.03.2012 @ 16:29 Kategori: Outfits Kommentarer: 5

Hei hei. 

Nå har jeg sunget på Kilden, det var egentlig ganske gøy, og det gikk ganske fint, så da kan jeg ikke klage. Har akkurat laget en liten (stor) brownies som sikkert kan mette hele Afrika, som jeg skal ha med til Farmor i kveld. Hun har leid et lokale på Odderøya, så det blir sikkert en kjempefin feiring. Er jo ikke hver dag man blir seksti, så det må feires med god mat, og vin for de som er gamle nok til det. Over her ser dere kjolen jeg har tenkt til å gå med i kveld, men siden bildene er tatt i går kan jeg ikke si det med sikkerhet. Plutselig finner jeg ut at jeg ikke kan gå sånn likevel, og så blir det noe annet. Håper dere får en fin kveld. Jeg kommer sikkert til å rulle hjem etter alt for mye mat, hehee ♥ Hva synes dere om kjolen? 

Festivallook

Publisert: 03.03.2012 @ 13:30 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

I går var jeg hos ei venninne som jeg har det sykt gøy sammen med, og vi satt bare og drømte oss bort til sommer og festival, og allerede nå begynte vi å snakke om hva vi skal pakke, haha. Elsker engasjerte mennesker, og tanken på Hove, sommer og kos! Her om dagen fikk jeg en pakke i posten, og hva er vel bedre enn en lett transparent strikkegenser nå som vi nærmer oss vår og sommer? Valgte å sette sammen et typisk festivalantrekk med genseren, for det er definitivt noe som skal være med i min bag på Hove! Genseren er fin og comfy på en gang, og passer egentlig til det meste. What can I say? Just perfect! ♥ Noe av det beste er at den bare koster 199kr, dere kan finne samme HER.  Hva synes dere om genseren/antrekket? Hvordan ville dere kombinert genseren?  

Sponset produkt

Fire antrekk

Publisert: 29.02.2012 @ 17:09 Kategori: Outfits Kommentarer: 4En dag jeg leste Elle fikk jeg sykt mye inspirasjon, selv om jeg ønsker meg hele verden til jul og bursdag (hvertfall alt som er fint), så har jeg ikke det. Har (u)heldigvis et gigantisk stort klesskap som bokstaveligtalt renner over av klær, så fant noen ting jeg liker. Jeg tror kanskje at antrekk nummer to er det jeg liker best, og kan finne mest inspirasjon i, men nå lurer jeg på hvilket av antrekkene dere liker best? 1, 2, 3 eller 4? Kunne dere faktisk gått med noe av det, eller brukt det som inspirasjon til noe? 

Gårsdagens

Publisert: 29.02.2012 @ 12:37 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Hei søte.

Her er noen bilder fra i går. Det var så herlig, på terassen viste temperaturmåleren 20 grader. Vi er enda i februar hvis ikke dere vet det, og jeg satt i en body og joggebukse og drakk en cappuchino og ble supertan. Eller ikke det siste da, men dere skjønner. Vet ikke hvorfor jeg kledde meg sånn som på bildene, for jeg endte opp med middag og kos hos bestemor og chilling og film med fine jenter på kveldstid, så det hadde ikke vært nødvendig med så stramme bukser akkurat. Note to self: legg planer før du kler deg og sånn. I dag blir det nok bare avslapping og kos, men i morgen skal jeg til tannlegen alene, klokken ti og det er ikke kos. Faen, jeg hater tannlegen. Det er bare skummelt og vondt. Jeg må få gjort noe her i livet, så ha en fin dag dere! ♥ Hva synes du om antrekket?

Teselskap

Publisert: 26.02.2012 @ 11:19 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Bilde nummer en viser det ene, fine plagget jeg tok med meg hjem fra Sverige. Bilde nummer to viser hva jeg hadde på meg i går kveld. I går var jeg på teselskap, der var det mange pene mennesker og veldig god te. Grunnen til at bloggen ble nedprioritert i går er enkel, jeg hadde bare ikke tid. Har tenkt å oppdatere litt i dag da, så det får bli et fint lite plaster på såret. Haha. Nå har jeg ferie for fullt, og det skal bli så herlig å bare gjøre de tingene jeg vil i en uke, uten å ta hensyn til skole og treninger. Skal uansett få tid til å trene en del, har jo både skolens dansesal og en tredemølle jeg kan bruke. Jeg må gå, trenger frokost nå! See You. Hva synes dere om toppen/antrekket?

Harrytur

Publisert: 24.02.2012 @ 08:19 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

God morgen/dag. Nå er jeg mest sansynlig i Sverige. På harrytur, som det så fint heter. Jeg er jo hos min kjære mamma for et par dager, og siden hun elsker Sverige, bare ikke alene, så måtte jeg være med på shopping. Jeg har aldri vært verken i Sverige eller på harrytur, så det var vel på tide. Det er litt farlig å annonsere sånn tydeligvis, for jeg har både fått bestilling på snus, godteri og bacon... Håper bare jeg får tid til å se på klær, for det er jo det eneste jeg interesserer meg for. Kanskje det kommer litt bilder fra turen og innkjøpene i kveld, kameraet er selvfølgelig med uansett hvor jeg går i disse dager, så det kan jo være det er noe som kan postes. 

Over her ser dere antrekket for dagen, klart på sengen. Var ikke noe poeng å ta bilde av det på, for jeg bryr meg så lite om hvordan jeg ser ut når jeg er så langt borte fra sivilisasjonen uansett, og det er jo ikke noe gøy å se. Jeg er glad jeg ikke spiser godteri, for da kan jeg si 100% sikkert at jeg hadde rullet ut av bussen på lørdag. Vi skal visst til godterihimmelen. Håper det blir en fin fredag, og start på ferien for mange av dere! Jeg har hatt en herlig feriedag allerede og ser virkelig frem til enda en uke! Har du vært i Sverige før? Hva skal du gjøre i ferien? 

Herlig dag

Publisert: 22.02.2012 @ 14:48 Kategori: Outfits Kommentarer: 8I natt hadde jeg besøk av bestepus, så det var litt småtungt å stå opp av sengen i dag morges. Likevel visste jeg at det skulle bli en fin dag, for jeg skulle så mye hyggelig. I midttimen var jeg på sangtime igjen, var skikkelig lenge siden sist, men det var så bra! så nå har jeg akkurat ankommet criben til mine fine besteforeldre. Fant ut at siden jeg er alene hjemme for øyeblikket kunne jeg like godt oppdatere dere litt, for dagen blir nok ganske "hektisk", selv om jeg kanskje får tid til et innlegg senere. Jeg får besøk av ei fin ei som kommer hjem fra Oslo i kveld, og jeg gleder meg! Er så glad i dag, det er så herlig! ♥ Hvordan er dagen din? Hva synes du om antrekket?

Hei, kjære jakke

Publisert: 20.02.2012 @ 16:31 Kategori: Outfits Kommentarer: 4Jeg anbefaler ikke å like mote hvis man bor i Norge. Hvertfall ikke på vinteren. Jeg vil jo egentlig bare bo i denne jakken frem til sommeren, men det går jo ikke. Det regner liksom. Ellers har jeg tenkt å begynne å blogge bra igjen denne uken. Skal heldigvis litt mer som kan inkludere bloggen i ukene fremover, så vi setter en strek over uken som gikk, kjære lesere. I dag skulle jeg egentlig på ballett, men jeg bestemte meg for å tilbringe litt tid med familien i anledning fru Stemor sin bursdag. HURRA!! Jeg prøvde å bake en kake for å få henne i godt humør, men det funket ikke helt. Tror jeg skal holde meg til klær, da har jeg kanskje en sjanse til å lykkes med å mekke sammen noe pent. Hehe. Hva synes dere om den nye jakken min? 

Uniform

Publisert: 18.02.2012 @ 11:09 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

God morgen søte. 

Nå har jeg tilbakelagt 31 minutter og 16 sekunder på mølla, og er litt klar for en lang dag. Jeg våknet skikkelig tidlig etter verdens merkeligste drøm, og bestemte meg likegodt for å stå opp og ta en liten trening med frustrerte fruer på skjermen. Jeg sover så utrolig dårlig for tiden. Skjønner ikke hva det er, men håper jeg snart får den gode søvnen tilbake så sovedyret i meg kan få litt energi. Uansett, nå er jeg ferdig med frokosten og klar for å gå på jobb, som dere ser over har vi en flott uniform vi må gå med, fremhever virkelig alt det beste i en. ♥ Fin? 

Hadde ingen kjoler, så jeg lagde en

Publisert: 10.02.2012 @ 16:16 Kategori: Outfits Kommentarer: 0Jeg hadde ingenting å ha på meg i kveld, så jeg lagde noe... Hva synes dere? Ha en finfinfin kveld, lovers ♥

Bloggenuss

Publisert: 04.02.2012 @ 15:18 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

I går hadde jeg en herlig kveld med søte jenter hos Maren. Vi spiste, twitret og lo en del av diverse gøye ting som dukket opp mens vi så på det nye tv-programmet... The voice? Det var mange flinke og sånn, så det er jo litt gøy å se på selv om det å se på TV ikke er noe jeg pleier å gjøre, haha. Jeg hadde også besøk av min beste i verden, og det var så fantastisk fint å se henne igjen! I kveld skal jeg på en inflyttningsfest, så det blir nok dårlig med updates her, men dere kan ta en titt på innlegget under her, og kommer med noen meninger! Bloggenussss ♥♥ Har du sett på the voice? Hva synes du om chille-antrekket mitt? HEHE

"

Publisert: 31.01.2012 @ 14:48 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

"Jeg har masse kjærlighet inni meg." 

Diferite model

Publisert: 28.01.2012 @ 11:46 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

I går var en fin kveld, vi bare slappet av med rød leppestift, kiwi, cola light og diverse andre varer man ikke nødvendigvis trenger å nevne. I natt drømte jeg at jeg var kommet til Australia, jeg hadde fått en familie, men visste lite om dem. Huset var kjempestort, med en hel haug av rom. Alle veggene var rosa, og jeg trodde jeg skulle dø av lykke, plutselig dukket det opp flere og flere mennesker i huset. Det viste seg og være barna deres, og det var ikke bare to skal jeg si deg. De hadde ti barn. Det største problemet mitt var at jeg hele tiden glemte meg og begynte å snakke norsk, men da bare lo de og sa "haha, din noob - gled deg til skolen på tirsdag du!". Fin drøm! Hva gjorde du i går? Hva synes du om skjørtet mitt? Overskriften betyr forresten "forskjellig mønster" på rumensk. 

50 talls

Publisert: 27.01.2012 @ 15:57 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

Hei dere fine mennesker. 

Idag har jeg på meg rød leppestift, og tranparent bluse. Det er nemlig lov nå, det er tilbake i motebildet fra 50-tallet. Den tiden hvor formfulle kvinner hadde lov til å vise undertøyet ved å bruke transparente bluser. Selv om jeg verken er formfull eller kvinne så må det vel være lov . Jeg liker det hvertfall ! Jeg har forresten ny neglelakk, den er sølvaktig og veldig fin, hihi. God helg ♥ Hva synes du?

Faux fur

Publisert: 25.01.2012 @ 17:03 Kategori: Outfits Kommentarer: 5Nå er jeg hos Per med Malene og Pål, fikk skaffet meg enda en privat fotograf. Vi (jeg) er midt i laging av sushi, så nå sitter vi egentlig bare å venter på at risen skal bli kald. Tar så sykt lang tid! Fra en ting til en annen, den nye leppestiften er så fin, selvom jeg ser ut som en barbie når blitzen kommer på, haha. Hva synes du om antrekket? 

Ballkjolen på

Publisert: 20.01.2012 @ 18:37 Kategori: Outfits Kommentarer: 7Nå er "ballkjolen" på, og sminken er lagt delvis. Har ikke brukt så sykt lang tid på noenting, bortsett fra å få kjolen til å passe. Den er nemlig alt for stor, og klister-bhen som jeg kjøpte i dag var visst alt for liten, så det er egentlig en dårlig kombinasjon. Men alt går jo til slutt, så nå ser det greit ut.. Jeg skal jobbe i morgen, så det kommer nok ikke noen innlegg før seint, men kan jo prøve å få det til. Kisses ♥♥♥ Hva syns du om kjolen/antrekket? 

Birds

Publisert: 14.01.2012 @ 17:08 Kategori: Outfits Kommentarer: 3I dag skal jeg i bursdag, så da har jeg tatt på meg det fine skjørtet mitt med fugler på. Så har jeg fått hjelp av bestejenta til å ta bilder med det nye kameraet. Det er så gøy med nytt kamera, jeg er så glad i det allerede, hihi. Håper dere får en fin lørdagskveld. ♥ Hva synes dere om antrekket? 

DaGeNs OuTfIt 05.01 2012

Publisert: 05.01.2012 @ 17:23 Kategori: Outfits Kommentarer: 6Heya blogsmonsters! <3 
Dagens oufit  består av shorts, strømpebukse, ingen sokker (livin life on the edge!), sexy sort undertøy(leather), silkebluse(smooth as f***), ring, og awesome smykke! ALT FRA BIKBOOOOK! <33 xP 
Lots of love, tihi ;-*

Handler dere på bikbok?Leather - HOT or NOT? xD 

162 cm

Publisert: 04.01.2012 @ 19:56 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Hola mis amigas ♥

I dag er jeg med Malene, og det er alltid koselig. Vi har laget smoothie to ganger og sett en film som heter Something Borrowed, det handlet om ei jente som låner forloveden til bestevenninna innimellom. Bak bestevenninnas rygg. Den var søt og fin, egentlig, selv om utroskap er not cool. Over kan dere se dagens, følte meg ekstra lav i dag, men er faktisk 162 cm høy! Digger genseren, klokka og smykket, men sender alt mitt hat til buksen som er to størrelser for stor. Må ha den langt opp på magen for å passe den, det var en av de beste jeg hadde jo!! :-( Hva synes du om antrekket? 

Veskelykke

Publisert: 03.01.2012 @ 15:42 Kategori: Outfits Kommentarer: 0Hey you. 

Nå er 2012 offisielt i gang, jeg har til og med vært på skolen. Så har jeg fått ny veske, den er så fin. Materialistisk lykke, det er det man kaller det. Den idioten som sa at lykke ikke kan kjøpes for penger kan umulig ha opplevd lykke, fordi jeg ble så glad når jeg fikk den hentemeldingen fra posten i går at jeg holdt på å hoppe i taket mens jeg sto på jobb, hihi. Fargene på bildene er ganske annerledes enn i virkeligheten, fordi blitz, regn og mørke utgjør virkelig ikke en god kombinasjon. Nå er det storm her også, Emil heter han visst. Skjønner ikke hvorfor vi får regn når det er vinter, jeg vil ha snøstorm så vi kan bli snødd inne med fyr i peisen, kakao og film. Det hadde vært helt ok, men nå er det 2012 og tid for å leve litt mer, ta litt flere sjanser, være litt mer spontan, trene litt mer, dra litt mer til Australia og sånn. Hva skal du gjøre litt mer av i 2012? Likte du vesken?

New Year's dress

Publisert: 30.12.2011 @ 18:03 Kategori: Outfits Kommentarer: 3


Gleder meg til å bruke denne fine kjolen. Det skal jeg gjøre om så jeg skal være alene på nyttårsaften. Likte du kjolen?

Winterwonderland

Publisert: 21.12.2011 @ 15:06 Kategori: Outfits Kommentarer: 2Når jeg våknet i dag kunne jeg ikke annet enn å smile. Ble så glad fordi snøen fortsatt lå på bakken at jeg løp ut for å ta bilder med en gang jeg hadde fått på meg klærne. Plutselig var det høyeste ønsket mitt til Jul oppfyllt. SNØ <3 Håper bare at det ligger frem til ca 2. Januar. Da skal jeg være veldig lykkelig! De melder jo regn og mange plussgrader de neste dagene, men i dag hadde de jo meldt 6 plussgrader og regn, mens det faktisk er 2,2 minus og sol for øyeblikket. I dag har vi sunget Hallelujah og Deilig er jorden i kirken, og hatt en finfin gudstjeneste. Nå skal jeg ha litt juleverksted med Farmor før jeg skal til kjæresten for siste gang før 28. desember.. Blogges senere! Har dere fått snø? Har du vært på julegudstjeneste i dag?

Going out-fit

Publisert: 17.12.2011 @ 18:48 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Nå er jeg akkurat ferdig med å stelle meg til en fin kveld sammen med jentene. Blir koselig med litt jenteprat og coktails igjen, hihi. Digger når alle pynter seg og er klare for god stemning, da kan det ikke bli annet enn bra. I dag har jeg jobbet på Dolly for nest siste gang på en stund. Har siste dag imorgen, så det blir litt trist. Liker så godt å jobbe der, men kan jo være jeg skal tilbake etter utvekslingsåret. Hva synes dere om antrekket, søte? ♥

Metallic sweater

Publisert: 10.12.2011 @ 12:05 Kategori: Outfits Kommentarer: 2
Sko/Din Sko Genser/H&M Skjerf/Bik Bok Bukse/Pieces

Nå har jeg vasket litt og ryddet, så skal jeg til byen med Per og kjøpe julegaver! Looking forward ♥ Hva synes du om antrekket?

I just came to say hello

Publisert: 18.11.2011 @ 22:31 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

I dag har jeg besøk av Benjamann ♥ Er så lenge siden jeg har sett han, så skikkelig koselig å catche up igjen. I dag har jeg vært på et spennende møte som jeg snart skal fortelle om og vært noen timer hos I. Skal jobbe i helgen, så jeg vet ikke hvor mye blogging det blir, men dere må delta i konkurransen i innlegget under her. Jeg har endret litt på reglene, men nå er det ganske mye lettere å delta også!  Hva synes dere om genseren jeg har på meg i dag? Den er favoritten i dag, haha. 

Dagens - 11.11.11

Publisert: 11.11.2011 @ 17:22 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

I dag er det jo en litt spesiell dato. Har hørt om en del som velger å gifte seg idag fordi datoen er så spesiell, og det er jo egentlig utrolig gøy å ha det som en merkedag. Jeg liker sånne datoer, fordi jeg alltid tror det skal skje noe overraskende, haha. I dag våknet jeg på siden av Aimee som ikke skjønte hvor hun var eller hvem som lå i samme seng som henne etter en ganske sein kveld i går, siden vi øvde på dansen vi holder på med. Den jenta er så utrolig nøye på alt, men det skal bli så fint så. Dere har sett so you think you can dance? hvis dere er som meg har dere nok også beundret de finefine menneskene som hopper inn i armene til hverandre som om de aldri har gjort noe annet, og sånn ønsker snuppa at jeg skal klare. Før mandag. I kveld vet jeg ikke hva som skjer, men imorgen skal jeg ha sushi igjen, med bestejenta mi. Endelig! ♥ Har noe spesielt skjedd for deg i dag?

Costume Halloween '11

Publisert: 29.10.2011 @ 18:08 Kategori: Outfits Kommentarer: 0Gjett hva jeg skal være på halloweenparti!! Gleder meg så til å se hva andre skal kle seg ut som, det blir vel mange engler og djeveler, for det er jo liksom standaren hvert år. Jeg kjørte jo det i fjor, men er ikke sikkert så mange kommer utkledd med det samme som meg i kveld. I går var en fin kveld, men jeg har en liten aning om at denne kvelden kommer til å bli minst like bra! Når det gjelder den konkurransen jeg snakket om, den kommer litt forsinket - fordi jeg har ikke så veldig mye tid akkurat nå. I morgen skal jeg kjøre tur - retur Oslo for å gå på Rihanna konsert!!!! Så det er ikke sikkert jeg rekker å poste konkurransen da heller, men jeg skal prøve. Hva synes du om kostymet? Skal du på Rihanna imorgen?

Ingenting å ha på meg

Publisert: 28.10.2011 @ 18:18 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Jeg har ofte problemer med å finne ut hva jeg skal ha på meg. Spesielt når jeg "må" pynte meg. Heldigvis har jeg mellom 30 og 40 kjoler å velge mellom, pluss en del andre antrekkskombinasjoner som kan fungere. Det er ofte sånn at når man skal noe spesielt finner man ikke noe som er fint, man føler seg feit, man føler seg stygg and so on. Har hatt på meg minst fem kjoler idag, og funnet ut at det ikke funket, men jeg fant heldigvis noe til slutt. Antrekket over får bli kveldens, så blir det utkledning i morgen. Jeg gleder meg!! Følg med imorgen for konkurranse og halloween-antrekk! Hva synes du om antrekket? Sliter du ofte med å finne noe å ha på deg? 

Coktailparty

Publisert: 24.09.2011 @ 18:19 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

Hei søte! 

Jeg har farget håret idag, endelig. Helt selv, hehe. Nå er jeg dressed for coktailparty med dansejentene mine! Gleder meg til jeg skal hoppe på scooteren å kjøre nedover, det er så kos når folk inviterer til noe sånn som er både kos og gøy! Kvelden blir nok ganske rolig, men med mange søte jenter hvertfall! Jeg skal jobbe imorgen, men skal prøve å poste noen bilder fra kvelden hvis jeg får tatt noen. Jeg elsker denne kjolen, elskerelskerelsker den! Hva synes du om antrekket? 

Summer Outfits

Publisert: 18.09.2011 @ 20:20 Kategori: Outfits Kommentarer: 0


Noen antrekk fra sommerferien. Har vært en relativt grå og regnfull sommer, men det var noen fine dager likevel. Kjenner at jeg allerede begynner å glede meg til neste sommer, men tiden går så fort så snart kommer den også. Så drar jeg og har sommer i et helt år. Det er så rart hvordan tiden bare går fra oss, det stopper ikke. Noen ganger skulle man ønske man kunne pause, slik at solen aldri gikk ned en nydelig sommerdag eller at den du ønsket å tilbringe hver dag sammen med aldri måtte dra. Nå er tiden her uansett, vi må pakke oss inn i skjerf og strikkejakker, men jeg har heldigvis en del fine bilder fra de beste dagene i sommer, så jeg kan se tilbake på og drømme frem mot neste sommer. Hvilket antrekk likte du best? og hvilken årstid liker du best?

Politikk og sånn

Publisert: 02.09.2011 @ 13:54 Kategori: Outfits Kommentarer: 1


For en deilig dag! Idag hadde vi MDD, som er tverrfaglig av alle linjene og går ut på litt sang (og siden jeg synger er det chill), litt dans (chill det og) og drama (et rent helvete). Derfor er dagens antrekk blanding av chillebukse og litt mer dressed-up med dressjakke og heels. Altså kombinert gymtøy og hverdagsklær. Midttimen ble tilbrunget sammen med dramagjengen, for Alex har bursdag i dag! Gratulerer til deg hvis du leser dette! Hun fikk kake, og vi fikk hele kantina til å synge bursdagssang. Nå har jeg kommet meg hjem, siden de tre siste timene skulle gå til politisk torv(?), som var mange boder med ulike partier som delte ut brosjyrer, flaskeåpnere, buttons og capser. Jeg skal faktisk lese brosjyrene nå, så jeg blogger mer senere! Snakkes. Vet du hvilket parti du skal stemme på? Hva synes du om antrekket?

Pirates

Publisert: 24.08.2011 @ 15:31 Kategori: Outfits Kommentarer: 0


Woopwoop! Idag var dansejentene pirater. Vi tok nemlig klassebilde, så da bestemte vi oss for å kjøre tema! Det er alltid gøy å se tilbake på gamle klassebilder, men spesielt gøy tror jeg det blir når vi faktisk har gjort noe ut av det. Denne dagen har føltes så lang, har jo ikke hatt noe pause. Nå er jeg endelig hjemme og kan slappe av, så da er det hard chilling i joggebukse og med min herlige strikkegenser som du kan se i et innlegg lengre nede. Synes?

Lace details

Publisert: 20.08.2011 @ 13:20 Kategori: Outfits Kommentarer: 0Elsker blusen jeg har på meg idag, den løfter et vanlig antrekk til helt nye høyder med de herlige detaljene. Det er så utrolig hva man rekker hvis man står opp tidlig. Jeg var oppe av sengen klokken 10(!) i dag, noe som gjorde at jeg nå, før jeg skal begynne på dagens gjøremål har rukket å trene, se på sex and the city (multitasking) og stelle meg til dagen videre. Nå skal jeg scootre til byen for å se på en jakke og muligens andre høstklær. Kanskje det blir innkjøp her i dag, hiihi. Hva synes du om antrekket? Blir det handling på deg også idag?

14. august

Publisert: 14.08.2011 @ 16:09 Kategori: Outfits Kommentarer: 1
Kjole/Gina Tricot Skjorte/H&M Sko/Bianco

God dag, sweethearts. 

Dette hadde jeg på meg i går. I dag får jeg besøk av bestepus som jeg ikke har sett på flere uker. Vi har så mye å catche up! Har jo ikke fortalt henne noenting om hva som har skjedd i livet mitt på mange, mange uker. Herlighet, gleder meg så villt mye til å se henne! Bortsett fra det sitter jeg å vet at jeg må komme i gang med rydding av kleskapet snart, for jeg har så mye klær at jeg ikke har plass til alt lengre. Når det blir så mye at skapet er fullt nok til at man er avhengig av at noe ligger på gulvet og noe er til vask for å få lukket dørene blir det litt mye føler jeg.. Enig?  Jeg skal begynne med en gang, jeg! Vi snakkes. Hva synes du om antrekket? Hva må jeg ikke kaste når jeg rydder i skapet?

Hype me?

Publisert: 06.08.2011 @ 15:17 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Det er ikke så lenge siden jeg startet med å poste looks på lookbook, men det er så gøy å både se på andres antrekk, få inspirasjon og få feedback! Dere har også muligheten til å både kommentere og "hype" antrekkene. Som noen kanskje har merket har bloggen blitt litt forandret etter at jeg hadde det lille oppholdet i etterkant av tragedien i Oslo og på Utøya. Det er litt mer overfladisk, litt mindre privat. Jeg har ikke noen forklaring på hvorfor, men jeg liker det hvertfall sånn. Håper dere gjør det samme! Hvis noen som leser har bruker på lookbook på dere gjerne legge igjen link så skal jeg sjekke ut! Hva synes du om forandringen i bloggingen?

Styling

Publisert: 03.08.2011 @ 19:07 Kategori: Outfits Kommentarer: 1
Sko/Kappahl Bukse/Bik Bok Klokke/Puma Tank/H&M Wayfarers/Ray Ban Belte/Seconhand

I dag har jeg vært i byen med den skjønne jenta over her, og der fant vi ikke så mye - men denne buksen fra Bik Bok ble med henne hjem. Misunnelig!! Jeg var så heldig at jeg fikk lov til å sette sammen antrekket for henne nå for kvelden, selvom vi mest sannsynlig bare skal slappe av i dag også. Vi har handlet inn litt snacks til i kveld, så nå skal vi vel bare sitte å trykke innpå selvom jeg allerede er dødsmett.. Hva synes du om antrekket? Liker du fargede bukser?
Last night

Publisert: 18.07.2011 @ 22:14 Kategori: Outfits Kommentarer: 9

Hey sweets. 

Nå sitter jeg sammen med to fine jenter og ser på film. Vi ser den ballettfilmen som heter Black Swan. Jeg er tidenes mest rastløse når det gjelder lange filmer, så jeg må gjøre noe annet litt.. i går var jeg på sommerfest med jobb, og det var kjempekos med gitar, sang og god stemning. Jeg fikk ordnet meg sjåfør hjem, som utrolig nok var edru - så jeg følte meg ganske heldig. Jeg er glad jeg har så fine kollegaer! Her er antrekket for gårsdagen:

Har du sett black swan? 

Collegejacket

Publisert: 16.07.2011 @ 00:34 Kategori: Outfits Kommentarer: 2


Good night. ♥


Dresscode Rain

Publisert: 08.07.2011 @ 15:21 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

Det regner, wææ! Jeg er litt over gjennomsnittet optimistisk angående dagens vær, fordi det står på yr at det skal bli sol klokken 18! Vi må stole på yr, så ber jeg selvfølgelig til høyere makter og danser soldansen for harde livet nå slik at solen skal titte frem når vi går fra dag til kveld og bukser og sneakers skal byttes ut med kjole og heels! Dagens chilleantrekk er bare min favorittgenser for øyeblikket, fra Mango og ett par buksetights. Jeg er full av babyolje, så jeg vil ikke skitne til noe unødvendig... Hadde tenkt å kjøre shorts, men vi har fått ny bil så pappa hadde ikke blitt happy hvis den ble smurt inn med babyolje! Følg med i morgen, da kommer bursdagsantrekket og litt sånn!


Hva synes du? 

Brilliant idè

Publisert: 07.07.2011 @ 11:40 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Hei sweeeets! 

I natt fikk jeg en ekstremt god ide. Masterbrain Caroline kom nemlig på at hun skulle farge håret sitt selv. Det var ikke så dumt i grunnen, og jeg fikk farget bort det solblekede gingerhåret mitt. Endelig mørk igjen, akkurat sånn som jeg liker det. Jeg hater når håret blir solbleket, hvis ikke hensikten er å ha så lyst hår som mulig, bare se forrige innlegg hvor rart det så ut! I dag er det handelens dag i Kristiansand, og også dagen før fredag. Fredag er den dagen jeg skal feire bursdagen, så det betyr at det er en del ting som må ordnes i dag. Jeg skal bake verdens beste kake! Brownies med alt for mye sukker og sjokolade og sånne godsaker. Her er dagens antrekk med nyfarget hår: 


Ser du forskjell på håret? Hva synes du om antrekket?

6358901

Publisert: 06.07.2011 @ 12:49 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Hei sweets! 

Nå har jeg nettopp fått på meg noen klær og litt leppestift etter en joggetur og en kald dusj. Merket at kroppen ikke har kommet seg helt etter jeg var syk i Portugal. Tror ikke det hadde vært fysisk mulig å fullføre runden uten å besvime i dag, så jeg endte opp med å gå en del, men alt for å bli ordentlig frisk! Nå skal jeg snart løpe til bussen for å treffe min beste Rikke i byen. I kveld står bursdag til verdens beste farfar for tur, han fyller 65 i dag!! Det blir jubileum, for hans søster fyller også, så til sammen er de 140! Slekta på besøk med kake og mat slår aldri feil! Jeg må løpe!! Her er dagens, uredigert og greier:

Hva synes du om antrekket? Hva likte du? 


Feathers

Publisert: 24.06.2011 @ 10:21 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

Jeg elsker fjærøredobber, smykker og alt som ser fint ut med fjær på nå for tiden. Det er fint å kombinere med en enkel kjole, et beach-antrekk og en vanlig laidback stil. Øredobbene mine har jeg kjøpt i London, på River Island, men det er desverre ikke ofte de blir brukt. Jeg håper på å få brukt dem mye i sommer, synes jo det er så fint, så det er jo ikke noe poeng å la dem henge ubrukt! Her er et enkelt antrekk som kan få det lille ekstra ved hjelp av fin ørepynt eller noe ekstra pynt i håret:
Toppen er ny, H&M. 

Hva synes du om fjær som tilbehør? 


Blonder

Publisert: 23.06.2011 @ 16:01 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Hei søte! 

Når dere leser dette løper jeg nok rundt i byen og kjøper solkrem og andre nødvendigheter for morgendagens reise. Dere kommer ikke til å tro hva som skjedde... Okei, det er ikke så spesielt - men jeg klarte å glemme koden på trillekofferten min, så jeg har ingenting å pakke i!! Er det noen masterbrains som vet hvordan man finner den glemte koden?! Å prøve alle kombinasjonene er uaktuelt... Jeg må med andre ord finne en ny koffert, og kjøpe inn de siste tingene som er absolutt nødvendig. Her er dagens, nydusjet og klar til å løpe til bussen! Har funnet frem en gammel blondekjole, men den er jo så søøøt, og passer ganske greit inn i min litt uforutsigbare stil. 

Hva synes du? Har du noen forslag til hvordan jeg skal få åpnet kofferten min? 

Summerlovin

Publisert: 18.06.2011 @ 17:44 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

Hei sweets!

I dag er en deilig dag. Sol, motivasjon for det meste og kreativ på klesfronten. Trekker vinner av giveaway i morgen, så siste sjanse HER. Nå skal jeg snart gå, jeg tenkte bare jeg skulle blogge litt, siden jeg fikk forespørsel om å legge ut antrekk, så why not... Jeg har ikke helt bestemt meg enda, men siden det er sommer så må jeg for det første gå med lette klær, og for det andre bruke lyse farger. Jeg tror kanskje jeg skal ha på en strømpebukse, men foreløpig er det varmt nok for dette lette antrekket. Egentlig en topp som jeg har klart å twiste om til en ganske sommerlig kjole-aktig greie:

Hva synes du om "kjolen"? Terningkast?

Untitled 2

Publisert: 17.06.2011 @ 19:13 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Håper dere har hatt en fin dag til nå! 

Jeg har jogget en liten runde, laget noen grove lapper med banansmak, noe som i og for seg var en jævlig dårlig ide med tanke på at jeg faktisk ikke liker banan.. Ellers har jeg sovet i ett par timer, og har akkurat fått på meg masken og spist meg kvalm på reker. Reker er jo noe av det deiligste som finnes når sommeren kommer. Den deilige følelsen man får når man sitter på brygga i sola og spiser reker, bare for kosens skyld. Nå satt jeg desverre ikke på en brygge i solen nå da, men jeg har spist ganske mye likevel. Ja, jeg har forresten knipset bilder av alt jeg kunne se i huset, og da inkludert noen dårlige bilder av den nyvaska genseren jeg har blitt så glad i allerede. Med rosa lepper denne gangen: Liker du reker? Hva synes du om bildene?

Outfit 10.06.11

Publisert: 10.06.2011 @ 15:16 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

På en dag som dette går det ikke an å gjøre noe annet enn å kle seg i de letteste klærene som finnes i skapet og nyte sola, så det var akkurat det jeg gjorde. Det ble det nye skjørtet, en topp og så kjøpte jeg en greie i byen som funket greit som tilbehør for dagen. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra joggetur i varmen, og jeg kan bare si at etter en kald dusj var det rett i bikini, for i denne varmen hadde jeg ikke holdt ut med klær - uansett om de hadde vært lette!

Hva synes dere?

Argentina es un paìs en Sudamerica

Publisert: 08.06.2011 @ 18:23 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Hola mis amigos. Me llamo Caroline. Vivo en Kristiansand con mi madrastra y mi padre.... Det gikk veien i dag, klarte meg til å få en femmer. Er egentlig helt likegyldig angående den karakteren, fordi det er verken superbra eller superdårlig (bare bli sure for det). I dag har jeg rukket sinssykt mye! Jeg har hatt eksamen, solet meg, handlet litt, spist på Dolly og litt sånn. Har virkelig feiret frihet, overstått eksamen og at sommeren er her! Takk for alle lykkeønskninger og fine ord før eksamen, tror egentlig det hjalp meg at så mange hadde tro på at jeg skulle få det til! ♥ Jeg føler meg så fri nå. FRI!

Skjørt /H&M Veske/Secondhand

Hvordan gikk din eksamen? Hva synes du om bildene? 

Me gusta

Publisert: 01.06.2011 @ 17:04 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Ahh, endelig! Nå er jeg hjemme og ligger helt avslappet i sofaen etter nesten to timers trening med Per. Elsker følelsen av å være lemster, selv om det har en tendens til å være sinnsykt vondt av og til. Per har et sånn styrkeprogram som han bruker, som egentlig er innom de fleste delene av kroppen. Skuldre, armer, bryst, rygg, mage, lår, legger osv. Synes det er dritgøy å trene med han, selvom jeg tar tre ganger så lite som han i noen av de forskjellige øvelsene. Anyway, nå er det chilletid og jeg regner med det blir litt besøk her senere, så jeg har tatt på meg finstasen. Neida, ble avslappet idag: 

Tycks?

A person's a person, no matter how small

Publisert: 29.05.2011 @ 14:57 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Jeg hadde det såå fint i går, vi var en gjeng på besøk hos ei venninne og koste oss masse. Jeg gleder meg så sykt til sommeren nå, så vi kan sitte ute på sånne koselige kvelder. Gårsdagens antrekk matchet været ganske bra, og ble helsort. Regnet som har kommet til sørlandet er ikke det beste jeg vet, akkurat... (og overskriftene de siste dagene er helt random, men jeg liker quotes)

Fikk et spørsmål om jeg kan vise kleskapet mitt, og det kan jeg selvfølgelig, men er det noe annet dere vil se her på bloggen? Trenger litt inspirasjon..

Fikk et spørsmål om jeg kan vise kleskapet mitt, og det kan jeg selvfølgelig, men er det noe annet dere vil se her på bloggen? Trenger litt inspirasjon.. 

Out for sushi

Publisert: 24.05.2011 @ 18:03 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Hey sweets! 

Nå er jeg hjemme etter noen fine timer sammen med tre av mine beste! Vi spiste sushi på den nyeste sushi-baren i Kristiansand og chillet med en Mocca på drømmeplassen. Hihiihi, tre av favoritt-tingene mine på en dag er ikke dårlig. Bestevenner, sushi og Mocca ♥ Personlig likte jeg den sushibaren vi var på i dag bedre enn den jeg var på forrige gang, så det kommer nok til å bli ganske fast for sushispising fremover. Lokalet var koseligere, maten var mindre ensformig og prisen var relativt grei. Eneste minuset var igrunnen at det tok lengre tid å få maten, men det var ganske gjennomført også da. Wasabien var lagt pent i en slags rosett og det var både ingefær og noen andre grønnsaker til. Kjempebra!! Her er dagens: 


Liker du sushi? Har du spist på sushibar i Kristiansand? Hvilken liker du best?

Gårsdagen

Publisert: 21.05.2011 @ 17:35 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Nå har jeg vært på jobb, chilla litt og skal snart videre. Jeg var i bursdag i går, så jeg er egentlig ikke så veldig keen på hundre mennsker og ville tilstander i dag men regner med det blir det likevel. Igår ble det sent så jeg var utrolig sliten når jeg skulle på jobb i dag, men noen ganger er det bare sånn det skal være. Her er gårsdagens antrekk, så får dere kose dere med det frem til vi snakkes neste gang. Ha en fin kveld! (jorden skal gå under klokken 18, men hvis ikke den gjør det må dere kose dere).

Tror du at jorden går under i dag? Hva synes du om antrekket?

Going out

Publisert: 19.05.2011 @ 22:07 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

Tror dere ikke verdens skjønneste tok meg med ut og spise?! Vi chilla på Dolly Dimples, hvor jeg får ansattrabatt og jeg spiste to pizzastykker av en liten pizza, så spiste Eivind resten. Søte mennesket spanderte også, så det var skikkelig koselig. Jeg liker egentlig ikke så godt å spise ute med folk nå i det siste, på grunn av mye som har skjedd, men med Eivind har jeg det alltid så fint. Jeg fikk også noe annet av han som jeg skal vise i morgen. (Han er egentlig den perfekte kjæreste, bare at jeg ikke ser på han som det.. Jenter, åpne øynene!) Nå er jeg heelt utslitt av en eller annen grunn, så jeg skal dusje og hoppe under dyna for å lade opp til en helg som kommer til å bli slitsom men minnerik. Sov godt, søte! 


Har du vært ute og spist i det siste? Hva synes du om bildene?

Privat fotograf

Publisert: 16.05.2011 @ 18:55 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Hei igjen. 

Nå har jeg besøk av Malene, etter at vi har vært en runde på Vågsbygd senter (et "senter" med rundt 50 butikker?!), og fått tak i kjole og en smooth truse til henne som hun skal bruke i morgen. Så lenge hun er fornøyd med kjole og sånn er jeg ganske fornøyd selv, siden det er et mareritt å shoppe noe til en spesiell anledning med den jenta. Normalt er det ikke snakk om en halvtimes shopping med henne, det er snakk om timesvis. Heldig som jeg er var hun så grei at hun ville knipse noen bilder til bloggen idag, så jeg fikk fotograf. YEY! Clutch fra H&M, kr 149,-


her bare: SE, EN HOMLE!

også bare: *snur seg og knipser* JEG FIKK DEN!!!
Hva synes du om bildene? Likte du clutchen? Jeg ble hvertfall ganske forelsket når jeg fant den..

17. mai antrekk #1

Publisert: 16.05.2011 @ 17:47 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Hei sweets.

Nå har jeg vært i byen og fikset litt stuff til morgendagen. Kan ikke akkurat si at jeg fant ut av så utrolig mye jeg trengte, for når bunaden er i boks har jeg jo antrekket for de første timene av dagen i boks i lang, lang tid fremover. Jeg er så utrolig glad for at jeg valgte å ha bunad, for de pengene jeg kunne fått i stedet hadde forsvunnet fort, men bunad er så fiint og det er et plagg jeg kan ha til jeg dør. Kødda. Jeg viser dere innkjøp senere, kjøpte litt unødvendige ting som plutselig er så utrolig nødvendig i det jeg står i butikken. Ehe, shopaholic sa du? Synes du det er fint med bunad? Hvilken synes du er finest? Jeg har Vest Agder. ♥

Oda til unnsetning

Publisert: 14.05.2011 @ 22:06 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Oda kom opp og reddet meg, hun hadde med kamera og trengte fotograf, så jeg benyttet anledningen til å få henne til å knipse litt til bloggen. Hehehee. Kameraet mitt kommer snart hjem, men jeg føler bloggen blir så sinnsykt bad bare av ett par dager uten et ordentlig kamera, så jeg elsker at Oda er keen på å ta bilder og bli tatt bilde av i tider som disse!

Hva syns du om antrekket?

Untitled

Publisert: 12.05.2011 @ 15:59 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

HEI SØTE!

I dag har jeg gjort det dårlig på bip-testen, gått i en liten sommerkjole/topp uten å fryse og øvd meg på å turne mens jeg tok bilder. Jeg gleder meg til det har gått en stund så jeg kan se tilbake på de innleggene jeg blogger for tiden, så kan jeg le litt og glede meg over hvor fint jeg hadde det. Det er så grønt i hagen og luften har blitt så mye varmere de siste ukene, men spesielt dagene. Selv om vinden fortsatt blåser ganske kraftig så jeg må holde på kjolen og kan komme til skade for å fryse finnes det ikke nok negativt til å knekke denne deilige perioden jeg er inne i. Sommeren er så nær, Portugal er så nær. Jeg har fått den gledelige nyheten om at bestevenninna mi skal være med til Portugal, så jeg kan faktisk ikke være noe annet enn glad akkurat nå! 

Hva synes du om bildene? Skal du dra noe sted i sommer?

Litt annerledes antrekksbilder

Publisert: 09.05.2011 @ 15:48 Kategori: Outfits Kommentarer: 8

YAY! Nå er jeg hjemme fra skolen, og ligger rett ut på sengen og føler meg litt som en ballong. Vi hadde restaurant - valgfag i siste time, og siden det var avsluttning lagde vi pannekaker og sjokolademousse. Favoritten! Så jeg spiste litt mer enn jeg egentlig hadde plass til, men det går greit så lenge det ikke skjer hver dag! Hihihi. I går tok jeg noen bilder som kommer ut på bloggen senere, og i dag var jeg inspirert og gira på litt annerledes antrekksbilder, så det ble litt gøyere enn de vanlige "lek deilig på terassen"- bildene. HEHE. 

 

Hva synes du om bildene? Burde jeg begynne med litt varierte antrekksbilder?

Passing by

Publisert: 08.05.2011 @ 16:01 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

Hola  amigos. 

Nå har jeg slitt meg gjennom en dritlang arbeidsdag, som jeg tydeligvis overlevde - på tross av mine negative forestillinger om hvordan dagen skulle bli før jeg startet. Brukte mye lengre tid enn vanlig, og selvom det gir cash, gir det sinnsykt lite motivasjon for neste dag på jobb. Anyway, nå er jeg ferdig og har to uker på å lade opp til neste gang. Daddy cool driver å griller ute på terassen her, så nå er det ikke lenge før jeg skal sette meg ned med sommerfølelse og grillmat. Kveldens planer er litt uklare, men jeg håper på å få møtt ett par herlige gutter! Tenk at det allerede er søndag. Dagene går så sinnsykt fort for tiden, jeg klarer nesten ikke å følge med! I morgen er det tilbake på skolebenken, så vi får nyte denne siste dagen av helgen så godt det lar seg gjøre!

Hva skal du i dag? er du enig i at dagene går sinnsykt fort? 

Classy in black

Publisert: 06.05.2011 @ 16:23 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Hei hjerter. 

Nå som jeg endelig er kvitt sinnet jeg hadde i meg i går kan jeg trygt returnere til et litt mørkt antrekk. Jeg synes sort er en fin farge, som kan gjøre et antrekk utrolig classy selvom det ikke er særlig spesielt. Nå er ikke mitt antrekk så veldig classy, men alle vet jo hva den lille sorte er, så det er ingen tvil om at det kan være så classy man bare ønsker. Når dere leser dette sitter jeg på cafe sammen med mi bestejente, og jeg har ventet på denne dagen i noen dager nå. Har noe å fortelle henne som jeg virkelig sprekker etter å fortelle, så jeg har gledet meg såå til å se henne! Håper dere har en fin dag i dag, min er ganske fin så langt! Hva synes du om dagens antrekk? Eier du en eller flere av "den lille sorte"? 


To nye plagg flytter inn

Publisert: 05.05.2011 @ 19:19 Kategori: Outfits Kommentarer: 5

Heeei søtiser! 

Jeg har kommet meg hjem etter fullføring av mopedkurset og en koselig tur på cafè, sammen med ei jeg jobbet sammen med før. Alltid så koselig med henne, for vi kan virkelig snakke om alt og le av alt. Det er herlig å ha sånne mennesker i livet! Nå har jeg prøvd å ta noen helt greie antrekksbilder, men det gikk utrolig dårlig. Jeg kledde meg sinnsykt stygt på skolen i dag, så jeg skulle slippe å fryse under mopedkurset, så jeg stakk raskt innom en vintagebutikk som ligger rett ved kjøreskolen på veien dit og kjøpte noe jeg kunne ta på meg etter mopedkjøringen. Jeg kan ikke gå inn i en butikk uten å kjøpe noe, men kan vel ikke klage når jeg får tak i to nye plagg som skal flytte inn i kleskapet mitt, for kun 80 kroner. I love vintage! ♥


Transparent bluse, som jeg tenker å bruke en bandaubh under. 

Skjønn basictopp, som ble såå søt med en gang jeg la merke til de fine skulderdetaljene. Love.


Og så bare... Faen, jeg får ikke til dette med bilder i dag!!!

Har du hatt en fin dag? Hva synes du om toppene? Hvilken topp likte du best?

Endelig ute i ny trench

Publisert: 04.05.2011 @ 11:18 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Hei sweets! 

Selv om ikke jeg var så veldig fin på håret eller så veldig fint sminket i dag var det deilig å kunne ta på seg en litt finere jakke enn normalt. Jeg elsker trenchen min, og gleder meg til det blir varmt nok til å bruke den sammen med en kjole på kveldstid. Idag skal jeg på mopedkurs del 2, noe som sikkert blir sykt bra! Iiih, sommeren er på vei nå! Bare se så grønt det er rundt meg: Hva synes du om trenchen? 

Hot or Not?

Publisert: 01.05.2011 @ 16:55 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

Enten blir det kino, ellers blir det film og chill hos en herlig en med noen folk. Antrekket for dagen passer til begge, jeg orker ikke å stresse med det. Håper dere får en fin dag, nå får vi snart besøk som skal spise vafler og sjokoladekake. Hihihii. Buksene, HOT OR NOT?Hva synes du om buksene? og antrekket ellers? 

Bursdagsantrekket

Publisert: 29.04.2011 @ 18:37 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Med musikken på max volum, kritisk blikk på garderoben og sminkekostene i hånden har jeg klart å arbeide meg sakte men sikkert frem til et muligens brukbart antrekk. Gud, jeg hater å finne klær og pynte meg til bursdag. Det finnes ingenting å ha på seg når man trenger det! Hvis ikke jeg bestemmer meg for å skifte i siste liten blir antrekket så enkelt som en kjole fra Gina og en blazer fra Bershka. Skoene er de fiineste jeg har, tror jeg. Skal likevel ikke bruke dem i kveld, fordi de er hakket for små. Hvis noen ønsker å kjøpe dem er de str. 36, og nypris var 499,- så bud fra 350,- kan sendes til caroline_tellefsen@hotmail.com. De er aldri brukt, bare prøvd. Kun seriøse bud!  Merk mailen med Bud Sko. 

Hva synes du om antrekket?  Skal du i bursdag i kveld? 

Spring in the background

Publisert: 29.04.2011 @ 13:56 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

God dag herlige! 

Nå  har jeg nettopp kommet hjem fra en kort skoledag. Klarte å forsove meg i dag morges, og rakk ikke prøven jeg snakket så mye om i går. Heldigvis fikk vi tatt den i siste time, så jeg slipper å stresse mer med den. Var muligens i litt dårlig form i går, for jeg var både sinnsykt kald og sliten - men jeg fikk øvd bittelitt likevel, så satser på det gikk fint. I dag er det bursdag til to herlige snupper på Andøya, så det blir sikkert kjempekoselig. Tenkte å legge ut bursdagsantrekk senere hvis det er ønsket. Merker det blir litt mye antrekk og innkjøp her på bloggen, men det er faktisk de innleggene som blir mest kommentert, så det virker som det er det dere vil ha? Nå kommer hvertfall dagens, måtte bare slenge på meg noe siden jeg forsov meg: 

Blir det for mange antrekk og innkjøp her på bloggen? Hva syns du om dagens?

Nummer 23

Publisert: 27.04.2011 @ 18:38 Kategori: Outfits Kommentarer: 8

Hei kjære blogglesere ♥

I dag var en tung dag! Å stå opp fem timer før jeg "pleier" er sinnsykt vanskelig den første gangen, som altså var i dag. Jeg rakk skolen fint, så jeg skal vel ikke klage! Fikk til og med tatt med en morgenkaffe i hånden. Dagen har vært hektisk, ettersom jeg har rukket å være på skolen i fem timer, farge håret, være på sangtime, en rask tanning-session og shopping av en ny topp. Wii! Den nye toppen er så deilig, kan bruke den til nesten alt! Gleder meg vilt til sommer og lette klær nå, for selv om solen skinner og trærne blir grønne er det desverre ikke helt sommer enda!


Jeg er ikke så dum som jeg ser ut som, for bare se! Fant opp en ny vri:Hva synes du om antrekket? Likte du toppen? Digger den!

Today I don't feel like naming the post

Publisert: 26.04.2011 @ 13:57 Kategori: Outfits Kommentarer: 1

Hei søte mennesker! 

I dag er første gang på ti dager jeg har våknet opp uten sinnsyke cravings på mango. Jeg elsker mango og har spist det hver dag i en lang periode nå, det er så utrolig godt så har det så fresh farge! I dag er en sånn dag jeg ikke føler for å gjøre noen ting, og endte derfor med å ligge i sengen tre timer etter jeg hadde våknet og bare lakket neglene, surfet litt rundt på blogger og sånn. Nå har jeg hvertfall kommet meg opp, og for første gang på lenge var jeg ganske så fornøyd når jeg så meg i speilet - og det er en fin følelse, ikke sant? Har stelt meg litt og kledd på meg noe behagelig, så skal jeg drikke en deilig kopp morgenkaffe og nyte denne siste dagen av ferien. Gi meg flere slike ferier, med avslappende dager og sol. Jeg har sluttet å fikse håret, så ikke påpek hvordan håret mitt ser ut! Her får dere dagens: 
Likte du bildene? Legg merke til at det spirer på trærne! Det blir grønt, dere!

Sommerantrekk

Publisert: 18.04.2011 @ 16:16 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

Hei dere! 

Gøy å se at det er en del deltakelse i konkurransen jeg la ut i innlegget under her. I dag bare slapper jeg av sammen med Oda. Vi har solt oss noen timer, og klarte til og med å oppnå BH- skille. Ikke så veldig fint med skille, men det betyr jo bare at vi har fått litt farge. Nå har jeg nettopp dusjet og fått på meg noen klær som jeg skal løpe rundt i frem til det blir for kaldt med shorts og singlet. Denne tiden er så fantastisk, jeg elsker vår og sommer! Fortsett å delta i konkurransen så blogges vi senere. Har du solt deg i dag? Hva synes du om sommerantrekket mitt?

Forberedelser i solen

Publisert: 13.04.2011 @ 14:00 Kategori: Outfits Kommentarer: 4

Jeg har vært på skolen i dag!!! Litt redusert, men likevel - jeg var der OG jeg hadde prøve i tillegg. Hurra, syketiden er snart over. I morgen er det Engelsktentamen, noe som for så vidt blir chill, og vi har lov til å ha med ferdigskrevet tekst. Hurra x2. Sitter ute å forbereder meg i solen!! I dag skal jeg ut å spise med verdens beste pappa, før jeg antakeligvis skal henge med min kjære Oda. Siden jeg har vært på skolen har jeg også lov til å være ute, men tror jeg burde ha en hviledag uten noe spesielt opplegg eller trening til for å komme meg helt. Har ingen planer om å være syk i påsken! Her er dagens antrekk. Utrolig varmt med det skjerfet, men jeg er jo ikke helt frisk enda, så hva skal man gjøre...Hva synes du om dagens antrekk?

Gårsdagens

Publisert: 09.04.2011 @ 09:16 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

God morgen. 
Nå er klokken 09:08, jeg står i jobbantrekk med en kaffe i hånden og er snart klar for å løpe til bussen. Kom hjem i tolv-tiden i går, men det er likevel sent nok til at jeg blir dødstrøtt når jeg skal på jobb. Satser på at kaffen og forkjølelsesdempende gir meg en liten oppvekker, så jeg klarer å holde meg på beina hele dagen. I går var konge, jeg koste meg masse sammen med fine folk. Både lokale, gjesteliste og musikk fra helt supert gjennomført, så creds for det  til de som hadde festen! :-)


Beklager at kvaliteten suger, men det har jeg ikke tid til å gjøre noe med nå. 

Hva synes dere om gårsdagens antrekk? Hadde dere en bra kveld? 

Smakebit

Publisert: 08.04.2011 @ 18:25 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

Okeida, jeg sa dere skulle få antrekket. Men la meg få lov til å skitne det til, ødelegge strømpebuksen og ende opp med håret til alle kanter først! Vi snakkes i morgen. Her er en liten smakebit på dagens antrekk: Ha en super kveld, kjære lesere! Det har jeg tenkt til :-)

Pasadena shorts og trench

Publisert: 05.04.2011 @ 17:30 Kategori: Outfits Kommentarer: 8

Hei dere gode! 

Nå har jeg holdt på en time med å skifte antrekk, knipse bilder, skifte antrekk og knipse bilder igjen. Syns det er så utrolig gøy å sette sammen antrekk og kle meg pent, men uheldigvis liker jeg det kun på dager jeg ikke trenger å pynte meg. Skal jeg i en bursdag er det ofte sånn at jeg vurderer å stille opp uten klær, slik at jeg slipper å ta valget mellom alle klærne som befinner seg i skapet mitt. Skapet mitt er litt for stort for lille meg, så jeg klarer aldri å velge mellom de ulike plaggene før i siste liten. Nå tenkte jeg å vise dere to antrekk. Det ene er med min favorittjakke, men det andre er litt annerledes. Jeg ønsker meg nemlig deres mening.

Shortsen PASADENA fra Bikbok har nemlig ligget her på toppen av kommoden i "kanskje - bytte - haugen" min en liten uke.

Så spørsmålet er: hva synes du? CHANGE or KEEP?

Shortsen: CHANGE or KEEP? og hva synes du om trenchen? 

Mønster- look idag

Publisert: 02.04.2011 @ 14:22 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Odagull kom meg til unnsetning i går da jeg skulle være alene hjemme og tok både med seg kamera og gevær. Ikke gevær egentlig, men det hørtes litt kult ut. Hun tok i det minste med seg kamera og kom meg til unnsetning når det var tid for litt blogging (nå). Fikk ordnet meg dagens antrekks bilder, så dere kan se det grå været vi har i Kristiansand og hva jeg har på meg i dag. 

Er utrolig usikker på hvordan ting blir i dag, men jeg kan i det minste trøste meg med at jeg har fått til en treningsøkt på morningen, og det er det beste hvis man skal trene kondisjon og stramme opp har jeg hørt. Jeg er så lykkelig over den delen med trening for tiden, det er helt perfekt å jogge nå! Joy and happiness ♥Hva synes du om antrekket? Hvordan er været hos deg idag?

Hvilket antrekk liker du best?

Publisert: 29.03.2011 @ 22:03 Kategori: Outfits Kommentarer: 3

Tre av de siste antrekkene jeg har postet. Jeg tror jeg liker antrekk nr 3 best, fordi det er så vårlig og enkelt. 1, 2, 3? Hvilket antrekk liker du best?  ♥

Jordfargene er så vakre

Publisert: 29.03.2011 @ 15:11 Kategori: Outfits Kommentarer: 5

Denne våren er vi heldige, for vi får se mye av jordfarger og lyse pasteller i motebildet. Personlig elsker jeg jordfarger, og har begynt å innrede sommergarderoben litt i de vakre fargene som pryder butikkvinduer og unge fashionistas på gaten. Toppen jeg har på meg i dag var et kjøp jeg gjorde på impuls, som jeg trodde jeg ville angre - men nå derimot er det et av de beste nøkkelplaggene jeg eier. Alle burde ha noe beige, brunt og kremfarget i garderoben nå som vi går vår og sommer i møte, ikke bare fordi det er i motebildet for tiden men også fordi fargene er så nydelige og passer godt til en solkysset hud. Likerlikerliker! 

Hva synes du om antrekket? Eier du noen plagg i fargene jeg snakker om? Hva synes du om jordfarger?

Besøk av lillesøster

Publisert: 26.03.2011 @ 17:22 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Nå har jeg vært på jobb, hatt en bitteliten shopperunde, tatt sol og hengt litt med lillesøster og en venninne av henne. Har spist med dem og sånn før vi tok turen opp til meg for å hente noe. Skal i bursdag senere i dag, så blir nok ikke noe særlig mye blogging i dag. Kanskje det kommer et antrekk senere. Hvis ikke blogges vi uansett i morgen! Her er lillesøs og dagens første antrekk hvertfall:Hva synes du om antrekkene) ?

Dress up

Publisert: 25.03.2011 @ 13:42 Kategori: Outfits Kommentarer: 2

Guten morgen! 
I dag har jeg fri, og utrolig nok har jeg vært oppe siden klokken ti. Det ligner ikke meg noe særlig, men jeg fikk ikke sove. Av svært mange er jeg en av få jeg kjenner som faktisk vasker og rydder rommet ofte. Forholdsvis ofte. Så i dag var det på med høye heler, vaskehansker og frem med mopp og klut. Nå er hver vaskbare centimeter på rommet mitt ren, og sengen er redd opp med nytt sengetøy. God følelse. Snart løper jeg til bussen for å møte bestejenta i byen, for å catche up og kanskje gjøre unna littegrann shopping. Det er så lenge siden jeg har sett henne, så jeg gleeeeder meg. ♥

Her er dagens første antrekk, tror jeg skal skifte senere:Dressjakke/ Bershka Sko/Portobello Market Bukse/ Miss Selfridge Klokke/New Look

Hva synes du om antrekket?

Skoleoutfit

Publisert: 18.02.2011 @ 19:21 Kategori: Outfits Kommentarer: 0
Cardigan/ Nelly.com Belte/Indiska

Hva synes du?

konfirmasjonsprat og antrekk

Publisert: 05.05.2010 @ 13:52 Kategori: Outfits Kommentarer: 2
Hey!
Har dere en fin dag? Jeg har!
Fikk en supersøt kommentar på bloggen i dag eller i går. Det var noe om at jeg var favorittbloggeren, osv. og det er jo kjempegøy å høre. Sånn gjør at jeg får lyst til å blogge, og hva er det? Jo, det er bra!

Over til noe annet: I dag skal vi ta bilde med konfirmasjonsgruppa. Jeg skal jo konfes på lørdag som kommer, så det blir gøy. Gleder meg til alt som skjer denne uka rundt konfirmasjon, men samtidig så gleder jeg meg masse til det er overstått. Lurer på hva jeg får av gaver, og hva slags underholdning pappa og de har funnet på. Jeg har ikke peiling når det gjelder det, men jeg ønsker meg så klart.... hold dere fast.... PENGER.

Dagen i dag er egentlig ganske grei, skal stelle meg til konfe-bildet. Ikke at det er stress eller noe, men det må gjøres, så er det bilde-tid og etter det skal jeg til min elskede Oldermor som fyller 91 år i dag. Happy birthday, til henne. Her får dere dagens outfit:

Skjorte Bik Bok, tights ?, Sko Skobutikk på Kreta, Klokke Nixon


Når skal du konfirmeres? Hva ønsker du deg til konfen? :-)

konfirmasjonen til

Publisert: 03.05.2010 @ 16:14 Kategori: Outfits Kommentarer: 5
...Rikke. I går var jeg i konfirmasjon til Rikke Jentami, noe som var sinnsykt koselig. Deilig mat, fine taler og en HAUG av penger til snuppa. Rikke var rålekker, i ny kjole og høyhelte sko. Legg forresten merke til håret mitt på bildene. Jeg kjørte en enkel sommerkjole og ballerinasko:Jentene mine. Dere betyr verden!

Hva synes du om antrekket mitt? Hva synes du om frisyren min?

sommerantrekk

Publisert: 03.05.2010 @ 16:02 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Ååå så koselig. Det er faktisk folk innom bloggen selvom jeg ikke blogger. Men nå blogger jeg, så endelig får dere noe å lese på. På fredag var jeg hos frisøren og endte opp misfornøyd as hell, men hva kan man gjøre? Nå har jeg superkort hår, og om jeg tar håret bakover istedet for å ha alt på sidene ser det ut som jeg har kort bob. Kommer bilder litt lenger nede her, sammen med antrekk. Har fått spørsmål om jeg kan vise antrekk innimellom, så det kommer, det kommer! Det kommer snart gårsdagens antrekk og noen bilder fra det jeg gjorde :-)

Dødsbra bilde. Beige chinos, hvit singlet, ballerinasko og NY-caps. Burde jeg skaffe meg caps? Det er ikke min, you see!

alle jenter bør ha en som den

Publisert: 19.04.2010 @ 17:06 Kategori: Outfits Kommentarer: 2
Hey dere! Har dere en fin dag? I have. Jeg var ute å tok noen bilder med ei ny jakke jeg har kjøpt, så dere kan se. Ei sånn jakke bør alle jenter ha, classy, fin og ikke for varm. Jeg har vært å prøvd enda ei jakke i dag, men er litt usikker på om jeg skal ha den siden den også er svart (som alle andre jakker jeg har), og nå som det er sommer hadde jeg tenkt å prøve litt farger, sånn f.eks beige eller noe.. Så hvis dere vet om et sted de selger lange trenchcoats eller sommer-parkas jakker i andre farger enn sort må dere si fra!


Hva synes du om jakka?
Vet du hvor de selger ei sånn jakke som jeg beskrev over her?

-Caroline

Dataen streiker selvfølgelig idag. Men vad tycks? Hentet en stor pakke fra Nelly idag. Hadde bare be

Publisert: 15.03.2010 @ 15:56 Kategori: Outfits Kommentarer: 5
280160-1-1268665000479.jpg
Dataen streiker selvfølgelig idag. Men vad tycks? Hentet en stor pakke fra Nelly idag. Hadde bare bestilt tre ting men sko tar plass! :-)

:-DDD i know how you feel

Publisert: 10.03.2010 @ 15:17 Kategori: Outfits Kommentarer: 8


Hva likte du/likte du ikke med antrekket?

fml + antrekk

Publisert: 25.02.2010 @ 15:22 Kategori: Outfits Kommentarer: 1
Outfitbilder tatt på verandaen blir ny trend. Neida, men de blir ganske bra i forhold til hvordan de blir inne.


Bukse Only
Skjerf H&M
Genser finnes over alt
Accessories Random


Nå sitter jeg å venter på at Rikke skal komme. Jeg labba dødsfort hjem i dag, av en eller annen grunn så jeg var hjemme før vi egentlig hadde sluttet skolen- vi slutta ti minutter før, you see. Så nå har jeg campet meg med Dots & melk og en Battery så snart jeg er ferdig med å spise Dots. Jeg trenger noe energi, for jeg har null energi i dag. Gleder meg til Rikke kommer, hun skal dra til Gran Canaria med Vilde, så jeg kommer til å savne begge to! </3 FML. Neida. Eller joda, litt.

snøen daler ned i sjul?

Publisert: 24.02.2010 @ 13:50 Kategori: Outfits Kommentarer: 6Her fikk jeg snøen i hodet.Skjerf fra H&M, 199,-
LRG-genser (<3) fra Simon sin garderobe
Bukse fra Only
Armbånd fra glitter og H&M.
Jeg har funnet meg et sted å ta outfitbilder på. Jeg har jo verandadør på rommet, så hvorfor ikke bruke snøen på verandaen til noe? Fint lys på bildene og bruke snøen til noe er jo to fluer i en smekk.
Hva synes du om bildene?

romantisk sommerantrekk

Publisert: 17.02.2010 @ 14:34 Kategori: Outfits Kommentarer: 1
carolinetellefsen.blogg.no
carolinetellefsen.blogg.no by caarropus


Jeg digger å sitte inne på sider som polyvore og bare se på klær, sette sammen outfits osv. Noe av det deiligste er å vite hvor mange penger som ligger på konto, klare til å brukes på klær, sko, accessories og sminke. Det suger å ikke få det man vil, men mens man venter på at en smurf med stort hus, feit lommebok og et utømmelig visakort skal komme å banke på døra hjemme hos deg er det jo bare å forberede seg, med godbitene man ønsker seg. :-)
Dere har blitt mye dårligere på å kommentere!! Så hva synes dere om dette outfittet? Noe du kunne ønsket deg?

million dollar outfit

Publisert: 19.10.2009 @ 16:26 Kategori: Outfits Kommentarer: 0
Hey folkens. I dag har jeg vendt nesa mot en ny uke på skolen, og gjett hva? Jeg er ikke sur for det en gang. Har egentlig ikke stressa noe i dag, men bare tatt det rolig og gått gjennom skoledagen uten problemer. Julie, Hege og Maria kom til skolen i dag, og det var som alltid koselig å treffe dem. Blir alt for lenge mellom hver gang, og det er jo egentlig ganske kjedelig.. Har ikke noen klare planer for ettermiddagen, så får bare se. Regner med jeg går ut med noen folk, som vanlig. For det er jo alltid koselig.

Tenkte jeg skulle vise dere det outfittet jeg liker best av alle jeg har laget i polyvore, for å høre deres mening om det.
milliondollarr
Dette er så sinnsykt kult, og jeg digger rett og slett ALT med det! Den dagen jeg blir rik skal jeg investere i mange sånne typer outfit. Dette passer nok best hvis man skal ut, men det kan så klart brukes ved andre anledninger også. :) Så hva synes dere?

konf-undervisning all day long

Publisert: 16.10.2009 @ 17:02 Kategori: Outfits Kommentarer: 2
Hei bloggen. Nå blogger jeg direkte fra badet, med musikken på full guffe, bagen klar til å pakkes og dataen foran meg. Løper rundt å leter etter hva jeg skal ha med meg, og hva jeg trenger i helgen. Jeg skal nemlig overnatte hos bestemor i dag, og i morgen skal jeg overnatte med mine to søte jenter, Rikke og Vilde. Så etter å ha sittet i kirken i seks timer på konfirmantundervisning i dag, er jeg veldig klar for helg. Sove lenge, kose meg med søte jenter/gutter og bare chille max. Livet blir ikke stort bedre!

Ja, som nevnt over har vi vært på konfirmantundervisning i seks timer i dag, fra klokken 1000 til 1600, så jeg kan si det som at jeg er ganske lei av å sitte på vonde stoler, med opptil flere prester som står å babler om Bibelen og Hvem er Jesus? Vi hadde et ganske tight opplegg, så timene gikk egentlig ganske fort, i tillegg så vi Spiderman 3 i slutten, så det gikk jo fint. Men vi fikk med bibelen hjem, så nå skal jeg starte lesingen. Regner med å være ferdig i løpet av helgen. Hilsen den engasjerte konfirmanten, Caroline. Neida. :)

Har du konfirmert deg? Hva synes du om konfirmantundervisning?
Forresten; husk å svare på spørsmålet i innlegget under!
img3362
Bildet viser hva jeg har på meg, til en viss grad. Ny cardigan, som jeg falt helt for.

dagens høyeste ønske

Publisert: 11.10.2009 @ 15:04 Kategori: Outfits Kommentarer: 3
ta inn hele skjermen 11102009 145821bmp
Dette er dagens absolutt høyeste ønske. Det er et outfit jeg lagde på polyvore.com, en side man kan sette sammen sine egne outfits, se på andres oufits eller bare se på klær, sko eller tilbehør. Herlig side, som jeg anbefaler til alle moteinteresserte der ute! Dette skulle jeg hatt!

Hva synes dere om outfittet, og hva synes dere om polyvore.com?
hits